Kunststof kozijnen Haarlem

Ben jij opzoek naar een professionele kozijnspecialist in Haarlem die bij jou verder kan helpen?

Dan ben je op de goede plek.

Wij zorgen dat jij die op zoek bent naar Kunststof kozijnen Haarlem verbonden wordt aan een kozijnspecialist die bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle vakkundigen uit Haarlem – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2023 en verder.

Kunststof kozijnen Haarlem nodig?

Nu kozijnspecialist offertes vergelijken

Kunststof kozijnen Haarlem
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 99 reviews)
kozijnen_kunststof_offerte_houten_aluminium_vervangen_kosten
kozijnen_kunststof_offerte_houten_aluminium_vervangen_kosten
kozijnen_kunststof_offerte_houten_aluminium_vervangen_kosten
kozijnen kunstof offerte houten aluminium vervangen kosten
kozijnen kunstof offerte houten aluminium vervangen kosten
kozijnen kunstof offerte houten aluminium vervangen kosten
kozijnen kunstof offerte houten aluminium vervangen kosten

kunstof kozijnen kozijnspecialisten vergelijken

Vergelijken van prijzen voor kunststof kozijnen in Haarlem gaat heel gemakkelijk zoals je ziet. Meestal ontvang je dezelfde dag nog reactie! We helpen niet alleen mensen in Haarlem, maar in heel Nederland! Zo hebben wij huiseigenaren en ondernemers uit Beverwijk, Bloemendaal en Heemstede bijvoorbeeld ook geholpen aan een kozijnspecialist.

Waarom kunststof kozijnen Haarlem

Het zoeken van een geschikte en natuurlijk een betaalbare kozijnspecialist in Haarlem is nog niet zo makkelijk als dat je zou denken. Het is nu eenmaal niet geheel volgens standaarden om zonder uitnodiging een installatiebedrijf binnen te lopen zonder eerder contact. Er zijn een aantal stappen om in je achterhoofd te houden wanneer je zoekt naar een kozijnspecialist uit Haarlem. Wij vertellen je graag wat je moet onthouden!

Spring direct naar:

Kunststof kozijnen Haarlem laten installeren

Het laten aanbrengen van kunststof kozijnen in Haarlem is niet iets wat je elke dag laat uitvoeren. Vandaar dat een deskundige voor jouw kunststof kozijnen in Haarlem zo belangrijk is. Wanneer je weet waar je naar op zoek bent, hoeft een specialist niet per definitie prijzig te zijn.

Om kunststof kozijnen in Haarlem te laten plaatsen, kun je beter niet voor de eerste de beste generalist kiezen. Het is verstandiger om het uit te besteden aan een vakman die verstand van zaken heeft. Een sterkere vorm van verzekering en kwaliteit is haast niet mogelijk. Je wilt logischerwijs voornamelijk kunnen genieten van je nieuwe kunststof kozijnen in Haarlem, in plaats van met moeilijkheden of buikpijn achter te blijven.

Het installeren van kunststof kozijnen in Haarlem is een ecologische investering in je woning. De kozijnen zijn onderhoudsarm, bieden een geweldige isolatie en gaan gigantisch lang mee. Verder zijn kunststof kozijnen voordelig, waardoor het voor ieder budget geschikt is. Ben je ook op zoek naar een expert voor je kunststof kozijnen in Haarlem?

Op deze site lees je waarom kunststof kozijnen aanleggen een prima idee is! Natuurlijk krijg je ook meer inzicht in de onkosten. Natuurlijk vindt je hier ook bespaartips en lees je waar je op moet letten bij het vinden van een kozijnspecialist.

Liever alternatieve kozijnen, zoals houten kozijnen of aluminium kozijnen? Via Kozijnenkaart.nl vind je snel en rendabel je specialist!

Kozijnen vervangen Haarlem – waarom nieuwe kozijnen aanleggen?

