Kunststof kozijnen Wanssum

Heb jij behoefte aan een topper voor jouw kunststof kozijnen in Wanssum?

Dan ben je op de goede plek.

Kozijnenkaart zorgt dat jij die zoekt naar Kunststof kozijnen Wanssum verbonden wordt aan een kozijnspecialist die bij je past.

Het beste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle kozijnspecialisten uit Wanssum – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2023 en verder.

Kunststof kozijnen Wanssum nodig?

Nu kozijnspecialist offertes vergelijken

Kunststof kozijnen Wanssum
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 82 reviews)
kozijnen_kunststof_offerte_houten_aluminium_vervangen_kosten
kozijnen_kunststof_offerte_houten_aluminium_vervangen_kosten
kozijnen_kunststof_offerte_houten_aluminium_vervangen_kosten
kozijnen kunstof offerte houten aluminium vervangen kosten
kozijnen kunstof offerte houten aluminium vervangen kosten
kozijnen kunstof offerte houten aluminium vervangen kosten
kozijnen kunstof offerte houten aluminium vervangen kosten

kunstof kozijnen kozijnspecialisten vergelijken

Vergelijken van prijzen voor kunststof kozijnen in Wanssum gaat heel gemakkelijk zoals je ziet. Meestal ontvang je dezelfde dag nog reactie! We helpen niet alleen mensen in Wanssum, maar in heel Nederland! Zo hebben wij huiseigenaren en ondernemers uit Sevenum, Maasbree en Gennep bijvoorbeeld ook geholpen aan een kozijnspecialist.

Waarom kunststof kozijnen Wanssum

Een betaalbare en geschikte kozijnspecialist vinden in Wanssum kan best een moeilijke klus blijken. Het is nu eenmaal niet geheel volgens etiquette om zonder uitnodiging een installatiebedrijf binnen te stappen zonder eerder contact. Er zijn een aantal punten om in je achterhoofd te houden wanneer je opzoek gaat naar een kozijnspecialist uit Wanssum. Lees snel verder om erachter te komen hoe ook jij de beste kozijnspecialist uit Wanssum kunt vinden!

Spring direct naar:

Kunststof kozijnen Wanssum laten plaatsen

Je bent logischerwijs niet elke dag bezig met het installeren van nieuwe kunststof kozijnen in Wanssum. Daarom is het ook van belang dat je een deskundige vindt die je kunststof kozijnen in Wanssum kan plaatsen. Indien je weet waar je naar op zoek bent, hoeft een deskundige niet per definitie duur te zijn.

Om kunststof kozijnen in Wanssum te laten aanbrengen, kun je beter niet voor de eerste de beste generalist kiezen. Je wilt namelijk een expert die de kunststof kozijnen in Wanssum zal installeren. Een sterkere vorm van verzekering en kwaliteit is nagenoeg niet denkbaar. Je wilt logischerwijs hoofdzakelijk kunnen genieten van je nieuwe kunststof kozijnen in Wanssum, in plaats van met problemen of buikpijn achter te blijven.

Kunststof kozijnen in Wanssum zijn een juiste aanvulling aan je woning. De kozijnen zijn onderhoudsarm, bieden een geweldige isolatie en gaan enorm lang mee. Verder zijn kunststof kozijnen betaalbaar, waardoor het voor elk budget geschikt is. Ben je ook op zoek naar een expert voor je kunststof kozijnen in Wanssum?

Je leest hier alles over de verscheidene redenen waarom je voor kunststof kozijnen zou moeten kiezen. Je vindt meer informatie over de vele voordelen en leest wat kunststof kozijnen kosten. Uiteraard vindt je hier ook tips en lees je waar je op moet letten bij het vinden van een kozijnspecialist.

Wil je in plaats van kunststof kozijnen het liefste houten kozijnen of aluminium kozijnen? Ook professionals daarvoor vindt je via Kozijnenkaart.nl!

Kozijnen vervangen Wanssum – waarom nieuwe kozijnen aanleggen?

