Kunststof kozijnen Noordwijkerhout

Wil jij een betaalbare kozijnspecialist uit Noordwijkerhout die bij jou verder kan helpen?

Dan ben je aan het juiste adres.

Kozijnenkaart zorgt dat jij die zoekt naar Kunststof kozijnen Noordwijkerhout verbonden wordt aan de partij die bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle kozijnspecialisten uit Noordwijkerhout – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2023 en verder.

Kunststof kozijnen Noordwijkerhout nodig?

Vraag direct 3 offertes aan

Kunststof kozijnen Noordwijkerhout
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 96 reviews)
kozijnen_kunststof_offerte_houten_aluminium_vervangen_kosten
kozijnen_kunststof_offerte_houten_aluminium_vervangen_kosten
kozijnen_kunststof_offerte_houten_aluminium_vervangen_kosten
kozijnen kunstof offerte houten aluminium vervangen kosten
kozijnen kunstof offerte houten aluminium vervangen kosten
kozijnen kunstof offerte houten aluminium vervangen kosten
kozijnen kunstof offerte houten aluminium vervangen kosten

kunstof kozijnen kozijnspecialisten vergelijken

Vergelijken van prijzen voor kunststof kozijnen in Noordwijkerhout gaat heel gemakkelijk zoals je ziet. Meestal ontvang je dezelfde dag nog reactie! We helpen niet alleen mensen in Noordwijkerhout, maar in heel Nederland! Zo hebben wij huiseigenaren en ondernemers uit Oegstgeest, Leiderdorp en Zoeterwoude bijvoorbeeld ook geholpen aan een kozijnspecialist.

Waarom kunststof kozijnen Noordwijkerhout

Het zoeken van een geschikte en natuurlijk een betaalbare kozijnspecialist in Noordwijkerhout is nog niet zo makkelijk als dat je zou denken. Het is nu eenmaal niet geheel volgens standaarden om zonder uitnodiging een installatiebedrijf binnen te lopen zonder eerder contact. Er zijn een aantal dingen om in je achterhoofd te houden wanneer je zoekt naar een kozijnspecialist uit Noordwijkerhout. Lees hieronder verder om te leren hoe ook jij de beste kozijnspecialist van Noordwijkerhout kan vinden!

Spring direct naar:

Kunststof kozijnen Noordwijkerhout laten plaatsen

Je bent logischerwijs niet iedere dag bezig met het aanbrengen van nieuwe kunststof kozijnen in Noordwijkerhout. Vandaar dat een professional voor je kunststof kozijnen in Noordwijkerhout zo belangrijk is. Als je weet waar je naar op zoek bent, hoeft een expert niet per definitie prijzig te zijn.

Om kunststof kozijnen in Noordwijkerhout te laten plaatsen, kun je beter niet voor de eerste de beste generalist kiezen. Je wilt namelijk een vakman die je kunststof kozijnen in Noordwijkerhout zal installeren. Op die manier ben je namelijk verzekerd van kwaliteit en vaak ook garantie op de werkzaamheden. Je wilt de volgende jaren immers gerust kunnen genieten van jouw nieuwe kunststof kozijnen in Noordwijkerhout.

Het aanleggen van kunststof kozijnen in Noordwijkerhout is een ecologische investering in je woonhuis. Je profiteert van een geweldige isolatie, een lange levensduur en minimaal onderhoud. Bovendien is kunststof scherp geprijsd, waardoor ze voor een breed publiek bereikbaar zijn. Ben je ook op zoek naar een vakman voor jouw kunststof kozijnen in Noordwijkerhout?

Je leest hier alles over de verscheidene redenen waarom je voor kunststof kozijnen zou moeten kiezen. Natuurlijk krijg je ook meer inzicht in de kosten. Uiteraard vindt je hier ook tips en lees je waar je op moet letten bij het vinden van een kozijnspecialist.

Liever andere kozijnen, zoals houten kozijnen of aluminium kozijnen? Ook vakmensen hiervoor vindt je via Kozijnenkaart.nl!

Kozijnen vervangen Noordwijkerhout – waarom vervangende kozijnen plaatsen?

Er bestaat dikwijls een aanleiding waarom je kozijnen wilt vervangen in Noordwijkerhout. Het kan een prijzige kwestie zijn en er zijn nog steeds personen die liever gaan voor het om de zo veel jaar behouden van de bestaande kozijnen. Evengoed kan het absoluut uit om je kozijnen te vervangen in Noordwijkerhout. Het scheelt je op termijn in de kosten, het onderhoudsgeld, een tijdsinvestering en het ziet er ook nog eens geweldig uit.

