Kunststof kozijnen Krimpen aan de Lek

Zoek jij een topper voor jouw kunststof kozijnen in Krimpen aan de Lek?

Dan ben je aan het juiste adres.

Wij zorgen dat jij die zoekt naar Kunststof kozijnen Krimpen aan de Lek verbonden wordt aan een kozijnspecialist die bij je past.

Het beste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle kozijnspecialisten uit Krimpen aan de Lek – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2023 en verder.

Kunststof kozijnen Krimpen aan de Lek nodig?

Schakel direct hulp in

Kunststof kozijnen Krimpen aan de Lek
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 90 reviews)
kozijnen_kunststof_offerte_houten_aluminium_vervangen_kosten
kozijnen_kunststof_offerte_houten_aluminium_vervangen_kosten
kozijnen_kunststof_offerte_houten_aluminium_vervangen_kosten
kozijnen kunstof offerte houten aluminium vervangen kosten
kozijnen kunstof offerte houten aluminium vervangen kosten
kozijnen kunstof offerte houten aluminium vervangen kosten
kozijnen kunstof offerte houten aluminium vervangen kosten

kunstof kozijnen kozijnspecialisten vergelijken

Vergelijken van prijzen voor kunststof kozijnen in Krimpen aan de Lek gaat heel gemakkelijk zoals je ziet. Meestal ontvang je dezelfde dag nog reactie! We helpen niet alleen mensen in Krimpen aan de Lek, maar in heel Nederland! Zo hebben wij huiseigenaren en ondernemers uit Nieuw Lekkerland, Ridderkerk en Barendrecht bijvoorbeeld ook geholpen aan een kozijnspecialist.

Waarom kunststof kozijnen Krimpen aan de Lek

Het zoeken van een geschikte en natuurlijk een betaalbare kozijnspecialist in Krimpen aan de Lek is nog niet zo makkelijk als dat je zou denken. Het is nu eenmaal niet geheel volgens etiquette om zonder uitnodiging een installatiebedrijf binnen te stappen zonder eerder contact. Er zijn enkele belangrijke punten die je zult moeten volgen om er zeker van te zijn dat je uiteindelijk een kozijnspecialist in Krimpen aan de Lek vindt die het beste met je voor heeft. Lees snel verder om te leren hoe ook jij de beste kozijnspecialist uit Krimpen aan de Lek kan vinden!

Spring direct naar:

Kunststof kozijnen Krimpen aan de Lek laten installeren

Kunststof kozijnen in Krimpen aan de Lek zijn voor talrijke huishoudens een verstandige investering. Maar hoe bepaal je de juiste leverancier of expert die bij jou kunststof kozijnen in Krimpen aan de Lek kan komen plaatsen?

Kunststof kozijnen zijn gewoonlijk gunstig geprijsd en passen daarom bij elk budget. Aangezien nog niet iedereen vertrouwd is met kunststof kozijnen plaatsen in Krimpen aan de Lek hebben wij op deze pagina het een en ander op een rijtje gezet. Met deze informatie weet je zometeen alles wat er te weten valt en kun je met een gerust hart een goede beslissing maken.

Wil je in plaats van kunststof kozijnen liever houten kozijnen of aluminium kozijnen? Via Kozijnenkaart.nl vind je direct en goedkoop je vakkundige!

Kozijnen vervangen Krimpen aan de Lek – waarom vervangende kozijnen aanbrengen?

Kozijnen vervangen in Krimpen aan de Lek doe je natuurlijk niet zo maar. Het kan een kostbare kwestie zijn en er zijn nog altijd mensen die liever gaan voor het om de zoveel jaar behouden van hun bestaande kozijnen. Toch kan het geheid uit om je kozijnen te vervangen in Krimpen aan de Lek. Het scheelt je op termijn in de kosten, het onderhoudsgeld, een tijdsinvestering en het ziet er ook nog eens formidabel uit.

Het voornaamste voordeel van nieuwe kozijnen is het feit dat ze voordelig zijn voor de isolatie van je huis. Juist bij oudere woningen waarin houten kozijnen geplaatst zijn kan er sprake zijn van onderliggende beschadiging aan het hout. Door deze schade ontstaat er regelmatig tocht en extra waterschade, waardoor er nog meer houtrot vormt. Om vochtwerking en tocht tegen te gaan, zul je fors extra moeten stoken. Deze stookkosten gaan uiteraard verloren, de warmte blijft tenslotte niet meer in huis hangen. Omdat kunststof kozijnen zo goed zijn voor je isolatie, kun je daarmee enorm veel geld besparen op je energiekosten. Het is dan ook handig om nieuwe kozijnen als een langdurige investering te zien.

