Kunststof kozijnen Eindhoven

Zoek jij een professional voor jouw kunststof kozijnen in Eindhoven?

Lees dan vooral verder.

Kozijnenkaart zorgt dat jij die op zoek bent naar Kunststof kozijnen Eindhoven verbonden wordt aan de partij die bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Kozijnenkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle kozijnspecialisten uit Eindhoven – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2023 en verder.

Kunststof kozijnen Eindhoven nodig?

Vraag direct 3 offertes aan

Kunststof kozijnen Eindhoven
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 95 reviews)
kozijnen_kunststof_offerte_houten_aluminium_vervangen_kosten
kozijnen_kunststof_offerte_houten_aluminium_vervangen_kosten
kozijnen_kunststof_offerte_houten_aluminium_vervangen_kosten
kozijnen kunstof offerte houten aluminium vervangen kosten
kozijnen kunstof offerte houten aluminium vervangen kosten
kozijnen kunstof offerte houten aluminium vervangen kosten
kozijnen kunstof offerte houten aluminium vervangen kosten

kunstof kozijnen kozijnspecialisten vergelijken

Vergelijken van prijzen voor kunststof kozijnen in Eindhoven gaat heel gemakkelijk zoals je ziet. Meestal ontvang je dezelfde dag nog reactie! We helpen niet alleen mensen in Eindhoven, maar in heel Nederland! Zo hebben wij huiseigenaren en ondernemers uit Veldhoven, Valkenswaard en Waalre bijvoorbeeld ook geholpen aan een kozijnspecialist.

Waarom kunststof kozijnen Eindhoven

Het zoeken van een geschikte en natuurlijk een betaalbare kozijnspecialist in Eindhoven is nog niet zo makkelijk als dat je zou denken. Je kunt nu eenmaal niet bij het meest nabije installatiebedrijf binnen stappen en de eerste persoon aanspreken die je ziet. Er zijn enkele belangrijke stappen die je zult moeten volgen om er helemaal zeker van te zijn dat je uiteindelijk een kozijnspecialist in Eindhoven vindt die het beste met je voor heeft. Wij vertellen je met alle plezier waar je aan moet denken!

Spring direct naar:

Kunststof kozijnen Eindhoven laten plaatsen

Het laten aanleggen van kunststof kozijnen in Eindhoven is niet iets wat je elke dag laat verrichten. Derhalve is het ook van belang dat je een professional vindt die je kunststof kozijnen in Eindhoven kan plaatsen. Wanneer je weet waar je naar op zoek bent, hoeft een specialist niet per definitie duur te zijn.

Om kunststof kozijnen in Eindhoven te laten aanleggen, kun je beter niet voor de eerste de beste generalist kiezen. Het is slimmer om het uit te besteden aan een specialist die verstand van zaken heeft. Een sterkere vorm van verzekering en kwaliteit is bijna niet denkbaar. Je wilt natuurlijk vooral kunnen genieten van je nieuwe kunststof kozijnen in Eindhoven, in plaats van met zorgen of buikpijn achter te blijven.

Het plaatsen van kunststof kozijnen in Eindhoven is een duurzame investering in je huis. De kozijnen zijn onderhoudsarm, bieden een prima isolatie en gaan gigantisch lang mee. Bovendien is kunststof leuk geprijsd, waardoor ze voor een breed publiek bereikbaar zijn. Ben je ook op zoek naar een vakman voor jouw kunststof kozijnen in Eindhoven?

Je leest hier alles over de verschillende aanleidingen waarom je voor kunststof kozijnen zou moeten kiezen. Logischerwijs krijg je ook meer inzicht in de onkosten. Tevens krijg je geschikte tips om te bezuinigen en aandachtspunten bij je tocht naar een expert.

Wil je in plaats van kunststof kozijnen eigenlijk houten kozijnen of aluminium kozijnen? Via Kozijnenkaart.nl vind je razendsnel en rendabel je deskundige!

Kozijnen vervangen Eindhoven – waarom nieuwe kozijnen installeren?

