Kunststof kozijnen Lisse

Behoefte aan een professionele kozijnspecialist in Lisse die bij jou verder kan helpen?

Lees dan vooral verder.

Kozijnenkaart zorgt dat jij die op zoek bent naar Kunststof kozijnen Lisse verbonden wordt aan een expert die bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle kozijnspecialisten uit Lisse – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2023 en verder.

Kunststof kozijnen Lisse nodig?

Vraag direct 3 offertes aan

Kunststof kozijnen Lisse
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 80 reviews)
kozijnen_kunststof_offerte_houten_aluminium_vervangen_kosten
kozijnen_kunststof_offerte_houten_aluminium_vervangen_kosten
kozijnen_kunststof_offerte_houten_aluminium_vervangen_kosten
kozijnen kunstof offerte houten aluminium vervangen kosten
kozijnen kunstof offerte houten aluminium vervangen kosten
kozijnen kunstof offerte houten aluminium vervangen kosten
kozijnen kunstof offerte houten aluminium vervangen kosten

kunstof kozijnen kozijnspecialisten vergelijken

Vergelijken van prijzen voor kunststof kozijnen in Lisse gaat heel gemakkelijk zoals je ziet. Meestal ontvang je dezelfde dag nog reactie! We helpen niet alleen mensen in Lisse, maar in heel Nederland! Zo hebben wij huiseigenaren en ondernemers uit Leiden, Oegstgeest en Heemstede bijvoorbeeld ook geholpen aan een kozijnspecialist.

Waarom kunststof kozijnen Lisse

Een betaalbare en geschikte kozijnspecialist vinden in Lisse kan best een lastige zijn. Het is nu eenmaal niet geheel volgens etiquette om zomaar een installatiebedrijf binnen te stappen zonder eerder contact. Er zijn een aantal dingen om in je achterhoofd te houden wanneer je zoekt naar een kozijnspecialist in Lisse. Wij vertellen je graag waar je aan moet denken!

Spring direct naar:

Kunststof kozijnen Lisse laten plaatsen

Er zijn ontzettend veel huishoudens in Lisse die behoefte zouden hebben aan nieuwe kozijnen voor bij hen in de woning. Maar hoe bepaal je de juiste leverancier of specialist die bij jou kunststof kozijnen in Lisse kan komen aanbrengen?

De meest voor de hand liggende keuze wanneer je een bepaald budget in gedachten hebt wat niet al te hoog is zijn de kunststof kozijnen. Juist voor mensen die meer informatie willen over kunststof kozijnen in Lisse plaatsen, is deze informatiepagina opgezet. Door middel van deze kennis weet je nauwkeurig wat je kunt verwachten, daardoor zal je niet meer voor verrassingen komen te staan.

Wil je in plaats van kunststof kozijnen liever houten kozijnen of aluminium kozijnen? Ook specialisten daarvoor vindt je via Kozijnenkaart.nl!

Kozijnen vervangen Lisse – waarom vervangende kozijnen installeren?

We signaleren dat niet iedereen weet wat de toegevoegde waarde is van nieuwe kozijnen bij hem of haar in de woning. Om dit te laten zien is het van belang om in te gaan op allemaal componenten. Je kent dan straks alle voordelen van het vervangen van kozijnen in Lisse. Een van de voornaamste voordelen is toch wel de isolatie. Hoofdzakelijk bij oudere woningen waar houten kozijnen geplaatst zijn kan er sprake zijn van onderliggende beschadiging aan het hout. Door deze beschadiging is een woning vaak extra gevoelig voor waterschade en tocht. Dankzij deze instroom van tocht zul je meer moeten stoken om het huis warm te krijgen. Het stoken tegen tocht en vocht is dikwijls zonde van je geld. Door de uitstekende isolatiewaarde van kunststof kozijnen blijven dit soort extra onkosten je bespaard. Kunststof kozijnen zijn dan ook een duurzame en nuttige investering.

Echter is dit niet het enige voordeel wat je kunt ervaren indien je ervoor kiest om kozijnen te laten vervangen in Lisse. De volledige uitstraling van je huis gaat er vaak ook op vooruit. En dat is prettig! Hoe mooier je woont, hoe beter, toch? Ook is het een optie dat de meerwaarde van de woning zal toenemen door het plaatsen van de nieuwe kozijnen. Mocht je ooit van plan zijn om te verhuizen dan zal je hierdoor in staat zijn om meer geld te krijgen bij de verkoop van je woonhuis. Door deze vele voordelen is kozijnen vervangen in Lisse dé keuze om te maken!

Ben je op zoek naar meer informatie? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kozijnen vervangen.

Meer informatie over het (laten) vervangen van je kozijnen?