Het voornaamste voordeel van nieuwe kozijnen is het feit dat ze bevorderlijk zijn voor de isolatie van je verblijf. Voornamelijk bij oudere huizen waarin houten kozijnen geplaatst zijn kan er sprake zijn van onderliggende schade aan het hout. Deze schade heeft als gevolg dat tocht zijn intrede kan maken in je verblijf. Dankzij deze instroom van tocht kun je extra moeten stoken om het huis warm te krijgen. Deze stookkosten gaan overigens verloren, de warmte blijft tenslotte niet meer in huis hangen. Kiezen voor kunststof kozijnen brengt door de hoge isolatie met zich mee dat je enorm veel geld kunt bezuinigen op je totale stookkosten. Zie het dan ook daadwerkelijk als een investering in je woonhuis zelf.

Toch is dit niet het enige voordeel wat je kunt ondervinden als je ervoor kiest om kozijnen te laten vervangen in Noordwijkerhout. Nieuwe kozijnen zorgen doorgaans namelijk ook voor een veel strakkere en frissere uitstraling van je woonhuis. Dat is handig, want je wilt uiteraard een huis wat er zo mooi mogelijk uit ziet. Ook met oog op een aankomende verkoop zullen nieuwe kozijnen inzetbaar zijn. Zo is het mogelijk dat de meerwaarde van de woning zal toenemen door het plaatsen van de nieuwe kozijnen. Bij een verkoop verdienen kozijnen zich al snel terug. Door deze vele voordelen is kozijnen vervangen in Noordwijkerhout dé keuze om te maken!

Ben je op zoek naar meer informatie? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kozijnen vervangen.

Meer informatie over het (laten) vervangen van je kozijnen?

Meer informatie over kozijnen laten vervangen

Klik op de knop om alles te weten te komen over het (laten) vervangen van je kozijnen.

Kozijnen Noordwijkerhout – zelf plaatsen of uitbesteden?

Wanneer je een beetje handig bent met het klussen in huis, kun je ervoor gaan om je kozijnen in Noordwijkerhout zelf te plaatsen. Maar eigenlijk bevelen we je aan om het toch uit te besteden. Dat heeft verschillende redenen:

 • Zelf doen kost over het algemeen veel tijd
 • Zelf doen kost relatief meer, vanwege onvoorzien restmateriaal of fouten
 • De kans op fouten is groter dan wanneer je het uitbesteedt
 • Een specialist heeft ook kennis van isolatie en onderhoud
 • Afwijkingen op recht-toe-recht-aan kan voor grote problemen en lekkages zorgen

Daarnaast zal een vakman over het algemeen garantievoorwaarden op zijn of haar werkzaamheden aanbieden. Daarom ben je dus niet uitsluitend verzekerd van een klus die prima wordt uitgevoerd en er op het moment zelf top uit ziet, maar ben je ook verzekerd voor een toekomstige verandering waar je nog meerdere jaren plezier van gaat krijgen.

Een kozijnspecialist, het woord zegt het reeds, is de kenner op het gebied van de laatste ontwikkelingen in kozijnen, waardoor je altijd het nieuwste aanbod kunt bekijken. Denk hierbij niet exclusief aan de kozijnen zelf maar ook aan kleuren, bescherming en de manier van bevestiging. Bij uitstek is dit een van de flinke voordelen om een kozijnspecialist in de arm te nemen, zodat je pand weldra een prachtige nieuwe uitstraling krijgt.

Kunststof kozijnen installeren? Schakel dan een vakman in! Dus weet je zeker dat je het mooiste resultaat krijgt en dat de bezigheden keurig worden verricht, zonder beschadigingen of slordige afwerking. Daarnaast ontvang je van een vakman vaak garantie op het afgeleverde werk en de producten. Deze garantie vervalt dikwijls als je zelf de kunststof kozijnen gaat plaatsen.

Alle kunststof kozijnen specialisten uit Noordwijkerhout

Bekijk ook hout- en aluminium kozijnspecialisten uit

Gemiddelde kosten voor kunststof kozijnen Noordwijkerhout

Hoeveel kunststof kozijnen kosten is afhankelijk van een aantal verscheidene factoren. Uiteraard hebben deze keuzes invloed op de prijs van de kunststof kozijnen. Heb je een gedachte van het type kunststof kozijn? Een vast raam is door het eenvoudige mechanisme een stuk goedkoper dan een draai-/kiepraam. Het kaliber kunststof en de ramen heeft vanzelfsprekend ook een invloed op de tarieven.

