Kunststof kozijnen Heemstede

Behoefte aan een top kozijnspecialist uit Heemstede die bij jou verder kan helpen?

Dan ben je aan het juiste adres.

Kozijnenkaart zorgt dat jij die zoekt naar Kunststof kozijnen Heemstede verbonden wordt aan een expert die bij je past.

Het beste gedeelte?

Kozijnenkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle kozijnspecialisten uit Heemstede – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2023 en verder.

Kunststof kozijnen Heemstede nodig?

Een kozijnspecialist in Heemstede vinden

Kunststof kozijnen Heemstede
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 92 reviews)
kozijnen_kunststof_offerte_houten_aluminium_vervangen_kosten
kozijnen_kunststof_offerte_houten_aluminium_vervangen_kosten
kozijnen_kunststof_offerte_houten_aluminium_vervangen_kosten
kozijnen kunstof offerte houten aluminium vervangen kosten
kozijnen kunstof offerte houten aluminium vervangen kosten
kozijnen kunstof offerte houten aluminium vervangen kosten
kozijnen kunstof offerte houten aluminium vervangen kosten

kunstof kozijnen kozijnspecialisten vergelijken

Vergelijken van prijzen voor kunststof kozijnen in Heemstede gaat heel gemakkelijk zoals je ziet. Meestal ontvang je dezelfde dag nog reactie! We helpen niet alleen mensen in Heemstede, maar in heel Nederland! Zo hebben wij huiseigenaren en ondernemers uit Hillegom, Haarlem en Zandvoort bijvoorbeeld ook geholpen aan een kozijnspecialist.

Waarom kunststof kozijnen Heemstede

Een betaalbare en geschikte kozijnspecialist vinden in Heemstede kan best een lastige zijn. Je kunt nu eenmaal niet bij het dichtstbijzijnde installatiebedrijf binnen stappen en de eerste persoon kiezen die je ziet. Er zijn enkele belangrijke punten die je zult moeten volgen om er zeker van te zijn dat je uiteindelijk een kozijnspecialist uit Heemstede vindt die het beste met je voor heeft. Wij vertellen je met alle plezier wat je moet onthouden!

Spring direct naar:

Kunststof kozijnen Heemstede voor jouw huis

Kunststof kozijnen in Heemstede zijn voor talrijke huishoudens een verstandige investering. Tegenwoordig zijn er alleen nogal wat opties wanneer het aankomt op het aanbrengen van nieuwe kozijnen.

Kunststof kozijnen zijn vaak gunstig geprijsd en passen daarom bij ieder budget. Juist voor mensen die meer informatie willen over kunststof kozijnen in Heemstede plaatsen, is deze informatiepagina opgezet. Door middel van deze kennis weet je nauwgezet wat je kunt verwachten, hierdoor kun je niet meer voor verrassingen komen te staan.

Liever andere kozijnen, zoals houten kozijnen of aluminium kozijnen? Ook specialisten hiervoor vindt je via Kozijnenkaart.nl!

Kozijnen vervangen Heemstede – waarom nieuwe kozijnen plaatsen?

Kozijnen vervangen in Heemstede doe je logischerwijs niet zo maar. Flink wat personen kiezen er vanuit een kostengedachte toch nog voor om hun bestaande kozijnen te blijven repareren. Desondanks is het veelal veel rendabeler om je kozijnen te vervangen in Heemstede. Het scheelt je op termijn in de onkosten, het onderhoud, een tijdsinvestering en het ziet er ook nog eens formidabel uit.

Ook niet te onderwaarderen is de portie isolatievoordelen die nieuwe kozijnen bieden aan je verblijf. Vooral bij oudere woningen met houten kozijnen is er gedurende de jaren doorgaans regelmatig wat schade ontstaan. Deze schade heeft tot gevolg dat tocht zijn intrede kan maken in je woonhuis. Met deze instroom van tocht zul je meer moeten stoken om het huis warm te krijgen. Omdat deze stookkosten weinig rendabel zijn, is het feitelijk verloren stookcapaciteit. Kiezen voor kunststof kozijnen brengt door de hoge isolatiewaarde met zich mee dat je behoorlijk veel geld kunt bezuinigen op je totale stookkosten. Het is dan ook verstandig om nieuwe kozijnen als een langdurige belegging te zien.

