Kunststof kozijnen Zwijndrecht

Behoefte aan een ijzersterke kozijnspecialist uit Zwijndrecht die bij jou verder kan helpen?

Dan ben je aan het juiste adres.

Kozijnenkaart zorgt dat jij die op zoek bent naar Kunststof kozijnen Zwijndrecht verbonden wordt aan een kozijnspecialist die bij je past.

Het tofste gedeelte?

Kozijnenkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle vakkundigen uit Zwijndrecht – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2023 en verder.

Kunststof kozijnen Zwijndrecht nodig?

Schakel direct hulp in

Kunststof kozijnen Zwijndrecht
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 87 reviews)
kozijnen_kunststof_offerte_houten_aluminium_vervangen_kosten
kozijnen_kunststof_offerte_houten_aluminium_vervangen_kosten
kozijnen_kunststof_offerte_houten_aluminium_vervangen_kosten
kozijnen kunstof offerte houten aluminium vervangen kosten
kozijnen kunstof offerte houten aluminium vervangen kosten
kozijnen kunstof offerte houten aluminium vervangen kosten
kozijnen kunstof offerte houten aluminium vervangen kosten

kunstof kozijnen kozijnspecialisten vergelijken

Vergelijken van prijzen voor kunststof kozijnen in Zwijndrecht gaat heel gemakkelijk zoals je ziet. Meestal ontvang je dezelfde dag nog reactie! We helpen niet alleen mensen in Zwijndrecht, maar in heel Nederland! Zo hebben wij huiseigenaren en ondernemers uit Alblasserdam, Nieuw Lekkerland en Ridderkerk bijvoorbeeld ook geholpen aan een kozijnspecialist.

Waarom kunststof kozijnen Zwijndrecht

Een betaalbare en geschikte kozijnspecialist vinden in Zwijndrecht kan best een lastige zijn. Het is nu eenmaal niet geheel volgens standaarden om zomaar een installatiebedrijf binnen te lopen zonder eerder contact. Er zijn enkele belangrijke stappen die je zult moeten volgen om er zeker van te zijn dat je uiteindelijk een kozijnspecialist uit Zwijndrecht vindt die hart heeft voor jouw project. Lees snel verder om erachter te komen hoe ook jij de beste kozijnspecialist uit Zwijndrecht kunt vinden!

Spring direct naar:

Kunststof kozijnen Zwijndrecht laten installeren

Het laten aanleggen van kunststof kozijnen in Zwijndrecht is niet iets wat je elke dag laat verrichten. Daarom is het ook van belang dat je een deskundige vindt die je kunststof kozijnen in Zwijndrecht kan plaatsen. Indien je weet waar je naar op zoek bent, hoeft een professional niet per definitie prijzig te zijn.

Kies voor jouw kunststof kozijnen in Zwijndrecht niet onmiddellijk voor de eerste de beste. Je wilt immers een expert die je kunststof kozijnen in Zwijndrecht zal installeren. Een sterkere vorm van verzekering en kwaliteit is praktisch niet mogelijk. Je wilt logischerwijs juist kunnen genieten van je nieuwe kunststof kozijnen in Zwijndrecht, in plaats van met problemen of buikpijn achter te blijven.

Het aanleggen van kunststof kozijnen in Zwijndrecht is een ecologische investering in je huis. De kozijnen zijn onderhoudsarm, leveren een prima isolatie en gaan gigantisch lang mee. Ook is kunststof aantrekkelijk geprijsd, waardoor ze voor een breed publiek toegankelijk zijn. Ben je ook op zoek naar een vakman voor je kunststof kozijnen in Zwijndrecht?

Op deze pagina lees je waarom kunststof kozijnen aanbrengen een verstandig idee is! Je vindt meer informatie over de vele voordelen en leest wat kunststof kozijnen kosten. Ook krijg je geschikte tips om te bezuinigen en aandachtspunten bij je zoektocht naar een vakman.

Wil je in plaats van kunststof kozijnen het liefste houten kozijnen of aluminium kozijnen? Ook professionals daarvoor vindt je via Kozijnenkaart.nl!

Kozijnen vervangen Zwijndrecht – waarom vervangende kozijnen aanbrengen?

