Kunststof kozijnen Nijmegen

Behoefte aan een betaalbare kozijnspecialist in Nijmegen die bij jou verder kan helpen?

Dan ben je aan het juiste adres.

Wij zorgen dat jij die zoekt naar Kunststof kozijnen Nijmegen verbonden wordt aan een professional die bij je past.

Het beste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle kozijnspecialisten uit Nijmegen – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2023 en verder.

Kunststof kozijnen Nijmegen nodig?

Laat je snel helpen

Kunststof kozijnen Nijmegen
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 89 reviews)
kozijnen_kunststof_offerte_houten_aluminium_vervangen_kosten
kozijnen_kunststof_offerte_houten_aluminium_vervangen_kosten
kozijnen_kunststof_offerte_houten_aluminium_vervangen_kosten
kozijnen kunstof offerte houten aluminium vervangen kosten
kozijnen kunstof offerte houten aluminium vervangen kosten
kozijnen kunstof offerte houten aluminium vervangen kosten
kozijnen kunstof offerte houten aluminium vervangen kosten

kunstof kozijnen kozijnspecialisten vergelijken

Vergelijken van prijzen voor kunststof kozijnen in Nijmegen gaat heel gemakkelijk zoals je ziet. Meestal ontvang je dezelfde dag nog reactie! We helpen niet alleen mensen in Nijmegen, maar in heel Nederland! Zo hebben wij huiseigenaren en ondernemers uit Arnhem, Renkum en Rozendaal bijvoorbeeld ook geholpen aan een kozijnspecialist.

Waarom kunststof kozijnen Nijmegen

Een betaalbare en geschikte kozijnspecialist vinden in Nijmegen kan best een moeilijke klus blijken. Het is nu eenmaal niet geheel volgens etiquette om zonder uitnodiging een installatiebedrijf binnen te lopen zonder eerder contact. Er zijn een aantal dingen om in je achterhoofd te houden wanneer je opzoek gaat naar een kozijnspecialist uit Nijmegen. Lees snel verder om te leren hoe ook jij de beste kozijnspecialist uit Nijmegen kunt vinden!

Spring direct naar:

Kunststof kozijnen Nijmegen voor jouw woning

Er zijn vreselijk veel huishoudens in Nijmegen die behoefte zouden hebben aan nieuwe kozijnen voor bij hen in huis. Maar hoe bepaal je de juiste aanbieder of specialist die bij jou kunststof kozijnen in Nijmegen kan komen aanleggen?

Kunststof kozijnen zijn over het algemeen gunstig geprijsd en passen hierdoor bij elk budget. Voornamelijk voor personen die meer info willen over kunststof kozijnen in Nijmegen plaatsen, is deze informatiepagina opgezet. Met deze info weet je straks alles wat er te weten valt en zal je met een gerust hart een juiste keuze maken.

Wil je in plaats van kunststof kozijnen liever houten kozijnen of aluminium kozijnen? Ook professionals hiervoor vindt je via Kozijnenkaart.nl!

Kozijnen vervangen Nijmegen – waarom nieuwe kozijnen aanbrengen?

Er bestaat vaak een reden waarom je kozijnen wilt vervangen in Nijmegen. Flink wat personen kiezen er vanuit een kostengedachte toch nog voor om hun bestaande kozijnen te blijven repareren. Toch kan het absoluut uit om je kozijnen te vervangen in Nijmegen. Op termijn zijn de onkosten minder, scheelt het je in het onderhoud en daarmee ook de tijd die je eraan kwijt bent en het ziet er vaak ook nog eens flink wat beter uit.

Ook niet te onderschatten is de hoeveelheid isolatievoordelen die nieuwe kozijnen bieden aan je woning. Met name bij oudere woningen met houten kozijnen is er gedurende de jaren doorgaans veel beschadiging ontstaan. Deze beschadiging heeft als gevolg dat tocht zijn intrede kan maken in je woning. Door deze instroom van tocht kun je flinker moeten stoken om het huis warm te krijgen. Omdat deze stookkosten weinig rendabel zijn, is het feitelijk verloren stookcapaciteit. Kiezen voor kunststof kozijnen brengt door de hoge isolatiewaarde met zich mee dat je enorm veel geld kunt besparen op je totale stookkosten. Het is dan ook slim om nieuwe kozijnen als een langdurige belegging te zien.

