Kunststof kozijnen Thorn

Ben jij opzoek naar een top kozijnspecialist in Thorn die bij jou verder kan helpen?

Dan ben je aan het juiste adres.

Wij zorgen dat jij die op zoek bent naar Kunststof kozijnen Thorn verbonden wordt aan een kozijnspecialist die bij je past.

Het beste gedeelte?

Kozijnenkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle kozijnspecialisten uit Thorn – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2023 en verder.

Kunststof kozijnen Thorn nodig?

Laat je snel helpen

Kunststof kozijnen Thorn
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 77 reviews)
kozijnen_kunststof_offerte_houten_aluminium_vervangen_kosten
kozijnen_kunststof_offerte_houten_aluminium_vervangen_kosten
kozijnen_kunststof_offerte_houten_aluminium_vervangen_kosten
kozijnen kunstof offerte houten aluminium vervangen kosten
kozijnen kunstof offerte houten aluminium vervangen kosten
kozijnen kunstof offerte houten aluminium vervangen kosten
kozijnen kunstof offerte houten aluminium vervangen kosten

kunstof kozijnen kozijnspecialisten vergelijken

Vergelijken van prijzen voor kunststof kozijnen in Thorn gaat heel gemakkelijk zoals je ziet. Meestal ontvang je dezelfde dag nog reactie! We helpen niet alleen mensen in Thorn, maar in heel Nederland! Zo hebben wij huiseigenaren en ondernemers uit Meijel, Helden en Weert bijvoorbeeld ook geholpen aan een kozijnspecialist.

Waarom kunststof kozijnen Thorn

Het zoeken van een geschikte en natuurlijk een betaalbare kozijnspecialist in Thorn is nog niet zo makkelijk als dat je zou denken. Het is nu eenmaal niet geheel volgens standaarden om zonder uitnodiging een installatiebedrijf binnen te stappen zonder eerder contact. Er zijn een aantal stappen om in je achterhoofd te houden wanneer je opzoek gaat naar een kozijnspecialist uit Thorn. Lees hieronder verder om te leren hoe ook jij de beste kozijnspecialist uit Thorn kan vinden!

Spring direct naar:

Kunststof kozijnen Thorn voor jouw woning

Je bent logischerwijs niet iedere dag bezig met het installeren van nieuwe kunststof kozijnen in Thorn. Vandaar dat een professional voor jouw kunststof kozijnen in Thorn zo van belang is. Als je weet waar je naar op zoek bent, hoeft een expert niet per sé prijzig te zijn.

Kies voor je kunststof kozijnen in Thorn niet onmiddellijk voor de eerste de beste. Je wilt immers een vakman die je kunststof kozijnen in Thorn zal installeren. Een sterkere vorm van verzekering en kwaliteit is vrijwel niet mogelijk. Je wilt natuurlijk vooral kunnen genieten van je nieuwe kunststof kozijnen in Thorn, in plaats van met moeilijkheden of buikpijn achter te blijven.

Het plaatsen van kunststof kozijnen in Thorn is een ecologische investering in je woning. Je profiteert van een geweldige isolatie, een lange levensduur en miniem onderhoud. Verder zijn kunststof kozijnen betaalbaar, waardoor het voor elk budget geschikt is. Op zoek naar een kozijnspecialist?

Je leest hier alles over de diverse aanleidingen waarom je voor kunststof kozijnen zou moeten kiezen. Je vindt meer informatie over de vele voordelen en leest hoeveel kunststof kozijnen kosten. Uiteraard vindt je hier ook tips en lees je waar je op moet letten bij het vinden van een kozijnspecialist.

Wil je in plaats van kunststof kozijnen liever houten kozijnen of aluminium kozijnen? Ook professionals daarvoor vindt je via Kozijnenkaart.nl!

Kozijnen vervangen Thorn – waarom nieuwe kozijnen aanleggen?

Er bestaat regelmatig een aanleiding waarom je kozijnen wilt vervangen in Thorn. Een aantal personen kiezen er vanuit een kostengedachte toch nog voor om hun bestaande kozijnen te blijven repareren. Niettemin kan het absoluut uit om je kozijnen te vervangen in Thorn. Op termijn zijn de kosten minder hoog, scheelt het je in het onderhoudsgeld en daarmee ook de tijd die je eraan kwijt bent en het ziet er over het algemeen ook nog eens een stuk beter uit.