Niet iedereen weet exact wat de meerwaarde is van nieuwe raamkozijnen. Om je wat inzicht te geven in de talloze voordelen, zetten we een aantal zaken op een rij. Je kent dan binnenkort alle voordelen van het vervangen van kozijnen in Zwijndrecht. Het voornaamste voordeel van nieuwe kozijnen is het feit dat ze positief zijn voor de isolatiewaarde van je woning. Zeker houten kozijnen in oudere woningen hebben door de jaren heen fors wat schade opgelopen. Door deze beschadiging is een huis vaak extra gevoelig voor waterschade en tocht. Wegens deze instroom van tocht kun je meer moeten stoken om het huis warm te krijgen. Deze stookkosten gaan uiteraard verloren, de warmte blijft tenslotte niet meer in huis hangen. Door de uitstekende isolatie van kunststof kozijnen blijven dit soort bijkomende kosten je bespaard. Zie het dan ook echt als een investering in je huis.

Maar er zijn nog meer voordelen indien je in Zwijndrecht je kozijnen laat vervangen. De totale uitstraling van je huis gaat er vaak ook op vooruit. En dat is prettig! Hoe mooier je woont, hoe beter, toch? Nieuwe kozijnen verhogen gewoonlijk ook de waarde van je woonhuis. Bij een mogelijke verkoop van de woning haal je je investering er dan meestal ook simpel weer uit. Jouw kozijnen vervangen in Zwijndrecht is dan ook vaak een uitstekend idee!

Ben je op zoek naar meer informatie? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kozijnen vervangen.

Meer informatie over het (laten) vervangen van je kozijnen?

Meer informatie over kozijnen laten vervangen

Klik op de knop om alles te weten te komen over het (laten) vervangen van je kozijnen.

Kozijnen Zwijndrecht – zelf aanleggen of uitbesteden?

Er bestaan mensen die goed zijn in klussen. Het voornaamste voordeel is uiteraard dat je wat geld kunt besparen, je hoeft immers alleen maar te betalen voor de kozijnen zelf en niet voor de uren werk. Helaas zijn er tevens wat nadelen aan het zelf installeren van kozijnen in Zwijndrecht. Wanneer je kozijnen installeert is de bevestiging van de kozijnen begrijpelijk bijzonder belangrijk. Wanneer dit niet gedaan is bestaat er de kans dat de isolatiewaarde beduidend zal verkleinen door kiertjes of dat de kozijnen los kunnen komen, met alle gevolgen van dien. De belangrijkste aanleiding om de kozijnen te laten aanbrengen door een expert is de garantie. Deze mist vaak indien je zelf gaat klussen. Kozijnen bezitten een beduidend lange levensduur, dus missende garantie is jammer van je investering!

Indien je geen ervaring hebt aangaande het installeren van kozijnen of met klussen in het algemeen dan is het verstandiger om er een professional voor in te schakelen. Door de relatief lage kosten voor het installeren van kozijnen in Zwijndrecht hoeft dit echt niet zo duur te zijn als je in eerste instantie zou denken. Het opvragen van offertes is de beste manier om er achter te komen wat je kwijt bent voor de totale klus. Ga vlot naar offertes aanvragen en binnen korte tijd heb je de offertes van onze kozijnspecialisten in huis!

Alle kunststof kozijnen specialisten uit Zwijndrecht

Bekijk ook hout- en aluminium kozijnspecialisten uit

Gemiddelde kosten voor kunststof kozijnen Zwijndrecht

Voordat we in de gemiddelde tarieven duiken, laten we even kijken naar de factoren die invloed krijgen op de tarieven. Allicht hebben die keuzes invloed op de tarieven van de kunststof kozijnen. Heb je een idee van het model kunststof kozijn? Een vast raam is door het simpele mechanisme een stuk voordeliger dan een draai-/kiepraam. En het type grondstof (kunststof soort) en de soort ramen zijn tevens van invloed.

Hieronder leggen we uit welke factoren de prijzen van kunststof kozijnen raken.

 • Het soort raamkozijn
 • De montagekosten
 • De beglazing die je kiest
 • Het hang- en sluitwerk
 • Voorrij- en afvoerkosten

Tip: Denk eens aan isolatieglas! Je krijgt dan namelijk een verlaagd btw-tarief. Je betaalt slechts 9% btw over de beglazing. Daarnaast heb je mogelijk recht op een mooie isolatiesubsidie! Wel moet je hiervoor investeren in een tweede energiebesparende maatregel.

De gemiddelde prijzen voor kunststof kozijnen (vast raam, 60×60 centimeter) gaan vanaf 350 euro, met ramen en het installeren van de kozijnen. Een draai-/kiepraam van 60×60 centimeter laat je installeren vanaf €445,-. Heb je een valraam van 50×40 beginnen de kozijnen per stuk vanaf 285 euro (inclusief).

