Kunststof kozijnen De Zilk

Ben jij opzoek naar een professionele kozijnspecialist uit De Zilk die bij jou verder kan helpen?

Dan ben je aan het juiste adres.

Wij zorgen dat jij die op zoek bent naar Kunststof kozijnen De Zilk verbonden wordt aan de partij die bij je past.

Het tofste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle vakkundigen uit De Zilk – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2021 en verder.

Kunststof kozijnen De Zilk nodig?

Vraag direct 3 offertes aan

Kunststof kozijnen De Zilk
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 63 reviews)
kozijnen_kunststof_offerte_houten_aluminium_vervangen_kosten
kozijnen_kunststof_offerte_houten_aluminium_vervangen_kosten
kozijnen_kunststof_offerte_houten_aluminium_vervangen_kosten
kozijnen kunstof offerte houten aluminium vervangen kosten
kozijnen kunstof offerte houten aluminium vervangen kosten
kozijnen kunstof offerte houten aluminium vervangen kosten
kozijnen kunstof offerte houten aluminium vervangen kosten

kunstof kozijnen kozijnspecialisten vergelijken

Vergelijken van prijzen voor kunststof kozijnen in De Zilk gaat heel gemakkelijk zoals je ziet. Meestal ontvang je dezelfde dag nog reactie! We helpen niet alleen mensen in De Zilk, maar in heel Nederland! Zo hebben wij huiseigenaren en ondernemers uit Zandvoort, Heemstede en Bennebroek bijvoorbeeld ook geholpen aan een kozijnspecialist.

Waarom kunststof kozijnen De Zilk

Een betaalbare en geschikte kozijnspecialist vinden in De Zilk kan best een lastige zijn. Je kunt nu eenmaal niet bij het meest nabije installatiebedrijf binnen stappen en de eerste persoon kiezen die je ziet. Er zijn een aantal stappen om in je achterhoofd te houden wanneer je opzoek gaat naar een kozijnspecialist uit De Zilk. Wij vertellen je graag waar je aan moet denken!

Spring direct naar:

Kunststof kozijnen De Zilk voor jouw woning

Kunststof kozijnen in De Zilk zijn voor veel huishoudens een verstandige investering. Nu zijn er echter nogal wat opties als het aankomt op het plaatsen van nieuwe kozijnen.

Kunststof kozijnen zijn vaak gunstig geprijsd en passen daardoor bij elk budget. Voornamelijk voor mensen die meer informatie willen over kunststof kozijnen in De Zilk plaatsen, is deze informatiepagina opgezet. Met deze info weet je later alles wat er te weten valt en kan je met een gerust hart een juiste beslissing maken.

Wil je in plaats van kunststof kozijnen eigenlijk houten kozijnen of aluminium kozijnen? Ook vakmensen hiervoor vindt je via Kozijnenkaart.nl!

Kunststof kozijnen voor jouw pand in De Zilk

Vraag direct een offerte aan

Klik op ‘Vraag direct een offerte aan’ om drie offertes te krijgen van kozijnspecialisten uit De Zilk die jou vrijblijvend zullen informeren over de beste aankoop van kunststof kozijnen.

Kozijnen vervangen De Zilk – waarom vervangende kozijnen plaatsen?

Er bestaat vaak een aanleiding waarom je kozijnen wilt vervangen in De Zilk. Het kan een prijzige affaire zijn en er zijn nog altijd personen die liever gaan voor het om de zo veel jaar onderhouden van hun bestaande kozijnen. Niettemin kan het zeker uit om je kozijnen te vervangen in De Zilk. Het scheelt je op termijn in de onkosten, het onderhoud, een tijdsinvestering en het ziet er ook nog eens schitterend uit.

Het grootste voordeel van nieuwe kozijnen is het feit dat ze voordelig zijn voor de isolatie van je woning. Zeker bij oudere woningen met houten kozijnen is er gedurende de jaren veelal flink wat beschadiging ontstaan. Door deze beschadiging ontstaat er meestal tocht en extra waterschade, waardoor er nog meer houtrot vormt. Vanwege deze instroom van tocht zal je extra moeten stoken om het huis warm te krijgen. Deze stookkosten gaan natuurlijk verloren, de warmte blijft tenslotte niet meer in huis hangen. Kiezen voor kunststof kozijnen brengt door de hoge isolatie met zich mee dat je beduidend veel geld kunt besparen op je totale stookkosten. Het is dan ook goed om nieuwe kozijnen als een langdurige investering te zien.

