Kunststof kozijnen Terschelling Kinum

Ben jij opzoek naar een professionele kozijnspecialist uit Terschelling Kinum die bij jou verder kan helpen?

Lees dan vooral verder.

Kozijnenkaart zorgt dat jij die op zoek bent naar Kunststof kozijnen Terschelling Kinum verbonden wordt aan een kozijnspecialist die bij je past.

Het tofste gedeelte?

Kozijnenkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle vakkundigen uit Terschelling Kinum – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2022 en verder.

Kunststof kozijnen Terschelling Kinum nodig?

Een kozijnspecialist uit Terschelling Kinum vinden

Kunststof kozijnen Terschelling Kinum
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 69 reviews)
kozijnen_kunststof_offerte_houten_aluminium_vervangen_kosten
kozijnen_kunststof_offerte_houten_aluminium_vervangen_kosten
kozijnen_kunststof_offerte_houten_aluminium_vervangen_kosten
kozijnen kunstof offerte houten aluminium vervangen kosten
kozijnen kunstof offerte houten aluminium vervangen kosten
kozijnen kunstof offerte houten aluminium vervangen kosten
kozijnen kunstof offerte houten aluminium vervangen kosten

kunstof kozijnen kozijnspecialisten vergelijken

Vergelijken van prijzen voor kunststof kozijnen in Terschelling Kinum gaat heel gemakkelijk zoals je ziet. Meestal ontvang je dezelfde dag nog reactie! We helpen niet alleen mensen in Terschelling Kinum, maar in heel Nederland! Zo hebben wij huiseigenaren en ondernemers uit Heerenveen, Sneek en Bolsward bijvoorbeeld ook geholpen aan een kozijnspecialist.

Waarom kunststof kozijnen Terschelling Kinum

Het zoeken van een geschikte en natuurlijk een betaalbare kozijnspecialist in Terschelling Kinum is nog niet zo makkelijk als dat je zou denken. Je kunt nu eenmaal niet bij het meest nabije installatiebedrijf binnen stappen en de eerste persoon kiezen die je ziet. Er zijn een aantal punten om in je achterhoofd te houden wanneer je zoekt naar een kozijnspecialist in Terschelling Kinum. Lees hieronder verder om te leren hoe ook jij de beste kozijnspecialist van Terschelling Kinum kan vinden!

Spring direct naar:

Kunststof kozijnen Terschelling Kinum laten installeren

Het laten aanleggen van kunststof kozijnen in Terschelling Kinum is niet iets wat je dagelijks laat doen. Vandaar dat een expert voor jouw kunststof kozijnen in Terschelling Kinum zo van belang is. Een expert hoeft niet per definitie duur te zijn, zo lang je maar weet waar je naar op zoek moet gaan.

Om kunststof kozijnen in Terschelling Kinum te laten installeren, kun je beter niet voor de eerste de beste generalist kiezen. Je wilt immers een vakman die je kunststof kozijnen in Terschelling Kinum zal plaatsen. Een sterkere vorm van verzekering en kwaliteit is vrijwel niet denkbaar. Je wilt de aankomende jaren immers onbezorgd kunnen genieten van jouw nieuwe kunststof kozijnen in Terschelling Kinum.

Kunststof kozijnen in Terschelling Kinum zijn een geschikte wijziging aan je woning. De kozijnen zijn onderhoudsarm, leveren een uitstekende isolatie en gaan gigantisch lang mee. Daarbij zijn kunststof kozijnen goedkoop, waardoor het voor ieder budget geschikt is. Ben je ook op zoek naar een expert voor jouw kunststof kozijnen in Terschelling Kinum?

Je leest hier alles over de verschillende aanleidingen waarom je voor kunststof kozijnen zou moeten kiezen. Je vindt meer info over de vele voordelen en leest hoeveel kunststof kozijnen kosten. Natuurlijk vindt je hier ook bespaartips en lees je waar je op moet letten bij het vinden van een kozijnspecialist.

Liever overige kozijnen, zoals houten kozijnen of aluminium kozijnen? Via Kozijnenkaart.nl vind je snel en goedkoop je expert!