De prijzen van kunststof kozijnen in Zwijndrecht zijn onder meer afhankelijk van het soort beglazing en de montage. De montage van een kunststof kozijn voor een raam van 60×60 centimeter kost circa €250,- (kozijn & montage) en de beglazing begint vanaf gemiddeld €100,- tot €200,-. Dit betreffen dan standaard HR++ ramen. Wil je meer of geringer isolatie dan HR++ (dus HR+ of HR+++ glas) dan zijn de tarieven vanzelfsprekend hoger of lager.

Soort kozijnAfmetingen (in cm)Prijs raamkozijnPrijs glas (HR++ glas)Prijs montageTotaalkosten
Vast raam60 x 60€100,-€25,-Vanaf €225,-Vanaf €350,-
120 x 80€130,-€50,-Vanaf €600,-Vanaf €780,-
Draai-/kiepraam60 x 60€200,-€20,-Vanaf €225,-Vanaf €445,-
120 x 80€290,-€40,-Vanaf €600,-Vanaf €930,-
Valraam50 x 40€130,-€30,-Vanaf €125,-Vanaf €285,-
100 x 80€220,-€50,-Vanaf €500,-Vanaf €770,-

Wil je meer weten over de kosten van nieuwe kozijnen? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kosten kunststof kozijnen.

Direct inzicht in de kosten van kunststof kozijnen?

Ik wil inzicht in de kosten van kunststof kozijnen

Klik op de knop om meer te leren over hoe de prijzen en kosten rondom kunststof kozijnen worden opgebouwd.

Tips voor lagere kunststof kozijnen prijzen

Bezuinigen op kunststof kozijnen? De grondstoffen voor kunststof kozijnen zijn goedkoper in vergelijking tot staal of aluminium. Daarnaast bestaan er verschillende manieren om meer te bezuinigen op de kosten.

Zo koop jij goedkope kunststof kozijnen:

 • Kies voor vaste ramen in plaats van val- of draai-/kiepramen. Deze zijn goedkoper.
 • Ga voor een eenvoudige stijl in een goedkope kleur. Kunststof kozijnen met folie zijn vaak iets duurder.
 • Schakel een kozijnenspecialist uit Zwijndrecht in. Hoe dichterbij hoe beter, want dan zijn de voorrijkosten zo laag mogelijk.
 • Vergelijk de prijzen van meerdere specialisten en kies de vakman met het beste aanbod. Zo bespaar je tot wel 40% op de kostprijs.

Worden er subsidies mogelijk voor de investering in kunststof kozijnen? Op dit ogenblik is er geen landelijke subsidie. Wel bestaat er de potentie om subsidie te krijgen voor het gebruik van isolatieglas. Hiervoor kom je in aanmerking wanneer je in totaal 2 energiebesparende maatregelen hebt. Je kunt hierover meer vinden op rvo.nl

Je kunt ook nakijken of er in jouw regio (gemeente of provincie) een plaatselijke subsidie beschikbaar is voor deze type energiebesparende maatregelen via kunststof kozijnen. Dit kun je bekijken via energiesubsidiewijzer.nl

Wil je alles weten over de prijzen van kunststof kozijnen? Regel vrijblijvend een offerte via onze pagina over offerte kunststof kozijnen.

Wil je graag gratis en vrijblijvend meerdere offertes ontvangen?

Vraag direct offertes kunststof kozijnen aan!

Klik op bovenstaande knop om op je gemak meerdere gekwalificeerde kozijnspecialisten met elkaar te vergelijken en bespaar vandaag nog.

Houten kozijnen Zwijndrecht – je eerste alternatief

Logischerwijs zijn er nog alternatieven te bedenken voor kunststof kozijnen. Houten kozijnen zijn absoluut een interessante optie. Van oorsprong zijn houten kozijnen stevig in trek in Nederland. Dit komt vooral omdat houten kozijnen vroeger de standaard waren.. Je kunt kiezen uit talloze houtsoorten als het aankomt op deze kozijnen. Van belang is wel dat je weet dat de houtsoort van invloed is op de kwaliteit van de kozijnen. Als je als voorbeeld voor een zeer zachte houtsoort kiest dan is de isolatiewaarde minder dan bij de sterkere houtsoorten. Tegelijkertijd kan een zachte houtsoort sneller te maken krijgen met rot. Indien je houten kozijnen in Zwijndrecht wilt installeren, is het meestal goed om een vakkundige partij om raad te vragen. Zij voorzien je van advies over de houtsoort die het voornaamste bij jouw woonhuis past.