Desalniettemin is dit niet het enige voordeel wat je zal ervaren als je ervoor kiest om kozijnen te laten vervangen in Nijmegen. Nieuwe kozijnen zullen er namelijk ook voor zorgen dat de uitstraling van je verblijf aanmerkelijk kan worden verbeterd. Dat is fijn, want je wilt logischerwijs een woning wat er zo mooi mogelijk uit ziet. Ook met oog op een toekomstige verkoop kunnen nieuwe kozijnen inzetbaar zijn. Nieuwe kozijnen werken toch doorgaans waardevermeerderend. Mocht je ooit van plan zijn om te verhuizen dan zal je hierdoor in staat zijn om meer geld te krijgen bij de verkoop van je pand. Door deze vele voordelen is kozijnen vervangen in Nijmegen dé keuze om te maken!

Ben je op zoek naar meer informatie? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kozijnen vervangen.

Meer informatie over het (laten) vervangen van je kozijnen?

Meer informatie over kozijnen laten vervangen

Klik op de knop om alles te weten te komen over het (laten) vervangen van je kozijnen.

Kozijnen Nijmegen – zelf aanbrengen of uitbesteden?

Ben je zelf handig met het zelf ondernemen van zaken in huis, dan kun je misschien zelf je kozijnen plaatsen in Nijmegen. Desondanks raden wij ten zeerste af om dat te doen. Dit heeft een aantal oorzaken, namelijk:

 • Zelf doen kost over het algemeen veel tijd
 • Zelf doen kost relatief meer, vanwege onvoorzien restmateriaal of fouten
 • De kans op fouten is groter dan wanneer je het uitbesteedt
 • Een specialist heeft ook kennis van isolatie en onderhoud
 • Afwijkingen op recht-toe-recht-aan kan voor grote problemen en lekkages zorgen

Verder loop je geen garantie mis wanneer je kiest voor de kozijnspecialist. Daarom ben je dus niet uitsluitend verzekerd van een karwei die kritisch wordt verricht en er op het moment zelf top uit ziet, echter ben je ook verzekerd voor een aanstaand aanpassing waar je nog vele jaren plezier van gaat hebben.

Ook is een specialist op de hoogte van het brede aanbod in de industrie van kozijnen in Nijmegen, waardoor je een keuzemogelijkheid krijgt van het gehele aanbod wat er op de markt is. Denk hierbij niet exclusief aan de kozijnen zelf maar ook aan tinten, bescherming en de methode van bevestigen. Het helpt dan als een vakman met je meedenkt en je adviseert, zodat je tot een prachtig effect komt.

Op zoek naar kunststof kozijnen? Ga met een kozijnspecialist in gesprek! Dan weet je zeker dat je het beste resultaat krijgt en dat de bezigheden zorgvuldig worden uitgevoerd, zonder beschadigingen of slordige afwerking. Verder krijg je van een vakman veelal garantie op het afgeleverde werk en de producten. Ga je zelf klussen, vervalt deze garantie meestal.

Alle kunststof kozijnen specialisten uit Nijmegen

Bekijk ook hout- en aluminium kozijnspecialisten uit

Gemiddelde kosten voor kunststof kozijnen Nijmegen

Hoeveel kunststof kozijnen kosten is afhankelijk van een tal verscheidene factoren. Natuurlijk hebben deze keuzes invloed op de kosten van de kunststof kozijnen. Heb je een idee van het type kunststof kozijn? Het soort raam (bijv. kiep of een vast raam) is ook van invloed op de prijs. Het soort kunststof en de ramen heeft uiteraard ook een invloed op de kosten.

Hieronder leggen we uit welke factoren de kosten van kunststof kozijnen beïnvloeden.

 • Het soort raamkozijn
 • De montagekosten
 • De beglazing die je kiest
 • Het hang- en sluitwerk
 • Voorrij- en afvoerkosten

Tip: Laat je nieuwe kunststof kozijnen plaatsen met isolatieglas? Je krijgt dan namelijk een verlaagd btw-tarief. Je betaalt slechts 9% btw over de beglazing. Daarnaast heb je mogelijk recht op een mooie isolatiesubsidie! Hier kom je al voor in aanmerking als je twee energiebesparende maatregelen in huis hebt.

