Kunststof kozijnen Tilburg

Wil jij een betaalbare kozijnspecialist in Tilburg die bij jou verder kan helpen?

Dan ben je aan het juiste adres.

Kozijnenkaart zorgt dat jij die op zoek bent naar Kunststof kozijnen Tilburg verbonden wordt aan een professional die bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Kozijnenkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle vakkundigen uit Tilburg – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2023 en verder.

Kunststof kozijnen Tilburg nodig?

Een kozijnspecialist uit Tilburg vinden

Kunststof kozijnen Tilburg
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 95 reviews)
kozijnen_kunststof_offerte_houten_aluminium_vervangen_kosten
kozijnen_kunststof_offerte_houten_aluminium_vervangen_kosten
kozijnen_kunststof_offerte_houten_aluminium_vervangen_kosten
kozijnen kunstof offerte houten aluminium vervangen kosten
kozijnen kunstof offerte houten aluminium vervangen kosten
kozijnen kunstof offerte houten aluminium vervangen kosten
kozijnen kunstof offerte houten aluminium vervangen kosten

kunstof kozijnen kozijnspecialisten vergelijken

Vergelijken van prijzen voor kunststof kozijnen in Tilburg gaat heel gemakkelijk zoals je ziet. Meestal ontvang je dezelfde dag nog reactie! We helpen niet alleen mensen in Tilburg, maar in heel Nederland! Zo hebben wij huiseigenaren en ondernemers uit Goirle, Oisterwijk en Haaren bijvoorbeeld ook geholpen aan een kozijnspecialist.

Waarom kunststof kozijnen Tilburg

Een betaalbare en geschikte kozijnspecialist vinden in Tilburg kan best een lastige zijn. Je kunt nu eenmaal niet bij het meest nabije installatiebedrijf binnen stappen en de eerste persoon aanspreken die je ziet. Er zijn een aantal dingen om in je achterhoofd te houden wanneer je opzoek gaat naar een kozijnspecialist uit Tilburg. Lees hieronder verder om erachter te komen hoe ook jij de beste kozijnspecialist uit Tilburg kunt vinden!

Spring direct naar:

Kunststof kozijnen Tilburg laten plaatsen

Er zijn ontzettend veel huishoudens in Tilburg die behoefte zouden hebben aan nieuwe kozijnen voor bij hen in de woning. Tegenwoordig zijn er alleen nogal wat mogelijkheden wanneer het aankomt op het plaatsen van nieuwe kozijnen.

Kunststof kozijnen zijn over het algemeen gunstig geprijsd en passen daardoor bij ieder budget. Voornamelijk voor personen die meer informatie willen over kunststof kozijnen in Tilburg plaatsen, is deze informatiepagina opgezet. Met deze informatie weet je zometeen alles wat er te weten valt en zal je met een gerust hart een goede keuze maken.

Liever alternatieve kozijnen, zoals houten kozijnen of aluminium kozijnen? Via Kozijnenkaart.nl vind je vlug en voordelig je expert!

Kozijnen vervangen Tilburg – waarom vervangende kozijnen aanbrengen?

Kozijnen vervangen in Tilburg doe je uiteraard niet zo maar. Veel personen kiezen er vanuit een kostengedachte toch nog voor om hun bestaande kozijnen te blijven oplappen. Toch kan het geheid uit om je kozijnen te vervangen in Tilburg. Op termijn zijn de onkosten minder, scheelt het je in het onderhoud en daarmee ook de tijd die je eraan kwijt bent en het ziet er meestal ook nog eens een stuk beter uit.

Het grootste voordeel van nieuwe kozijnen is het feit dat ze positief zijn voor de isolatie van je huis. Voornamelijk bij oudere woningen met houten kozijnen is er gedurende de jaren doorgaans flink wat schade ontstaan. Door deze beschadiging ontstaat er vaak tocht en extra waterschade, waardoor er nog meer houtrot komt. Dankzij deze instroom van tocht zul je extra moeten stoken om het huis warm te krijgen. Deze stookkosten gaan uiteraard verloren, de warmte blijft tenslotte niet meer in huis hangen. Omdat kunststof kozijnen zo goed zijn voor je isolatie, kun je hiermee enorm veel geld bezuinigen op je energiekosten. Het is dan ook verstandig om nieuwe kozijnen als een langdurige belegging te zien.

