Kunststof kozijnen Weert

Zoek jij een expert voor jouw kunststof kozijnen in Weert?

Dan ben je op de goede plek.

Wij zorgen dat jij die op zoek bent naar Kunststof kozijnen Weert verbonden wordt aan een kozijnspecialist die bij je past.

Het beste gedeelte?

Kozijnenkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle vakkundigen uit Weert – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2022 en verder.

Kunststof kozijnen Weert nodig?

Vraag direct 3 offertes aan

Kunststof kozijnen Weert
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 85 reviews)
kozijnen_kunststof_offerte_houten_aluminium_vervangen_kosten
kozijnen_kunststof_offerte_houten_aluminium_vervangen_kosten
kozijnen_kunststof_offerte_houten_aluminium_vervangen_kosten
kozijnen kunstof offerte houten aluminium vervangen kosten
kozijnen kunstof offerte houten aluminium vervangen kosten
kozijnen kunstof offerte houten aluminium vervangen kosten
kozijnen kunstof offerte houten aluminium vervangen kosten

kunstof kozijnen kozijnspecialisten vergelijken

Vergelijken van prijzen voor kunststof kozijnen in Weert gaat heel gemakkelijk zoals je ziet. Meestal ontvang je dezelfde dag nog reactie! We helpen niet alleen mensen in Weert, maar in heel Nederland! Zo hebben wij huiseigenaren en ondernemers uit Nederweert, Maasbracht en Heel bijvoorbeeld ook geholpen aan een kozijnspecialist.

Waarom kunststof kozijnen Weert

Een betaalbare en geschikte kozijnspecialist vinden in Weert kan best een moeilijke klus blijken. Het is nu eenmaal niet geheel volgens etiquette om zonder uitnodiging een installatiebedrijf binnen te lopen zonder eerder contact. Er zijn een aantal stappen om in je achterhoofd te houden wanneer je zoekt naar een kozijnspecialist uit Weert. Wij vertellen je graag waar je aan moet denken!

Spring direct naar:

Kunststof kozijnen Weert voor jouw huis

Er zijn ongelofelijk veel huishoudens in Weert die behoefte zouden hebben aan nieuwe kozijnen voor bij hen in huis. Maar hoe kies je de juiste aanbieder of expert die bij jou kunststof kozijnen in Weert kan komen installeren?

De meest voor de hand liggende keuze wanneer je een vastgesteld bedrag in gedachten hebt wat niet al te hoog is zijn de kunststof kozijnen. Voornamelijk voor personen die meer info willen over kunststof kozijnen in Weert plaatsen, is deze informatiepagina opgezet. Met deze info weet je straks alles wat er te weten valt en kan je met een gerust hart een juiste keuze maken.

Liever overige kozijnen, zoals houten kozijnen of aluminium kozijnen? Ook vakmensen hiervoor vindt je via Kozijnenkaart.nl!

Kunststof kozijnen voor jouw pand in Weert

Vraag direct een offerte aan

Klik op ‘Vraag direct een offerte aan’ om drie offertes te krijgen van kozijnspecialisten uit Weert die jou vrijblijvend zullen informeren over de beste aankoop van kunststof kozijnen.

Kozijnen vervangen Weert – waarom nieuwe kozijnen aanbrengen?

Kozijnen vervangen in Weert doe je natuurlijk niet zo maar. Een aantal personen kiezen er vanuit een kostengedachte toch nog voor om hun bestaande kozijnen te blijven oplappen. Evengoed kan het zeker uit om je kozijnen te vervangen in Weert. Op termijn zijn de onkosten lager, scheelt het je in het onderhoudsgeld en daarmee ook de tijd die je eraan kwijt bent en het ziet er doorgaans ook nog eens een stuk beter uit.

Het grootste voordeel van nieuwe kozijnen is het feit dat ze voordelig zijn voor de isolatie van je woning. Juist bij oudere woningen waarin houten kozijnen geïnstalleerd zijn kan er sprake zijn van onderliggende beschadiging aan het hout. Deze schade heeft tot gevolg dat tocht zijn intrede kan maken in je woning. Om vochtwerking en tocht tegen te gaan, zul je aanzienlijk extra moeten stoken. Aangezien deze stookkosten weinig rendabel zijn, is het feitelijk verloren stookcapaciteit. Kiezen voor kunststof kozijnen brengt door de hoge isolatiewaarde met zich mee dat je beduidend veel geld kunt besparen op je totale stookkosten. Zie het dan ook echt als een investering in je pand zelf.

