Kunststof kozijnen Driesum

Ben jij op zoek naar een professional voor jouw kunststof kozijnen in Driesum?

Lees dan vooral verder.

Kozijnenkaart zorgt dat jij die zoekt naar Kunststof kozijnen Driesum verbonden wordt aan een professional die bij je past.

Het beste gedeelte?

Kozijnenkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle vakkundigen uit Driesum – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2022 en verder.

Kunststof kozijnen Driesum nodig?

Laat je snel helpen

Kunststof kozijnen Driesum
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 77 reviews)
kozijnen_kunststof_offerte_houten_aluminium_vervangen_kosten
kozijnen_kunststof_offerte_houten_aluminium_vervangen_kosten
kozijnen_kunststof_offerte_houten_aluminium_vervangen_kosten
kozijnen kunstof offerte houten aluminium vervangen kosten
kozijnen kunstof offerte houten aluminium vervangen kosten
kozijnen kunstof offerte houten aluminium vervangen kosten
kozijnen kunstof offerte houten aluminium vervangen kosten

kunstof kozijnen kozijnspecialisten vergelijken

Vergelijken van prijzen voor kunststof kozijnen in Driesum gaat heel gemakkelijk zoals je ziet. Meestal ontvang je dezelfde dag nog reactie! We helpen niet alleen mensen in Driesum, maar in heel Nederland! Zo hebben wij huiseigenaren en ondernemers uit Heerenveen, Sneek en Leeuwarden bijvoorbeeld ook geholpen aan een kozijnspecialist.

Waarom kunststof kozijnen Driesum

Een betaalbare en geschikte kozijnspecialist vinden in Driesum kan best een moeilijke klus blijken. Het is nu eenmaal niet geheel volgens etiquette om zomaar een installatiebedrijf binnen te stappen zonder eerder contact. Er zijn enkele belangrijke punten die je zult moeten volgen om er zeker van te zijn dat je uiteindelijk een kozijnspecialist uit Driesum vindt die hart heeft voor jouw project. Wij vertellen je graag waar je aan moet denken!

Spring direct naar:

Kunststof kozijnen Driesum voor jouw woning

Je bent uiteraard niet elke dag bezig met het aanbrengen van nieuwe kunststof kozijnen in Driesum. Derhalve is het ook van belang dat je een specialist vindt die jouw kunststof kozijnen in Driesum kan aanleggen. Als je weet waar je naar op zoek bent, hoeft een expert niet per sé prijzig te zijn.

Kies voor jouw kunststof kozijnen in Driesum niet meteen voor de eerste de beste. Het is beter om het uit te besteden aan een expert die verstand van zaken heeft. Zo ben je namelijk gegarandeerd van kwaliteit en regelmatig ook garantie op de werkzaamheden. Je wilt logischerwijs vooral kunnen genieten van je nieuwe kunststof kozijnen in Driesum, in plaats van met zorgen of buikpijn achter te blijven.

Het aanleggen van kunststof kozijnen in Driesum is een duurzame investering in je woning. Je profiteert van een uitstekende isolatie, een lange levensduur en spaarzaam onderhoud. Bovendien zijn kunststof kozijnen goedkoop, waardoor het voor ieder budget geschikt is. Ben je ook op zoek naar een expert voor je kunststof kozijnen in Driesum?

Op deze website lees je waarom kunststof kozijnen aanbrengen een prima idee is! Je vindt meer info over de vele voordelen en leest wat kunststof kozijnen kosten. Ook krijg je geschikte tips om te besparen en aandachtspunten bij je speurtocht naar een vakman.

Liever alternatieve kozijnen, zoals houten kozijnen of aluminium kozijnen? Via Kozijnenkaart.nl vind je vlug en voordelig je deskundige!

Kunststof kozijnen voor jouw pand in Driesum

Vraag direct een offerte aan

Klik op ‘Vraag direct een offerte aan’ om drie offertes te krijgen van kozijnspecialisten uit Driesum die jou vrijblijvend zullen informeren over de beste aankoop van kunststof kozijnen.

