Kunststof kozijnen Soerendonk

Heb jij behoefte aan een expert voor jouw kunststof kozijnen in Soerendonk?

Dan ben je op de goede plek.

Wij zorgen dat jij die op zoek bent naar Kunststof kozijnen Soerendonk verbonden wordt aan een kozijnspecialist die bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Kozijnenkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle vakkundigen uit Soerendonk – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2023 en verder.

Kunststof kozijnen Soerendonk nodig?

Schakel direct hulp in

Kunststof kozijnen Soerendonk
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 81 reviews)
kozijnen_kunststof_offerte_houten_aluminium_vervangen_kosten
kozijnen_kunststof_offerte_houten_aluminium_vervangen_kosten
kozijnen_kunststof_offerte_houten_aluminium_vervangen_kosten
kozijnen kunstof offerte houten aluminium vervangen kosten
kozijnen kunstof offerte houten aluminium vervangen kosten
kozijnen kunstof offerte houten aluminium vervangen kosten
kozijnen kunstof offerte houten aluminium vervangen kosten

kunstof kozijnen kozijnspecialisten vergelijken

Vergelijken van prijzen voor kunststof kozijnen in Soerendonk gaat heel gemakkelijk zoals je ziet. Meestal ontvang je dezelfde dag nog reactie! We helpen niet alleen mensen in Soerendonk, maar in heel Nederland! Zo hebben wij huiseigenaren en ondernemers uit Veldhoven, Valkenswaard en Waalre bijvoorbeeld ook geholpen aan een kozijnspecialist.

Waarom kunststof kozijnen Soerendonk

Een betaalbare en geschikte kozijnspecialist vinden in Soerendonk kan best een moeilijke klus blijken. Je kunt nu eenmaal niet bij het dichtstbijzijnde installatiebedrijf binnen stappen en de eerste persoon aanspreken die je ziet. Er zijn een aantal stappen om in je achterhoofd te houden wanneer je zoekt naar een kozijnspecialist uit Soerendonk. Lees snel verder om te leren hoe ook jij de beste kozijnspecialist uit Soerendonk kunt vinden!

Spring direct naar:

Kunststof kozijnen Soerendonk laten installeren

Er zijn ongelofelijk veel huishoudens in Soerendonk die behoefte zouden hebben aan nieuwe kozijnen voor bij hen in het woonhuis. Nu zijn er alleen nogal wat mogelijkheden als het aankomt op het aanbrengen van nieuwe kozijnen.

De meest voor de hand liggende beslissing indien je een bepaald budget in gedachten hebt wat niet al te hoog is zijn de kunststof kozijnen. Juist voor mensen die meer informatie willen over kunststof kozijnen in Soerendonk plaatsen, is deze informatiepagina opgezet. Met deze info weet je straks alles wat er te weten valt en zal je met een gerust hart een goede beslissing maken.

Liever alternatieve kozijnen, zoals houten kozijnen of aluminium kozijnen? Ook specialisten hiervoor vindt je via Kozijnenkaart.nl!

Kozijnen vervangen Soerendonk – waarom vervangende kozijnen aanleggen?

Wij signaleren dat niet iedereen weet wat de toegevoegde waarde is van nieuwe kozijnen bij hem of haar in huis. Om dit te laten zien is het belangrijk om in te gaan op verschillende componenten. Je kent dan later alle voordelen van het vervangen van kozijnen in Soerendonk. Een van de belangrijkste voordelen is toch wel de isolatiewaarde. Voornamelijk bij oudere woningen waar houten kozijnen geplaatst zijn kan er sprake zijn van onderliggende schade aan het hout. Door deze schade is een woonhuis vaak extra gevoelig voor waterschade en tocht. Dankzij deze instroom van tocht kun je meer moeten stoken om het huis warm te krijgen. Het stoken tegen tocht en vocht is doorgaans zonde van je geld. Kiezen voor kunststof kozijnen brengt door de hoge isolatiewaarde met zich mee dat je enorm veel geld kunt besparen op je totale stookkosten. Kunststof kozijnen zijn dan ook een duurzame en nuttige investering.

