Kunststof kozijnen Susteren

Wil jij een top kozijnspecialist uit Susteren die bij jou verder kan helpen?

Lees dan vooral verder.

Kozijnenkaart zorgt dat jij die op zoek bent naar Kunststof kozijnen Susteren verbonden wordt aan de partij die bij je past.

Het beste gedeelte?

Kozijnenkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle kozijnspecialisten uit Susteren – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2023 en verder.

Kunststof kozijnen Susteren nodig?

Nu kozijnspecialist offertes vergelijken

Kunststof kozijnen Susteren
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 84 reviews)
kozijnen_kunststof_offerte_houten_aluminium_vervangen_kosten
kozijnen_kunststof_offerte_houten_aluminium_vervangen_kosten
kozijnen_kunststof_offerte_houten_aluminium_vervangen_kosten
kozijnen kunstof offerte houten aluminium vervangen kosten
kozijnen kunstof offerte houten aluminium vervangen kosten
kozijnen kunstof offerte houten aluminium vervangen kosten
kozijnen kunstof offerte houten aluminium vervangen kosten

kunstof kozijnen kozijnspecialisten vergelijken

Vergelijken van prijzen voor kunststof kozijnen in Susteren gaat heel gemakkelijk zoals je ziet. Meestal ontvang je dezelfde dag nog reactie! We helpen niet alleen mensen in Susteren, maar in heel Nederland! Zo hebben wij huiseigenaren en ondernemers uit Heerlen, Weert en Brunssum bijvoorbeeld ook geholpen aan een kozijnspecialist.

Waarom kunststof kozijnen Susteren

Het zoeken van een geschikte en natuurlijk een betaalbare kozijnspecialist in Susteren is nog niet zo makkelijk als dat je zou denken. Het is nu eenmaal niet geheel volgens etiquette om zonder uitnodiging een installatiebedrijf binnen te stappen zonder eerder contact. Er zijn een aantal punten om in je achterhoofd te houden wanneer je zoekt naar een kozijnspecialist uit Susteren. Lees hieronder verder om erachter te komen hoe ook jij de beste kozijnspecialist uit Susteren kan vinden!

Spring direct naar:

Kunststof kozijnen Susteren laten installeren

Je bent logischerwijs niet iedere dag bezig met het aanbrengen van nieuwe kunststof kozijnen in Susteren. Derhalve is het ook van waarde dat je een specialist vindt die je kunststof kozijnen in Susteren kan aanbrengen. Een specialist hoeft niet per definitie duur te zijn, wanneer je maar weet waar je naar op zoek moet gaan.

Om kunststof kozijnen in Susteren te laten aanleggen, kun je beter niet voor de eerste de beste generalist kiezen. Het is beter om het uit te besteden aan een specialist die verstand van zaken heeft. Op die manier ben je namelijk verzekerd van kwaliteit en regelmatig ook garantie op de werkzaamheden. Je wilt natuurlijk vooral kunnen genieten van je nieuwe kunststof kozijnen in Susteren, in plaats van met problemen of buikpijn achter te blijven.

Kunststof kozijnen in Susteren zijn een geschikte wijziging aan je pand. De kozijnen zijn onderhoudsarm, leveren een uitstekende isolatie en gaan heel erg lang mee. Verder zijn kunststof kozijnen betaalbaar, waardoor het voor elk budget geschikt is. Ben je ook op zoek naar een vakman voor je kunststof kozijnen in Susteren?

Je leest hier alles over de diverse aanleidingen waarom je voor kunststof kozijnen zou moeten kiezen. Je vindt meer info over de vele voordelen en leest wat kunststof kozijnen kosten. Ook krijg je praktische tips om te bezuinigen en aandachtspunten bij je zoektocht naar een vakman.

Wil je in plaats van kunststof kozijnen eigenlijk houten kozijnen of aluminium kozijnen? Ook professionals daarvoor vindt je via Kozijnenkaart.nl!

Kozijnen vervangen Susteren – waarom vervangende kozijnen plaatsen?

Er bestaat vaak een reden waarom je kozijnen wilt vervangen in Susteren. Het kan een kostbare zaak zijn en er zijn nog altijd mensen die liever gaan voor het om de zoveel jaar onderhouden van hun bestaande kozijnen. Toch kan het zeker uit om je kozijnen te vervangen in Susteren. Het scheelt je op termijn in de kosten, het onderhoudsgeld, een tijdsinvestering en het ziet er ook nog eens formidabel uit.