Maar als je kozijnen laat vervangen in Heemstede zijn er nog enkele voordelen. Nieuwe kozijnen zullen er immers ook voor zorgen dat de uitstraling van je woonhuis substantieel kan worden verbeterd. Dat is prettig, want je wilt uiteraard een huis wat er zo mooi mogelijk uit ziet. Maar ook voor derden kan deze nieuwe uitstraling voordelen met zich meebrengen. Zo is het mogelijk dat de meerwaarde van de woning zal stijgen door het aanbrengen van de nieuwe kozijnen. Bij een verkoop verdienen kozijnen zich al snel terug. Kozijnen vervangen in Heemstede is dus in veel opzichten een uitstekende keuze!

Ben je op zoek naar meer informatie? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kozijnen vervangen.

Meer informatie over het (laten) vervangen van je kozijnen?

Meer informatie over kozijnen laten vervangen

Klik op de knop om alles te weten te komen over het (laten) vervangen van je kozijnen.

Kozijnen Heemstede – zelf aanleggen of uitbesteden?

Sommige mensen zijn van nature goed in klussen in huis. Het belangrijkste voordeel is natuurlijk dat je wat geld kunt besparen, je hoeft immers enkel maar te betalen voor de kozijnen zelf en niet voor de uren werk. Helaas zijn er ook wat nadelen aan het zelf installeren van kozijnen in Heemstede. Indien je kozijnen installeert is de bevestiging van de kozijnen begrijpelijk bijzonder belangrijk. Als dit niet gedaan is bestaat er de mogelijkheid dat de isolatiewaarde behoorlijk zal afnemen door kiertjes of dat de kozijnen los gaan komen, met alle gevolgen van dien. En de grootste overweging om het niet zelf te doen: de garantie. Deze mist vaak indien je zelf gaat klussen. Kozijnen hebben een enorm lange levensduur, dus missende garantie is zonde van je investering!

Kortom: Schakel een kozijnspecialist in om de komende jaren te gaan genieten van jouw nieuwe kozijnen. Door de relatief lage kosten voor het aanbrengen van kozijnen in Heemstede hoeft dit echt niet zo duur te zijn als je in eerste instantie zou denken. Vlot een indicatie hebben wat het voor jouw woning zou kosten? Ga vlug naar offertes aanvragen en binnen korte tijd heb je de offertes van onze kozijnspecialisten in huis!

Alle kunststof kozijnen specialisten uit Heemstede

Bekijk ook hout- en aluminium kozijnspecialisten uit

Gemiddelde kosten voor kunststof kozijnen Heemstede

Hoeveel kunststof kozijnen kosten is afhankelijk van een tal verschillende factoren. Natuurlijk hebben die keuzes invloed op de tarieven van de kunststof kozijnen. Heb je een beeld van het model kunststof kozijn? Een vast raam is door het eenvoudige mechanisme een stuk goedkoper dan een draai-/kiepraam. Het soort kunststof en de beglazing heeft uiteraard ook een invloed op de tarieven.

Laten we opnoemen welke dingen je aan moet denken die tevens de tarieven beïnvloeden:

 • Het soort raamkozijn
 • De montagekosten
 • De beglazing die je kiest
 • Het hang- en sluitwerk
 • Voorrij- en afvoerkosten

Tip: Laat je nieuwe kunststof kozijnen plaatsen met isolatieglas? Je krijgt dan namelijk een verlaagd btw-tarief. In plaats van 21% btw, betaal je maar 9% btw over deze ramen. Daarnaast heb je mogelijk recht op een mooie isolatiesubsidie! Hier kom je al voor in aanmerking als je twee energiebesparende maatregelen in huis hebt.

De kunststof kozijnen tarieven voor een vast raam van 60×60 centimeter starten bij €350,-, inclusief beglazing en montage. Een draai-/kiepraam van 60×60 centimeter laat je monteren vanaf €445,-. Voor een valraam van 50×40 centimeter beginnen de kunststof kozijnen kosten rond de €285,-.

De tarieven van kunststof kozijnen in Heemstede zijn onder meer ondergeschikt van het soort beglazing en de installatie. De installatie van een kunststof kozijn voor een raam van 60×60 centimeter kost ongeveer €250,- (kozijn & montage) en de beglazing begint vanaf gemiddeld €100,- tot €200,-. Dit betreffen dan standaard HR++ ramen. Wil je aanvullende of minder isolatie dan HR++ (dus HR+ of HR+++ glas) dan zijn de kosten vanzelfsprekend hoger of lager.

