Kunststof kozijnen Exmorra

Behoefte aan een ijzersterke kozijnspecialist uit Exmorra die bij jou verder kan helpen?

Dan ben je aan het juiste adres.

Kozijnenkaart zorgt dat jij die zoekt naar Kunststof kozijnen Exmorra verbonden wordt aan een kozijnspecialist die bij je past.

Het beste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle kozijnspecialisten uit Exmorra – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2022 en verder.

Kunststof kozijnen Exmorra nodig?

Nu kozijnspecialist offertes vergelijken

Kunststof kozijnen Exmorra
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 74 reviews)
kozijnen_kunststof_offerte_houten_aluminium_vervangen_kosten
kozijnen_kunststof_offerte_houten_aluminium_vervangen_kosten
kozijnen_kunststof_offerte_houten_aluminium_vervangen_kosten
kozijnen kunstof offerte houten aluminium vervangen kosten
kozijnen kunstof offerte houten aluminium vervangen kosten
kozijnen kunstof offerte houten aluminium vervangen kosten
kozijnen kunstof offerte houten aluminium vervangen kosten

kunstof kozijnen kozijnspecialisten vergelijken

Vergelijken van prijzen voor kunststof kozijnen in Exmorra gaat heel gemakkelijk zoals je ziet. Meestal ontvang je dezelfde dag nog reactie! We helpen niet alleen mensen in Exmorra, maar in heel Nederland! Zo hebben wij huiseigenaren en ondernemers uit Sneek, Bolsward en Harlingen bijvoorbeeld ook geholpen aan een kozijnspecialist.

Waarom kunststof kozijnen Exmorra

Het zoeken van een geschikte en natuurlijk een betaalbare kozijnspecialist in Exmorra is nog niet zo makkelijk als dat je zou denken. Je kunt nu eenmaal niet bij het dichtstbijzijnde installatiebedrijf binnen stappen en de eerste persoon aanspreken die je ziet. Er zijn een aantal dingen om in je achterhoofd te houden wanneer je opzoek gaat naar een kozijnspecialist uit Exmorra. Lees hieronder verder om te leren hoe ook jij de beste kozijnspecialist van Exmorra kan vinden!

Spring direct naar:

Kunststof kozijnen Exmorra voor jouw woning

Je bent logischerwijs niet elke dag bezig met het aanleggen van nieuwe kunststof kozijnen in Exmorra. Daarom is het ook van waarde dat je een vakkundige vindt die je kunststof kozijnen in Exmorra kan aanleggen. Indien je weet waar je naar op zoek bent, hoeft een vakkundige niet per sé duur te zijn.

Om kunststof kozijnen in Exmorra te laten installeren, kun je beter niet voor de eerste de beste generalist kiezen. Het is beter om het uit te besteden aan een expert die verstand van zaken heeft. Een sterkere vorm van verzekering en kwaliteit is nagenoeg niet denkbaar. Je wilt logischerwijs hoofdzakelijk kunnen genieten van je nieuwe kunststof kozijnen in Exmorra, in plaats van met problemen of buikpijn achter te blijven.

Kunststof kozijnen in Exmorra zijn een geschikte aanvulling aan je pand. De kozijnen zijn onderhoudsarm, leveren een geweldige isolatie en gaan gigantisch lang mee. Verder zijn kunststof kozijnen goedkoop, waardoor het voor ieder budget geschikt is. Op zoek naar een kozijnspecialist?

Je leest hier alles over de meerdere aanleidingen waarom je voor kunststof kozijnen zou moeten kiezen. Je vindt meer informatie over de vele voordelen en leest wat kunststof kozijnen kosten. Overigens vindt je hier ook tips en lees je waar je op moet letten bij het vinden van een kozijnspecialist.

Wil je in plaats van kunststof kozijnen eigenlijk houten kozijnen of aluminium kozijnen? Ook vakmensen hiervoor vindt je via Kozijnenkaart.nl!

Kunststof kozijnen voor jouw pand in Exmorra

Vraag direct een offerte aan

Klik op ‘Vraag direct een offerte aan’ om drie offertes te krijgen van kozijnspecialisten uit Exmorra die jou vrijblijvend zullen informeren over de beste aankoop van kunststof kozijnen.

Kozijnen vervangen Exmorra – waarom vervangende kozijnen installeren?

