Kunststof kozijnen Driel

Zoek jij een topper voor jouw kunststof kozijnen in Driel?

Dan ben je op de goede plek.

Wij zorgen dat jij die zoekt naar Kunststof kozijnen Driel verbonden wordt aan een kozijnspecialist die bij je past.

Het beste gedeelte?

Kozijnenkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle kozijnspecialisten uit Driel – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2022 en verder.

Kunststof kozijnen Driel nodig?

Een kozijnspecialist uit Driel vinden

Kunststof kozijnen Driel
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 73 reviews)
kozijnen_kunststof_offerte_houten_aluminium_vervangen_kosten
kozijnen_kunststof_offerte_houten_aluminium_vervangen_kosten
kozijnen_kunststof_offerte_houten_aluminium_vervangen_kosten
kozijnen kunstof offerte houten aluminium vervangen kosten
kozijnen kunstof offerte houten aluminium vervangen kosten
kozijnen kunstof offerte houten aluminium vervangen kosten
kozijnen kunstof offerte houten aluminium vervangen kosten

kunstof kozijnen kozijnspecialisten vergelijken

Vergelijken van prijzen voor kunststof kozijnen in Driel gaat heel gemakkelijk zoals je ziet. Meestal ontvang je dezelfde dag nog reactie! We helpen niet alleen mensen in Driel, maar in heel Nederland! Zo hebben wij huiseigenaren en ondernemers uit Nijmegen, Groesbeek en Ubbergen bijvoorbeeld ook geholpen aan een kozijnspecialist.

Waarom kunststof kozijnen Driel

Een betaalbare en geschikte kozijnspecialist vinden in Driel kan best een lastige zijn. Het is nu eenmaal niet geheel volgens standaarden om zonder uitnodiging een installatiebedrijf binnen te lopen zonder eerder contact. Er zijn een aantal stappen om in je achterhoofd te houden wanneer je opzoek gaat naar een kozijnspecialist uit Driel. Lees hieronder verder om te leren hoe ook jij de beste kozijnspecialist van Driel kunt vinden!

Spring direct naar:

Kunststof kozijnen Driel laten plaatsen

Kunststof kozijnen in Driel zijn voor veel huishoudens een zinvolle investering. Nu zijn er echter nogal wat mogelijkheden wanneer het aankomt op het installeren van nieuwe kozijnen.

Kunststof kozijnen zijn vaak voordelig geprijsd en passen hierdoor bij ieder budget. Voornamelijk voor personen die meer info willen over kunststof kozijnen in Driel plaatsen, is deze informatiepagina opgezet. Door middel van deze informatie weet je precies wat je kunt verwachten, daardoor zul je niet meer voor verrassingen komen te staan.

Wil je in plaats van kunststof kozijnen het liefste houten kozijnen of aluminium kozijnen? Ook specialisten daarvoor vindt je via Kozijnenkaart.nl!

Kunststof kozijnen voor jouw pand in Driel

Vraag direct een offerte aan

Klik op ‘Vraag direct een offerte aan’ om drie offertes te krijgen van kozijnspecialisten uit Driel die jou vrijblijvend zullen informeren over de beste aankoop van kunststof kozijnen.

Kozijnen vervangen Driel – waarom nieuwe kozijnen plaatsen?

We constateren dat niet iedereen weet wat de meerwaarde is van nieuwe kozijnen bij hem of haar in het woonhuis. Om je wat inzicht te geven in de talloze voordelen, zetten we een aantal zaken op een rij. Je kent dan later alle voordelen van het vervangen van kozijnen in Driel. Een van de belangrijkste voordelen is toch wel de isolatiewaarde. Vooral bij oudere woningen waarin houten kozijnen geplaatst zijn kan er sprake zijn van onderliggende beschadiging aan het hout. Deze schade heeft als gevolg dat tocht zijn intrede kan maken in je woonhuis. Wegens deze instroom van tocht zul je meer moeten stoken om het huis warm te krijgen. Het stoken tegen tocht en vocht is dikwijls zonde van je geld. Wegens de uitstekende isolatie van kunststof kozijnen blijven dit soort aanvullende onkosten je bespaard. Kunststof kozijnen zijn dan ook een duurzame en nuttige investering.

