Kunststof kozijnen Rotterdam

Heb jij behoefte aan een professional voor jouw kunststof kozijnen in Rotterdam?

Dan ben je aan het juiste adres.

Wij zorgen dat jij die op zoek bent naar Kunststof kozijnen Rotterdam verbonden wordt aan een professional die bij je past.

Het beste gedeelte?

Kozijnenkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle vakkundigen uit Rotterdam – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2023 en verder.

Kunststof kozijnen Rotterdam nodig?

Laat je snel helpen

Kunststof kozijnen Rotterdam
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 88 reviews)
kozijnen_kunststof_offerte_houten_aluminium_vervangen_kosten
kozijnen_kunststof_offerte_houten_aluminium_vervangen_kosten
kozijnen_kunststof_offerte_houten_aluminium_vervangen_kosten
kozijnen kunstof offerte houten aluminium vervangen kosten
kozijnen kunstof offerte houten aluminium vervangen kosten
kozijnen kunstof offerte houten aluminium vervangen kosten
kozijnen kunstof offerte houten aluminium vervangen kosten

kunstof kozijnen kozijnspecialisten vergelijken

Vergelijken van prijzen voor kunststof kozijnen in Rotterdam gaat heel gemakkelijk zoals je ziet. Meestal ontvang je dezelfde dag nog reactie! We helpen niet alleen mensen in Rotterdam, maar in heel Nederland! Zo hebben wij huiseigenaren en ondernemers uit Berkel en Rodenrijs, Bergschenhoek en Bleiswijk bijvoorbeeld ook geholpen aan een kozijnspecialist.

Waarom kunststof kozijnen Rotterdam

Een betaalbare en geschikte kozijnspecialist vinden in Rotterdam kan best een lastige zijn. Je kunt nu eenmaal niet bij het dichtstbijzijnde installatiebedrijf binnen stappen en de eerste persoon aanspreken die je ziet. Er zijn enkele belangrijke stappen die je zult moeten volgen om er zeker van te zijn dat je uiteindelijk een kozijnspecialist uit Rotterdam vindt die het beste met je voor heeft. Lees snel verder om te leren hoe ook jij de beste kozijnspecialist uit Rotterdam kan vinden!

Spring direct naar:

Kunststof kozijnen Rotterdam laten installeren

Het laten installeren van kunststof kozijnen in Rotterdam is niet iets wat je dagelijks laat doen. Vandaar dat een deskundige voor jouw kunststof kozijnen in Rotterdam zo belangrijk is. Als je weet waar je naar op zoek bent, hoeft een specialist niet per definitie prijzig te zijn.

Om kunststof kozijnen in Rotterdam te laten aanbrengen, kun je beter niet voor de eerste de beste generalist kiezen. Het is beter om het uit te besteden aan een expert die kennis van zaken heeft. Een sterkere vorm van verzekering en kwaliteit is nagenoeg niet mogelijk. Je wilt logischerwijs vooral kunnen genieten van je nieuwe kunststof kozijnen in Rotterdam, in plaats van met moeilijkheden of buikpijn achter te blijven.

Het plaatsen van kunststof kozijnen in Rotterdam is een ecologische investering in je woning. De kozijnen zijn onderhoudsarm, bieden een prima isolatie en gaan enorm lang mee. Bovendien zijn kunststof kozijnen voordelig, waardoor het voor ieder budget geschikt is. Ben je ook op zoek naar een specialist voor jouw kunststof kozijnen in Rotterdam?

Op deze site lees je waarom kunststof kozijnen aanleggen een goed idee is! Natuurlijk krijg je ook meer inzicht in de onkosten. Ook krijg je geschikte tips om te bezuinigen en aandachtspunten bij je tocht naar een vakman.

Liever alternatieve kozijnen, zoals houten kozijnen of aluminium kozijnen? Ook vakmensen hiervoor vindt je via Kozijnenkaart.nl!