Kunststof kozijnen voor jouw pand in Terschelling Kinum

Vraag direct een offerte aan

Klik op ‘Vraag direct een offerte aan’ om drie offertes te krijgen van kozijnspecialisten uit Terschelling Kinum die jou vrijblijvend zullen informeren over de beste aankoop van kunststof kozijnen.

Kozijnen vervangen Terschelling Kinum – waarom vervangende kozijnen plaatsen?

Kozijnen vervangen in Terschelling Kinum doe je uiteraard niet zo maar. Enkele mensen kiezen er vanuit een kostengedachte toch nog voor om hun bestaande kozijnen te blijven repareren. Desalniettemin is het regelmatig veel rendabeler om je kozijnen te vervangen in Terschelling Kinum. Het scheelt je op termijn in de kosten, het onderhoud, een tijdsinvestering en het ziet er ook nog eens fantastisch uit.

Ook niet te onderwaarderen is de hoeveelheid isolatievoordelen die nieuwe kozijnen bieden aan je pand. In het bijzonder bij oudere huizen waarin houten kozijnen geïnstalleerd zijn kan er sprake zijn van onderliggende beschadiging aan het hout. Door deze schade ontstaat er veelal tocht en aanvullende waterschade, waardoor er nog meer houtrot ontstaat. Om vochtwerking en tocht tegen te gaan, zul je fors extra moeten stoken. Omdat deze stookkosten weinig rendabel zijn, is het feitelijk verloren stookcapaciteit. Omdat kunststof kozijnen zo goed zijn voor je isolatie, kun je hiermee heel veel geld besparen op je energiekosten. Zie het dan ook daadwerkelijk als een investering in je woning zelf.

Maar wanneer je kozijnen laat vervangen in Terschelling Kinum zijn er nog overige voordelen. Nieuwe kozijnen zullen er namelijk ook voor zorgen dat de uitstraling van je huis aanmerkelijk kan worden verbeterd. Dat is fijn, want je wilt natuurlijk een woning wat er zo mooi mogelijk uit ziet. Ook met oog op een toekomstige verkoop zullen nieuwe kozijnen handig zijn. Nieuwe kozijnen werken toch doorgaans waardevermeerderend. Bij een verkoop verdienen kozijnen zich al vlot terug. Door deze vele voordelen is kozijnen vervangen in Terschelling Kinum dé keuze om te maken!

Ben je op zoek naar meer informatie? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kozijnen vervangen.

Meer informatie over het (laten) vervangen van je kozijnen?

Meer informatie over kozijnen laten vervangen

Klik op de knop om alles te weten te komen over het (laten) vervangen van je kozijnen.

Kozijnen Terschelling Kinum – zelf aanbrengen of uitbesteden?

Ben je zelf handig met het zelf ondernemen van dingen in huis, dan kun je eventueel zelf je kozijnen installeren in Terschelling Kinum. Echter eigenlijk bevelen we je aan om het toch uit te besteden. Dit heeft een aantal redenen, namelijk:

 • Zelf doen kost over het algemeen veel tijd
 • Zelf doen kost relatief meer, vanwege onvoorzien restmateriaal of fouten
 • De kans op fouten is groter dan wanneer je het uitbesteedt
 • Een specialist heeft ook kennis van isolatie en onderhoud
 • Afwijkingen op recht-toe-recht-aan kan voor grote problemen en lekkages zorgen

Daarnaast zal een expert over het algemeen garantievoorwaarden op zijn of haar bezigheden geven. Dit garandeert niet alleen dat de werkzaamheden naar behoren worden gedaan maar ook dat je bij toekomstige mogelijke problemen verzekerd bent van bijstand en vanzelfsprekend erg lang kunt genieten van je nette nieuwe kozijnen.

Verder is een kenner op de hoogte van het brede aanbod in de industrie van kozijnen in Terschelling Kinum, waardoor je een keuzemogelijkheid krijgt van het juiste aanbod wat er op de markt is. Niet alleen materiaal, maar ook kleurstellingen, isolatiewaarden en soorten bevestiging variëren enorm. Het helpt dan als een vakman met je meedenkt en je adviseert, zodat je tot een prachtig effect komt.