We zien dat niet iedereen weet wat de meerwaarde is van nieuwe kozijnen bij hem of haar in de woning. Om je wat inzicht te geven in de verscheidene voordelen, zetten we verschillende zaken op een rij. Je kent dan zometeen alle voordelen van het vervangen van kozijnen in Exmorra. Een van de voornaamste voordelen is toch wel de isolatie. Vooral bij oudere woningen waarin houten kozijnen geplaatst zijn kan er sprake zijn van onderliggende schade aan het hout. Deze beschadiging heeft als gevolg dat tocht zijn intrede kan maken in je huis. Hetgeen doorgaans gepaard gaat met extra stookkosten om alles warm en droog te houden. Deze stookkosten gaan natuurlijk verloren, de warmte blijft tenslotte niet meer in het woonhuis hangen. Door de uitstekende isolatiewaarde van kunststof kozijnen blijven dit soort extra onkosten je bespaard. Kunststof kozijnen zijn dan ook een duurzame en zinnige investering.

Maar er zijn nog meer voordelen als je in Exmorra je kozijnen laat vervangen. Nieuwe kozijnen zullen er namelijk ook voor zorgen dat de uitstraling van je woning aanzienlijk kan worden verbeterd. En dat is prettig! Hoe mooier je woont, hoe beter, toch? Verder is het denkbaar dat de meerwaarde van de woning zal vermeerderen door het plaatsen van de nieuwe kozijnen. Mocht je uiteindelijk van plan zijn om te verhuizen dan zal je hierdoor in staat zijn om meer geld te krijgen bij de verkoop van je pand. Jouw kozijnen vervangen in Exmorra is dan ook vaak een geweldig idee!

Ben je op zoek naar meer informatie? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kozijnen vervangen.

Meer informatie over het (laten) vervangen van je kozijnen?

Meer informatie over kozijnen laten vervangen

Klik op de knop om alles te weten te komen over het (laten) vervangen van je kozijnen.

Kozijnen Exmorra – zelf aanleggen of uitbesteden?

Er zijn mensen die goed zijn in klussen. Daarmee kun je in theorie tamelijk kosten besparen omdat het zelf doen op in elk geval de korte termijn goedkoper lijkt. Helaas zijn er wel wat nadelen aangaande het eigenhandig plaatsen van kozijnen in Exmorra. Indien je kozijnen installeert is de bevestiging van de kozijnen begrijpelijk uiterst belangrijk. Als de kozijnen niet volledig juist geïnstalleerd worden is er een directe kans op reductie van de isolatiewaardes, het loskomen van kozijnen, inscheuren in de muren etc. En de grootste afweging om het niet zelf te doen: de garantie. Ga je eigenhandig klussen met kozijnen? Daarna vervalt vaak de garantie. Kozijnen hebben een enorm lange levensduur, dus missende garantie is zonde van je duurzame investering!

Indien je geen ervaring hebt betreffende het aanbrengen van kozijnen of met klussen in het algemeen dan is het verstandiger om er een expert voor in te schakelen. Vanwege de betrekkelijk lage prijzen voor het installeren van kozijnen in Exmorra hoeft dit echt niet zo duur te zijn als je in eerste instantie zou denken. Rap een indicatie hebben wat het voor jouw woonhuis zou kosten? Ga vlot naar offertes aanvragen en binnen korte tijd heb je de offertes van onze kozijnspecialisten in huis!

Alle kunststof kozijnen specialisten uit Exmorra

Bekijk ook hout- en aluminium kozijnspecialisten uit

Gemiddelde kosten voor kunststof kozijnen Exmorra

Alvoor we in de gemiddelde kosten duiken, laten we even kijken naar de factoren die invloed hebben op de tarieven. Je keuzes hebben ook invloed op de kunststof kozijnen kosten. Heb je een gedachte van het type kunststof kozijn? Het type raam (bijv. kiep of een vast raam) is ook van invloed op de prijs. En het type grondstof (kunststof soort) en de type ramen zijn tevens van invloed.

Hieronder leggen we uit welke factoren de prijzen van kunststof kozijnen raken.

 • Het soort raamkozijn
 • De montagekosten
 • De beglazing die je kiest
 • Het hang- en sluitwerk
 • Voorrij- en afvoerkosten

Tip: Denk eens aan isolatieglas! Je krijgt dan namelijk een verlaagd btw-tarief. Je betaalt slechts 9% btw over de beglazing. Tevens heb je mogelijk recht op isolatiesubsidie! Wel moet je hiervoor investeren in een tweede energiebesparende maatregel.

De gemiddelde prijzen voor kunststof kozijnen (vast raam, 60×60 centimeter) beginnen vanaf 350 euro, inclusief glas en het installeren van de kozijnen. Een draai-/kiepraam van 60×60 centimeter laat je plaatsen vanaf €445,-. Heb je een valraam van 50×40 beginnen de kozijnen per stuk bij 285 euro (inclusief).

