Kunststof kozijnen Waalre

Wil jij een betaalbare kozijnspecialist uit Waalre die bij jou verder kan helpen?

Dan ben je op de goede plek.

Kozijnenkaart zorgt dat jij die zoekt naar Kunststof kozijnen Waalre verbonden wordt aan een kozijnspecialist die bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle kozijnspecialisten uit Waalre – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2021 en verder.

Kunststof kozijnen Waalre nodig?

Nu kozijnspecialist offertes vergelijken

Kunststof kozijnen Waalre
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 47 reviews)
kozijnen_kunststof_offerte_houten_aluminium_vervangen_kosten
kozijnen_kunststof_offerte_houten_aluminium_vervangen_kosten
kozijnen_kunststof_offerte_houten_aluminium_vervangen_kosten
kozijnen kunstof offerte houten aluminium vervangen kosten
kozijnen kunstof offerte houten aluminium vervangen kosten
kozijnen kunstof offerte houten aluminium vervangen kosten
kozijnen kunstof offerte houten aluminium vervangen kosten

kunstof kozijnen kozijnspecialisten vergelijken

Vergelijken van prijzen voor kunststof kozijnen in Waalre gaat heel gemakkelijk zoals je ziet. Meestal ontvang je dezelfde dag nog reactie! We helpen niet alleen mensen in Waalre, maar in heel Nederland! Zo hebben wij huiseigenaren en ondernemers uit Eindhoven, Nuenen en Best bijvoorbeeld ook geholpen aan een kozijnspecialist.

Waarom kunststof kozijnen Waalre

Het zoeken van een geschikte en natuurlijk een betaalbare kozijnspecialist in Waalre is nog niet zo makkelijk als dat je zou denken. Je kunt nu eenmaal niet bij het meest nabije installatiebedrijf binnen stappen en de eerste persoon kiezen die je ziet. Er zijn een aantal punten om in je achterhoofd te houden wanneer je zoekt naar een kozijnspecialist in Waalre. Lees snel verder om te leren hoe ook jij de beste kozijnspecialist van Waalre kan vinden!

Spring direct naar:

Kunststof kozijnen Waalre laten plaatsen

Kunststof kozijnen in Waalre zijn voor veel huishoudens een slimme investering. Nu zijn er echter nogal wat mogelijkheden als het aankomt op het installeren van nieuwe kozijnen.

Kunststof kozijnen zijn vaak voordelig geprijsd en passen hierdoor bij elk budget. Voornamelijk voor personen die meer info willen over kunststof kozijnen in Waalre plaatsen, is deze informatiepagina opgezet. Door middel van deze kennis weet je nauwkeurig wat je kunt verwachten, daardoor zul je niet meer voor verrassingen komen te staan.

Liever overige kozijnen, zoals houten kozijnen of aluminium kozijnen? Ook professionals hiervoor vindt je via Kozijnenkaart.nl!

Kunststof kozijnen voor jouw pand in Waalre

Vraag direct een offerte aan

Klik op ‘Vraag direct een offerte aan’ om drie offertes te krijgen van kozijnspecialisten uit Waalre die jou vrijblijvend zullen informeren over de beste aankoop van kunststof kozijnen.

Kozijnen vervangen Waalre – waarom vervangende kozijnen installeren?

Niet iedereen weet exact wat de meerwaarde is van nieuwe kozijnen. Om je wat inzicht te geven in de talloze voordelen, zetten we diverse zaken op een rij. Je kent dan straks alle voordelen van het vervangen van kozijnen in Waalre. Het belangrijkste voordeel van nieuwe kozijnen is het feit dat ze gunstig zijn voor de isolatiewaarde van je verblijf. Zeker bij oudere woningen waar houten kozijnen geplaatst zijn kan er sprake zijn van onderliggende beschadiging aan het hout. Deze schade heeft als gevolg dat tocht zijn intrede kan maken in je pand. Wat over het algemeen gepaard gaat met extra stookkosten om alles warm en droog te houden. Het stoken tegen tocht en vocht is dikwijls zonde van je geld. Vanwege de uitstekende isolatie van kunststof kozijnen blijven dit soort aanvullende kosten je bespaard. Zie het dan ook echt als een investering in je woonhuis.

