Kunststof kozijnen Lisserbroek

Heb jij behoefte aan een professional voor jouw kunststof kozijnen in Lisserbroek?

Lees dan vooral verder.

Wij zorgen dat jij die zoekt naar Kunststof kozijnen Lisserbroek verbonden wordt aan een expert die bij je past.

Het beste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle kozijnspecialisten uit Lisserbroek – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2023 en verder.

Kunststof kozijnen Lisserbroek nodig?

Schakel direct hulp in

Kunststof kozijnen Lisserbroek
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 94 reviews)
kozijnen_kunststof_offerte_houten_aluminium_vervangen_kosten
kozijnen_kunststof_offerte_houten_aluminium_vervangen_kosten
kozijnen_kunststof_offerte_houten_aluminium_vervangen_kosten
kozijnen kunstof offerte houten aluminium vervangen kosten
kozijnen kunstof offerte houten aluminium vervangen kosten
kozijnen kunstof offerte houten aluminium vervangen kosten
kozijnen kunstof offerte houten aluminium vervangen kosten

kunstof kozijnen kozijnspecialisten vergelijken

Vergelijken van prijzen voor kunststof kozijnen in Lisserbroek gaat heel gemakkelijk zoals je ziet. Meestal ontvang je dezelfde dag nog reactie! We helpen niet alleen mensen in Lisserbroek, maar in heel Nederland! Zo hebben wij huiseigenaren en ondernemers uit Noordwijkerhout, Oegstgeest en Heemstede bijvoorbeeld ook geholpen aan een kozijnspecialist.

Waarom kunststof kozijnen Lisserbroek

Een betaalbare en geschikte kozijnspecialist vinden in Lisserbroek kan best een moeilijke klus blijken. Je kunt nu eenmaal niet bij het meest nabije installatiebedrijf binnen stappen en de eerste persoon kiezen die je ziet. Er zijn een aantal dingen om in je achterhoofd te houden wanneer je zoekt naar een kozijnspecialist in Lisserbroek. Wij vertellen je graag wat je moet onthouden!

Spring direct naar:

Kunststof kozijnen Lisserbroek laten plaatsen

Je bent uiteraard niet iedere dag bezig met het installeren van nieuwe kunststof kozijnen in Lisserbroek. Derhalve is het ook van waarde dat je een deskundige vindt die jouw kunststof kozijnen in Lisserbroek kan aanbrengen. Indien je weet waar je naar op zoek bent, hoeft een specialist niet per definitie prijzig te zijn.

Kies voor jouw kunststof kozijnen in Lisserbroek niet meteen voor de eerste de beste. Het is slimmer om het uit te besteden aan een specialist die kennis van zaken heeft. Zo ben je immers verzekerd van kwaliteit en regelmatig ook garantie op de werkzaamheden. Je wilt logischerwijs hoofdzakelijk kunnen genieten van je nieuwe kunststof kozijnen in Lisserbroek, in plaats van met problemen of buikpijn achter te blijven.

Het plaatsen van kunststof kozijnen in Lisserbroek is een duurzame investering in je woning. De kozijnen zijn onderhoudsarm, bieden een geweldige isolatie en gaan enorm lang mee. Daarbij zijn kunststof kozijnen voordelig, waardoor het voor elk budget geschikt is. Op zoek naar een kozijnspecialist?

Je leest hier alles over de diverse aanleidingen waarom je voor kunststof kozijnen zou moeten kiezen. Je vindt meer informatie over de vele voordelen en leest wat kunststof kozijnen kosten. Overigens vindt je hier ook bespaartips en lees je waar je op moet letten bij het vinden van een kozijnspecialist.

Wil je in plaats van kunststof kozijnen eigenlijk houten kozijnen of aluminium kozijnen? Via Kozijnenkaart.nl vind je snel en goedkoop je expert!

Kozijnen vervangen Lisserbroek – waarom nieuwe kozijnen aanbrengen?

Kozijnen vervangen in Lisserbroek doe je uiteraard niet zo maar. Flink wat personen kiezen er vanuit een kostengedachte toch nog voor om hun bestaande kozijnen te blijven oplappen. Evengoed kan het zeker uit om je kozijnen te vervangen in Lisserbroek. Het scheelt je op termijn in de onkosten, het onderhoud, een tijdsinvestering en het ziet er ook nog eens geweldig uit.

