Kunststof kozijnen

Direct alle informatie over jouw nieuwe kozijnen

✓ Lokale kozijnspecialisten
✓ GRATIS offertes
✓ Razendsnel vergelijken
Kom vandaag nog in contact met gekwalificeerde specialisten voor kunststof kozijnen
Vul het formulier in en wij introduceren jou vrijblijvend aan kozijnspecialisten uit jouw regio. Meer informatie nodig? Lees dan even verder. We hebben alle info voor jou op een rijtje gezet. Dan beantwoorden wij zo snel mogelijk jouw vragen over kunststof kozijnen.

✓ gratis - ✓ vrijblijvend

Trustpilot

Veilig
SSL beveiligd

De laatste aanvraag
was 14 minuten geleden

Snel en duidelijk

8 juli 2021

Goede informatie over het vervangen van de schuifluik. Vlotte afwikkeling na offerte. Vakkundig geplaatst en erg afgewerkt!

- Mariska Sanders

Resultaat is top

3 juli 2021

Voldaan met het resultaat. Nadat we snel de offertes hadden gekregen was het snel besloten. We gingen voor kunststof kozijnen met isolatieglas. De zichtbare houtnerf spreekt zo prima nu om onze ramen!

- David Boer

In een klap het aantrekkelijkste huis van de woonwijk.

24 juni 2021

Ik kreeg personen op bezoek die vroegen bij wie ik mijn raamkozijnen had laten vervangen. Dat is toch formidabel?

- Anne van Veen

Prettige begeleiding

20 juni 2021

De eerste stap was het uitzoeken van de kozijnen na de offerte. We hebben dit nog nooit gedaan dus het advies was uiterst welkom. Het project ging gesmeerd en goed in overleg een datum kunnen prikken.

- Esther van den Heuvel

Netjes afgewerkt

10 juni 2021

Ik ben te spreken over de kozijnen en ook over de wijze waarop het werk is afgeleverd.. We hebben offertes vergeleken en dit heeft ons best een hele mooie besparing opgeleverd!

- Gerrit Smeets

Via Via maar dan beter

2 juni 2021

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op websites als linkedin. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand anders raadde kozijnenkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Wilhelmina Boer

competent advies

29 mei 2021

Ondanks dat het niet de goedkoopste en dichtstbijzijnde kozijnen specialist was voor mij heb ik bij dit bedrijf toch het beste gevoel eraan over gehouden. De offerte was begrijpelijk en is ook nagekomen.

- Marije Verhoeven

Goed contact

21 mei 2021

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Michel Vink

Voornaamste belegging tot nu toe.

15 mei 2021

Zelden zo’n nuttige investering aan mijn verblijf gedaan.

- Saskia de Jong

4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 54 reviews)
kozijnen_kunststof_offerte_houten_aluminium_vervangen_kosten
kozijnen_kunststof_offerte_houten_aluminium_vervangen_kosten
kozijnen_kunststof_offerte_houten_aluminium_vervangen_kosten
kozijnen kunstof offerte houten aluminium vervangen kosten
kozijnen kunstof offerte houten aluminium vervangen kosten
kozijnen kunstof offerte houten aluminium vervangen kosten
kozijnen kunstof offerte houten aluminium vervangen kosten

Op zoek naar kunststof kozijnen?

Het plaatsen van nieuwe kozijnen bij jou in de woning is een van de beste investeringen die je maar kunt maken. Middels de nieuwe kozijnen zal je op een eenvoudige wijze in staat om zijn om de uitstraling van de woning op een vrij toegankelijke manier te verbeteren. Bij ons op de site ben je aan het juiste adres voor het aanvragen van alle mogelijke soorten offertes voor het plaatsen van kozijnen. Door het veelzijdige aanbod kom je binnen no time uit bij de partij die het beste aansluit bij wat je zoekt. Hieronder hebben we de belangrijkste informatie even voor je onder elkaar gezet. Door dit goed door te nemen weet je precies wat je te wachten zal staan.

 

kunststof kozijnen

Soorten kunststof kozijnen

Als het aankomt op het kopen van kunststof kozijnen zijn er talloze opties om voor te kiezen. Dit maakt het dan ook gelijk tot een van de meest toegankelijke materialen voor bij jou in huis. Het is mogelijk om hierdoor de kozijnen te kiezen die aansluiten bij jou in huis. De drie soorten kunststof kozijnen die over het algemeen worden gebruikt zijn de volgende:

Basic kunststof kozijnen
Deze kozijnen zijn ideaal voor in de woning. De stalen versterking maakt ze zeer degelijk en voorziet de kozijnen van een zeer lange levensduur. Deze kozijnen zijn vaak voorzien van 24 millimeter dikke paneelvulling. Door de 3 scharnieren zal het kozijnen sterk vast zitten. Meestal wordt voor de basis soorten kunststof kozijnen dubbel glas gebruikt. Het spreekt voor zich dat dit de meest voordelige soorten kunststof kozijnen zijn die je kunt kiezen voor in huis.