Maar er zijn nog meer voordelen wanneer je in Soerendonk je kozijnen laat vervangen. Nieuwe kozijnen zullen er namelijk ook voor zorgen dat de uitstraling van je woning erg kan worden verbeterd. Voor jou als bewoner is dit logischerwijs wel zo prettig, je wilt tenslotte wel in een mooi huis kunnen verblijven. Nieuwe kozijnen verhogen vaak ook de waarde van je woning. Mocht je uiteindelijk van plan zijn om te verhuizen dan zal je hierdoor in staat zijn om meer geld te krijgen bij de verkoop van je huis. Jouw kozijnen vervangen in Soerendonk is dan ook doorgaans een schitterend idee!

Ben je op zoek naar meer informatie? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kozijnen vervangen.

Meer informatie over het (laten) vervangen van je kozijnen?

Meer informatie over kozijnen laten vervangen

Klik op de knop om alles te weten te komen over het (laten) vervangen van je kozijnen.

Kozijnen Soerendonk – zelf aanleggen of uitbesteden?

Sommige mensen zijn van nature goed in klussen in huis. Het belangrijkste voordeel is uiteraard dat je wat geld kunt besparen, je hoeft namelijk alleen maar te betalen voor de kozijnen zelf en niet voor de uren werk. Helaas zijn er ook wat nadelen aangaande het zelf installeren van kozijnen in Soerendonk. Bij het monteren van kozijnen in Soerendonk is het belangrijk dat het op de correcte wijze vast wordt gezet. Wanneer dit niet gedaan is bestaat er de mogelijkheid dat de isolatiewaarde aanzienlijk zal verkleinen door kiertjes of dat de kozijnen los kunnen komen, met alle gevolgen van dien. De belangrijkste reden om de kozijnen te laten plaatsen door een deskundige is de garantie. Deze mist vaak wanneer je zelf gaat klussen. Kozijnen hebben een enorm lange levensduur, dus missende garantie is jammer van je duurzame investering!

Kortom: Schakel een kozijnspecialist in om de komende jaren te kunnen genieten van jouw nieuwe kozijnen. Vanwege de relatief lage prijzen voor het plaatsen van kozijnen in Soerendonk hoeft dit echt niet zo prijzig te zijn als je in eerste instantie zou denken. Het opvragen van offertes is de mooiste wijze om er achter te komen wat je kwijt bent voor de totale klus. Vul dan snel ons offerte invulformulier in om meer te weten over de kosten van uw (nieuwe) kozijnen laten plaatsen in Soerendonk.

Alle kunststof kozijnen specialisten uit Soerendonk

Bekijk ook hout- en aluminium kozijnspecialisten uit

Gemiddelde kosten voor kunststof kozijnen Soerendonk

Hoeveel kunststof kozijnen kosten is afhankelijk van een tal verscheidene factoren. Uiteraard hebben deze keuzes invloed op de kosten van de kunststof kozijnen. Welk model kozijn wil je bijvoorbeeld? Het soort raam (bijv. kiep of een vast raam) is bovendien van invloed op de prijs. En het type grondstof (kunststof soort) en de type ramen zijn ook van invloed.

Hieronder leggen we uit welke factoren de kosten van kunststof kozijnen beïnvloeden.

 • Het soort raamkozijn
 • De montagekosten
 • De beglazing die je kiest
 • Het hang- en sluitwerk
 • Voorrij- en afvoerkosten

Tip: Laat je nieuwe kunststof kozijnen plaatsen met isolatieglas? Je krijgt dan namelijk een verlaagd btw-tarief. Je betaalt slechts 9% btw over de beglazing. Tevens heb je mogelijk recht op isolatiesubsidie! Wel moet je hiervoor investeren in een tweede energiebesparende maatregel.

De gemiddelde kosten voor kunststof kozijnen (vast raam, 60×60 centimeter) gaan vanaf 350 euro, inclusief beglazing en het monteren van de kozijnen. Voor een kunststof kozijn bij een kiepraam (draairaam) van dezelfde afmetingen beginnen de bedragen vanaf 445 euro (ook inclusief beglazing en montage). Voor een valraam van 50×40 centimeter starten de kunststof kozijnen kosten rond de €285,-.

