Kunststof kozijnen Veldhoven

Wil jij een ijzersterke kozijnspecialist uit Veldhoven die bij jou verder kan helpen?

Dan ben je op de goede plek.

Wij zorgen dat jij die op zoek bent naar Kunststof kozijnen Veldhoven verbonden wordt aan een expert die bij je past.

Het beste gedeelte?

Kozijnenkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle kozijnspecialisten uit Veldhoven – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2023 en verder.

Kunststof kozijnen Veldhoven nodig?

Nu kozijnspecialist offertes vergelijken

Kunststof kozijnen Veldhoven
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 80 reviews)
kozijnen_kunststof_offerte_houten_aluminium_vervangen_kosten
kozijnen_kunststof_offerte_houten_aluminium_vervangen_kosten
kozijnen_kunststof_offerte_houten_aluminium_vervangen_kosten
kozijnen kunstof offerte houten aluminium vervangen kosten
kozijnen kunstof offerte houten aluminium vervangen kosten
kozijnen kunstof offerte houten aluminium vervangen kosten
kozijnen kunstof offerte houten aluminium vervangen kosten

kunstof kozijnen kozijnspecialisten vergelijken

Vergelijken van prijzen voor kunststof kozijnen in Veldhoven gaat heel gemakkelijk zoals je ziet. Meestal ontvang je dezelfde dag nog reactie! We helpen niet alleen mensen in Veldhoven, maar in heel Nederland! Zo hebben wij huiseigenaren en ondernemers uit Valkenswaard, Bergeijk en Waalre bijvoorbeeld ook geholpen aan een kozijnspecialist.

Waarom kunststof kozijnen Veldhoven

Een betaalbare en geschikte kozijnspecialist vinden in Veldhoven kan best een lastige zijn. Het is nu eenmaal niet geheel volgens etiquette om zonder uitnodiging een installatiebedrijf binnen te lopen zonder eerder contact. Er zijn een aantal punten om in je achterhoofd te houden wanneer je opzoek gaat naar een kozijnspecialist uit Veldhoven. Wij vertellen je met alle plezier wat je moet onthouden!

Spring direct naar:

Kunststof kozijnen Veldhoven laten installeren

Het laten aanbrengen van kunststof kozijnen in Veldhoven is niet iets wat je dagelijks laat uitvoeren. Derhalve is het ook van waarde dat je een specialist vindt die je kunststof kozijnen in Veldhoven kan aanleggen. Een expert hoeft niet per definitie prijzig te zijn, als je maar weet waar je naar op zoek moet gaan.

Om kunststof kozijnen in Veldhoven te laten installeren, kun je beter niet voor de eerste de beste generalist kiezen. Je wilt namelijk een vakman die de kunststof kozijnen in Veldhoven zal aanleggen. Een sterkere vorm van verzekering en kwaliteit is bijna niet denkbaar. Je wilt de komende jaren immers onbekommerd kunnen genieten van je nieuwe kunststof kozijnen in Veldhoven.

Kunststof kozijnen in Veldhoven zijn een goede wijziging aan je huis. Je profiteert van een geweldige isolatie, een lange levensduur en minimaal onderhoud. Daarnaast is kunststof leuk geprijsd, waardoor ze voor een breed publiek toegankelijk zijn. Ben je ook op zoek naar een vakman voor je kunststof kozijnen in Veldhoven?

Op deze pagina lees je waarom kunststof kozijnen aanbrengen een slim idee is! Je vindt meer info over de vele voordelen en leest wat kunststof kozijnen kosten. Natuurlijk vindt je hier ook bespaartips en lees je waar je op moet letten bij het vinden van een kozijnspecialist.

Liever overige kozijnen, zoals houten kozijnen of aluminium kozijnen? Ook specialisten daarvoor vindt je via Kozijnenkaart.nl!

Kozijnen vervangen Veldhoven – waarom vervangende kozijnen aanleggen?

Niet iedereen weet precies wat de meerwaarde is van nieuwe kozijnen. Om dit te laten zien is het belangrijk om in te gaan op allemaal aspecten. Je kent dan later alle voordelen van het vervangen van kozijnen in Veldhoven. Het belangrijkste voordeel van nieuwe kozijnen is het feit dat ze gunstig zijn voor de isolatiewaarde van je woonhuis. Hoofdzakelijk bij oudere woningen waar houten kozijnen geplaatst zijn kan er sprake zijn van onderliggende beschadiging aan het hout. Door deze beschadiging is een woning vaak extra gevoelig voor waterschade en tocht. Wat over het algemeen gepaard gaat met extra stookkosten om alles warm en droog te houden. Het stoken tegen tocht en vocht is dikwijls zonde van je geld. Kiezen voor kunststof kozijnen brengt door de hoge isolatiewaarde met zich mee dat je flink veel geld kunt besparen op je totale stookkosten. Zie het dan ook echt als een investering in je pand.