Het voornaamste voordeel van nieuwe kozijnen is het feit dat ze bevorderlijk zijn voor de isolatie van je pand. Vooral bij oudere woningen met houten kozijnen is er gedurende de jaren veelal regelmatig wat beschadiging ontstaan. Door deze beschadiging ontstaat er vaak tocht en extra waterschade, waardoor er nog meer houtrot ontstaat. Door deze instroom van tocht zul je extra moeten stoken om het huis warm te krijgen. Aangezien deze stookkosten weinig rendabel zijn, is het feitelijk verloren stookcapaciteit. Kiezen voor kunststof kozijnen brengt door de hoge isolatiewaarde met zich mee dat je beduidend veel geld kunt besparen op je totale stookkosten. Het is dan ook handig om nieuwe kozijnen als een langdurige investering te zien.

Maar indien je kozijnen laat vervangen in Thorn zijn er nog enkele voordelen. Nieuwe kozijnen zullen er immers ook voor zorgen dat de uitstraling van je woonhuis substantieel kan worden verbeterd. Dat is goed, want je wilt natuurlijk een woning wat er zo mooi mogelijk uit ziet. Maar ook voor derden kan deze nieuwe uitstraling voordelen met zich meebrengen. Zo is het mogelijk dat de meerwaarde van de woning zal stijgen door het aanleggen van de nieuwe kozijnen. Bij een verkoop verdienen kozijnen zich al snel terug. Kozijnen vervangen in Thorn is dus in vele opzichten een uitstekende keuze!

Ben je op zoek naar meer informatie? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kozijnen vervangen.

Meer informatie over het (laten) vervangen van je kozijnen?

Meer informatie over kozijnen laten vervangen

Klik op de knop om alles te weten te komen over het (laten) vervangen van je kozijnen.

Kozijnen Thorn – zelf plaatsen of uitbesteden?

Er zijn mensen die goed zijn in klussen. Hiermee kun je in theorie wat kosten besparen want het persoonlijk installeren op in ieder geval de korte termijn goedkoper lijkt. Helaas zijn er ook wat nadelen aangaande het zelf plaatsen van kozijnen in Thorn. Bij het monteren van kozijnen in Thorn is het bepalend dat het op de passende manier vast wordt gezet. Als de kozijnen niet compleet juist geïnstalleerd worden is er een directe kans op reductie van de isolatiewaardes, het loskomen van kozijnen, scheuren in de muren etc. De voornaamste reden om de kozijnen te laten plaatsen door een expert is de garantie. Ga je zelf klussen met kozijnen? Vervolgens vervalt meestal de garantie. Kozijnen hebben een beduidend lange levensduur, dus missende garantie is zonde van je duurzame investering!

Indien je geen ervaring hebt betreffende het installeren van kozijnen of over klussen in het algemeen dan is het slim om er een specialist voor in te schakelen. Vanwege de relatief lage tarieven voor het plaatsen van kozijnen in Thorn hoeft dit echt niet zo duur te zijn als je in eerste instantie zou denken. Vlug een indicatie hebben wat het voor jouw woning zou kosten? Ga rap naar offertes aanvragen en binnen korte tijd heb je de offertes van onze kozijnspecialisten in huis!

Alle kunststof kozijnen specialisten uit Thorn

Bekijk ook hout- en aluminium kozijnspecialisten uit

Gemiddelde kosten voor kunststof kozijnen Thorn

Alvoor we in de gemiddelde kosten duiken, laten we even kijken naar de factoren die invloed krijgen op de tarieven. Je keuzes hebben ook invloed op de kunststof kozijnen kosten. Welk model kozijn wil je bijvoorbeeld? Een vast raam is door het simpele mechanisme een stuk voordeliger dan een draai-/kiepraam. Het kaliber kunststof en de glas heeft uiteraard ook een invloed op de prijs.

Laten we opnoemen welke zaken je aan moet denken die alsmede de kosten beïnvloeden:

 • Het soort raamkozijn
 • De montagekosten
 • De beglazing die je kiest
 • Het hang- en sluitwerk
 • Voorrij- en afvoerkosten

Tip: Laat je nieuwe kunststof kozijnen plaatsen met isolatieglas? Je krijgt dan namelijk een verlaagd btw-tarief. Je betaalt slechts 9% btw over de beglazing. Tevens heb je mogelijk recht op isolatiesubsidie! Wel moet je hiervoor investeren in een tweede energiebesparende maatregel.