Soort kozijnAfmetingen (in cm)Prijs raamkozijnPrijs glas (HR++ glas)Prijs montageTotaalkosten
Vast raam60 x 60€100,-€25,-Vanaf €225,-Vanaf €350,-
120 x 80€130,-€50,-Vanaf €600,-Vanaf €780,-
Draai-/kiepraam60 x 60€200,-€20,-Vanaf €225,-Vanaf €445,-
120 x 80€290,-€40,-Vanaf €600,-Vanaf €930,-
Valraam50 x 40€130,-€30,-Vanaf €125,-Vanaf €285,-
100 x 80€220,-€50,-Vanaf €500,-Vanaf €770,-

Wil je meer weten over de kosten van nieuwe kozijnen? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kosten kunststof kozijnen.

Direct inzicht in de kosten van kunststof kozijnen?

Ik wil inzicht in de kosten van kunststof kozijnen

Klik op de knop om meer te leren over hoe de prijzen en kosten rondom kunststof kozijnen worden opgebouwd.

Tips voor lagere kunststof kozijnen prijzen

Besparen op kunststof kozijnen? De grondstoffen voor kunststof kozijnen zijn goedkoper in gelijkenis tot staal of aluminium. Tevens zijn er nog gevarieerde manieren om zoveel mogelijk op de prijzen te besparen.

Zo koop jij goedkope kunststof kozijnen:

 • Kies voor vaste ramen in plaats van val- of draai-/kiepramen. Deze zijn goedkoper.
 • Ga voor een eenvoudige stijl in een goedkope kleur. Kunststof kozijnen met folie zijn vaak iets duurder.
 • Schakel een kozijnenspecialist uit Heemstede in. Hoe dichterbij hoe beter, want dan zijn de voorrijkosten zo laag mogelijk.
 • Vergelijk de prijzen van meerdere specialisten en kies de vakman met het beste aanbod. Zo bespaar je tot wel 40% op de kostprijs.

Bestaan er een subsidie voor kunststof kozijnen? Op dit moment is er geen landelijke subsidie. Je kunt anderzijds wel een subsidie krijgen voor het plaatsen van isolatieglas. Een voorwaarde hiervoor is dat je ernaast nog investeert in minimaal één andere energiebesparende voorziening. Je kunt hierover meer lezen op rvo.nl

Je kunt ook checken of er in jouw regio (gemeente of provincie) een plaatselijke subsidie beschikbaar is voor deze type energiebesparende maatregelen via kunststof kozijnen. Dit kun je onderzoeken via energiesubsidiewijzer.nl

Wil je alles weten over de prijzen van kunststof kozijnen? Regel vrijblijvend een offerte via onze pagina over offerte kunststof kozijnen.

Wil je graag gratis en vrijblijvend meerdere offertes ontvangen?

Vraag direct offertes kunststof kozijnen aan!

Klik op bovenstaande knop om op je gemak meerdere gekwalificeerde kozijnspecialisten met elkaar te vergelijken en bespaar vandaag nog.

Houten kozijnen Heemstede – het allereerste alternatief

Houten kozijnen Heemstede, voor velen een geweldig alternatief. Een natuurlijke type kozijnen, zoals hout, is voor flink wat mensen enorm belangrijk. Er zijn weinig alternatieve grondstoffen die zo warm en sfeervol lijken dan dat hout doet. Maar er zijn nog alternatieve componenten van belang bij de keuze voor houten kozijnen in Heemstede. We zullen hieronder de kenmerken van houten kozijnen bespreken en je voorlichten over alle mogelijkheden.

We haalden het hierboven al aan: de warme en sfeervolle uitstraling. Maar daarnaast geldt dat houten kozijnen ook allemaal nog eens uniek zijn. Geen lat of stuk hout ziet er precies gelijk uit als de ander. Maar daarnaast zijn er nog enkele redenen om voor hout te gaan. Zo is hout van zichzelf een isolerend materiaal.

Bovenop de warme uitstraling is hout dus ook nog eens uitstekend geschikt om warmte binnen te houden. Houten kozijnen kunnen ook nog eens zo aangebracht worden dat ze als anti-inbraak gebruikt kunnen worden. Ze dragen dus vaak nog eens bij aan de bescherming in en rondom je huis.

