Kunststof kozijnen Raerd

Wil jij een betaalbare kozijnspecialist uit Raerd die bij jou verder kan helpen?

Dan ben je op de goede plek.

Kozijnenkaart zorgt dat jij die op zoek bent naar Kunststof kozijnen Raerd verbonden wordt aan de partij die bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Kozijnenkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle vakkundigen uit Raerd – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2023 en verder.

Kunststof kozijnen Raerd nodig?

Vraag direct 3 offertes aan

Kunststof kozijnen Raerd
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 90 reviews)
kozijnen_kunststof_offerte_houten_aluminium_vervangen_kosten
kozijnen_kunststof_offerte_houten_aluminium_vervangen_kosten
kozijnen_kunststof_offerte_houten_aluminium_vervangen_kosten
kozijnen kunstof offerte houten aluminium vervangen kosten
kozijnen kunstof offerte houten aluminium vervangen kosten
kozijnen kunstof offerte houten aluminium vervangen kosten
kozijnen kunstof offerte houten aluminium vervangen kosten

kunstof kozijnen kozijnspecialisten vergelijken

Vergelijken van prijzen voor kunststof kozijnen in Raerd gaat heel gemakkelijk zoals je ziet. Meestal ontvang je dezelfde dag nog reactie! We helpen niet alleen mensen in Raerd, maar in heel Nederland! Zo hebben wij huiseigenaren en ondernemers uit Heerenveen, Sneek en Bolsward bijvoorbeeld ook geholpen aan een kozijnspecialist.

Waarom kunststof kozijnen Raerd

Een betaalbare en geschikte kozijnspecialist vinden in Raerd kan best een lastige zijn. Het is nu eenmaal niet geheel volgens standaarden om zonder uitnodiging een installatiebedrijf binnen te lopen zonder eerder contact. Er zijn een aantal dingen om in je achterhoofd te houden wanneer je opzoek gaat naar een kozijnspecialist uit Raerd. Wij vertellen je met alle plezier wat je moet onthouden!

Spring direct naar:

Kunststof kozijnen Raerd voor jouw huis

Je bent natuurlijk niet iedere dag bezig met het aanleggen van nieuwe kunststof kozijnen in Raerd. Derhalve is het ook van waarde dat je een professional vindt die jouw kunststof kozijnen in Raerd kan aanleggen. Een vakkundige hoeft niet per definitie duur te zijn, indien je maar weet waar je naar op zoek moet gaan.

Kies voor je kunststof kozijnen in Raerd niet direct voor de eerste de beste. Je wilt immers een vakman die de kunststof kozijnen in Raerd zal plaatsen. Een sterkere vorm van verzekering en kwaliteit is praktisch niet mogelijk. Je wilt de komende jaren namelijk gerust kunnen genieten van jouw nieuwe kunststof kozijnen in Raerd.

Het aanleggen van kunststof kozijnen in Raerd is een ecologische investering in je huis. De kozijnen zijn onderhoudsarm, bieden een geweldige isolatie en gaan enorm lang mee. Daarbij zijn kunststof kozijnen goedkoop, waardoor het voor ieder budget geschikt is. Ben je ook op zoek naar een vakman voor je kunststof kozijnen in Raerd?

Je leest hier alles over de talloze redenen waarom je voor kunststof kozijnen zou moeten kiezen. Je vindt meer info over de vele voordelen en leest hoeveel kunststof kozijnen kosten. Natuurlijk vindt je hier ook tips en lees je waar je op moet letten bij het vinden van een kozijnspecialist.

Liever overige kozijnen, zoals houten kozijnen of aluminium kozijnen? Ook vakmensen daarvoor vindt je via Kozijnenkaart.nl!

Kozijnen vervangen Raerd – waarom vervangende kozijnen aanleggen?

Niet iedereen weet exact wat de meerwaarde is van nieuwe kozijnen. Om dit te laten zien is het van belang om in te gaan op een aantal componenten. Je kent dan binnenkort alle voordelen van het vervangen van kozijnen in Raerd. Het grootste voordeel van nieuwe kozijnen is het feit dat ze bevorderlijk zijn voor de isolatiewaarde van je woonhuis. Vooral bij oudere woningen waar houten kozijnen geplaatst zijn kan er sprake zijn van onderliggende schade aan het hout. Deze schade heeft als gevolg dat tocht zijn intrede kan maken in je woonhuis. Hetgeen over het algemeen gepaard gaat met extra stookkosten om alles warm en droog te houden. Het stoken tegen tocht en vocht is doorgaans zonde van je geld. Kiezen voor kunststof kozijnen brengt door de hoge isolatie met zich mee dat je aanzienlijk veel geld kunt besparen op je totale stookkosten. Kunststof kozijnen zijn dan ook een duurzame en nuttige investering.