Laten we opnoemen welke zaken je aan moet denken die tevens de prijs beïnvloeden:

 • Het soort raamkozijn
 • De montagekosten
 • De beglazing die je kiest
 • Het hang- en sluitwerk
 • Voorrij- en afvoerkosten

Tip: Denk eens aan isolatieglas! Je krijgt dan namelijk een verlaagd btw-tarief. Je betaalt slechts 9% btw over de beglazing. Daarnaast heb je mogelijk recht op een mooie isolatiesubsidie! Wel moet je hiervoor investeren in een tweede energiebesparende maatregel.

De gemiddelde tarieven voor kunststof kozijnen (vast raam, 60×60 centimeter) beginnen vanaf 350 euro, inclusief glas en het plaatsen van de kozijnen. Voor een kunststof kozijn bij een kiepraam (draairaam) van dezelfde afmetingen starten de tarieven vanaf 445 euro (ook inclusief beglazing en installatie). Voor een valraam van 50×40 centimeter beginnen de kunststof kozijnen prijzen rond de €285,-.

De prijzen van kunststof kozijnen in Noordwijkerhout zijn onder meer ondergeschikt van het soort ramen en de installatie. Een kunststof kozijn plus montage zit ruwweg op gemiddeld 250 euro. De ramen daarnaast beginnen tussen de 100 en 200 euro. Dit betreffen dan standaard HR++ ramen. Kies je voor HR+ of HR+++ glas dan liggen de tarieven van kunststof kozijnen Noordwijkerhout toch hoger of lager.

Soort kozijnAfmetingen (in cm)Prijs raamkozijnPrijs glas (HR++ glas)Prijs montageTotaalkosten
Vast raam60 x 60€100,-€25,-Vanaf €225,-Vanaf €350,-
120 x 80€130,-€50,-Vanaf €600,-Vanaf €780,-
Draai-/kiepraam60 x 60€200,-€20,-Vanaf €225,-Vanaf €445,-
120 x 80€290,-€40,-Vanaf €600,-Vanaf €930,-
Valraam50 x 40€130,-€30,-Vanaf €125,-Vanaf €285,-
100 x 80€220,-€50,-Vanaf €500,-Vanaf €770,-

Wil je meer weten over de kosten van nieuwe kozijnen? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kosten kunststof kozijnen.

Direct inzicht in de kosten van kunststof kozijnen?

Ik wil inzicht in de kosten van kunststof kozijnen

Klik op de knop om meer te leren over hoe de prijzen en kosten rondom kunststof kozijnen worden opgebouwd.

Tips voor lagere kunststof kozijnen prijzen

Je weet nu wat de kunststof kozijnen tarieven zijn die je gemiddeld gesproken kunt verwachten voor het plaatsen van nieuwe kozijnen bij jou in huis. Wat je nog niet weet is dat er verscheidene manieren zijn waarop je in staat bent om behoorlijk wat centen te bezuinigen op jouw aankoop. Hiervoor kun je kijken naar subsidies. Op kozijnen zelf zitten geen subsidies momenteel. Indien je twee energiebesparende maatregelen hebt, kun je wel een subsidie krijgen, zoals door gebruik te maken van isolatieglas. Kijk hiervoor op rvo.nl.

Je kunt ook nakijken of er in jouw regio (gemeente of provincie) een plaatselijke subsidie denkbaar is voor deze categorie energiebesparende maatregelen via kunststof kozijnen. Dit kun je onderzoeken via energiesubsidiewijzer.nl.

Wil je alles weten over de prijzen van kunststof kozijnen? Regel vrijblijvend een offerte via onze pagina over offerte kunststof kozijnen.

Wil je graag gratis en vrijblijvend meerdere offertes ontvangen?

Vraag direct offertes kunststof kozijnen aan!

Klik op bovenstaande knop om op je gemak meerdere gekwalificeerde kozijnspecialisten met elkaar te vergelijken en bespaar vandaag nog.

