Kunststof kozijnen Dordrecht

Ben jij opzoek naar een top kozijnspecialist uit Dordrecht die bij jou verder kan helpen?

Lees dan vooral verder.

Kozijnenkaart zorgt dat jij die op zoek bent naar Kunststof kozijnen Dordrecht verbonden wordt aan een kozijnspecialist die bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle kozijnspecialisten uit Dordrecht – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2023 en verder.

Kunststof kozijnen Dordrecht nodig?

Laat je snel helpen

Kunststof kozijnen Dordrecht
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 104 reviews)
kozijnen_kunststof_offerte_houten_aluminium_vervangen_kosten
kozijnen_kunststof_offerte_houten_aluminium_vervangen_kosten
kozijnen_kunststof_offerte_houten_aluminium_vervangen_kosten
kozijnen kunstof offerte houten aluminium vervangen kosten
kozijnen kunstof offerte houten aluminium vervangen kosten
kozijnen kunstof offerte houten aluminium vervangen kosten
kozijnen kunstof offerte houten aluminium vervangen kosten

kunstof kozijnen kozijnspecialisten vergelijken

Vergelijken van prijzen voor kunststof kozijnen in Dordrecht gaat heel gemakkelijk zoals je ziet. Meestal ontvang je dezelfde dag nog reactie! We helpen niet alleen mensen in Dordrecht, maar in heel Nederland! Zo hebben wij huiseigenaren en ondernemers uit s Gravendeel, Zwijndrecht en Hendrik Ido Ambacht bijvoorbeeld ook geholpen aan een kozijnspecialist.

Waarom kunststof kozijnen Dordrecht

Het zoeken van een geschikte en natuurlijk een betaalbare kozijnspecialist in Dordrecht is nog niet zo makkelijk als dat je zou denken. Je kunt nu eenmaal niet bij het dichtstbijzijnde installatiebedrijf binnen stappen en de eerste persoon kiezen die je ziet. Er zijn een aantal dingen om in je achterhoofd te houden wanneer je opzoek gaat naar een kozijnspecialist in Dordrecht. Wij vertellen je met alle plezier wat je moet onthouden!

Spring direct naar:

Kunststof kozijnen Dordrecht voor jouw huis

Kunststof kozijnen in Dordrecht zijn voor talrijke huishoudens een slimme investering. Maar hoe bepaal je de juiste aanbieder of expert die bij jou kunststof kozijnen in Dordrecht kan komen aanleggen?

De meest voor de hand liggende beslissing indien je een vaststaand bedrag in gedachten hebt wat niet al te hoog is zijn de kunststof kozijnen. Juist voor personen die meer info willen over kunststof kozijnen in Dordrecht plaatsen, is deze informatiepagina opgezet. Met deze informatie weet je later alles wat er te weten valt en kan je met een gerust hart een juiste beslissing maken.

Wil je in plaats van kunststof kozijnen eigenlijk houten kozijnen of aluminium kozijnen? Ook specialisten daarvoor vindt je via Kozijnenkaart.nl!

Kozijnen vervangen Dordrecht – waarom vervangende kozijnen aanleggen?

Kozijnen vervangen in Dordrecht doe je natuurlijk niet zo maar. Meerdere mensen kiezen er vanuit een kostengedachte toch nog voor om hun bestaande kozijnen te blijven repareren. Desondanks kan het zeker uit om je kozijnen te vervangen in Dordrecht. Het scheelt je op termijn in de onkosten, het onderhoudsgeld, een tijdsinvestering en het ziet er ook nog eens geweldig uit.

Het voornaamste voordeel van nieuwe kozijnen is het feit dat ze positief zijn voor de isolatiewaarde van je pand. Juist bij oudere huizen waarin houten kozijnen geplaatst zijn kan er sprake zijn van onderliggende beschadiging aan het hout. Door deze beschadiging ontstaat er doorgaans tocht en aanvullende waterschade, waardoor er nog meer houtrot ontstaat. Om vochtwerking en tocht tegen te gaan, zul je flink extra moeten stoken. Deze stookkosten gaan overigens verloren, de warmte blijft immers niet meer in huis hangen. Kiezen voor kunststof kozijnen brengt door de hoge isolatiewaarde met zich mee dat je beduidend veel geld kunt besparen op je totale stookkosten. Zie het dan ook eigenlijk als een investering in je pand zelf.