De soort ramen en methode van installeren dragen bij aan de hoogte van de tarieven. De installatie van een kunststof kozijn voor een raam van 60×60 centimeter kost ruwweg €250,- (kozijn & montage) en de beglazing begint vanaf gemiddeld €100,- tot €200,-. Hiermee gaat het om standaard HR++ beglazing. Kies je voor HR+ of HR+++ glas dan liggen de kosten van kunststof kozijnen Soerendonk tenslotte hoger of lager.

Soort kozijnAfmetingen (in cm)Prijs raamkozijnPrijs glas (HR++ glas)Prijs montageTotaalkosten
Vast raam60 x 60€100,-€25,-Vanaf €225,-Vanaf €350,-
120 x 80€130,-€50,-Vanaf €600,-Vanaf €780,-
Draai-/kiepraam60 x 60€200,-€20,-Vanaf €225,-Vanaf €445,-
120 x 80€290,-€40,-Vanaf €600,-Vanaf €930,-
Valraam50 x 40€130,-€30,-Vanaf €125,-Vanaf €285,-
100 x 80€220,-€50,-Vanaf €500,-Vanaf €770,-

Wil je meer weten over de kosten van nieuwe kozijnen? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kosten kunststof kozijnen.

Direct inzicht in de kosten van kunststof kozijnen?

Ik wil inzicht in de kosten van kunststof kozijnen

Klik op de knop om meer te leren over hoe de prijzen en kosten rondom kunststof kozijnen worden opgebouwd.

Tips voor lagere kunststof kozijnen prijzen

Besparen op kunststof kozijnen? De grondstoffen voor kunststof kozijnen zijn goedkoper in vergelijking tot staal of aluminium. Tevens zijn er andere manieren om meer te bezuinigen op de tarieven.

Tips om te bezuinigen:

 • Kies voor vaste ramen in plaats van val- of draai-/kiepramen. Deze zijn goedkoper.
 • Ga voor een eenvoudige stijl in een goedkope kleur. Kunststof kozijnen met folie zijn vaak iets duurder.
 • Schakel een kozijnenspecialist uit Soerendonk in. Hoe dichterbij hoe beter, want dan zijn de voorrijkosten zo laag mogelijk.
 • Vergelijk de prijzen van meerdere specialisten en kies de vakman met het beste aanbod. Zo bespaar je tot wel 40% op de kostprijs.

Is er een tegemoetkoming voor kunststof kozijnen? Op dit moment is er geen landelijke subsidie. Je kunt echter wel een subsidie krijgen voor het installeren van isolatieglas. Een bepaling hiervoor is dat je bovendien nog investeert in minstens één andere energiebesparende maatregel. Je kunt hierover meer vinden op rvo.nl

Daarnaast is het mogelijk dat er in jouw gemeente of provincie een plaatselijke subsidie wordt aangeboden voor het vernieuwen van kozijnen of beglazing. Dit kun je onderzoeken via energiesubsidiewijzer.nl

Wil je alles weten over de prijzen van kunststof kozijnen? Regel vrijblijvend een offerte via onze pagina over offerte kunststof kozijnen.

Wil je graag gratis en vrijblijvend meerdere offertes ontvangen?

Vraag direct offertes kunststof kozijnen aan!

Klik op bovenstaande knop om op je gemak meerdere gekwalificeerde kozijnspecialisten met elkaar te vergelijken en bespaar vandaag nog.

Houten kozijnen Soerendonk – je eerste alternatief

Houten kozijnen Soerendonk, voor velen een prachtig alternatief. Voor veel mensen gaat er niks boven een natuurlijke materiaalsoort als hout. Niets kan de warme en sfeervolle uitstraling van hout evenaren. Maar je keuze voor houten kozijnen hangt van een aantal factoren af. We zullen hieronder de kenmerken van houten kozijnen bespreken en je adviseren over alle mogelijkheden.

We haalden het hierboven al aan: de warme en sfeervolle uitstraling. Maar daarnaast geldt dat houten kozijnen ook allemaal nog eens uniek zijn. Ieder stuk hout heeft zijn eigen unieke nerfpatroon. Maar tevens zijn er nog andere redenen om voor hout te gaan. Hout is van zichzelf een isolerend natuurproduct.