Echter is dit niet het enige voordeel wat je zal ervaren als je ervoor kiest om kozijnen te laten vervangen in Veldhoven. De volledige uitstraling van je huis gaat er vaak ook op vooruit. En dat is prettig! Hoe mooier je woont, hoe beter, toch? Nieuwe kozijnen verhogen over het algemeen ook de waarde van je woonhuis. Mocht je uiteindelijk van plan zijn om te verhuizen dan zal je hierdoor in staat zijn om meer geld te krijgen bij de verkoop van je verblijf. Door deze vele voordelen is kozijnen vervangen in Veldhoven dé keuze om te maken!

Ben je op zoek naar meer informatie? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kozijnen vervangen.

Meer informatie over het (laten) vervangen van je kozijnen?

Meer informatie over kozijnen laten vervangen

Klik op de knop om alles te weten te komen over het (laten) vervangen van je kozijnen.

Kozijnen Veldhoven – zelf aanbrengen of uitbesteden?

Wanneer je een beetje handig bent met het klussen in huis, kun je ervoor gaan om je kozijnen in Veldhoven zelf te plaatsen. Echter eigenlijk raden we je aan om het toch uit te besteden. Dit heeft een aantal oorzaken, namelijk:

 • Zelf doen kost over het algemeen veel tijd
 • Zelf doen kost relatief meer, vanwege onvoorzien restmateriaal of fouten
 • De kans op fouten is groter dan wanneer je het uitbesteedt
 • Een specialist heeft ook kennis van isolatie en onderhoud
 • Afwijkingen op recht-toe-recht-aan kan voor grote problemen en lekkages zorgen

Verder loop je geen garantie mis ingeval je kiest voor een kozijnspecialist. Daarom ben je dus niet uitsluitend verzekerd van een karwei die goed wordt uitgevoerd en er op het moment zelf prima uit ziet, maar ben je ook verzekerd voor een toekomstige aanpassing waar je nog talloze jaren plezier van gaat hebben.

Een kozijnspecialist, het woord zegt het al, is de expert op het gebied van de laatste ontwikkelingen in kozijnen, waardoor jij constant het nieuwste aanbod kunt zien. Denk hierbij niet alleen aan de kozijnen zelf maar ook aan tinten, bescherming en de manier van bevestiging. Het helpt dan als een vakman met je meedenkt plus je adviseert, zodat je tot een grandioos resultaat komt.

Kunststof kozijnen installeren? Schakel dan een expert in! Dus weet je zeker dat je het mooiste resultaat krijgt en dat de bezigheden zorgvuldig worden uitgevoerd, zonder beschadigingen of slordige afwerking. Met een kozijnspecialist in de arm ontvang je sowieso garantie op de kozijnen, het werk en overige producten. Ga je eigenhandig klussen, vervalt deze garantie vaak.

Alle kunststof kozijnen specialisten uit Veldhoven

Bekijk ook hout- en aluminium kozijnspecialisten uit

Gemiddelde kosten voor kunststof kozijnen Veldhoven

Hoeveel kunststof kozijnen kosten is afhankelijk van een veel verscheidene factoren. Je keuzes hebben ook invloed op de kunststof kozijnen kosten. Welk model kozijn wil je bijvoorbeeld? Een vast raam is door het eenvoudige mechanisme een stuk voordeliger dan een draai-/kiepraam. Het kaliber kunststof en de beglazing heeft uiteraard ook een invloed op de tarieven.

Hieronder leggen we uit welke factoren de kosten van kunststof kozijnen beïnvloeden.

 • Het soort raamkozijn
 • De montagekosten
 • De beglazing die je kiest
 • Het hang- en sluitwerk
 • Voorrij- en afvoerkosten

Tip: Laat je nieuwe kunststof kozijnen plaatsen met isolatieglas? Je krijgt dan namelijk een verlaagd btw-tarief. In plaats van 21% btw, betaal je maar 9% btw over deze ramen. Daarnaast heb je mogelijk recht op een mooie isolatiesubsidie! Hier kom je al voor in aanmerking als je twee energiebesparende maatregelen in huis hebt.