Maar er zijn nog meer voordelen als je in Driel je kozijnen laat vervangen. Nieuwe kozijnen zullen er namelijk ook voor zorgen dat de uitstraling van je huis aanzienlijk kan worden verbeterd. En dat is prettig! Hoe mooier je woont, hoe beter, toch? Nieuwe kozijnen verhogen doorgaans ook de waarde van je woonhuis. Bij een eventuele verkoop van de woning haal je je investering er dan doorgaans ook eenvoudig weer uit. Door deze vele voordelen is kozijnen vervangen in Driel dé keuze om te maken!

Ben je op zoek naar meer informatie? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kozijnen vervangen.

Meer informatie over het (laten) vervangen van je kozijnen?

Meer informatie over kozijnen laten vervangen

Klik op de knop om alles te weten te komen over het (laten) vervangen van je kozijnen.

Kozijnen Driel – zelf installeren of uitbesteden?

Sommige mensen zijn van nature goed in klussen in huis. Daarmee kun je in theorie wat kosten bezuinigen omdat het eigenhandig doen op in elk geval de korte termijn goedkoper lijkt. Helaas zijn er wel wat nadelen aangaande het zelf installeren van kozijnen in Driel. Bij het monteren van kozijnen in Driel is het fundamenteel dat het op de juiste wijze vast wordt gezet. Als de kozijnen niet compleet juist aangebracht zijn is er een directe kans op verlaging van de isolatiewaardes, het loskomen van kozijnen, barsten in de muren etc. De voornaamste aanleiding om de kozijnen te laten aanbrengen door een vakman is de garantie. Ga je eigenhandig klussen met kozijnen? Daarna vervalt vaak de garantie. Kozijnen bezitten een enorm lange levensduur, dus missende garantie is zonde van je investering!

Als je geen ervaring hebt betreffende het installeren van kozijnen of over klussen in het algemeen dan is het verstandiger om er een expert voor in te schakelen. Vanwege de relatief lage prijzen voor het installeren van kozijnen in Driel hoeft dit echt niet zo duur te zijn als je in eerste instantie zou denken. Het aanvragen van offertes is de uitgelezen wijze om er achter te komen wat je kwijt bent voor deze totale klus. Vul dan snel ons offerte formulier in om meer te begrijpen over de tarieven van uw (nieuwe) kozijnen laten installeren in Driel.

Alle kunststof kozijnen specialisten uit Driel

Bekijk ook hout- en aluminium kozijnspecialisten uit

Gemiddelde kosten voor kunststof kozijnen Driel

Voordat we in de gemiddelde prijzen duiken, laten we even kijken naar de factoren die invloed hebben op de prijs. Je keuzes hebben ook invloed op de kunststof kozijnen kosten. Heb je een beeld van het soort kunststof kozijn? Een vast raam is door het eenvoudige mechanisme een stuk voordeliger dan een draai-/kiepraam. En het type grondstof (kunststof soort) en de soort ramen zijn tevens van invloed.

Hieronder leggen we uit welke factoren de prijzen van kunststof kozijnen raken.

 • Het soort raamkozijn
 • De montagekosten
 • De beglazing die je kiest
 • Het hang- en sluitwerk
 • Voorrij- en afvoerkosten

Tip: Laat je nieuwe kunststof kozijnen plaatsen met isolatieglas? Je krijgt dan namelijk een verlaagd btw-tarief. In plaats van 21% btw, betaal je maar 9% btw over deze ramen. Tevens heb je mogelijk recht op isolatiesubsidie! Wel moet je hiervoor investeren in een tweede energiebesparende maatregel.

De gemiddelde kosten voor kunststof kozijnen (vast raam, 60×60 centimeter) starten vanaf 350 euro, met beglazing en het plaatsen van de kozijnen. Voor een kunststof kozijn bij een kiepraam (draairaam) van dezelfde formaten starten de bedragen vanaf 445 euro (ook inclusief glas en montage). Voor een valraam van 50×40 centimeter starten de kunststof kozijnen prijzen rond de €285,-.

De categorie ramen en methode van monteren dragen bij aan de hoogte van de prijzen. Een kunststof kozijn plus montage zit ongeveer op gemiddeld 250 euro. De ramen daarnaast starten tussen de 100 en 200 euro. Dit betreffen dan standaard HR++ ramen. Wil je meer of geringer isolatie dan HR++ (dus HR+ of HR+++ glas) dan zijn de tarieven uiteraard hoger of lager.