Hout zorgt dus niet alleen voor een warme uitstraling, maar helpt ook om de warmte in huis te behouden! Een ander belangrijk aandachtspunt is dat houten kozijnen geleverd en gemonteerd kunnen worden met de nodige maatregelen tegen kraak. Je houten kozijnen dragen zo ook bij tot een veiligere woning.

Kies je voor houten kozijnen in Soerendonk, dan moet je tevens nog voor een houtsoort kiezen. Er bestaan verscheidene opties. Houd bij het kiezen van de juiste houtsoort rekening met de deugdelijkheid, het onderhoud dat het vergt en de duurzaamheid. Hout kan onderverdeeld worden in vijf duurzaamheidsklassen. Klasse 1 is het allermeeste duurzaam, klasse 5 het minst. Zorg er ook voor dat je hout een zogenoemd FSC-keurmerk heeft. Zo ben je verzekerd van hout wat ontstaat uit verantwoord bosbeheer. Afzelia, meranti, merbau, grenen en lariks zijn populaire houtsoorten bij het creëren van houten kozijnen.

Het aantrekkelijke van houten kozijnen is dat ze af te stemmen zijn op iedere soort woonhuis. Ze zijn uitstekend geschikt voor landelijke en klassieke woningen, maar passen ook goed in modernere bouwstijlen. Dat heeft ermee te maken dat hout geschilderd kan worden in elke gewenste kleur. Aangetast hout kan vrij eenvoudig gerepareerd worden. Houten kozijnen kunnen zo jarenlang meegaan. Je kunt ze gebruiken voor schuiframen, draaikiepramen en gewone raamkozijnen. Zelfs voor jouw dakkapel is hout een uitstekende keuze!

Wil je liever houten kozijnen in Soerendonk?

Informatie over houten kozijnen

Klik op bovenstaande knop om meer informatie te vinden over het laten plaatsen van houten kozijnen.

Aluminium kozijnen Soerendonk – het tweede alternatief

Aluminium kozijnen zijn zeker weten een van de bekendere soorten kozijnen. Door middel van aluminium kozijnen in Soerendonk heb je feitelijk de best mogelijke kwaliteit in handen die je maar kunt vinden. Aluminium kozijnen komen voor in alle mogelijke soorten en maten. Het is dan ook echt een verkeerde aanname dat je gelimiteerd bent tot de saaiere soorten kleuren of uitstraling. Maar je kunt aluminium tegenwoordig in bijna elke kleur krijgen. En je hoeft ze ook nog eens niet te schilderen, zoals je met bijvoorbeeld houten kozijnen wel moet doen. Er worden immers speciale technieken gebruikt om te zorgen voor een fraai resultaat. De aluminium kozijnen in Soerendonk staan bekend om hun hoge isolatie. Mocht duurzaamheid dus van belang zijn voor je dan is dit een prima optie om te kiezen. Je kunt immers aanzienlijk veel geld besparen. Dit maakt het een goede investering voor bij jou in huis.

Ben je diverse materialen aan het vergelijken voor jouw kozijnen in Soerendonk? Neem dan eens aluminium in overweging. Ze zijn bij de meeste kozijn vakmensen beschikbaar en hebben talloze belangrijke voordelen. We zetten de grootste voordelen even voor je op een rij:

 • Eigentijds uiterlijk voor jouw kozijn
 • Milieuvriendelijke materiaalsoort
 • Geen rotting, roest en vochtopname voor jouw kozijnen in Soerendonk
 • Uiterst duurzame stofsoort
 • Kozijn behoeft weinig onderhoud
 • Goede isolatie
 • Aantrekkelijke tariefstellingen
Wil je liever aluminium kozijnen laten plaatsen?

Informatie over aluminium kozijnen

Klik op bovenstaande knop om meer informatie te vinden over het laten plaatsen van aluminium kozijnen.

Offerte voor kunststof kozijnen laten installeren in Soerendonk

Je hebt alvast een goed en compleet beeld gekregen van de verwachtingen rondom kunststof kozijnen laten plaatsen in Soerendonk. Eenvoudig in onderhoud, aantrekkelijk om te zien en ze gaan heel erg lang mee. Met onze website is het een optie om sommige offertes te krijgen. Je hebt dus snel inzicht in de onkosten die je moet maken.