We signaleren dat niet iedereen weet wat de toegevoegde waarde is van nieuwe kozijnen bij hem of haar in huis. Om dit te laten zien is het belangrijk om in te gaan op diverse aspecten. Je wilt immers wel zeker weten waarom kozijnen vervangen in Haarlem zo’n verstandige beslissing is. Het belangrijkste voordeel van nieuwe kozijnen is het feit dat ze bevorderlijk zijn voor de isolatie van je woning. Vooral bij oudere woningen waar houten kozijnen geplaatst zijn kan er sprake zijn van onderliggende beschadiging aan het hout. Door deze schade is een woonhuis vaak extra gevoelig voor waterschade en tocht. Wat doorgaans gepaard gaat met extra stookkosten om alles warm en droog te houden. Deze stookkosten gaan natuurlijk verloren, de warmte blijft namelijk niet meer in het woonhuis hangen. Door de uitstekende isolatie van kunststof kozijnen blijven dit soort aanvullende kosten je bespaard. Zie het dan ook echt als een investering in je pand.

Echter is dit niet het enige voordeel wat je zult ervaren als je ervoor kiest om kozijnen te laten vervangen in Haarlem. De volledige uitstraling van je woning gaat er vaak ook op vooruit. En dat is prettig! Hoe mooier je woont, hoe beter, toch? Ook is het een optie dat de meerwaarde van de woning zal toenemen door het plaatsen van de nieuwe kozijnen. Bij een eventuele verkoop van de woning haal je je investering er dan veelal ook simpel weer uit. Door deze vele voordelen is kozijnen vervangen in Haarlem dé keuze om te maken!

Ben je op zoek naar meer informatie? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kozijnen vervangen.

Meer informatie over het (laten) vervangen van je kozijnen?

Meer informatie over kozijnen laten vervangen

Klik op de knop om alles te weten te komen over het (laten) vervangen van je kozijnen.

Kozijnen Haarlem – zelf aanbrengen of uitbesteden?

Er zijn mensen die goed zijn in klussen. Daarmee kun je in theorie wat kosten besparen aangezien het persoonlijk doen op in elk geval de korte termijn goedkoper lijkt. Vanzelfsprekend zitten er nadelen aan het eigenhandig verrichten van de constructie voor de kozijnen in Haarlem. Indien je kozijnen installeert is de bevestiging van de kozijnen uiteraard extreem belangrijk. Als de kozijnen niet volledig juist geïnstalleerd zijn is er een directe mogelijkheid op verlaging van de isolatiewaardes, het loskomen van kozijnen, inscheuren in de muren etc. En de grootste afweging om het niet zelf te doen: de garantie. Ga je zelf klussen met kozijnen? Dan vervalt meestal de garantie. Kozijnen hebben een enorm lange levensduur, dus missende garantie is jammer van je duurzame investering!

Samengevat: Schakel een kozijnspecialist in om de komende jaren te gaan genieten van jouw nieuwe kozijnen. Vanwege de relatief lage kosten voor het installeren van kozijnen in Haarlem hoeft dit echt niet zo duur te zijn als je in eerste instantie zou denken. Vlot een schatting krijgen wat het voor jouw woonhuis zou kosten? Vul dan snel ons offerte invulformulier in om meer te begrijpen over de tarieven van uw (nieuwe) kozijnen laten plaatsen in Haarlem.

Alle kunststof kozijnen specialisten uit Haarlem

Bekijk ook hout- en aluminium kozijnspecialisten uit

Gemiddelde kosten voor kunststof kozijnen Haarlem

Voordat we in de gemiddelde prijzen duiken, laten we even kijken naar de factoren die invloed hebben op de prijs. Je keuzes hebben ook invloed op de kunststof kozijnen kosten. Welk type kozijn wil je bijvoorbeeld? Het soort raam (bijv. kiep of een vast raam) is bovendien van invloed op de prijs. Het soort kunststof en de ramen heeft natuurlijk ook een invloed op de prijs.

Laten we opnoemen welke zaken je aan moet denken die tezamen de kosten beïnvloeden:

 • Het soort raamkozijn
 • De montagekosten
 • De beglazing die je kiest
 • Het hang- en sluitwerk
 • Voorrij- en afvoerkosten

Tip: Denk eens aan isolatieglas! Je krijgt dan namelijk een verlaagd btw-tarief. In plaats van 21% btw, betaal je maar 9% btw over deze ramen. Tevens heb je mogelijk recht op isolatiesubsidie! Hier kom je al voor in aanmerking als je twee energiebesparende maatregelen in huis hebt.

De kunststof kozijnen prijzen voor een vast raam van 60×60 centimeter starten vanaf €350,-, met beglazing en montage. Voor een kunststof kozijn bij een kiepraam (draairaam) van dezelfde formaten starten de tarieven vanaf 445 euro (ook inclusief ramen en installatie). Voor een valraam van 50×40 centimeter beginnen de kunststof kozijnen kosten rond de €285,-.