De gemiddelde prijzen voor kunststof kozijnen (vast raam, 60×60 centimeter) gaan vanaf 350 euro, met glas en het installeren van de kozijnen. Een draai-/kiepraam van 60×60 centimeter laat je monteren vanaf €445,-. Heb je een valraam van 50×40 starten de kozijnen per stuk bij 285 euro (inclusief).

De categorie ramen en manier van installeren dragen bij aan de hoogte van de tarieven. Een kunststof kozijn plus montage zit ruwweg op gemiddeld 250 euro. De ramen daarnaast beginnen tussen de 100 en 200 euro. Dit betreffen dan standaard HR++ ramen. Kies je voor HR+ of HR+++ glas dan liggen de kosten van kunststof kozijnen Thorn tenslotte hoger of lager.

Soort kozijnAfmetingen (in cm)Prijs raamkozijnPrijs glas (HR++ glas)Prijs montageTotaalkosten
Vast raam60 x 60€100,-€25,-Vanaf €225,-Vanaf €350,-
120 x 80€130,-€50,-Vanaf €600,-Vanaf €780,-
Draai-/kiepraam60 x 60€200,-€20,-Vanaf €225,-Vanaf €445,-
120 x 80€290,-€40,-Vanaf €600,-Vanaf €930,-
Valraam50 x 40€130,-€30,-Vanaf €125,-Vanaf €285,-
100 x 80€220,-€50,-Vanaf €500,-Vanaf €770,-

Wil je meer weten over de kosten van nieuwe kozijnen? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kosten kunststof kozijnen.

Direct inzicht in de kosten van kunststof kozijnen?

Ik wil inzicht in de kosten van kunststof kozijnen

Klik op de knop om meer te leren over hoe de prijzen en kosten rondom kunststof kozijnen worden opgebouwd.

Tips voor lagere kunststof kozijnen prijzen

Je weet nu wat de kunststof kozijnen kosten zijn die je gemiddeld gesproken kunt verwachten voor het zetten van nieuwe kozijnen bij jou in huis. Waar we nog wat dieper op in mogen gaan zijn de mogelijkheden om te besparen op je aankoop. Hiervoor kun je kijken naar subsidies. Op kozijnen zelf zitten geen subsidies tegenwoordig. Wel kun je bij isolatieglas, en nog een aanvullende energiebesparende maatregel, een subsidie ontvangen. Kijk hiervoor op rvo.nl.

Je kunt ook controleren of er in jouw regio (gemeente of provincie) een plaatselijke subsidie denkbaar is voor deze categorie energiebesparende maatregelen via kunststof kozijnen. Dit kun je bekijken via energiesubsidiewijzer.nl.

Wil je alles weten over de prijzen van kunststof kozijnen? Regel vrijblijvend een offerte via onze pagina over offerte kunststof kozijnen.

Wil je graag gratis en vrijblijvend meerdere offertes ontvangen?

Vraag direct offertes kunststof kozijnen aan!

Klik op bovenstaande knop om op je gemak meerdere gekwalificeerde kozijnspecialisten met elkaar te vergelijken en bespaar vandaag nog.

Houten kozijnen Thorn – het eerste alternatief

Uiteraard zijn kunststof kozijnen niet de enige categorie kozijnen die je kunt plaatsen bij jou in huis. Zo is het als voorbeeld ook een optie om te kiezen voor de houten kozijnen . Houten kozijnen komen relatief vaak voor in Nederland. Dit komt grotendeels omdat houten kozijnen voorheen de standaard waren.. Je kunt kiezen uit meerdere houtsoorten als het aankomt op deze kozijnen. Het is raadzaam om te weten welke houtsoort welk effect heeft op de deugdelijkheid van je kozijnen. Als je als voorbeeld voor een zeer zachte houtsoort kiest dan is de isolatiewaarde lager dan bij de sterkere houtsoorten. Daarnaast kan een zachte houtsoort eerder te maken krijgen met rot. Wanneer je houten kozijnen in Thorn wilt aanleggen, is het doorgaans fijn om een professionele partij om begeleiding te vragen. Zo kan je hulp krijgen over het hout wat het allerbeste aansluit bij jou in de woning.