We zien dat niet iedereen weet wat de toegevoegde waarde is van nieuwe kozijnen bij hem of haar in de woning. Om dit te laten zien is het van belang om in te gaan op verscheidene componenten. Je wilt namelijk wel zeker weten waarom kozijnen vervangen in Wanssum zo’n geschikte beslissing is. Een van de belangrijkste voordelen is toch wel de isolatiewaarde. Zeker houten kozijnen in oudere huizen hebben door de jaren heen fors wat schade opgelopen. Door deze schade is een woonhuis vaak extra gevoelig voor waterschade en tocht. Dankzij deze instroom van tocht kun je meer moeten stoken om het huis warm te krijgen. Deze stookkosten gaan natuurlijk verloren, de warmte blijft tenslotte niet meer in het woonhuis hangen. Kiezen voor kunststof kozijnen brengt door de hoge isolatie met zich mee dat je enorm veel geld kunt besparen op je totale stookkosten. Kunststof kozijnen zijn dan ook een duurzame en nuttige investering.

Maar er zijn nog meer voordelen als je in Wanssum je kozijnen laat vervangen. De gehele uitstraling van je woning gaat er vaak ook op vooruit. Voor jou als bewoner is dit natuurlijk wel zo prettig, je wilt immers wel in een mooi huis kunnen wonen. Verder is het denkbaar dat de meerwaarde van de woning zal stijgen door het plaatsen van de nieuwe kozijnen. Mocht je uiteindelijk van plan zijn om te verhuizen dan zal je daardoor in staat zijn om meer geld te krijgen bij de verkoop van je woonhuis. Door deze vele voordelen is kozijnen vervangen in Wanssum dé keuze om te maken!

Ben je op zoek naar meer informatie? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kozijnen vervangen.

Meer informatie over het (laten) vervangen van je kozijnen?

Meer informatie over kozijnen laten vervangen

Klik op de knop om alles te weten te komen over het (laten) vervangen van je kozijnen.

Kozijnen Wanssum – zelf aanleggen of uitbesteden?

Indien je een beetje handig bent met het klussen in huis, kun je ervoor gaan om je kozijnen in Wanssum zelf te installeren. Desondanks raden wij ten zeerste af om dit te doen. Dit heeft enkele argumenten:

 • Zelf doen kost over het algemeen veel tijd
 • Zelf doen kost relatief meer, vanwege onvoorzien restmateriaal of fouten
 • De kans op fouten is groter dan wanneer je het uitbesteedt
 • Een specialist heeft ook kennis van isolatie en onderhoud
 • Afwijkingen op recht-toe-recht-aan kan voor grote problemen en lekkages zorgen

Verder loop je geen garantie mis ingeval je kiest voor de kozijnspecialist. Dit garandeert niet enkel dat de werkzaamheden naar behoren worden gedaan maar ook dat je bij toekomstige mogelijke kwesties verzekerd bent van hulp en zodoende erg lang kunt genieten van je mooie nieuwe kozijnen.

Een kozijnspecialist, het woord zegt het reeds, is de expert op het gebied van de laatste ontwikkelingen in kozijnen, waardoor jij altijd het nieuwste aanbod kunt bekijken. Niet enkel materiaal, maar ook kleurstellingen, isolatiewaarden en soorten bevestiging veranderen enorm. Het helpt dan als een expert met je meedenkt en je adviseert, zodat je tot een prachtig effect komt.

Op zoek naar kunststof kozijnen? Ga met een kozijnspecialist in gesprek! Dus weet je zeker dat je het beste resultaat krijgt en dat de bezigheden zorgvuldig worden uitgevoerd, zonder beschadigingen of slordige afwerking. Met een kozijnspecialist in de arm ontvang je sowieso garantie op de kozijnen, het werk en overige producten. Ga je zelf klussen, vervalt deze garantie meestal.

Alle kunststof kozijnen specialisten uit Wanssum

Bekijk ook hout- en aluminium kozijnspecialisten uit

Gemiddelde kosten voor kunststof kozijnen Wanssum

Hoeveel kunststof kozijnen kosten is afhankelijk van een tal verschillende factoren. Natuurlijk hebben deze keuzes invloed op de tarieven van de kunststof kozijnen. Welk model kozijn wil je bijvoorbeeld? Het soort raam (bijv. kiep of een vast raam) is bovendien van invloed op de kosten. Het soort kunststof en de glas heeft vanzelfsprekend ook een invloed op de kosten.

Hieronder leggen we uit welke factoren de kosten van kunststof kozijnen beïnvloeden.

