Kunststof kozijnen Aalsmeer

Wil jij een ijzersterke kozijnspecialist in Aalsmeer die bij jou verder kan helpen?

Lees dan vooral verder.

Kozijnenkaart zorgt dat jij die zoekt naar Kunststof kozijnen Aalsmeer verbonden wordt aan een professional die bij je past.

Het beste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle kozijnspecialisten uit Aalsmeer – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2023 en verder.

Kunststof kozijnen Aalsmeer nodig?

Een kozijnspecialist uit Aalsmeer vinden

Kunststof kozijnen Aalsmeer
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 87 reviews)
kozijnen_kunststof_offerte_houten_aluminium_vervangen_kosten
kozijnen_kunststof_offerte_houten_aluminium_vervangen_kosten
kozijnen_kunststof_offerte_houten_aluminium_vervangen_kosten
kozijnen kunstof offerte houten aluminium vervangen kosten
kozijnen kunstof offerte houten aluminium vervangen kosten
kozijnen kunstof offerte houten aluminium vervangen kosten
kozijnen kunstof offerte houten aluminium vervangen kosten

kunstof kozijnen kozijnspecialisten vergelijken

Vergelijken van prijzen voor kunststof kozijnen in Aalsmeer gaat heel gemakkelijk zoals je ziet. Meestal ontvang je dezelfde dag nog reactie! We helpen niet alleen mensen in Aalsmeer, maar in heel Nederland! Zo hebben wij huiseigenaren en ondernemers uit Haarlem, Bloemendaal en Heemstede bijvoorbeeld ook geholpen aan een kozijnspecialist.

Waarom kunststof kozijnen Aalsmeer

Een betaalbare en geschikte kozijnspecialist vinden in Aalsmeer kan best een moeilijke klus blijken. Het is nu eenmaal niet geheel volgens etiquette om zonder uitnodiging een installatiebedrijf binnen te stappen zonder eerder contact. Er zijn enkele belangrijke punten die je zult moeten volgen om er helemaal zeker van te zijn dat je uiteindelijk een kozijnspecialist in Aalsmeer vindt die hart heeft voor jouw project. Wij vertellen je met alle plezier waar je aan moet denken!

Spring direct naar:

Kunststof kozijnen Aalsmeer voor jouw huis

Het laten installeren van kunststof kozijnen in Aalsmeer is niet iets wat je dagelijks laat doen. Vandaar dat een vakkundige voor je kunststof kozijnen in Aalsmeer zo van belang is. Als je weet waar je naar op zoek bent, hoeft een specialist niet per definitie prijzig te zijn.

Om kunststof kozijnen in Aalsmeer te laten installeren, kun je beter niet voor de eerste de beste generalist kiezen. Het is slimmer om het uit te besteden aan een vakman die verstand van zaken heeft. Een sterkere vorm van verzekering en kwaliteit is haast niet mogelijk. Je wilt de komende jaren namelijk zorgeloos kunnen genieten van je nieuwe kunststof kozijnen in Aalsmeer.

Kunststof kozijnen in Aalsmeer zijn een juiste wijziging aan je huis. Je profiteert van een uitstekende isolatie, een lange levensduur en miniem onderhoud. Bovendien zijn kunststof kozijnen voordelig, waardoor het voor ieder budget geschikt is. Ben je ook op zoek naar een expert voor je kunststof kozijnen in Aalsmeer?

Op deze website lees je waarom kunststof kozijnen aanleggen een goed idee is! Je vindt meer info over de vele voordelen en leest hoeveel kunststof kozijnen kosten. Uiteraard vindt je hier ook bespaartips en lees je waar je op moet letten bij het vinden van een kozijnspecialist.

Wil je in plaats van kunststof kozijnen eigenlijk houten kozijnen of aluminium kozijnen? Via Kozijnenkaart.nl vind je vlug en rendabel je deskundige!

Kozijnen vervangen Aalsmeer – waarom nieuwe kozijnen aanleggen?

Kozijnen vervangen in Aalsmeer doe je natuurlijk niet zo maar. Het kan een prijzige aangelegenheid zijn en er zijn nog steeds mensen die liever gaan voor het om de zo veel jaar onderhouden van de bestaande kozijnen. Desondanks kan het absoluut uit om je kozijnen te vervangen in Aalsmeer. Op termijn zijn de kosten minder hoog, scheelt het je in het onderhoudsgeld en daarmee ook de tijd die je eraan kwijt bent en het ziet er vaak ook nog eens veel beter uit.