Kozijnen vervangen in Eindhoven doe je natuurlijk niet zo maar. Het kan een prijzige affaire zijn en er zijn nog steeds mensen die liever gaan voor het om de zoveel jaar onderhouden van hun bestaande kozijnen. Evengoed is het vaak veel rendabeler om je kozijnen te vervangen in Eindhoven. Op termijn zijn de kosten lager, scheelt het je in het onderhoudsgeld en daarmee ook de tijd die je eraan kwijt bent en het ziet er over het algemeen ook nog eens veel beter uit.

Het grootste voordeel van nieuwe kozijnen is het feit dat ze bevorderlijk zijn voor de isolatie van je verblijf. In het bijzonder bij oudere woningen waarin houten kozijnen geïnstalleerd zijn kan er sprake zijn van onderliggende beschadiging aan het hout. Deze schade heeft tot gevolg dat tocht zijn intrede kan maken in je verblijf. Vanwege deze instroom van tocht zul je meer moeten stoken om het huis warm te krijgen. Deze stookkosten gaan overigens verloren, de warmte blijft namelijk niet meer in huis hangen. Kiezen voor kunststof kozijnen brengt door de hoge isolatie met zich mee dat je aanzienlijk veel geld kunt bezuinigen op je totale stookkosten. Zie het dan ook echt als een investering in je woning zelf.

Desalniettemin is dit niet het enige voordeel wat je zal ervaren als je ervoor kiest om kozijnen te laten vervangen in Eindhoven. Nieuwe kozijnen zullen er immers ook voor zorgen dat de uitstraling van je woonhuis fors kan worden verbeterd. Voor jou als bewoner is dit uiteraard wel zo aangenaam, je wilt namelijk wel in een mooi pand kunnen wonen. Ook met oog op een aankomende verkoop kunnen nieuwe kozijnen verstandig zijn. Zo is het mogelijk dat de meerwaarde van de woning zal toenemen door het aanleggen van de nieuwe kozijnen. Mocht je ooit van plan zijn om te verhuizen dan zul je daardoor in staat zijn om meer geld te krijgen bij de verkoop van je pand. Door deze vele voordelen is kozijnen vervangen in Eindhoven dé keuze om te maken!

Ben je op zoek naar meer informatie? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kozijnen vervangen.

Meer informatie over het (laten) vervangen van je kozijnen?

Meer informatie over kozijnen laten vervangen

Klik op de knop om alles te weten te komen over het (laten) vervangen van je kozijnen.

Kozijnen Eindhoven – zelf aanbrengen of uitbesteden?

Sommige mensen zijn van nature goed in klussen in huis. Daarmee kun je in theorie tamelijk kosten besparen want het zelf doen op in elk geval de korte termijn goedkoper lijkt. Uiteraard zitten er nadelen aan het zelf doen van de montage voor de kozijnen in Eindhoven. Wanneer je kozijnen installeert is de bevestiging van de kozijnen uiteraard buitengewoon belangrijk. Als dit niet gedaan is bestaat er de mogelijkheid dat de isolatiewaarde aanmerkelijk zal verkleinen door kiertjes of dat de kozijnen los gaan komen, met alle gevolgen van dien. De belangrijkste reden om de kozijnen te laten aanbrengen door een expert is de garantie. Ga je zelf klussen met kozijnen? Vervolgens vervalt vaak de garantie. Wegens de levensduur van kozijnen is het daarom zeker het afwegen waard om het alsnog uit te besteden aan een kozijnspecialist.

Kortom: Schakel een kozijnspecialist in om de komende jaren te kunnen genieten van jouw nieuwe kozijnen. Wegens de lange levensduur en het comfort van plaatsing vallen de kosten mee indien je een vakman inhuurt in Eindhoven. Vlug een schatting hebben wat het voor jouw woonhuis zou kosten? Ga rap naar offertes aanvragen en binnen korte tijd heb je de offertes van onze kozijnspecialisten in huis!

Alle kunststof kozijnen specialisten uit Eindhoven

Bekijk ook hout- en aluminium kozijnspecialisten uit

Gemiddelde kosten voor kunststof kozijnen Eindhoven

Hoeveel kunststof kozijnen kosten is afhankelijk van een aantal verscheidene factoren. Allicht hebben die keuzes invloed op de tarieven van de kunststof kozijnen. Heb je een idee van het model kunststof kozijn? Een vast raam is door het eenvoudige mechanisme een stuk goedkoper dan een draai-/kiepraam. En het type grondstof (kunststof soort) en de soort ramen zijn tevens van invloed.

