Kunststof kozijnen Vijfhuizen

Heb jij behoefte aan een topper voor jouw kunststof kozijnen in Vijfhuizen?

Dan ben je op de goede plek.

Kozijnenkaart zorgt dat jij die op zoek bent naar Kunststof kozijnen Vijfhuizen verbonden wordt aan een kozijnspecialist die bij je past.

Het tofste gedeelte?

Kozijnenkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle vakkundigen uit Vijfhuizen – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2023 en verder.

Kunststof kozijnen Vijfhuizen nodig?

Vraag direct 3 offertes aan

Kunststof kozijnen Vijfhuizen
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 91 reviews)
kozijnen_kunststof_offerte_houten_aluminium_vervangen_kosten
kozijnen_kunststof_offerte_houten_aluminium_vervangen_kosten
kozijnen_kunststof_offerte_houten_aluminium_vervangen_kosten
kozijnen kunstof offerte houten aluminium vervangen kosten
kozijnen kunstof offerte houten aluminium vervangen kosten
kozijnen kunstof offerte houten aluminium vervangen kosten
kozijnen kunstof offerte houten aluminium vervangen kosten

kunstof kozijnen kozijnspecialisten vergelijken

Vergelijken van prijzen voor kunststof kozijnen in Vijfhuizen gaat heel gemakkelijk zoals je ziet. Meestal ontvang je dezelfde dag nog reactie! We helpen niet alleen mensen in Vijfhuizen, maar in heel Nederland! Zo hebben wij huiseigenaren en ondernemers uit Haarlem, Bloemendaal en Heemstede bijvoorbeeld ook geholpen aan een kozijnspecialist.

Waarom kunststof kozijnen Vijfhuizen

Het zoeken van een geschikte en natuurlijk een betaalbare kozijnspecialist in Vijfhuizen is nog niet zo makkelijk als dat je zou denken. Het is nu eenmaal niet geheel volgens etiquette om zonder uitnodiging een installatiebedrijf binnen te lopen zonder eerder contact. Er zijn enkele belangrijke stappen die je zult moeten volgen om er zeker van te zijn dat je uiteindelijk een kozijnspecialist in Vijfhuizen vindt die het beste met je voor heeft. Wij vertellen je graag waar je aan moet denken!

Spring direct naar:

Kunststof kozijnen Vijfhuizen voor jouw huis

Er zijn ongelofelijk veel huishoudens in Vijfhuizen die behoefte zouden hebben aan nieuwe kozijnen voor bij hen in de woning. Nu zijn er echter nogal wat mogelijkheden wanneer het aankomt op het plaatsen van nieuwe kozijnen.

Kunststof kozijnen zijn over het algemeen voordelig geprijsd en passen hierdoor bij elk budget. Aangezien nog niet iedereen bekend is met kunststof kozijnen plaatsen in Vijfhuizen hebben wij op deze site het een en ander op een rijtje gezet. Met deze informatie weet je later alles wat er te weten valt en kun je met een gerust hart een goede keuze maken.

Wil je in plaats van kunststof kozijnen eigenlijk houten kozijnen of aluminium kozijnen? Ook professionals daarvoor vindt je via Kozijnenkaart.nl!

Kozijnen vervangen Vijfhuizen – waarom vervangende kozijnen aanbrengen?

We herkennen dat niet iedereen weet wat de meerwaarde is van nieuwe kozijnen bij hem of haar in huis. Om dit te laten zien is het belangrijk om in te gaan op allerlei aspecten. Je wilt immers wel zeker weten waarom kozijnen vervangen in Vijfhuizen zo’n geschikte keuze is. Het voornaamste voordeel van nieuwe kozijnen is het feit dat ze positief zijn voor de isolatie van je verblijf. Hoofdzakelijk bij oudere woningen waarin houten kozijnen geplaatst zijn kan er sprake zijn van onderliggende beschadiging aan het hout. Deze schade heeft als gevolg dat tocht zijn intrede kan maken in je woonhuis. Vanwege deze instroom van tocht kun je meer moeten stoken om het huis warm te krijgen. Deze stookkosten gaan uiteraard verloren, de warmte blijft tenslotte niet meer in het woonhuis hangen. Vanwege de uitstekende isolatie van kunststof kozijnen blijven dit soort aanvullende onkosten je bespaard. Kunststof kozijnen zijn dan ook een duurzame en zinnige investering.