Kozijnen vervangen Rotterdam – waarom vervangende kozijnen aanleggen?

Kozijnen vervangen in Rotterdam doe je natuurlijk niet zo maar. Meerdere mensen kiezen er vanuit een kostengedachte toch nog voor om hun bestaande kozijnen te blijven opknappen. Desondanks is het regelmatig veel rendabeler om je kozijnen te vervangen in Rotterdam. Op termijn zijn de kosten minder, scheelt het je in het onderhoudsgeld en daarmee ook de tijd die je eraan kwijt bent en het ziet er doorgaans ook nog eens veel beter uit.

Ook niet te onderwaarderen is de hoeveelheid isolatievoordelen die nieuwe kozijnen bieden aan je verblijf. Juist bij oudere huizen waarin houten kozijnen geplaatst zijn kan er sprake zijn van onderliggende beschadiging aan het hout. Door deze beschadiging ontstaat er dikwijls tocht en extra waterschade, waardoor er nog meer houtrot komt. Om vochtwerking en tocht tegen te gaan, zul je flink extra moeten stoken. Aangezien deze stookkosten weinig rendabel zijn, is het feitelijk verloren stookcapaciteit. Omdat kunststof kozijnen zo goed zijn voor je isolatie, kun je hiermee heel veel geld bezuinigen op je energiekosten. Zie het dan ook eigenlijk als een investering in je pand zelf.

Toch is dit niet het enige voordeel wat je kunt ervaren wanneer je ervoor kiest om kozijnen te laten vervangen in Rotterdam. Nieuwe kozijnen zorgen doorgaans namelijk ook voor een veel strakkere en frissere uitstraling van je verblijf. Voor jou als bewoner is dit logischerwijs wel zo plezierig, je wilt immers wel in een mooi optrekje kunnen wonen. Maar ook voor derden kan deze nieuwe uitstraling voordelen met zich meebrengen. Nieuwe kozijnen werken immers over het algemeen waardevermeerderend. Bij een verkoop verdienen kozijnen zich al gauw terug. Door deze vele voordelen is kozijnen vervangen in Rotterdam dé keuze om te maken!

Ben je op zoek naar meer informatie? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kozijnen vervangen.

Meer informatie over het (laten) vervangen van je kozijnen?

Meer informatie over kozijnen laten vervangen

Klik op de knop om alles te weten te komen over het (laten) vervangen van je kozijnen.

Kozijnen Rotterdam – zelf installeren of uitbesteden?

Er zijn mensen die goed zijn in klussen. Hiermee kun je in theorie wat geld besparen omdat het persoonlijk doen op in elk geval de korte termijn goedkoper lijkt. Helaas zijn er ook wat nadelen aan het zelf plaatsen van kozijnen in Rotterdam. Bij het aanbrengen van kozijnen in Rotterdam is het belangrijk dat het op de correcte manier vast wordt gezet. Wanneer dit niet gedaan is bestaat er de kans dat de isolatiewaarde beduidend zal verminderen door kiertjes of dat de kozijnen los gaan komen, met alle gevolgen van dien. En de grootste afweging om het niet zelf te doen: de garantie. Deze mist vaak wanneer je zelf gaat klussen. Kozijnen bezitten een beduidend lange levensduur, dus missende garantie is zonde van je duurzame investering!

Indien je geen ervaring hebt met het installeren van kozijnen of met klussen in het algemeen dan is het verstandiger om er een expert voor in te schakelen. Wegens de lange levensduur en het gemak van plaatsing vallen de kosten mee wanneer je een deskundige inhuurt in Rotterdam. Het aanvragen van offertes is de mooiste methode om er achter te komen wat je kwijt bent voor de totale klus. Vul dan vlug ons offerte formulier in om meer te weten over de tarieven van uw (nieuwe) kozijnen laten installeren in Rotterdam.