Echter is dit niet het enige voordeel wat je zal ondervinden als je ervoor kiest om kozijnen te laten vervangen in Raerd. Nieuwe kozijnen zullen er namelijk ook voor zorgen dat de uitstraling van je huis aanzienlijk kan worden verbeterd. Voor jou als bewoner is dit natuurlijk wel zo prettig, je wil immers wel in een mooi huis kunnen wonen. Nieuwe kozijnen verhogen altijd ook de waarde van je woonhuis. Bij een mogelijke verkoop van de woning haal je je investering er dan vaak ook eenvoudig weer uit. Door deze vele voordelen is kozijnen vervangen in Raerd dé keuze om te maken!

Ben je op zoek naar meer informatie? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kozijnen vervangen.

Meer informatie over het (laten) vervangen van je kozijnen?

Meer informatie over kozijnen laten vervangen

Klik op de knop om alles te weten te komen over het (laten) vervangen van je kozijnen.

Kozijnen Raerd – zelf plaatsen of uitbesteden?

Er zijn mensen die goed zijn in klussen. Het voornaamste voordeel is natuurlijk dat je wat kosten kunt besparen, je hoeft tenslotte alleen maar te betalen voor de kozijnen zelf en niet voor de uren werk. Uiteraard zitten er nadelen aan het eigenhandig uitvoeren van de constructie voor de kozijnen in Raerd. Bij het aanbrengen van kozijnen in Raerd is het bepalend dat het op de juiste manier vast wordt gezet. Indien dit niet gedaan is bestaat er de kans dat de isolatiewaarde behoorlijk zal afnemen door kiertjes of dat de kozijnen los kunnen komen, met alle gevolgen van dien. De voornaamste aanleiding om de kozijnen te laten aanbrengen door een kenner is de garantie. Deze mist vaak wanneer je zelf gaat klussen. Gezien de levensduur van kozijnen is het daardoor zeker het afwegen waard om het alsnog uit te besteden aan een kozijnspecialist.

Samengevat: Schakel een kozijnspecialist in om de komende jaren te gaan genieten van je nieuwe kozijnen. Wegens de relatief lage kosten voor het plaatsen van kozijnen in Raerd hoeft dit echt niet zo duur te zijn als je in eerste instantie zou denken. Snel een indicatie krijgen wat het voor jouw huis zou kosten? Ga rap naar offertes aanvragen en binnen korte tijd heb je de offertes van onze kozijnspecialisten in huis!

Alle kunststof kozijnen specialisten uit Raerd

Bekijk ook hout- en aluminium kozijnspecialisten uit

Gemiddelde kosten voor kunststof kozijnen Raerd

Voordat we in de gemiddelde tarieven duiken, laten we even kijken naar de factoren die invloed krijgen op de prijs. Uiteraard hebben die keuzes invloed op de kosten van de kunststof kozijnen. Welk model kozijn wil je bijvoorbeeld? Een vast raam is door het eenvoudige mechanisme een stuk goedkoper dan een draai-/kiepraam. En het type grondstof (kunststof soort) en de soort ramen zijn tevens van invloed.

Hieronder leggen we uit welke factoren de kosten van kunststof kozijnen beïnvloeden.

 • Het soort raamkozijn
 • De montagekosten
 • De beglazing die je kiest
 • Het hang- en sluitwerk
 • Voorrij- en afvoerkosten

Tip: Denk eens aan isolatieglas! Je krijgt dan namelijk een verlaagd btw-tarief. In plaats van 21% btw, betaal je maar 9% btw over deze ramen. Daarnaast heb je mogelijk recht op een mooie isolatiesubsidie! Hier kom je al voor in aanmerking als je twee energiebesparende maatregelen in huis hebt.

De gemiddelde prijzen voor kunststof kozijnen (vast raam, 60×60 centimeter) starten vanaf 350 euro, met beglazing en het monteren van de kozijnen. Voor een kunststof kozijn bij een kiepraam (draairaam) van dezelfde afmetingen beginnen de prijzen vanaf 445 euro (tevens inclusief beglazing en montage). Heb je een valraam van 50×40 starten de kozijnen per stuk vanaf 285 euro (inclusief).