De categorie ramen en methode van installeren dragen bij aan de hoogte van de tarieven. De montage van een kunststof kozijn voor een raam van 60×60 centimeter kost ongeveer €250,- (kozijn & montage) en de beglazing start vanaf gemiddeld €100,- tot €200,-. Hiermee gaat het om standaard HR++ beglazing. Wil je aanvullende of geringer isolatie dan HR++ (dus HR+ of HR+++ glas) dan zijn de tarieven uiteraard hoger of lager.

Soort kozijnAfmetingen (in cm)Prijs raamkozijnPrijs glas (HR++ glas)Prijs montageTotaalkosten
Vast raam60 x 60€100,-€25,-Vanaf €225,-Vanaf €350,-
120 x 80€130,-€50,-Vanaf €600,-Vanaf €780,-
Draai-/kiepraam60 x 60€200,-€20,-Vanaf €225,-Vanaf €445,-
120 x 80€290,-€40,-Vanaf €600,-Vanaf €930,-
Valraam50 x 40€130,-€30,-Vanaf €125,-Vanaf €285,-
100 x 80€220,-€50,-Vanaf €500,-Vanaf €770,-

Wil je meer weten over de kosten van nieuwe kozijnen? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kosten kunststof kozijnen.

Direct inzicht in de kosten van kunststof kozijnen?

Ik wil inzicht in de kosten van kunststof kozijnen

Klik op de knop om meer te leren over hoe de prijzen en kosten rondom kunststof kozijnen worden opgebouwd.

Tips voor lagere kunststof kozijnen prijzen

Besparen op kunststof kozijnen? De kunststof kozijnen kosten zijn heel gunstig, zeker vergeleken met materialen als staal of aluminium. Bovendien bestaan er nog verschillende manieren om zoveel mogelijk op de kosten te besparen.

Zo koop jij goedkope kunststof kozijnen:

 • Kies voor vaste ramen in plaats van val- of draai-/kiepramen. Deze zijn goedkoper.
 • Ga voor een eenvoudige stijl in een goedkope kleur. Kunststof kozijnen met folie zijn vaak iets duurder.
 • Schakel een kozijnenspecialist uit Exmorra in. Hoe dichterbij hoe beter, want dan zijn de voorrijkosten zo laag mogelijk.
 • Vergelijk de prijzen van meerdere specialisten en kies de vakman met het beste aanbod. Zo bespaar je tot wel 40% op de kostprijs.

Worden er subsidies denkbaar voor de investering in kunststof kozijnen? Op dit moment bestaat er geen landelijke subsidie. Je kunt anderzijds wel een subsidie ontvangen voor het plaatsen van isolatieglas. Daarvoor kom je in aanmerking indien je in totaal 2 energiebesparende maatregelen hebt. Je kunt hierover meer lezen op rvo.nl

Ernaast is het denkbaar dat er in jouw gemeente of gebied een plaatselijke subsidie wordt aangeboden voor het vernieuwen van kozijnen of beglazing. Of dit in jouw woonplaats ook het geval is, controleer je eenvoudig via energiesubsidiewijzer.nl.

Wil je alles weten over de prijzen van kunststof kozijnen? Regel vrijblijvend een offerte via onze pagina over offerte kunststof kozijnen.

Wil je graag gratis en vrijblijvend meerdere offertes ontvangen?

Vraag direct offertes kunststof kozijnen aan!

Klik op bovenstaande knop om op je gemak meerdere gekwalificeerde kozijnspecialisten met elkaar te vergelijken en bespaar vandaag nog.

Houten kozijnen Exmorra – het allereerste alternatief

Voor velen zijn houten kozijnen in Exmorra een goed alternatief op kunststof kozijnen. Voor veel mensen gaat er niets boven een natuurlijke materiaalsoort als hout. Er zijn niet veel alternatieve stoffen die zo warm en sfeervol lijken als dat hout doet. Maar je beslissing voor houten kozijnen hangt van meer factoren af. We zullen hieronder de kenmerken van houten kozijnen bespreken en je adviseren over alle mogelijkheden.

De warme en sfeervolle uitstraling hebben we eerder al besproken. Maar hier kunnen we nog een schepje bovenop doen, want houten kozijnen zijn in ieder geval over het algemeen uniek. Ieder stuk hout heeft zijn eigen unieke patroon. Maar daarnaast zijn er nog andere overwegingen om voor hout te gaan. Zo is hout van zichzelf een isolerend materiaal.