Het voornaamste voordeel van nieuwe kozijnen is het feit dat ze voordelig zijn voor de isolatiewaarde van je woonhuis. Voornamelijk bij oudere huizen waarin houten kozijnen geïnstalleerd zijn kan er sprake zijn van onderliggende beschadiging aan het hout. Deze beschadiging heeft tot gevolg dat tocht zijn intrede kan maken in je verblijf. Om vochtwerking en tocht tegen te gaan, zul je aanzienlijk extra moeten stoken. Deze stookkosten gaan uiteraard verloren, de warmte blijft tenslotte niet meer in huis hangen. Omdat kunststof kozijnen zo goed zijn voor je isolatie, zal je hiermee enorm veel geld bezuinigen op je energiekosten. Het is dan ook slim om nieuwe kozijnen als een langdurige investering te zien.

Maar wanneer je kozijnen laat vervangen in Aalsmeer zijn er nog andere voordelen. Nieuwe kozijnen zullen er immers ook voor zorgen dat de uitstraling van je huis aanmerkelijk kan worden verbeterd. Dat is handig, want je wilt natuurlijk een pand wat er zo mooi mogelijk uit ziet. Maar ook voor derden kan deze nieuwe uitstraling voordelen met zich meebrengen. Nieuwe kozijnen werken immers altijd waardevermeerderend. Mocht je uiteindelijk van plan zijn om te verhuizen dan kun je daardoor in staat zijn om meer geld te krijgen bij de verkoop van je woning. Door deze vele voordelen is kozijnen vervangen in Aalsmeer dé keuze om te maken!

Ben je op zoek naar meer informatie? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kozijnen vervangen.

Meer informatie over het (laten) vervangen van je kozijnen?

Meer informatie over kozijnen laten vervangen

Klik op de knop om alles te weten te komen over het (laten) vervangen van je kozijnen.

Kozijnen Aalsmeer – zelf installeren of uitbesteden?

Ben je zelf handig met het zelf aanpakken van dingen in huis, dan kun je misschien eigenhandig je kozijnen plaatsen in Aalsmeer. Desondanks raden wij ten zeerste af om dit te doen. Dit heeft een aantal oorzaken, namelijk:

 • Zelf doen kost over het algemeen veel tijd
 • Zelf doen kost relatief meer, vanwege onvoorzien restmateriaal of fouten
 • De kans op fouten is groter dan wanneer je het uitbesteedt
 • Een specialist heeft ook kennis van isolatie en onderhoud
 • Afwijkingen op recht-toe-recht-aan kan voor grote problemen en lekkages zorgen

Daarnaast zal een expert over het algemeen garantie op zijn of haar bezigheden geven. Dat garandeert niet enkel dat de werkzaamheden naar behoren worden gedaan maar ook dat je bij toekomstige mogelijke problemen verzekerd bent van bijstand en daarom erg lang kunt genieten van je nette nieuwe kozijnen.

Een kozijnspecialist, het woord zegt het reeds, is de kenner op het gebied van de laatste ontwikkelingen in kozijnen, waardoor je doorlopend het nieuwste aanbod kunt bekijken. Denk hierbij niet alleen aan de kozijnen zelf maar ook aan kleuren, bescherming en de manier van bevestiging. Bij uitstek is dit een van de flinke voordelen om een kozijnspecialist in de arm te nemen, zodat je woonhuis binnenkort een prachtige nieuwe uitstraling heeft.

Op zoek naar kunststof kozijnen? Ga met een kozijnspecialist in gesprek! Zo weet je zeker dat je het beste resultaat krijgt en dat de taken keurig worden verricht, zonder beschadigingen of slordige afwerking. Met een kozijnspecialist in de arm ontvang je sowieso garantie op de kozijnen, het werk en overige producten. Ga je zelf klussen, vervalt deze garantie vaak.

Alle kunststof kozijnen specialisten uit Aalsmeer

Bekijk ook hout- en aluminium kozijnspecialisten uit

Gemiddelde kosten voor kunststof kozijnen Aalsmeer

Hoeveel kunststof kozijnen kosten is afhankelijk van een aantal verschillende factoren. Uiteraard hebben deze keuzes invloed op de tarieven van de kunststof kozijnen. Welk model kozijn wil je bijvoorbeeld? Het type raam (bijv. kiep of een vast raam) is bovendien van invloed op de kosten. En het type grondstof (kunststof soort) en de soort ramen zijn ook van invloed.