Standaardkunststof kozijnen
De standaard kunststof kozijnen is nog altijd de meest populaire optie van dit moment. Over het algemeen zijn deze kozijnen voorzien van meer isolatiewaarde dan de basis kozijnen. Dit stelt je in staat om meer te besparen op je stookkosten. De scharnieren zijn voor het draaikiepraam niet zichtbaar. Deze standaard kozijnen zijn in de meeste gevallen voorzien van ventilatiestanden. Uiteraard zit er ook in de standaard kozijnen dubbel glas.

Comfort kunststof kozijnen
Kiest men voor de comfort kozijnen dan zal er triple glas geplaatst zijn in de woning. Deze kozijnen zijn dan ook gelijk een stuk dikker dan de kozijnen van hierboven. De comfort kozijnen hebben een dikte van 42 millimeter en hebben ruim 32% meer isolatiewaarde dan de opties van hierboven. Ook is de UG waarde lager dan de bovenstaande opties.

Er is niet echt een beste soort aan te wijzen, het hangt namelijk volledig af van welke soort kunststof je graag wilt hebben in de woning. iedere soort heeft dan ook echt zo zijn eigen voordelen en nadelen. Hier komen verschillende aspecten kijken, waaronder de levensduur en de duurzaamheid. Je kunt altijd contact opnemen met het betreffende bedrijf om advies te krijgen over welke soort kunststof kozijnen er het beste gebruikt kunnen worden bij jou in de woning. Zij kunnen je ook gelijk meer vertellen over de kosten van kunststof kozijnen die voor bij jouw woning van toepassing zijn.

Ook toe aan kunststof kozijnen? Bespaar direct op je kosten!

Voordelen kunststof kozijnen

Er zijn verschillende redenen waarom het verstandig is om voor kunststof kozijnen te kiezen. Eigenlijk zijn het er teveel om op te noemen. De voornaamste reden dat kunststof kozijnen ideaal zijn is natuurlijk het feit dat ze aanzienlijk voordeliger zijn dan de andere soorten kozijnen.

We zetten de voornaamste voordelen voor kunststof kozijnen voor je op een rij:

  • Kunststof kozijnen hebben een goedkopere grondstof: Dus een lagere prijs voor jou
  • Het is zo dat kunststof kozijnen een langere levenstijd hebben dan houten kozijnen.
  • Bij kunststof kozijnen heb je geen schilderkosten of ander onderhoud naast even afstoffen.
  • Kunststof kozijnen zijn eveneens voorzien van een hoge mate van isolatie. Deze isolatie brengt met zich mee dat je in staat bent om jouw woning duurzamer te maken. Deze duurzaamheid zie je gelijk terug in je portemonnee, je bent immers minder geld kwijt voor de stookkosten.
  • Kunststof kozijnen zijn recyclebaar: dus goed voor ons milieu!
  • Er zijn opties voor bijvoorbeeld brandvertragende kozijnen
  • Kunststof kozijnen dempen geluid meer dan ander soorten kozijnen

 

kunststof kozijnen

Zijn er dan geen nadelen?

Naast de vele voordelen bevatten kunststof kozijnen ook enkele nadelen.

  • Je kunt ze na een paar jaar niet makkelijk even een andere kleur geven zoals je wel met houten kozijnen zou kunnen doen.
  • Je kunt niks bevestigen aan kunststof kozijnen, anders ‘breek’ je het intact zijn van het kozijn, de druk valt uit evenwicht binnen het materiaal met alle gevolgen van dien. Er zijn wel speciale kits te krijgen om bijvoorbeeld gordijnen te kunnen bevestigen.

Zoals je ziet wegen over het algemeen de voor- en nadelen niet tegen elkaar op en kun je met kunststof kozijnen eigenlijk de plank niet misslaan!