Echter is dit niet het enige voordeel wat je kunt ondervinden als je ervoor kiest om kozijnen te laten vervangen in Tilburg. Nieuwe kozijnen zorgen over het algemeen namelijk ook voor een veel strakkere en frissere uitstraling van je verblijf. Voor jou als bewoner is dit uiteraard wel zo prettig, je wilt namelijk wel in een mooi pand kunnen wonen. Maar ook voor derden kan deze nieuwe uitstraling voordelen met zich meebrengen. Zo is het mogelijk dat de meerwaarde van de woning zal toenemen door het aanleggen van de nieuwe kozijnen. Bij een verkoop verdienen kozijnen zich al gauw terug. Door deze vele voordelen is kozijnen vervangen in Tilburg dé keuze om te maken!

Ben je op zoek naar meer informatie? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kozijnen vervangen.

Meer informatie over het (laten) vervangen van je kozijnen?

Meer informatie over kozijnen laten vervangen

Klik op de knop om alles te weten te komen over het (laten) vervangen van je kozijnen.

Kozijnen Tilburg – zelf installeren of uitbesteden?

Indien je een beetje slim bent met het klussen in huis, kun je ervoor gaan om je kozijnen in Tilburg zelf te installeren. Echter eigenlijk raden we je aan om het toch uit te besteden. Dat heeft vele aanleidingen:

 • Zelf doen kost over het algemeen veel tijd
 • Zelf doen kost relatief meer, vanwege onvoorzien restmateriaal of fouten
 • De kans op fouten is groter dan wanneer je het uitbesteedt
 • Een specialist heeft ook kennis van isolatie en onderhoud
 • Afwijkingen op recht-toe-recht-aan kan voor grote problemen en lekkages zorgen

Bovendien zal een expert over het algemeen garantie op zijn of haar bezigheden aanbieden. Dat garandeert niet enkel dat de werkzaamheden naar behoren worden gedaan maar ook dat je bij toekomstige mogelijke kwesties verzekerd bent van hulp en vanzelfsprekend erg lang kunt genieten van je nette nieuwe kozijnen.

Ook is een specialist op de hoogte van het brede aanbod in de industrie van kozijnen in Tilburg, waardoor je een optie krijgt tussen het volledige aanbod wat er op de markt is. Niet uitsluitend materiaal, maar ook kleuren, isolatiewaarden en soorten bevestiging veranderen enorm. Bij uitstek is dit een van de flinke voordelen om een kozijnspecialist in de arm te nemen, zodat je pand straks een prachtige nieuwe uitstraling krijgt.

Kunststof kozijnen plaatsen? Schakel dan een expert in! Dan weet je zeker dat je het beste resultaat krijgt en dat de werkzaamheden zorgvuldig worden uitgevoerd, zonder beschadigingen of slordige afwerking. Verder ontvang je van een vakman dikwijls garantievoorwaarden op het afgeleverde werk en de producten. Ga je zelf klussen, vervalt deze garantie vaak.

Alle kunststof kozijnen specialisten uit Tilburg

Bekijk ook hout- en aluminium kozijnspecialisten uit

Gemiddelde kosten voor kunststof kozijnen Tilburg

Voordat we in de gemiddelde kosten duiken, laten we even kijken naar de factoren die invloed krijgen op de tarieven. Uiteraard hebben die keuzes invloed op de tarieven van de kunststof kozijnen. Welk type kozijn wil je bijvoorbeeld? Een vast raam is door het simpele mechanisme een stuk goedkoper dan een draai-/kiepraam. En het type grondstof (kunststof soort) en de type ramen zijn tevens van invloed.

Hieronder leggen we uit welke factoren de kosten van kunststof kozijnen beïnvloeden.