De kunststof kozijnen tarieven voor een vast raam van 60×60 centimeter beginnen vanaf €350,-, incluis beglazing en montage. Een draai-/kiepraam van 60×60 centimeter laat je monteren vanaf €445,-. Heb je een valraam van 50×40 starten de kozijnen per stuk vanaf 285 euro (inclusief).

De soort ramen en wijze van installeren dragen bij aan de hoogte van de prijzen. De montage van een kunststof kozijn voor een raam van 60×60 centimeter kost circa €250,- (kozijn & montage) en de beglazing begint vanaf gemiddeld €100,- tot €200,-. Hiermee gaat het om standaard HR++ beglazing. Wil je aanvullende of geringer isolatie dan HR++ (dus HR+ of HR+++ glas) dan zijn de tarieven uiteraard hoger of lager.

Soort kozijnAfmetingen (in cm)Prijs raamkozijnPrijs glas (HR++ glas)Prijs montageTotaalkosten
Vast raam60 x 60€100,-€25,-Vanaf €225,-Vanaf €350,-
120 x 80€130,-€50,-Vanaf €600,-Vanaf €780,-
Draai-/kiepraam60 x 60€200,-€20,-Vanaf €225,-Vanaf €445,-
120 x 80€290,-€40,-Vanaf €600,-Vanaf €930,-
Valraam50 x 40€130,-€30,-Vanaf €125,-Vanaf €285,-
100 x 80€220,-€50,-Vanaf €500,-Vanaf €770,-

Wil je meer weten over de kosten van nieuwe kozijnen? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kosten kunststof kozijnen.

Direct inzicht in de kosten van kunststof kozijnen?

Ik wil inzicht in de kosten van kunststof kozijnen

Klik op de knop om meer te leren over hoe de prijzen en kosten rondom kunststof kozijnen worden opgebouwd.

Tips voor lagere kunststof kozijnen prijzen

Een goedkoop kunststof kozijn vinden? De kunststof kozijnen kosten zijn erg voordelig, helemaal vergeleken met materialen als staal of aluminium. Alsmede zijn er andere manieren om meer te besparen op de tarieven.

Tips om te besparen:

 • Kies voor vaste ramen in plaats van val- of draai-/kiepramen. Deze zijn goedkoper.
 • Ga voor een eenvoudige stijl in een goedkope kleur. Kunststof kozijnen met folie zijn vaak iets duurder.
 • Schakel een kozijnenspecialist uit Veldhoven in. Hoe dichterbij hoe beter, want dan zijn de voorrijkosten zo laag mogelijk.
 • Vergelijk de prijzen van meerdere specialisten en kies de vakman met het beste aanbod. Zo bespaar je tot wel 40% op de kostprijs.

Worden er subsidies mogelijk voor de duurzame investering in kunststof kozijnen? Voorlopig is er geen subsidie (landelijk). Je kunt daarentegen wel een subsidie ontvangen voor het installeren van isolatieglas. Een voorwaarde hiervoor is dat je tevens nog investeert in tenminste één andere energiebesparende voorziening. Je kunt hierover meer vinden op rvo.nl

Tevens is het denkbaar dat er in jouw stad of gebied een plaatselijke subsidie wordt aangeboden voor het vervangen van kozijnen of beglazing. Of dit in jouw woonplaats tevens het geval is, controleer je eenvoudig via energiesubsidiewijzer.nl.

Wil je alles weten over de prijzen van kunststof kozijnen? Regel vrijblijvend een offerte via onze pagina over offerte kunststof kozijnen.

Wil je graag gratis en vrijblijvend meerdere offertes ontvangen?

Vraag direct offertes kunststof kozijnen aan!

Klik op bovenstaande knop om op je gemak meerdere gekwalificeerde kozijnspecialisten met elkaar te vergelijken en bespaar vandaag nog.

Houten kozijnen Veldhoven – het allereerste alternatief

Houten kozijnen Veldhoven, voor velen een ideaal alternatief. Voor veel mensen gaat er niks boven een natuurlijke materiaalsoort als hout. Niets kan de warme en sfeervolle uitstraling van hout evenaren. Maar je keuze voor houten kozijnen hangt van een aantal factoren af. We zullen hieronder de kenmerken van houten kozijnen bespreken en je informeren over alle mogelijkheden.

We haalden het hierboven al aan: de warme en sfeervolle uitstraling. Maar hier kunnen we nog een schepje bovenop doen, want houten kozijnen zijn ook over het algemeen uniek. Geen plank of stuk hout ziet er exact hetzelfde uit als de andere. Maar hout heeft nog meerdere prettige eigenschappen. Hout is van zichzelf een isolerend product.