Naast de talrijke voordelen kleven er jammer genoeg ook een paar nadelen aan houten kozijnen in Thorn. Houten kozijnen vergen over het algemeen wel meer onderhoud dan kozijnen van een andere soort. Dit komt doordat houten kozijnen geverfd moeten worden. Datzelfde geldt niet voor kunststof en aluminium kozijnen. Verf kan best duur zijn als je een bepaalde kleur in gedachten hebt, dit brengt dus ook onkosten met zich mee. Daar komt bij dat je voor de onkosten op moet draaien wanneer je houten kozijnen in Thorn rot vertonen. Gelukkig komt dit niet al te vaak voor, als je kiest voor sterke houtsoorten zal het onderhoud beperkt zijn tot eenmaal in de 20 à 25 jaar. Wel is het van belang wanneer je je hier van bewust bent. Schrik je niet af van een beetje bijkomend onderhoud en hou je van een authentieke uitstraling? Dan zijn houten kozijnen echt iets voor jou!

Wil je liever houten kozijnen in Thorn?

Informatie over houten kozijnen

Klik op bovenstaande knop om meer informatie te vinden over het laten plaatsen van houten kozijnen.

Aluminium kozijnen Thorn – het tweede alternatief

Ben je toe aan iets anders dan houten kozijnen of kunststof kozijnen? Dan zijn aluminium kozijnen in Thorn wellicht wel wat voor jou! Zoek je een competente specialist voor het plaatsen van aluminium kozijnen bij je in huis? Bespaar dan veel geld door meteen nog een offerte aan te vragen. Er zijn namelijk genoeg deskundige bedrijven om jou te helpen aan aluminium kozijnen in Thorn te komen.

Wij garanderen dat ieder bij ons aangesloten kozijnen bedrijf streeft naar een hoge klanttevredenheid en aantrekkelijke prijzen. Ben je nieuwsgierig naar tarieven voor aluminium kozijnen in Thorn? Onze kozijn specialisten uit Thorn informeren en adviseren je graag. En vraag je je offerte aan via kozijnkaart.nl? Dan weet je absoluut dat je niet teveel betaalt! Bespaar tot maar liefst 40% op je kosten!

Ben je je nog aan het oriënteren van wat voor materiaal je nieuwe kozijnen gemaakt moeten zijn? Neem dan eens aluminium in overweging. Ze zijn bij de meest voorkomende kozijn vakmensen beschikbaar en hebben meerdere belangrijke voordelen. We zetten de grootste voordelen even voor je op een rij:

 • Eigentijds uiterlijk voor je kozijn
 • Milieuvriendelijke materiaalsoort
 • Geen rotting, roest en vochtopname voor jouw kozijnen in Thorn
 • Uiterst ecologische stofsoort
 • Kozijn behoeft weinig onderhoud
 • Goede isolatiewaarde
 • Aantrekkelijke tariefstellingen

Met aluminium kozijnen kies je voor een sterk materiaal voor je kozijnen in Thorn. Je hebt dan geen hinder van roest en verrotting, waardoor je nog lang plezier hebt van je kozijnen. Omdat het materiaal hiernaast niet elektrostatisch is, heb je geen last van vervelende dingen als vuil en stof. Je kozijnen hebben de eerste jaren nauwelijks onderhoud nodig. Aluminium neemt tevens geen vocht op en is daarmee een zeer geschikte materiaalsoort om te gebruiken voor je kozijn.

Een keuze voor aluminium kozijnen is ook nog eens zeer goed voor het milieu. Aluminium is een onuitputtelijke grondstof, die men kan blijven gebruiken zonder dat dit het milieu schade toebrengt. Een klimaatneutrale woonomgeving komt dus met je hulp dichterbij. De stof soort gaat ook jaren mee, omdat het een erg stevig karakter heeft. Je profiteert dus optimaal van duurzaamheid en milieuvriendelijkheid.

Wil je liever aluminium kozijnen laten plaatsen?

Informatie over aluminium kozijnen

Klik op bovenstaande knop om meer informatie te vinden over het laten plaatsen van aluminium kozijnen.

Offerte voor kunststof kozijnen laten plaatsen in Thorn

Je hebt ondertussen een goed en volledig beeld gekregen van de verwachtingen rondom kunststof kozijnen laten zetten in Thorn. Makkelijk in onderhoud, aantrekkelijk om te zien en ze gaan geweldig lang mee. Je kunt via kozijnkaart.nl een aantal offertes ontvangen om gemakkelijk te vergelijken. Je hebt dus onmiddellijk inzicht in de kosten die je moet maken.