De kunststof kozijnen prijzen voor een vast raam van 60×60 centimeter beginnen bij €350,-, met beglazing en montage. Voor een kunststof kozijn bij een kiepraam (draairaam) van dezelfde afmetingen beginnen de bedragen vanaf 445 euro (ook inclusief ramen en installatie). Voor een valraam van 50×40 centimeter beginnen de kunststof kozijnen prijzen rond de €285,-.

De kosten van kunststof kozijnen in Nijmegen zijn onder meer ondergeschikt van het soort ramen en de montage. De installatie van een kunststof kozijn voor een raam van 60×60 centimeter kost ruwweg €250,- (kozijn & montage) en de beglazing begint vanaf gemiddeld €100,- tot €200,-. Hiermee gaat het om standaard HR++ beglazing. Kies je voor HR+ of HR+++ glas dan liggen de kosten van kunststof kozijnen Nijmegen toch hoger of lager.

Soort kozijnAfmetingen (in cm)Prijs raamkozijnPrijs glas (HR++ glas)Prijs montageTotaalkosten
Vast raam60 x 60€100,-€25,-Vanaf €225,-Vanaf €350,-
120 x 80€130,-€50,-Vanaf €600,-Vanaf €780,-
Draai-/kiepraam60 x 60€200,-€20,-Vanaf €225,-Vanaf €445,-
120 x 80€290,-€40,-Vanaf €600,-Vanaf €930,-
Valraam50 x 40€130,-€30,-Vanaf €125,-Vanaf €285,-
100 x 80€220,-€50,-Vanaf €500,-Vanaf €770,-

Wil je meer weten over de kosten van nieuwe kozijnen? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kosten kunststof kozijnen.

Direct inzicht in de kosten van kunststof kozijnen?

Ik wil inzicht in de kosten van kunststof kozijnen

Klik op de knop om meer te leren over hoe de prijzen en kosten rondom kunststof kozijnen worden opgebouwd.

Tips voor lagere kunststof kozijnen prijzen

Je hebt nu een beetje beeld bij de bedragen van kunststof kozijnen. Waar we nog wat dieper op in kunnen gaan zijn de opties om te bezuinigen op je aanschaf. Daarvoor kun je kijken naar subsidies. Er bestaan nu nog geen directe subsidies voor kozijnen Wel kun je bij isolatieglas, en nog een aanvullende energiebesparende maatregel, een subsidie accepteren. Kijk hiervoor op rvo.nl.

Ernaast is het mogelijk dat er in jouw gemeente of gebied een plaatselijke subsidie wordt aangeboden voor het vervangen van kozijnen of beglazing. Dit kun je bekijken via energiesubsidiewijzer.nl.

Wil je alles weten over de prijzen van kunststof kozijnen? Regel vrijblijvend een offerte via onze pagina over offerte kunststof kozijnen.

Wil je graag gratis en vrijblijvend meerdere offertes ontvangen?

Vraag direct offertes kunststof kozijnen aan!

Klik op bovenstaande knop om op je gemak meerdere gekwalificeerde kozijnspecialisten met elkaar te vergelijken en bespaar vandaag nog.

Houten kozijnen Nijmegen – je allereerste alternatief

Voor velen zijn houten kozijnen in Nijmegen een hoogwaardig alternatief op kunststof kozijnen. Een natuurlijke type kozijnen, zoals hout, is voor een aantal mensen heel van belang. Niets kan de warme en sfeervolle uitstraling van hout evenaren. Maar er zijn nog enkele aspecten belangrijk bij de keuze voor houten kozijnen in Nijmegen. We zullen hieronder de eigenschappen van houten kozijnen doorspreken en je adviseren over alle opties.

De warme en sfeervolle uitstraling hebben we hierboven al besproken. Maar daarbuiten geldt dat houten kozijnen ook stuk voor stuk nog eens uniek zijn. Ieder stuk hout heeft zijn eigen unieke nerven. Maar hout heeft nog alternatieve goede kenmerken. Hout is van zichzelf een isolerend product.

Hout zorgt dus niet alleen voor een warme uitstraling, maar helpt in ieder geval om de warmte in huis vast te houden! Een ander relevant aandachtspunt is dat houten kozijnen geleverd en gemonteerd kunnen worden met de nodige maatregelen tegen inbraak. Je houten kozijnen dragen zo ook bij tot een veiligere woning.