Kozijnen vervangen Driesum – waarom nieuwe kozijnen installeren?

Er bestaat dikwijls een reden waarom je kozijnen wilt vervangen in Driesum. Het kan een prijzige affaire zijn en er zijn nog altijd personen die liever gaan voor het om de zoveel jaar verzorgen van de bestaande kozijnen. Desondanks is het doorgaans veel rendabeler om je kozijnen te vervangen in Driesum. Het scheelt je op termijn in de onkosten, het onderhoudsgeld, een tijdsinvestering en het ziet er ook nog eens formidabel uit.

Ook niet te onderschatten is de portie isolatievoordelen die nieuwe kozijnen bieden aan je verblijf. Met name bij oudere woningen met houten kozijnen is er gedurende de jaren veelal flink wat schade ontstaan. Door deze beschadiging ontstaat er dikwijls tocht en aanvullende waterschade, waardoor er nog meer houtrot komt. Om vochtwerking en tocht tegen te gaan, zul je fors extra moeten stoken. Deze stookkosten gaan natuurlijk verloren, de warmte blijft tenslotte niet meer in huis hangen. Omdat kunststof kozijnen zo goed zijn voor je isolatie, kan je hiermee enorm veel geld besparen op je energiekosten. Het is dan ook goed om nieuwe kozijnen als een langdurige belegging te zien.

Desalniettemin is dit niet het enige voordeel wat je zult ondervinden wanneer je ervoor kiest om kozijnen te laten vervangen in Driesum. Nieuwe kozijnen zorgen meestal namelijk ook voor een veel strakkere en frissere uitstraling van je verblijf. Voor jou als bewoner is dit uiteraard wel zo plezierig, je wilt tenslotte wel in een mooi huis kunnen wonen. Ook met oog op een toekomstige verkoop zullen nieuwe kozijnen inzetbaar zijn. Zo is het mogelijk dat de meerwaarde van de woning zal stijgen door het aanleggen van de nieuwe kozijnen. Bij een verkoop verdienen kozijnen zich al gauw terug. Kozijnen vervangen in Driesum is dus in vele opzichten een uitstekende keuze!

Ben je op zoek naar meer informatie? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kozijnen vervangen.

Meer informatie over het (laten) vervangen van je kozijnen?

Meer informatie over kozijnen laten vervangen

Klik op de knop om alles te weten te komen over het (laten) vervangen van je kozijnen.

Kozijnen Driesum – zelf aanbrengen of uitbesteden?

Ben je zelf handig met het zelf aanpakken van zaken in huis, dan kun je mogelijk eigenhandig je kozijnen plaatsen in Driesum. Echter eigenlijk bevelen we je aan om het toch uit te besteden. Dat heeft enkele aanleidingen:

 • Zelf doen kost over het algemeen veel tijd
 • Zelf doen kost relatief meer, vanwege onvoorzien restmateriaal of fouten
 • De kans op fouten is groter dan wanneer je het uitbesteedt
 • Een specialist heeft ook kennis van isolatie en onderhoud
 • Afwijkingen op recht-toe-recht-aan kan voor grote problemen en lekkages zorgen

Tevens zal een expert over het algemeen garantievoorwaarden op zijn of haar werkzaamheden geven. Dat garandeert niet alleen dat de werkzaamheden naar behoren worden gedaan maar ook dat je bij toekomstige mogelijke zorgen verzekerd bent van hulp en daarom erg lang kunt genieten van je nette nieuwe kozijnen.

Verder is een kenner op de hoogte van het brede aanbod in de industrie van kozijnen in Driesum, waardoor je een variëteit krijgt van het volledige aanbod wat er op de markt is. Niet alleen materiaal, doch ook kleurstellingen, isolatiewaarden en soorten bevestiging wisselen enorm. Bij uitstek is dit een van de flinke voordelen om een kozijnspecialist in de arm te nemen, zodat je woonhuis binnenkort een prachtige nieuwe uitstraling heeft.