In no time ben ook jij daardoor voorzien van geweldige nieuwe kozijnen voor bij jou in het woonhuis. Zorg ervoor dat je bij de aanvraag de juiste gegevens meegeeft. Indien je duidelijk bent in je verzoek is de kans veel groter dat de offerte volledig op maat kan worden gemaakt. Door de lange levensduur van de kunststof kozijnen kun je er in ieder geval weer even tegenaan!

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Theodoor Fortuyn Theodoor Fortuyn
Customer Succes manager bij kozijnenkaart.nl
Kunststof kozijnen94%
Houten kozijnen90%
Vervangen kozijnen97%
Ik help je graag!

Veelgestelde vragen over kozijnspecialisten uit

Thorn

Er zijn diverse voordelen aan kunststof kozijnen. Denk aan weerbestendigheid, duurzaamheid (en milieuvriendelijk), weinig onderhoud en makkelijk schoon te houden. Zijn er dan ook nadelen? Een paar, maar in alle eerlijkheid, deze zijn meestal relatief! Dit kun je lezen op onze pagina kunststof kozijnen.

De prijsopbouw van kunststof kozijnen in Thorn kun je als volgt kort samenvatten: Installatiekosten 45%, Materiaalkosten 45% en 10% overige (sloop en montage) kosten. Gemiddeld kun je voor een snelle berekening uitgaan van gemiddeld 725 euro per m2 (raam), inclusief glas, montage en btw. Natuurlijk hangt dit van diverse factoren af en hebben we dit voor je uiteen gezet voor meer inzicht in deze kosten.

kozijnenkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle kozijnspecialisten in Nederland. Wij zien welke kozijnspecialisten beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie kozijnspecialisten waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van kozijnspecialisten uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Beste kozijnenspecialist in Thorn

Geweldig goed!

12 maart 2023

Niet voor de eerste keer een offerte gevraagd en opnieuw tevreden. erg service en niet overdreven duur.

- Koen de Haan

vertrouwd geadviseerd.

2 maart 2023

De begeleiding was uiterst prettig en we kregen duidelijke antwoorden op onze vragen.

- Anne Kok

Schitterende kunststof kozijnen!

22 februari 2023

Duurde niet lang alvorens ik de offertes binnen had. Tweetal weken later voorzien van prachtige kozijnen!

- Sanne van de Wal

Zo blij met onze kunststof kozijnen!

18 februari 2023

Recent al onze kozijnen laten vernieuwen. Resultaat is top, netjes geplaatst en afgewerkt in nog geen dag, we zijn er nog elke dag gelukkig mee. erg

- Evelien Vink

Leuke campagne

11 februari 2023

We hadden geluk dat er een nette campagne was bij een van de organisaties van de offertes. Direct gebruik van gemaakt en met een nette korting al onze kozijnen laten verwisselen.

- Marleen Schipper

Volledig geweldig!

5 februari 2023

Onverwachts gelukkig met mijn nieuwe kozijnen!

- Marloes Kuijpers

Aanrader!

23 januari 2023

Onze nieuwe kozijnen zijn van erg prima deugdelijkheid en niet duur! Feitelijk een aanrader. Ik ben uiterst content.

- Sander Verbeek

Isolatie en waardevermeerdering in 1

20 januari 2023

We hebben een kunststof voordeur met kozijn bij ons laten installeren. We zijn hier nu zo blij mee! De nieuwe voordeur sluit als een huis 😉 Ik denk dat onze hal (jaren 40 woning) een stuk minder zal tochten! De prijs was scherp in vergelijking met de concurrentie. Benodigdheden en afwerking top!

- Deborah van der Meulen

De omwonenden zijn jaloers!

12 januari 2023

Na een voordeur en nieuwe raamkozijnen nu als hekkensluiter een nieuwe voorgevel en kozijnen achter. De buren zijn jaloers! Prijs was netjes.

- Esther Kuijpers

Uitgelichte kozijnspecialisten in Thorn

Meijer Kozijnen, serrebouw, slotenspecialist

Stationsweg 48
6051 KL Maasbracht
Nederland

0475 461 423
http://www.meijer-maasbracht.nl/

Kovo Kozijnen

Vrijkenstraat 13
6088 PA Roggel
Nederland

0475 214 772
http://www.kovokozijnen.nl/

Inderhees kozijnen & zonwering

Beegderveld 5
6099 NC Beegden
Nederland

0475 582 222
http://www.inderhees.nl/