Alle kunststof kozijnen specialisten uit Rotterdam

Bekijk ook hout- en aluminium kozijnspecialisten uit

Gemiddelde kosten voor kunststof kozijnen Rotterdam

Hoeveel kunststof kozijnen kosten is afhankelijk van een tal verschillende factoren. Je keuzes hebben ook invloed op de kunststof kozijnen kosten. Welk type kozijn wil je bijvoorbeeld? Het type raam (bijv. kiep of een vast raam) is ook van invloed op de kosten. En het type grondstof (kunststof soort) en de soort ramen zijn ook van invloed.

Laten we opnoemen welke aangelegenheden je aan moet denken die ook de kosten beïnvloeden:

 • Het soort raamkozijn
 • De montagekosten
 • De beglazing die je kiest
 • Het hang- en sluitwerk
 • Voorrij- en afvoerkosten

Tip: Denk eens aan isolatieglas! Dan profiteer je van een verlaagd btw-tarief. Je betaalt slechts 9% btw over de beglazing. Tevens heb je mogelijk recht op isolatiesubsidie! Hier kom je al voor in aanmerking als je twee energiebesparende maatregelen in huis hebt.

De kunststof kozijnen prijzen voor een vast raam van 60×60 centimeter beginnen bij €350,-, inclusief beglazing en montage. Voor een kunststof kozijn bij een kiepraam (draairaam) van dezelfde afmetingen beginnen de tarieven vanaf 445 euro (ook inclusief ramen en montage). Voor een valraam van 50×40 centimeter beginnen de kunststof kozijnen prijzen rond de €285,-.

De categorie ramen en wijze van installeren dragen bij aan de hoogte van de prijzen. De montage van een kunststof kozijn voor een raam van 60×60 centimeter kost ruwweg €250,- (kozijn & montage) en de beglazing start vanaf gemiddeld €100,- tot €200,-. Hierbij gaat het om standaard HR++ beglazing. Wil je meer of minder isolatie dan HR++ (dus HR+ of HR+++ glas) dan zijn de prijzen vanzelf hoger of lager.

Soort kozijnAfmetingen (in cm)Prijs raamkozijnPrijs glas (HR++ glas)Prijs montageTotaalkosten
Vast raam60 x 60€100,-€25,-Vanaf €225,-Vanaf €350,-
120 x 80€130,-€50,-Vanaf €600,-Vanaf €780,-
Draai-/kiepraam60 x 60€200,-€20,-Vanaf €225,-Vanaf €445,-
120 x 80€290,-€40,-Vanaf €600,-Vanaf €930,-
Valraam50 x 40€130,-€30,-Vanaf €125,-Vanaf €285,-
100 x 80€220,-€50,-Vanaf €500,-Vanaf €770,-

Wil je meer weten over de kosten van nieuwe kozijnen? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kosten kunststof kozijnen.

Direct inzicht in de kosten van kunststof kozijnen?

Ik wil inzicht in de kosten van kunststof kozijnen

Klik op de knop om meer te leren over hoe de prijzen en kosten rondom kunststof kozijnen worden opgebouwd.

Tips voor lagere kunststof kozijnen prijzen

Besparen op kunststof kozijnen? De grondstoffen voor kunststof kozijnen zijn goedkoper in gelijkenis tot staal of aluminium. Alsmede zijn er andere manieren om meer te bezuinigen op de prijzen.

Tips om te bezuinigen:

 • Kies voor vaste ramen in plaats van val- of draai-/kiepramen. Deze zijn goedkoper.
 • Ga voor een eenvoudige stijl in een goedkope kleur. Kunststof kozijnen met folie zijn vaak iets duurder.
 • Schakel een kozijnenspecialist uit Rotterdam in. Hoe dichterbij hoe beter, want dan zijn de voorrijkosten zo laag mogelijk.
 • Vergelijk de prijzen van meerdere specialisten en kies de vakman met het beste aanbod. Zo bespaar je tot wel 40% op de kostprijs.

