Kunststof kozijnen Amsterdam

Heb jij behoefte aan een professional voor jouw kunststof kozijnen in Amsterdam?

Dan ben je aan het juiste adres.

Wij zorgen dat jij die op zoek bent naar Kunststof kozijnen Amsterdam verbonden wordt aan een kozijnspecialist die bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle vakkundigen uit Amsterdam – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2021 en verder.

Kunststof kozijnen Amsterdam nodig?

Nu kozijnspecialist offertes vergelijken

Kunststof kozijnen Amsterdam
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 52 reviews)
kozijnen_kunststof_offerte_houten_aluminium_vervangen_kosten
kozijnen_kunststof_offerte_houten_aluminium_vervangen_kosten
kozijnen_kunststof_offerte_houten_aluminium_vervangen_kosten
kozijnen kunstof offerte houten aluminium vervangen kosten
kozijnen kunstof offerte houten aluminium vervangen kosten
kozijnen kunstof offerte houten aluminium vervangen kosten
kozijnen kunstof offerte houten aluminium vervangen kosten

kunstof kozijnen kozijnspecialisten vergelijken

Vergelijken van prijzen voor kunststof kozijnen in Amsterdam gaat heel gemakkelijk zoals je ziet. Meestal ontvang je dezelfde dag nog reactie! We helpen niet alleen mensen in Amsterdam, maar in heel Nederland! Zo hebben wij huiseigenaren en ondernemers uit Oostzaan, Uitgeest en Diemen bijvoorbeeld ook geholpen aan een kozijnspecialist.

Waarom kunststof kozijnen Amsterdam

Het zoeken van een geschikte en natuurlijk een betaalbare kozijnspecialist in Amsterdam is nog niet zo makkelijk als dat je zou denken. Je kunt nu eenmaal niet bij het meest nabije installatiebedrijf binnen stappen en de eerste persoon aanspreken die je ziet. Er zijn een aantal dingen om in je achterhoofd te houden wanneer je opzoek gaat naar een kozijnspecialist uit Amsterdam. Lees snel verder om erachter te komen hoe ook jij de beste kozijnspecialist van Amsterdam kunt vinden!

Spring direct naar:

Kunststof kozijnen Amsterdam voor jouw woning

Er zijn vreselijk veel huishoudens in Amsterdam die behoefte zouden hebben aan nieuwe kozijnen voor bij hen in huis. Maar hoe bepaal je de juiste leverancier of vakman die bij jou kunststof kozijnen in Amsterdam kan komen aanleggen?

De meest voor de hand liggende keuze indien je een vaststaand bedrag in gedachten hebt wat niet al te hoog is zijn de kunststof kozijnen. Omdat nog niet iedereen bekend is met kunststof kozijnen plaatsen in Amsterdam hebben wij op deze pagina het een en ander op een rijtje gezet. Door middel van deze kennis weet je nauwgezet wat je kunt verwachten, daardoor zal je niet meer voor verrassingen komen te staan.

Wil je in plaats van kunststof kozijnen eigenlijk houten kozijnen of aluminium kozijnen? Ook specialisten daarvoor vindt je via Kozijnenkaart.nl!

Kunststof kozijnen voor jouw pand in Amsterdam

Vraag direct een offerte aan

Klik op ‘Vraag direct een offerte aan’ om drie offertes te krijgen van kozijnspecialisten uit Amsterdam die jou vrijblijvend zullen informeren over de beste aankoop van kunststof kozijnen.

Kozijnen vervangen Amsterdam – waarom nieuwe kozijnen plaatsen?

Niet iedereen weet precies wat de toegevoegde waarde is van nieuwe raamkozijnen. Om dit te laten zien is het belangrijk om in te gaan op een aantal componenten. Je kent dan later alle voordelen van het vervangen van kozijnen in Amsterdam. Een van de voornaamste voordelen is toch wel de isolatiewaarde. Overwegend houten kozijnen in oudere woningen hebben door de jaren heen behoorlijk wat schade opgelopen. Door deze beschadiging is een huis vaak extra gevoelig voor waterschade en tocht. Wat doorgaans gepaard gaat met extra stookkosten om alles warm en droog te houden. Deze stookkosten gaan natuurlijk verloren, de warmte blijft namelijk niet meer in het woonhuis hangen. Kiezen voor kunststof kozijnen brengt door de hoge isolatiewaarde met zich mee dat je aanmerkelijk veel geld kunt besparen op je totale stookkosten. Zie het dan ook echt als een investering in je woonhuis.