Echter is dit niet het enige voordeel wat je kunt ondervinden indien je ervoor kiest om kozijnen te laten vervangen in Waalre. De gehele uitstraling van je huis gaat er vaak ook op vooruit. Voor jou als bewoner is dit logischerwijs wel zo prettig, je wil immers wel in een mooi huis kunnen verblijven. Nieuwe kozijnen verhogen vaak ook de waarde van je pand. Bij een mogelijke verkoop van de woning haal je je investering er dan veelal ook simpel weer uit. Door deze vele voordelen is kozijnen vervangen in Waalre dé keuze om te maken!

Ben je op zoek naar meer informatie? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kozijnen vervangen.

Meer informatie over het (laten) vervangen van je kozijnen?

Meer informatie over kozijnen laten vervangen

Klik op de knop om alles te weten te komen over het (laten) vervangen van je kozijnen.

Kozijnen Waalre – zelf plaatsen of uitbesteden?

Sommige mensen zijn van nature goed in klussen in huis. Het voornaamste voordeel is natuurlijk dat je wat kosten kunt besparen, je hoeft namelijk alleen maar te betalen voor de kozijnen zelf en niet voor de arbeidskosten. Helaas zijn er tevens wat nadelen aan het eigenhandig installeren van kozijnen in Waalre. Bij het monteren van kozijnen in Waalre is het fundamenteel dat het op de juiste wijze vast wordt gezet. Als de kozijnen niet volledig juist geïnstalleerd zijn is er een directe kans op reductie van de isolatiewaardes, het loskomen van kozijnen, inscheuren in de muren etc. En de grootste afweging om het niet zelf te doen: de garantie. Ga je zelf klussen met kozijnen? Dan vervalt meestal de garantie. Kozijnen bezitten een enorm lange levensduur, dus missende garantie is jammer van je investering!

Als je geen ervaring hebt betreffende het aanbrengen van kozijnen of over klussen in het algemeen dan is het slim om er een specialist voor in te schakelen. Wegens de lange levensduur en het comfort van plaatsing vallen de prijzen mee indien je een specialist inhuurt in Waalre. Vlug een richtlijn krijgen wat het voor jouw woonhuis zou kosten? Ga snel naar offertes aanvragen en binnen korte tijd heb je de offertes van onze kozijnspecialisten in huis!

Alle kunststof kozijnen specialisten uit Waalre

Bekijk ook hout- en aluminium kozijnspecialisten uit

Gemiddelde kosten voor kunststof kozijnen Waalre

Hoeveel kunststof kozijnen kosten is afhankelijk van een tal verschillende factoren. Je keuzes hebben ook invloed op de kunststof kozijnen prijs. Heb je een idee van het type kunststof kozijn? Het type raam (bijv. kiep of een vast raam) is ook van invloed op de kosten. En het type grondstof (kunststof soort) en de soort ramen zijn ook van invloed.

Hieronder leggen we uit welke factoren de kosten van kunststof kozijnen raken.

 • Het soort raamkozijn
 • De montagekosten
 • De beglazing die je kiest
 • Het hang- en sluitwerk
 • Voorrij- en afvoerkosten

Tip: Laat je nieuwe kunststof kozijnen plaatsen met isolatieglas? Dan profiteer je van een verlaagd btw-tarief. In plaats van 21% btw, betaal je maar 9% btw over deze ramen. Daarnaast heb je mogelijk recht op een mooie isolatiesubsidie! Wel moet je hiervoor investeren in een tweede energiebesparende maatregel.

De kunststof kozijnen tarieven voor een vast raam van 60×60 centimeter beginnen bij €350,-, inclusief beglazing en montage. Een draai-/kiepraam van 60×60 centimeter laat je plaatsen vanaf €445,-. Heb je een valraam van 50×40 starten de kozijnen per stuk vanaf 285 euro (inclusief).

De categorie ramen en methode van installeren dragen bij aan de hoogte van de kosten. De installatie van een kunststof kozijn voor een raam van 60×60 centimeter kost circa €250,- (kozijn & montage) en de beglazing start vanaf gemiddeld €100,- tot €200,-. Dit betreffen dan standaard HR++ ramen. Wil je aanvullende of geringer isolatie dan HR++ (dus HR+ of HR+++ glas) dan zijn de prijzen vanzelfsprekend hoger of lager.

Soort kozijnAfmetingen (in cm)Prijs raamkozijnPrijs glas (HR++ glas)Prijs montageTotaalkosten
Vast raam60 x 60€100,-€25,-Vanaf €225,-Vanaf €350,-
120 x 80€130,-€50,-Vanaf €600,-Vanaf €780,-
Draai-/kiepraam60 x 60€200,-€20,-Vanaf €225,-Vanaf €445,-
120 x 80€290,-€40,-Vanaf €600,-Vanaf €930,-
Valraam50 x 40€130,-€30,-Vanaf €125,-Vanaf €285,-
100 x 80€220,-€50,-Vanaf €500,-Vanaf €770,-

Wil je meer weten over de kosten van nieuwe kozijnen? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kosten kunststof kozijnen.