Het voornaamste voordeel van nieuwe kozijnen is het feit dat ze positief zijn voor de isolatie van je pand. Vooral bij oudere huizen waarin houten kozijnen geplaatst zijn kan er sprake zijn van onderliggende beschadiging aan het hout. Deze beschadiging heeft tot gevolg dat tocht zijn intrede kan maken in je woning. Om vochtwerking en tocht tegen te gaan, zul je aanzienlijk extra moeten stoken. Omdat deze stookkosten weinig rendabel zijn, is het feitelijk verloren stookcapaciteit. Kiezen voor kunststof kozijnen brengt door de hoge isolatie met zich mee dat je enorm veel geld kunt besparen op je totale stookkosten. Zie het dan ook daadwerkelijk als een investering in je huis zelf.

Toch is dit niet het enige voordeel wat je kunt ondervinden als je ervoor kiest om kozijnen te laten vervangen in Susteren. Nieuwe kozijnen zullen er immers ook voor zorgen dat de uitstraling van je woning substantieel kan worden verbeterd. Dat is handig, want je wilt uiteraard een pand wat er zo mooi mogelijk uit ziet. Ook met oog op een toekomstige verkoop kunnen nieuwe kozijnen handig zijn. Zo is het mogelijk dat de meerwaarde van de woning zal stijgen door het aanbrengen van de nieuwe kozijnen. Mocht je ooit van plan zijn om te verhuizen dan kun je hierdoor in staat zijn om meer geld te krijgen bij de verkoop van je pand. Kozijnen vervangen in Susteren is dus in vele opzichten een uitstekende keuze!

Ben je op zoek naar meer informatie? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kozijnen vervangen.

Meer informatie over het (laten) vervangen van je kozijnen?

Meer informatie over kozijnen laten vervangen

Klik op de knop om alles te weten te komen over het (laten) vervangen van je kozijnen.

Kozijnen Susteren – zelf aanbrengen of uitbesteden?

Enkele mensen zijn van nature goed in klussen in huis. Hiermee kun je in theorie wat kosten bezuinigen aangezien het eigenhandig installeren op in elk geval de korte termijn goedkoper lijkt. Helaas zijn er ook wat nadelen aangaande het eigenhandig plaatsen van kozijnen in Susteren. Wanneer je kozijnen installeert is de bevestiging van de kozijnen begrijpelijk uiterst belangrijk. Wanneer dit niet gedaan is bestaat er de kans dat de isolatiewaarde flink zal verminderen door kiertjes of dat de kozijnen los gaan komen, met alle gevolgen van dien. En de grootste overweging om het niet zelf te doen: de garantie. Deze mist vaak wanneer je zelf gaat klussen. Gezien de levensduur van kozijnen is het hierdoor zeker het afwegen waard om het alsnog uit te besteden aan een kozijnspecialist.

Kortom: Schakel een kozijnspecialist in om de komende jaren te kunnen genieten van je nieuwe kozijnen. Wegens de lange levensduur en het gemak van plaatsing vallen de prijzen mee wanneer je een specialist inhuurt in Susteren. Het aanvragen van offertes is de mooiste wijze om er achter te komen wat je kwijt bent voor deze totale klus. Vul dan snel ons offerte invulformulier in om meer te begrijpen over de kosten van uw (nieuwe) kozijnen laten plaatsen in Susteren.

Alle kunststof kozijnen specialisten uit Susteren

Bekijk ook hout- en aluminium kozijnspecialisten uit

Gemiddelde kosten voor kunststof kozijnen Susteren

Hoeveel kunststof kozijnen kosten is afhankelijk van een aantal verschillende factoren. Natuurlijk hebben deze keuzes invloed op de kosten van de kunststof kozijnen. Heb je een gedachte van het type kunststof kozijn? Het soort raam (bijv. kiep of een vast raam) is ook van invloed op de prijs. En het type grondstof (kunststof soort) en de type ramen zijn ook van invloed.