Naast de warme uitstraling is hout dus ook nog eens uiterst geschikt om warmte binnen te houden. Een ander belangrijk aandachtspunt is dat houten kozijnen geleverd en gemonteerd kunnen worden met de nodige maatregelen tegen inbraak. Ze dragen dus vaak nog eens bij aan de bescherming in en rondom je verblijf.

Kies je voor houten kozijnen in Exmorra, dan moet je in ieder geval nog voor een soort hout kiezen. Er bestaan verscheidene mogelijkheden. Let hierbij op de deugdelijkheid, de hoeveelheid benodigd onderhoud en de duurzaamheidsklasse. Zoals gezegd is de duurzaamheidsklasse van belang. Er zijn vijf aparte duurzaamheidsklassen. Hout dat tot klasse 1 behoort, is het meest duurzaam. Let erop dat het hout een FSC-keurmerk heeft. Dit keurmerk staat voor weloverwogen bosbeheer. Afzelia, meranti, merbau, grenen en lariks zijn populaire houtsoorten bij het maken van houten kozijnen.

Het aantrekkelijke van houten kozijnen is dat ze af te stemmen zijn op iedere soort woning. Ze zijn uiterst geschikt voor landelijke en klassieke woningen, maar passen ook goed in modernere bouwstijlen. Dat komt omdat hout in elke gewenste kleur geverfd kan worden. Aangetast hout kan vrij eenvoudig gerepareerd worden. Je hebt er dus lang plezier van! Je kunt ze gebruiken voor schuiframen, draaikiepramen en gewone raamkozijnen. Zelfs voor je dakkapel is hout een uitstekende keuze!

Wil je liever houten kozijnen in Exmorra?

Informatie over houten kozijnen

Klik op bovenstaande knop om meer informatie te vinden over het laten plaatsen van houten kozijnen.

Aluminium kozijnen Exmorra – het tweede alternatief

Het is bovendien mogelijk om te kiezen voor aluminium kozijnen in Exmorra. Door middel van aluminium kozijnen in Exmorra heb je feitelijk de best mogelijke kwaliteit in handen die je maar kunt vinden. Ze zijn in alle types en maten beschikbaar. Het is dan ook echt een verkeerde aanname dat je beperkt bent tot de saaiere soorten kleuren of uitstraling. Zo is het als voorbeeld een optie om te kiezen voor aluminium kozijnen in Exmorra die van een specifieke kleur zijn voorzien. En je hoeft ze ook nog eens niet te schilderen, zoals je met bijvoorbeeld houten kozijnen wel moet doen. Er worden namelijk speciale technieken gebruikt om te zorgen voor een geweldig resultaat. Aluminium kozijnen dragen door een hoge mate van isolatie bovendien nog eens bij aan energiebesparing. Mocht duurzaamheid dus van belang zijn voor je dan is dit een prima optie om te kiezen. Je kunt namelijk aanzienlijk veel geld besparen. Dit maakt het een goede investering voor bij jou in het woonhuis.

Ben je allerlei materialen aan het vergelijken voor je kozijnen in Exmorra? Neem dan eens aluminium in overweging. Ze zijn bij de meest voorkomende kozijn professionals beschikbaar en hebben sommige belangrijke voordelen. Hieronder hebben we de meest belangrijke voordelen overzichtelijk voor je opgesomd:

 • Eigentijds uiterlijk voor je kozijn
 • Milieuvriendelijke materiaalsoort
 • Geen rotting, roest en vochtopname voor je kozijnen in Exmorra
 • Uiterst duurzame stofsoort
 • Kozijn behoeft minimaal onderhoud
 • Goede isolatiewaarde
 • Aantrekkelijke tariefstellingen
Wil je liever aluminium kozijnen laten plaatsen?

Informatie over aluminium kozijnen

Klik op bovenstaande knop om meer informatie te vinden over het laten plaatsen van aluminium kozijnen.

Offerte voor kunststof kozijnen laten installeren in Exmorra

Ben je overtuigd en wil je direct nog besparen? Regel dan nu makkelijk en vrijblijvend je offertes om kunststof kozijnen te laten installeren in Exmorra. Via deze offertes heb je direct inzicht in de onkosten voor het kunststof kozijnen laten aanleggen in Exmorra. Dikwijls kunnen de kozijnen al binnen enkele weken geplaatst worden.

Spreken houten of aluminium kozijnen je wat meer aan als kunststof kozijnen in Exmorra? Ook daarvoor kun je terecht op kozijnenkaart.nl! Wanneer je meteen nog offertes aanvraagt voor kunststof kozijnen laten plaatsen in Exmorra weet je meteen waar je aan toe bent en geniet je straks van je eigen kozijnen in de door jou gekozen kleur, het door jou gekozen materiaal en jouw formaat en stijl.