Toch is dit niet het enige voordeel wat je kunt ervaren als je ervoor kiest om kozijnen te laten vervangen in Krimpen aan de Lek. Nieuwe kozijnen zullen er immers ook voor zorgen dat de uitstraling van je verblijf behoorlijk kan worden verbeterd. Voor jou als bewoner is dit uiteraard wel zo prettig, je wilt immers wel in een mooi pand kunnen wonen. Maar ook voor derden kan deze nieuwe uitstraling voordelen met zich meebrengen. Nieuwe kozijnen werken namelijk altijd waardevermeerderend. Mocht je uiteindelijk van plan zijn om te verhuizen dan kun je daardoor in staat zijn om meer geld te krijgen bij de verkoop van je pand. Door deze vele voordelen is kozijnen vervangen in Krimpen aan de Lek dé keuze om te maken!

Ben je op zoek naar meer informatie? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kozijnen vervangen.

Meer informatie over het (laten) vervangen van je kozijnen?

Meer informatie over kozijnen laten vervangen

Klik op de knop om alles te weten te komen over het (laten) vervangen van je kozijnen.

Kozijnen Krimpen aan de Lek – zelf aanleggen of uitbesteden?

Ben je zelf handig met het zelf aanpakken van zaken in huis, dan kun je eventueel zelf je kozijnen installeren in Krimpen aan de Lek. Maar eigenlijk raden we je aan om het toch uit te besteden. Dat heeft verschillende aanleidingen:

 • Zelf doen kost over het algemeen veel tijd
 • Zelf doen kost relatief meer, vanwege onvoorzien restmateriaal of fouten
 • De kans op fouten is groter dan wanneer je het uitbesteedt
 • Een specialist heeft ook kennis van isolatie en onderhoud
 • Afwijkingen op recht-toe-recht-aan kan voor grote problemen en lekkages zorgen

Bovendien zal een expert over het algemeen garantie op zijn of haar bezigheden geven. Hierdoor ben je dus niet alleen verzekerd van een karwei welke goed wordt verricht en er op het moment zelf prima uit ziet, maar ben je ook verzekerd voor een aanstaand verandering waar je nog talloze jaren plezier van zult krijgen.

Een kozijnspecialist, het woord zegt het reeds, is de kenner op het gebied van de laatste ontwikkelingen in kozijnen, waardoor je doorlopend het nieuwste aanbod kunt bekijken. Niet uitsluitend materiaal, doch ook kleurstellingen, isolatiewaarden en soorten bevestiging verschillen enorm. Bij uitstek is dit een van de flinke voordelen om een kozijnspecialist in de arm te nemen, zodat je huis weldra een prachtige nieuwe uitstraling krijgt.

Kunststof kozijnen installeren? Schakel dan een vakman in! Dan weet je zeker dat je het mooiste resultaat krijgt en dat de taken netjes worden uitgevoerd, zonder beschadigingen of slordige afwerking. Ook ontvang je van een expert veelal garantie op het afgeleverde werk en de producten. Die garantie vervalt vaak als je zelf de kunststof kozijnen gaat installeren.

Alle kunststof kozijnen specialisten uit Krimpen aan de Lek

Bekijk ook hout- en aluminium kozijnspecialisten uit

Gemiddelde kosten voor kunststof kozijnen Krimpen aan de Lek

Hoeveel kunststof kozijnen kosten is afhankelijk van een tal verscheidene factoren. Je keuzes hebben ook invloed op de kunststof kozijnen kosten. Welk type kozijn wil je bijvoorbeeld? Het soort raam (bijv. kiep of een vast raam) is ook van invloed op de kosten. En het type grondstof (kunststof soort) en de soort ramen zijn ook van invloed.

Hieronder leggen we uit welke factoren de prijzen van kunststof kozijnen raken.

 • Het soort raamkozijn
 • De montagekosten
 • De beglazing die je kiest
 • Het hang- en sluitwerk
 • Voorrij- en afvoerkosten

Tip: Laat je nieuwe kunststof kozijnen plaatsen met isolatieglas? Je krijgt dan namelijk een verlaagd btw-tarief. In plaats van 21% btw, betaal je maar 9% btw over deze ramen. Tevens heb je mogelijk recht op isolatiesubsidie! Hier kom je al voor in aanmerking als je twee energiebesparende maatregelen in huis hebt.

De gemiddelde kosten voor kunststof kozijnen (vast raam, 60×60 centimeter) gaan vanaf 350 euro, met glas en het plaatsen van de kozijnen. Voor een kunststof kozijn bij een kiepraam (draairaam) van dezelfde afmetingen starten de bedragen vanaf 445 euro (ook inclusief beglazing en installatie). Voor een valraam van 50×40 centimeter starten de kunststof kozijnen prijzen rond de €285,-.