Bestaan er een tegemoetkoming voor kunststof kozijnen? Voorlopig bestaat er geen subsidie (landelijk). Je kunt echter wel een subsidie ontvangen voor het installeren van isolatieglas. Daarvoor kom je in aanmerking indien je in totaal 2 energiebesparende maatregelen hebt. Je kunt hierover meer lezen op rvo.nl

Daarnaast is het denkbaar dat er in jouw gemeente of provincie een plaatselijke subsidie wordt aangeboden voor het verwisselen van kozijnen of beglazing. Of dit in jouw woonplaats ook het geval is, controleer je eenvoudig via energiesubsidiewijzer.nl.

Wil je alles weten over de prijzen van kunststof kozijnen? Regel vrijblijvend een offerte via onze pagina over offerte kunststof kozijnen.

Wil je graag gratis en vrijblijvend meerdere offertes ontvangen?

Vraag direct offertes kunststof kozijnen aan!

Klik op bovenstaande knop om op je gemak meerdere gekwalificeerde kozijnspecialisten met elkaar te vergelijken en bespaar vandaag nog.

Houten kozijnen Rotterdam – het allereerste alternatief

Natuurlijk zijn kunststof kozijnen niet de enige categorie kozijnen die je kunt plaatsen bij jou in huis. Houten kozijnen zijn absoluut een interessante optie. Houten kozijnen komen relatief vaak voor in ons land. Dit komt hoofdzakelijk door het feit dat deze categorie kozijnen te herkennen zijn aan de authentieke uitstraling.. Je kunt kiezen uit verschillende houtsoorten wanneer het aankomt op deze kozijnen. Belangrijk is wel dat je weet dat de houtsoort van invloed is op de kwaliteit van de kozijnen. Meestal is de isolatie van harde houtsoorten een stuk beter dan die van zachte houtsoorten. Daarnaast kan een zachte houtsoort eerder te maken krijgen met rot. Voor het aanleggen van houten kozijnen in Rotterdam is het vandaar over het algemeen handig om even contact op te nemen met een professioneel bedrijf voor de plaatsing. Zo kan je advies krijgen over het hout wat het allerbeste aansluit bij jou in de woning.

Los van de prachtige uitstraling zitten er echter wel een paar nadelen aan houten kozijnen in Rotterdam. Het voornaamste nadeel is het feit dat houten kozijnen beduidend meer onderhoud vergen dan andere soorten kozijnen. Houten kozijnen hebben namelijk verf nodig om beschermd te worden. Datzelfde geldt niet voor kunststof en aluminium kozijnen. Beits kan aanzienlijk duur zijn als je een specifieke kleur in gedachten hebt, dit brengt dus ook onkosten met zich mee. Dat is natuurlijk goedkoper dan de onkosten voor het herstel van houtrot. Gelukkig komt dit niet al te veelvuldig voor, wanneer je kiest voor sterke houtsoorten zal het onderhoud beperkt zijn tot eenmaal in de 20 à 25 jaar. Toch is het belangrijk om dit wel mee te nemen in je overweging om voor houten kozijnen te gaan. Vind je dit aanvullende onderhoud niet erg? Dan zijn houten kozijnen in Rotterdam een uitstekend alternatief als je zoekt naar een overige uitstraling.

Wil je liever houten kozijnen in Rotterdam?

Informatie over houten kozijnen

Klik op bovenstaande knop om meer informatie te vinden over het laten plaatsen van houten kozijnen.

Aluminium kozijnen Rotterdam – het tweede alternatief

Ben je toe aan wat anders dan houten kozijnen of kunststof kozijnen? Dan zijn aluminium kozijnen in Rotterdam mogelijkerwijs wel iets voor jou! Zoek je een deskundige expert voor het plaatsen van aluminium kozijnen bij je in huis? Bespaar dan flink geld door direct nog een offerte aan te vragen. De vakmensen staan namelijk voor je klaar om je te voorzien van nieuwe aluminium kozijnen in Rotterdam.