Laten we opnoemen welke aangelegenheden je aan moet denken die alsmede de tarieven beïnvloeden:

 • Het soort raamkozijn
 • De montagekosten
 • De beglazing die je kiest
 • Het hang- en sluitwerk
 • Voorrij- en afvoerkosten

Tip: Laat je nieuwe kunststof kozijnen plaatsen met isolatieglas? Je krijgt dan namelijk een verlaagd btw-tarief. In plaats van 21% btw, betaal je maar 9% btw over deze ramen. Tevens heb je mogelijk recht op isolatiesubsidie! Hier kom je al voor in aanmerking als je twee energiebesparende maatregelen in huis hebt.

De gemiddelde kosten voor kunststof kozijnen (vast raam, 60×60 centimeter) gaan vanaf 350 euro, inclusief glas en het monteren van de kozijnen. Voor een kunststof kozijn bij een kiepraam (draairaam) van dezelfde formaten beginnen de bedragen vanaf 445 euro (ook inclusief glas en installatie). Voor een valraam van 50×40 centimeter beginnen de kunststof kozijnen kosten rond de €285,-.

De kosten van kunststof kozijnen in Aalsmeer zijn onder meer afhankelijk van het soort beglazing en de montage. De installatie van een kunststof kozijn voor een raam van 60×60 centimeter kost circa €250,- (kozijn & montage) en de beglazing start vanaf gemiddeld €100,- tot €200,-. Hierbij gaat het om standaard HR++ beglazing. Kies je voor HR+ of HR+++ glas dan liggen de kosten van kunststof kozijnen Aalsmeer uiteindelijk hoger of lager.

Soort kozijnAfmetingen (in cm)Prijs raamkozijnPrijs glas (HR++ glas)Prijs montageTotaalkosten
Vast raam60 x 60€100,-€25,-Vanaf €225,-Vanaf €350,-
120 x 80€130,-€50,-Vanaf €600,-Vanaf €780,-
Draai-/kiepraam60 x 60€200,-€20,-Vanaf €225,-Vanaf €445,-
120 x 80€290,-€40,-Vanaf €600,-Vanaf €930,-
Valraam50 x 40€130,-€30,-Vanaf €125,-Vanaf €285,-
100 x 80€220,-€50,-Vanaf €500,-Vanaf €770,-

Wil je meer weten over de kosten van nieuwe kozijnen? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kosten kunststof kozijnen.

Direct inzicht in de kosten van kunststof kozijnen?

Ik wil inzicht in de kosten van kunststof kozijnen

Klik op de knop om meer te leren over hoe de prijzen en kosten rondom kunststof kozijnen worden opgebouwd.

Tips voor lagere kunststof kozijnen prijzen

Je hebt nu een beetje beeld bij de tarieven van kunststof kozijnen. Wat je nog niet weet is dat er diverse manieren zijn waarop je in staat bent om aanzienlijk wat geld te bezuinigen op jouw aankoop. Daarvoor kun je kijken naar subsidies. Er zijn nu nog geen directe subsidies voor kozijnen Wel kun je bij isolatieglas, en nog een aanvullende energiebesparende maatregel, een subsidie accepteren. Lees meer via rvo.nl.

Je kunt ook nakijken of er in jouw regio (gemeente of provincie) een plaatselijke subsidie denkbaar is voor deze type energiebesparende maatregelen via kunststof kozijnen. Of dit in jouw woonplaats ook het geval is controleer je eenvoudig via energiesubsidiewijzer.nl.

Wil je alles weten over de prijzen van kunststof kozijnen? Regel vrijblijvend een offerte via onze pagina over offerte kunststof kozijnen.

Wil je graag gratis en vrijblijvend meerdere offertes ontvangen?

Vraag direct offertes kunststof kozijnen aan!

Klik op bovenstaande knop om op je gemak meerdere gekwalificeerde kozijnspecialisten met elkaar te vergelijken en bespaar vandaag nog.

Houten kozijnen Aalsmeer – je allereerste alternatief

Houten kozijnen Aalsmeer, voor velen een eersteklas alternatief. Voor veel mensen gaat er niks boven een natuurlijke materiaalsoort als hout. Er zijn niet veel overige stoffen die zo warm en sfeervol ogen als dat hout doet. Maar je beslissing voor houten kozijnen hangt van een aantal factoren af. Logischerwijs komen alle eigenschappen aan bod en nemen we je mee langs de verscheidene mogelijkheden.

We haalden het hierboven al aan: de warme en sfeervolle uitstraling. Maar daarbuiten geldt dat houten kozijnen ook allemaal nog eens uniek zijn. Geen plaat of stuk hout ziet er exact gelijk uit als de andere. Maar hout heeft nog meerdere fijne eigenschappen. Zo is hout van zichzelf een isolerend materiaal.