Binnen no time ben ook jij hierdoor voorzien van prachtige nieuwe kozijnen voor bij jou in de woning. Let er wel even op dat je dus bij de offerteaanvraag goed aangeeft wat je voor ogen hebt. Je hebt dan direct meer kans dat de prijsopgave aansluit op het project dat je wilt uitzetten. Met je nieuwe kozijnen ben je gegarandeerd van jarenlang genot van je nieuwe kunststof kozijnen in Soerendonk.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Theodoor Fortuyn Theodoor Fortuyn
Customer Succes manager bij kozijnenkaart.nl
Kunststof kozijnen94%
Houten kozijnen90%
Vervangen kozijnen97%
Ik help je graag!

Veelgestelde vragen over kozijnspecialisten uit

Soerendonk

Er zijn diverse voordelen aan kunststof kozijnen. Denk aan weerbestendigheid, duurzaamheid (en milieuvriendelijk), weinig onderhoud en makkelijk schoon te houden. Zijn er dan ook nadelen? Een paar, maar in alle eerlijkheid, deze zijn meestal relatief! Dit kun je lezen op onze pagina kunststof kozijnen.

De prijsopbouw van kunststof kozijnen in Soerendonk kun je als volgt kort samenvatten: Installatiekosten 45%, Materiaalkosten 45% en 10% overige (sloop en montage) kosten. Gemiddeld kun je voor een snelle berekening uitgaan van gemiddeld 725 euro per m2 (raam), inclusief glas, montage en btw. Natuurlijk hangt dit van diverse factoren af en hebben we dit voor je uiteen gezet voor meer inzicht in deze kosten.

kozijnenkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle kozijnspecialisten in Nederland. Wij zien welke kozijnspecialisten beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie kozijnspecialisten waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van kozijnspecialisten uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Beste kozijnenspecialist in Soerendonk

Prachtige kunststof kozijnen!

7 maart 2023

Wist niet dat kozijnen zo prachtig konden zijn! Boven iedere verwachting!

- Thomas van de Ven

Kennis van zaken

28 februari 2023

Duidelijk iemand met kennis van zaken. Geweldig fijn!

- Nancy Martens

prima campagne

25 februari 2023

We hadden mazzel dat er een mooie actie was bij een van de bedrijven van de offertes. Direct gebruik van gemaakt en met een prima prijsverlaging al onze kozijnen laten verwisselen.

- Chantal Veenstra

Geweldig goed!

14 februari 2023

Voor de tweede keer een offerte gevraagd en daardoor nieuwe kozijnen laten plaatsen. Prima service en niet te duur.

- Claudia Jansen

erg vertrouwd!

10 februari 2023

Voor de tweede maal een offerte gevraagd en daarom nieuwe kozijnen laten plaatsen. Prima service en niet te duur.

- Ivo Hoekstra

Goede afhandeling

5 februari 2023

Onze woning ziet er wederom tip top uit met de nieuwe kunststof kozijnen. De afwerking hebben de mannen erg gedaan.

- Sander van Dijk

Aanrader!

23 januari 2023

Onze nieuwe kozijnen zijn van erg mooie kwaliteit en niet duur! Oprecht een aanrader. Tevreden klant.

- Marcel Jansen

Goede uitleg

20 januari 2023

Ben gaan kijken voor inlichting voor kozijnen. Ben prima geholpen met goede toelichting.

- Femke van den Heuvel

Dankzij kozijnkaart succesvol!

11 januari 2023

Wist even niet waar ik een specialist kon vinden die goed was. Kozijnkaart heeft me enorm geholpen door een keuze te kunnen maken. Geweldige kozijnen nu!

- Miranda Vos

Uitgelichte kozijnspecialisten in Soerendonk

Simons Ramen, Deuren en Serres

Lagedijk 4
5705 BZ Helmond
Nederland

0492 532 795
http://www.simonskozijnen.nl/

Caris Rth

Pannenweg 148
6031 RK Nederweert
Nederland

0495 631 403
https://carisrth.nl/

Pascal ramen en deuren

Vuurijzer 5
5753 PA Deurne
Nederland

0493 317 781
http://www.pascalramenendeuren.nl/