Maar indien je kozijnen laat vervangen in Dordrecht zijn er nog andere voordelen. Nieuwe kozijnen zullen er immers ook voor zorgen dat de uitstraling van je woonhuis aanzienlijk kan worden verbeterd. Dat is handig, want je wilt uiteraard een huis wat er zo mooi mogelijk uit ziet. Maar ook voor derden kan deze nieuwe uitstraling voordelen met zich meebrengen. Nieuwe kozijnen werken immers doorgaans waardevermeerderend. Bij een verkoop verdienen kozijnen zich al gauw terug. Door deze vele voordelen is kozijnen vervangen in Dordrecht dé keuze om te maken!

Ben je op zoek naar meer informatie? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kozijnen vervangen.

Meer informatie over het (laten) vervangen van je kozijnen?

Meer informatie over kozijnen laten vervangen

Klik op de knop om alles te weten te komen over het (laten) vervangen van je kozijnen.

Kozijnen Dordrecht – zelf aanleggen of uitbesteden?

Wanneer je een beetje slim bent met het klussen in huis, kun je ervoor kiezen om je kozijnen in Dordrecht zelf te plaatsen. Toch raden wij ten zeerste af om dit te doen. Dit heeft meerdere argumenten:

 • Zelf doen kost over het algemeen veel tijd
 • Zelf doen kost relatief meer, vanwege onvoorzien restmateriaal of fouten
 • De kans op fouten is groter dan wanneer je het uitbesteedt
 • Een specialist heeft ook kennis van isolatie en onderhoud
 • Afwijkingen op recht-toe-recht-aan kan voor grote problemen en lekkages zorgen

Daarnaast zal een expert over het algemeen garantievoorwaarden op zijn of haar bezigheden aanbieden. Dat garandeert niet alleen dat de werkzaamheden naar behoren worden volbracht maar ook dat je bij toekomstige mogelijke zorgen verzekerd bent van bijstand en zodoende erg lang kunt genieten van je mooie nieuwe kozijnen.

Een kozijnspecialist, het woord zegt het al, is de specialist op het gebied van de laatste ontwikkelingen in kozijnen, waardoor je constant het nieuwste aanbod kunt bekijken. Niet uitsluitend materiaal, maar ook kleurstellingen, isolatiewaarden en soorten bevestiging wisselen enorm. Bij uitstek is dit een van de grote voordelen om een kozijnspecialist in de arm te nemen, zodat je pand binnenkort een prachtige nieuwe uitstraling heeft.

Kunststof kozijnen plaatsen? Schakel dan een vakman in! Dus weet je zeker dat je het mooiste resultaat krijgt en dat de werkzaamheden netjes worden uitgevoerd, zonder beschadigingen of slordige afwerking. Daarnaast krijg je van een expert vaak waarborging op het afgeleverde werk en de producten. Die garantie vervalt meestal als je zelf de kunststof kozijnen gaat installeren.

Alle kunststof kozijnen specialisten uit Dordrecht

Bekijk ook hout- en aluminium kozijnspecialisten uit

Gemiddelde kosten voor kunststof kozijnen Dordrecht

Voordat we in de gemiddelde tarieven duiken, laten we even kijken naar de factoren die invloed hebben op de tarieven. Uiteraard hebben deze keuzes invloed op de kosten van de kunststof kozijnen. Welk model kozijn wil je bijvoorbeeld? Een vast raam is door het eenvoudige mechanisme een stuk goedkoper dan een draai-/kiepraam. Het soort kunststof en de glas heeft uiteraard ook een invloed op de kosten.

Laten we opnoemen welke dingen je aan moet denken die ook de kosten beïnvloeden:

 • Het soort raamkozijn
 • De montagekosten
 • De beglazing die je kiest
 • Het hang- en sluitwerk
 • Voorrij- en afvoerkosten

Tip: Denk eens aan isolatieglas! Dan profiteer je van een verlaagd btw-tarief. Je betaalt slechts 9% btw over de beglazing. Tevens heb je mogelijk recht op isolatiesubsidie! Hier kom je al voor in aanmerking als je twee energiebesparende maatregelen in huis hebt.

De kunststof kozijnen prijzen voor een vast raam van 60×60 centimeter starten vanaf €350,-, inclusief beglazing en montage. Een draai-/kiepraam van 60×60 centimeter laat je installeren vanaf €445,-. Heb je een valraam van 50×40 beginnen de kozijnen per stuk bij 285 euro (inclusief).

De kosten van kunststof kozijnen in Dordrecht zijn onder meer afhankelijk van het soort glas en de installatie. De installatie van een kunststof kozijn voor een raam van 60×60 centimeter kost circa €250,- (kozijn & montage) en de beglazing begint vanaf gemiddeld €100,- tot €200,-. Dit betreffen dan standaard HR++ ramen. Kies je voor HR+ of HR+++ glas dan liggen de prijzen van kunststof kozijnen Dordrecht uiteindelijk hoger of lager.