Laten we opnoemen welke zaken je aan moet denken die alsmede de prijs beïnvloeden:

 • Het soort raamkozijn
 • De montagekosten
 • De beglazing die je kiest
 • Het hang- en sluitwerk
 • Voorrij- en afvoerkosten

Tip: Laat je nieuwe kunststof kozijnen plaatsen met isolatieglas? Dan profiteer je van een verlaagd btw-tarief. In plaats van 21% btw, betaal je maar 9% btw over deze ramen. Tevens heb je mogelijk recht op isolatiesubsidie! Hier kom je al voor in aanmerking als je twee energiebesparende maatregelen in huis hebt.

De kunststof kozijnen prijzen voor een vast raam van 60×60 centimeter beginnen vanaf €350,-, inclusief beglazing en montage. Voor een kunststof kozijn bij een kiepraam (draairaam) van dezelfde formaten beginnen de tarieven vanaf 445 euro (tevens inclusief glas en installatie). Heb je een valraam van 50×40 beginnen de kozijnen per stuk bij 285 euro (inclusief).

De categorie ramen en wijze van monteren dragen bij aan de hoogte van de prijzen. De montage van een kunststof kozijn voor een raam van 60×60 centimeter kost circa €250,- (kozijn & montage) en de beglazing start vanaf gemiddeld €100,- tot €200,-. Hiermee gaat het om standaard HR++ beglazing. Wil je meer of geringer isolatie dan HR++ (dus HR+ of HR+++ glas) dan zijn de prijzen natuurlijk hoger of lager.

Soort kozijnAfmetingen (in cm)Prijs raamkozijnPrijs glas (HR++ glas)Prijs montageTotaalkosten
Vast raam60 x 60€100,-€25,-Vanaf €225,-Vanaf €350,-
120 x 80€130,-€50,-Vanaf €600,-Vanaf €780,-
Draai-/kiepraam60 x 60€200,-€20,-Vanaf €225,-Vanaf €445,-
120 x 80€290,-€40,-Vanaf €600,-Vanaf €930,-
Valraam50 x 40€130,-€30,-Vanaf €125,-Vanaf €285,-
100 x 80€220,-€50,-Vanaf €500,-Vanaf €770,-

Wil je meer weten over de kosten van nieuwe kozijnen? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kosten kunststof kozijnen.

Direct inzicht in de kosten van kunststof kozijnen?

Ik wil inzicht in de kosten van kunststof kozijnen

Klik op de knop om meer te leren over hoe de prijzen en kosten rondom kunststof kozijnen worden opgebouwd.

Tips voor lagere kunststof kozijnen prijzen

Je weet nu wat de kunststof kozijnen tarieven zijn die je gemiddeld gesproken kunt verwachten voor het installeren van nieuwe kozijnen bij jou in huis. Waar we nog wat dieper op in kunnen gaan zijn de opties om te bezuinigen op je aanschaf. Daarvoor kun je kijken naar subsidies. Op kozijnen zelf zitten geen subsidies tegenwoordig. Wanneer je twee energiebesparende maatregelen hebt, kun je wel een subsidie krijgen, zoals door gebruik te maken van isolatieglas. Lees meer via rvo.nl.

Bovendien is het denkbaar dat er in jouw gemeente of provincie een plaatselijke subsidie wordt aangeboden voor het vernieuwen van kozijnen of beglazing. Of dit in jouw woonplaats tevens het geval is controleer je eenvoudig via energiesubsidiewijzer.nl.

Wil je alles weten over de prijzen van kunststof kozijnen? Regel vrijblijvend een offerte via onze pagina over offerte kunststof kozijnen.

Wil je graag gratis en vrijblijvend meerdere offertes ontvangen?

Vraag direct offertes kunststof kozijnen aan!

Klik op bovenstaande knop om op je gemak meerdere gekwalificeerde kozijnspecialisten met elkaar te vergelijken en bespaar vandaag nog.

Houten kozijnen Susteren – je allereerste alternatief

Logischerwijs zijn er nog alternatieven te bedenken voor kunststof kozijnen. Houten kozijnen zijn absoluut een interessante optie. Van oorsprong zijn houten kozijnen stevig in trek in Nederland. Dit komt grotendeels door het feit dat deze soort kozijnen te herkennen zijn aan de authentieke uitstraling.. Kies je voor houten kozijnen? Dan is het volgende punt van aandacht de houtsoort. Belangrijk is wel dat je weet dat de houtsoort van invloed is op de kwaliteit van de kozijnen. Normaliter is de isolatiewaarde van harde houtsoorten een stuk beter dan die van zachte houtsoorten. Verder kan een zachte houtsoort eerder te maken krijgen met rot. Voor het installeren van houten kozijnen in Susteren is het dus altijd goed om even contact op te nemen met een vakkundig bedrijf voor de plaatsing. Zij voorzien je van advies over de houtsoort die het voornaamste bij je woonhuis past.