Bovenop de warme uitstraling is hout dus ook nog eens uiterst geschikt om warmte te behouden. Een ander bekend aandachtspunt is dat houten kozijnen geleverd en gemonteerd kunnen worden met de nodige maatregelen tegen diefstal. Ze dragen dus ook nog eens bij aan de veiligheid in en rondom je huis.

Kies je voor houten kozijnen in Veldhoven, dan moet je in ieder geval nog voor een houtsoort kiezen. Ook hierin is de keuze weer geweldig. Houd bij het kiezen van de juiste houtsoort rekening met de kwaliteit, het onderhoud dat het vergt en de duurzaamheid. Hout kan onderverdeeld worden in vijf duurzaamheidsklassen. Klasse 1 is het meest duurzaam, klasse 5 het minst. Let erop dat het hout een keurmerk van FSC heeft. Dit keurmerk staat voor gezond bosbeheer. Veelgebruikte houtsoorten voor kozijnen zijn afzelia, meranti, merbau, grenen en lariks.

Het mooie van houten kozijnen is dat ze af te stemmen zijn op elke soort huis. Ze zijn uiterst geschikt voor landelijke en klassieke woningen, maar passen ook goed in modernere bouwstijlen. Dat komt omdat hout in iedere gewenste kleur geverfd kan worden. Mocht het hout om wat voor reden aangetast raken, dan kan het makkelijk gerepareerd worden. Houten kozijnen kunnen zo jarenlang meegaan. Je kunt ze gebruiken voor schuiframen, draaikiepramen en normale raamkozijnen. Ook voor de kozijnen van je dakkapel is hout een uitstekende materiaalsoort.

Wil je liever houten kozijnen in Veldhoven?

Informatie over houten kozijnen

Klik op bovenstaande knop om meer informatie te vinden over het laten plaatsen van houten kozijnen.

Aluminium kozijnen Veldhoven – het tweede alternatief

Aluminium kozijnen zijn verder een van de bekendere soorten kozijnen. Met de geschikte aluminium kozijnen in Veldhoven heb je echt deugdelijkheid in handen. Aluminium kozijnen komen voor in alle mogelijke types en maten. Er heerst nog een soort taboe op aluminium omdat mensen denken dat ze alleen in metaalkeurig te verkrijgen zijn. Zo is het als voorbeeld mogelijk om te kiezen voor aluminium kozijnen in Veldhoven die van een specifieke kleur zijn voorzien. En je hoeft ze ook nog eens niet te schilderen, zoals je met bijvoorbeeld houten kozijnen wel moet doen. Er worden immers speciale technieken gebruikt om te zorgen voor een prachtig resultaat. Aluminium kozijnen dragen door een hoge mate van isolatie bovendien nog eens bij aan energiebesparing. Staat duurzaamheid hoog in het vaandel? Overweeg dan zeker aluminium kozijnen. Je kunt immers aanzienlijk veel kosten besparen. Dit maakt het een goede investering voor bij jou in het woonhuis.

Ben je verscheidene materialen aan het vergelijken voor je kozijnen in Veldhoven? Overweeg dan eens voor aluminium te gaan. Ze zijn bij de meest voorkomende kozijn specialisten verkrijgbaar en hebben meerdere belangrijke voordelen. Hieronder hebben we de meest belangrijke voordelen overzichtelijk voor je opgesomd:

 • Eigentijds uiterlijk voor jouw kozijn
 • Milieuvriendelijke materiaalsoort
 • Geen rotting, roest en vochtopname voor je kozijnen in Veldhoven
 • Uiterst duurzame stofsoort
 • Kozijn behoeft niet veel onderhoud
 • Goede isolatiewaarde
 • Aantrekkelijke kosten
Wil je liever aluminium kozijnen laten plaatsen?

Informatie over aluminium kozijnen

Klik op bovenstaande knop om meer informatie te vinden over het laten plaatsen van aluminium kozijnen.

Offerte voor kunststof kozijnen laten installeren in Veldhoven

Als het goed is heb je door middel van dit artikel al een beter beeld over wat je kunt verwachten bij kunststof kozijnen laten plaatsen in Veldhoven. De kunststof kozijnen gaan lang mee, zien er regelmatig mooi uit en zijn onwijs makkelijk te onderhouden. Je kunt via kozijnkaart.nl enkele offertes ontvangen om gemakkelijk te vergelijken. Je hebt dus meteen inzicht in de kosten die je moet maken.

Voordat je het weet ben je voorzien van nieuwe kozijnen die compleet voldoen aan je behoeften. Let er wel even op dat je dus bij de offertes goed aangeeft wat je voor ogen hebt. Je hebt dan direct meer kans dat de offerte aansluit op het project dat je wilt uitzetten. Door de lange levensduur van de kunststof kozijnen kun je er in ieder geval weer even tegenaan!