De categorie ramen en manier van monteren dragen bij aan de hoogte van de tarieven. De installatie van een kunststof kozijn voor een raam van 60×60 centimeter kost circa €250,- (kozijn & montage) en de beglazing begint vanaf gemiddeld €100,- tot €200,-. Dit betreffen dan standaard HR++ ramen. Wil je aanvullende of geringer isolatie dan HR++ (dus HR+ of HR+++ glas) dan zijn de tarieven natuurlijk hoger of lager.

Soort kozijnAfmetingen (in cm)Prijs raamkozijnPrijs glas (HR++ glas)Prijs montageTotaalkosten
Vast raam60 x 60€100,-€25,-Vanaf €225,-Vanaf €350,-
120 x 80€130,-€50,-Vanaf €600,-Vanaf €780,-
Draai-/kiepraam60 x 60€200,-€20,-Vanaf €225,-Vanaf €445,-
120 x 80€290,-€40,-Vanaf €600,-Vanaf €930,-
Valraam50 x 40€130,-€30,-Vanaf €125,-Vanaf €285,-
100 x 80€220,-€50,-Vanaf €500,-Vanaf €770,-

Wil je meer weten over de kosten van nieuwe kozijnen? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kosten kunststof kozijnen.

Direct inzicht in de kosten van kunststof kozijnen?

Ik wil inzicht in de kosten van kunststof kozijnen

Klik op de knop om meer te leren over hoe de prijzen en kosten rondom kunststof kozijnen worden opgebouwd.

Tips voor lagere kunststof kozijnen prijzen

Je kent nu hoeveel de kunststof kozijnen tarieven zijn die je gemiddeld gesproken kunt verwachten voor het plaatsen van nieuwe kozijnen bij jou in huis. Wat je nog niet weet is dat er verschillende manieren zijn waarop je in staat bent om aanzienlijk wat centen te besparen op jouw aankoop. Daarvoor kun je kijken naar subsidies. Op kozijnen zelf zitten geen subsidies momenteel. Wel kun je bij isolatieglas, en nog een aanvullende energiebesparende maatregel, een subsidie ontvangen. Kijk hiervoor op rvo.nl.

Bovendien is het denkbaar dat er in jouw stad of gebied een plaatselijke subsidie wordt aangeboden voor het vernieuwen van kozijnen of beglazing. Dit kun je onderzoeken via energiesubsidiewijzer.nl.

Wil je alles weten over de prijzen van kunststof kozijnen? Regel vrijblijvend een offerte via onze pagina over offerte kunststof kozijnen.

Wil je graag gratis en vrijblijvend meerdere offertes ontvangen?

Vraag direct offertes kunststof kozijnen aan!

Klik op bovenstaande knop om op je gemak meerdere gekwalificeerde kozijnspecialisten met elkaar te vergelijken en bespaar vandaag nog.

Houten kozijnen Haarlem – je eerste alternatief

Logischerwijs zijn er nog alternatieven te bedenken voor kunststof kozijnen. Houten kozijnen zijn beslist een interessante optie. Houten kozijnen komen relatief veel voor in Nederland. Dit komt voornamelijk omdat houten kozijnen voorheen de standaard waren.. Je kunt kiezen uit talloze houtsoorten wanneer het aankomt op deze kozijnen. Het is noodzakelijk om te weten welke houtsoort welk effect heeft op de kwaliteit van je kozijnen. Als je bijvoorbeeld voor een zeer zachte houtsoort kiest dan is de isolatie lager dan bij de sterkere houtsoorten. Tegelijkertijd kan een zachte houtsoort eerder te maken krijgen met rot. Indien je houten kozijnen in Haarlem wilt aanbrengen, is het over het algemeen verstandig om een competente partij om hulp te vragen. Zij voorzien je van advies over de houtsoort die het voornaamste bij jouw verblijf past.