De kosten van kunststof kozijnen in Raerd zijn onder meer afhankelijk van het soort beglazing en de montage. Een kunststof kozijn plus montage zit circa op gemiddeld 250 euro. De ramen daarnaast beginnen tussen de 100 en 200 euro. Dit betreffen dan standaard HR++ ramen. Kies je voor HR+ of HR+++ glas dan liggen de tarieven van kunststof kozijnen Raerd uiteindelijk hoger of lager.

Soort kozijnAfmetingen (in cm)Prijs raamkozijnPrijs glas (HR++ glas)Prijs montageTotaalkosten
Vast raam60 x 60€100,-€25,-Vanaf €225,-Vanaf €350,-
120 x 80€130,-€50,-Vanaf €600,-Vanaf €780,-
Draai-/kiepraam60 x 60€200,-€20,-Vanaf €225,-Vanaf €445,-
120 x 80€290,-€40,-Vanaf €600,-Vanaf €930,-
Valraam50 x 40€130,-€30,-Vanaf €125,-Vanaf €285,-
100 x 80€220,-€50,-Vanaf €500,-Vanaf €770,-

Wil je meer weten over de kosten van nieuwe kozijnen? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kosten kunststof kozijnen.

Direct inzicht in de kosten van kunststof kozijnen?

Ik wil inzicht in de kosten van kunststof kozijnen

Klik op de knop om meer te leren over hoe de prijzen en kosten rondom kunststof kozijnen worden opgebouwd.

Tips voor lagere kunststof kozijnen prijzen

Een voordelig kunststof kozijn vinden? De grondstoffen voor kunststof kozijnen zijn goedkoper in vergelijking tot staal of aluminium. Ook bestaan er andere manieren om meer te bezuinigen op de kosten.

Tips om te besparen:

 • Kies voor vaste ramen in plaats van val- of draai-/kiepramen. Deze zijn goedkoper.
 • Ga voor een eenvoudige stijl in een goedkope kleur. Kunststof kozijnen met folie zijn vaak iets duurder.
 • Schakel een kozijnenspecialist uit Raerd in. Hoe dichterbij hoe beter, want dan zijn de voorrijkosten zo laag mogelijk.
 • Vergelijk de prijzen van meerdere specialisten en kies de vakman met het beste aanbod. Zo bespaar je tot wel 40% op de kostprijs.

Bestaan er een compensatie voor kunststof kozijnen? Op dit ogenblik bestaat er geen landelijke subsidie. Je kunt daarentegen wel een subsidie ontvangen voor het plaatsen van isolatieglas. Hiervoor kom je in aanmerking ingeval je in totaal 2 energiebesparende maatregelen hebt. Meer hierover lees je op rvo.nl.

Daarnaast is het denkbaar dat er in jouw stad of gebied een plaatselijke subsidie wordt aangeboden voor het verwisselen van kozijnen of beglazing. Of dit in jouw woonplaats verder het geval is, controleer je eenvoudig via energiesubsidiewijzer.nl.

Wil je alles weten over de prijzen van kunststof kozijnen? Regel vrijblijvend een offerte via onze pagina over offerte kunststof kozijnen.

Wil je graag gratis en vrijblijvend meerdere offertes ontvangen?

Vraag direct offertes kunststof kozijnen aan!

Klik op bovenstaande knop om op je gemak meerdere gekwalificeerde kozijnspecialisten met elkaar te vergelijken en bespaar vandaag nog.

Houten kozijnen Raerd – het allereerste alternatief

Uiteraard zijn kunststof kozijnen niet de enige soort kozijnen die je kunt plaatsen bij jou in huis. Zo is het onder andere ook mogelijk om te kiezen voor de houten kozijnen . Van oorsprong zijn houten kozijnen flink in trek in het land. Dit komt voornamelijk door het feit dat deze categorie kozijnen te herkennen zijn aan de authentieke uitstraling.. Kies je voor houten kozijnen? Dan is het eerstvolgende punt van aandacht de houtsoort. Van belang is wel dat je weet dat de houtsoort van invloed is op de kwaliteit van de kozijnen. Als je als voorbeeld voor een zeer zachte houtsoort kiest dan is de isolatie lager dan bij de sterkere houtsoorten. Tevens is een zachte soort gevoeliger voor vocht en rot. Indien je houten kozijnen in Raerd wilt installeren, is het doorgaans slim om een kundige partij om begeleiding te vragen. Zij voorzien je van advies over de houtsoort die het voornaamste bij je woning past.