Soort kozijnAfmetingen (in cm)Prijs raamkozijnPrijs glas (HR++ glas)Prijs montageTotaalkosten
Vast raam60 x 60€100,-€25,-Vanaf €225,-Vanaf €350,-
120 x 80€130,-€50,-Vanaf €600,-Vanaf €780,-
Draai-/kiepraam60 x 60€200,-€20,-Vanaf €225,-Vanaf €445,-
120 x 80€290,-€40,-Vanaf €600,-Vanaf €930,-
Valraam50 x 40€130,-€30,-Vanaf €125,-Vanaf €285,-
100 x 80€220,-€50,-Vanaf €500,-Vanaf €770,-

Wil je meer weten over de kosten van nieuwe kozijnen? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kosten kunststof kozijnen.

Direct inzicht in de kosten van kunststof kozijnen?

Ik wil inzicht in de kosten van kunststof kozijnen

Klik op de knop om meer te leren over hoe de prijzen en kosten rondom kunststof kozijnen worden opgebouwd.

Tips voor lagere kunststof kozijnen prijzen

Je weet nu wat de kunststof kozijnen tarieven zijn die je gemiddeld gesproken kunt verwachten voor het plaatsen van nieuwe kozijnen bij jou in huis. Waar we nog wat dieper op in mogen gaan zijn de kansen om te bezuinigen op je aankoop. Daarvoor kun je kijken naar subsidies. Op kozijnen zelf zitten geen subsidies tegenwoordig. Wel kun je bij isolatieglas, en nog een aanvullende energiebesparende maatregel, een subsidie krijgen. Lees meer via rvo.nl.

Je kunt ook nakijken of er in jouw regio (stad of provincie) een plaatselijke subsidie denkbaar is voor deze soort energiebesparende maatregelen via kunststof kozijnen. Of dit in jouw woonplaats ook het geval is controleer je eenvoudig via energiesubsidiewijzer.nl.

Wil je alles weten over de prijzen van kunststof kozijnen? Regel vrijblijvend een offerte via onze pagina over offerte kunststof kozijnen.

Wil je graag gratis en vrijblijvend meerdere offertes ontvangen?

Vraag direct offertes kunststof kozijnen aan!

Klik op bovenstaande knop om op je gemak meerdere gekwalificeerde kozijnspecialisten met elkaar te vergelijken en bespaar vandaag nog.

Houten kozijnen Dordrecht – het allereerste alternatief

Voor velen zijn houten kozijnen in Dordrecht een prima alternatief op kunststof kozijnen. Een natuurlijke categorie kozijnen, zoals hout, is voor veel mensen heel van belang. Er zijn weinig overige stoffen die zo warm en sfeervol lijken als dat hout doet. Maar je beslissing voor houten kozijnen hangt van een aantal factoren af. We zullen hieronder de eigenschappen van houten kozijnen doorspreken en je voorlichten over alle opties.

De warme en sfeervolle uitstraling hebben we hierboven al besproken. Maar daarbuiten geldt dat houten kozijnen ook allemaal nog eens uniek zijn. Elk stuk hout heeft zijn eigen unieke patroon. Maar hout heeft nog overige prettige eigenschappen. Zo is hout van zichzelf een isolerend materiaal.

Naast de warme uitstraling is hout dus ook nog eens uiterst geschikt om warmte te behouden. Een ander fundamenteel aandachtspunt is dat houten kozijnen geleverd en gemonteerd kunnen worden met de nodige maatregelen tegen inbraak. Ze dragen dus vaak nog eens bij aan de veiligheid in en rondom je woning.

Kies je voor houten kozijnen in Dordrecht, dan moet je in ieder geval nog voor een soort hout kiezen. Er bestaan verschillende mogelijkheden. Houd bij het kiezen van de juiste houtsoort rekening met de kwaliteit, het onderhoud dat het vergt en de duurzaamheid. Zoals gezegd is de duurzaamheidsklasse van belang. Er zijn vijf verschillende duurzaamheidsklassen. Klasse 1 is het meest duurzaam, klasse 5 het minst. Let erop dat het hout een keurmerk van FSC heeft. Zo ben je gegarandeerd van hout wat ontstaat uit verantwoord bosbeheer. Afzelia, meranti, merbau, grenen en lariks zijn populaire houtsoorten bij het creëren van houten kozijnen.