Direct inzicht in de kosten van kunststof kozijnen?

Ik wil inzicht in de kosten van kunststof kozijnen

Klik op de knop om meer te leren over hoe de prijzen en kosten rondom kunststof kozijnen worden opgebouwd.

Tips voor lagere kunststof kozijnen prijzen

Een voordelig kunststof kozijn vinden? De kunststof kozijnen tarieven zijn zeer voordelig, zeker vergeleken met materialen als staal of aluminium. Daarnaast bestaan er andere manieren om meer te besparen op de prijzen.

Tips om te bezuinigen:

 • Kies voor vaste ramen in plaats van val- of draai-/kiepramen. Deze zijn goedkoper.
 • Ga voor een eenvoudige stijl in een goedkope kleur. Kunststof kozijnen met folie zijn vaak iets duurder.
 • Schakel een kozijnenspecialist uit Waalre in. Hoe dichterbij hoe beter, want dan zijn de voorrijkosten zo laag mogelijk.
 • Vergelijk de prijzen van meerdere specialisten en kies de vakman met het beste aanbod. Zo bespaar je tot wel 40% op de kostprijs.

Worden er subsidies denkbaar voor de investering in kunststof kozijnen? Op dit ogenblik is er geen landelijke subsidie. Je kunt echter wel een subsidie krijgen voor het installeren van isolatieglas. Een bepaling hiervoor is dat je bovendien nog investeert in minstens één andere energiebesparende voorziening. Meer hierover lees je op rvo.nl.

Tevens is het denkbaar dat er in jouw gemeente of gebied een plaatselijke subsidie wordt aangeboden voor het vervangen van kozijnen of beglazing. Of dit in jouw woonplaats alsmede het geval is, controleer je eenvoudig via energiesubsidiewijzer.nl.

Wil je alles weten over de prijzen van kunststof kozijnen? Regel vrijblijvend een offerte via onze pagina over offerte kunststof kozijnen.

Wil je graag gratis en vrijblijvend meerdere offertes ontvangen?

Vraag direct offertes kunststof kozijnen aan!

Klik op bovenstaande knop om op je gemak meerdere gekwalificeerde kozijnspecialisten met elkaar te vergelijken en bespaar vandaag nog.

Houten kozijnen Waalre – je eerste alternatief

Overigens zijn kunststof kozijnen niet de enige soort kozijnen die je kunt aanbrengen bij jou in huis. Zo is het als voorbeeld ook mogelijk om te kiezen voor de houten kozijnen . Houten kozijnen komen vrij veel voor in Nederland. Dit komt grotendeels omdat houten kozijnen vroeger de standaard waren.. Je kunt kiezen uit verschillende houtsoorten als het aankomt op deze kozijnen. Het is raadzaam om te weten welke houtsoort welk gevolg heeft op de kwaliteit van je kozijnen. Als je bijvoorbeeld voor een zeer zachte houtsoort kiest dan is de isolatiewaarde minder dan bij de sterkere houtsoorten. Verder is een zachte soort gevoeliger voor vocht en rot. Als je houten kozijnen in Waalre wilt aanleggen, is het over het algemeen fijn om een deskundige partij om raad te vragen. Zij voorzien je van advies over de houtsoort die het voornaamste bij jouw woning past.

Naast de vele voordelen kleven er helaas ook een aantal nadelen aan houten kozijnen in Waalre. Het grootste nadeel is het feit dat houten kozijnen aanzienlijk meer onderhoud vergen dan overige soorten kozijnen. Houten kozijnen hebben immers verf nodig om beschermd te worden. Bij de aluminium en kunststoffen kozijnen is dit niet het geval. Beits kan erg duur zijn als je een specifieke kleur in gedachten hebt, dit brengt dus ook kosten met zich mee. Daar komt bij dat je voor de kosten op moet draaien indien je houten kozijnen in Waalre houtrot vertonen. Gelukkig is houtrot sporadisch wanneer er goed voor de houten kozijnen in Waalre gezorgd wordt. Wel is het van waarde als je je hier van bewust bent. Schrik je niet af van een beetje extra onderhoud en hou je van een authentieke uitstraling? Dan zijn houten kozijnen echt iets voor je!