Kies je voor houten kozijnen in Heemstede, dan moet je in ieder geval nog voor een soort hout kiezen. Er bestaan uiteenlopende opties. Houd bij het kiezen van de goede houtsoort rekening met de deugdelijkheid, het onderhoud dat het vergt en de duurzaamheid. Hout kan onderverdeeld worden in vijf duurzaamheidsklassen. Hout dat tot klasse 1 behoort, is het allermeeste duurzaam. Let erop dat het hout een FSC-keurmerk heeft. Dit keurmerk staat voor gezond bosbeheer. Afzelia, meranti, merbau, grenen en lariks zijn populaire houtsoorten bij het creëren van houten kozijnen.

Het grootste voordeel van houten kozijnen is dat je ze naar je wensen kunt aanpassen. Ze zijn uiterst geschikt voor landelijke en klassieke woningen, maar passen ook goed in modernere bouwstijlen. Dat komt omdat hout in iedere gewenste kleur geverfd kan worden. Beschadigd hout kan betrekkelijk eenvoudig gerepareerd worden. Houten kozijnen kunnen zo jarenlang meegaan. Ook zijn ze geschikt voor alle types raamkozijnen: voor normale raamkozijnen, schuiframen en -puien en draaikiepramen. Zelfs voor je dakkapel is hout een uitstekende keuze!

Wil je liever houten kozijnen in Heemstede?

Informatie over houten kozijnen

Klik op bovenstaande knop om meer informatie te vinden over het laten plaatsen van houten kozijnen.

Aluminium kozijnen Heemstede – het tweede alternatief

Het is bovendien mogelijk om te kiezen voor aluminium kozijnen in Heemstede. Door middel van aluminium kozijnen in Heemstede heb je werkelijk de best mogelijke kwaliteit in handen die je maar kunt vinden. Ze zijn in alle types en maten leverbaar. Er heerst nog een soort taboe op aluminium omdat mensen denken dat ze alleen in metaalkeurig te verkrijgen zijn. Maar je kunt aluminium tegenwoordig in bijna elke kleur krijgen. In tegenstelling tot de houten kozijnen zal het vaak niet nodig zijn om deze te schilderen. Er worden namelijk speciale technieken gebruikt om te zorgen voor een betoverend resultaat. De aluminium kozijnen in Heemstede staan bekend om hun hoge isolatie. Mocht duurzaamheid dus van belang zijn voor jou dan is dit een prima optie om te kiezen. De hoge isolatie maakt het echt mogelijk om fors wat onkosten te besparen voor jouw energierekening. Dit maakt het een goede investering voor bij jou in het woonhuis.

Ben je je nog aan het oriënteren van wat voor materiaal jouw nieuwe kozijnen gemaakt moeten zijn? Overweeg dan eens voor aluminium te gaan. Aluminium raamkozijnen zijn bij menig kozijnen bedrijf voorhanden, en het materiaal vormt een juiste keuze met talrijke voordelen. Hieronder hebben we de meest belangrijke voordelen overzichtelijk voor je opgesomd:

 • Eigentijds uiterlijk voor jouw kozijn
 • Milieuvriendelijke materiaalsoort
 • Geen rotting, roest en vochtopname voor je kozijnen in Heemstede
 • Uiterst ecologische stofsoort
 • Kozijn behoeft niet veel onderhoud
 • Goede isolatie
 • Aantrekkelijke prijzen
Wil je liever aluminium kozijnen laten plaatsen?

Informatie over aluminium kozijnen

Klik op bovenstaande knop om meer informatie te vinden over het laten plaatsen van aluminium kozijnen.

Offerte voor kunststof kozijnen laten plaatsen in Heemstede

Heb je genoeg gelezen en ben je klaar voor de eerstvolgende stap? Regel dan direct simpel en vrijblijvend je offertes om kunststof kozijnen te laten aanleggen in Heemstede. Je hebt dan direct inzicht in je prijzen voor het laten plaatsen van kunststof kozijnen in Heemstede. Veelal kunnen de kozijnen al binnen enkele weken geplaatst worden.

Ga je liever voor aluminium of houten kozijnen in plaats van kunststof kozijnen in Heemstede? Dan kun je ook eenvoudigweg op kozijnenkaart.nl terecht voor je offerteaanvraag. Vraag je vandaag makkelijk en vrijblijvend offertes aan? Dan geniet jij in minder dan de kortste tijd van nieuwe kozijnen in de door jou uitgekozen soort materiaal, kleur en stijl.