Op zoek naar kunststof kozijnen? Ga met een kozijnspecialist in gesprek! Enkel dan ben je verzekerd van het mooiste resultaat en weet je zeker dat er geen beschadigingen ontstaan aan het nieuwe kozijn of aan de voorgeve. Met een kozijnspecialist in de arm krijg je sowieso garantie op de kozijnen, het werk en overige producten. Ga je zelf klussen, vervalt deze garantie meestal.

Alle kunststof kozijnen specialisten uit Terschelling Kinum

Bekijk ook hout- en aluminium kozijnspecialisten uit

Gemiddelde kosten voor kunststof kozijnen Terschelling Kinum

Alvoor we in de gemiddelde prijzen duiken, laten we even kijken naar de factoren die invloed krijgen op de prijs. Allicht hebben deze keuzes invloed op de prijs van de kunststof kozijnen. Welk model kozijn wil je bijvoorbeeld? Een vast raam is door het eenvoudige mechanisme een stuk voordeliger dan een draai-/kiepraam. En het type grondstof (kunststof soort) en de type ramen zijn ook van invloed.

Laten we opnoemen welke aangelegenheden je aan moet denken die tevens de tarieven beïnvloeden:

 • Het soort raamkozijn
 • De montagekosten
 • De beglazing die je kiest
 • Het hang- en sluitwerk
 • Voorrij- en afvoerkosten

Tip: Denk eens aan isolatieglas! Je krijgt dan namelijk een verlaagd btw-tarief. Je betaalt slechts 9% btw over de beglazing. Tevens heb je mogelijk recht op isolatiesubsidie! Wel moet je hiervoor investeren in een tweede energiebesparende maatregel.

De gemiddelde tarieven voor kunststof kozijnen (vast raam, 60×60 centimeter) starten vanaf 350 euro, met beglazing en het plaatsen van de kozijnen. Een draai-/kiepraam van 60×60 centimeter laat je installeren vanaf €445,-. Voor een valraam van 50×40 centimeter beginnen de kunststof kozijnen prijzen rond de €285,-.

De categorie ramen en wijze van monteren dragen bij aan de hoogte van de prijzen. De montage van een kunststof kozijn voor een raam van 60×60 centimeter kost ruwweg €250,- (kozijn & montage) en de beglazing start vanaf gemiddeld €100,- tot €200,-. Hierbij gaat het om standaard HR++ beglazing. Kies je voor HR+ of HR+++ glas dan liggen de prijzen van kunststof kozijnen Terschelling Kinum tenslotte hoger of lager.

Soort kozijnAfmetingen (in cm)Prijs raamkozijnPrijs glas (HR++ glas)Prijs montageTotaalkosten
Vast raam60 x 60€100,-€25,-Vanaf €225,-Vanaf €350,-
120 x 80€130,-€50,-Vanaf €600,-Vanaf €780,-
Draai-/kiepraam60 x 60€200,-€20,-Vanaf €225,-Vanaf €445,-
120 x 80€290,-€40,-Vanaf €600,-Vanaf €930,-
Valraam50 x 40€130,-€30,-Vanaf €125,-Vanaf €285,-
100 x 80€220,-€50,-Vanaf €500,-Vanaf €770,-

Wil je meer weten over de kosten van nieuwe kozijnen? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kosten kunststof kozijnen.

Direct inzicht in de kosten van kunststof kozijnen?

Ik wil inzicht in de kosten van kunststof kozijnen

Klik op de knop om meer te leren over hoe de prijzen en kosten rondom kunststof kozijnen worden opgebouwd.

Tips voor lagere kunststof kozijnen prijzen

Een goedkoop kunststof kozijn vinden? De grondstoffen voor kunststof kozijnen zijn goedkoper in vergelijking tot staal of aluminium. Tevens bestaan er verschillende manieren om meer te bezuinigen op de kosten.

Tips om te bezuinigen:

 • Kies voor vaste ramen in plaats van val- of draai-/kiepramen. Deze zijn goedkoper.
 • Ga voor een eenvoudige stijl in een goedkope kleur. Kunststof kozijnen met folie zijn vaak iets duurder.
 • Schakel een kozijnenspecialist uit Terschelling Kinum in. Hoe dichterbij hoe beter, want dan zijn de voorrijkosten zo laag mogelijk.
 • Vergelijk de prijzen van meerdere specialisten en kies de vakman met het beste aanbod. Zo bespaar je tot wel 40% op de kostprijs.