 • Het soort raamkozijn
 • De montagekosten
 • De beglazing die je kiest
 • Het hang- en sluitwerk
 • Voorrij- en afvoerkosten

Tip: Laat je nieuwe kunststof kozijnen plaatsen met isolatieglas? Dan profiteer je van een verlaagd btw-tarief. In plaats van 21% btw, betaal je maar 9% btw over deze ramen. Tevens heb je mogelijk recht op isolatiesubsidie! Hier kom je al voor in aanmerking als je twee energiebesparende maatregelen in huis hebt.

De gemiddelde prijzen voor kunststof kozijnen (vast raam, 60×60 centimeter) starten vanaf 350 euro, met ramen en het monteren van de kozijnen. Een draai-/kiepraam van 60×60 centimeter laat je plaatsen vanaf €445,-. Heb je een valraam van 50×40 beginnen de kozijnen per stuk bij 285 euro (inclusief).

De soort ramen en wijze van monteren dragen bij aan de hoogte van de prijzen. De montage van een kunststof kozijn voor een raam van 60×60 centimeter kost ongeveer €250,- (kozijn & montage) en de beglazing begint vanaf gemiddeld €100,- tot €200,-. Dit betreffen dan standaard HR++ ramen. Kies je voor HR+ of HR+++ glas dan liggen de prijzen van kunststof kozijnen Tilburg toch hoger of lager.

Soort kozijnAfmetingen (in cm)Prijs raamkozijnPrijs glas (HR++ glas)Prijs montageTotaalkosten
Vast raam60 x 60€100,-€25,-Vanaf €225,-Vanaf €350,-
120 x 80€130,-€50,-Vanaf €600,-Vanaf €780,-
Draai-/kiepraam60 x 60€200,-€20,-Vanaf €225,-Vanaf €445,-
120 x 80€290,-€40,-Vanaf €600,-Vanaf €930,-
Valraam50 x 40€130,-€30,-Vanaf €125,-Vanaf €285,-
100 x 80€220,-€50,-Vanaf €500,-Vanaf €770,-

Wil je meer weten over de kosten van nieuwe kozijnen? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kosten kunststof kozijnen.

Direct inzicht in de kosten van kunststof kozijnen?

Ik wil inzicht in de kosten van kunststof kozijnen

Klik op de knop om meer te leren over hoe de prijzen en kosten rondom kunststof kozijnen worden opgebouwd.

Tips voor lagere kunststof kozijnen prijzen

Je hebt nu een tamelijk beeld bij de tarieven van kunststof kozijnen. Wat je nog niet weet is dat er diverse manieren zijn waarop je in staat bent om aanmerkelijk wat centen te bezuinigen op jouw aankoop. Hiervoor kun je kijken naar subsidies. Op kozijnen zelf zitten geen subsidies tegenwoordig. Indien je twee energiebesparende maatregelen maakt, kun je wel een subsidie krijgen, bijvoorbeeld door gebruik te maken van isolatieglas. Kijk hiervoor op rvo.nl.

Je kunt ook controleren of er in jouw regio (stad of provincie) een plaatselijke subsidie beschikbaar is voor deze type energiebesparende maatregelen via kunststof kozijnen. Dit kun je onderzoeken via energiesubsidiewijzer.nl.

Wil je alles weten over de prijzen van kunststof kozijnen? Regel vrijblijvend een offerte via onze pagina over offerte kunststof kozijnen.

Wil je graag gratis en vrijblijvend meerdere offertes ontvangen?

Vraag direct offertes kunststof kozijnen aan!

Klik op bovenstaande knop om op je gemak meerdere gekwalificeerde kozijnspecialisten met elkaar te vergelijken en bespaar vandaag nog.

