Kunststof kozijnen Meijel

Wil jij een betaalbare kozijnspecialist in Meijel die bij jou verder kan helpen?

Lees dan vooral verder.

Kozijnenkaart zorgt dat jij die zoekt naar Kunststof kozijnen Meijel verbonden wordt aan de partij die bij je past.

Het tofste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle vakkundigen uit Meijel – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2023 en verder.

Kunststof kozijnen Meijel nodig?

Nu kozijnspecialist offertes vergelijken

Kunststof kozijnen Meijel
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 93 reviews)
kozijnen_kunststof_offerte_houten_aluminium_vervangen_kosten
kozijnen_kunststof_offerte_houten_aluminium_vervangen_kosten
kozijnen_kunststof_offerte_houten_aluminium_vervangen_kosten
kozijnen kunstof offerte houten aluminium vervangen kosten
kozijnen kunstof offerte houten aluminium vervangen kosten
kozijnen kunstof offerte houten aluminium vervangen kosten
kozijnen kunstof offerte houten aluminium vervangen kosten

kunstof kozijnen kozijnspecialisten vergelijken

Vergelijken van prijzen voor kunststof kozijnen in Meijel gaat heel gemakkelijk zoals je ziet. Meestal ontvang je dezelfde dag nog reactie! We helpen niet alleen mensen in Meijel, maar in heel Nederland! Zo hebben wij huiseigenaren en ondernemers uit Roermond, Swalmen en Haelen bijvoorbeeld ook geholpen aan een kozijnspecialist.

Waarom kunststof kozijnen Meijel

Een betaalbare en geschikte kozijnspecialist vinden in Meijel kan best een lastige zijn. Het is nu eenmaal niet geheel volgens etiquette om zomaar een installatiebedrijf binnen te lopen zonder eerder contact. Er zijn enkele belangrijke punten die je zult moeten volgen om er zeker van te zijn dat je uiteindelijk een kozijnspecialist uit Meijel vindt die het beste met je voor heeft. Wij vertellen je met alle plezier waar je aan moet denken!

Spring direct naar:

Kunststof kozijnen Meijel laten installeren

Het laten aanleggen van kunststof kozijnen in Meijel is niet iets wat je dagelijks laat uitvoeren. Vandaar dat een specialist voor je kunststof kozijnen in Meijel zo van belang is. Wanneer je weet waar je naar op zoek bent, hoeft een professional niet per sé prijzig te zijn.

Om kunststof kozijnen in Meijel te laten plaatsen, kun je beter niet voor de eerste de beste generalist kiezen. Je wilt immers een vakman die de kunststof kozijnen in Meijel zal installeren. Een sterkere vorm van verzekering en kwaliteit is praktisch niet mogelijk. Je wilt natuurlijk juist kunnen genieten van je nieuwe kunststof kozijnen in Meijel, in plaats van met zorgen of buikpijn achter te blijven.

Het aanleggen van kunststof kozijnen in Meijel is een ecologische investering in je huis. De kozijnen zijn onderhoudsarm, leveren een prima isolatie en gaan heel erg lang mee. Bovendien is kunststof aantrekkelijk geprijsd, waardoor ze voor een breed publiek bereikbaar zijn. Op zoek naar een kozijnspecialist?

Je leest hier alles over de verscheidene redenen waarom je voor kunststof kozijnen zou moeten kiezen. Je vindt meer informatie over de vele voordelen en leest hoeveel kunststof kozijnen kosten. Overigens vindt je hier ook tips en lees je waar je op moet letten bij het vinden van een kozijnspecialist.

Wil je in plaats van kunststof kozijnen eigenlijk houten kozijnen of aluminium kozijnen? Ook vakmensen hiervoor vindt je via Kozijnenkaart.nl!

Kozijnen vervangen Meijel – waarom vervangende kozijnen plaatsen?

Kozijnen vervangen in Meijel doe je logischerwijs niet zo maar. Het kan een prijzige zaak zijn en er zijn nog altijd mensen die liever gaan voor het om de zo veel jaar onderhouden van de bestaande kozijnen. Desondanks kan het absoluut uit om je kozijnen te vervangen in Meijel. Op termijn zijn de kosten minder hoog, scheelt het je in het onderhoud en daarmee ook de tijd die je eraan kwijt bent en het ziet er meestal ook nog eens flink wat beter uit.