Naast de warme uitstraling is hout dus ook nog eens uitstekend geschikt om warmte te behouden. Een ander cruciaal aandachtspunt is dat houten kozijnen geleverd en gemonteerd kunnen worden met de nodige maatregelen tegen inbraak. Ze dragen dus vaak nog eens bij aan de beveiliging in en rondom je woonhuis.

Kies je voor houten kozijnen in Aalsmeer, dan moet je ook nog voor een houtsoort kiezen. Ook hierin is de keuze weer eeuwig. Let hierbij op de kwaliteit, de hoeveelheid benodigd onderhoud en de duurzaamheidsklasse. Zoals gezegd is de duurzaamheidsklasse belangrijk. Er zijn vijf verschillende duurzaamheidsklassen. Hout dat tot klasse 1 behoort, is het meest duurzaam. Let erop dat het hout een FSC-keurmerk heeft. Dit keurmerk staat voor verantwoord bosbeheer. Veelgebruikte houtsoorten voor kozijnen zijn afzelia, meranti, merbau, grenen en lariks.

Het grootste voordeel van houten kozijnen is dat je ze naar je wensen kunt afstemmen. Ze zijn zeer geschikt voor landelijke en klassieke huizen, maar passen ook goed in modernere bouwstijlen. Dat komt omdat hout in elke gewenste kleur geschilderd kan worden. Aangetast hout kan vrij eenvoudig gerepareerd worden. Je hebt er dus veel plezier van! Tevens zijn ze passend voor alle types raamkozijnen: voor normale raamkozijnen, schuiframen en -puien en draaikiepramen. Ook voor de kozijnen van je dakkapel is hout een uitstekende materiaalsoort.

Wil je liever houten kozijnen in Aalsmeer?

Informatie over houten kozijnen

Klik op bovenstaande knop om meer informatie te vinden over het laten plaatsen van houten kozijnen.

Aluminium kozijnen Aalsmeer – het tweede alternatief

Aluminium kozijnen zijn zeker weten een van de bekendere soorten kozijnen. Met de goede aluminium kozijnen in Aalsmeer heb je echt deugdelijkheid in handen. Aluminium kozijnen komen voor in alle mogelijke soorten en maten. Er heerst nog een soort taboe op aluminium omdat mensen denken dat ze alleen in metaalkeurig te verkrijgen zijn. Zo is het onder andere een optie om te kiezen voor aluminium kozijnen in Aalsmeer die van een specifieke kleur zijn voorzien. En je hoeft ze ook nog eens niet te schilderen, zoals je met bijvoorbeeld houten kozijnen wel moet doen. Aluminium kozijnen vereisen speciale technieken die voor een fantastisch resultaat zorgen. De aluminium kozijnen in Aalsmeer staan bekend om hun hoge isolatiewaarde. Mocht duurzaamheid dus van belang zijn voor jou dan is dit een prima optie om te kiezen. De hoge isolatie maakt het echt mogelijk om fors wat onkosten te besparen voor je energierekening. Dat maakt aluminium kozijnen dan ook tot een uitstekende investering.

Ben je diverse materialen aan het vergelijken voor jouw kozijnen in Aalsmeer? Neem dan eens aluminium in overweging. Aluminium raamkozijnen zijn bij menig kozijnen bedrijf voorhanden, en het materiaal vormt een fijne keuze met veel voordelen. We zetten de grootste voordelen even voor je op een rij:

 • Eigentijds uiterlijk voor je kozijn
 • Milieuvriendelijke materiaalsoort
 • Geen rotting, roest en vochtopname voor je kozijnen in Aalsmeer
 • Uiterst duurzame stofsoort
 • Kozijn behoeft minimaal onderhoud
 • Goede isolatie
 • Aantrekkelijke tariefstellingen
Wil je liever aluminium kozijnen laten plaatsen?

Informatie over aluminium kozijnen

Klik op bovenstaande knop om meer informatie te vinden over het laten plaatsen van aluminium kozijnen.

Offerte voor kunststof kozijnen laten installeren in Aalsmeer

Als het goed is heb je dankzij van dit artikel al een beter beeld over wat je kunt tegemoetzien bij kunststof kozijnen laten plaatsen in Aalsmeer. Gemakkelijk in onderhoud, aantrekkelijk om te zien en ze gaan zeer lang mee. Middels onze internetpagina is het een optie om een aantal offertes te ontvangen. Deze offertes stellen je in staat om gelijk te zien aan wat voor onkosten je moet denken voor het aanleggen van de kozijnen.

Voordat je het weet ben je voorzien van nieuwe kozijnen die perfect voldoen aan je behoefte. Let er wel even op dat je dus bij de offerteaanvraag goed aangeeft wat je voor ogen hebt. Wanneer je duidelijk bent in je verzoek is de kans veel groter dat de offerte volledig op maat kan worden gemaakt. Door de lange levensduur van de kunststof kozijnen kun je er in ieder geval weer even tegenaan!