Laten we opnoemen welke aangelegenheden je aan moet denken die tevens de kosten beïnvloeden:

 • Het soort raamkozijn
 • De montagekosten
 • De beglazing die je kiest
 • Het hang- en sluitwerk
 • Voorrij- en afvoerkosten

Tip: Denk eens aan isolatieglas! Je krijgt dan namelijk een verlaagd btw-tarief. Je betaalt slechts 9% btw over de beglazing. Tevens heb je mogelijk recht op isolatiesubsidie! Hier kom je al voor in aanmerking als je twee energiebesparende maatregelen in huis hebt.

De kunststof kozijnen prijzen voor een vast raam van 60×60 centimeter starten bij €350,-, incluis beglazing en montage. Voor een kunststof kozijn bij een kiepraam (draairaam) van dezelfde afmetingen starten de bedragen vanaf 445 euro (ook inclusief ramen en montage). Voor een valraam van 50×40 centimeter starten de kunststof kozijnen kosten rond de €285,-.

De soort ramen en wijze van installeren dragen bij aan de hoogte van de kosten. De montage van een kunststof kozijn voor een raam van 60×60 centimeter kost ongeveer €250,- (kozijn & montage) en de beglazing start vanaf gemiddeld €100,- tot €200,-. Dit betreffen dan standaard HR++ ramen. Kies je voor HR+ of HR+++ glas dan liggen de kosten van kunststof kozijnen Eindhoven tenslotte hoger of lager.

Soort kozijnAfmetingen (in cm)Prijs raamkozijnPrijs glas (HR++ glas)Prijs montageTotaalkosten
Vast raam60 x 60€100,-€25,-Vanaf €225,-Vanaf €350,-
120 x 80€130,-€50,-Vanaf €600,-Vanaf €780,-
Draai-/kiepraam60 x 60€200,-€20,-Vanaf €225,-Vanaf €445,-
120 x 80€290,-€40,-Vanaf €600,-Vanaf €930,-
Valraam50 x 40€130,-€30,-Vanaf €125,-Vanaf €285,-
100 x 80€220,-€50,-Vanaf €500,-Vanaf €770,-

Wil je meer weten over de kosten van nieuwe kozijnen? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kosten kunststof kozijnen.

Direct inzicht in de kosten van kunststof kozijnen?

Ik wil inzicht in de kosten van kunststof kozijnen

Klik op de knop om meer te leren over hoe de prijzen en kosten rondom kunststof kozijnen worden opgebouwd.

Tips voor lagere kunststof kozijnen prijzen

Je hebt nu een tamelijk beeld bij de kosten van kunststof kozijnen. Waar we nog wat dieper op in mogen gaan zijn de mogelijkheden om te bezuinigen op je aankoop. Denk eens aan subsidies. Op kozijnen zelf zitten geen subsidies momenteel. Indien je twee energiebesparende maatregelen maakt, kun je wel een subsidie krijgen, bijvoorbeeld door gebruik te maken van isolatieglas. Lees meer via rvo.nl.

Bovendien is het mogelijk dat er in jouw stad of provincie een plaatselijke subsidie wordt aangeboden voor het vernieuwen van kozijnen of beglazing. Of dit in jouw woonplaats tevens het geval is controleer je eenvoudig via energiesubsidiewijzer.nl.

Wil je alles weten over de prijzen van kunststof kozijnen? Regel vrijblijvend een offerte via onze pagina over offerte kunststof kozijnen.

Wil je graag gratis en vrijblijvend meerdere offertes ontvangen?

Vraag direct offertes kunststof kozijnen aan!

Klik op bovenstaande knop om op je gemak meerdere gekwalificeerde kozijnspecialisten met elkaar te vergelijken en bespaar vandaag nog.