Echter is dit niet het enige voordeel wat je zal ervaren indien je ervoor kiest om kozijnen te laten vervangen in Weert. Nieuwe kozijnen zorgen vaak namelijk ook voor een veel strakkere en frissere uitstraling van je huis. Dat is goed, want je wilt logischerwijs een woning wat er zo mooi mogelijk uit ziet. Ook met oog op een toekomstige verkoop zullen nieuwe kozijnen verstandig zijn. Nieuwe kozijnen werken namelijk over het algemeen waardevermeerderend. Mocht je ooit van plan zijn om te verhuizen dan zul je hierdoor in staat zijn om meer geld te krijgen bij de verkoop van je huis. Kozijnen vervangen in Weert is dus in veel opzichten een uitstekende keuze!

Ben je op zoek naar meer informatie? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kozijnen vervangen.

Meer informatie over het (laten) vervangen van je kozijnen?

Meer informatie over kozijnen laten vervangen

Klik op de knop om alles te weten te komen over het (laten) vervangen van je kozijnen.

Kozijnen Weert – zelf installeren of uitbesteden?

Wanneer je een beetje handig bent met het klussen in huis, kun je ervoor kiezen om je kozijnen in Weert zelf te plaatsen. Echter eigenlijk bevelen we je aan om het toch uit te besteden. Dat heeft verschillende redenen:

 • Zelf doen kost over het algemeen veel tijd
 • Zelf doen kost relatief meer, vanwege onvoorzien restmateriaal of fouten
 • De kans op fouten is groter dan wanneer je het uitbesteedt
 • Een specialist heeft ook kennis van isolatie en onderhoud
 • Afwijkingen op recht-toe-recht-aan kan voor grote problemen en lekkages zorgen

Bovendien zal een expert over het algemeen garantievoorwaarden op zijn of haar werkzaamheden geven. Daarom ben je dus niet louter verzekerd van een klus welke top wordt verricht en er op het moment zelf top uit ziet, echter ben je ook verzekerd voor een toekomstige verandering waar je nog vele jaren plezier van gaat krijgen.

Verder is een kenner op de hoogte van het brede aanbod in de industrie van kozijnen in Weert, waardoor je een optie krijgt tussen het juiste aanbod wat er op de markt is. Niet uitsluitend materiaal, maar ook kleurstellingen, isolatiewaarden en soorten bevestiging veranderen enorm. Het helpt dan als een vakman met je meedenkt en je adviseert, zodat je tot een geweldig effect komt.

Kunststof kozijnen installeren? Schakel dan een expert in! Enkel dan ben je verzekerd van het mooiste resultaat en weet je zeker dat daar geen beschadigingen vormen aan het nieuwe kozijn of aan de voorgeve. Verder krijg je van een expert doorgaans garantievoorwaarden op het afgeleverde werk en de producten. Ga je zelf klussen, vervalt deze garantie vaak.

Alle kunststof kozijnen specialisten uit Weert

Bekijk ook hout- en aluminium kozijnspecialisten uit

Gemiddelde kosten voor kunststof kozijnen Weert

Hoeveel kunststof kozijnen kosten is afhankelijk van een veel verschillende factoren. Uiteraard hebben die keuzes invloed op de tarieven van de kunststof kozijnen. Heb je een idee van het soort kunststof kozijn? Een vast raam is door het eenvoudige mechanisme een stuk voordeliger dan een draai-/kiepraam. En het type grondstof (kunststof soort) en de soort ramen zijn tevens van invloed.

Laten we opnoemen welke dingen je aan moet denken die alsmede de kosten beïnvloeden:

 • Het soort raamkozijn
 • De montagekosten
 • De beglazing die je kiest
 • Het hang- en sluitwerk
 • Voorrij- en afvoerkosten

Tip: Denk eens aan isolatieglas! Je krijgt dan namelijk een verlaagd btw-tarief. Je betaalt slechts 9% btw over de beglazing. Daarnaast heb je mogelijk recht op een mooie isolatiesubsidie! Wel moet je hiervoor investeren in een tweede energiebesparende maatregel.

De kunststof kozijnen tarieven voor een vast raam van 60×60 centimeter starten vanaf €350,-, inclusief beglazing en montage. Voor een kunststof kozijn bij een kiepraam (draairaam) van dezelfde afmetingen starten de bedragen vanaf 445 euro (ook inclusief beglazing en installatie). Voor een valraam van 50×40 centimeter beginnen de kunststof kozijnen kosten rond de €285,-.