Naast de vele voordelen kleven er jammer genoeg ook een paar nadelen aan houten kozijnen in Zwijndrecht. Houten kozijnen vergen over het algemeen wel meer verzorging dan kozijnen van een andere soort. Houten kozijnen hebben immers beits nodig om beschermd te worden. Bij de aluminium en kunststoffen kozijnen is dit niet het geval. Verf kan behoorlijk duur zijn als je een bepaalde kleur in gedachten hebt, dit brengt dus ook onkosten met zich mee. Dat is uiteraard goedkoper dan de kosten voor het herstel van houtrot. Gelukkig is houtrot sporadisch wanneer er goed voor de houten kozijnen in Zwijndrecht gezorgd wordt. Wel is het van waarde wanneer je je hier van bewust bent. Vind je dit aanvullende onderhoud niet erg? Dan zijn houten kozijnen in Zwijndrecht een uitstekend alternatief als je zoekt naar een andere uitstraling.

Wil je liever houten kozijnen in Zwijndrecht?

Informatie over houten kozijnen

Klik op bovenstaande knop om meer informatie te vinden over het laten plaatsen van houten kozijnen.

Aluminium kozijnen Zwijndrecht – het tweede alternatief

Ben je toe aan iets anders dan houten kozijnen of kunststof kozijnen? Dan zijn aluminium kozijnen in Zwijndrecht misschien wel wat voor jou! Zoek je een deskundige expert voor het installeren van aluminium kozijnen bij je in huis? Vraag dan vandaag nog offertes aan en bespaar snel. De vakmensen staan immers voor je klaar om je te voorzien van nieuwe aluminium kozijnen in Zwijndrecht.

Via kozijnkaart.nl ben je gegarandeerd van kwalitatief hoogstaande bedrijven. Ben je benieuwd naar tarieven voor aluminium kozijnen in Zwijndrecht? Laat je dan door kozijnspecialisten uit je regio informeren. En vraag je je offerte aan via kozijnkaart.nl? Dan bespaar je tot maar liefst 40% op jouw aanvraag; gedegen werk voor betaalbare tariefstellingen.

Ben je verschillende materialen aan het vergelijken voor je kozijnen in Zwijndrecht? Neem dan eens aluminium in overweging. Aluminium raamkozijnen zijn bij menig kozijnen bedrijf verkrijgbaar, en het materiaal vormt een goede keuze met vele voordelen. Hieronder hebben we de meest belangrijke voordelen overzichtelijk voor je opgesomd:

 • Eigentijds uiterlijk voor jouw kozijn
 • Milieuvriendelijke materiaalsoort
 • Geen rotting, roest en vochtopname voor je kozijnen in Zwijndrecht
 • Uiterst duurzame stofsoort
 • Kozijn behoeft minimaal onderhoud
 • Goede isolatiewaarde
 • Aantrekkelijke kosten

Met aluminium kozijnen kies je voor een duurzaam materiaal voor jouw kozijnen in Zwijndrecht. Je hebt dan geen hinder van roest en verrotting, waardoor je nog veel plezier hebt van je kozijnen. Omdat het materiaal bovendien niet elektrostatisch is, heb je geen last van vervelende dingen als vuil en stof. Je kozijnen hebben de eerste jaren nauwelijks onderhoud nodig. Aluminium neemt tevens geen vocht op en is daarmee een zeer geschikte materiaalsoort om te gebruiken voor je kozijn.

Niet alleen kies je met een aluminium kozijn voor een sterk kozijntype, je draagt tevens jouw steentje bij aan het behoud van het milieu. Aluminium is een onuitputtelijke grondstof, die men kan blijven gebruiken zonder dat dit het milieu schade toebrengt. Een klimaatneutrale woonomgeving komt dus met je hulp dichterbij. Omdat aluminium zo robuust is zal het nog jaren meegaan. Hierbij kies je dus voor duurzaamheid, milieuvriendelijkheid én een sterke materiaalsoort.

Wil je liever aluminium kozijnen laten plaatsen?

Informatie over aluminium kozijnen

Klik op bovenstaande knop om meer informatie te vinden over het laten plaatsen van aluminium kozijnen.

Offerte voor kunststof kozijnen laten plaatsen in Zwijndrecht

Ben je overtuigd en wil je vandaag nog besparen? Regel dan direct eenvoudig en vrijblijvend je offertes om kunststof kozijnen te laten aanbrengen in Zwijndrecht. Je hebt dan direct inzicht in je tarieven voor het laten plaatsen van kunststof kozijnen in Zwijndrecht. Doorgaans kunnen de kozijnen al binnen een aantal weken geïnstalleerd worden.