Houten kozijnen Eindhoven – je allereerste alternatief

Natuurlijk zijn kunststof kozijnen niet de enige categorie kozijnen die je kunt plaatsen bij jou in huis. Zo is het bijvoorbeeld ook een optie om te kiezen voor de houten kozijnen . Van oorsprong zijn houten kozijnen flink in trek in Nederland. Dit komt grotendeels door het feit dat deze soort kozijnen te herkennen zijn aan hun authentieke uitstraling.. Kies je voor houten kozijnen? Dan is het eerstvolgende punt van aandacht de houtsoort. Het is noodzakelijk om te weten welke houtsoort welk gevolg heeft op de kwaliteit van je kozijnen. Normaliter is de isolatiewaarde van harde houtsoorten een stuk beter dan die van zachte houtsoorten. Ook kan een zachte houtsoort eerder te maken krijgen met rot. Voor het installeren van houten kozijnen in Eindhoven is het derhalve over het algemeen slim om even contact op te nemen met een bekwaam bedrijf voor de plaatsing. Zo kan je raad krijgen over het hout wat het beste aansluit bij jou in huis.

Los van de prachtige uitstraling zitten er toch wel een aantal nadelen aan houten kozijnen in Eindhoven. Het grootste nadeel is het feit dat houten kozijnen behoorlijk meer onderhoud vergen dan andere soorten kozijnen. Houten kozijnen hebben immers verf nodig om beschermd te worden. Bij de aluminium en kunststoffen kozijnen is dit niet het geval. Afhankelijk van het soort verf je mooi vindt, kunnen de onkosten ver oplopen. Daar komt bij dat je voor de kosten op moet draaien als jouw houten kozijnen in Eindhoven rot vertonen. Gelukkig is houtrot uitzonderlijk als er goed voor de houten kozijnen in Eindhoven gezorgd wordt. Toch is het belangrijk om dit wel mee te nemen in je overweging om voor houten kozijnen te gaan. Vind je dit aanvullende onderhoud niet erg? Dan zijn houten kozijnen in Eindhoven een goed alternatief als je zoekt naar een verschillende uitstraling.

Wil je liever houten kozijnen in Eindhoven?

Informatie over houten kozijnen

Klik op bovenstaande knop om meer informatie te vinden over het laten plaatsen van houten kozijnen.

Aluminium kozijnen Eindhoven – het tweede alternatief

Aluminium kozijnen zijn zeker weten een van de bekendere soorten kozijnen. Door middel van aluminium kozijnen in Eindhoven heb je feitelijk de best mogelijke kwaliteit in handen die je maar kunt vinden. Ze zijn in alle types en maten leverbaar. Er heerst nog een soort taboe op aluminium omdat mensen denken dat ze alleen in metaalkeurig te verkrijgen zijn. Zo is het als voorbeeld mogelijk om te kiezen voor aluminium kozijnen in Eindhoven die van een bepaalde kleur zijn voorzien. En je hoeft ze ook nog eens niet te schilderen, zoals je met bijvoorbeeld houten kozijnen wel moet doen. Aluminium kozijnen vergen speciale technieken die voor een voortreffelijk resultaat zorgen. Aluminium kozijnen dragen door een hoge mate van isolatie bovendien nog eens bij aan energiebesparing. Staat duurzaamheid hoog in het vaandel? Overweeg dan zeker aluminium kozijnen. De hoge isolatiewaarde maakt het echt mogelijk om fors wat kosten te besparen voor je energierekening. Dat maakt aluminium kozijnen dan ook tot een prima investering.

Ben je verschillende materialen aan het vergelijken voor je kozijnen in Eindhoven? Overweeg dan eens voor aluminium te gaan. Ze zijn bij de meest voorkomende kozijn professionals beschikbaar en hebben sommige belangrijke voordelen. We zetten de grootste voordelen even voor je op een rij:

 • Eigentijds uiterlijk voor jouw kozijn
 • Milieuvriendelijke materiaalsoort
 • Geen rotting, roest en vochtopname voor je kozijnen in Eindhoven
 • Uiterst ecologische stofsoort
 • Kozijn behoeft minimaal onderhoud
 • Goede isolatiewaarde
 • Aantrekkelijke prijzen
Wil je liever aluminium kozijnen laten plaatsen?

Informatie over aluminium kozijnen

Klik op bovenstaande knop om meer informatie te vinden over het laten plaatsen van aluminium kozijnen.