De categorie ramen en manier van installeren dragen bij aan de hoogte van de prijzen. De montage van een kunststof kozijn voor een raam van 60×60 centimeter kost circa €250,- (kozijn & montage) en de beglazing start vanaf gemiddeld €100,- tot €200,-. Dit betreffen dan standaard HR++ ramen. Wil je aanvullende of geringer isolatie dan HR++ (dus HR+ of HR+++ glas) dan zijn de prijzen uiteraard hoger of lager.

Soort kozijnAfmetingen (in cm)Prijs raamkozijnPrijs glas (HR++ glas)Prijs montageTotaalkosten
Vast raam60 x 60€100,-€25,-Vanaf €225,-Vanaf €350,-
120 x 80€130,-€50,-Vanaf €600,-Vanaf €780,-
Draai-/kiepraam60 x 60€200,-€20,-Vanaf €225,-Vanaf €445,-
120 x 80€290,-€40,-Vanaf €600,-Vanaf €930,-
Valraam50 x 40€130,-€30,-Vanaf €125,-Vanaf €285,-
100 x 80€220,-€50,-Vanaf €500,-Vanaf €770,-

Wil je meer weten over de kosten van nieuwe kozijnen? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kosten kunststof kozijnen.

Direct inzicht in de kosten van kunststof kozijnen?

Ik wil inzicht in de kosten van kunststof kozijnen

Klik op de knop om meer te leren over hoe de prijzen en kosten rondom kunststof kozijnen worden opgebouwd.

Tips voor lagere kunststof kozijnen prijzen

Een goedkoop kunststof kozijn vinden? De grondstoffen voor kunststof kozijnen zijn goedkoper in vergelijking tot staal of aluminium. Tevens zijn er nog gevarieerde manieren om zoveel mogelijk op de kosten te bezuinigen.

Zo koop jij goedkope kunststof kozijnen:

 • Kies voor vaste ramen in plaats van val- of draai-/kiepramen. Deze zijn goedkoper.
 • Ga voor een eenvoudige stijl in een goedkope kleur. Kunststof kozijnen met folie zijn vaak iets duurder.
 • Schakel een kozijnenspecialist uit Weert in. Hoe dichterbij hoe beter, want dan zijn de voorrijkosten zo laag mogelijk.
 • Vergelijk de prijzen van meerdere specialisten en kies de vakman met het beste aanbod. Zo bespaar je tot wel 40% op de kostprijs.

Zijn er subsidies beschikbaar voor de duurzame investering in kunststof kozijnen? Vooralsnog bestaat er geen subsidie (landelijk). Wel bestaat er de potentie om subsidie te krijgen voor het gebruik van isolatieglas. Hiervoor kom je in aanmerking wanneer je in totaal 2 energiebesparende maatregelen hebt. Je kunt hierover meer lezen op rvo.nl

Ernaast is het denkbaar dat er in jouw stad of provincie een plaatselijke subsidie wordt aangeboden voor het vervangen van kozijnen of beglazing. Dit kun je onderzoeken via energiesubsidiewijzer.nl

Wil je alles weten over de prijzen van kunststof kozijnen? Regel vrijblijvend een offerte via onze pagina over offerte kunststof kozijnen.

Wil je graag gratis en vrijblijvend meerdere offertes ontvangen?

Vraag direct offertes kunststof kozijnen aan!

Klik op bovenstaande knop om op je gemak meerdere gekwalificeerde kozijnspecialisten met elkaar te vergelijken en bespaar vandaag nog.

Houten kozijnen Weert – je eerste alternatief

Logischerwijs zijn er nog alternatieven te bedenken voor kunststof kozijnen. Houten kozijnen zijn absoluut een interessante optie. Houten kozijnen komen vrij veel voor in ons land. Dit komt grotendeels omdat houten kozijnen vroeger de standaard waren.. Kies je voor houten kozijnen? Dan is het eerstvolgende punt van aandacht de houtsoort. Het is van belang om te weten welke houtsoort welk effect heeft op de kwaliteit van je kozijnen. Als je bijvoorbeeld voor een zeer zachte houtsoort kiest dan is de isolatie minder dan bij de sterkere houtsoorten. Bovendien is een zachte soort gevoeliger voor vocht en houtrot. Voor het aanbrengen van houten kozijnen in Weert is het derhalve doorgaans slim om even contact op te nemen met een vakkundig bedrijf voor de plaatsing. Zij voorzien je van advies over de houtsoort die het voornaamste bij jouw huis past.