Ook niet te onderwaarderen is de portie isolatievoordelen die nieuwe kozijnen bieden aan je huis. Vooral bij oudere woningen met houten kozijnen is er gedurende de jaren dikwijls regelmatig wat schade ontstaan. Door deze beschadiging ontstaat er meestal tocht en aanvullende waterschade, waardoor er nog meer houtrot vormt. Vanwege deze instroom van tocht kun je meer moeten stoken om het huis warm te krijgen. Aangezien deze stookkosten weinig rendabel zijn, is het feitelijk verloren stookcapaciteit. Omdat kunststof kozijnen zo goed zijn voor je isolatie, zal je hiermee heel veel geld besparen op je energiekosten. Zie het dan ook daadwerkelijk als een investering in je woning zelf.

Toch is dit niet het enige voordeel wat je zal ervaren wanneer je ervoor kiest om kozijnen te laten vervangen in Lisserbroek. Nieuwe kozijnen zullen er immers ook voor zorgen dat de uitstraling van je gebouw aanmerkelijk kan worden verbeterd. Voor jou als bewoner is dit uiteraard wel zo fijn, je wilt tenslotte wel in een mooi optrekje kunnen wonen. Ook met oog op een toekomstige verkoop zullen nieuwe kozijnen handig zijn. Zo is het mogelijk dat de meerwaarde van de woning zal stijgen door het aanbrengen van de nieuwe kozijnen. Bij een verkoop verdienen kozijnen zich al gauw terug. Door deze vele voordelen is kozijnen vervangen in Lisserbroek dé keuze om te maken!

Ben je op zoek naar meer informatie? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kozijnen vervangen.

Meer informatie over het (laten) vervangen van je kozijnen?

Meer informatie over kozijnen laten vervangen

Klik op de knop om alles te weten te komen over het (laten) vervangen van je kozijnen.

Kozijnen Lisserbroek – zelf aanbrengen of uitbesteden?

Sommige mensen zijn van nature goed in klussen in huis. Daarmee kun je in theorie wat geld bezuinigen aangezien het persoonlijk doen op in elk geval de korte termijn goedkoper lijkt. Helaas zijn er tevens wat nadelen aangaande het zelf installeren van kozijnen in Lisserbroek. Indien je kozijnen installeert is de bevestiging van de kozijnen begrijpelijk uiterst belangrijk. Als dit niet gedaan is bestaat er de kans dat de isolatiewaarde flink zal verminderen door kiertjes of dat de kozijnen los gaan komen, met alle gevolgen van dien. De voornaamste aanleiding om de kozijnen te laten aanbrengen door een deskundige is de garantie. Ga je zelf klussen met kozijnen? Dan vervalt veelal de garantie. Gezien de levensduur van kozijnen is het daardoor zeker het overdenken waard om het alsnog uit te besteden aan een kozijnspecialist.

Als je geen ervaring hebt betreffende het aanbrengen van kozijnen of met klussen in het algemeen dan is het slim om er een professional voor in te schakelen. Vanwege de betrekkelijk lage kosten voor het plaatsen van kozijnen in Lisserbroek hoeft dit echt niet zo duur te zijn als je in eerste instantie zou denken. Het aanvragen van offertes is de uitgelezen manier om er achter te komen wat je kwijt bent voor de totale klus. Ga snel naar offertes aanvragen en binnen korte tijd heb je de offertes van onze kozijnspecialisten in huis!

Alle kunststof kozijnen specialisten uit Lisserbroek

Bekijk ook hout- en aluminium kozijnspecialisten uit

Gemiddelde kosten voor kunststof kozijnen Lisserbroek

Alvoor we in de gemiddelde prijzen duiken, laten we even kijken naar de factoren die invloed krijgen op de prijs. Je keuzes hebben ook invloed op de kunststof kozijnen prijs. Welk model kozijn wil je bijvoorbeeld? Het type raam (bijv. kiep of een vast raam) is bovendien van invloed op de prijs. Het soort kunststof en de ramen heeft uiteraard ook een invloed op de kosten.

Hieronder leggen we uit welke factoren de prijzen van kunststof kozijnen beïnvloeden.

 • Het soort raamkozijn
 • De montagekosten
 • De beglazing die je kiest
 • Het hang- en sluitwerk
 • Voorrij- en afvoerkosten

Tip: Denk eens aan isolatieglas! Dan profiteer je van een verlaagd btw-tarief. Je betaalt slechts 9% btw over de beglazing. Daarnaast heb je mogelijk recht op een mooie isolatiesubsidie! Wel moet je hiervoor investeren in een tweede energiebesparende maatregel.

De kunststof kozijnen tarieven voor een vast raam van 60×60 centimeter starten vanaf €350,-, inclusief beglazing en montage. Voor een kunststof kozijn bij een kiepraam (draairaam) van dezelfde afmetingen beginnen de prijzen vanaf 445 euro (tevens inclusief ramen en montage). Voor een valraam van 50×40 centimeter beginnen de kunststof kozijnen kosten rond de €285,-.