Ga voor kwaliteit en garantie tot succes. Ga voor Kozijnenkaart.nl.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Theodoor Fortuyn Theodoor Fortuyn
Customer Succes manager bij kozijnenkaart.nl
Kunststof kozijnen94%
Houten kozijnen90%
Vervangen kozijnen97%
Ik help je graag!

Veelgestelde vragen over kozijnspecialisten uit

Exmorra

Er zijn diverse voordelen aan kunststof kozijnen. Denk aan weerbestendigheid, duurzaamheid (en milieuvriendelijk), weinig onderhoud en makkelijk schoon te houden. Zijn er dan ook nadelen? Een paar, maar in alle eerlijkheid, deze zijn meestal relatief! Dit kun je lezen op onze pagina kunststof kozijnen.

De prijsopbouw van kunststof kozijnen in Exmorra kun je als volgt kort samenvatten: Installatiekosten 45%, Materiaalkosten 45% en 10% overige (sloop en montage) kosten. Gemiddeld kun je voor een snelle berekening uitgaan van gemiddeld 725 euro per m2 (raam), inclusief glas, montage en btw. Natuurlijk hangt dit van diverse factoren af en hebben we dit voor je uiteen gezet voor meer inzicht in deze kosten.

kozijnenkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle kozijnspecialisten in Nederland. Wij zien welke kozijnspecialisten beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie kozijnspecialisten waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van kozijnspecialisten uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Beste kozijnenspecialist in Exmorra

Helder verhaal

9 november 2022

Ben gaan kijken voor informatie voor kozijnen. Toen we vervolgens de offertes kregen zijn we goed geïnformeerd en bezitten we mooie nieuwe kozijnen in ons huis.

- Maaike Mulder

fijn advies

31 oktober 2022

De begeleiding was uiterst fijn en we kregen duidelijke antwoorden op onze vragen.

- Femke van Beek

Uiterst gelukkig

29 oktober 2022

Ben uiterst blij. We hebben 5 kozijnen laten verwisselen. Dit was snel geregeld. Het afwerken kostte wat langer dan gedacht, door onvoorziene omstandigheden. Die zijn zorgvuldig opgelost (en netjes in overleg) en de afwerking ziet er piekfijn uit. We hebben ondanks dat geen meerkosten gekregen, echt top service.

- Evelien van der Meulen

Toelichting was duidelijk en het is onwijs mooi geworden

17 oktober 2022

We krijgen ‘aparte’ ramen in ons huis dus het was noodzaak dat we oprecht een goede toelichting en advies kregen. Scherpe offertes gehad via kozijnenkaart.nl en daardoor niet teveel betaald.

- Maartje de Leeuw

Helder en snel

11 oktober 2022

Goede informatie over het verwisselen van de schuifluik. Snelle afhandeling na offerte. Vakkundig geplaatst en erg afgewerkt!

- David van Dam

Offertes vergeleken altijd doen!

5 oktober 2022

De nieuwe kozijnen zijn vertrouwd na duidelijk advies. erg Wij zijn er heel blij mee en raden vergelijken van offertes bij iedereen aan.

- Martinus de Koning

Goed geadviseerd.

29 september 2022

We werden top begeleid en kregen helder advies toen we vragen hadden.

- Anouk van Veen

Klantgericht en vriendelijk

23 september 2022

We hebben offertes aangevraagd via hier en aansluitend rap een datum mogen prikken. De kerels hadden niet enkel kennis van zaken echter hebben ons ook persoonlijk laten begrijpen dat we beter voor andere kozijnen konden gaan dan we vantevoren wilden. Gelukkig met deze manier van zaken doen.

- Laura Bosman

Toelichting was helder en het is erg prima geworden

18 september 2022

We krijgen ‘aparte’ ramen in ons huis dus het was essentieel dat we echt een goede toelichting en advies kregen. Scherpe offertes gehad via kozijnenkaart.nl en daardoor niet teveel betaald.

- Peter Vermeulen

Uitgelichte kozijnspecialisten in Exmorra

Buwalda Schettens voor Kozijnen, Deuren, Gevels en Goten

Van Osingaweg 72
8744 EX Schettens
Nederland

0517 531 788
https://www.buwalda.nl/

Vako Kozijntechniek B.V.

De Marne 111
8701 MC Bolsward
Nederland

0515 541 818
http://www.vako.nl/

Kroon Kozijn ZWFriesland – Kunststof Kozijnen

Van Osingaweg 72
8744 EX Schettens
Nederland

0517 531 596
https://www.kroonkozijn.nl/dealers/zwfriesland