Ook niet te onderschatten is de portie isolatievoordelen die nieuwe kozijnen bieden aan je pand. Zeker bij oudere woningen met houten kozijnen is er gedurende de jaren vaak regelmatig wat schade ontstaan. Door deze beschadiging ontstaat er doorgaans tocht en extra waterschade, waardoor er nog meer houtrot ontstaat. Dankzij deze instroom van tocht kun je flinker moeten stoken om het huis warm te krijgen. Aangezien deze stookkosten weinig rendabel zijn, is het feitelijk verloren stookcapaciteit. Kiezen voor kunststof kozijnen brengt door de hoge isolatiewaarde met zich mee dat je aanmerkelijk veel geld kunt besparen op je totale stookkosten. Het is dan ook slim om nieuwe kozijnen als een langdurige investering te zien.

Desalniettemin is dit niet het enige voordeel wat je zult ondervinden als je ervoor kiest om kozijnen te laten vervangen in Meijel. Nieuwe kozijnen zorgen gewoonlijk namelijk ook voor een veel strakkere en frissere uitstraling van je woning. Dat is prettig, want je wilt natuurlijk een pand wat er zo mooi mogelijk uit ziet. Ook met oog op een toekomstige verkoop zullen nieuwe kozijnen handig zijn. Zo is het mogelijk dat de meerwaarde van de woning zal toenemen door het aanleggen van de nieuwe kozijnen. Bij een verkoop verdienen kozijnen zich al gauw terug. Kozijnen vervangen in Meijel is dus in veel opzichten een uitstekende keuze!

Ben je op zoek naar meer informatie? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kozijnen vervangen.

Meer informatie over het (laten) vervangen van je kozijnen?

Meer informatie over kozijnen laten vervangen

Klik op de knop om alles te weten te komen over het (laten) vervangen van je kozijnen.

Kozijnen Meijel – zelf plaatsen of uitbesteden?

Ben je zelf handig met het zelf aanpakken van zaken in huis, dan kun je misschien eigenhandig je kozijnen installeren in Meijel. Echter eigenlijk bevelen we je aan om het toch uit te besteden. Dit heeft verschillende aanleidingen:

 • Zelf doen kost over het algemeen veel tijd
 • Zelf doen kost relatief meer, vanwege onvoorzien restmateriaal of fouten
 • De kans op fouten is groter dan wanneer je het uitbesteedt
 • Een specialist heeft ook kennis van isolatie en onderhoud
 • Afwijkingen op recht-toe-recht-aan kan voor grote problemen en lekkages zorgen

Bovendien zal een expert over het algemeen garantie op zijn of haar werkzaamheden geven. Daarom ben je dus niet louter verzekerd van een karwei welke grondig wordt verricht en er op het moment zelf top uit ziet, maar ben je ook verzekerd voor een toekomstige aanpassing waar je nog talloze jaren plezier van gaat hebben.

Ook is een kenner op de hoogte van het brede aanbod in de industrie van kozijnen in Meijel, waardoor je een variëteit krijgt van het volledige aanbod wat er op de markt is. Denk hierbij niet exclusief aan de kozijnen zelf maar ook aan kleuren, isolatie en de methode van bevestigen. Bij uitstek is dit een van de grote voordelen om een kozijnspecialist in de arm te nemen, zodat je huis binnenkort een prachtige nieuwe uitstraling krijgt.

Kunststof kozijnen installeren? Schakel dan een vakman in! Zo weet je zeker dat je het beste resultaat krijgt en dat de taken keurig worden verricht, zonder beschadigingen of slordige afwerking. Daarnaast ontvang je van een expert veelal garantie op het afgeleverde werk en de producten. Deze garantie vervalt vaak als je zelf de kunststof kozijnen gaat installeren.

Alle kunststof kozijnen specialisten uit Meijel

Bekijk ook hout- en aluminium kozijnspecialisten uit

Gemiddelde kosten voor kunststof kozijnen Meijel

Hoeveel kunststof kozijnen kosten is afhankelijk van een aantal verschillende factoren. Je keuzes hebben ook invloed op de kunststof kozijnen prijs. Welk type kozijn wil je bijvoorbeeld? Het type raam (bijv. kiep of een vast raam) is ook van invloed op de tarieven. Het kaliber kunststof en de beglazing heeft vanzelfsprekend ook een invloed op de kosten.