Los van de prachtige uitstraling zitten er toch wel een aantal nadelen aan houten kozijnen in Haarlem. Het belangrijkste nadeel is het feit dat houten kozijnen substantieel meer onderhoud vergen dan andere type kozijnen. Dit komt omdat houten kozijnen geverfd moeten worden. Bij de aluminium en kunststoffen kozijnen is dit niet het geval. Verf kan behoorlijk duur zijn als je een specifieke kleur in gedachten hebt, dit brengt dus ook onkosten met zich mee. Dat is uiteraard goedkoper dan de onkosten voor de reparatie van houtrot. Gelukkig komt dit niet al te vaak voor, als je kiest voor sterke houtsoorten zal het onderhoud beperkt zijn tot eenmaal in de 20 à 25 jaar. Wel is het van belang indien je je hier van bewust bent. Vind je dit extra onderhoud niet erg? Dan zijn houten kozijnen in Haarlem een goed alternatief als je zoekt naar een overige uitstraling.

Wil je liever houten kozijnen in Haarlem?

Informatie over houten kozijnen

Klik op bovenstaande knop om meer informatie te vinden over het laten plaatsen van houten kozijnen.

Aluminium kozijnen Haarlem – het tweede alternatief

Ben je toe aan iets anders dan houten kozijnen of kunststof kozijnen? Dan zijn aluminium kozijnen in Haarlem mogelijkerwijs wel iets voor jou! Zoek je een deskundige specialist voor het plaatsen van aluminium kozijnen bij je thuis? Vraag dan nu nog offertes aan en bespaar nu. Er zijn namelijk voldoende geschikte bedrijven om jou te helpen aan aluminium kozijnen in Haarlem te komen.

Via kozijnkaart.nl ben je gegarandeerd van kwalitatief hoogstaande bedrijven. Ben je nieuwsgierig naar tarieven voor aluminium kozijnen in Haarlem? Onze kozijn specialisten uit Haarlem informeren en adviseren je graag. En vraag je je offerte aan via kozijnkaart.nl? Dan bespaar je tot maar liefst 40% op je aanvraag; gedegen werk voor betaalbare tariefstellingen.

Ben je je nog aan het oriënteren van wat voor materiaal jouw nieuwe kozijnen gemaakt moeten zijn? Neem dan eens aluminium in overweging. Aluminium raamkozijnen zijn bij menig kozijnen bedrijf verkrijgbaar, en het materiaal vormt een juiste keuze met veel voordelen. We zetten de grootste voordelen even voor je op een rij:

 • Eigentijds uiterlijk voor je kozijn
 • Milieuvriendelijke materiaalsoort
 • Geen rotting, roest en vochtopname voor je kozijnen in Haarlem
 • Uiterst ecologische stofsoort
 • Kozijn behoeft weinig onderhoud
 • Goede isolatiewaarde
 • Aantrekkelijke tariefstellingen

Met aluminium kozijnen kies je voor een sterk materiaal voor jouw kozijnen in Haarlem. Je hebt dan geen hinder van roest en verrotting, waardoor je nog veel plezier hebt van je kozijnen. Omdat het materiaal ook niet elektrostatisch is, heb je geen last van vervelende dingen als vuil en stof. Je kozijnen hebben de eerste jaren nauwelijks onderhoud nodig. Aluminium neemt tevens geen vocht op en is daarmee een zeer geschikte materiaalsoort om te gebruiken voor je kozijn.

Een keuze voor aluminium kozijnen is ook nog eens zeer goed voor het milieu. Aluminium is een onuitputtelijke grondstof, die men kan blijven gebruiken zonder dat dit het milieu schade toebrengt. Door een aluminium kozijn te nemen, draag je daardoor bij aan een klimaatneutrale woonomgeving. Omdat aluminium zo solide is zal het nog jaren meegaan. Daarmee kies je dus voor duurzaamheid, milieuvriendelijkheid én een sterke materiaalsoort.

Wil je liever aluminium kozijnen laten plaatsen?

Informatie over aluminium kozijnen

Klik op bovenstaande knop om meer informatie te vinden over het laten plaatsen van aluminium kozijnen.

Offerte voor kunststof kozijnen laten installeren in Haarlem

Je hebt alvast een goed en totaal beeld gekregen van de verwachtingen rondom kunststof kozijnen laten aanleggen in Haarlem. De kunststof kozijnen gaan lang mee, zien er regelmatig mooi uit en zijn onwijs gemakkelijk te onderhouden. Door onze internetpagina is het een optie om een aantal offertes te krijgen. Deze offertes stellen je in staat om direct te zien aan wat voor prijzen je moet denken voor het zetten van de kozijnen.