Is er een subsidie voor kunststof kozijnen? Vooralsnog bestaat er geen subsidie (landelijk). Wel bestaat er de mogelijkheid om subsidie te krijgen voor het gebruik van isolatieglas. Hiervoor kom je in aanmerking wanneer je in totaal 2 energiebesparende maatregelen hebt. Meer hierover lees je op rvo.nl.

Daarnaast is het mogelijk dat er in jouw gemeente of gebied een plaatselijke subsidie wordt aangeboden voor het vervangen van kozijnen of beglazing. Of dit in jouw woonplaats tevens het geval is, controleer je eenvoudig via energiesubsidiewijzer.nl.

Wil je alles weten over de prijzen van kunststof kozijnen? Regel vrijblijvend een offerte via onze pagina over offerte kunststof kozijnen.

Wil je graag gratis en vrijblijvend meerdere offertes ontvangen?

Vraag direct offertes kunststof kozijnen aan!

Klik op bovenstaande knop om op je gemak meerdere gekwalificeerde kozijnspecialisten met elkaar te vergelijken en bespaar vandaag nog.

Houten kozijnen Terschelling Kinum – je allereerste alternatief

Voor velen zijn houten kozijnen in Terschelling Kinum een goed alternatief op kunststof kozijnen. Een natuurlijke type kozijnen, bijvoorbeeld hout, is voor een aantal mensen zeer belangrijk. Niets kan de warme en sfeervolle uitstraling van hout evenaren. Maar er zijn nog enkele componenten belangrijk bij de beslissing voor houten kozijnen in Terschelling Kinum. Wij zullen hieronder de kenmerken van houten kozijnen bespreken en je informeren over alle opties.

De warme en sfeervolle uitstraling hebben we eerder al genoemd. Maar daar kunnen we nog een schepje bovenop doen, want houten kozijnen zijn in ieder geval over het algemeen uniek. Elk stuk hout heeft zijn eigen unieke nerven. Maar hout heeft nog meerdere prettige kenmerken. Zo is hout van zichzelf een isolerend product.

Naast de warme uitstraling is hout dus ook nog eens zeer geschikt om warmte te behouden. Een ander doorslaggevend aandachtspunt is dat houten kozijnen geleverd en gemonteerd kunnen worden met de nodige maatregelen tegen diefstal. Ze dragen dus vaak nog eens bij aan de beveiliging in en rondom je thuis.

Kies je voor houten kozijnen in Terschelling Kinum, dan moet je tevens nog voor een soort hout kiezen. Ook hierin is de keuze weer oneindig. Houd bij het kiezen van de goede houtsoort rekening met de deugdelijkheid, het onderhoud dat het vergt en de duurzaamheidsklasse. Zoals gezegd is de duurzaamheidsklasse belangrijk. Er zijn vijf verschillende duurzaamheidsklassen. Klasse 1 is het allermeeste duurzaam, klasse 5 het allerminst. Zorg er verder voor dat je hout een zogenoemd FSC-keurmerk heeft. Zo ben je verzekerd van hout wat ontstaat uit verantwoord bosbeheer. Afzelia, meranti, merbau, grenen en lariks zijn populaire houtsoorten bij het fabriceren van houten kozijnen.

Het grootste voordeel van houten kozijnen is dat je ze naar je wensen kunt afstemmen. Natuurlijk staan ze mooi bij klassieke en landelijke woningen, maar ook moderne bouwstijlen gaan aardig samen met houten kozijnen. Dat heeft ermee te maken dat hout geschilderd kan worden in iedere gewenste kleur. Mocht het hout om wat voor reden stuk raken, dan kan het gemakkelijk gerepareerd worden. Houten kozijnen kunnen zo jarenlang meegaan. Verder zijn ze geschikt voor alle soorten raamkozijnen: voor gewone raamkozijnen, schuiframen en -puien en draaikiepramen. Zelfs voor je dakkapel is hout een uitstekende keuze!

Wil je liever houten kozijnen in Terschelling Kinum?