Soort kozijnAfmetingen (in cm)Prijs raamkozijnPrijs glas (HR++ glas)Prijs montageTotaalkosten
Vast raam60 x 60€100,-€25,-Vanaf €225,-Vanaf €350,-
120 x 80€130,-€50,-Vanaf €600,-Vanaf €780,-
Draai-/kiepraam60 x 60€200,-€20,-Vanaf €225,-Vanaf €445,-
120 x 80€290,-€40,-Vanaf €600,-Vanaf €930,-
Valraam50 x 40€130,-€30,-Vanaf €125,-Vanaf €285,-
100 x 80€220,-€50,-Vanaf €500,-Vanaf €770,-

Wil je meer weten over de kosten van nieuwe kozijnen? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kosten kunststof kozijnen.

Direct inzicht in de kosten van kunststof kozijnen?

Ik wil inzicht in de kosten van kunststof kozijnen

Klik op de knop om meer te leren over hoe de prijzen en kosten rondom kunststof kozijnen worden opgebouwd.

Tips voor lagere kunststof kozijnen prijzen

Een voordelig kunststof kozijn vinden? De grondstoffen voor kunststof kozijnen zijn goedkoper in vergelijking tot staal of aluminium. Tevens zijn er nog verschillende manieren om zoveel mogelijk op de kosten te besparen.

Zo koop jij goedkope kunststof kozijnen:

 • Kies voor vaste ramen in plaats van val- of draai-/kiepramen. Deze zijn goedkoper.
 • Ga voor een eenvoudige stijl in een goedkope kleur. Kunststof kozijnen met folie zijn vaak iets duurder.
 • Schakel een kozijnenspecialist uit Driel in. Hoe dichterbij hoe beter, want dan zijn de voorrijkosten zo laag mogelijk.
 • Vergelijk de prijzen van meerdere specialisten en kies de vakman met het beste aanbod. Zo bespaar je tot wel 40% op de kostprijs.

Worden er subsidies beschikbaar voor de investering in kunststof kozijnen? Op dit moment bestaat er geen landelijke subsidie. Wel bestaat er de potentie om subsidie te krijgen voor het gebruik van isolatieglas. Een vereiste daarvoor is dat je tevens nog investeert in minimaal één andere energiebesparende voorziening. Je kunt hierover meer vinden op rvo.nl

Tevens is het denkbaar dat er in jouw gemeente of gebied een plaatselijke subsidie wordt aangeboden voor het vervangen van kozijnen of beglazing. Of dit in jouw woonplaats verder het geval is, controleer je eenvoudig via energiesubsidiewijzer.nl.

Wil je alles weten over de prijzen van kunststof kozijnen? Regel vrijblijvend een offerte via onze pagina over offerte kunststof kozijnen.

Wil je graag gratis en vrijblijvend meerdere offertes ontvangen?

Vraag direct offertes kunststof kozijnen aan!

Klik op bovenstaande knop om op je gemak meerdere gekwalificeerde kozijnspecialisten met elkaar te vergelijken en bespaar vandaag nog.

Houten kozijnen Driel – het allereerste alternatief

Voor velen zijn houten kozijnen in Driel een prima alternatief op kunststof kozijnen. Voor veel mensen gaat er niets boven een natuurlijke materiaalsoort als hout. Er zijn niet veel overige grondstoffen die zo warm en sfeervol lijken als dat hout doet. Maar er zijn nog meerdere componenten van belang bij de beslissing voor houten kozijnen in Driel. Natuurlijk komen alle eigenschappen aan bod en nemen we je mee langs de diverse mogelijkheden.

De warme en sfeervolle uitstraling hebben we hierboven al benoemd. Maar daarnaast geldt dat houten kozijnen ook allemaal nog eens uniek zijn. Geen lat of stuk hout ziet er exact gelijk uit als de ander. Maar daarbuiten zijn er nog alternatieve overwegingen om voor hout te gaan. Hout is van zichzelf een isolerend natuurproduct.

Naast de warme uitstraling is hout dus ook nog eens zeer geschikt om warmte binnen te houden. Houten kozijnen kunnen ook nog eens zo geïnstalleerd worden dat ze als anti-inbraak gebruikt kunnen worden. Je houten kozijnen dragen zo ook bij tot een goed beschermde woning.

Indien je de keus hebt gemaakt voor houten kozijnen in Driel, is de volgende beslissing welke soort hout je wilt gebruiken. Er bestaan verschillende mogelijkheden. Let hierbij op de kwaliteit, de hoeveelheid benodigd onderhoud en de duurzaamheidsklasse. Zoals gezegd is de duurzaamheidsklasse belangrijk. Er zijn vijf verschillende duurzaamheidsklassen. Klasse 1 is het meest duurzaam, klasse 5 het allerminst. Let erop dat het hout een FSC-keurmerk heeft. Dit keurmerk staat voor gezond bosbeheer. Veelgebruikte houtsoorten voor kozijnen zijn afzelia, meranti, merbau, grenen en lariks.