Naast de vele voordelen kleven er jammer genoeg ook een paar nadelen aan houten kozijnen in Raerd. Het grootste nadeel is het feit dat houten kozijnen substantieel meer onderhoud vergen dan andere soorten kozijnen. Dit komt omdat houten kozijnen geverfd moeten worden. Bij de aluminium en kunststoffen kozijnen is dit niet het geval. Verf kan best duur zijn als je een specifieke kleur in gedachten hebt, dit brengt dus ook onkosten met zich mee. Daar komt bij dat je voor de kosten op moet draaien indien jouw houten kozijnen in Raerd rot vertonen. Gelukkig komt dit niet al te frequent voor, wanneer je kiest voor sterke houtsoorten zal het onderhoud beperkt zijn tot eenmaal in de 20 à 25 jaar. Wel is het van belang als je je hier van bewust bent. Vind je dit aanvullende onderhoud niet erg? Dan zijn houten kozijnen in Raerd een perfect alternatief als je zoekt naar een verschillende uitstraling.

Wil je liever houten kozijnen in Raerd?

Informatie over houten kozijnen

Klik op bovenstaande knop om meer informatie te vinden over het laten plaatsen van houten kozijnen.

Aluminium kozijnen Raerd – het tweede alternatief

Het is ook een optie om te kiezen voor aluminium kozijnen in Raerd. Met de juiste aluminium kozijnen in Raerd heb je echt deugdelijkheid in handen. Aluminium kozijnen komen voor in de meeste mogelijke soorten en maten. Het is dan ook echt een verkeerde gedachte dat je begrensd bent tot de saaiere soorten kleuren of uitstraling. Zo is het bijvoorbeeld een optie om te kiezen voor aluminium kozijnen in Raerd die van een bepaalde kleur zijn voorzien. In tegenstelling tot de houten kozijnen zal het vaak niet nodig zijn om deze te schilderen. Er worden immers speciale technieken gebruikt om te zorgen voor een mooi resultaat. Aluminium kozijnen dragen door een hoge mate van isolatie ook nog eens bij aan energiebesparing. Staat duurzaamheid hoog in het vaandel? Overweeg dan zeker aluminium kozijnen. Je kunt namelijk aanzienlijk veel kosten besparen. Dat maakt aluminium kozijnen dan ook tot een uitstekende investering.

Ben je verschillende materialen aan het vergelijken voor je kozijnen in Raerd? Neem dan eens aluminium in overweging. Ze zijn bij de meest voorkomende kozijn professionals verkrijgbaar en hebben sommige belangrijke voordelen. Hieronder hebben we de meest belangrijke voordelen overzichtelijk voor je opgesomd:

 • Eigentijds uiterlijk voor je kozijn
 • Milieuvriendelijke materiaalsoort
 • Geen rotting, roest en vochtopname voor jouw kozijnen in Raerd
 • Uiterst ecologische stofsoort
 • Kozijn behoeft weinig onderhoud
 • Goede isolatiewaarde
 • Aantrekkelijke tariefstellingen
Wil je liever aluminium kozijnen laten plaatsen?

Informatie over aluminium kozijnen

Klik op bovenstaande knop om meer informatie te vinden over het laten plaatsen van aluminium kozijnen.

Offerte voor kunststof kozijnen laten aanbrengen in Raerd

Ben je overtuigd en wil je nu nog besparen? Regel dan meteen gemakkelijk en vrijblijvend je offertes om kunststof kozijnen te laten aanbrengen in Raerd. Via deze offertes heb je snel inzicht in de tariefstelling voor het kunststof kozijnen laten aanbrengen in Raerd. Meestal kunnen de kozijnen al binnen enkele weken geplaatst worden.

Spreken houten of aluminium kozijnen je wat meer aan als kunststof kozijnen in Raerd? Dan kun je ook eenvoudigweg op kozijnenkaart.nl terecht voor je aanvraag. Vraag je vandaag gemakkelijk en vrijblijvend offertes aan? Dan geniet jij in de kortste tijd van nieuwe kozijnen in de door jou uitgekozen soort materiaal, kleur en stijl.

Ga voor kwaliteit en garantie tot succes. Ga voor Kozijnenkaart.nl.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Theodoor Fortuyn Theodoor Fortuyn
Customer Succes manager bij kozijnenkaart.nl
Kunststof kozijnen94%
Houten kozijnen90%
Vervangen kozijnen97%
Ik help je graag!