Prijzen kunststof kozijnen – gemiddelde kunststof kozijnen prijzen 2020

Ondanks het feit dat er dus meerdere factoren van invloed zijn op de prijs is het wel mogelijk om een richtlijn te geven voor de totale omvang van het traject. Voor een vast kozijn beginnen de prijzen vaak rond de €155,00 dit is natuurlijk wel weer afhankelijk van het soort kozijn wat je kiest. Voor duurdere soorten kunststof kozijnen kosten kan je al snel aan kunststof kozijnen kosten denken van boven de €1200. Dit zijn met name de enorm grote kunststof kozijnen die echt een hele gevel in beslag nemen. Weet wel dat er soms nog bepaalde extra kosten komen kijken bij de totale klus. Zo zijn er bijvoorbeeld bedrijven die kosten in rekening brengen voor het rijden of voor het afvoeren van het materiaal. Deze kosten worden natuurlijk wel altijd op de offerte zelf vermeld, een offerte kan dan ook gezien worden als een volledige prijsopgave voor het uitbesteden van de klus. Meer lezen? Kijk even op onze pagina over de kosten van kunststof kozijnen, hier leggen we meer in detail aan je voor waar je aan kunt denken, welke opties er zijn en mogelijk bijkomende meerkosten.

 

kunststof kozijnen

Wat zijn verder de mogelijkheden?

Goede vraag! Als het aankomt op de kosten voor kunststof kozijnen zijn er een hoop verschillende factoren die nog een rol kunnen spelen. Wanneer je graag een dikker soort glas wilt hebben voor de kozijnen dan is het vaak mogelijk om deze in overeenstemming met het bedrijf te laten plaatsen. Zoals je begrijpt zijn de kosten voor een basis kunststof kozijn lager dan de kosten voor kunststof kozijnen die zijn voorzien van een professionele afwerking. Als je bijvoorbeeld kunststof kozijnen met een houtlook dan kunnen de kosten dus oplopen. Juist met deze reden is het aan te raden diverse specialisten met elkaar te vergelijken door offertes aan te vragen.

De afgeronde projecten via Kozijnkaart.nl

Waarom kozijnen via Kozijnenkaart?

Er zijn verschillende redenen waarom het verstandig is om gebruik te maken van onze site voor het aanvragen van je offertes. De voornaamste reden is het feit dat je het jezelf echt een stuk eenvoudiger kan maken. Door de verscheidenheid aan aanbieders is het niet zo eenvoudig om een aanbieder te vinden die precies te bieden heeft wat jij zoekt. Onze site maakt dit daarentegen wel weer mogelijk. Middels het prettige overzicht krijg je precies te zien welke soorten aanbieders er in staat zijn om jou te helpen bij het plaatsen van de kozijnen. Daar komt ook nog eens bij dat het aanvragen van een offerte voor kunststof kozijnen je in staat stelt om meer zekerheid te krijgen over de totale omvang van de klus. Door een offerte zie je precies welke mogelijke kosten in rekening worden gebracht voor het plaatsen van de kunststof kozijnen. Als je meerdere kozijnen offertes aanvraagt op hetzelfde moment is het mogelijk om ook nog eens geld te besparen. Je kunt namelijk de aanbieder kiezen die past binnen jouw budget. Dit maakt onze offertemogelijkheid dé stap om te nemen voordat je nieuwe kozijnen gaat plaatsten.

Vraag eenvoudig kunststof kozijnen offertes op via Kozijnenkaart.nl

Via deze site is het ook voor jou mogelijk om zelf een offerte aan te vragen voor jouw kunststof kozijnen. Wij raden je echt aan om gebruik te maken van de offertemogelijkheid, het is namelijk de enige manier waarop je meer inzicht kunt krijgen in de totale kosten voor de klus. Door de vele voordelen is het plaatsen van kunststof kozijnen een perfecte keuze om te maken. De lage kosten in combinatie met de hoge isolatiewaarde heeft er niet voor niets voor gezorgd dat de kunststof kozijnen zo bekend zijn geworden. Door middel van meerdere offertes kun je in een oogopslag zien welke kosten je kunt verwachten en welke aanbieder er precies aansluit bij wat jij al die tijd al voor ogen had.

Ontvang vrijblijvende offertes van kozijnspecialisten

Veelgestelde vragen over kozijnen laten plaatsen

Er zijn diverse voordelen aan kunststof kozijnen. Denk aan weerbestendigheid, duurzaamheid (en milieuvriendelijk), weinig onderhoud en makkelijk schoon te houden. Zijn er dan ook nadelen? Een paar, maar in alle eerlijkheid, deze zijn meestal relatief! Dit kun je lezen op onze pagina kunststof kozijnen.

De prijsopbouw van kunststof kozijnen kun je als volgt kort samenvatten: Installatiekosten 45%, Materiaalkosten 45% en 10% overige (sloop en montage) kosten. Gemiddeld kun je voor een snelle berekening uitgaan van gemiddeld 725 euro per m2 (raam), inclusief glas, montage en btw. Natuurlijk hangt dit van diverse factoren af en hebben we dit voor je uiteen gezet voor meer inzicht in deze kosten.

kozijnenkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle kozijnspecialisten in Nederland. Wij zien welke kozijnspecialisten beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie kozijnspecialisten waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van kozijnspecialisten uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!