Het mooie van houten kozijnen is dat ze af te stemmen zijn op iedere soort woonhuis. Natuurlijk staan ze goed bij klassieke en landelijke woningen, maar ook moderne bouwstijlen gaan prima samen met houten kozijnen. Dat komt omdat hout in elke gewenste kleur geverfd kan worden. Mocht het hout om wat voor oorzaak stuk raken, dan kan het gemakkelijk gerepareerd worden. Houten kozijnen kunnen zo jarenlang meegaan. Je kunt ze gebruiken voor schuiframen, draaikiepramen en gewone raamkozijnen. Zelfs voor jouw dakkapel is hout een uitstekende keuze!

Wil je liever houten kozijnen in Dordrecht?

Informatie over houten kozijnen

Klik op bovenstaande knop om meer informatie te vinden over het laten plaatsen van houten kozijnen.

Aluminium kozijnen Dordrecht – het tweede alternatief

Aluminium kozijnen in Dordrecht zijn een fantastisch tweede oplossing op kunststof kozijnen. Zoek je een professionele expert voor het aanleggen van aluminium kozijnen bij je woning? Bespaar dan flink wat geld door vandaag nog een offerte aan te vragen. De specialisten staan namelijk voor je klaar om je te voorzien van nieuwe aluminium kozijnen in Dordrecht.

Wij verzekeren dat ieder bij ons aangesloten kozijnen bedrijf streeft naar een hoge klanttevredenheid en aantrekkelijke prijzen. Ben je benieuwd naar tariefstellingen voor aluminium kozijnen in Dordrecht? Onze kozijn specialisten uit Dordrecht informeren en adviseren je graag. Vraag je bij ons offertes aan voor aluminium kozijnen in Dordrecht? Dan weet je zeker dat je niet teveel betaalt! Bespaar tot maar liefst 40% op je kosten!

Ben je je nog aan het oriënteren van wat voor materiaal je nieuwe kozijnen gemaakt moeten zijn? Overweeg dan eens voor aluminium te gaan. Aluminium raamkozijnen zijn bij menig kozijnen bedrijf voorhanden, en het materiaal vormt een geschikte keuze met vele voordelen. We zetten de grootste voordelen even voor je op een rij:

 • Eigentijds uiterlijk voor je kozijn
 • Milieuvriendelijke materiaalsoort
 • Geen rotting, roest en vochtopname voor je kozijnen in Dordrecht
 • Uiterst duurzame stofsoort
 • Kozijn behoeft minder onderhoud
 • Goede isolatie
 • Aantrekkelijke tariefstellingen

Wil je een stabiel materiaal? Ga dan voor aluminium kozijnen. Deze stof vertoont namelijk geen rottingsproces en roest niet, waardoor het uiterlijk van je raamkozijnen ook na een lange tijd heel mooi blijft. Omdat het materiaal ook niet elektrostatisch is, heb je geen last van vervelende dingen als vuil en stof. Je kozijnen hebben de eerste jaren nauwelijks onderhoud nodig. Omdat aluminium geen vocht opneemt, is het een zeer geschikte materiaalsoort om te gebruiken.

Niet alleen kies je met een aluminium kozijn voor een sterk kozijntype, je draagt tevens jouw steentje bij aan het behoud van het milieu. Aluminium is een onuitputtelijke grondstof, die men kan blijven gebruiken zonder dat dit het milieu schade toebrengt. Door een aluminium kozijn te nemen, draag je dus bij aan een klimaatneutrale woonomgeving. Omdat aluminium zo robuust is zal het nog jaren meegaan. Je profiteert dus optimaal van duurzaamheid en milieuvriendelijkheid.

Wil je liever aluminium kozijnen laten plaatsen?

Informatie over aluminium kozijnen

Klik op bovenstaande knop om meer informatie te vinden over het laten plaatsen van aluminium kozijnen.

Offerte voor kunststof kozijnen laten plaatsen in Dordrecht

Heb je genoeg gelezen en ben je klaar voor de eerstvolgende stap? Regel dan nu simpel en vrijblijvend je offertes om kunststof kozijnen te laten aanbrengen in Dordrecht. Met deze offertes heb je onmiddellijk inzicht in de tarieven voor het kunststof kozijnen laten plaatsen in Dordrecht. Het duurt doorgaans slechts enkele weken voordat je huis helemaal is voorzien van je nieuwe kozijnen.

Ga je liever voor aluminium of houten kozijnen in plaats van kunststof kozijnen in Dordrecht? Dan kun je ook gewoon op kozijnenkaart.nl terecht voor je verzoek. Vraag je nu gemakkelijk en vrijblijvend offertes aan? Dan geniet jij in minder dan de kortste tijd van fonkelnieuwe kozijnen in de door jou uitgekozen soort materiaal, kleur en stijl.