Houten kozijnen Noordwijkerhout – je allereerste alternatief

Natuurlijk zijn er nog alternatieven te bedenken voor kunststof kozijnen. Zo is het als voorbeeld ook mogelijk om te kiezen voor de houten kozijnen . Houten kozijnen komen betrekkelijk veel voor in Nederland. Dit komt voornamelijk omdat houten kozijnen vroeger de standaard waren.. Kies je voor houten kozijnen? Dan is het eerstvolgende punt van aandacht de houtsoort. Noodzakelijk is wel dat je weet dat de houtsoort van invloed is op de kwaliteit van de kozijnen. Als je als voorbeeld voor een zeer zachte houtsoort kiest dan is de isolatie minder dan bij de sterkere houtsoorten. Verder is een zachte soort gevoeliger voor vocht en rot. Voor het aanleggen van houten kozijnen in Noordwijkerhout is het dus over het algemeen slim om even contact op te nemen met een professioneel bedrijf voor de plaatsing. Zij voorzien je van raad over de houtsoort die het allerbeste bij je verblijf past.

Naast de vele voordelen kleven er jammer genoeg ook een paar nadelen aan houten kozijnen in Noordwijkerhout. Houten kozijnen vergen over het algemeen wel meer verzorging dan kozijnen van een andere soort. Houten kozijnen hebben namelijk verf nodig om beschermd te worden. Datzelfde geldt niet voor kunststof en aluminium kozijnen. Afhankelijk van het soort verf je mooi vindt, kunnen de onkosten flink stijgen. Dat is natuurlijk goedkoper dan de onkosten voor de reparatie van houtrot. Gelukkig is houtrot sporadisch indien er goed voor de houten kozijnen in Noordwijkerhout gezorgd wordt. Wel is het van belang als je je hier van bewust bent. Schrik je niet af van een beetje aanvullend onderhoud en hou je van een authentieke uitstraling? Dan zijn houten kozijnen echt iets voor jou!

Wil je liever houten kozijnen in Noordwijkerhout?

Informatie over houten kozijnen

Klik op bovenstaande knop om meer informatie te vinden over het laten plaatsen van houten kozijnen.

Aluminium kozijnen Noordwijkerhout – het tweede alternatief

Aluminium kozijnen zijn ook een van de bekendere soorten kozijnen. Met de goede aluminium kozijnen in Noordwijkerhout heb je echt kwaliteit in handen. Aluminium kozijnen komen voor in de meeste mogelijke soorten en maten. Er heerst nog een soort taboe op aluminium omdat mensen denken dat ze alleen in metaalkeurig te verkrijgen zijn. Zo is het bijvoorbeeld een optie om te kiezen voor aluminium kozijnen in Noordwijkerhout die van een bepaalde kleur zijn voorzien. En je hoeft ze ook nog eens niet te schilderen, zoals je met bijvoorbeeld houten kozijnen wel moet doen. Er worden namelijk speciale technieken gebruikt om te zorgen voor een formidabel resultaat. De aluminium kozijnen in Noordwijkerhout staan bekend om hun hoge isolatie. Mocht duurzaamheid dus van belang zijn voor jou dan is dit een prima optie om te kiezen. De hoge isolatie maakt het daadwerkelijk mogelijk om fors wat kosten te besparen voor jouw energierekening. Dat maakt aluminium kozijnen dan ook tot een geweldige investering.

Ben je je nog aan het oriënteren van wat voor materiaal jouw nieuwe kozijnen gemaakt moeten zijn? Overweeg dan eens voor aluminium te gaan. Ze zijn bij de meest voorkomende kozijn vakmensen verkrijgbaar en hebben meerdere belangrijke voordelen. Hieronder hebben we de meest belangrijke voordelen overzichtelijk voor je opgesomd:

 • Eigentijds uiterlijk voor je kozijn
 • Milieuvriendelijke materiaalsoort
 • Geen rotting, roest en vochtopname voor jouw kozijnen in Noordwijkerhout
 • Uiterst duurzame stofsoort
 • Kozijn behoeft minimaal onderhoud
 • Goede isolatie
 • Aantrekkelijke tariefstellingen
Wil je liever aluminium kozijnen laten plaatsen?

Informatie over aluminium kozijnen

Klik op bovenstaande knop om meer informatie te vinden over het laten plaatsen van aluminium kozijnen.

Offerte voor kunststof kozijnen laten installeren in Noordwijkerhout

Je hebt alvast een goed en totaal beeld gekregen van de verwachtingen rondom kunststof kozijnen laten zetten in Noordwijkerhout. Makkelijk in onderhoud, aantrekkelijk om te zien en ze gaan geweldig lang mee. Je kunt via kozijnkaart.nl een aantal offertes ontvangen om eenvoudig te vergelijken. Je hebt dus snel inzicht in de onkosten die je moet maken.