Informatie over houten kozijnen

Klik op bovenstaande knop om meer informatie te vinden over het laten plaatsen van houten kozijnen.

Aluminium kozijnen Terschelling Kinum – het tweede alternatief

Ben je toe aan wat anders dan houten kozijnen of kunststof kozijnen? Dan zijn aluminium kozijnen in Terschelling Kinum wellicht wel iets voor jou! Wil jij dat een pro de aluminium kozijnen aanlegt? Vraag dan vandaag nog offertes aan en bespaar nu. Er zijn immers voldoende competente bedrijven om je te helpen aan aluminium kozijnen in Terschelling Kinum te komen.

Wij beloven dat elk bij ons aangesloten kozijnen bedrijf streeft naar een hoge klanttevredenheid en aantrekkelijke prijzen. Ben je benieuwd naar kosten voor aluminium kozijnen in Terschelling Kinum? Laat je dan door kozijnspecialisten uit je regio informeren. Vraag je bij ons offertes aan voor aluminium kozijnen in Terschelling Kinum? Dan weet je absoluut dat je niet teveel betaalt! Bespaar tot maar liefst 40% op je kosten!

Ben je verscheidene materialen aan het vergelijken voor jouw kozijnen in Terschelling Kinum? Neem dan eens aluminium in overweging. Aluminium raamkozijnen zijn bij menig kozijnen bedrijf beschikbaar, en het materiaal vormt een geschikte keuze met talrijke voordelen. Hieronder hebben we de meest belangrijke voordelen overzichtelijk voor je opgesomd:

 • Eigentijds uiterlijk voor jouw kozijn
 • Milieuvriendelijke materiaalsoort
 • Geen rotting, roest en vochtopname voor je kozijnen in Terschelling Kinum
 • Uiterst ecologische stofsoort
 • Kozijn behoeft niet veel onderhoud
 • Goede isolatie
 • Aantrekkelijke tariefstellingen

Met aluminium kozijnen kies je voor een sterk materiaal voor jouw kozijnen in Terschelling Kinum. Deze stof vertoont namelijk geen rottingsproces en roest niet, waardoor het uiterlijk van je raamkozijnen ook na een lange tijd heel mooi blijft. Omdat het materiaal ook niet elektrostatisch is, heb je geen last van vervelende dingen als smerigheid en stof. Je kozijnen hebben de eerste jaren nauwelijks onderhoud nodig. Aluminium neemt tevens geen vocht op en is daarmee een zeer geschikte materiaalsoort om te gebruiken voor je kozijn.

Niet alleen kies je met een aluminium kozijn voor een sterk kozijntype, je draagt tevens jouw steentje bij aan het behoud van het milieu. Aluminium is een onuitputtelijke grondstof, die men kan blijven gebruiken zonder dat dit het milieu schade toebrengt. Door een aluminium kozijn te nemen, draag je daarom bij aan een klimaatneutrale woonomgeving. Omdat aluminium zo robuust is zal het nog jaren meegaan. Je profiteert dus optimaal van duurzaamheid en milieuvriendelijkheid.

Wil je liever aluminium kozijnen laten plaatsen?

Informatie over aluminium kozijnen

Klik op bovenstaande knop om meer informatie te vinden over het laten plaatsen van aluminium kozijnen.

Offerte voor kunststof kozijnen laten aanbrengen in Terschelling Kinum

Ben je overtuigd en wil je direct nog besparen? Regel dan nu eenvoudig en vrijblijvend je offertes om kunststof kozijnen te laten plaatsen in Terschelling Kinum. Je hebt dan meteen inzicht in je tarieven voor het laten plaatsen van kunststof kozijnen in Terschelling Kinum. Vaak kunnen de kozijnen al binnen enkele weken geplaatst worden.

Spreken houten of aluminium kozijnen je wat meer aan dan kunststof kozijnen in Terschelling Kinum? Dan kun je ook gewoon op kozijnenkaart.nl terecht voor je aanvraag. Wanneer je direct nog offertes aanvraagt voor kunststof kozijnen laten plaatsen in Terschelling Kinum weet je gelijk waar je aan toe bent en geniet je binnenkort van je eigen kozijnen in de door jou gekozen kleur, het door jou gekozen materiaal en jouw formaat en stijl.