Echter is dit niet het enige voordeel wat je zult ondervinden als je ervoor kiest om kozijnen te laten vervangen in De Zilk. Nieuwe kozijnen zullen er immers ook voor zorgen dat de uitstraling van je verblijf fors kan worden verbeterd. Dat is prettig, want je wilt logischerwijs een verblijf wat er zo mooi mogelijk uit ziet. Maar ook voor derden kan deze nieuwe uitstraling voordelen met zich meebrengen. Nieuwe kozijnen werken immers doorgaans waardevermeerderend. Bij een verkoop verdienen kozijnen zich al snel terug. Kozijnen vervangen in De Zilk is dus in veel opzichten een uitstekende keuze!

Ben je op zoek naar meer informatie? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kozijnen vervangen.

Meer informatie over het (laten) vervangen van je kozijnen?

Meer informatie over kozijnen laten vervangen

Klik op de knop om alles te weten te komen over het (laten) vervangen van je kozijnen.

Kozijnen De Zilk – zelf aanbrengen of uitbesteden?

Er bestaan mensen die goed zijn in klussen. Daarmee kun je in theorie wat geld bezuinigen aangezien het zelf installeren op in elk geval de korte termijn goedkoper lijkt. Uiteraard zitten er nadelen aan het eigenhandig verrichten van de constructie voor de kozijnen in De Zilk. Bij het aanbrengen van kozijnen in De Zilk is het fundamenteel dat het op de passende manier vast wordt gezet. Als de kozijnen niet compleet juist aangebracht worden is er een directe mogelijkheid op verlaging van de isolatiewaardes, het loskomen van kozijnen, inscheuren in de muren etc. En de grootste afweging om het niet zelf te doen: de garantie. Ga je eigenhandig klussen met kozijnen? Zo vervalt meestal de garantie. Kozijnen bezitten een beduidend lange levensduur, dus missende garantie is zonde van je investering!

Als je geen ervaring hebt aangaande het installeren van kozijnen of over klussen in het algemeen dan is het verstandiger om er een expert voor in te schakelen. Wegens de lange levensduur en het comfort van installatie vallen de kosten mee wanneer je een vakman inhuurt in De Zilk. Rap een richtlijn krijgen wat het voor jouw huis zou kosten? Ga gauw naar offertes aanvragen en binnen korte tijd heb je de offertes van onze kozijnspecialisten in huis!

Alle kunststof kozijnen specialisten uit De Zilk

Bekijk ook hout- en aluminium kozijnspecialisten uit

Gemiddelde kosten voor kunststof kozijnen De Zilk

Hoeveel kunststof kozijnen kosten is afhankelijk van een veel verschillende factoren. Natuurlijk hebben deze keuzes invloed op de tarieven van de kunststof kozijnen. Heb je een idee van het model kunststof kozijn? Het type raam (bijv. kiep of een vast raam) is ook van invloed op de tarieven. En het type grondstof (kunststof soort) en de type ramen zijn ook van invloed.

Laten we opsommen welke zaken je aan moet denken die alsmede de prijs beïnvloeden:

 • Het soort raamkozijn
 • De montagekosten
 • De beglazing die je kiest
 • Het hang- en sluitwerk
 • Voorrij- en afvoerkosten

Tip: Laat je nieuwe kunststof kozijnen plaatsen met isolatieglas? Dan profiteer je van een verlaagd btw-tarief. In plaats van 21% btw, betaal je maar 9% btw over deze ramen. Tevens heb je mogelijk recht op isolatiesubsidie! Wel moet je hiervoor investeren in een tweede energiebesparende maatregel.

De gemiddelde tarieven voor kunststof kozijnen (vast raam, 60×60 centimeter) beginnen vanaf 350 euro, inclusief beglazing en het plaatsen van de kozijnen. Voor een kunststof kozijn bij een kiepraam (draairaam) van dezelfde formaten beginnen de tarieven vanaf 445 euro (tevens inclusief glas en installatie). Heb je een valraam van 50×40 beginnen de kozijnen per stuk bij 285 euro (inclusief).

De kosten van kunststof kozijnen in De Zilk zijn onder meer ondergeschikt van het soort glas en de montage. Een kunststof kozijn plus installatie zit circa op gemiddeld 250 euro. De ramen daarnaast starten tussen de 100 en 200 euro. Dit betreffen dan standaard HR++ ramen. Wil je meer of minder isolatie dan HR++ (dus HR+ of HR+++ glas) dan zijn de prijzen vanzelfsprekend hoger of lager.