De prijzen van kunststof kozijnen in Krimpen aan de Lek zijn onder meer ondergeschikt van het soort glas en de montage. Een kunststof kozijn plus installatie zit ruwweg op gemiddeld 250 euro. De ramen daarnaast starten tussen de 100 en 200 euro. Hiermee gaat het om standaard HR++ beglazing. Wil je aanvullende of geringer isolatie dan HR++ (dus HR+ of HR+++ glas) dan zijn de tarieven vanzelf hoger of lager.

Soort kozijnAfmetingen (in cm)Prijs raamkozijnPrijs glas (HR++ glas)Prijs montageTotaalkosten
Vast raam60 x 60€100,-€25,-Vanaf €225,-Vanaf €350,-
120 x 80€130,-€50,-Vanaf €600,-Vanaf €780,-
Draai-/kiepraam60 x 60€200,-€20,-Vanaf €225,-Vanaf €445,-
120 x 80€290,-€40,-Vanaf €600,-Vanaf €930,-
Valraam50 x 40€130,-€30,-Vanaf €125,-Vanaf €285,-
100 x 80€220,-€50,-Vanaf €500,-Vanaf €770,-

Wil je meer weten over de kosten van nieuwe kozijnen? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kosten kunststof kozijnen.

Direct inzicht in de kosten van kunststof kozijnen?

Ik wil inzicht in de kosten van kunststof kozijnen

Klik op de knop om meer te leren over hoe de prijzen en kosten rondom kunststof kozijnen worden opgebouwd.

Tips voor lagere kunststof kozijnen prijzen

Een voordelig kunststof kozijn vinden? De grondstoffen voor kunststof kozijnen zijn goedkoper in vergelijking tot staal of aluminium. Tevens zijn er verschillende manieren om meer te besparen op de kosten.

Zo koop jij goedkope kunststof kozijnen:

 • Kies voor vaste ramen in plaats van val- of draai-/kiepramen. Deze zijn goedkoper.
 • Ga voor een eenvoudige stijl in een goedkope kleur. Kunststof kozijnen met folie zijn vaak iets duurder.
 • Schakel een kozijnenspecialist uit Krimpen aan de Lek in. Hoe dichterbij hoe beter, want dan zijn de voorrijkosten zo laag mogelijk.
 • Vergelijk de prijzen van meerdere specialisten en kies de vakman met het beste aanbod. Zo bespaar je tot wel 40% op de kostprijs.

Zijn er subsidies beschikbaar voor de investering in kunststof kozijnen? Op dit ogenblik bestaat er geen landelijke subsidie. Wel bestaat er de mogelijkheid om subsidie te krijgen voor het gebruik van isolatieglas. Een vereiste daarvoor is dat je tevens nog investeert in minstens één andere energiebesparende voorziening. Je kunt hierover meer vinden op rvo.nl

Je kunt ook checken of er in jouw regio (stad of provincie) een plaatselijke subsidie denkbaar is voor deze type energiebesparende maatregelen via kunststof kozijnen. Of dit in jouw woonplaats tevens het geval is, controleer je eenvoudig via energiesubsidiewijzer.nl.

Wil je alles weten over de prijzen van kunststof kozijnen? Regel vrijblijvend een offerte via onze pagina over offerte kunststof kozijnen.

Wil je graag gratis en vrijblijvend meerdere offertes ontvangen?

Vraag direct offertes kunststof kozijnen aan!

Klik op bovenstaande knop om op je gemak meerdere gekwalificeerde kozijnspecialisten met elkaar te vergelijken en bespaar vandaag nog.

Houten kozijnen Krimpen aan de Lek – het allereerste alternatief

Logischerwijs zijn er nog alternatieven te verzinnen voor kunststof kozijnen. Houten kozijnen zijn beslist een interessante optie. Houten kozijnen komen relatief veel voor in ons land. Dit komt hoofdzakelijk door het feit dat deze categorie kozijnen te herkennen zijn aan hun authentieke uitstraling.. Kies je voor houten kozijnen? Dan is het eerstvolgende punt van aandacht de houtsoort. Het is noodzakelijk om te weten welke houtsoort welk resultaat heeft op de kwaliteit van je kozijnen. Als je als voorbeeld voor een zeer zachte houtsoort kiest dan is de isolatiewaarde minder dan bij de sterkere houtsoorten. Ook is een zachte soort gevoeliger voor vocht en rot. Als je houten kozijnen in Krimpen aan de Lek wilt plaatsen, is het doorgaans fijn om een competente partij om raad te vragen. Zij voorzien je van advies over de houtsoort die het voornaamste bij jouw woning past.