Echter is dit niet het enige voordeel wat je zal ervaren wanneer je ervoor kiest om kozijnen te laten vervangen in Amsterdam. De gehele uitstraling van je woonhuis gaat er vaak ook op vooruit. Voor jou als bewoner is dit natuurlijk wel zo prettig, je wilt namelijk wel in een mooi huis kunnen verblijven. Verder is het een optie dat de meerwaarde van de woning zal stijgen door het plaatsen van de nieuwe kozijnen. Bij een eventuele verkoop van de woning haal je je investering er dan vaak ook makkelijk weer uit. Jouw kozijnen vervangen in Amsterdam is dan ook vaak een schitterend idee!

Ben je op zoek naar meer informatie? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kozijnen vervangen.

Meer informatie over het (laten) vervangen van je kozijnen?

Meer informatie over kozijnen laten vervangen

Klik op de knop om alles te weten te komen over het (laten) vervangen van je kozijnen.

Kozijnen Amsterdam – zelf installeren of uitbesteden?

Er zijn mensen die goed zijn in klussen. Daarmee kun je in theorie wat geld bezuinigen want het zelf installeren op in ieder geval de korte termijn goedkoper lijkt. Helaas zijn er ook wat nadelen aangaande het eigenhandig installeren van kozijnen in Amsterdam. Indien je kozijnen installeert is de bevestiging van de kozijnen natuurlijk buitengewoon belangrijk. Als de kozijnen niet volledig juist geïnstalleerd worden is er een directe mogelijkheid op verlaging van de isolatiewaardes, het losraken van kozijnen, inscheuren in de muren etc. De voornaamste reden om de kozijnen te laten aanbrengen door een expert is de garantie. Deze mist vaak indien je zelf gaat klussen. Wegens de levensduur van kozijnen is het daarom zeker het overwegen waard om het alsnog uit te besteden aan een kozijnspecialist.

Indien je geen ervaring hebt met het installeren van kozijnen of over klussen in het algemeen dan is het verstandiger om er een expert voor in te schakelen. Wegens de lange levensduur en het gemak van plaatsing vallen de tarieven mee wanneer je een expert inhuurt in Amsterdam. Rap een schatting hebben wat het voor jouw woonhuis zou kosten? Vul dan vlug ons offerte invulformulier in om meer te begrijpen over de kosten van uw (nieuwe) kozijnen laten installeren in Amsterdam.

Alle kunststof kozijnen specialisten uit Amsterdam

Bekijk ook hout- en aluminium kozijnspecialisten uit

Gemiddelde kosten voor kunststof kozijnen Amsterdam

Alvoor we in de gemiddelde tarieven duiken, laten we even kijken naar de factoren die invloed hebben op de prijs. Je keuzes hebben ook invloed op de kunststof kozijnen kosten. Welk type kozijn wil je bijvoorbeeld? Het type raam (bijv. kiep of een vast raam) is bovendien van invloed op de tarieven. En het type grondstof (kunststof soort) en de soort ramen zijn ook van invloed.

Laten we opnoemen welke zaken je aan moet denken die tevens de tarieven beïnvloeden:

 • Het soort raamkozijn
 • De montagekosten
 • De beglazing die je kiest
 • Het hang- en sluitwerk
 • Voorrij- en afvoerkosten

Tip: Denk eens aan isolatieglas! Je krijgt dan namelijk een verlaagd btw-tarief. Je betaalt slechts 9% btw over de beglazing. Tevens heb je mogelijk recht op isolatiesubsidie! Hier kom je al voor in aanmerking als je twee energiebesparende maatregelen in huis hebt.

De gemiddelde prijzen voor kunststof kozijnen (vast raam, 60×60 centimeter) beginnen vanaf 350 euro, inclusief ramen en het monteren van de kozijnen. Een draai-/kiepraam van 60×60 centimeter laat je plaatsen vanaf €445,-. Heb je een valraam van 50×40 starten de kozijnen per stuk vanaf 285 euro (inclusief).

De soort ramen en methode van installeren dragen bij aan de hoogte van de prijzen. De installatie van een kunststof kozijn voor een raam van 60×60 centimeter kost ongeveer €250,- (kozijn & montage) en de beglazing begint vanaf gemiddeld €100,- tot €200,-. Dit betreffen dan standaard HR++ ramen. Kies je voor HR+ of HR+++ glas dan liggen de tarieven van kunststof kozijnen Amsterdam uiteindelijk hoger of lager.