Op zoek naar kunststof kozijnen? Ga met een kozijnspecialist in gesprek! Dan weet je zeker dat je het beste resultaat krijgt en dat de taken zorgvuldig worden uitgevoerd, zonder beschadigingen of slordige afwerking. Met een kozijnspecialist in de arm ontvang je praktisch altijd garantie op de kozijnen, het werk en overige producten. Die garantie vervalt meestal als je zelf de kunststof kozijnen gaat installeren.

Alle kunststof kozijnen specialisten uit Driesum

Bekijk ook hout- en aluminium kozijnspecialisten uit

Gemiddelde kosten voor kunststof kozijnen Driesum

Hoeveel kunststof kozijnen kosten is afhankelijk van een aantal verscheidene factoren. Allicht hebben deze keuzes invloed op de prijs van de kunststof kozijnen. Heb je een gedachte van het model kunststof kozijn? Een vast raam is door het simpele mechanisme een stuk voordeliger dan een draai-/kiepraam. Het kaliber kunststof en de beglazing heeft uiteraard ook een invloed op de tarieven.

Laten we opsommen welke zaken je aan moet denken die alsmede de kosten beïnvloeden:

 • Het soort raamkozijn
 • De montagekosten
 • De beglazing die je kiest
 • Het hang- en sluitwerk
 • Voorrij- en afvoerkosten

Tip: Denk eens aan isolatieglas! Dan profiteer je van een verlaagd btw-tarief. Je betaalt slechts 9% btw over de beglazing. Daarnaast heb je mogelijk recht op een mooie isolatiesubsidie! Hier kom je al voor in aanmerking als je twee energiebesparende maatregelen in huis hebt.

De kunststof kozijnen prijzen voor een vast raam van 60×60 centimeter starten vanaf €350,-, met beglazing en montage. Voor een kunststof kozijn bij een kiepraam (draairaam) van dezelfde formaten beginnen de bedragen vanaf 445 euro (tevens inclusief ramen en installatie). Heb je een valraam van 50×40 starten de kozijnen per stuk bij 285 euro (inclusief).

De prijzen van kunststof kozijnen in Driesum zijn onder meer ondergeschikt van het soort glas en de installatie. Een kunststof kozijn plus montage zit ongeveer op gemiddeld 250 euro. De ramen daarnaast beginnen tussen de 100 en 200 euro. Dit betreffen dan standaard HR++ ramen. Wil je meer of minder isolatie dan HR++ (dus HR+ of HR+++ glas) dan zijn de tarieven uiteraard hoger of lager.

Soort kozijnAfmetingen (in cm)Prijs raamkozijnPrijs glas (HR++ glas)Prijs montageTotaalkosten
Vast raam60 x 60€100,-€25,-Vanaf €225,-Vanaf €350,-
120 x 80€130,-€50,-Vanaf €600,-Vanaf €780,-
Draai-/kiepraam60 x 60€200,-€20,-Vanaf €225,-Vanaf €445,-
120 x 80€290,-€40,-Vanaf €600,-Vanaf €930,-
Valraam50 x 40€130,-€30,-Vanaf €125,-Vanaf €285,-
100 x 80€220,-€50,-Vanaf €500,-Vanaf €770,-

Wil je meer weten over de kosten van nieuwe kozijnen? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kosten kunststof kozijnen.

Direct inzicht in de kosten van kunststof kozijnen?

Ik wil inzicht in de kosten van kunststof kozijnen

Klik op de knop om meer te leren over hoe de prijzen en kosten rondom kunststof kozijnen worden opgebouwd.

Tips voor lagere kunststof kozijnen prijzen

Een voordelig kunststof kozijn vinden? De grondstoffen voor kunststof kozijnen zijn goedkoper in gelijkenis tot staal of aluminium. Daarnaast bestaan er verschillende manieren om meer te besparen op de tarieven.