In no time ben ook jij daardoor voorzien van geweldige nieuwe kozijnen voor bij jou thuis. Let er wel even op dat je dus bij de aanvraag goed aangeeft wat je voor ogen hebt. Je hebt dan meteen meer kans dat de offerte aansluit op het project dat je wilt uitzetten. Door de lange levensduur van de kunststof kozijnen kun je er in ieder geval weer even tegenaan!

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Theodoor Fortuyn Theodoor Fortuyn
Customer Succes manager bij kozijnenkaart.nl
Kunststof kozijnen94%
Houten kozijnen90%
Vervangen kozijnen97%
Ik help je graag!

Veelgestelde vragen over kozijnspecialisten uit

Noordwijkerhout

Er zijn diverse voordelen aan kunststof kozijnen. Denk aan weerbestendigheid, duurzaamheid (en milieuvriendelijk), weinig onderhoud en makkelijk schoon te houden. Zijn er dan ook nadelen? Een paar, maar in alle eerlijkheid, deze zijn meestal relatief! Dit kun je lezen op onze pagina kunststof kozijnen.

De prijsopbouw van kunststof kozijnen in Noordwijkerhout kun je als volgt kort samenvatten: Installatiekosten 45%, Materiaalkosten 45% en 10% overige (sloop en montage) kosten. Gemiddeld kun je voor een snelle berekening uitgaan van gemiddeld 725 euro per m2 (raam), inclusief glas, montage en btw. Natuurlijk hangt dit van diverse factoren af en hebben we dit voor je uiteen gezet voor meer inzicht in deze kosten.

kozijnenkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle kozijnspecialisten in Nederland. Wij zien welke kozijnspecialisten beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie kozijnspecialisten waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van kozijnspecialisten uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Beste kozijnenspecialist in Noordwijkerhout

Fijne afhandeling

7 maart 2023

Onze woning ziet er wederom tip top uit met de nieuwe kunststof kozijnen. De afwerking hebben de mannen erg gedaan.

- Kirsten Gerritsen

Prima resultaat!

2 maart 2023

Kennissen hebben hun kozijnen ook laten doen en ik was erg enthousiast. Ik wilde hetzelfde resultaat! Dat is geslaagd!

- Joris Hofman

Zo gelukkig met onze kunststof kozijnen!

26 februari 2023

Recent al onze kozijnen laten vernieuwen. Resultaat is top, netjes geplaatst en afgewerkt in nog geen dag, we zijn er nog elke dag gelukkig mee. Super!

- Marcel Verbeek

Installatie van kunststof kozijnen gewoon goed

16 februari 2023

Geweldig mannen!

- Natascha de Graaf

Fijne samenwerking

8 februari 2023

We kregen gericht raad en waren vriendelijk. Het lijkt haast een nieuw huis zo mooi. De nieuwe houten kozijnen zijn schitterend.

- Marleen Verbeek

Uiterst mooi geworden

2 februari 2023

Tevreden met het resultaat. Na ontvangst van de offertes was de keuze snel gemaakt. Kunststof kozijnen met isolatieglas. De houtnerf in het kunststof is net echt, !

- Marc Prins

Onder de indruk!

23 januari 2023

Wat een enorme vakman, hij heeft hier echt een werk geleverd van hoge kwaliteit. Ons pand ziet er zo luxe uit momenteel! Bedankt kozijnenkaart, dankzij jullie bovendien niet te duur uit!

- Tom Kuijpers

vertrouwd advies

16 januari 2023

Ongeacht dat het niet de goedkoopste en dichtstbijzijnde kozijnen specialist was voor mij heb ik bij dit bedrijf toch het beste gevoel eraan over gehouden. De offerte was goed en zelfs uiteindelijk iets lagere factuur gekregen door het overhouden (niet gebruikte) materiaal.

- Natasja Postma

erg tevreden

12 januari 2023

We hadden wat vragen door de offerte. Toch uitermate blij met de uitleg. De datum van installatie was mooi in overleg. Gelukkig met de kozijnen en de kosten!

- Nienke Visser

Uitgelichte kozijnspecialisten in Noordwijkerhout

Beyaart Aannemersbedrijf en Kunststof Kozijnen

Steenbakkerstraat 10-B
2222 AT Katwijk aan Zee
Nederland

06 45704346
http://www.beyaart.nl/

HEPRO Kunststof Kozijnen

Marconistraat 12
2181 AK Hillegom
Nederland

085 112 2007
https://www.hepro.nl/

Starkozijn Katwijk

De Roysloot 9I
2231 NZ Rijnsburg
Nederland

071 408 8678
http://www.starkozijnkatwijk.nl/