Spreken houten of aluminium kozijnen je wat meer aan als kunststof kozijnen in Zwijndrecht? Ook daarvoor kun je terecht op kozijnenkaart.nl! Vraag je direct eenvoudig en vrijblijvend offertes aan? Dan geniet jij in de kortste tijd van nieuwe kozijnen in de door jou gewenste soort materiaal, kleur en stijl.

Ga voor bekwaamheid en garantie tot succes. Ga voor Kozijnenkaart.nl.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Theodoor Fortuyn Theodoor Fortuyn
Customer Succes manager bij kozijnenkaart.nl
Kunststof kozijnen94%
Houten kozijnen90%
Vervangen kozijnen97%
Ik help je graag!

Veelgestelde vragen over kozijnspecialisten uit

Zwijndrecht

Er zijn diverse voordelen aan kunststof kozijnen. Denk aan weerbestendigheid, duurzaamheid (en milieuvriendelijk), weinig onderhoud en makkelijk schoon te houden. Zijn er dan ook nadelen? Een paar, maar in alle eerlijkheid, deze zijn meestal relatief! Dit kun je lezen op onze pagina kunststof kozijnen.

De prijsopbouw van kunststof kozijnen in Zwijndrecht kun je als volgt kort samenvatten: Installatiekosten 45%, Materiaalkosten 45% en 10% overige (sloop en montage) kosten. Gemiddeld kun je voor een snelle berekening uitgaan van gemiddeld 725 euro per m2 (raam), inclusief glas, montage en btw. Natuurlijk hangt dit van diverse factoren af en hebben we dit voor je uiteen gezet voor meer inzicht in deze kosten.

kozijnenkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle kozijnspecialisten in Nederland. Wij zien welke kozijnspecialisten beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie kozijnspecialisten waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van kozijnspecialisten uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Beste kozijnenspecialist in Zwijndrecht

erg fijn!

11 maart 2023

Niet voor de eerste maal een offerte gevraagd en opnieuw blij. Mooie prijs gekregen en de service was vertrouwd.

- Johannes Huisman

fijn advies

3 maart 2023

Paar jaar geleden voor de goedkoopste gegaan, niet gelukkig dus nu offertes aangevraagd, niet voor de goedkoopste gegaan en blij!! De offerte was duidelijk en is tevens nagekomen.

- Monique van den Heuvel

Domweg in orde

24 februari 2023

Goede afwerking en nazorg en een nette prijs.

- Petrus Vink

Prima advies

13 februari 2023

De begeleiding was uiterst fijn en we kregen duidelijke antwoorden op onze vragen.

- Alexander Vermeulen

Maatwerk

7 februari 2023

competent maatwerk geleverd.

- Maarten Mulder

Offertes vergeleken altijd slim!

4 februari 2023

De nieuwe kozijnen zijn competent na duidelijk advies. Plaatsing en afwerking is top gedaan. Wij zijn er heel blij mee en raden vergelijken van offertes bij iedereen aan.

- Tom van der Meulen

De buren zijn jaloers!

23 januari 2023

Na een voordeur en nieuwe raamkozijnen nu als laatste een nieuwe vooraanzicht en kozijnen achter. De buren zijn jaloers! Prijs was netjes.

- Marinus Peters

Plaatsing van kunststof kozijnen gewoon vertrouwd

22 januari 2023

Geweldig mannen!

- Sandra Hendriks

Opheldering was verhelderend en het is erg mooi geworden

9 januari 2023

Uitgebreide verduidelijking gehad wat toch wel essentieel was om een slimme keuze te maken en dat de kozijnen competent zouden passen en inderdaad de kozijnen passen erg. Scherpe offertes gehad via kozijnenkaart.nl en daardoor niet teveel betaald.

- Renate van de Berg

Uitgelichte kozijnspecialisten in Zwijndrecht

Belisol

Kelvinring 56E
2952 BG Alblasserdam
Nederland

078 691 4991
http://www.belisol.nl/showroom/drechtsteden

Alwiti BV Aluminium Geveltechniek

Malachiet 1300
3316 LD Dordrecht
Nederland

078 651 5166
http://www.alwiti.nl/

Timmerfabriek Pors – Voor kozijnen, ramen en deuren in de regio Drechtsteden

Noordeinde 110
3341 LH Hendrik-Ido-Ambacht
Nederland

078 682 3040
https://www.timmerfabriekpors.nl/