 • Het soort raamkozijn
 • De montagekosten
 • De beglazing die je kiest
 • Het hang- en sluitwerk
 • Voorrij- en afvoerkosten

Tip: Laat je nieuwe kunststof kozijnen plaatsen met isolatieglas? Je krijgt dan namelijk een verlaagd btw-tarief. In plaats van 21% btw, betaal je maar 9% btw over deze ramen. Daarnaast heb je mogelijk recht op een mooie isolatiesubsidie! Wel moet je hiervoor investeren in een tweede energiebesparende maatregel.

De gemiddelde prijzen voor kunststof kozijnen (vast raam, 60×60 centimeter) starten vanaf 350 euro, met beglazing en het plaatsen van de kozijnen. Voor een kunststof kozijn bij een kiepraam (draairaam) van dezelfde formaten beginnen de tarieven vanaf 445 euro (tevens inclusief beglazing en installatie). Heb je een valraam van 50×40 starten de kozijnen per stuk vanaf 285 euro (inclusief).

De categorie ramen en methode van monteren dragen bij aan de hoogte van de tarieven. De installatie van een kunststof kozijn voor een raam van 60×60 centimeter kost ongeveer €250,- (kozijn & montage) en de beglazing start vanaf gemiddeld €100,- tot €200,-. Hierbij gaat het om standaard HR++ beglazing. Wil je aanvullende of geringer isolatie dan HR++ (dus HR+ of HR+++ glas) dan zijn de tarieven uiteraard hoger of lager.

Soort kozijnAfmetingen (in cm)Prijs raamkozijnPrijs glas (HR++ glas)Prijs montageTotaalkosten
Vast raam60 x 60€100,-€25,-Vanaf €225,-Vanaf €350,-
120 x 80€130,-€50,-Vanaf €600,-Vanaf €780,-
Draai-/kiepraam60 x 60€200,-€20,-Vanaf €225,-Vanaf €445,-
120 x 80€290,-€40,-Vanaf €600,-Vanaf €930,-
Valraam50 x 40€130,-€30,-Vanaf €125,-Vanaf €285,-
100 x 80€220,-€50,-Vanaf €500,-Vanaf €770,-

Wil je meer weten over de kosten van nieuwe kozijnen? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kosten kunststof kozijnen.

Direct inzicht in de kosten van kunststof kozijnen?

Ik wil inzicht in de kosten van kunststof kozijnen

Klik op de knop om meer te leren over hoe de prijzen en kosten rondom kunststof kozijnen worden opgebouwd.

Tips voor lagere kunststof kozijnen prijzen

Je weet nu hoeveel de kunststof kozijnen kosten zijn die je gemiddeld gesproken kunt verwachten voor het plaatsen van nieuwe kozijnen bij jou in huis. Waar we nog wat dieper op in mogen gaan zijn de mogelijkheden om te bezuinigen op je aanschaf. Denk eens aan subsidies. Er zijn nu nog geen directe subsidies voor kozijnen Wanneer je twee energiebesparende maatregelen maakt, kun je wel een subsidie krijgen, zoals door gebruik te maken van isolatieglas. Kijk hiervoor op rvo.nl.

Je kunt ook nakijken of er in jouw regio (gemeente of provincie) een plaatselijke subsidie beschikbaar is voor deze type energiebesparende maatregelen via kunststof kozijnen. Dit kun je bekijken via energiesubsidiewijzer.nl.

Wil je alles weten over de prijzen van kunststof kozijnen? Regel vrijblijvend een offerte via onze pagina over offerte kunststof kozijnen.

Wil je graag gratis en vrijblijvend meerdere offertes ontvangen?

Vraag direct offertes kunststof kozijnen aan!

Klik op bovenstaande knop om op je gemak meerdere gekwalificeerde kozijnspecialisten met elkaar te vergelijken en bespaar vandaag nog.

Houten kozijnen Wanssum – je allereerste alternatief

Natuurlijk zijn er nog alternatieven te verzinnen voor kunststof kozijnen. Houten kozijnen zijn beslist een interessante optie. Houten kozijnen komen relatief veel voor in ons land. Dit komt hoofdzakelijk door het feit dat deze categorie kozijnen te herkennen zijn aan hun authentieke uitstraling.. Je kunt kiezen uit een aantal houtsoorten indien het aankomt op deze kozijnen. Het is raadzaam om te weten welke houtsoort welk effect heeft op de kwaliteit van je kozijnen. Meestal is de isolatiewaarde van harde houtsoorten veel beter dan die van zachte houtsoorten. Ook kan een zachte houtsoort sneller te maken krijgen met houtrot. Voor het aanleggen van houten kozijnen in Wanssum is het vandaar over het algemeen verstandig om even contact op te nemen met een professioneel bedrijf voor de aanleg. Zij voorzien je van raad over de houtsoort die het beste bij jouw verblijf past.