Indien je de keus hebt gemaakt voor houten kozijnen in Nijmegen, is de eerstvolgende beslissing welke houtsoort je wil gebruiken. Er bestaan uiteenlopende opties. Houd bij het kiezen van de juiste houtsoort rekening met de kwaliteit, het onderhoud dat het vergt en de duurzaamheidsklasse. Hout kan onderverdeeld worden in vijf duurzaamheidsklassen. Klasse 1 is het meest duurzaam, klasse 5 het minst. Zorg er verder voor dat je hout een zogenoemd FSC-keurmerk heeft. Zo ben je verzekerd van hout wat ontstaat uit verantwoord bosbeheer. Veelgebruikte houtsoorten voor kozijnen zijn afzelia, meranti, merbau, grenen en lariks.

Het voornaamste voordeel van houten kozijnen is dat je ze naar je wensen kunt afstemmen. Ze zijn zeer geschikt voor landelijke en klassieke woningen, maar passen ook goed in modernere bouwstijlen. Dat heeft ermee te maken dat hout geschilderd kan worden in elke gewenste kleur. Mocht het hout om wat voor reden beschadigd raken, dan kan het eenvoudig gerepareerd worden. Houten kozijnen kunnen zo jarenlang meegaan. Ook zijn ze passend voor alle soorten raamkozijnen: voor gewone raamkozijnen, schuiframen en -puien en draaikiepramen. Ook voor de kozijnen van jouw dakkapel is hout een uitstekende materiaalsoort.

Wil je liever houten kozijnen in Nijmegen?

Informatie over houten kozijnen

Klik op bovenstaande knop om meer informatie te vinden over het laten plaatsen van houten kozijnen.

Aluminium kozijnen Nijmegen – het tweede alternatief

Aluminium kozijnen zijn in ieder geval een van de bekendere type kozijnen. Door middel van aluminium kozijnen in Nijmegen heb je daadwerkelijk de best mogelijke kwaliteit in handen die je maar kunt vinden. Aluminium kozijnen komen voor in de meeste mogelijke types en maten. Er heerst nog een soort taboe op aluminium omdat mensen denken dat ze alleen in metaalkeurig te verkrijgen zijn. Maar je kunt aluminium tegenwoordig in bijna elke kleur krijgen. En je hoeft ze ook nog eens niet te schilderen, zoals je met bijvoorbeeld houten kozijnen wel moet doen. Aluminium kozijnen vereisen speciale technieken die voor een voortreffelijk resultaat zorgen. Aluminium kozijnen dragen door een hoge mate van isolatie bovendien nog eens bij aan energiebesparing. Mocht duurzaamheid dus belangrijk zijn voor je dan is dit een prima optie om te kiezen. De hoge isolatiewaarde maakt het echt mogelijk om aanzienlijk wat onkosten te besparen voor jouw energierekening. Dit maakt het een goede investering voor bij jou in huis.

Ben je verschillende materialen aan het vergelijken voor je kozijnen in Nijmegen? Overweeg dan eens voor aluminium te gaan. Aluminium raamkozijnen zijn bij menig kozijnen bedrijf voorhanden, en het materiaal vormt een juiste keuze met talrijke voordelen. Hieronder hebben we de meest belangrijke voordelen overzichtelijk voor je opgesomd:

 • Eigentijds uiterlijk voor jouw kozijn
 • Milieuvriendelijke materiaalsoort
 • Geen rotting, roest en vochtopname voor jouw kozijnen in Nijmegen
 • Uiterst duurzame stofsoort
 • Kozijn behoeft minimaal onderhoud
 • Goede isolatie
 • Aantrekkelijke tariefstellingen
Wil je liever aluminium kozijnen laten plaatsen?

Informatie over aluminium kozijnen

Klik op bovenstaande knop om meer informatie te vinden over het laten plaatsen van aluminium kozijnen.

Offerte voor kunststof kozijnen laten aanbrengen in Nijmegen

Ben je overtuigd en wil je vandaag nog besparen? Regel dan vandaag gemakkelijk en vrijblijvend je offertes om kunststof kozijnen te laten aanbrengen in Nijmegen. Je hebt dan direct inzicht in je kosten voor het laten aanleggen van kunststof kozijnen in Nijmegen. Het duurt veelal slechts een paar weken voordat je huis volledig is voorzien van je nieuwe kozijnen.