Soort kozijnAfmetingen (in cm)Prijs raamkozijnPrijs glas (HR++ glas)Prijs montageTotaalkosten
Vast raam60 x 60€100,-€25,-Vanaf €225,-Vanaf €350,-
120 x 80€130,-€50,-Vanaf €600,-Vanaf €780,-
Draai-/kiepraam60 x 60€200,-€20,-Vanaf €225,-Vanaf €445,-
120 x 80€290,-€40,-Vanaf €600,-Vanaf €930,-
Valraam50 x 40€130,-€30,-Vanaf €125,-Vanaf €285,-
100 x 80€220,-€50,-Vanaf €500,-Vanaf €770,-

Wil je meer weten over de kosten van nieuwe kozijnen? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kosten kunststof kozijnen.

Direct inzicht in de kosten van kunststof kozijnen?

Ik wil inzicht in de kosten van kunststof kozijnen

Klik op de knop om meer te leren over hoe de prijzen en kosten rondom kunststof kozijnen worden opgebouwd.

Tips voor lagere kunststof kozijnen prijzen

Besparen op kunststof kozijnen? De grondstoffen voor kunststof kozijnen zijn goedkoper in vergelijking tot staal of aluminium. Tevens zijn er nog gevarieerde manieren om zoveel mogelijk op de tarieven te bezuinigen.

Tips om te besparen:

 • Kies voor vaste ramen in plaats van val- of draai-/kiepramen. Deze zijn goedkoper.
 • Ga voor een eenvoudige stijl in een goedkope kleur. Kunststof kozijnen met folie zijn vaak iets duurder.
 • Schakel een kozijnenspecialist uit De Zilk in. Hoe dichterbij hoe beter, want dan zijn de voorrijkosten zo laag mogelijk.
 • Vergelijk de prijzen van meerdere specialisten en kies de vakman met het beste aanbod. Zo bespaar je tot wel 40% op de kostprijs.

Is er een compensatie voor kunststof kozijnen? Op dit ogenblik bestaat er geen landelijke subsidie. Je kunt daarentegen wel een subsidie krijgen voor het installeren van isolatieglas. Een vereiste daarvoor is dat je daarnaast nog investeert in minimaal één andere energiebesparende maatregel. Je kunt hierover meer vinden op rvo.nl

Je kunt ook checken of er in jouw regio (stad of provincie) een plaatselijke subsidie mogelijk is voor deze type energiebesparende maatregelen via kunststof kozijnen. Of dit in jouw woonplaats tevens het geval is, controleer je eenvoudig via energiesubsidiewijzer.nl.

Wil je alles weten over de prijzen van kunststof kozijnen? Regel vrijblijvend een offerte via onze pagina over offerte kunststof kozijnen.

Wil je graag gratis en vrijblijvend meerdere offertes ontvangen?

Vraag direct offertes kunststof kozijnen aan!

Klik op bovenstaande knop om op je gemak meerdere gekwalificeerde kozijnspecialisten met elkaar te vergelijken en bespaar vandaag nog.

Houten kozijnen De Zilk – het eerste alternatief

Voor velen zijn houten kozijnen in De Zilk een prima alternatief op kunststof kozijnen. Een natuurlijke categorie kozijnen, zoals hout, is voor een aantal mensen zeer van belang. Niets kan de warme en sfeervolle uitstraling van hout evenaren. Maar je beslissing voor houten kozijnen hangt van meer factoren af. Logischerwijs komen alle eigenschappen aan bod en nemen we je mee langs de verscheidene mogelijkheden.

De warme en sfeervolle uitstraling hebben we hierboven al besproken. Maar daarnaast geldt dat houten kozijnen ook stuk voor stuk nog eens uniek zijn. Ieder deel hout heeft zijn eigen unieke patroon. Maar daarnaast zijn er nog enkele redenen om voor hout te gaan. Hout is van zichzelf een isolerend natuurproduct.

Naast de warme uitstraling is hout dus ook nog eens uitstekend geschikt om warmte binnen te houden. Een ander relevant aandachtspunt is dat houten kozijnen geleverd en gemonteerd kunnen worden met de nodige maatregelen tegen inbraak. Ze dragen dus ook nog eens bij aan de veiligheid in en rondom je pand.