Tips om te bezuinigen:

 • Kies voor vaste ramen in plaats van val- of draai-/kiepramen. Deze zijn goedkoper.
 • Ga voor een eenvoudige stijl in een goedkope kleur. Kunststof kozijnen met folie zijn vaak iets duurder.
 • Schakel een kozijnenspecialist uit Driesum in. Hoe dichterbij hoe beter, want dan zijn de voorrijkosten zo laag mogelijk.
 • Vergelijk de prijzen van meerdere specialisten en kies de vakman met het beste aanbod. Zo bespaar je tot wel 40% op de kostprijs.

Is er een subsidie voor kunststof kozijnen? Op dit ogenblik bestaat er geen landelijke subsidie. Je kunt daarentegen wel een subsidie krijgen voor het installeren van isolatieglas. Een vereiste hiervoor is dat je ernaast nog investeert in minstens één andere energiebesparende voorziening. Je kunt hierover meer vinden op rvo.nl

Je kunt ook checken of er in jouw regio (gemeente of provincie) een plaatselijke subsidie mogelijk is voor deze soort energiebesparende maatregelen via kunststof kozijnen. Dit kun je bekijken via energiesubsidiewijzer.nl

Wil je alles weten over de prijzen van kunststof kozijnen? Regel vrijblijvend een offerte via onze pagina over offerte kunststof kozijnen.

Wil je graag gratis en vrijblijvend meerdere offertes ontvangen?

Vraag direct offertes kunststof kozijnen aan!

Klik op bovenstaande knop om op je gemak meerdere gekwalificeerde kozijnspecialisten met elkaar te vergelijken en bespaar vandaag nog.

Houten kozijnen Driesum – het eerste alternatief

Houten kozijnen Driesum, voor velen een uitstekend alternatief. Een natuurlijke type kozijnen, zoals hout, is voor flink wat mensen heel belangrijk. Er zijn niet veel overige stoffen die zo warm en sfeervol lijken dan dat hout doet. Maar er zijn nog enkele componenten van belang bij de beslissing voor houten kozijnen in Driesum. Natuurlijk komen alle eigenschappen aan bod en nemen we je mee langs de meerdere opties.

We haalden het hierboven al aan: de warme en sfeervolle uitstraling. Maar hier kunnen we nog een schepje bovenop doen, want houten kozijnen zijn in ieder geval altijd nog uniek. Geen plaat of stuk hout ziet er exact hetzelfde uit als de andere. Maar hout heeft nog overige goede eigenschappen. Hout is van zichzelf een isolerend product.

Bovenop de warme uitstraling is hout dus ook nog eens uiterst geschikt om warmte binnen te houden. Houten kozijnen kunnen ook nog eens zo aangebracht worden dat ze als anti-inbraak gebruikt kunnen worden. Ze dragen dus ook nog eens bij aan de veiligheid in en rondom je verblijf.

Kies je voor houten kozijnen in Driesum, dan moet je tevens nog voor een houtsoort kiezen. Ook hierin is de keuze weer eindeloos. Let hierbij op de kwaliteit, de hoeveelheid benodigd onderhoud en de duurzaamheidsklasse. Hout kan onderverdeeld worden in vijf duurzaamheidsklassen. Klasse 1 is het meest duurzaam, klasse 5 het allerminst. Let erop dat het hout een FSC-keurmerk heeft. Zo ben je gegarandeerd van hout wat ontstaat uit gezond bosbeheer. Afzelia, meranti, merbau, grenen en lariks zijn populaire houtsoorten bij het maken van houten kozijnen.

Het voornaamste voordeel van houten kozijnen is dat je ze naar jouw wensen kunt afstemmen. Natuurlijk staan ze fraai bij klassieke en landelijke huizen, maar ook moderne bouwstijlen gaan prima samen met houten kozijnen. Dat komt omdat hout in iedere gewenste kleur geschilderd kan worden. Mocht het hout om wat voor reden aangetast raken, dan kan het makkelijk gerepareerd worden. Je hebt er dus veel plezier van! Daarbuiten zijn ze passend voor alle types raamkozijnen: voor normale raamkozijnen, schuiframen en -puien en draaikiepramen. Ook voor de kozijnen van je dakkapel is hout een uitstekende materiaalsoort.