Het aantrekkelijke van houten kozijnen is dat ze af te stemmen zijn op iedere soort woning. Natuurlijk staan ze goed bij klassieke en landelijke huizen, maar ook moderne bouwstijlen gaan prima samen met houten kozijnen. Dat komt omdat hout in elke gewenste kleur geverfd kan worden. Aangetast hout kan vrij eenvoudig gerepareerd worden. Houten kozijnen kunnen zo jarenlang meegaan. Je kunt ze gebruiken voor schuiframen, draaikiepramen en normale raamkozijnen. Ook voor de kozijnen van je dakkapel is hout een uitstekende materiaalsoort.

Wil je liever houten kozijnen in Driel?

Informatie over houten kozijnen

Klik op bovenstaande knop om meer informatie te vinden over het laten plaatsen van houten kozijnen.

Aluminium kozijnen Driel – het tweede alternatief

Aluminium kozijnen in Driel zijn een schitterend tweede alternatief op kunststof kozijnen. Zoek je een competente specialist voor het aanleggen van aluminium kozijnen bij je woning? Vraag dan vandaag nog offertes aan en bespaar nu. Er zijn immers voldoende geschikte bedrijven om je te helpen aan aluminium kozijnen in Driel te komen.

Via kozijnkaart.nl ben je gegarandeerd van kwalitatief hoogstaande bedrijven. Wil je meer weten over de tariefstellingen voor een aluminium kozijn naar je wensen? Onze kozijn specialisten uit Driel informeren en adviseren je graag. Vraag je bij ons offertes aan voor aluminium kozijnen in Driel? Dan bespaar je tot maar liefst 40% op jouw bestelling; gedegen werk voor betaalbare prijzen.

Ben je je nog aan het oriënteren van wat voor materiaal je nieuwe kozijnen gemaakt moeten zijn? Neem dan eens aluminium in overweging. Aluminium raamkozijnen zijn bij menig kozijnen bedrijf verkrijgbaar, en het materiaal vormt een fijne keuze met talrijke voordelen. We zetten de grootste voordelen even voor je op een rij:

 • Eigentijds uiterlijk voor jouw kozijn
 • Milieuvriendelijke materiaalsoort
 • Geen rotting, roest en vochtopname voor jouw kozijnen in Driel
 • Uiterst ecologische stofsoort
 • Kozijn behoeft niet veel onderhoud
 • Goede isolatie
 • Aantrekkelijke kosten

Met aluminium kozijnen kies je voor een sterk materiaal voor jouw kozijnen in Driel. Je hebt dan geen last van roest en verrotting, waardoor je nog veel plezier hebt van je kozijnen. Omdat het materiaal bovendien niet elektrostatisch is, heb je geen last van vervelende dingen als vuil en stof. Je kozijnen hebben de eerste jaren nauwelijks onderhoud nodig. Omdat aluminium geen vocht opneemt, is het een zeer geschikte materiaalsoort om te gebruiken.

Een keuze voor aluminium kozijnen is ook nog eens zeer goed voor het milieu. Aluminium is een onuitputtelijke grondstof, die men kan blijven gebruiken zonder dat dit het milieu schade toebrengt. Een klimaatneutrale woonomgeving komt dus met jouw hulp dichterbij. Omdat aluminium zo robuust is zal het nog jaren meegaan. Je profiteert dus optimaal van duurzaamheid en milieuvriendelijkheid.

Wil je liever aluminium kozijnen laten plaatsen?

Informatie over aluminium kozijnen

Klik op bovenstaande knop om meer informatie te vinden over het laten plaatsen van aluminium kozijnen.

Offerte voor kunststof kozijnen laten aanbrengen in Driel

Heb je genoeg gelezen en ben je klaar voor de volgende stap? Regel dan meteen eenvoudig en vrijblijvend je offertes om kunststof kozijnen te laten aanbrengen in Driel. Je hebt dan direct inzicht in je kosten voor het laten aanbrengen van kunststof kozijnen in Driel. Het duurt meestal slechts enkele weken voordat je huis helemaal is voorzien van je nieuwe kozijnen.