Naast de talrijke voordelen kleven er helaas ook een paar nadelen aan houten kozijnen in Krimpen aan de Lek. Houten kozijnen vergen over het algemeen wel meer verzorging dan kozijnen van een andere categorie. Houten kozijnen hebben namelijk beits nodig om beschermd te worden. Datzelfde geldt niet voor kunststof en aluminium kozijnen. Verf kan behoorlijk duur zijn als je een bepaalde kleur in gedachten hebt, dit brengt dus ook kosten met zich mee. Dat is natuurlijk goedkoper dan de onkosten voor het herstel van houtrot. Gelukkig is houtrot sporadisch indien er goed voor de houten kozijnen in Krimpen aan de Lek gezorgd wordt. Wel is het van nut als je je hier van bewust bent. Schrik je niet af van een beetje aanvullend onderhoud en hou je van een authentieke uitstraling? Dan zijn houten kozijnen echt iets voor jou!

Wil je liever houten kozijnen in Krimpen aan de Lek?

Informatie over houten kozijnen

Klik op bovenstaande knop om meer informatie te vinden over het laten plaatsen van houten kozijnen.

Aluminium kozijnen Krimpen aan de Lek – het tweede alternatief

Aluminium kozijnen in Krimpen aan de Lek zijn een ideaal tweede alternatief op kunststof kozijnen. Zoek je een competente vakman voor het plaatsen van aluminium kozijnen bij je woonhuis? Vraag dan meteen nog offertes aan en bespaar gauw. Er zijn namelijk genoeg professionele bedrijven om jou te helpen aan aluminium kozijnen in Krimpen aan de Lek te komen.

Via kozijnkaart.nl ben je verzekerd van kwalitatief hoogstaande bedrijven. Wil je meer weten over de tariefstellingen voor een aluminium kozijn naar je voorkeuren? Laat je dan door kozijnspecialisten uit je regio adviseren. En vraag je je offerte aan via kozijnkaart.nl? Dan weet je zeker dat je niet teveel betaalt! Bespaar tot maar liefst 40% op je onkosten!

Ben je je nog aan het oriënteren van wat voor materiaal jouw nieuwe kozijnen gemaakt moeten zijn? Neem dan eens aluminium in overweging. Aluminium raamkozijnen zijn bij menig kozijnen bedrijf voorhanden, en het materiaal vormt een fijne keuze met talrijke voordelen. We zetten de grootste voordelen even voor je op een rij:

 • Eigentijds uiterlijk voor je kozijn
 • Milieuvriendelijke materiaalsoort
 • Geen rotting, roest en vochtopname voor je kozijnen in Krimpen aan de Lek
 • Uiterst duurzame stofsoort
 • Kozijn behoeft weinig onderhoud
 • Goede isolatiewaarde
 • Aantrekkelijke kosten

Met aluminium kozijnen kies je voor een behoorlijk materiaal voor je kozijnen in Krimpen aan de Lek. Je hebt dan geen last van roest en verrotting, waardoor je nog lang plezier hebt van je kozijnen. Omdat het materiaal hiernaast niet elektrostatisch is, heb je geen last van vervelende dingen als vuil en stof. Bovendien hoef je je kozijnen – zeker de eerste jaren – niet tot nauwelijks te voorzien van onderhoud. Aluminium neemt tevens geen vocht op en is daarmee een zeer geschikte materiaalsoort om te gebruiken voor je kozijn.

Een keuze voor aluminium kozijnen is ook nog eens zeer goed voor het milieu. Aluminium is een onuitputtelijke grondstof, die men kan blijven gebruiken zonder dat dit het milieu schade toebrengt. Een klimaatneutrale woonomgeving komt dus met jouw hulp dichterbij. De stof soort gaat ook jaren mee, omdat het een zeer robuust karakter heeft. Je profiteert dus optimaal van duurzaamheid en milieuvriendelijkheid.

Wil je liever aluminium kozijnen laten plaatsen?

Informatie over aluminium kozijnen

Klik op bovenstaande knop om meer informatie te vinden over het laten plaatsen van aluminium kozijnen.

Offerte voor kunststof kozijnen laten zetten in Krimpen aan de Lek

Heb je genoeg gelezen en ben je klaar voor de eerstvolgende stap? Regel dan direct eenvoudig en vrijblijvend je offertes om kunststof kozijnen te laten plaatsen in Krimpen aan de Lek. Je hebt dan onmiddellijk inzicht in je kosten voor het laten plaatsen van kunststof kozijnen in Krimpen aan de Lek. Het duurt meestal slechts een paar weken voordat je huis totaal is voorzien van je nieuwe kozijnen.