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Theodoor Fortuyn Theodoor Fortuyn
Customer Succes manager bij kozijnenkaart.nl
Kunststof kozijnen94%
Houten kozijnen90%
Vervangen kozijnen97%
Ik help je graag!

Veelgestelde vragen over kozijnspecialisten uit

Veldhoven

Er zijn diverse voordelen aan kunststof kozijnen. Denk aan weerbestendigheid, duurzaamheid (en milieuvriendelijk), weinig onderhoud en makkelijk schoon te houden. Zijn er dan ook nadelen? Een paar, maar in alle eerlijkheid, deze zijn meestal relatief! Dit kun je lezen op onze pagina kunststof kozijnen.

De prijsopbouw van kunststof kozijnen in Veldhoven kun je als volgt kort samenvatten: Installatiekosten 45%, Materiaalkosten 45% en 10% overige (sloop en montage) kosten. Gemiddeld kun je voor een snelle berekening uitgaan van gemiddeld 725 euro per m2 (raam), inclusief glas, montage en btw. Natuurlijk hangt dit van diverse factoren af en hebben we dit voor je uiteen gezet voor meer inzicht in deze kosten.

kozijnenkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle kozijnspecialisten in Nederland. Wij zien welke kozijnspecialisten beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie kozijnspecialisten waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van kozijnspecialisten uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Beste kozijnenspecialist in Veldhoven

Klantgericht en vriendelijk

9 maart 2023

We hebben offertes aangevraagd via hier en aansluitend rap een datum mogen prikken. Er werd met ons mee gedacht en het ging niet om de hoge marge maar heus of we gelukkig waren. Gelukkig met deze manier van zaken doen.

- Tom Timmermans

Leuke actie

28 februari 2023

We hadden geluk dat er een mooie actie was bij een van de bedrijven van de offertes. Gelijk gebruik van gemaakt en met een nette vermindering al onze kozijnen laten verwisselen.

- Albert Verbeek

Vakwerk

21 februari 2023

Het volledige project van offerte t/m oplevering verliep en de service is voortreffelijk. Erg blij en blij verrast hierdoor. De kunststof kozijnen zijn echt een aanvulling op ons huis.

- Adrianus Koning

Goede uiteenzetting

14 februari 2023

Zijn gaan kijken voor kennisgeving van kozijnen. Zijn prima geholpen met goede toelichting.

- Martine Hendriks

Eenvoudig in orde

8 februari 2023

rap, zorgvuldig en niet te duur.

- Christian van Dam

Vakmanschap

31 januari 2023

Alles ging soepel en van de prijs tot de afwerking en het responderen van onze vragen. Erg blij en blij verrast hierdoor. De kunststof kozijnen zijn echt een aanvulling op ons huis.

- Raymond Bosch

Vakmannen

27 januari 2023

Alles ging soepel en van de prijs tot de afwerking en het responderen van onze vragen. Een dikke pluim voor dit traject en onze nieuwe kunststof kozijnen.

- Eveline van den Broek

Netjes afgewerkt

19 januari 2023

Ik ben te spreken over de kozijnen en bovendien over de wijze waarop het werk is afgeleverd.. We hebben offertes vergeleken en dit heeft ons best een hele nette besparing opgeleverd!

- Robert Sanders

Probleemloos

9 januari 2023

Er zijn kunststof kozijnen geinstalleerd op alle verdiepingen van mijn woning. Gezellig even koffie en dan rap aan het werk. Geheel is zorgvuldig gedaan en achteraf alles uitgelegd. Er stonden 3 dagen ingepland voor de constructie maar ze waren na 2 dagen al klaar. De aanbieding van hun was al netjes en nu door uren mindering nog minder kosten kwijt. content dus.

- Marianne Smits

Uitgelichte kozijnspecialisten in Veldhoven

Belisol Eindhoven

Dillenburgstraat 11
5652 AM Eindhoven
Nederland

040 200 5200
http://www.belisol.nl/showroom/eindhoven

Kunststof kozijnen, houten kozijnen en aluminium kozijnen

Welle 40
5507 NX Veldhoven
Nederland

06 39611557
https://www.stollar-nederland.nl/kontakt.html

Houtindustrie Bouwman BV Timmerfabriek voor kozijnen ramen deuren

Lodewijkstraat 48
5652 AC Eindhoven
Nederland

040 257 2800
http://www.houtindustriebouwman.nl/