Ga je liever voor aluminium of houten kozijnen in plaats van kunststof kozijnen in Nijmegen? Dan kun je ook eenvoudigweg op kozijnenkaart.nl terecht voor je aanvraag. Wanneer je vandaag nog offertes aanvraagt voor kunststof kozijnen laten plaatsen in Nijmegen weet je gelijk waar je aan toe bent en geniet je binnenkort van je eigen kozijnen in de door jou gekozen kleur, het door jou gekozen materiaal en jouw formaat en stijl.

Ga voor kwaliteit en garantie tot succes. Ga voor Kozijnenkaart.nl.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Theodoor Fortuyn Theodoor Fortuyn
Customer Succes manager bij kozijnenkaart.nl
Kunststof kozijnen94%
Houten kozijnen90%
Vervangen kozijnen97%
Ik help je graag!

Veelgestelde vragen over kozijnspecialisten uit

Nijmegen

Er zijn diverse voordelen aan kunststof kozijnen. Denk aan weerbestendigheid, duurzaamheid (en milieuvriendelijk), weinig onderhoud en makkelijk schoon te houden. Zijn er dan ook nadelen? Een paar, maar in alle eerlijkheid, deze zijn meestal relatief! Dit kun je lezen op onze pagina kunststof kozijnen.

De prijsopbouw van kunststof kozijnen in Nijmegen kun je als volgt kort samenvatten: Installatiekosten 45%, Materiaalkosten 45% en 10% overige (sloop en montage) kosten. Gemiddeld kun je voor een snelle berekening uitgaan van gemiddeld 725 euro per m2 (raam), inclusief glas, montage en btw. Natuurlijk hangt dit van diverse factoren af en hebben we dit voor je uiteen gezet voor meer inzicht in deze kosten.

kozijnenkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle kozijnspecialisten in Nederland. Wij zien welke kozijnspecialisten beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie kozijnspecialisten waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van kozijnspecialisten uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Beste kozijnenspecialist in Nijmegen

Helder en snel

10 maart 2023

Goede informatie over het vervangen van de schuifluik. De verduidelijking was evident en de offertes waren scherp. Netjes geplaatst en de afwerking secuur.

- Jessica de Vos

Eenvoudig in orde

1 maart 2023

rap, zorgvuldig en niet te prijzig.

- Angelique Kuiper

Onvervalst vakmanschap

24 februari 2023

Duidelijk een prof met kennis van zaken. Heel fijn!

- Michiel Peeters

Geweldig vertrouwd!

16 februari 2023

Voor de tweede keer een offerte gevraagd en daarom nieuwe kozijnen laten zetten. Mooie prijs gekregen en de service was uitstekend.

- Bas Prins

Snel geleverd en geplaatst

7 februari 2023

Top service! Snelle levering! erg

- Ivo Dijkstra

Nieuwe kozijnen zijn

31 januari 2023

We hebben onze voorgevel en kozijnen aan de achterkant laten vervangen. We hebben de omwonenden jaloers gemaakt. Vergelijken van de offertes kan echt uit, nette prijs mogen ontvangen.

- Dirk de Jonge

Geweldig fijn!

27 januari 2023

Niet voor de eerste keer een offerte gevraagd en weer blij. Nette prijs gekregen en de service was fijn.

- Martine van der Heijden

Opheldering was duidelijk en het is erg prima geworden

22 januari 2023

Uitgebreide opheldering gehad wat toch wel noodzakelijk was om een goede keuze te maken en dat de kozijnen vertrouwd zouden passen en inderdaad de kozijnen passen erg. Scherpe offertes gehad via kozijnenkaart.nl en daardoor niet teveel betaald.

- Marloes Peeters

Goede uitleg

11 januari 2023

Gingen vooraf informeren. Zijn prima geholpen met goede toelichting.

- Maartje van Wijk

Uitgelichte kozijnspecialisten in Nijmegen

Gelderse Kozijnen

Woeziksestraat 622
6604 CH Wijchen
Nederland

024 373 3049
http://www.geldersekozijnen.nl/

Kozijnbouw Broeder

Van Heemstraweg 56
6641 AE Beuningen
Nederland

06 54355829
https://www.kozijnbouwbroeder.nl/

Theunissen Timmerfabriek B.V.

Celsiusstraat 6
6604 CW Wijchen
Nederland

024 641 4597
http://www.tifa-theunissen.nl/