De tarieven van kunststof kozijnen in Lisserbroek zijn onder meer afhankelijk van het soort beglazing en de montage. Een kunststof kozijn plus montage zit ongeveer op gemiddeld 250 euro. De ramen daarnaast starten tussen de 100 en 200 euro. Hiermee gaat het om standaard HR++ beglazing. Kies je voor HR+ of HR+++ glas dan liggen de kosten van kunststof kozijnen Lisserbroek toch hoger of lager.

Soort kozijnAfmetingen (in cm)Prijs raamkozijnPrijs glas (HR++ glas)Prijs montageTotaalkosten
Vast raam60 x 60€100,-€25,-Vanaf €225,-Vanaf €350,-
120 x 80€130,-€50,-Vanaf €600,-Vanaf €780,-
Draai-/kiepraam60 x 60€200,-€20,-Vanaf €225,-Vanaf €445,-
120 x 80€290,-€40,-Vanaf €600,-Vanaf €930,-
Valraam50 x 40€130,-€30,-Vanaf €125,-Vanaf €285,-
100 x 80€220,-€50,-Vanaf €500,-Vanaf €770,-

Wil je meer weten over de kosten van nieuwe kozijnen? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kosten kunststof kozijnen.

Direct inzicht in de kosten van kunststof kozijnen?

Ik wil inzicht in de kosten van kunststof kozijnen

Klik op de knop om meer te leren over hoe de prijzen en kosten rondom kunststof kozijnen worden opgebouwd.

Tips voor lagere kunststof kozijnen prijzen

Bezuinigen op kunststof kozijnen? De grondstoffen voor kunststof kozijnen zijn goedkoper in gelijkenis tot staal of aluminium. Ook zijn er verschillende manieren om meer te besparen op de tarieven.

Zo koop jij goedkope kunststof kozijnen:

 • Kies voor vaste ramen in plaats van val- of draai-/kiepramen. Deze zijn goedkoper.
 • Ga voor een eenvoudige stijl in een goedkope kleur. Kunststof kozijnen met folie zijn vaak iets duurder.
 • Schakel een kozijnenspecialist uit Lisserbroek in. Hoe dichterbij hoe beter, want dan zijn de voorrijkosten zo laag mogelijk.
 • Vergelijk de prijzen van meerdere specialisten en kies de vakman met het beste aanbod. Zo bespaar je tot wel 40% op de kostprijs.

Bestaan er een subsidie voor kunststof kozijnen? Op dit ogenblik is er geen landelijke subsidie. Je kunt echter wel een subsidie krijgen voor het installeren van isolatieglas. Hiervoor kom je in aanmerking wanneer je in totaal 2 energiebesparende maatregelen hebt. Meer hierover lees je op rvo.nl.

Je kunt ook checken of er in jouw regio (gemeente of provincie) een plaatselijke subsidie mogelijk is voor deze categorie energiebesparende maatregelen via kunststof kozijnen. Dit kun je bekijken via energiesubsidiewijzer.nl

Wil je alles weten over de prijzen van kunststof kozijnen? Regel vrijblijvend een offerte via onze pagina over offerte kunststof kozijnen.

Wil je graag gratis en vrijblijvend meerdere offertes ontvangen?

Vraag direct offertes kunststof kozijnen aan!

Klik op bovenstaande knop om op je gemak meerdere gekwalificeerde kozijnspecialisten met elkaar te vergelijken en bespaar vandaag nog.

Houten kozijnen Lisserbroek – je allereerste alternatief

Voor velen zijn houten kozijnen in Lisserbroek een uitstekend alternatief op kunststof kozijnen. Voor veel mensen gaat er niks boven een natuurlijke materiaalsoort als hout. Niets zal de warme en sfeervolle uitstraling van hout evenaren. Maar je keuze voor houten kozijnen hangt van een aantal factoren af. We zullen hieronder de kenmerken van houten kozijnen doorspreken en je informeren over alle mogelijkheden.

De warme en sfeervolle uitstraling hebben we eerder al besproken. Maar hier kunnen we nog een schepje bovenop doen, want houten kozijnen zijn in ieder geval over het algemeen uniek. Elk deel hout heeft zijn eigen unieke nerven. Maar daarnaast zijn er nog verschillende redenen om voor hout te gaan. Hout is van zichzelf een isolerend natuurproduct.