Echter is dit niet het enige voordeel wat je zal ervaren wanneer je ervoor kiest om kozijnen te laten vervangen in Vijfhuizen. Nieuwe kozijnen zullen er namelijk ook voor zorgen dat de uitstraling van je pand erg kan worden verbeterd. En dat is prettig! Hoe mooier je woont, hoe beter, toch? Nieuwe kozijnen verhogen vaak ook de waarde van je verblijf. Mocht je uiteindelijk van plan zijn om te verhuizen dan zal je daardoor in staat zijn om meer geld te krijgen bij de verkoop van je verblijf. Door deze vele voordelen is kozijnen vervangen in Vijfhuizen dé keuze om te maken!

Ben je op zoek naar meer informatie? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kozijnen vervangen.

Meer informatie over het (laten) vervangen van je kozijnen?

Meer informatie over kozijnen laten vervangen

Klik op de knop om alles te weten te komen over het (laten) vervangen van je kozijnen.

Kozijnen Vijfhuizen – zelf installeren of uitbesteden?

Sommige mensen zijn van nature goed in klussen in huis. Daarmee kun je in theorie tamelijk kosten besparen aangezien het zelf maken op in elk geval de korte termijn goedkoper lijkt. Helaas zijn er ook wat nadelen aangaande het eigenhandig plaatsen van kozijnen in Vijfhuizen. Indien je kozijnen installeert is de bevestiging van de kozijnen natuurlijk bijzonder belangrijk. Als dit niet gedaan is bestaat er de kans dat de isolatiewaarde aanzienlijk zal verkleinen door kiertjes of dat de kozijnen los kunnen komen, met alle gevolgen van dien. De voornaamste reden om de kozijnen te laten plaatsen door een expert is de garantie. Deze mist vaak wanneer je zelf gaat klussen. Kozijnen hebben een beduidend lange levensduur, dus missende garantie is zonde van je investering!

Als je geen ervaring hebt betreffende het installeren van kozijnen of met klussen in het algemeen dan is het verstandiger om er een specialist voor in te schakelen. Door de betrekkelijk lage kosten voor het aanbrengen van kozijnen in Vijfhuizen hoeft dit echt niet zo duur te zijn als je in eerste instantie zou denken. Vlot een leidraad hebben wat het voor jouw huis zou kosten? Vul dan vlug ons offerte formulier in om meer te begrijpen over de tarieven van uw (nieuwe) kozijnen laten installeren in Vijfhuizen.

Alle kunststof kozijnen specialisten uit Vijfhuizen

Bekijk ook hout- en aluminium kozijnspecialisten uit

Gemiddelde kosten voor kunststof kozijnen Vijfhuizen

Alvoor we in de gemiddelde kosten duiken, laten we even kijken naar de factoren die invloed hebben op de tarieven. Natuurlijk hebben die keuzes invloed op de prijs van de kunststof kozijnen. Heb je een beeld van het soort kunststof kozijn? Het soort raam (bijv. kiep of een vast raam) is ook van invloed op de kosten. En het type grondstof (kunststof soort) en de type ramen zijn ook van invloed.

Laten we opsommen welke zaken je aan moet denken die tevens de tarieven beïnvloeden:

 • Het soort raamkozijn
 • De montagekosten
 • De beglazing die je kiest
 • Het hang- en sluitwerk
 • Voorrij- en afvoerkosten

Tip: Denk eens aan isolatieglas! Je krijgt dan namelijk een verlaagd btw-tarief. Je betaalt slechts 9% btw over de beglazing. Tevens heb je mogelijk recht op isolatiesubsidie! Wel moet je hiervoor investeren in een tweede energiebesparende maatregel.

De kunststof kozijnen tarieven voor een vast raam van 60×60 centimeter beginnen vanaf €350,-, inclusief beglazing en montage. Voor een kunststof kozijn bij een kiepraam (draairaam) van dezelfde formaten starten de bedragen vanaf 445 euro (ook inclusief beglazing en installatie). Voor een valraam van 50×40 centimeter starten de kunststof kozijnen kosten rond de €285,-.

De categorie ramen en wijze van monteren dragen bij aan de hoogte van de kosten. De montage van een kunststof kozijn voor een raam van 60×60 centimeter kost circa €250,- (kozijn & montage) en de beglazing begint vanaf gemiddeld €100,- tot €200,-. Hiermee gaat het om standaard HR++ beglazing. Wil je aanvullende of minder isolatie dan HR++ (dus HR+ of HR+++ glas) dan zijn de kosten vanzelfsprekend hoger of lager.