Soort kozijnAfmetingen (in cm)Prijs raamkozijnPrijs glas (HR++ glas)Prijs montageTotaalkosten
Vast raam60 x 60€100,-€25,-Vanaf €225,-Vanaf €350,-
120 x 80€130,-€50,-Vanaf €600,-Vanaf €780,-
Draai-/kiepraam60 x 60€200,-€20,-Vanaf €225,-Vanaf €445,-
120 x 80€290,-€40,-Vanaf €600,-Vanaf €930,-
Valraam50 x 40€130,-€30,-Vanaf €125,-Vanaf €285,-
100 x 80€220,-€50,-Vanaf €500,-Vanaf €770,-

Wil je meer weten over de kosten van nieuwe kozijnen? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kosten kunststof kozijnen.

Direct inzicht in de kosten van kunststof kozijnen?

Ik wil inzicht in de kosten van kunststof kozijnen

Klik op de knop om meer te leren over hoe de prijzen en kosten rondom kunststof kozijnen worden opgebouwd.

Tips voor lagere kunststof kozijnen prijzen

Besparen op kunststof kozijnen? De grondstoffen voor kunststof kozijnen zijn goedkoper in gelijkenis tot staal of aluminium. Daarnaast zijn er nog verschillende manieren om zoveel mogelijk op de prijzen te bezuinigen.

Tips om te bezuinigen:

 • Kies voor vaste ramen in plaats van val- of draai-/kiepramen. Deze zijn goedkoper.
 • Ga voor een eenvoudige stijl in een goedkope kleur. Kunststof kozijnen met folie zijn vaak iets duurder.
 • Schakel een kozijnenspecialist uit Amsterdam in. Hoe dichterbij hoe beter, want dan zijn de voorrijkosten zo laag mogelijk.
 • Vergelijk de prijzen van meerdere specialisten en kies de vakman met het beste aanbod. Zo bespaar je tot wel 40% op de kostprijs.

Is er een tegemoetkoming voor kunststof kozijnen? Op dit moment bestaat er geen landelijke subsidie. Wel bestaat er de potentie om subsidie te ontvangen voor het gebruik van isolatieglas. Een bepaling hiervoor is dat je bovendien nog investeert in tenminste één andere energiebesparende maatregel. Je kunt hierover meer lezen op rvo.nl

Je kunt ook checken of er in jouw regio (gemeente of provincie) een plaatselijke subsidie mogelijk is voor deze soort energiebesparende maatregelen via kunststof kozijnen. Of dit in jouw woonplaats tevens het geval is, controleer je eenvoudig via energiesubsidiewijzer.nl.

Wil je alles weten over de prijzen van kunststof kozijnen? Regel vrijblijvend een offerte via onze pagina over offerte kunststof kozijnen.

Wil je graag gratis en vrijblijvend meerdere offertes ontvangen?

Vraag direct offertes kunststof kozijnen aan!

Klik op bovenstaande knop om op je gemak meerdere gekwalificeerde kozijnspecialisten met elkaar te vergelijken en bespaar vandaag nog.

Houten kozijnen Amsterdam – het allereerste alternatief

Overigens zijn kunststof kozijnen niet de enige soort kozijnen die je kunt plaatsen bij jou in huis. Houten kozijnen zijn beslist een interessante optie. Houten kozijnen komen vrij veel voor in Nederland. Dit komt voornamelijk door het feit dat deze soort kozijnen te herkennen zijn aan de authentieke uitstraling.. Kies je voor houten kozijnen? Dan is het volgende punt van aandacht de houtsoort. Het is van belang om te weten welke houtsoort welk gevolg heeft op de kwaliteit van je kozijnen. Als je bijvoorbeeld voor een zeer zachte houtsoort kiest dan is de isolatie minder dan bij de sterkere houtsoorten. Daarnaast kan een zachte houtsoort eerder te maken krijgen met houtrot. Voor het plaatsen van houten kozijnen in Amsterdam is het daarom altijd goed om even contact op te nemen met een vakkundig bedrijf voor de plaatsing. Zij voorzien je van raad over de houtsoort die het allerbeste bij je woonhuis past.