Los van de prachtige uitstraling zitten er toch wel een paar nadelen aan houten kozijnen in Wanssum. Het voornaamste nadeel is het feit dat houten kozijnen substantieel meer onderhoud vergen dan andere soorten kozijnen. Dit komt omdat houten kozijnen geverfd moeten worden. Bij de aluminium en kunststoffen kozijnen is dit niet het geval. Verf kan enorm duur zijn als je een specifieke kleur in gedachten hebt, dit brengt dus ook kosten met zich mee. Dat is natuurlijk goedkoper dan de onkosten voor de reparatie van houtrot. Gelukkig is houtrot sporadisch wanneer er goed voor de houten kozijnen in Wanssum gezorgd wordt. Toch is het belangrijk om dit wel mee te nemen in je overweging om voor houten kozijnen te gaan. Schrik je niet af van een beetje aanvullend onderhoud en hou je van een authentieke uitstraling? Dan zijn houten kozijnen echt iets voor je!

Wil je liever houten kozijnen in Wanssum?

Informatie over houten kozijnen

Klik op bovenstaande knop om meer informatie te vinden over het laten plaatsen van houten kozijnen.

Aluminium kozijnen Wanssum – het tweede alternatief

Aluminium kozijnen zijn verder een van de bekendere type kozijnen. Door middel van aluminium kozijnen in Wanssum heb je werkelijk de best mogelijke kwaliteit in handen die je maar kunt vinden. Ze zijn in alle types en maten leverbaar. Er heerst nog een soort taboe op aluminium omdat mensen denken dat ze alleen in metaalkeurig te verkrijgen zijn. Maar je kunt aluminium tegenwoordig in bijna elke kleur krijgen. In tegenstelling tot de houten kozijnen zal het vaak niet nodig zijn om deze te schilderen. Aluminium kozijnen vereisen speciale technieken die voor een prachtig resultaat zorgen. Aluminium kozijnen dragen door een hoge mate van isolatie ook nog eens bij aan energiebesparing. Staat duurzaamheid hoog in het vaandel? Overweeg dan zeker aluminium kozijnen. Je kunt namelijk aanzienlijk veel kosten besparen. Dit maakt het een goede investering voor bij jou thuis.

Ben je verscheidene materialen aan het vergelijken voor je kozijnen in Wanssum? Neem dan eens aluminium in overweging. Ze zijn bij de meeste kozijn professionals beschikbaar en hebben talloze belangrijke voordelen. We zetten de grootste voordelen even voor je op een rij:

 • Eigentijds uiterlijk voor jouw kozijn
 • Milieuvriendelijke materiaalsoort
 • Geen rotting, roest en vochtopname voor je kozijnen in Wanssum
 • Uiterst ecologische stofsoort
 • Kozijn behoeft minimaal onderhoud
 • Goede isolatiewaarde
 • Aantrekkelijke prijzen
Wil je liever aluminium kozijnen laten plaatsen?

Informatie over aluminium kozijnen

Klik op bovenstaande knop om meer informatie te vinden over het laten plaatsen van aluminium kozijnen.

Offerte voor kunststof kozijnen laten plaatsen in Wanssum

Je hebt ondertussen een goed en totaal beeld gekregen van de verwachtingen rondom kunststof kozijnen laten plaatsen in Wanssum. Makkelijk in onderhoud, aantrekkelijk om te zien en ze gaan geweldig lang mee. Je kunt via kozijnkaart.nl enkele offertes ontvangen om makkelijk te vergelijken. Deze offertes stellen je in staat om direct te zien aan wat voor prijzen je moet denken voor het zetten van de kozijnen.

Voordat je het weet ben je voorzien van nieuwe kozijnen die compleet voldoen aan je behoefte. Zorg ervoor dat je bij de offerteaanvraag de correcte info meegeeft. Je hebt dan direct meer kans dat de aanbieding aansluit op het project dat je wilt uitzetten. Door de lange levensduur van de kunststof kozijnen kun je er in ieder geval weer even tegenaan!