Los van de prachtige uitstraling zitten er toch wel een paar nadelen aan houten kozijnen in Susteren. Houten kozijnen vergen over het algemeen wel meer onderhoud dan kozijnen van een andere soort. Dit komt doordat houten kozijnen geverfd moeten worden. Bij de aluminium en kunststoffen kozijnen is dit niet het geval. Afhankelijk van het type verf je mooi vindt, kunnen de kosten flink stijgen. Daar komt bij dat je voor de kosten op moet draaien wanneer jouw houten kozijnen in Susteren houtrot vertonen. Gelukkig komt dit niet al te regelmatig voor, als je kiest voor sterke houtsoorten zal het onderhoud beperkt zijn tot eenmaal in de 20 à 25 jaar. Toch is het van belang om dit wel mee te nemen in je overweging om voor houten kozijnen te gaan. Schrik je niet af van een beetje bijkomend onderhoud en hou je van een authentieke uitstraling? Dan zijn houten kozijnen echt iets voor je!

Wil je liever houten kozijnen in Susteren?

Informatie over houten kozijnen

Klik op bovenstaande knop om meer informatie te vinden over het laten plaatsen van houten kozijnen.

Aluminium kozijnen Susteren – het tweede alternatief

Het is verder een optie om te kiezen voor aluminium kozijnen in Susteren. Door middel van aluminium kozijnen in Susteren heb je daadwerkelijk de best mogelijke kwaliteit in handen die je maar kunt vinden. Ze zijn in alle soorten en maten beschikbaar. Er heerst nog een soort taboe op aluminium omdat mensen denken dat ze alleen in metaalkeurig te verkrijgen zijn. Zo is het bijvoorbeeld een optie om te kiezen voor aluminium kozijnen in Susteren die van een bepaalde kleur zijn voorzien. En je hoeft ze ook nog eens niet te schilderen, zoals je met bijvoorbeeld houten kozijnen wel moet doen. Er worden immers speciale technieken gebruikt om te zorgen voor een geweldig resultaat. Aluminium kozijnen dragen door een hoge mate van isolatie ook nog eens bij aan energiebesparing. Mocht duurzaamheid dus van belang zijn voor je dan is dit een prima optie om te kiezen. De hoge isolatie maakt het echt mogelijk om aanzienlijk wat onkosten te besparen voor jouw energierekening. Dit maakt het een goede investering voor bij jou in de woning.

Ben je je nog aan het oriënteren van wat voor materiaal je nieuwe kozijnen gemaakt moeten zijn? Overweeg dan eens voor aluminium te gaan. Ze zijn bij de meest voorkomende kozijn professionals verkrijgbaar en hebben verschillende belangrijke voordelen. We zetten de grootste voordelen even voor je op een rij:

 • Eigentijds uiterlijk voor je kozijn
 • Milieuvriendelijke materiaalsoort
 • Geen rotting, roest en vochtopname voor jouw kozijnen in Susteren
 • Uiterst ecologische stofsoort
 • Kozijn behoeft weinig onderhoud
 • Goede isolatie
 • Aantrekkelijke prijzen
Wil je liever aluminium kozijnen laten plaatsen?

Informatie over aluminium kozijnen

Klik op bovenstaande knop om meer informatie te vinden over het laten plaatsen van aluminium kozijnen.

Offerte voor kunststof kozijnen laten installeren in Susteren

Heb je genoeg gelezen en ben je klaar voor de volgende stap? Regel dan meteen gemakkelijk en vrijblijvend je offertes om kunststof kozijnen te laten plaatsen in Susteren. Vanuit deze offertes heb je snel inzicht in de tarieven voor het kunststof kozijnen laten aanbrengen in Susteren. Meestal kunnen de kozijnen al binnen enkele weken geïnstalleerd worden.