Als je de keus hebt gemaakt voor houten kozijnen in De Zilk, is de opvolgende keuze welke houtsoort je gaat gebruiken. Ook hierin is de keuze weer oneindig. Let hierbij op de deugdelijkheid, de hoeveelheid benodigd onderhoud en de duurzaamheidsklasse. Zoals gezegd is de duurzaamheidsklasse van belang. Er zijn vijf verschillende duurzaamheidsklassen. Klasse 1 is het meest duurzaam, klasse 5 het minst. Let erop dat het hout een FSC-keurmerk heeft. Dit keurmerk staat voor weloverwogen bosbeheer. Afzelia, meranti, merbau, grenen en lariks zijn populaire houtsoorten bij het maken van houten kozijnen.

Het fijne van houten kozijnen is dat ze af te stemmen zijn op elke soort woonhuis. Vanzelfsprekend staan ze mooi bij klassieke en landelijke huizen, maar ook moderne bouwstijlen gaan aardig samen met houten kozijnen. Dat heeft ermee te maken dat hout geschilderd kan worden in iedere gewenste kleur. Mocht het hout om wat voor oorzaak aangetast raken, dan kan het eenvoudig gerepareerd worden. Je hebt er dus veel plezier van! Tevens zijn ze geschikt voor alle soorten raamkozijnen: voor normale raamkozijnen, schuiframen en -puien en draaikiepramen. Zelfs voor jouw dakkapel is hout een uitstekende keuze!

Wil je liever houten kozijnen in De Zilk?

Informatie over houten kozijnen

Klik op bovenstaande knop om meer informatie te vinden over het laten plaatsen van houten kozijnen.

Aluminium kozijnen De Zilk – het tweede alternatief

Aluminium kozijnen zijn in ieder geval een van de bekendere type kozijnen. Door middel van aluminium kozijnen in De Zilk heb je werkelijk de best mogelijke kwaliteit in handen die je maar kunt vinden. Aluminium kozijnen komen voor in alle mogelijke soorten en maten. Het is dan ook echt een verkeerde gedachte dat je gelimiteerd bent tot de saaiere soorten kleuren of uitstraling. Maar je kunt aluminium tegenwoordig in bijna elke kleur krijgen. En je hoeft ze ook nog eens niet te schilderen, zoals je met bijvoorbeeld houten kozijnen wel moet doen. Aluminium kozijnen vergen speciale technieken die voor een schitterend resultaat zorgen. De aluminium kozijnen in De Zilk staan bekend om hun hoge isolatiewaarde. Staat duurzaamheid hoog in het vaandel? Overweeg dan zeker aluminium kozijnen. De hoge isolatie maakt het echt mogelijk om aanzienlijk wat onkosten te besparen voor jouw energierekening. Dat maakt aluminium kozijnen dan ook tot een geweldige investering.

Ben je je nog aan het oriënteren van wat voor materiaal je nieuwe kozijnen gemaakt moeten zijn? Neem dan eens aluminium in overweging. Aluminium raamkozijnen zijn bij menig kozijnen bedrijf verkrijgbaar, en het materiaal vormt een goede keuze met talrijke voordelen. We zetten de grootste voordelen even voor je op een rij:

 • Eigentijds uiterlijk voor je kozijn
 • Milieuvriendelijke materiaalsoort
 • Geen rotting, roest en vochtopname voor jouw kozijnen in De Zilk
 • Uiterst ecologische stofsoort
 • Kozijn behoeft niet veel onderhoud
 • Goede isolatiewaarde
 • Aantrekkelijke kosten
Wil je liever aluminium kozijnen laten plaatsen?

Informatie over aluminium kozijnen

Klik op bovenstaande knop om meer informatie te vinden over het laten plaatsen van aluminium kozijnen.

Offerte voor kunststof kozijnen laten installeren in De Zilk

Je hebt inmiddels een goed en totaal beeld gekregen van de verwachtingen rondom kunststof kozijnen laten aanbrengen in De Zilk. De kunststof kozijnen gaan lang mee, zien er regelmatig mooi uit en zijn onwijs gemakkelijk te onderhouden. Met onze internetpagina is het een optie om meerdere offertes te krijgen. Deze offertes stellen je in staat om direct te zien aan wat voor tarieven je moet denken voor het zetten van de kozijnen.