Soort kozijnAfmetingen (in cm)Prijs raamkozijnPrijs glas (HR++ glas)Prijs montageTotaalkosten
Vast raam60 x 60€100,-€25,-Vanaf €225,-Vanaf €350,-
120 x 80€130,-€50,-Vanaf €600,-Vanaf €780,-
Draai-/kiepraam60 x 60€200,-€20,-Vanaf €225,-Vanaf €445,-
120 x 80€290,-€40,-Vanaf €600,-Vanaf €930,-
Valraam50 x 40€130,-€30,-Vanaf €125,-Vanaf €285,-
100 x 80€220,-€50,-Vanaf €500,-Vanaf €770,-

Wil je meer weten over de kosten van nieuwe kozijnen? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kosten kunststof kozijnen.

Direct inzicht in de kosten van kunststof kozijnen?

Ik wil inzicht in de kosten van kunststof kozijnen

Klik op de knop om meer te leren over hoe de prijzen en kosten rondom kunststof kozijnen worden opgebouwd.

Tips voor lagere kunststof kozijnen prijzen

Een voordelig kunststof kozijn vinden? De grondstoffen voor kunststof kozijnen zijn goedkoper in gelijkenis tot staal of aluminium. Tevens bestaan er nog meerdere manieren om zoveel mogelijk op de prijzen te bezuinigen.

Tips om te besparen:

 • Kies voor vaste ramen in plaats van val- of draai-/kiepramen. Deze zijn goedkoper.
 • Ga voor een eenvoudige stijl in een goedkope kleur. Kunststof kozijnen met folie zijn vaak iets duurder.
 • Schakel een kozijnenspecialist uit Vijfhuizen in. Hoe dichterbij hoe beter, want dan zijn de voorrijkosten zo laag mogelijk.
 • Vergelijk de prijzen van meerdere specialisten en kies de vakman met het beste aanbod. Zo bespaar je tot wel 40% op de kostprijs.

Bestaan er een compensatie voor kunststof kozijnen? Voorlopig bestaat er geen subsidie (landelijk). Je kunt echter wel een subsidie krijgen voor het plaatsen van isolatieglas. Daarvoor kom je in aanmerking indien je in totaal 2 energiebesparende maatregelen hebt. Je kunt hierover meer lezen op rvo.nl

Bovendien is het mogelijk dat er in jouw gemeente of provincie een plaatselijke subsidie wordt aangeboden voor het verwisselen van kozijnen of beglazing. Of dit in jouw woonplaats tevens het geval is, controleer je eenvoudig via energiesubsidiewijzer.nl.

Wil je alles weten over de prijzen van kunststof kozijnen? Regel vrijblijvend een offerte via onze pagina over offerte kunststof kozijnen.

Wil je graag gratis en vrijblijvend meerdere offertes ontvangen?

Vraag direct offertes kunststof kozijnen aan!

Klik op bovenstaande knop om op je gemak meerdere gekwalificeerde kozijnspecialisten met elkaar te vergelijken en bespaar vandaag nog.

Houten kozijnen Vijfhuizen – het eerste alternatief

Houten kozijnen Vijfhuizen, voor velen een geweldig alternatief. Voor veel mensen gaat er niets boven een natuurlijke materiaalsoort als hout. Niets zal de warme en sfeervolle uitstraling van hout evenaren. Maar er zijn nog andere componenten belangrijk bij de beslissing voor houten kozijnen in Vijfhuizen. Wij zullen hieronder de kenmerken van houten kozijnen bespreken en je informeren over alle opties.

We haalden het hierboven al aan: de warme en sfeervolle uitstraling. Maar daarnaast geldt dat houten kozijnen ook allemaal nog eens uniek zijn. Geen plaat of stuk hout ziet er precies gelijk uit als de ander. Maar daarnaast zijn er nog overige redenen om voor hout te gaan. Zo is hout van zichzelf een isolerend materiaal.

Hout zorgt dus niet alleen voor een warme uitstraling, maar helpt tevens om de warmte in huis te behouden! Houten kozijnen kunnen ook nog eens zo aangebracht worden dat ze als anti-inbraak ingezet kunnen worden. Je houten kozijnen dragen zo altijd bij tot een goed beschermde woning.