Naast de talrijke voordelen kleven er jammer genoeg ook een aantal nadelen aan houten kozijnen in Weert. Het grootste nadeel is het feit dat houten kozijnen behoorlijk meer onderhoud vergen dan overige type kozijnen. Houten kozijnen hebben immers beits nodig om beschermd te worden. Datzelfde geldt niet voor kunststof en aluminium kozijnen. Afhankelijk van het kaliber beits je mooi vindt, kunnen de onkosten veel stijgen. Daar komt bij dat je voor de onkosten op moet draaien als je houten kozijnen in Weert houtrot vertonen. Gelukkig is houtrot sporadisch wanneer er goed voor de houten kozijnen in Weert gezorgd wordt. Wel is het van belang als je je hier van bewust bent. Vind je dit extra onderhoud niet erg? Dan zijn houten kozijnen in Weert een uitstekend alternatief als je zoekt naar een andere uitstraling.

Wil je liever houten kozijnen in Weert?

Informatie over houten kozijnen

Klik op bovenstaande knop om meer informatie te vinden over het laten plaatsen van houten kozijnen.

Aluminium kozijnen Weert – het tweede alternatief

Ben je toe aan iets anders dan houten kozijnen of kunststof kozijnen? Dan zijn aluminium kozijnen in Weert wellicht wel iets voor jou! Wil jij dat een prof de aluminium kozijnen aanlegt? Bespaar dan flink geld door nu nog een offerte aan te vragen. Er zijn immers genoeg competente bedrijven om je te helpen aan aluminium kozijnen in Weert te komen.

Via kozijnkaart.nl ben je gegarandeerd van kwalitatief hoogstaande bedrijven. Wil je meer weten over de tariefstellingen voor een aluminium kozijn naar jouw voorkeuren? Onze kozijn specialisten uit Weert informeren en adviseren je graag. En vraag je je offerte aan via kozijnkaart.nl? Dan weet je absoluut dat je niet teveel betaalt! Bespaar tot maar liefst 40% op je onkosten!

Ben je allerlei materialen aan het vergelijken voor jouw kozijnen in Weert? Neem dan eens aluminium in overweging. Aluminium raamkozijnen zijn bij menig kozijnen bedrijf verkrijgbaar, en het materiaal vormt een goede keuze met talrijke voordelen. We zetten de grootste voordelen even voor je op een rij:

 • Eigentijds uiterlijk voor je kozijn
 • Milieuvriendelijke materiaalsoort
 • Geen rotting, roest en vochtopname voor jouw kozijnen in Weert
 • Uiterst ecologische stofsoort
 • Kozijn behoeft weinig onderhoud
 • Goede isolatiewaarde
 • Aantrekkelijke kosten

Wil je een stabiel materiaal? Ga dan voor aluminium kozijnen. Deze stof vertoont namelijk geen rottingsproces en roest niet, waardoor het uiterlijk van je raamkozijnen ook na een lange tijd zeer mooi blijft. Omdat het materiaal ook niet elektrostatisch is, heb je geen last van vervelende dingen als viezigheid en stof. Je kozijnen hebben de eerste jaren nauwelijks onderhoud nodig. Omdat aluminium geen vocht opneemt, is het een zeer geschikte materiaalsoort om te gebruiken.

Een keuze voor aluminium kozijnen is ook nog eens zeer goed voor het milieu. Aluminium is een onuitputtelijke grondstof, die men kan blijven gebruiken zonder dat dit het milieu schade toebrengt. Een klimaatneutrale woonomgeving komt dus met jouw hulp dichterbij. De stof soort gaat hiernaast jaren mee, omdat het een enorm robuust karakter heeft. Hiermee kies je dus voor duurzaamheid, milieuvriendelijkheid én een sterke materiaalsoort.

Wil je liever aluminium kozijnen laten plaatsen?

Informatie over aluminium kozijnen

Klik op bovenstaande knop om meer informatie te vinden over het laten plaatsen van aluminium kozijnen.

Offerte voor kunststof kozijnen laten aanbrengen in Weert

Als het goed is heb je door middel van dit artikel al een beter beeld over wat je kunt tegemoetzien bij kunststof kozijnen laten zetten in Weert. De kunststof kozijnen gaan lang mee, zien er regelmatig mooi uit en zijn geweldig makkelijk te onderhouden. Je kunt via kozijnkaart.nl een aantal offertes ontvangen om eenvoudig te vergelijken. Deze offertes stellen je in staat om direct te zien aan wat voor onkosten je moet denken voor het aanbrengen van de kozijnen.