Los van de prachtige uitstraling zitten er toch wel een aantal nadelen aan houten kozijnen in Amsterdam. Houten kozijnen vergen over het algemeen wel meer verzorging dan kozijnen van een andere categorie. Houten kozijnen hebben namelijk beits nodig om beschermd te worden. Datzelfde geldt niet voor kunststof en aluminium kozijnen. Afhankelijk van het soort verf je mooi vindt, kunnen de onkosten ver oplopen. Daar komt bij dat je voor de onkosten op moet draaien als je houten kozijnen in Amsterdam houtrot vertonen. Gelukkig is houtrot zeldzaam wanneer er goed voor de houten kozijnen in Amsterdam gezorgd wordt. Wel is het van nut wanneer je je hier van bewust bent. Vind je dit extra onderhoud niet erg? Dan zijn houten kozijnen in Amsterdam een prima alternatief als je zoekt naar een andere uitstraling.

Wil je liever houten kozijnen in Amsterdam?

Informatie over houten kozijnen

Klik op bovenstaande knop om meer informatie te vinden over het laten plaatsen van houten kozijnen.

Aluminium kozijnen Amsterdam – het tweede alternatief

Aluminium kozijnen in Amsterdam zijn een fantastisch tweede alternatief op kunststof kozijnen. Zoek je een competente specialist voor het installeren van aluminium kozijnen bij je woonhuis? Vraag dan direct nog offertes aan en bespaar gauw. De vakmensen staan immers voor je klaar om je te voorzien van nieuwe aluminium kozijnen in Amsterdam.

Wij beloven dat ieder bij ons aangesloten kozijnen bedrijf streeft naar een hoge klanttevredenheid en aantrekkelijke prijzen. Wil je meer weten over de kosten voor een aluminium kozijn naar je voorkeuren? Onze kozijn specialisten uit Amsterdam informeren en adviseren je graag. En vraag je je offerte aan via kozijnkaart.nl? Dan bespaar je tot maar liefst 40% op je offerteaanvraag; gedegen werk voor betaalbare tariefstellingen.

Ben je diverse materialen aan het vergelijken voor je kozijnen in Amsterdam? Overweeg dan eens voor aluminium te gaan. Aluminium raamkozijnen zijn bij menig kozijnen bedrijf verkrijgbaar, en het materiaal vormt een fijne keuze met talrijke voordelen. Hieronder hebben we de meest belangrijke voordelen overzichtelijk voor je opgesomd:

 • Eigentijds uiterlijk voor je kozijn
 • Milieuvriendelijke materiaalsoort
 • Geen rotting, roest en vochtopname voor je kozijnen in Amsterdam
 • Uiterst duurzame stofsoort
 • Kozijn behoeft weinig onderhoud
 • Goede isolatie
 • Aantrekkelijke kosten

Wil je een stevig materiaal? Ga dan voor aluminium kozijnen. Je hebt dan geen hinder van roest en verrotting, waardoor je nog lang plezier hebt van je kozijnen. Omdat het materiaal hiernaast niet elektrostatisch is, heb je geen last van vervelende dingen als vuil en stof. Je kozijnen hebben de eerste jaren nauwelijks onderhoud nodig. Aluminium neemt tevens geen vocht op en is daarmee een zeer geschikte materiaalsoort om te gebruiken voor je kozijn.

Een keuze voor aluminium kozijnen is ook nog eens zeer goed voor het milieu. Aluminium is een onuitputtelijke grondstof, die men kan blijven gebruiken zonder dat dit het milieu schade toebrengt. Door een aluminium kozijn te nemen, draag je daardoor bij aan een klimaatneutrale woonomgeving. De stof soort gaat bovendien jaren mee, omdat het een erg robuust karakter heeft. Hierbij kies je dus voor duurzaamheid, milieuvriendelijkheid én een sterke materiaalsoort.

Wil je liever aluminium kozijnen laten plaatsen?

Informatie over aluminium kozijnen

Klik op bovenstaande knop om meer informatie te vinden over het laten plaatsen van aluminium kozijnen.

Offerte voor kunststof kozijnen laten plaatsen in Amsterdam

Heb je genoeg gelezen en ben je klaar voor de volgende stap? Vraag dan makkelijk en gauw je offertes om kunststof kozijnen te laten plaatsen in Amsterdam. Je hebt dan onmiddellijk inzicht in je prijzen voor het laten aanbrengen van kunststof kozijnen in Amsterdam. Vaak kunnen de kozijnen al binnen een aantal weken geplaatst worden.