Voor je het weet ben je voorzien van nieuwe kozijnen die compleet voldoen aan je behoefte. Let er wel even op dat je dus bij de offertes goed aangeeft wat je voor ogen hebt. Als je duidelijk bent in je verzoek is de kans veel groter dat de offerte volledig op maat kan worden gemaakt. Door de lange levensduur van de kunststof kozijnen kun je er in ieder geval weer even tegenaan!

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Theodoor Fortuyn Theodoor Fortuyn
Customer Succes manager bij kozijnenkaart.nl
Kunststof kozijnen94%
Houten kozijnen90%
Vervangen kozijnen97%
Ik help je graag!

Veelgestelde vragen over kozijnspecialisten uit

Haarlem

Er zijn diverse voordelen aan kunststof kozijnen. Denk aan weerbestendigheid, duurzaamheid (en milieuvriendelijk), weinig onderhoud en makkelijk schoon te houden. Zijn er dan ook nadelen? Een paar, maar in alle eerlijkheid, deze zijn meestal relatief! Dit kun je lezen op onze pagina kunststof kozijnen.

De prijsopbouw van kunststof kozijnen in Haarlem kun je als volgt kort samenvatten: Installatiekosten 45%, Materiaalkosten 45% en 10% overige (sloop en montage) kosten. Gemiddeld kun je voor een snelle berekening uitgaan van gemiddeld 725 euro per m2 (raam), inclusief glas, montage en btw. Natuurlijk hangt dit van diverse factoren af en hebben we dit voor je uiteen gezet voor meer inzicht in deze kosten.

kozijnenkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle kozijnspecialisten in Nederland. Wij zien welke kozijnspecialisten beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie kozijnspecialisten waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van kozijnspecialisten uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Beste kozijnenspecialist in Haarlem

Vakwerk

11 maart 2023

Het hele proces van offerte t/m oplevering verliep en de service is geniaal. Erg blij en aardig verrast hierdoor. De kunststof kozijnen zijn echt een aanvulling op ons huis.

- Marieke Schipper

Snel geleverde kozijnen

28 februari 2023

erg bedrijf! Snel geinstalleerd! erg

- Maaike Gerritsen

Afspraken werden nagekomen en betaalbaar

20 februari 2023

gelukkig want uiterst prima geworden en de afspraken die we maakte zijn nagekomen.

- Maarten van der Horst

Het resultaat was verbijsterend!

15 februari 2023

Kennissen hebben hun kozijnen ook laten doen en ik was erg enthousiast. Ik wilde hetzelfde resultaat! Dat is gelukt!

- Elisabeth Dijkstra

Resultaat is top

6 februari 2023

Content met het resultaat. Nadat we snel de offertes hadden ontvangen was het snel besloten. We gingen voor kunststof kozijnen met dubbelglas. De aangebrachte houtnerf spreekt zo mooi nu om onze ramen!

- Bram van de Berg

In een klap het mooiste huis van de woonwijk.

3 februari 2023

Ik kreeg mensen op bezoek die vroegen bij wie ik mijn raamkozijnen had laten vervangen. Dat is toch formidabel?

- Rogier Hofman

Fantastisch resultaat

25 januari 2023

Had niet verwacht dat ik zo zou kunnen genieten van mijn nieuwe kozijnen!

- Albert Sanders

Netjes afgewerkt

19 januari 2023

uiterst blij hoe de afwerking is geregeld.. En dat tegen een mooie prijs dankzij het vergelijken van de offertes.

- Wouter Bakker

prima

12 januari 2023

Ondanks de corona gebeurtenis is alles opperbest verlopen en het eindresultaat is erg prima. We hebben niet gekozen voor de goedkoopste en zijn des te meer gelukkig!

- Gerrit de Boer

Uitgelichte kozijnspecialisten in Haarlem

Eurokozijn

Havenkade 97
1973 AK IJmuiden
Nederland

0255 707 846
http://www.eurokozijn.nl/

HEPRO Kunststof Kozijnen

Marconistraat 12
2181 AK Hillegom
Nederland

085 112 2007
https://www.hepro.nl/

Kufa Raamsystemen

Middenhavenstraat 7
1976 CK IJmuiden
Nederland

0255 744 020
http://www.kufa.nl/