In minder dan no time ben ook jij daardoor voorzien van prachtige nieuwe kozijnen voor bij jou in de woning. Let er wel even op dat je dus bij de offerteaanvraag goed aangeeft wat je voor ogen hebt. Indien je helder bent in je verzoek is de kans veel groter dat de offerte volledig op maat kan worden gemaakt. Door de lange levensduur van de kunststof kozijnen kun je er in ieder geval weer even tegenaan!

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Theodoor Fortuyn Theodoor Fortuyn
Customer Succes manager bij kozijnenkaart.nl
Kunststof kozijnen94%
Houten kozijnen90%
Vervangen kozijnen97%
Ik help je graag!

Veelgestelde vragen over kozijnspecialisten uit

Weert

Er zijn diverse voordelen aan kunststof kozijnen. Denk aan weerbestendigheid, duurzaamheid (en milieuvriendelijk), weinig onderhoud en makkelijk schoon te houden. Zijn er dan ook nadelen? Een paar, maar in alle eerlijkheid, deze zijn meestal relatief! Dit kun je lezen op onze pagina kunststof kozijnen.

De prijsopbouw van kunststof kozijnen in Weert kun je als volgt kort samenvatten: Installatiekosten 45%, Materiaalkosten 45% en 10% overige (sloop en montage) kosten. Gemiddeld kun je voor een snelle berekening uitgaan van gemiddeld 725 euro per m2 (raam), inclusief glas, montage en btw. Natuurlijk hangt dit van diverse factoren af en hebben we dit voor je uiteen gezet voor meer inzicht in deze kosten.

kozijnenkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle kozijnspecialisten in Nederland. Wij zien welke kozijnspecialisten beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie kozijnspecialisten waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van kozijnspecialisten uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Beste kozijnenspecialist in Weert

In een klap het aantrekkelijkste huis van de buurt.

13 november 2022

Van een aantal deuren verder kwamen ze vragen bij wie ik mijn kozijnen had laten doen. Dat is toch buitengewoon?

- Eveline Kuiper

Kozijnen zijn geweldig!

1 november 2022

Wij hebben onlangs bij de kozijnen laten vernieuwen. We genieten nu elke dag van onze snel geplaatste, nette en mooie kozijnen! erg

- Marije Prins

Offertes vergeleken altijd doen!

27 oktober 2022

De nieuwe kozijnen zijn top na helder advies. Plaatsing en afwerking is prima gedaan. Zeer blij dus en tevens doordat we een prima prijs kregen door het vergelijken van de offertes.

- Petronella Blom

Helder en snel

17 oktober 2022

We hebben advies ontvangen ivm een schuifluik. De opheldering was begrijpelijk en de offertes waren scherp. Vakkundig geplaatst en top afgewerkt!

- Pascal Koster

Geweldig goed!

15 oktober 2022

Voor de tweede maal een offerte gevraagd en daarom nieuwe kozijnen laten plaatsen. Mooie prijs gekregen en de service was top.

- Iris van Leeuwen

Gewoon blij met de kozijnen

7 oktober 2022

Ik ben content. We hebben 5 kozijnen laten vervangen. Het ging snel. Het afwerken kostte wat langer dan gedacht, door onvoorziene omstandigheden. Deze zijn netjes opgepakt met ons in overleg en het ziet er zo prima uit. Dat alles is zonder meerkosten geregeld.

- Cornelis van den Heuvel

Geslaagde aankoop

27 september 2022

De offerte was gauw binnen en onze vragen werden snel beantwoord. Daardoor ook snel een installatie afspraak kunnen maken. En niet volkomen onbelangrijk, een prima prijsafspraak mogen maken naar aanleiding van de offerte.

- Kim de Graaf

De buren zijn jaloers!

22 september 2022

Na een voordeur en nieuwe raamkozijnen nu als hekkensluiter een nieuwe vooraanzicht en kozijnen achter. We hebben de buren jaloers gemaakt. Prijs was netjes.

- Leonie Bakker

In een klap het aantrekkelijkste woonhuis van de woonwijk.

18 september 2022

Van een aantal deuren verderop kwamen ze vragen bij wie ik mijn raamkozijnen had laten doen. Dat is toch geweldig?

- Kevin de Jong

Uitgelichte kozijnspecialisten in Weert

Caris Rth

Pannenweg 148
6031 RK Nederweert
Nederland

0495 631 403
https://carisrth.nl/

Peter Caris

Bosserstraat 10
6031 NS Nederweert
Nederland

0495 631 441
https://middenlimburgactueel.nl/deelnemer/peter-caris/

Noralux ramen & deuren

Brugstraat 59
6031 EE Nederweert
Nederland

0495 840 982
http://www.noralux.nl/