Indien je de keus hebt gemaakt voor houten kozijnen in Vijfhuizen, is de opvolgende keuze welke houtsoort je wilt gebruiken. Er bestaan veel mogelijkheden. Houd bij het kiezen van de passende houtsoort rekening met de kwaliteit, het onderhoud dat het vergt en de duurzaamheidsklasse. Zoals gezegd is de duurzaamheidsklasse van belang. Er zijn vijf verschillende duurzaamheidsklassen. Klasse 1 is het allermeeste duurzaam, klasse 5 het minst. Let erop dat het hout een FSC-keurmerk heeft. Dit keurmerk staat voor weloverwogen bosbeheer. Afzelia, meranti, merbau, grenen en lariks zijn populaire houtsoorten bij het creëren van houten kozijnen.

Het grootste voordeel van houten kozijnen is dat je ze naar jouw wensen kunt afstemmen. Vanzelfsprekend staan ze goed bij klassieke en landelijke woningen, maar ook moderne bouwstijlen gaan aardig samen met houten kozijnen. Dat komt omdat hout in elke gewenste kleur geverfd kan worden. Mocht het hout om wat voor reden stuk raken, dan kan het gemakkelijk gerepareerd worden. Houten kozijnen kunnen zo jarenlang meegaan. Je kunt ze gebruiken voor schuiframen, draaikiepramen en normale raamkozijnen. Ook voor de kozijnen van je dakkapel is hout een uitstekende materiaalsoort.

Wil je liever houten kozijnen in Vijfhuizen?

Informatie over houten kozijnen

Klik op bovenstaande knop om meer informatie te vinden over het laten plaatsen van houten kozijnen.

Aluminium kozijnen Vijfhuizen – het tweede alternatief

Het is in ieder geval een optie om te kiezen voor aluminium kozijnen in Vijfhuizen. Door middel van aluminium kozijnen in Vijfhuizen heb je echt de best mogelijke kwaliteit in handen die je maar kunt vinden. Ze zijn in alle soorten en maten verkrijgbaar. Er heerst nog een soort taboe op aluminium omdat mensen denken dat ze alleen in metaalkeurig te verkrijgen zijn. Zo is het bijvoorbeeld bespreekbaar om te kiezen voor aluminium kozijnen in Vijfhuizen die van een specifieke kleur zijn voorzien. En je hoeft ze ook nog eens niet te schilderen, zoals je met bijvoorbeeld houten kozijnen wel moet doen. Er worden namelijk speciale technieken gebruikt om te zorgen voor een fraai resultaat. De aluminium kozijnen in Vijfhuizen staan bekend om hun hoge isolatie. Staat duurzaamheid hoog in het vaandel? Overweeg dan zeker aluminium kozijnen. De hoge isolatie maakt het echt mogelijk om aanzienlijk wat onkosten te besparen voor jouw energierekening. Dit maakt het een goede investering voor bij jou thuis.

Ben je verscheidene materialen aan het vergelijken voor je kozijnen in Vijfhuizen? Overweeg dan eens voor aluminium te gaan. Ze zijn bij de meest voorkomende kozijn professionals beschikbaar en hebben meerdere belangrijke voordelen. Hieronder hebben we de meest belangrijke voordelen overzichtelijk voor je opgesomd:

 • Eigentijds uiterlijk voor je kozijn
 • Milieuvriendelijke materiaalsoort
 • Geen rotting, roest en vochtopname voor je kozijnen in Vijfhuizen
 • Uiterst duurzame stofsoort
 • Kozijn behoeft niet veel onderhoud
 • Goede isolatie
 • Aantrekkelijke prijzen
Wil je liever aluminium kozijnen laten plaatsen?

Informatie over aluminium kozijnen

Klik op bovenstaande knop om meer informatie te vinden over het laten plaatsen van aluminium kozijnen.

Offerte voor kunststof kozijnen laten zetten in Vijfhuizen

Heb je genoeg gelezen en ben je klaar voor de eerstvolgende stap? Vraag dan eenvoudig en gauw je offertes om kunststof kozijnen te laten aanbrengen in Vijfhuizen. Met deze offertes heb je snel inzicht in de kosten voor het kunststof kozijnen laten plaatsen in Vijfhuizen. Doorgaans kunnen de kozijnen al binnen enkele weken geïnstalleerd worden.

Ga je liever voor aluminium of houten kozijnen in plaats van kunststof kozijnen in Vijfhuizen? Ook daarvoor kun je terecht op kozijnenkaart.nl! Vraag je meteen makkelijk en vrijblijvend offertes aan? Dan geniet jij in minder dan de kortste tijd van gloednieuwe kozijnen in de door jou gewenste soort materiaal, kleur en stijl.