Ga je liever voor aluminium of houten kozijnen in plaats van kunststof kozijnen in Driel? Dan kun je ook eenvoudig op kozijnenkaart.nl terecht voor je offerteaanvraag. Vraag je nu makkelijk en vrijblijvend offertes aan? Dan geniet jij in de kortste tijd van gloednieuwe kozijnen in de door jou geselecteerde soort materiaal, kleur en stijl.

Bespaar jezelf dus jaren aan onderhoud en klussen en kies voor bekwaamheid en duidelijkheid. Kozijnenkaart.nl, een sterk kader.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Theodoor Fortuyn Theodoor Fortuyn
Customer Succes manager bij kozijnenkaart.nl
Kunststof kozijnen94%
Houten kozijnen90%
Vervangen kozijnen97%
Ik help je graag!

Veelgestelde vragen over kozijnspecialisten uit

Driel

Er zijn diverse voordelen aan kunststof kozijnen. Denk aan weerbestendigheid, duurzaamheid (en milieuvriendelijk), weinig onderhoud en makkelijk schoon te houden. Zijn er dan ook nadelen? Een paar, maar in alle eerlijkheid, deze zijn meestal relatief! Dit kun je lezen op onze pagina kunststof kozijnen.

De prijsopbouw van kunststof kozijnen in Driel kun je als volgt kort samenvatten: Installatiekosten 45%, Materiaalkosten 45% en 10% overige (sloop en montage) kosten. Gemiddeld kun je voor een snelle berekening uitgaan van gemiddeld 725 euro per m2 (raam), inclusief glas, montage en btw. Natuurlijk hangt dit van diverse factoren af en hebben we dit voor je uiteen gezet voor meer inzicht in deze kosten.

kozijnenkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle kozijnspecialisten in Nederland. Wij zien welke kozijnspecialisten beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie kozijnspecialisten waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van kozijnspecialisten uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Beste kozijnenspecialist in Driel

Uiterst mooi geworden

17 juni 2022

We zijn gelukkig met het eindresultaat. Nadat we snel de offertes hadden ontvangen was het snel besloten. Kunststof kozijnen met isolatieglas. De houtnerf in het kunststof is net echt, smaakvol!

- Renate van Dongen

Voornaamste belegging tot nu toe.

11 juni 2022

Zelden zo’n nuttige investering aan mijn woning gedaan.

- Guido Kuijpers

Mooie kozijnen

1 juni 2022

Via kozijnenkaart bezitten we nu nette kozijnen. De vakmannen waren uiterst vakkundig.

- Michel Kuijpers

Niet enkel afspraak is afspraak maar ook te betalen

25 mei 2022

De kozijnen zijn geleverd volgens gemaakte afspraak, zien er uiterst mooi uit, uiterst gelukkig.

- Mirjam Visser

Plaatsing van kunststof kozijnen gewoon goed

18 mei 2022

Uitstekende vakmannen!

- Mirjam Hoekstra

Fijne samenwerking

14 mei 2022

We kregen gestructureerd raad en waren vriendelijk. Het lijkt vrijwel een nieuw huis zo mooi. De nieuwe houten kozijnen zijn schitterend.

- Maurice van Beek

Indrukwekkende uitstraling

3 mei 2022

Ons hele huis heeft frisse nieuwe kunststof kozijnen. Een berg kwaliteit voor een mooie prijs. Bedankt voor de klantvriendelijkheid en service! Wij hebben het hele proces van offerte tot oplevering als bovenmatig prettig ervaren.

- Laura van Dijk

Goede uiteenzetting

26 april 2022

Gingen vooraf informeren. Toen we aansluitend de offertes kregen zijn we goed geïnformeerd en hebben we nette nieuwe kozijnen in ons huis.

- Paul van de Pol

Resultaat is top

18 april 2022

We zijn gelukkig met het eindresultaat. Na ontvangst van de offertes was de keuze snel gemaakt. We gingen voor kunststof kozijnen met dubbelglas. De houtnerf in het kunststof is net echt, fantastisch!

- Jeroen Wolters

Uitgelichte kozijnspecialisten in Driel

Demacon

Weerbroek 22
6666 MN Heteren
Nederland


https://demacon.nl/

Kozijnbouw Broeder

Van Heemstraweg 56
6641 AE Beuningen
Nederland

06 54355829
https://www.kozijnbouwbroeder.nl/

VN KozijnTechniek

Arend Lamerslaan 4
6816 PT Arnhem
Nederland

06 26562770
http://www.vnkozijntechniek.nl/