Houten kozijnen Tilburg – het allereerste alternatief

Uiteraard zijn er nog alternatieven te bedenken voor kunststof kozijnen. Houten kozijnen zijn beslist een interessante optie. Houten kozijnen komen vrij veel voor in ons land. Dit komt voornamelijk door het feit dat deze categorie kozijnen te herkennen zijn aan hun authentieke uitstraling.. Kies je voor houten kozijnen? Dan is het eerstvolgende punt van aandacht de houtsoort. Het is van belang om te weten welke houtsoort welk resultaat heeft op de kwaliteit van je kozijnen. Meestal is de isolatie van harde houtsoorten een stuk beter dan die van zachte houtsoorten. Ook is een zachte soort gevoeliger voor vocht en houtrot. Indien je houten kozijnen in Tilburg wilt aanleggen, is het altijd slim om een deskundige partij om advies te vragen. Zo kan je advies krijgen over het hout wat het allerbeste aansluit bij jou in de woning.

Naast de talrijke voordelen kleven er jammer genoeg ook een aantal nadelen aan houten kozijnen in Tilburg. Houten kozijnen vergen over het algemeen wel meer verzorging dan kozijnen van een andere soort. Dit komt doordat houten kozijnen geverfd moeten worden. Datzelfde geldt niet voor kunststof en aluminium kozijnen. Afhankelijk van het type verf je mooi vindt, kunnen de kosten ver stijgen. Daar komt bij dat je voor de kosten op moet draaien wanneer je houten kozijnen in Tilburg rot vertonen. Gelukkig is houtrot uitzonderlijk wanneer er goed voor de houten kozijnen in Tilburg gezorgd wordt. Wel is het van waarde indien je je hier van bewust bent. Schrik je niet af van een beetje bijkomend onderhoud en hou je van een authentieke uitstraling? Dan zijn houten kozijnen echt iets voor je!

Wil je liever houten kozijnen in Tilburg?

Informatie over houten kozijnen

Klik op bovenstaande knop om meer informatie te vinden over het laten plaatsen van houten kozijnen.

Aluminium kozijnen Tilburg – het tweede alternatief

Het is in ieder geval mogelijk om te kiezen voor aluminium kozijnen in Tilburg. Met de juiste aluminium kozijnen in Tilburg heb je echt kwaliteit in handen. Aluminium kozijnen komen voor in alle mogelijke types en maten. Er heerst nog een soort taboe op aluminium omdat mensen denken dat ze alleen in metaalkeurig te verkrijgen zijn. Zo is het als voorbeeld bespreekbaar om te kiezen voor aluminium kozijnen in Tilburg die van een bepaalde kleur zijn voorzien. En je hoeft ze ook nog eens niet te schilderen, zoals je met bijvoorbeeld houten kozijnen wel moet doen. Aluminium kozijnen vereisen speciale technieken die voor een prachtig resultaat zorgen. De aluminium kozijnen in Tilburg staan bekend om hun hoge isolatie. Staat duurzaamheid hoog in het vaandel? Overweeg dan zeker aluminium kozijnen. Je kunt namelijk aanzienlijk veel geld besparen. Dat maakt aluminium kozijnen dan ook tot een geweldige investering.

Ben je allerlei materialen aan het vergelijken voor je kozijnen in Tilburg? Overweeg dan eens voor aluminium te gaan. Aluminium raamkozijnen zijn bij menig kozijnen bedrijf verkrijgbaar, en het materiaal vormt een goede keuze met talrijke voordelen. We zetten de grootste voordelen even voor je op een rij:

 • Eigentijds uiterlijk voor je kozijn
 • Milieuvriendelijke materiaalsoort
 • Geen rotting, roest en vochtopname voor jouw kozijnen in Tilburg
 • Uiterst duurzame stofsoort
 • Kozijn behoeft niet veel onderhoud
 • Goede isolatie
 • Aantrekkelijke kosten
Wil je liever aluminium kozijnen laten plaatsen?

Informatie over aluminium kozijnen

Klik op bovenstaande knop om meer informatie te vinden over het laten plaatsen van aluminium kozijnen.

Offerte voor kunststof kozijnen laten zetten in Tilburg

Je hebt ondertussen een goed en compleet beeld gekregen van de verwachtingen rondom kunststof kozijnen laten plaatsen in Tilburg. De kunststof kozijnen gaan lang mee, zien er meestal mooi uit en zijn onwijs eenvoudig te onderhouden. Je kunt via kozijnkaart.nl enkele offertes ontvangen om makkelijk te vergelijken. Deze offertes stellen je in staat om direct te zien aan wat voor prijzen je moet denken voor het aanbrengen van de kozijnen.