Laten we opnoemen welke aangelegenheden je aan moet denken die alsmede de kosten beïnvloeden:

 • Het soort raamkozijn
 • De montagekosten
 • De beglazing die je kiest
 • Het hang- en sluitwerk
 • Voorrij- en afvoerkosten

Tip: Denk eens aan isolatieglas! Je krijgt dan namelijk een verlaagd btw-tarief. In plaats van 21% btw, betaal je maar 9% btw over deze ramen. Tevens heb je mogelijk recht op isolatiesubsidie! Hier kom je al voor in aanmerking als je twee energiebesparende maatregelen in huis hebt.

De kunststof kozijnen tarieven voor een vast raam van 60×60 centimeter starten vanaf €350,-, met beglazing en montage. Een draai-/kiepraam van 60×60 centimeter laat je monteren vanaf €445,-. Heb je een valraam van 50×40 starten de kozijnen per stuk bij 285 euro (inclusief).

De categorie ramen en manier van installeren dragen bij aan de hoogte van de tarieven. De montage van een kunststof kozijn voor een raam van 60×60 centimeter kost ruwweg €250,- (kozijn & montage) en de beglazing start vanaf gemiddeld €100,- tot €200,-. Hierbij gaat het om standaard HR++ beglazing. Wil je aanvullende of minder isolatie dan HR++ (dus HR+ of HR+++ glas) dan zijn de prijzen natuurlijk hoger of lager.

Soort kozijnAfmetingen (in cm)Prijs raamkozijnPrijs glas (HR++ glas)Prijs montageTotaalkosten
Vast raam60 x 60€100,-€25,-Vanaf €225,-Vanaf €350,-
120 x 80€130,-€50,-Vanaf €600,-Vanaf €780,-
Draai-/kiepraam60 x 60€200,-€20,-Vanaf €225,-Vanaf €445,-
120 x 80€290,-€40,-Vanaf €600,-Vanaf €930,-
Valraam50 x 40€130,-€30,-Vanaf €125,-Vanaf €285,-
100 x 80€220,-€50,-Vanaf €500,-Vanaf €770,-

Wil je meer weten over de kosten van nieuwe kozijnen? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kosten kunststof kozijnen.

Direct inzicht in de kosten van kunststof kozijnen?

Ik wil inzicht in de kosten van kunststof kozijnen

Klik op de knop om meer te leren over hoe de prijzen en kosten rondom kunststof kozijnen worden opgebouwd.

Tips voor lagere kunststof kozijnen prijzen

Je kent nu wat de kunststof kozijnen prijzen zijn die je gemiddeld gesproken kunt verwachten voor het installeren van nieuwe kozijnen bij jou in huis. Wat je nog niet weet is dat er verscheidene manieren zijn waarop je in staat bent om substantieel wat centen te bezuinigen op jouw aankoop. Hiervoor kun je kijken naar subsidies. Er zijn nu nog geen directe subsidies voor kozijnen Wel kun je bij isolatieglas, en nog een aanvullende energiebesparende maatregel, een subsidie ontvangen. Lees meer via rvo.nl.

Bovendien is het mogelijk dat er in jouw stad of provincie een plaatselijke subsidie wordt aangeboden voor het vervangen van kozijnen of beglazing. Dit kun je bekijken via energiesubsidiewijzer.nl.

Wil je alles weten over de prijzen van kunststof kozijnen? Regel vrijblijvend een offerte via onze pagina over offerte kunststof kozijnen.

Wil je graag gratis en vrijblijvend meerdere offertes ontvangen?

Vraag direct offertes kunststof kozijnen aan!

Klik op bovenstaande knop om op je gemak meerdere gekwalificeerde kozijnspecialisten met elkaar te vergelijken en bespaar vandaag nog.

Houten kozijnen Meijel – het allereerste alternatief

Overigens zijn kunststof kozijnen niet de enige categorie kozijnen die je kunt aanbrengen bij jou in huis. Houten kozijnen zijn beslist een interessante optie. Van oorsprong zijn houten kozijnen erg in trek in Nederland. Dit komt vooral omdat houten kozijnen vroeger de standaard waren.. Je kunt kiezen uit allerlei houtsoorten wanneer het aankomt op deze kozijnen. Het is van belang om te weten welke houtsoort welk resultaat heeft op de kwaliteit van je kozijnen. Meestal is de isolatie van harde houtsoorten veel beter dan die van zachte houtsoorten. Verder is een zachte soort gevoeliger voor vocht en houtrot. Voor het plaatsen van houten kozijnen in Meijel is het dus over het algemeen slim om even contact op te nemen met een vakkundig bedrijf voor de aanleg. Zo kan je begeleiding krijgen over het hout wat het allerbeste aansluit bij jou in de woning.