Ga voor kwaliteit en garantie tot succes. Ga voor Kozijnenkaart.nl.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Theodoor Fortuyn Theodoor Fortuyn
Customer Succes manager bij kozijnenkaart.nl
Kunststof kozijnen94%
Houten kozijnen90%
Vervangen kozijnen97%
Ik help je graag!

Veelgestelde vragen over kozijnspecialisten uit

Dordrecht

Er zijn diverse voordelen aan kunststof kozijnen. Denk aan weerbestendigheid, duurzaamheid (en milieuvriendelijk), weinig onderhoud en makkelijk schoon te houden. Zijn er dan ook nadelen? Een paar, maar in alle eerlijkheid, deze zijn meestal relatief! Dit kun je lezen op onze pagina kunststof kozijnen.

De prijsopbouw van kunststof kozijnen in Dordrecht kun je als volgt kort samenvatten: Installatiekosten 45%, Materiaalkosten 45% en 10% overige (sloop en montage) kosten. Gemiddeld kun je voor een snelle berekening uitgaan van gemiddeld 725 euro per m2 (raam), inclusief glas, montage en btw. Natuurlijk hangt dit van diverse factoren af en hebben we dit voor je uiteen gezet voor meer inzicht in deze kosten.

kozijnenkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle kozijnspecialisten in Nederland. Wij zien welke kozijnspecialisten beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie kozijnspecialisten waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van kozijnspecialisten uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Beste kozijnenspecialist in Dordrecht

competent advies

6 maart 2023

We werden prima begeleid en kregen inzichtelijk advies toen we vragen hadden.

- Jacqueline Vermeulen

De aantrekkelijkste aluminium kozijnen!

2 maart 2023

Wist niet dat raamkozijnen zo aantrekkelijk konden zijn! Ben daadwerkelijk verrast!

- Marloes Groen

gelukkig

23 februari 2023

rap, keurig en niet te duur.

- Patrick Jansen

Schitterende kunststof kozijnen!

18 februari 2023

Duurde niet lang voordat ik de offertes binnen had. Binnen paar weken waren de kozijnen geïnstalleerd.

- Evelien van den Bosch

Isolatie en waardevermeerdering in 1

6 februari 2023

We hebben een kunststof voordeur met kozijn bij ons laten installeren. Wij zijn onder de indruk van de deur en de afwerking. De nieuwe voordeur sluit als een huis 😉 Ik denk dat onze hal (jaren 40 woning) een stuk minder zal tochten! scherpe aanbieding gehad vergeleken met wat internet laat zien. Materiaal en afwerking top!

- Nicole Kuiper

Afspraken zijn nagekomen en betaalbaar

2 februari 2023

De kozijnen zijn geleverd volgens gemaakte afspraak, zien er uiterst mooi uit, uiterst tevreden.

- Joost Mulder

Heldere uitleg gekregen en uiterst gelukkig met het resultaat.

27 januari 2023

Uitgebreide opheldering gehad wat toch wel essentieel was om een slimme keuze te maken en dat de kozijnen goed zouden passen en inderdaad de kozijnen passen erg. Scherpe offertes gehad via kozijnenkaart.nl en daardoor niet teveel betaald.

- Nicolaas Blom

Indrukwekkende uitstraling

17 januari 2023

Al onze ramen en voordeur hebben wij laten verwisselen door kunststof kozijnen. Wat een kwalitatieve verbetering! Echt hartelijk dank voor de service en de uitstekende werkzaamheden. Sinds het aanvragen van de offerte tot installatie (en nazorg!), we zijn blij.

- Monique Mol

Beste dienstverlening die ik ooit heb ondervonden

12 januari 2023

Kreeg na een maand een telefoontje of ik nog steeds blij was. Super!

- Vanessa Schipper

Uitgelichte kozijnspecialisten in Dordrecht

Belisol

Kelvinring 56E
2952 BG Alblasserdam
Nederland

078 691 4991
http://www.belisol.nl/showroom/drechtsteden

Timmerfabriek Pors – Voor kozijnen, ramen en deuren in de regio Drechtsteden

Noordeinde 110
3341 LH Hendrik-Ido-Ambacht
Nederland

078 682 3040
https://www.timmerfabriekpors.nl/

Allround Kozijnen BV

Onderdijkserijweg 155
3331 LH Zwijndrecht
Nederland

078 693 0395
http://www.allroundkozijnen.nl/