Bespaar jezelf dus jaren aan onderhoud en klussen en kies voor deugdelijkheid en zekerheid. Kozijnenkaart.nl, een sterk kader.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Theodoor Fortuyn Theodoor Fortuyn
Customer Succes manager bij kozijnenkaart.nl
Kunststof kozijnen94%
Houten kozijnen90%
Vervangen kozijnen97%
Ik help je graag!

Veelgestelde vragen over kozijnspecialisten uit

Terschelling Kinum

Er zijn diverse voordelen aan kunststof kozijnen. Denk aan weerbestendigheid, duurzaamheid (en milieuvriendelijk), weinig onderhoud en makkelijk schoon te houden. Zijn er dan ook nadelen? Een paar, maar in alle eerlijkheid, deze zijn meestal relatief! Dit kun je lezen op onze pagina kunststof kozijnen.

De prijsopbouw van kunststof kozijnen in Terschelling Kinum kun je als volgt kort samenvatten: Installatiekosten 45%, Materiaalkosten 45% en 10% overige (sloop en montage) kosten. Gemiddeld kun je voor een snelle berekening uitgaan van gemiddeld 725 euro per m2 (raam), inclusief glas, montage en btw. Natuurlijk hangt dit van diverse factoren af en hebben we dit voor je uiteen gezet voor meer inzicht in deze kosten.

kozijnenkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle kozijnspecialisten in Nederland. Wij zien welke kozijnspecialisten beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie kozijnspecialisten waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van kozijnspecialisten uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Beste kozijnenspecialist in Terschelling Kinum

Schitterende aluminium kozijnen!

20 juni 2022

De aanvraag werd lekker gauw opgevolgd. Aantal weken later voorzien van schitterende kozijnen!

- Femke Dekker

Leuke actie

17 juni 2022

Toentertijd we de offertes aanvroegen bleek dat daar alsmede een leuke campagne gaande was bij 1 van de organisaties. Meteen gebruik van gemaakt en met een nette prijsvermindering al onze kozijnen laten vervangen.

- Anita Wolters

Prachtige aluminium raamkozijnen!

8 juni 2022

Wist niet dat raamkozijnen zo fraai konden zijn! Ben daadwerkelijk verrast!

- Claudia Kuijpers

Feilloos

3 juni 2022

daarnaast voor een simpel stukje kunststof was het volledig geregeld.

- Marijke Maas

Isolatie en waardevermeerdering in 1

29 mei 2022

Onze voordeur is vervangen door een deur met een kunststof kozijn. We zijn hier nu zo blij mee! Een prima voordeur die sluit als een huis 😉 Ik denk dat onze hal (jaren 40 woning) een stuk minder zal tochten! De prijs was scherp in verhouding met de concurrentie. Mooie afwerking!

- Hendrika Gerritsen

Zeker doen!

17 mei 2022

Onze nieuwe kozijnen zijn van prima prima kwaliteit en niet duur! Ik zou het oprecht aanraden. gelukkige klant.

- Annemieke Smits

Goede opheldering

12 mei 2022

Gingen vooraf informeren. Zijn prima geholpen met goede uitleg.

- Maartje Verhoeven

Nog niet eerder zo’n goede investering gedaan.

4 mei 2022

Zelden zo’n zinvolle investering aan mijn woning gedaan.

- Maartje Hofman

Vergelijken is slim

1 mei 2022

De nieuwe kozijnen zijn prima na helder advies. Plaatsing en afwerking is top gedaan. Wij zijn er heel blij mee en raden vergelijken van offertes bij iedereen aan.

- Sabine Blom

Uitgelichte kozijnspecialisten in Terschelling Kinum

Buwalda Schettens voor Kozijnen, Deuren, Gevels en Goten

Van Osingaweg 72
8744 EX Schettens
Nederland

0517 531 788
https://www.buwalda.nl/

Houtmolen Makkum BV Timmerfabriek De

Houtmolen 3
8754 GJ Makkum
Nederland

0515 232 005
http://www.houtmolen.nl/

Fri-Tec BV

Koperslagersstraat 25C
8601 WL Sneek
Nederland

0515 335 746
http://www.fri-tec.nl/