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Theodoor Fortuyn Theodoor Fortuyn
Customer Succes manager bij kozijnenkaart.nl
Kunststof kozijnen94%
Houten kozijnen90%
Vervangen kozijnen97%
Ik help je graag!

Veelgestelde vragen over kozijnspecialisten uit

Wanssum

Er zijn diverse voordelen aan kunststof kozijnen. Denk aan weerbestendigheid, duurzaamheid (en milieuvriendelijk), weinig onderhoud en makkelijk schoon te houden. Zijn er dan ook nadelen? Een paar, maar in alle eerlijkheid, deze zijn meestal relatief! Dit kun je lezen op onze pagina kunststof kozijnen.

De prijsopbouw van kunststof kozijnen in Wanssum kun je als volgt kort samenvatten: Installatiekosten 45%, Materiaalkosten 45% en 10% overige (sloop en montage) kosten. Gemiddeld kun je voor een snelle berekening uitgaan van gemiddeld 725 euro per m2 (raam), inclusief glas, montage en btw. Natuurlijk hangt dit van diverse factoren af en hebben we dit voor je uiteen gezet voor meer inzicht in deze kosten.

kozijnenkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle kozijnspecialisten in Nederland. Wij zien welke kozijnspecialisten beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie kozijnspecialisten waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van kozijnspecialisten uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Beste kozijnenspecialist in Wanssum

Isolatie en waardevermeerdering in 1

11 maart 2023

Onze voordeur is vervangen door een deur met een kunststof kozijn. We zijn hier nu zo blij mee! De nieuwe voordeur sluit als een huis 😉 Ik denk dat onze hal (jaren 40 woning) een stuk minder zal tochten! scherpe aanbieding gehad vergeleken met wat google laat zien. Benodigdheden en afwerking top!

- Nancy Timmermans

Afspraken zijn nagekomen en betaalbaar

4 maart 2023

De kozijnen zijn geleverd volgens gemaakte afspraak, zien er uiterst mooi uit, erg gelukkig.

- Jacob Dijkstra

gelukkig

20 februari 2023

We hadden wat vragen door de offerte. Uiteindelijk uiterst gelukkig met de verduidelijking. De datum van plaatsing was fijn in overleg. uiterst gelukkig dus!

- Iris Willemsen

Top advies

16 februari 2023

Paar jaar geleden voor de goedkoopste gegaan, niet blij dus nu offertes aangevraagd, niet voor de goedkoopste gegaan en tevreden!! De offerte was goed en zelfs uiteindelijk iets lagere factuur gekregen door het overhouden (niet gebruikte) materiaal.

- Angelique Kok

Uitermate mooie kwaliteit

12 februari 2023

Al onze ramen en voordeur hebben wij laten verwisselen door kunststof kozijnen. Wat een kwalitatieve verbetering! Echt vriendelijk dank voor de service en de uitstekende werkzaamheden. Wij hebben het hele proces van offerte tot oplevering als bovenmatig comfortabel ervaren.

- Annemieke Hendriks

Het resultaat was verbluffend!

31 januari 2023

Nadat mijn buren hun raamkozijnen hadden vervangen wilde ik ook zo’n resultaat! En dat heb ik gekregen!

- Hanneke van der Horst

Kozijnen zijn geweldig!

23 januari 2023

Wij hebben onlangs bij de kozijnen laten vernieuwen. Resultaat is top, netjes geinstalleerd en afgewerkt in nog geen dag, we zijn er nog elke dag gelukkig mee. Echt top.

- Michiel de Groot

De mooiste kozijnen van de straat!

17 januari 2023

Van een paar deuren verder kwamen ze vragen bij wie ik mijn raamkozijnen had laten doen. Dat is toch geweldig?

- Maarten Wolters

In een klap het mooiste woonhuis van de woonwijk.

14 januari 2023

Ik kreeg personen op bezoek die vroegen bij wie ik mijn raamkozijnen had laten vervangen. Dat is toch buitengewoon?

- Sanne Peters

Uitgelichte kozijnspecialisten in Wanssum

Blitta gevelsystemen b.v.

Maasheseweg 77
5804 AB Venray
Nederland

0478 555 555
https://www.blitta.nl/

Verhoeven Timmerfabriek Nederland B.V.

Macroweg 18
5804 CL Venray
Nederland

0478 517 590
http://www.verhoeven.nl/

Alcast B.V.

Horsterweg 10A
5809 ES Leunen
Nederland

0478 531 144
https://alcast.nl/