Offerte voor kunststof kozijnen laten zetten in Eindhoven

Als het goed is heb je dankzij van dit artikel al een beter beeld over wat je kunt tegemoetzien bij kunststof kozijnen laten installeren in Eindhoven. De kunststof kozijnen gaan lang mee, zien er meestal mooi uit en zijn onwijs eenvoudig te onderhouden. Je kunt via kozijnkaart.nl enkele offertes ontvangen om eenvoudig te vergelijken. Deze offertes stellen je in staat om gelijk te zien aan wat voor onkosten je moet denken voor het plaatsen van de kozijnen.

In no time ben ook jij hierdoor voorzien van geweldige nieuwe kozijnen voor bij jou thuis. Let er wel even op dat je dus bij de aanvraag goed aangeeft wat je voor ogen hebt. Je hebt dan meteen meer kans dat de offerte aansluit op het project dat je wilt uitzetten. Door de lange levensduur van de kunststof kozijnen kun je er in ieder geval weer even tegenaan!

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Theodoor Fortuyn Theodoor Fortuyn
Customer Succes manager bij kozijnenkaart.nl
Kunststof kozijnen94%
Houten kozijnen90%
Vervangen kozijnen97%
Ik help je graag!

Veelgestelde vragen over kozijnspecialisten uit

Eindhoven

Er zijn diverse voordelen aan kunststof kozijnen. Denk aan weerbestendigheid, duurzaamheid (en milieuvriendelijk), weinig onderhoud en makkelijk schoon te houden. Zijn er dan ook nadelen? Een paar, maar in alle eerlijkheid, deze zijn meestal relatief! Dit kun je lezen op onze pagina kunststof kozijnen.

De prijsopbouw van kunststof kozijnen in Eindhoven kun je als volgt kort samenvatten: Installatiekosten 45%, Materiaalkosten 45% en 10% overige (sloop en montage) kosten. Gemiddeld kun je voor een snelle berekening uitgaan van gemiddeld 725 euro per m2 (raam), inclusief glas, montage en btw. Natuurlijk hangt dit van diverse factoren af en hebben we dit voor je uiteen gezet voor meer inzicht in deze kosten.

kozijnenkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle kozijnspecialisten in Nederland. Wij zien welke kozijnspecialisten beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie kozijnspecialisten waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van kozijnspecialisten uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Beste kozijnenspecialist in Eindhoven

Beste investering tot nu toe.

8 maart 2023

De slimste investering die ik tot op dit moment aan mijn huis heb gedaan!

- Simon Driessen

Helder verhaal

2 maart 2023

Gingen eerst informeren. Ben prima geholpen met goede toelichting.

- Eric Jacobs

Maatwerk

22 februari 2023

fijn maatwerk geleverd.

- Angelique de Boer

Goede installatie kunststof kozijnen

18 februari 2023

Geweldig mannen!

- Michel Hendriks

Eindelijk aluminium kozijnen!

8 februari 2023

De offerteaanvraag werd lekker vlug opgevolgd. Aantal weken later voorzien van schitterende kozijnen!

- Dennis van der Laan

Snel geleverd en geplaatst

2 februari 2023

Fantastisch bedrijf! Vlotte levering! zeer

- Arjan de Koning

Helder verhaal

29 januari 2023

Ben gaan kijken voor informatie voor kozijnen. Zijn prima geholpen met goede uitleg.

- Joyce Verbeek

Goede samenwerking

17 januari 2023

Vriendelijk, voldoende informatie en ze zijn mee denkend. Het lijkt haast een nieuw huis zo mooi. Onze houten kozijnen zijn zo prima!

- Nicolaas Wolters

Vergelijken is slim

12 januari 2023

We hebben prima nieuwe kozijnen na een helder advies. erg Zeer gelukkig dus en ook doordat we een prima prijs kregen door het vergelijken van de offertes.

- Klaas Post

Uitgelichte kozijnspecialisten in Eindhoven

Keeris Kunststoframen

Eindhovenseweg 14a
5582 HS Waalre
Nederland

040 221 6496
http://www.keeriskunststofkozijnen.nl/

Belisol Eindhoven

Dillenburgstraat 11
5652 AM Eindhoven
Nederland

040 200 5200
http://www.belisol.nl/showroom/eindhoven

G.P. Kunststofkozijnen

Steenoven 6-C
5626 DK Eindhoven
Nederland

040 202 8803
https://gpkunststofkozijnen.nl/