Los van de prachtige uitstraling zitten er toch wel een paar nadelen aan houten kozijnen in Meijel. Het grootste nadeel is het feit dat houten kozijnen aanmerkelijk meer onderhoud vergen dan andere type kozijnen. Houten kozijnen hebben namelijk verf nodig om beschermd te worden. Bij de aluminium en kunststoffen kozijnen is dit niet het geval. Beits kan enorm duur zijn als je een bepaalde kleur in gedachten hebt, dit brengt dus ook onkosten met zich mee. Dat is natuurlijk goedkoper dan de kosten voor het herstel van houtrot. Gelukkig komt dit niet al te veel voor, wanneer je kiest voor sterke houtsoorten zal het onderhoud beperkt zijn tot eenmaal in de 20 à 25 jaar. Toch is het slim om dit wel mee te nemen in je overweging om voor houten kozijnen te gaan. Vind je dit aanvullende onderhoud niet erg? Dan zijn houten kozijnen in Meijel een voortreffelijk alternatief als je zoekt naar een overige uitstraling.

Wil je liever houten kozijnen in Meijel?

Informatie over houten kozijnen

Klik op bovenstaande knop om meer informatie te vinden over het laten plaatsen van houten kozijnen.

Aluminium kozijnen Meijel – het tweede alternatief

Het is verder mogelijk om te kiezen voor aluminium kozijnen in Meijel. Door middel van aluminium kozijnen in Meijel heb je daadwerkelijk de best mogelijke kwaliteit in handen die je maar kunt vinden. Aluminium kozijnen komen voor in alle mogelijke types en maten. Het is dan ook echt een verkeerde aanname dat je begrensd bent tot de saaiere soorten kleuren of uitstraling. Zo is het onder andere mogelijk om te kiezen voor aluminium kozijnen in Meijel die van een specifieke kleur zijn voorzien. In tegenstelling tot de houten kozijnen zal het vaak niet nodig zijn om deze te schilderen. Er worden namelijk speciale technieken gebruikt om te zorgen voor een formidabel resultaat. Aluminium kozijnen dragen door een hoge mate van isolatie vaak nog eens bij aan energiebesparing. Staat duurzaamheid hoog in het vaandel? Overweeg dan zeker aluminium kozijnen. Je kunt namelijk aanzienlijk veel geld besparen. Dat maakt aluminium kozijnen dan ook tot een uitstekende investering.

Ben je je nog aan het oriënteren van wat voor materiaal jouw nieuwe kozijnen gemaakt moeten zijn? Neem dan eens aluminium in overweging. Aluminium raamkozijnen zijn bij menig kozijnen bedrijf verkrijgbaar, en het materiaal vormt een geschikte keuze met veel voordelen. Hieronder hebben we de meest belangrijke voordelen overzichtelijk voor je opgesomd:

 • Eigentijds uiterlijk voor jouw kozijn
 • Milieuvriendelijke materiaalsoort
 • Geen rotting, roest en vochtopname voor jouw kozijnen in Meijel
 • Uiterst duurzame stofsoort
 • Kozijn behoeft niet veel onderhoud
 • Goede isolatiewaarde
 • Aantrekkelijke kosten
Wil je liever aluminium kozijnen laten plaatsen?

Informatie over aluminium kozijnen

Klik op bovenstaande knop om meer informatie te vinden over het laten plaatsen van aluminium kozijnen.

Offerte voor kunststof kozijnen laten plaatsen in Meijel

Als het goed is heb je door middel van dit artikel al een beter beeld over wat je kunt verwachten bij kunststof kozijnen laten aanleggen in Meijel. Makkelijk in onderhoud, aantrekkelijk om te zien en ze gaan geweldig lang mee. Middels onze internetpagina is het een optie om verschillende offertes te ontvangen. Deze offertes stellen je in staat om direct te zien aan wat voor onkosten je moet denken voor het installeren van de kozijnen.