Bespaar jezelf dus jarenlang aan onderhoud en klussen en kies voor deugdelijkheid en duidelijkheid. Kozijnenkaart.nl, een sterk kader.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Theodoor Fortuyn Theodoor Fortuyn
Customer Succes manager bij kozijnenkaart.nl
Kunststof kozijnen94%
Houten kozijnen90%
Vervangen kozijnen97%
Ik help je graag!

Veelgestelde vragen over kozijnspecialisten uit

Vijfhuizen

Er zijn diverse voordelen aan kunststof kozijnen. Denk aan weerbestendigheid, duurzaamheid (en milieuvriendelijk), weinig onderhoud en makkelijk schoon te houden. Zijn er dan ook nadelen? Een paar, maar in alle eerlijkheid, deze zijn meestal relatief! Dit kun je lezen op onze pagina kunststof kozijnen.

De prijsopbouw van kunststof kozijnen in Vijfhuizen kun je als volgt kort samenvatten: Installatiekosten 45%, Materiaalkosten 45% en 10% overige (sloop en montage) kosten. Gemiddeld kun je voor een snelle berekening uitgaan van gemiddeld 725 euro per m2 (raam), inclusief glas, montage en btw. Natuurlijk hangt dit van diverse factoren af en hebben we dit voor je uiteen gezet voor meer inzicht in deze kosten.

kozijnenkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle kozijnspecialisten in Nederland. Wij zien welke kozijnspecialisten beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie kozijnspecialisten waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van kozijnspecialisten uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Beste kozijnenspecialist in Vijfhuizen

blij

13 maart 2023

We hadden enkele vragen door de offerte. Uiteindelijk erg gelukkig met de verduidelijking. De datum van installatie was fijn in overleg. Gelukkig met de kozijnen en de prijs!

- Martine Bakker

Afspraken werden nagekomen en betaalbaar

9 maart 2023

Content want uiterst mooi geworden en alle afspraken die we maakte zijn nagekomen.

- Wilhelmina de Wit

Mooi resultaat!

3 maart 2023

Nadat mijn wijkbewoners hun raamkozijnen hadden vervangen wilde ik ook zo’n resultaat! Dat is geslaagd!

- Michiel Schouten

Het resultaat was verbijsterend!

23 februari 2023

Nadat mijn omwonenden hun raamkozijnen hadden vervangen wilde ik tevens zo’n resultaat! En dat heb ik gehad!

- Franciscus Mulder

Geweldig fijn!

17 februari 2023

Voor de tweede maal een offerte gevraagd en daardoor nieuwe kozijnen laten zetten. erg service en niet overdreven duur.

- Nienke van Doorn

Niet enkel meer isolatie maar daarnaast een waardevermeerdering op ons huis

7 februari 2023

Onze voordeur is vervangen door een deur met een kunststof kozijn. Wij zijn onder de indruk van de deur en de afwerking. Een prachtige voordeur die sluit als een huis 😉 Ik denk dat onze hal (jaren 40 woning) een stuk minder zal tochten! scherpe aanbieding gehad vergeleken met wat internet laat zien. Materiaal en afwerking top!

- Kim de Bruijn

Vakmannen

4 februari 2023

Het proces van offerte t/m oplevering verliep en de service is geniaal. Een dikke veer voor dit proces en onze nieuwe kunststof kozijnen.

- Leonie Jansen

Maatwerk

29 januari 2023

Prima maatwerk geleverd.

- Raymond Jonker

Goede uitleg gehad

16 januari 2023

Eerst de offertes aangevraagd en toen de kozijnen uit mogen zoeken. We hebben dit nog nooit gedaan dus het advies was uiterst welkom. Het project ging gesmeerd en competent in overleg een datum kunnen prikken.

- Maartje van de Velde

Uitgelichte kozijnspecialisten in Vijfhuizen

Kozijnen4U

Kruisweg 1617
2142 LC Cruquius
Nederland

023 583 0506
https://kozijnen4u.com/

Timmerfabriek Haarlemmermeer BV

Graftermeerstraat 54
2131 AC Hoofddorp
Nederland

023 562 7074
http://www.timmerfabriekhaarlemmermeer.nl/

AKozijn | Showroom open op afspraak |

Conradweg 32
2031 CM Haarlem
Nederland

023 303 5929
http://www.akozijn.nl/