Spreken houten of aluminium kozijnen je wat meer aan dan kunststof kozijnen in Susteren? Dan kun je ook gewoon op kozijnenkaart.nl terecht voor je aanvraag. Vraag je nu gemakkelijk en vrijblijvend offertes aan? Dan geniet jij binnen de kortste tijd van gloednieuwe kozijnen in de door jou geselecteerde soort materiaal, kleur en stijl.

Bespaar jezelf dus jaren aan onderhoud en klussen en kies voor deugdelijkheid en duidelijkheid. Kozijnenkaart.nl, een sterk kader.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Theodoor Fortuyn Theodoor Fortuyn
Customer Succes manager bij kozijnenkaart.nl
Kunststof kozijnen94%
Houten kozijnen90%
Vervangen kozijnen97%
Ik help je graag!

Veelgestelde vragen over kozijnspecialisten uit

Susteren

Er zijn diverse voordelen aan kunststof kozijnen. Denk aan weerbestendigheid, duurzaamheid (en milieuvriendelijk), weinig onderhoud en makkelijk schoon te houden. Zijn er dan ook nadelen? Een paar, maar in alle eerlijkheid, deze zijn meestal relatief! Dit kun je lezen op onze pagina kunststof kozijnen.

De prijsopbouw van kunststof kozijnen in Susteren kun je als volgt kort samenvatten: Installatiekosten 45%, Materiaalkosten 45% en 10% overige (sloop en montage) kosten. Gemiddeld kun je voor een snelle berekening uitgaan van gemiddeld 725 euro per m2 (raam), inclusief glas, montage en btw. Natuurlijk hangt dit van diverse factoren af en hebben we dit voor je uiteen gezet voor meer inzicht in deze kosten.

kozijnenkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle kozijnspecialisten in Nederland. Wij zien welke kozijnspecialisten beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie kozijnspecialisten waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van kozijnspecialisten uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Beste kozijnenspecialist in Susteren

Klantgericht en vriendelijk

9 maart 2023

We hebben offertes aangevraagd via hier en daarna snel een datum kunnen prikken. Er werd met ons mee gedacht en het ging niet om de hoge opbrengst maar heus of we tevreden waren. Blij met deze manier van zaken doen.

- Joris van der Linden

Fantastisch spul

27 februari 2023

Via kozijnenkaart bezitten we nu mooie kozijnen. Deskundige lui bij plaatsing.

- Monique Bakker

Geweldig competent!

26 februari 2023

Voor de tweede maal een offerte gevraagd en daarom nieuwe kozijnen laten plaatsen. Prima service en niet overdreven duur.

- Karin van Wijk

erg fijn!

15 februari 2023

Niet voor de eerste maal een offerte gevraagd en alweer blij. Nette prijs gekregen en de service was goed.

- Antonius Bosch

Toelichting was helder en het is onwijs mooi geworden

12 februari 2023

We krijgen ‘aparte’ ramen in ons huis dus het was noodzaak dat we echt een goede toelichting en advies kregen. Scherpe offertes gehad via kozijnenkaart.nl en daardoor niet teveel betaald.

- Marianne Willems

Uitstekend

31 januari 2023

Ongeacht de corona gebeurtenis is alles prima verlopen en het eindresultaat is erg mooi. We hebben niet gekozen voor de goedkoopste en zijn des te meer gelukkig!

- Suzanne Dekker

Klantvriendelijke benadering

25 januari 2023

We hebben offertes aangevraagd via hier en daarna snel een datum kunnen prikken. Er werd met ons mee gedacht en het ging niet om de hoge winst maar oprecht of we content waren. erg service.

- Jan van Veen

Nieuwe kozijnen zijn

17 januari 2023

We hebben onze voorgevel en kozijnen aan de achterkant laten vernieuwen. De wijkbewoners zijn jaloers! Prijs was netjes.

- Michel Sanders

content

12 januari 2023

Goede afwerking en nazorg en een goede prijs.

- Sebastiaan Bos

Uitgelichte kozijnspecialisten in Susteren

Dreja Ramen En Deuren

Parallelweg 35 A
6161 SK Geleen
Nederland

046 437 1565
http://www.dreja.nl/

Kura Montfort B.V.

Waarderweg 7
6065 EV Montfort
Nederland

0475 542 035
http://www.kura.nl/kura-montfort/

Meijer Kozijnen, serrebouw, slotenspecialist

Stationsweg 48
6051 KL Maasbracht
Nederland

0475 461 423
http://www.meijer-maasbracht.nl/