Bovenop de warme uitstraling is hout dus ook nog eens zeer geschikt om warmte te behouden. Een ander belangrijk aandachtspunt is dat houten kozijnen geleverd en gemonteerd kunnen worden met de nodige maatregelen tegen inbraak. Je houten kozijnen dragen zo in ieder geval bij tot een goed beschermde woning.

Kies je voor houten kozijnen in Lisserbroek, dan moet je ook nog voor een soort hout kiezen. Ook hierin is de keuze weer oneindig. Houd bij het kiezen van de goede houtsoort rekening met de kwaliteit, het onderhoud dat het vergt en de duurzaamheidsklasse. Zoals gezegd is de duurzaamheidsklasse belangrijk. Er zijn vijf verschillende duurzaamheidsklassen. Hout dat tot klasse 1 behoort, is het allermeeste duurzaam. Let erop dat het hout een keurmerk van FSC heeft. Dit keurmerk staat voor weloverwogen bosbeheer. Veelgebruikte houtsoorten voor kozijnen zijn afzelia, meranti, merbau, grenen en lariks.

Het fijne van houten kozijnen is dat ze af te stemmen zijn op iedere soort woning. Vanzelfsprekend staan ze knap bij klassieke en landelijke woningen, maar ook moderne bouwstijlen gaan fijn samen met houten kozijnen. Dat heeft ermee te maken dat hout geschilderd kan worden in iedere gewenste kleur. Mocht het hout om wat voor reden aangetast raken, dan kan het makkelijk gerepareerd worden. Je hebt er dus veel plezier van! Ook zijn ze passend voor alle types raamkozijnen: voor normale raamkozijnen, schuiframen en -puien en draaikiepramen. Zelfs voor jouw dakkapel is hout een uitstekende keuze!

Wil je liever houten kozijnen in Lisserbroek?

Informatie over houten kozijnen

Klik op bovenstaande knop om meer informatie te vinden over het laten plaatsen van houten kozijnen.

Aluminium kozijnen Lisserbroek – het tweede alternatief

Aluminium kozijnen zijn in ieder geval een van de bekendere soorten kozijnen. Door middel van aluminium kozijnen in Lisserbroek heb je feitelijk de best mogelijke kwaliteit in handen die je maar kunt vinden. Ze zijn in alle soorten en maten verkrijgbaar. Er heerst nog een soort taboe op aluminium omdat mensen denken dat ze alleen in metaalkeurig te verkrijgen zijn. Zo is het als voorbeeld een optie om te kiezen voor aluminium kozijnen in Lisserbroek die van een bepaalde kleur zijn voorzien. En je hoeft ze ook nog eens niet te schilderen, zoals je met bijvoorbeeld houten kozijnen wel moet doen. Aluminium kozijnen vereisen speciale technieken die voor een prachtig resultaat zorgen. Aluminium kozijnen dragen door een hoge mate van isolatie ook nog eens bij aan energiebesparing. Mocht duurzaamheid dus belangrijk zijn voor jou dan is dit een prima optie om te kiezen. Je kunt namelijk aanzienlijk veel geld besparen. Dit maakt het een goede investering voor bij jou thuis.

Ben je je nog aan het oriënteren van wat voor materiaal je nieuwe kozijnen gemaakt moeten zijn? Neem dan eens aluminium in overweging. Aluminium raamkozijnen zijn bij menig kozijnen bedrijf voorhanden, en het materiaal vormt een goede keuze met talrijke voordelen. We zetten de grootste voordelen even voor je op een rij:

 • Eigentijds uiterlijk voor jouw kozijn
 • Milieuvriendelijke materiaalsoort
 • Geen rotting, roest en vochtopname voor je kozijnen in Lisserbroek
 • Uiterst ecologische stofsoort
 • Kozijn behoeft niet veel onderhoud
 • Goede isolatiewaarde
 • Aantrekkelijke tariefstellingen
Wil je liever aluminium kozijnen laten plaatsen?

Informatie over aluminium kozijnen

Klik op bovenstaande knop om meer informatie te vinden over het laten plaatsen van aluminium kozijnen.

Offerte voor kunststof kozijnen laten plaatsen in Lisserbroek

Als het goed is heb je dankzij van dit artikel al een beter beeld over wat je kunt verwachten bij kunststof kozijnen laten aanbrengen in Lisserbroek. Simpel in onderhoud, aantrekkelijk om te zien en ze gaan enorm lang mee. Met onze site is het mogelijk om een aantal offertes te ontvangen. Je hebt dus direct inzicht in de kosten die je moet maken.