Wil je liever houten kozijnen in Waalre?

Informatie over houten kozijnen

Klik op bovenstaande knop om meer informatie te vinden over het laten plaatsen van houten kozijnen.

Aluminium kozijnen Waalre – het tweede alternatief

Aluminium kozijnen in Waalre zijn een uitstekend tweede oplossing op kunststof kozijnen. Wil jij dat een pro de aluminium kozijnen aanlegt? Vraag dan meteen nog offertes aan en bespaar ogenblikkelijk. De vakmensen staan namelijk voor je klaar om je te voorzien van nieuwe aluminium kozijnen in Waalre.

Wij verzekeren dat elk bij ons aangesloten kozijnen bedrijf streeft naar een hoge klanttevredenheid en aantrekkelijke prijzen. Ben je nieuwsgierig naar kosten voor aluminium kozijnen in Waalre? Onze kozijn specialisten uit Waalre informeren en adviseren je graag. En vraag je je offerte aan via kozijnkaart.nl? Dan weet je zeker dat je niet teveel betaalt! Bespaar tot maar liefst 40% op je tarieven!

Ben je diverse materialen aan het vergelijken voor je kozijnen in Waalre? Overweeg dan eens voor aluminium te gaan. Ze zijn bij de meest voorkomende kozijn vakmensen beschikbaar en hebben verschillende belangrijke voordelen. We zetten de grootste voordelen even voor je op een rij:

 • Eigentijds uiterlijk voor je kozijn
 • Milieuvriendelijke materiaalsoort
 • Geen rotting, roest en vochtopname voor je kozijnen in Waalre
 • Uiterst ecologische stofsoort
 • Kozijn behoeft minder onderhoud
 • Goede isolatie
 • Aantrekkelijke prijzen

Met aluminium kozijnen kies je voor een duurzaam materiaal voor jouw kozijnen in Waalre. Deze stof vertoont namelijk geen rottingsproces en roest niet, waardoor het uiterlijk van je raamkozijnen ook na een lange tijd heel mooi blijft. Omdat het materiaal hiernaast niet elektrostatisch is, heb je geen last van vervelende dingen als viezigheid en stof. Bovendien hoef je je kozijnen – zeker de eerste jaren – niet tot nauwelijks te voorzien van onderhoud. Omdat aluminium geen vocht opneemt, is het een zeer geschikte materiaalsoort om te gebruiken.

Een keuze voor aluminium kozijnen is ook nog eens zeer goed voor het milieu. Aluminium is een onuitputtelijke grondstof, die men kan blijven gebruiken zonder dat dit het milieu schade toebrengt. Een klimaatneutrale woonomgeving komt dus met jouw hulp dichterbij. De stof soort gaat hiernaast jaren mee, omdat het een uitermate robuust karakter heeft. Daarmee kies je dus voor duurzaamheid, milieuvriendelijkheid én een sterke materiaalsoort.

Wil je liever aluminium kozijnen laten plaatsen?

Informatie over aluminium kozijnen

Klik op bovenstaande knop om meer informatie te vinden over het laten plaatsen van aluminium kozijnen.

Offerte voor kunststof kozijnen laten plaatsen in Waalre

Als het goed is heb je dankzij van dit artikel al een beter beeld over wat je kunt verwachten bij kunststof kozijnen laten plaatsen in Waalre. De kunststof kozijnen gaan lang mee, zien er regelmatig mooi uit en zijn super simpel te onderhouden. Je kunt via kozijnkaart.nl meerdere offertes ontvangen om simpel te vergelijken. Je hebt dus snel inzicht in de onkosten die je moet maken.

In minder dan no time ben ook jij hierdoor voorzien van prachtige nieuwe kozijnen voor bij jou in het woonhuis. Let er wel even op dat je dus bij de offertes goed aangeeft wat je voor ogen hebt. Je hebt dan meteen meer kans dat de aanbieding aansluit op het project dat je wilt uitzetten. Met je nieuwe kozijnen ben je gegarandeerd van jarenlang plezier van je nieuwe kunststof kozijnen in Waalre.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Theodoor Fortuyn Theodoor Fortuyn
Customer Succes manager bij kozijnenkaart.nl
Kunststof kozijnen94%
Houten kozijnen90%
Vervangen kozijnen97%
Ik help je graag!