Ga je liever voor aluminium of houten kozijnen in plaats van kunststof kozijnen in Amsterdam? Dan kun je ook eenvoudig op kozijnenkaart.nl terecht voor je verzoek. Vraag je meteen makkelijk en vrijblijvend offertes aan? Dan geniet jij binnen de kortste tijd van gloednieuwe kozijnen in de door jou geselecteerde soort materiaal, kleur en stijl.

Bespaar jezelf dus jarenlang aan onderhoud en klussen en kies voor kwaliteit en duidelijkheid. Kozijnenkaart.nl, een sterk kader.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Theodoor Fortuyn Theodoor Fortuyn
Customer Succes manager bij kozijnenkaart.nl
Kunststof kozijnen94%
Houten kozijnen90%
Vervangen kozijnen97%
Ik help je graag!

Veelgestelde vragen over kozijnspecialisten uit

Amsterdam

Er zijn diverse voordelen aan kunststof kozijnen. Denk aan weerbestendigheid, duurzaamheid (en milieuvriendelijk), weinig onderhoud en makkelijk schoon te houden. Zijn er dan ook nadelen? Een paar, maar in alle eerlijkheid, deze zijn meestal relatief! Dit kun je lezen op onze pagina kunststof kozijnen.

De prijsopbouw van kunststof kozijnen in Amsterdam kun je als volgt kort samenvatten: Installatiekosten 45%, Materiaalkosten 45% en 10% overige (sloop en montage) kosten. Gemiddeld kun je voor een snelle berekening uitgaan van gemiddeld 725 euro per m2 (raam), inclusief glas, montage en btw. Natuurlijk hangt dit van diverse factoren af en hebben we dit voor je uiteen gezet voor meer inzicht in deze kosten.

kozijnenkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle kozijnspecialisten in Nederland. Wij zien welke kozijnspecialisten beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie kozijnspecialisten waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van kozijnspecialisten uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Beste kozijnenspecialist in Amsterdam

De omwonenden zijn jaloers!

26 september 2021

We hebben onze pui en kozijnen aan de achterkant laten verwisselen. De buren zijn jaloers! Prijs was netjes.

- Thomas Kok

Helder en snel

16 september 2021

We hebben advies gekregen ivm een schuifluik. Vlotte begeleiding na offerte. Vakkundig geplaatst en top afgewerkt!

- Ilse van der Meulen

rap geleverde kozijnen

12 september 2021

Top service! Snel geinstalleerd! uiterst

- Jacob de Bruin

Uitstekend

5 september 2021

Covid of niet, het traject is top gegaan met alle maatregelen van dien. Het effect is bovendien niet minder om, wauw! We hebben niet gekozen voor de goedkoopste en zijn des te meer content!

- Marc Smits

Geweldig resultaat

27 augustus 2021

Onverwacht blij met mijn nieuwe kozijnen!

- Bianca van Loon

Helder verhaal

16 augustus 2021

Gingen vantevoren informeren. Zijn prima geholpen met goede uitleg.

- Daniëlle van den Broek

Uitleg was verhelderend en het is onwijs mooi geworden

9 augustus 2021

We hebben ‘aparte’ ramen in ons huis dus het was essentieel dat we echt een goede toelichting en advies kregen. Scherpe offerte ontvangen daarnaast via kozijnenkaart.nl

- Tessa Evers

Netjes afgewerkt

2 augustus 2021

uiterst blij hoe de afwerking is afgehandeld.. En dat tegen een prima prijs dankzij het vergelijken van de offertes.

- Koen Mulder

Afwerking zo mooi gedaan

31 juli 2021

uiterst blij hoe de afwerking is geregeld.. En dat tegen een prima prijs dankzij het vergelijken van de offertes.

- Jacoba van Doorn

Uitgelichte kozijnspecialisten in Amsterdam

KSSA Nederland B.V.

Olympisch Stadion 24
1076 DE Amsterdam
Nederland

020 240 0877
http://www.kssa.nl/

M.C. Kersten B.V.

Processorstraat 28
1033 NZ Amsterdam
Nederland

020 560 6080
http://www.kerstenconstructie.com/

Spitsbouw

Commelinstraat 53
1093 TK Amsterdam
Nederland

06 53717994
http://www.spitsbouw.nl/