In no time ben ook jij daardoor voorzien van geweldige nieuwe kozijnen voor bij jou in het woonhuis. Zorg ervoor dat je bij de offerteaanvraag de goede info meegeeft. Wanneer je helder bent in je verzoek is de kans veel groter dat de offerte helemaal op maat kan worden gemaakt. Met je nieuwe kozijnen ben je gegarandeerd van jarenlang plezier van je nieuwe kunststof kozijnen in Tilburg.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Theodoor Fortuyn Theodoor Fortuyn
Customer Succes manager bij kozijnenkaart.nl
Kunststof kozijnen94%
Houten kozijnen90%
Vervangen kozijnen97%
Ik help je graag!

Veelgestelde vragen over kozijnspecialisten uit

Tilburg

Er zijn diverse voordelen aan kunststof kozijnen. Denk aan weerbestendigheid, duurzaamheid (en milieuvriendelijk), weinig onderhoud en makkelijk schoon te houden. Zijn er dan ook nadelen? Een paar, maar in alle eerlijkheid, deze zijn meestal relatief! Dit kun je lezen op onze pagina kunststof kozijnen.

De prijsopbouw van kunststof kozijnen in Tilburg kun je als volgt kort samenvatten: Installatiekosten 45%, Materiaalkosten 45% en 10% overige (sloop en montage) kosten. Gemiddeld kun je voor een snelle berekening uitgaan van gemiddeld 725 euro per m2 (raam), inclusief glas, montage en btw. Natuurlijk hangt dit van diverse factoren af en hebben we dit voor je uiteen gezet voor meer inzicht in deze kosten.

kozijnenkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle kozijnspecialisten in Nederland. Wij zien welke kozijnspecialisten beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie kozijnspecialisten waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van kozijnspecialisten uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Beste kozijnenspecialist in Tilburg

Fantastisch resultaat

12 maart 2023

Onverwacht tevreden met mijn nieuwe kozijnen!

- Sylvia van de Velden

Top resultaat

4 maart 2023

Onverwachts gelukkig met mijn nieuwe kozijnen!

- Margaretha Kuipers

Kennis van zaken

21 februari 2023

Duidelijk iemand met kennis van zaken. Enorm fijn!

- Kirsten Janssen

Vergelijken is slim

16 februari 2023

De nieuwe kozijnen zijn prima na duidelijk advies. uiterst Wij zijn er heel blij mee en raden vergelijken van offertes bij iedereen aan.

- Kelly de Jong

Kennis van zaken

7 februari 2023

De specialist wist exact waar hij het over had. Geweldig fijn!

- Steven Peeters

Gewoon goed

4 februari 2023

Inderdaad zoals ik had verwacht.

- Maartje van den Broek

Opheldering was verhelderend en het is onwijs mooi geworden

25 januari 2023

Uitgebreide toelichting gehad wat toch wel essentieel was om een slimme keuze te maken en dat de kozijnen fijn zouden passen en inderdaad de kozijnen passen erg. Scherpe offertes gehad via kozijnenkaart.nl en daardoor niet teveel betaald.

- Sabrina Brouwer

Zeker doen!

22 januari 2023

Top kwaliteit kozijnen voor een scherpe prijs. Echt een aanrader. Ik ben uiterst content.

- Danny Bakker

Snel geleverd en geplaatst

12 januari 2023

erg bedrijf! Vlotte levering! erg

- Bas van Vliet

Uitgelichte kozijnspecialisten in Tilburg

ABC Kozijnen

Drongelenhof 1
5043 HM Tilburg
Nederland

06 51200265
https://www.abckozijnen.nl/privacyverklaring/

ALKU Plastic Frames

Zevenheuvelenweg 70
5048 AN Tilburg
Nederland

013 543 4519
https://alku.nl/vestiging-tilburg

Stollarus BV

Van Bylandtachterstraat 24
5046 MB Tilburg
Nederland

030 320 0065
https://www.stollar-nederland.nl/