Ga voor bekwaamheid en garantie tot succes. Ga voor Kozijnenkaart.nl.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Theodoor Fortuyn Theodoor Fortuyn
Customer Succes manager bij kozijnenkaart.nl
Kunststof kozijnen94%
Houten kozijnen90%
Vervangen kozijnen97%
Ik help je graag!

Veelgestelde vragen over kozijnspecialisten uit

Heemstede

Er zijn diverse voordelen aan kunststof kozijnen. Denk aan weerbestendigheid, duurzaamheid (en milieuvriendelijk), weinig onderhoud en makkelijk schoon te houden. Zijn er dan ook nadelen? Een paar, maar in alle eerlijkheid, deze zijn meestal relatief! Dit kun je lezen op onze pagina kunststof kozijnen.

De prijsopbouw van kunststof kozijnen in Heemstede kun je als volgt kort samenvatten: Installatiekosten 45%, Materiaalkosten 45% en 10% overige (sloop en montage) kosten. Gemiddeld kun je voor een snelle berekening uitgaan van gemiddeld 725 euro per m2 (raam), inclusief glas, montage en btw. Natuurlijk hangt dit van diverse factoren af en hebben we dit voor je uiteen gezet voor meer inzicht in deze kosten.

kozijnenkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle kozijnspecialisten in Nederland. Wij zien welke kozijnspecialisten beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie kozijnspecialisten waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van kozijnspecialisten uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Beste kozijnenspecialist in Heemstede

De omwonenden zijn jaloers!

6 maart 2023

We hebben onze pui en kozijnen aan de achterkant laten vernieuwen. De wijkbewoners zijn jaloers! Vergelijken van de offertes kan echt uit, prima prijs kunnen ontvangen.

- Jacoba van Dam

Goed resultaat!

4 maart 2023

Nadat mijn wijkbewoners hun kozijnen hadden vervangen wilde ik ook zo’n resultaat! Dat is gelukt!

- Elisabeth van de Pol

Advies op maat

20 februari 2023

Ongeacht dat het niet de goedkoopste en dichtstbijzijnde kozijnen specialist was voor mij heb ik bij dit bedrijf toch het beste gevoel eraan over gehouden. De offerte was prima en zelfs uiteindelijk iets lagere factuur gekregen door het overhebben (niet gebruikte) materiaal.

- Kim Janssen

Buitengemeen gelukkig

14 februari 2023

Super blij met de verduidelijking die we gekregen hebben naar aanleiding van de offerte. Bezorging en planning waren uiterst inschikkelijk. Blij met de kozijnen en de kosten!

- Franciscus Hofman

Samenwerking en overleg was top

6 februari 2023

We kregen gestructureerd advies en waren vriendelijk. Het lijkt vrijwel een nieuw huis zo mooi. Onze houten kozijnen zijn zo prima!

- Maria Smeets

Kozijnen zijn geweldig!

4 februari 2023

Recent al onze kozijnen laten vervangen. Resultaat is top, netjes geplaatst en afgewerkt in nog geen dag, we zijn er nog elke dag blij mee. Super!

- Saskia Bakker

Resultaat is top

27 januari 2023

We zijn gelukkig met het eindresultaat. Nadat we snel de offertes hadden gekregen was het snel besloten. Kunststof kozijnen met isolatieglas. De aangebrachte houtnerf spreekt zo mooi nu om onze ramen!

- Paul de Leeuw

Positieve ervaring

19 januari 2023

Onze woning ziet er wederom tip top uit met de nieuwe kunststof kozijnen. Briljant afgewerkt bovendien.

- Paulus Verbeek

Zeker doen!

15 januari 2023

Onze nieuwe kozijnen zijn van onwijs mooie deugdelijkheid en niet duur! Feitelijk een aanrader. Ik ben uiterst gelukkig.

- Maurice de Leeuw

Uitgelichte kozijnspecialisten in Heemstede

Kozijnen4U

Kruisweg 1617
2142 LC Cruquius
Nederland

023 583 0506
https://kozijnen4u.com/

Hillegomse Kozijnenhandel

Oosteinderlaan 64
2181 HK Hillegom
Nederland

06 22395222
http://www.hillegomsekozijnenhandel.nl/

AKozijn | Showroom open op afspraak |

Conradweg 32
2031 CM Haarlem
Nederland

023 303 5929
http://www.akozijn.nl/