Veelgestelde vragen over kozijnspecialisten uit

Waalre

Er zijn diverse voordelen aan kunststof kozijnen. Denk aan weerbestendigheid, duurzaamheid (en milieuvriendelijk), weinig onderhoud en makkelijk schoon te houden. Zijn er dan ook nadelen? Een paar, maar in alle eerlijkheid, deze zijn meestal relatief! Dit kun je lezen op onze pagina kunststof kozijnen.

De prijsopbouw van kunststof kozijnen in Waalre kun je als volgt kort samenvatten: Installatiekosten 45%, Materiaalkosten 45% en 10% overige (sloop en montage) kosten. Gemiddeld kun je voor een snelle berekening uitgaan van gemiddeld 725 euro per m2 (raam), inclusief glas, montage en btw. Natuurlijk hangt dit van diverse factoren af en hebben we dit voor je uiteen gezet voor meer inzicht in deze kosten.

kozijnenkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle kozijnspecialisten in Nederland. Wij zien welke kozijnspecialisten beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie kozijnspecialisten waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van kozijnspecialisten uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Beste kozijnenspecialist in Waalre

Maatwerk

22 september 2021

Alles verliep gemakkelijk en van de prijs tot de afwerking en het responderen van onze vragen. Een dikke pluim voor dit traject en onze nieuwe kunststof kozijnen.

- Marjolein Smits

Positieve ervaring

19 september 2021

Onze woning ziet er weer tip top uit met de nieuwe kunststof kozijnen. De afwerking hebben de mannen erg gedaan.

- Bart Huisman

Klantvriendelijke benadering

10 september 2021

We hebben offertes aangevraagd via hier en daarna snel een datum mogen prikken. De mannen hadden niet enkel kennis van zaken echter hebben ons daarnaast persoonlijk laten begrijpen dat we beter voor andere kozijnen konden gaan dan we eerst wilden. Blij met deze manier van zaken doen.

- Petra Janssen

De mooiste kozijnen van de straat!

3 september 2021

Van een paar deuren verder kwamen ze vragen bij wie ik mijn kozijnen had laten doen. Dat is toch fantastisch?

- Albert Verbeek

Uitleg was helder en het is onwijs prima geworden

28 augustus 2021

We hebben ‘aparte’ ramen in ons huis dus het was noodzaak dat we echt een goede toelichting en advies kregen. Scherpe offerte ontvangen daarnaast via kozijnenkaart.nl

- Sebastiaan Mulder

Niet enkel meer isolatie maar tevens een waardevermeerdering op ons huis

16 augustus 2021

Onze voordeur is vervangen door een deur met een kunststof kozijn. Wij zijn onder de indruk van de deur en de afwerking. Een prima voordeur die sluit als een huis 😉 De komende koude maanden verwacht ik dat de gang van onze jaren 40 woning een stuk minder frisjes zal zijn. De prijs was scherp in verhouding met de concurrentie. Materiaal en afwerking top!

- Roel Veenstra

Helder verhaal

13 augustus 2021

Ben gaan kijken voor voorlichting van kozijnen. Zijn prima geholpen met goede toelichting.

- Tessa de Koning

Probleemloos

8 augustus 2021

De kunststof kozijnen verwerkt in ons huis zijn geworden. Bij aankomst even snel een bak koffie en hup de kerels gingen aan het werk. Ze werkte ingespannen, niet te geluidruchtig en ik kreeg keurig uitleg van de hoe en waarom rondom mijn gekozen kozijnen. Er stonden 3 dagen ingepland voor de constructie maar ze waren na 2 dagen al klaar. De aanbieding van hun was al keurig en nu door arbeid mindering nog minder geld kwijt. content dus.

- Nicole Evers

Probleemloos

31 juli 2021

De kunststof kozijnen verwerkt in ons huis zijn geworden. Gezellig even koffie en dan rap aan het werk. Alles is proper gedaan en vervolgens alles uitgelegd. Er stonden 3 dagen ingepland voor de constructie maar ze waren na 2 dagen al klaar. De aanbieding van hun was al netjes en nu door uren mindering nog minder geld kwijt. tevreden dus.

- Annemarie van der Horst

Uitgelichte kozijnspecialisten in Waalre

Keeris Kunststoframen

Eindhovenseweg 14a
5582 HS Waalre
Nederland

040 221 6496
http://www.keeriskunststofkozijnen.nl/

Belisol Eindhoven

Dillenburgstraat 11
5652 AM Eindhoven
Nederland

040 200 5200
http://www.belisol.nl/showroom/eindhoven

Ekoz Kozijnen

Wal 5
5611 GE Eindhoven
Nederland

040 848 2256
http://www.ekoz.nl/