Meer informatie over kozijnen laten vervangen

Klik op de knop om alles te weten te komen over het (laten) vervangen van je kozijnen.

Kozijnen Lisse – zelf aanbrengen of uitbesteden?

Wanneer je een beetje slim bent met het klussen in huis, kun je ervoor kiezen om je kozijnen in Lisse zelf te installeren. Desondanks raden wij ten zeerste af om dat te doen. Dat heeft verschillende aanleidingen:

 • Zelf doen kost over het algemeen veel tijd
 • Zelf doen kost relatief meer, vanwege onvoorzien restmateriaal of fouten
 • De kans op fouten is groter dan wanneer je het uitbesteedt
 • Een specialist heeft ook kennis van isolatie en onderhoud
 • Afwijkingen op recht-toe-recht-aan kan voor grote problemen en lekkages zorgen

Bovendien zal een vakman over het algemeen garantie op zijn of haar bezigheden aanbieden. Hierdoor ben je dus niet enkel verzekerd van een klus welke prima wordt verricht en er op het moment zelf prima uit ziet, echter ben je ook verzekerd voor een toekomstige verandering waar je nog talloze jaren plezier van gaat hebben.

Ook is een expert op de hoogte van het brede aanbod in de industrie van kozijnen in Lisse, waardoor je een optie krijgt van het volledige aanbod wat er op de markt is. Niet uitsluitend materiaal, doch ook kleuren, isolatiewaarden en soorten bevestiging veranderen enorm. Het helpt dan als een expert met je meedenkt en je adviseert, zodat je tot een grandioos resultaat komt.

Kunststof kozijnen plaatsen? Schakel dan een expert in! Dan weet je zeker dat je het beste resultaat krijgt en dat de taken keurig worden verricht, zonder beschadigingen of slordige afwerking. Ook ontvang je van een vakman vaak waarborging op het afgeleverde werk en de producten. Die garantie vervalt meestal als je zelf de kunststof kozijnen gaat installeren.

Alle kunststof kozijnen specialisten uit Lisse

Bekijk ook hout- en aluminium kozijnspecialisten uit

Gemiddelde kosten voor kunststof kozijnen Lisse

De kosten voor kunststof kozijnen hangen af van meerdere dingen. Daarom is er een uitdaging in het vermelden van directe prijzen voor kunststof kozijnen. Wil je toch rap inzicht in een goede richtlijn voor deze tarieven, vraag dan vlot offertes aan via het offerte invulformulier. Wel kunnen we de gemiddelde prijzen voor kunststof kozijnen in Lisse die dikwijls in rekening worden gebracht voor je op een rijtje plaatsen. Een vast raam van 120×80 centimeter heeft een gemiddelde prijs van €780,-. Voor een draai-/kiepraam van 120×80 centimeter zullen de prijzen al beginnen vanaf €930,-. Wanneer je een valraam van 100×80 centimeter laat installeren dan ben je gemiddeld een (geld)som kwijt van €770,-. Alle kosten zijn inclusief monteren en beglazing (HR++. Als je kiest voor andere beglazing dan zal dit van invloed zijn op de prijs.

Zoals je dus wel kunt zien zijn de prijzen voor kunststof kozijnen in Lisse afhankelijk van de keuzes die je maakt. En uiteraard kan het altijd uit om kozijnspecialisten met elkaar te checken. Specialisten gaan onderling, zeker in Lisse graag de wedijver met elkaar aan over de kosten. Zorg ook dat je ook naar meerkosten vraagt in verband met vervoer van oude materialen bijvoorbeeld. Door gebruik te maken van onze offerte gelegenheid kom je niet meer voor verrassingen te staan maar weet je direct wat je kwijt bent voor de kosten voor kunststof kozijnen in Lisse na ontvangst van de offertes.

Wil je meer weten over de kosten van nieuwe kozijnen? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kosten kunststof kozijnen.

Direct inzicht in de kosten van kunststof kozijnen?

Ik wil inzicht in de kosten van kunststof kozijnen

Klik op de knop om meer te leren over hoe de prijzen en kosten rondom kunststof kozijnen worden opgebouwd.

Tips voor lagere kunststof kozijnen prijzen

Je hebt nu een tamelijk beeld bij de tarieven van kunststof kozijnen. Wat je nog niet weet is dat er gevarieerde manieren zijn waarop je in staat bent om substantieel wat geld te bezuinigen op jouw aankoop. Denk eens aan subsidies. Er bestaan nu nog geen directe subsidies voor kozijnen Wel kun je bij isolatieglas, en nog een aanvullende energiebesparende maatregel, een subsidie accepteren. Lees meer via rvo.nl.