Veelgestelde vragen over kozijnspecialisten uit

Raerd

Er zijn diverse voordelen aan kunststof kozijnen. Denk aan weerbestendigheid, duurzaamheid (en milieuvriendelijk), weinig onderhoud en makkelijk schoon te houden. Zijn er dan ook nadelen? Een paar, maar in alle eerlijkheid, deze zijn meestal relatief! Dit kun je lezen op onze pagina kunststof kozijnen.

De prijsopbouw van kunststof kozijnen in Raerd kun je als volgt kort samenvatten: Installatiekosten 45%, Materiaalkosten 45% en 10% overige (sloop en montage) kosten. Gemiddeld kun je voor een snelle berekening uitgaan van gemiddeld 725 euro per m2 (raam), inclusief glas, montage en btw. Natuurlijk hangt dit van diverse factoren af en hebben we dit voor je uiteen gezet voor meer inzicht in deze kosten.

kozijnenkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle kozijnspecialisten in Nederland. Wij zien welke kozijnspecialisten beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie kozijnspecialisten waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van kozijnspecialisten uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Beste kozijnenspecialist in Raerd

Content met de aankoop.

18 mei 2023

De offerte was gauw binnen en onze vragen werden snel beantwoord. Daardoor tevens snel een installatie afspraak kunnen maken. En niet volkomen onbenullig, een prima prijsafspraak kunnen maken naar aanleiding van de offerte.

- Janneke de Lange

Goede begeleiding

14 mei 2023

Onze woning ziet er weer tip top uit met de nieuwe kunststof kozijnen. De afwerking hebben de mannen erg gedaan.

- Rutger Visser

Opheldering was helder en het is erg prima geworden

5 mei 2023

Uitgebreide verduidelijking gehad wat toch wel essentieel was om een goede keuze te maken en dat de kozijnen vertrouwd zouden passen en inderdaad de kozijnen passen erg. Scherpe offerte gekregen ook via kozijnenkaart.nl

- Marleen de Haan

Nieuwe kozijnen zijn

27 april 2023

Na een voordeur en nieuwe raamkozijnen nu als hekkensluiter een nieuwe vooraanzicht en kozijnen achter. De buren zijn jaloers! Prijs was netjes.

- Ilse Meijer

Raadgeving op maat

20 april 2023

Paar jaar geleden voor de goedkoopste gegaan, niet tevreden dus nu offertes aangevraagd, niet voor de goedkoopste gegaan en gelukkig!! De offerte was duidelijk en is daarnaast nagekomen.

- Anita van Vliet

fijn geadviseerd.

13 april 2023

De begeleiding was uiterst prettig en we kregen duidelijke antwoorden op onze vragen.

- Paulus Meijer

Prettige begeleiding

4 april 2023

De eerste stap was het kiezen van de kozijnen na de offerte. We hebben dit nog nooit gedaan dus het advies was uiterst welkom. Het traject ging gesmeerd en goed in overleg een datum kunnen prikken.

- Nathalie Schipper

rap

28 maart 2023

Er zijn kunststof kozijnen geplaatst op alle verdiepingen van mijn woning. Bij aankomst even snel een bak koffie en hup de mannen gingen aan het werk. Ze werkte hard, niet te geluidruchtig en ik kreeg netjes uitleg van de hoe en waarom rondom mijn gekozen kozijnen. Ze waren zelfs sneller klaar (3 dagen gepland, 2 dagen nodig gehad). Nette prijs tevens en vervolgens nog wat minder door de minder uren arbeid.

- Nicole Verhoeven

Vakmannen

20 maart 2023

Alles verliep soepel en van de prijs tot de afwerking en het beantwoorden van onze vragen. Erg gelukkig en aardig verrast hierdoor. De kunststof kozijnen zijn echt een aanvulling op ons huis.

- Tom Bosch

Uitgelichte kozijnspecialisten in Raerd

Kozijnen en Deuren Belisol Leeuwarden

Jupiterweg 20
8938 AE Leeuwarden
Nederland

058 288 0807
http://www.belisol.com/

Woudwood Holland B.V.

J.W. de Visserwei 5
9001 ZE Grou
Nederland

0566 623 737
http://www.vanvuuren.nl/

Rollecate

Vestaweg 1
8938 AV Leeuwarden
Nederland


http://www.rollecate.nl/