Wil je liever houten kozijnen in Driesum?

Informatie over houten kozijnen

Klik op bovenstaande knop om meer informatie te vinden over het laten plaatsen van houten kozijnen.

Aluminium kozijnen Driesum – het tweede alternatief

Aluminium kozijnen in Driesum zijn een geweldig tweede alternatief op kunststof kozijnen. Wil je dat een prof de aluminium kozijnen aanlegt? Bespaar dan flink wat geld door direct nog een offerte aan te vragen. Er zijn namelijk genoeg competente bedrijven om je te helpen aan aluminium kozijnen in Driesum te komen.

Via kozijnkaart.nl ben je verzekerd van kwalitatief hoogstaande bedrijven. Wil je meer weten over de tariefstellingen voor een aluminium kozijn naar je voorkeuren? Onze kozijn specialisten uit Driesum informeren en adviseren je graag. En vraag je je offerte aan via kozijnkaart.nl? Dan bespaar je tot maar liefst 40% op je bestelling; gedegen werk voor betaalbare tarieven.

Ben je je nog aan het oriënteren van wat voor materiaal jouw nieuwe kozijnen gemaakt moeten zijn? Overweeg dan eens voor aluminium te gaan. Ze zijn bij de meeste kozijn professionals verkrijgbaar en hebben verschillende belangrijke voordelen. Hieronder hebben we de meest belangrijke voordelen overzichtelijk voor je opgesomd:

 • Eigentijds uiterlijk voor je kozijn
 • Milieuvriendelijke materiaalsoort
 • Geen rotting, roest en vochtopname voor jouw kozijnen in Driesum
 • Uiterst duurzame stofsoort
 • Kozijn behoeft niet veel onderhoud
 • Goede isolatie
 • Aantrekkelijke tariefstellingen

Met aluminium kozijnen kies je voor een duurzaam materiaal voor je kozijnen in Driesum. Je hebt dan geen last van roest en verrotting, waardoor je nog veel plezier hebt van je kozijnen. Omdat het materiaal daarnaast niet elektrostatisch is, heb je geen last van vervelende dingen als viezigheid en stof. Bovendien hoef je je kozijnen – zeker de eerste jaren – niet tot nauwelijks te voorzien van onderhoud. Omdat aluminium geen vocht opneemt, is het een zeer geschikte materiaalsoort om te gebruiken.

Een keuze voor aluminium kozijnen is ook nog eens zeer goed voor het milieu. Aluminium is een onuitputtelijke grondstof, die men kan blijven gebruiken zonder dat dit het milieu schade toebrengt. Door een aluminium kozijn te nemen, draag je dus bij aan een klimaatneutrale woonomgeving. Omdat aluminium zo solide is zal het nog jaren meegaan. Daarmee kies je dus voor duurzaamheid, milieuvriendelijkheid én een sterke materiaalsoort.

Wil je liever aluminium kozijnen laten plaatsen?

Informatie over aluminium kozijnen

Klik op bovenstaande knop om meer informatie te vinden over het laten plaatsen van aluminium kozijnen.

Offerte voor kunststof kozijnen laten zetten in Driesum

Als het goed is heb je dankzij van dit artikel al een beter beeld over wat je kunt tegemoetzien bij kunststof kozijnen laten aanbrengen in Driesum. De kunststof kozijnen gaan lang mee, zien er vaak mooi uit en zijn geweldig gemakkelijk te onderhouden. Je kunt via kozijnkaart.nl enkele offertes ontvangen om eenvoudig te vergelijken. Deze offertes stellen je in staat om direct te zien aan wat voor prijzen je moet denken voor het aanleggen van de kozijnen.