Je kunt ook checken of er in jouw regio (gemeente of provincie) een plaatselijke subsidie beschikbaar is voor deze type energiebesparende maatregelen via kunststof kozijnen. Dit kun je bekijken via energiesubsidiewijzer.nl.

Wil je alles weten over de prijzen van kunststof kozijnen? Regel vrijblijvend een offerte via onze pagina over offerte kunststof kozijnen.

Wil je graag gratis en vrijblijvend meerdere offertes ontvangen?

Vraag direct offertes kunststof kozijnen aan!

Klik op bovenstaande knop om op je gemak meerdere gekwalificeerde kozijnspecialisten met elkaar te vergelijken en bespaar vandaag nog.

Houten kozijnen Lisse – je eerste alternatief

Overigens zijn kunststof kozijnen niet de enige type kozijnen die je kunt aanbrengen bij jou in huis. Zo is het als voorbeeld ook denkbaar om te kiezen voor de houten kozijnen . Houten kozijnen komen relatief vaak voor in Nederland. Dit komt hoofdzakelijk omdat houten kozijnen vroeger de standaard waren.. Je kunt kiezen uit meerdere houtsoorten wanneer het aankomt op deze kozijnen. Het is raadzaam om te weten welke houtsoort welk resultaat heeft op de kwaliteit van je kozijnen. Als je als voorbeeld voor een zeer zachte houtsoort kiest dan is de isolatiewaarde lager dan bij de sterkere houtsoorten. Verder kan een zachte houtsoort sneller te maken krijgen met rot. Voor het installeren van houten kozijnen in Lisse is het dus doorgaans slim om even contact op te nemen met een vakkundig bedrijf voor de plaatsing. Zij voorzien je van advies over de houtsoort die het beste bij je verblijf past.

Los van de prachtige uitstraling zitten er echter wel een aantal nadelen aan houten kozijnen in Lisse. Het belangrijkste nadeel is het feit dat houten kozijnen aanmerkelijk meer onderhoud vergen dan overige soorten kozijnen. Dit komt omdat houten kozijnen geverfd moeten worden. Datzelfde geldt niet voor kunststof en aluminium kozijnen. Afhankelijk van het kaliber verf je mooi vindt, kunnen de kosten ver stijgen. Dat is uiteraard goedkoper dan de onkosten voor het herstel van houtrot. Gelukkig komt dit niet al te regelmatig voor, als je kiest voor sterke houtsoorten zal het onderhoud beperkt zijn tot eenmaal in de 20 à 25 jaar. Wel is het van waarde wanneer je je hier van bewust bent. Schrik je niet af van een beetje extra onderhoud en hou je van een authentieke uitstraling? Dan zijn houten kozijnen echt iets voor jou!

Wil je liever houten kozijnen in Lisse?

Informatie over houten kozijnen

Klik op bovenstaande knop om meer informatie te vinden over het laten plaatsen van houten kozijnen.

Aluminium kozijnen Lisse – het tweede alternatief

Aluminium kozijnen zijn verder een van de bekendere soorten kozijnen. Door middel van aluminium kozijnen in Lisse heb je werkelijk de best mogelijke kwaliteit in handen die je maar kunt vinden. Ze zijn in alle soorten en maten leverbaar. Het is dan ook echt een verkeerde gedachte dat je gelimiteerd bent tot de saaiere soorten kleuren of uitstraling. Zo is het onder andere bespreekbaar om te kiezen voor aluminium kozijnen in Lisse die van een specifieke kleur zijn voorzien. In tegenstelling tot de houten kozijnen zal het vaak niet nodig zijn om deze te schilderen. Er worden immers speciale technieken gebruikt om te zorgen voor een fraai resultaat. De aluminium kozijnen in Lisse staan bekend om hun hoge isolatiewaarde. Mocht duurzaamheid dus van belang zijn voor jou dan is dit een prima optie om te kiezen. Je kunt immers aanzienlijk veel kosten besparen. Dat maakt aluminium kozijnen dan ook tot een uitstekende investering.

Ben je je nog aan het oriënteren van wat voor materiaal jouw nieuwe kozijnen gemaakt moeten zijn? Overweeg dan eens voor aluminium te gaan. Aluminium raamkozijnen zijn bij menig kozijnen bedrijf voorhanden, en het materiaal vormt een goede keuze met veel voordelen. We zetten de grootste voordelen even voor je op een rij:

 • Eigentijds uiterlijk voor jouw kozijn
 • Milieuvriendelijke materiaalsoort
 • Geen rotting, roest en vochtopname voor jouw kozijnen in Lisse
 • Uiterst duurzame stofsoort
 • Kozijn behoeft niet veel onderhoud
 • Goede isolatie
 • Aantrekkelijke prijzen
Wil je liever aluminium kozijnen laten plaatsen?