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Theodoor Fortuyn Theodoor Fortuyn
Customer Succes manager bij kozijnenkaart.nl
Kunststof kozijnen94%
Houten kozijnen90%
Vervangen kozijnen97%
Ik help je graag!

Veelgestelde vragen over kozijnspecialisten uit

Aalsmeer

Er zijn diverse voordelen aan kunststof kozijnen. Denk aan weerbestendigheid, duurzaamheid (en milieuvriendelijk), weinig onderhoud en makkelijk schoon te houden. Zijn er dan ook nadelen? Een paar, maar in alle eerlijkheid, deze zijn meestal relatief! Dit kun je lezen op onze pagina kunststof kozijnen.

De prijsopbouw van kunststof kozijnen in Aalsmeer kun je als volgt kort samenvatten: Installatiekosten 45%, Materiaalkosten 45% en 10% overige (sloop en montage) kosten. Gemiddeld kun je voor een snelle berekening uitgaan van gemiddeld 725 euro per m2 (raam), inclusief glas, montage en btw. Natuurlijk hangt dit van diverse factoren af en hebben we dit voor je uiteen gezet voor meer inzicht in deze kosten.

kozijnenkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle kozijnspecialisten in Nederland. Wij zien welke kozijnspecialisten beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie kozijnspecialisten waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van kozijnspecialisten uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Beste kozijnenspecialist in Aalsmeer

Probleemloos

6 maart 2023

De kunststof kozijnen verwerkt in ons huis zijn geworden. Gezellig even leut en daarna rap aan het werk. Geheel is netjes gedaan en naderhand alles uitgelegd. Er stonden 3 dagen ingepland voor de montage maar ze waren na 2 dagen al klaar. Nette prijs tevens en vervolgens nog wat minder door de minder uren arbeid.

- Martin Veenstra

Het resultaat was verbijsterend!

3 maart 2023

Nadat mijn wijkbewoners hun raamkozijnen hadden vervangen wilde ik tevens zo’n resultaat! Dat is geslaagd!

- Jelle Hendriks

Isolatie en waardevermeerdering in 1

24 februari 2023

Onze voordeur is vervangen door een deur met een kunststof kozijn. We zijn hier nu zo blij mee! Een prachtige voordeur die sluit als een huis 😉 Ik denk dat onze hal (jaren 40 woning) een stuk minder zal tochten! De prijs was scherp in verhouding met de concurrentie. Materiaal en afwerking top!

- Barry Kramer

In een klap het aantrekkelijkste woonhuis van de buurt.

16 februari 2023

Van een paar deuren verder kwamen ze vragen bij wie ik mijn kozijnen had laten doen. Hoe schitterend is dat?

- Janneke Jonker

Gewoon gelukkig met de kozijnen

8 februari 2023

Ik ben tevreden. Heb 5 kozijnen laten installeren (verwisselen). Het ging rap. Het afwerken kostte wat langer dan gedacht, door onvoorziene omstandigheden. Die zijn zorgvuldig opgelost (en netjes in overleg) en de afwerking ziet er piekfijn uit. We hebben ondanks dat geen meerkosten gekregen, echt top service.

- Dirk de Koning

Vlekkeloos

2 februari 2023

bovendien voor een simplistisch stukje kunststof was het uitstekend geregeld.

- Hendrika Molenaar

Schitterende houten kozijnen!

29 januari 2023

Duurde niet lang alvorens ik de offertes binnen had. Enkele weken later voorzien van prachtige kozijnen!

- Suzanne van der Linden

Helder en snel

21 januari 2023

We hebben advies gekregen ivm een schuifluik. Snelle begeleiding na offerte. Zorgvuldig geinstalleerd en de afwerking secuur.

- Lisette Timmermans

Eindelijk kunststof kozijnen!

12 januari 2023

De offerteaanvraag werd lekker snel opgevolgd. Enkele weken later voorzien van schitterende kozijnen!

- Bas Visser

Uitgelichte kozijnspecialisten in Aalsmeer

Aannemingsbedrijf J.Wahle

Simon van Capelweg 99
2431 AD Noorden
Nederland

0172 408 464
https://www.framekozijnen.nl/

Vb Kozijnen

Iepenpad 25
2461 CZ Ter Aar
Nederland

06 23608272
http://www.vbkozijnen.nl/

KSSA Nederland B.V.

Olympisch Stadion 24
1076 DE Amsterdam
Nederland

020 240 0877
http://www.kssa.nl/