Voordat je het weet ben je voorzien van nieuwe kozijnen die volkomen voldoen aan je behoefte. Zorg ervoor dat je bij de aanvraag de correcte gegevens meegeeft. Indien je duidelijk bent in je verzoek is de kans veel groter dat de offerte helemaal op maat kan worden gemaakt. Met je nieuwe kozijnen ben je verzekerd van jarenlang genot van je nieuwe kunststof kozijnen in Driesum.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Theodoor Fortuyn Theodoor Fortuyn
Customer Succes manager bij kozijnenkaart.nl
Kunststof kozijnen94%
Houten kozijnen90%
Vervangen kozijnen97%
Ik help je graag!

Veelgestelde vragen over kozijnspecialisten uit

Driesum

Er zijn diverse voordelen aan kunststof kozijnen. Denk aan weerbestendigheid, duurzaamheid (en milieuvriendelijk), weinig onderhoud en makkelijk schoon te houden. Zijn er dan ook nadelen? Een paar, maar in alle eerlijkheid, deze zijn meestal relatief! Dit kun je lezen op onze pagina kunststof kozijnen.

De prijsopbouw van kunststof kozijnen in Driesum kun je als volgt kort samenvatten: Installatiekosten 45%, Materiaalkosten 45% en 10% overige (sloop en montage) kosten. Gemiddeld kun je voor een snelle berekening uitgaan van gemiddeld 725 euro per m2 (raam), inclusief glas, montage en btw. Natuurlijk hangt dit van diverse factoren af en hebben we dit voor je uiteen gezet voor meer inzicht in deze kosten.

kozijnenkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle kozijnspecialisten in Nederland. Wij zien welke kozijnspecialisten beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie kozijnspecialisten waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van kozijnspecialisten uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Beste kozijnenspecialist in Driesum

Geweldige houten kozijnen!

4 september 2022

Wist niet dat raamkozijnen zo smaakvol konden zijn! Ben echt verrast!

- Erwin Smit

Vakmannen

23 augustus 2022

Het volledige traject van offerte t/m oplevering verliep en de service is briljant. Een dikke veer voor dit traject en onze nieuwe kunststof kozijnen.

- Dave Timmermans

fantastisch

21 augustus 2022

Ongeacht de corona omstandigheden is alles opperbest verlopen en het eindresultaat is erg mooi. We hebben niet gekozen voor de goedkoopste en zijn des te meer gelukkig!

- Jolanda Peters

Uitleg was duidelijk en het is onwijs prima geworden

10 augustus 2022

We hebben ‘aparte’ ramen in ons huis dus het was noodzaak dat we oprecht een goede toelichting en advies kregen. Scherpe offerte gekregen tevens via kozijnenkaart.nl

- Joris Evers

Snel geleverde kozijnen

3 augustus 2022

Top service! Snel geleverd! erg

- Tessa Driessen

Gewoon verheugd met de kozijnen

30 juli 2022

Ben uiterst tevreden. Heb 5 kozijnen laten plaatsen (vervangen). Dit was snel geregeld. Er waren wat onverwachte zaken waardoor het afwerken wat langer duurde maar dit was geen probleem. Deze zijn netjes opgepakt met ons in overleg en het ziet er zo mooi uit. En dat zonder meerkosten.

- Adriaan van der Linden

Gewoon klasse

20 juli 2022

Zorgvuldig zoals ik had vermoed.

- Joris Prins

Vakwerk

17 juli 2022

blij met de resultaten.

- Adriana Vermeulen

content

7 juli 2022

Super blij met de verduidelijking die we gekregen hebben naar aanleiding van de offerte. De datum van installatie was mooi in overleg. Gelukkig met de kozijnen en de prijs!

- Annemarie Wolters

Uitgelichte kozijnspecialisten in Driesum

Alrako | Kunststof | Aluminium | Ramen | Deuren | Kozijnen

Oastkern 25-A
9288 XJ Kootstertille
Nederland

0512 330 016
http://www.alrako.nl/

Houtbouw Egypte

Optwizel 99-B
9286 EC Twijzel
Nederland

0511 544 273
http://www.houtbouwegypte.nl/

T2 Montage

Oastkern 53
9288 Kootstertille
Nederland

06 52023455
http://www.t2montage.nl/