Via kozijnkaart.nl ben je gegarandeerd van kwalitatief hoogstaande bedrijven. Ben je nieuwsgierig naar kosten voor aluminium kozijnen in Rotterdam? Laat je dan door kozijnspecialisten uit je regio adviseren. Vraag je bij ons offertes aan voor aluminium kozijnen in Rotterdam? Dan bespaar je tot maar liefst 40% op je bestelling; gedegen werk voor betaalbare tarieven.

Ben je verscheidene materialen aan het vergelijken voor je kozijnen in Rotterdam? Neem dan eens aluminium in overweging. Ze zijn bij de meest voorkomende kozijn specialisten verkrijgbaar en hebben meerdere belangrijke voordelen. Hieronder hebben we de meest belangrijke voordelen overzichtelijk voor je opgesomd:

 • Eigentijds uiterlijk voor jouw kozijn
 • Milieuvriendelijke materiaalsoort
 • Geen rotting, roest en vochtopname voor je kozijnen in Rotterdam
 • Uiterst duurzame stofsoort
 • Kozijn behoeft minder onderhoud
 • Goede isolatiewaarde
 • Aantrekkelijke tariefstellingen

Met aluminium kozijnen kies je voor een behoorlijk materiaal voor jouw kozijnen in Rotterdam. Je hebt dan geen hinder van roest en verrotting, waardoor je nog lang plezier hebt van je kozijnen. Omdat het materiaal daarnaast niet elektrostatisch is, heb je geen last van vervelende dingen als smerigheid en stof. Bovendien hoef je je kozijnen – zeker de eerste jaren – niet tot nauwelijks te voorzien van onderhoud. Omdat aluminium geen vocht opneemt, is het een zeer geschikte materiaalsoort om te gebruiken.

Niet alleen kies je met een aluminium kozijn voor een sterk kozijntype, je draagt tevens jouw steentje bij aan het behoud van het milieu. Aluminium is een onuitputtelijke grondstof, die men kan blijven gebruiken zonder dat dit het milieu schade toebrengt. Een klimaatneutrale woonomgeving komt dus met jouw hulp dichterbij. Omdat aluminium zo stevig is zal het nog jaren meegaan. Daarmee kies je dus voor duurzaamheid, milieuvriendelijkheid én een sterke materiaalsoort.

Wil je liever aluminium kozijnen laten plaatsen?

Informatie over aluminium kozijnen

Klik op bovenstaande knop om meer informatie te vinden over het laten plaatsen van aluminium kozijnen.

Offerte voor kunststof kozijnen laten aanbrengen in Rotterdam

Je hebt ondertussen een goed en totaal beeld gekregen van de verwachtingen rondom kunststof kozijnen laten zetten in Rotterdam. Eenvoudig in onderhoud, aantrekkelijk om te zien en ze gaan zeer lang mee. Je kunt via kozijnkaart.nl enkele offertes ontvangen om eenvoudig te vergelijken. Deze offertes stellen je in staat om direct te zien aan wat voor prijzen je moet denken voor het aanleggen van de kozijnen.

In minder dan no time ben ook jij hierdoor voorzien van prachtige nieuwe kozijnen voor bij jou in de woning. Let er wel even op dat je dus bij de aanvraag goed aangeeft wat je voor ogen hebt. Je hebt dan meteen meer kans dat de aanbieding aansluit op het project dat je wilt uitzetten. Door de lange levensduur van de kunststof kozijnen kun je er in ieder geval weer even tegenaan!

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Theodoor Fortuyn Theodoor Fortuyn
Customer Succes manager bij kozijnenkaart.nl
Kunststof kozijnen94%
Houten kozijnen90%
Vervangen kozijnen97%
Ik help je graag!