Ga je liever voor aluminium of houten kozijnen in plaats van kunststof kozijnen in Krimpen aan de Lek? Dan kun je ook gewoon op kozijnenkaart.nl terecht voor je verzoek. Wanneer je meteen nog offertes aanvraagt voor kunststof kozijnen laten plaatsen in Krimpen aan de Lek weet je gelijk waar je aan toe bent en geniet je gauw van je eigen kozijnen in de door jou gekozen kleur, het door jou gekozen materiaal en jouw formaat en stijl.

Ga voor deugdelijkheid en garantie tot succes. Ga voor Kozijnenkaart.nl.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Theodoor Fortuyn Theodoor Fortuyn
Customer Succes manager bij kozijnenkaart.nl
Kunststof kozijnen94%
Houten kozijnen90%
Vervangen kozijnen97%
Ik help je graag!

Veelgestelde vragen over kozijnspecialisten uit

Krimpen aan de Lek

Er zijn diverse voordelen aan kunststof kozijnen. Denk aan weerbestendigheid, duurzaamheid (en milieuvriendelijk), weinig onderhoud en makkelijk schoon te houden. Zijn er dan ook nadelen? Een paar, maar in alle eerlijkheid, deze zijn meestal relatief! Dit kun je lezen op onze pagina kunststof kozijnen.

De prijsopbouw van kunststof kozijnen in Krimpen aan de Lek kun je als volgt kort samenvatten: Installatiekosten 45%, Materiaalkosten 45% en 10% overige (sloop en montage) kosten. Gemiddeld kun je voor een snelle berekening uitgaan van gemiddeld 725 euro per m2 (raam), inclusief glas, montage en btw. Natuurlijk hangt dit van diverse factoren af en hebben we dit voor je uiteen gezet voor meer inzicht in deze kosten.

kozijnenkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle kozijnspecialisten in Nederland. Wij zien welke kozijnspecialisten beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie kozijnspecialisten waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van kozijnspecialisten uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Beste kozijnenspecialist in Krimpen aan de Lek

Het resultaat was verbijsterend!

19 maart 2023

Kennissen hebben hun raamkozijnen ook laten doen en ik was erg enthousiast. Ik wilde hetzelfde resultaat! En dat heb ik gekregen!

- Esther de Graaf

Prachtige aluminium kozijnen!

7 maart 2023

De offerteaanvraag werd lekker vlug opgevolgd. Enkele weken later voorzien van prachtige kozijnen!

- Chantal de Lange

Maatwerk

2 maart 2023

content met de resultaten.

- Claudia Molenaar

Volkomen geweldig!

24 februari 2023

Onverwacht voldaan met mijn nieuwe raamkozijnen!

- Robin Smit

fijn advies

19 februari 2023

Ongeacht dat het niet de goedkoopste en dichtstbijzijnde kozijnen specialist was voor mij heb ik bij dit bedrijf toch het beste gemoed eraan over gehouden. De offerte was prima en zelfs uiteindelijk iets lagere factuur gekregen door het overhouden (niet gebruikte) materiaal.

- Vanessa Smeets

Goed advies

9 februari 2023

De begeleiding was uiterst fijn en we kregen duidelijke antwoorden op onze vragen.

- Marcel van der Horst

Nog nooit eerder zo’n juiste investering gedaan.

31 januari 2023

Zelden zo’n nuttige investering aan mijn woning gedaan.

- Ingrid Koster

Goede verduidelijking

28 januari 2023

Gingen eerst informeren. Toen we aansluitend de offertes kregen zijn we top geïnformeerd en bezitten we prima nieuwe kozijnen in ons huis.

- Susanne Gerritsen

erg goed!

18 januari 2023

Niet voor de eerste keer een offerte gevraagd en weer tevreden. Mooie prijs gekregen en de service was goed.

- Anita Brouwer

Uitgelichte kozijnspecialisten in Krimpen aan de Lek

Belisol

Kelvinring 56E
2952 BG Alblasserdam
Nederland

078 691 4991
http://www.belisol.nl/showroom/drechtsteden

ALFA kunststof kozijnen Ridderkerk BV

Tinstraat 99
2984 AN Ridderkerk
Nederland

0180 430 122
http://www.alfaramen.nl/

Timmerfabriek Pors – Voor kozijnen, ramen en deuren in de regio Drechtsteden

Noordeinde 110
3341 LH Hendrik-Ido-Ambacht
Nederland

078 682 3040
https://www.timmerfabriekpors.nl/