Voor je het weet ben je voorzien van nieuwe kozijnen die volkomen voldoen aan je behoefte. Let er wel even op dat je dus bij de aanvraag goed aangeeft wat je voor ogen hebt. Als je helder bent in je verzoek is de kans veel groter dat de offerte volledig op maat kan worden gemaakt. Met je nieuwe kozijnen ben je verzekerd van jarenlang genot van je nieuwe kunststof kozijnen in De Zilk.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Theodoor Fortuyn Theodoor Fortuyn
Customer Succes manager bij kozijnenkaart.nl
Kunststof kozijnen94%
Houten kozijnen90%
Vervangen kozijnen97%
Ik help je graag!

Veelgestelde vragen over kozijnspecialisten uit

De Zilk

Er zijn diverse voordelen aan kunststof kozijnen. Denk aan weerbestendigheid, duurzaamheid (en milieuvriendelijk), weinig onderhoud en makkelijk schoon te houden. Zijn er dan ook nadelen? Een paar, maar in alle eerlijkheid, deze zijn meestal relatief! Dit kun je lezen op onze pagina kunststof kozijnen.

De prijsopbouw van kunststof kozijnen in De Zilk kun je als volgt kort samenvatten: Installatiekosten 45%, Materiaalkosten 45% en 10% overige (sloop en montage) kosten. Gemiddeld kun je voor een snelle berekening uitgaan van gemiddeld 725 euro per m2 (raam), inclusief glas, montage en btw. Natuurlijk hangt dit van diverse factoren af en hebben we dit voor je uiteen gezet voor meer inzicht in deze kosten.

kozijnenkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle kozijnspecialisten in Nederland. Wij zien welke kozijnspecialisten beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie kozijnspecialisten waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van kozijnspecialisten uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Beste kozijnenspecialist in De Zilk

Geweldig resultaat

28 november 2021

Had niet verwacht dat ik zo zou kunnen genieten van mijn nieuwe kozijnen!

- Annemieke de Wit

De mooiste kozijnen van de straat!

16 november 2021

Ik kreeg mensen op bezoek die vroegen bij wie ik mijn kozijnen had laten vervangen. Hoe gaaf is dat?

- Susanne van der Heijden

Het resultaat was verbluffend!

13 november 2021

Nadat mijn omwonenden hun raamkozijnen hadden vervangen wilde ik ook zo’n resultaat! En dat heb ik gekregen!

- Albert van de Brink

Snel en duidelijk

6 november 2021

We hebben raad gekregen ivm een schuifluik. De uitleg was duidelijk en de offertes waren scherp. Vakkundig geplaatst en erg afgewerkt!

- Thomas Kok

Helder verhaal

28 oktober 2021

Ben gaan kijken voor kennisgeving van kozijnen. Toen we aansluitend de offertes kregen zijn we vertrouwd geïnformeerd en bezitten we mooie nieuwe kozijnen in ons huis.

- Tessa Jonker

Indrukwekkende uitstraling

20 oktober 2021

Al onze ramen en voordeur hebben wij laten vervangen door kunststof kozijnen. Een berg kwaliteit voor een mooie prijs. Oprecht hartelijk dank voor de service en de uitstekende werkzaamheden. Sinds het aanvragen van de offerte tot installatie (en nazorg!), we zijn tevreden.

- Bastiaan de Vries

Snel en duidelijk

11 oktober 2021

Goede informatie over het vernieuwen van de schuifluik. De uitleg was duidelijk en de offertes waren scherp. Keurig geplaatst en de afwerking secuur.

- Thijs van der Meulen

erg geadviseerd.

7 oktober 2021

We werden grondig begeleid en kregen inzichtelijk advies toen we vragen hadden.

- Daniël de Haan

nette campagne

24 september 2021

Toen we de offertes aanvroegen bleek dat er bovendien een leuke campagne gaande was bij 1 van de organisaties. Gelijk gebruik van gemaakt en met een mooie korting al onze kozijnen laten vernieuwen.

- Willem van de Berg

Uitgelichte kozijnspecialisten in De Zilk

HEPRO Kunststof Kozijnen

Marconistraat 12
2181 AK Hillegom
Nederland

085 112 2007
https://www.hepro.nl/

Select Windows Bijster

Satellietbaan 12D
2181 MH Hillegom
Nederland

0252 534 772
http://www.selectwindowsbijster.nl/

Opendoors ramen-deuren-kozijnen

Meer en Duin 283
2163 HE Lisse
Nederland

0252 830 384
http://www.opendoorsdeuren.nl/