Veelgestelde vragen over kozijnspecialisten uit

Rotterdam

Er zijn diverse voordelen aan kunststof kozijnen. Denk aan weerbestendigheid, duurzaamheid (en milieuvriendelijk), weinig onderhoud en makkelijk schoon te houden. Zijn er dan ook nadelen? Een paar, maar in alle eerlijkheid, deze zijn meestal relatief! Dit kun je lezen op onze pagina kunststof kozijnen.

De prijsopbouw van kunststof kozijnen in Rotterdam kun je als volgt kort samenvatten: Installatiekosten 45%, Materiaalkosten 45% en 10% overige (sloop en montage) kosten. Gemiddeld kun je voor een snelle berekening uitgaan van gemiddeld 725 euro per m2 (raam), inclusief glas, montage en btw. Natuurlijk hangt dit van diverse factoren af en hebben we dit voor je uiteen gezet voor meer inzicht in deze kosten.

kozijnenkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle kozijnspecialisten in Nederland. Wij zien welke kozijnspecialisten beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie kozijnspecialisten waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van kozijnspecialisten uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Beste kozijnenspecialist in Rotterdam

Samenwerking en overleg was top

8 maart 2023

Vriendelijk, voldoende informatie en ze zijn mee denkend. Het lijkt bijna een nieuw huis zo mooi. De nieuwe houten kozijnen zijn schitterend.

- Karin van de Brink

fijn geadviseerd.

3 maart 2023

We werden top begeleid en kregen doorzichtig advies toen we vragen hadden.

- Maarten Schipper

Juiste begeleiding

21 februari 2023

Eerst de offertes aangevraagd en toen de kozijnen uit mogen zoeken. We hebben dit nog nooit gedaan dus het advies was uiterst welkom. We zijn keurig op de hoogte gehouden, afspraken op dagen dat het ons uitkwam.

- Elizabeth de Vos

Vakmannen

18 februari 2023

Het hele proces van offerte t/m oplevering verliep en de service is geniaal. Een dikke veer voor dit traject en onze nieuwe kunststof kozijnen.

- Karin Willems

Netjes afgewerkt

6 februari 2023

uiterst blij hoe de afwerking is afgehandeld.. En dat tegen een prima prijs dankzij het vergelijken van de offertes.

- Marloes Hoekstra

Bovenmatig prima kwaliteit

31 januari 2023

Al onze ramen en voordeur hebben wij laten verwisselen door kunststof kozijnen. Wat een kwalitatieve vooruitgang! Bedankt voor de klantvriendelijkheid en service! Wij hebben het hele traject van offerte tot oplevering als ongewoon plezierig ervaren.

- Kim Meijer

Snel geleverde kozijnen

26 januari 2023

Fantastisch bedrijf! Snel geleverd! Nette tarieven en daarom al met al uiterst blij.

- Kim Kuiper

Uiterst blij

16 januari 2023

Ik ben content. We hebben 5 kozijnen laten vernieuwen. Het ging snel. Het afwerken kostte wat langer dan gedacht, door onvoorziene omstandigheden. Die zijn zorgvuldig opgelost (en netjes in overleg) en de afwerking ziet er piekfijn uit. We hebben ondanks dat geen meerkosten gekregen, echt top service.

- Iris Brouwer

Helemaal geweldig!

12 januari 2023

Onvermoed blij met mijn nieuwe raamkozijnen!

- Paulus Dekker

Uitgelichte kozijnspecialisten in Rotterdam

Heratech B.V.

Ludolf de Jonghstraat 33-35
3043 JD Rotterdam
Nederland

010 437 1188
http://www.heratech.nl/

DOEHETZELFKOZIJNEN

Bergse Rechter Rottekade 100
3051 AC Rotterdam
Nederland

010 226 6812
http://www.doehetzelfkozijnen.nl/

Content Kozijnen B.V.

Philips Willemstraat 28B
3051 PR Rotterdam
Nederland

010 226 5709
http://www.contentkozijnen.nl/