In no time ben ook jij daardoor voorzien van schitterende nieuwe kozijnen voor bij jou in het woonhuis. Zorg ervoor dat je bij de offerteaanvraag de goede info meegeeft. Je hebt dan onmiddellijk meer kans dat de offerte aansluit op het project dat je wilt uitzetten. Door de lange levensduur van de kunststof kozijnen kun je er in ieder geval weer even tegenaan!

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Theodoor Fortuyn Theodoor Fortuyn
Customer Succes manager bij kozijnenkaart.nl
Kunststof kozijnen94%
Houten kozijnen90%
Vervangen kozijnen97%
Ik help je graag!

Veelgestelde vragen over kozijnspecialisten uit

Meijel

Er zijn diverse voordelen aan kunststof kozijnen. Denk aan weerbestendigheid, duurzaamheid (en milieuvriendelijk), weinig onderhoud en makkelijk schoon te houden. Zijn er dan ook nadelen? Een paar, maar in alle eerlijkheid, deze zijn meestal relatief! Dit kun je lezen op onze pagina kunststof kozijnen.

De prijsopbouw van kunststof kozijnen in Meijel kun je als volgt kort samenvatten: Installatiekosten 45%, Materiaalkosten 45% en 10% overige (sloop en montage) kosten. Gemiddeld kun je voor een snelle berekening uitgaan van gemiddeld 725 euro per m2 (raam), inclusief glas, montage en btw. Natuurlijk hangt dit van diverse factoren af en hebben we dit voor je uiteen gezet voor meer inzicht in deze kosten.

kozijnenkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle kozijnspecialisten in Nederland. Wij zien welke kozijnspecialisten beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie kozijnspecialisten waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van kozijnspecialisten uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Beste kozijnenspecialist in Meijel

Offertes vergeleken altijd doen!

6 maart 2023

De nieuwe kozijnen zijn prima na duidelijk advies. uiterst Zeer blij dus en ook doordat we een prima prijs kregen door het vergelijken van de offertes.

- Nicole de Graaf

Uiteindelijk kunststof kozijnen!

5 maart 2023

De aanvraag werd lekker vlug opgevolgd. Binnen paar weken waren de kozijnen geplaatst.

- Bas van Leeuwen

Kozijnen zijn geweldig!

26 februari 2023

Recent al onze kozijnen laten verwisselen. We genieten nu elke dag van onze snel geplaatste, nette en nette kozijnen! Super!

- Anne Kuijpers

Ronduit doen!

15 februari 2023

Onze nieuwe kozijnen zijn van erg mooie kwaliteit en niet duur! Oprecht een aanrader. Ik ben uiterst content.

- Ilona Gerritsen

rap

8 februari 2023

De kunststof kozijnen verwerkt in ons huis zijn geworden. Bij aankomst even snel een kopje koffie en hup de kerels gingen aan het werk. Ze werkte ingespannen, niet te geluidruchtig en ik kreeg keurig uitleg van de hoe en waarom rondom mijn gekozen kozijnen. Er stonden 3 dagen ingepland voor de constructie maar ze waren na 2 dagen al klaar. De aanbieding van hun was al proper en nu door uren mindering nog minder kosten kwijt. content dus.

- Tamara van der Linden

Formidabel

3 februari 2023

Zag door de bomen het bos niet meer. Kozijnkaart heeft me heel erg geholpen door een keuze te kunnen maken. Ik geniet nu van mooie kozijnen!

- Wouter de Lange

Eenvoudig in orde

24 januari 2023

rap, keurig en niet te duur.

- Wouter Kok

blij

18 januari 2023

We hadden enkele vragen door de offerte. Uiteindelijk erg blij met de instructie. Levering en planning waren enorm inschikkelijk. uiterst content dus!

- Ilona de Leeuw

De mooiste kozijnen van de straat!

14 januari 2023

Ik kreeg personen op bezoek die vroegen bij wie ik mijn kozijnen had laten vervangen. Hoe gaaf is dat?

- Tom Evers

Uitgelichte kozijnspecialisten in Meijel

Bohaco Meijel

Bosrand 7
5768 RZ Meijel
Nederland

077 396 1122
http://www.bohaco.nl/showrooms/meijel

AKH Gevelelementen

Maasbreeseweg 3
5981 NZ Panningen
Nederland

077 466 0573
http://www.akhgevelelementen.nl/

Haazen Kozijnen

Busserstraat 31
5768 CT Meijel
Nederland

06 34181917
http://haazenkozijnen.nl/