Voor je het weet ben je voorzien van nieuwe kozijnen die volkomen voldoen aan je behoefte. Let er wel even op dat je dus bij de aanvraag goed aangeeft wat je voor ogen hebt. Als je duidelijk bent in je verzoek is de kans veel groter dat de offerte volledig op maat kan worden gemaakt. Met je nieuwe kozijnen ben je verzekerd van jarenlang plezier van je nieuwe kunststof kozijnen in Lisserbroek.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Theodoor Fortuyn Theodoor Fortuyn
Customer Succes manager bij kozijnenkaart.nl
Kunststof kozijnen94%
Houten kozijnen90%
Vervangen kozijnen97%
Ik help je graag!

Veelgestelde vragen over kozijnspecialisten uit

Lisserbroek

Er zijn diverse voordelen aan kunststof kozijnen. Denk aan weerbestendigheid, duurzaamheid (en milieuvriendelijk), weinig onderhoud en makkelijk schoon te houden. Zijn er dan ook nadelen? Een paar, maar in alle eerlijkheid, deze zijn meestal relatief! Dit kun je lezen op onze pagina kunststof kozijnen.

De prijsopbouw van kunststof kozijnen in Lisserbroek kun je als volgt kort samenvatten: Installatiekosten 45%, Materiaalkosten 45% en 10% overige (sloop en montage) kosten. Gemiddeld kun je voor een snelle berekening uitgaan van gemiddeld 725 euro per m2 (raam), inclusief glas, montage en btw. Natuurlijk hangt dit van diverse factoren af en hebben we dit voor je uiteen gezet voor meer inzicht in deze kosten.

kozijnenkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle kozijnspecialisten in Nederland. Wij zien welke kozijnspecialisten beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie kozijnspecialisten waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van kozijnspecialisten uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Beste kozijnenspecialist in Lisserbroek

Helder verhaal

10 maart 2023

Zijn gaan kijken voor informatie van kozijnen. Toen we daarna de offertes kregen zijn we kritisch geïnformeerd en hebben we prima nieuwe kozijnen in ons huis.

- Michael Brouwer

snel

5 maart 2023

De kunststof kozijnen verwerkt in ons huis zijn geworden. Gezellig even leut en daarna rap aan het werk. Ze werkte ingespannen, niet te geluidruchtig en ik kreeg keurig uitleg van de hoe en waarom rondom mijn gekozen kozijnen. Er stonden 3 dagen ingepland voor de montage maar ze waren na 2 dagen al klaar. Nette prijs tevens en achteraf nog wat minder door de minder uren arbeid.

- Sander Jacobs

Tevreden over de aankoop.

22 februari 2023

De offerte was snel in huis en na wat vragen te hebben gesteld was de afspraak voor installatie zo gemaakt. Verder niet de hoofdprijs hoeven te betalen dus competent.

- Erik van de Ven

Vakwerk

13 februari 2023

Grondig maatwerk geleverd.

- Ruud Sanders

Snel geleverd en geplaatst

7 februari 2023

Top service! Vlotte levering! nette prijzen en vandaar al met al uiterst tevreden.

- Dave van der Heijden

Nieuwe kozijnen zijn

30 januari 2023

We hebben onze voorgevel en kozijnen aan de achterkant laten verwisselen. We hebben de omwonenden jaloers gemaakt. Prijs was netjes.

- Natascha van de Berg

Geweldige kunststof raamkozijnen!

23 januari 2023

Had nooit bedacht dat ik zo zou kunnen genieten van nieuwe raamkozijnen. Ben daadwerkelijk verrast!

- Manon Mol

vertrouwd advies

18 januari 2023

Paar jaar geleden voor de goedkoopste gegaan, niet gelukkig dus nu offertes aangevraagd, niet voor de goedkoopste gegaan en gelukkig!! De offerte was verhelderend en is bovendien nagekomen.

- Bianca Dijkstra

Toelichting was begrijpelijk en het is onwijs mooi geworden

9 januari 2023

Uitgebreide opheldering gehad wat toch wel onmisbaar was om een goede keuze te maken en dat de kozijnen vertrouwd zouden passen en inderdaad de kozijnen passen erg. Scherpe offertes gehad via kozijnenkaart.nl en daardoor niet teveel betaald.

- Petronella Bakker

Uitgelichte kozijnspecialisten in Lisserbroek

HEPRO Kunststof Kozijnen

Marconistraat 12
2181 AK Hillegom
Nederland

085 112 2007
https://www.hepro.nl/

Select Windows Bijster

Satellietbaan 12D
2181 MH Hillegom
Nederland

0252 534 772
http://www.selectwindowsbijster.nl/

Hillegomse Kozijnenhandel

Oosteinderlaan 64
2181 HK Hillegom
Nederland

06 22395222
http://www.hillegomsekozijnenhandel.nl/