Informatie over aluminium kozijnen

Klik op bovenstaande knop om meer informatie te vinden over het laten plaatsen van aluminium kozijnen.

Offerte voor kunststof kozijnen laten plaatsen in Lisse

Ben je overtuigd en wil je nu nog besparen? Vraag dan gemakkelijk en snel je offertes om kunststof kozijnen te laten installeren in Lisse. Je hebt dan gelijk inzicht in je tarieven voor het laten plaatsen van kunststof kozijnen in Lisse. Veelal kunnen de kozijnen al binnen een aantal weken geïnstalleerd worden.

Spreken houten of aluminium kozijnen je wat meer aan dan kunststof kozijnen in Lisse? Ook daarvoor kun je terecht op kozijnenkaart.nl! Vraag je vandaag gemakkelijk en vrijblijvend offertes aan? Dan geniet jij in de kortste tijd van fonkelnieuwe kozijnen in de door jou geselecteerde soort materiaal, kleur en stijl.

Bespaar jezelf dus jaren aan onderhoud en klussen en kies voor deugdelijkheid en zekerheid. Kozijnenkaart.nl, een sterk kader.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Theodoor Fortuyn Theodoor Fortuyn
Customer Succes manager bij kozijnenkaart.nl
Kunststof kozijnen94%
Houten kozijnen90%
Vervangen kozijnen97%
Ik help je graag!

Veelgestelde vragen over kozijnspecialisten uit

Lisse

Er zijn diverse voordelen aan kunststof kozijnen. Denk aan weerbestendigheid, duurzaamheid (en milieuvriendelijk), weinig onderhoud en makkelijk schoon te houden. Zijn er dan ook nadelen? Een paar, maar in alle eerlijkheid, deze zijn meestal relatief! Dit kun je lezen op onze pagina kunststof kozijnen.

De prijsopbouw van kunststof kozijnen in Lisse kun je als volgt kort samenvatten: Installatiekosten 45%, Materiaalkosten 45% en 10% overige (sloop en montage) kosten. Gemiddeld kun je voor een snelle berekening uitgaan van gemiddeld 725 euro per m2 (raam), inclusief glas, montage en btw. Natuurlijk hangt dit van diverse factoren af en hebben we dit voor je uiteen gezet voor meer inzicht in deze kosten.

kozijnenkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle kozijnspecialisten in Nederland. Wij zien welke kozijnspecialisten beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie kozijnspecialisten waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van kozijnspecialisten uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Beste kozijnenspecialist in Lisse

Helemaal geweldig!

6 maart 2023

Had niet bedacht dat ik zo zou kunnen genieten van mijn nieuwe raamkozijnen!

- Jacob de Koning

Mooi gedaan

1 maart 2023

Compleet volgens mijn verwachtingen.

- Marieke Willemsen

Mooie kozijnen

23 februari 2023

prima De vakmannen waren uiterst bekwaam.

- Maurice Evers

Aanrader!

13 februari 2023

Onze nieuwe kozijnen zijn van onwijs mooie deugdelijkheid en niet duur! Ik zou het echt aanraden. Ik ben uiterst blij.

- Monique de Wit

Vakwerk

7 februari 2023

gelukkig met de resultaten.

- Catharina de Vos

Goede uitleg

4 februari 2023

Gingen vantevoren informeren. Toen we aansluitend de offertes kregen zijn we competent geïnformeerd en bezitten we mooie nieuwe kozijnen in ons huis.

- Martine Smit

Vakwerk

29 januari 2023

Kritisch maatwerk geleverd.

- Jacoba van der Meer

Probleemloos

16 januari 2023

Er zijn kunststof kozijnen geplaatst op alle verdiepingen van mijn huis. Gezellig even koffie en daarna rap aan het werk. Geheel is proper gedaan en vervolgens alles uitgelegd. Ze waren zelfs sneller klaar (3 dagen gepland, 2 dagen nodig gehad). De offerte van hun was al keurig en nu door uren mindering nog minder geld kwijt. gelukkig dus.

- Marianne van de Pol

Feilloos

9 januari 2023

Ondanks de simpele opdracht was alles prima georganiseerd en duidelijk.

- Hanneke Bakker

Uitgelichte kozijnspecialisten in Lisse

HEPRO Kunststof Kozijnen

Marconistraat 12
2181 AK Hillegom
Nederland

085 112 2007
https://www.hepro.nl/

Select Windows Bijster

Satellietbaan 12D
2181 MH Hillegom
Nederland

0252 534 772
http://www.selectwindowsbijster.nl/

Opendoors ramen-deuren-kozijnen

Meer en Duin 283
2163 HE Lisse
Nederland

0252 830 384
http://www.opendoorsdeuren.nl/