Kunststof kozijnen Zandvoort

Ben jij op zoek naar een professional voor jouw kunststof kozijnen in Zandvoort?

Dan ben je op de goede plek.

Wij zorgen dat jij die op zoek bent naar Kunststof kozijnen Zandvoort verbonden wordt aan een kozijnspecialist die bij je past.

Het tofste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle kozijnspecialisten uit Zandvoort – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2023 en verder.

Kunststof kozijnen Zandvoort nodig?

Vraag direct 3 offertes aan

Kunststof kozijnen Zandvoort
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 96 reviews)
kozijnen_kunststof_offerte_houten_aluminium_vervangen_kosten
kozijnen_kunststof_offerte_houten_aluminium_vervangen_kosten
kozijnen_kunststof_offerte_houten_aluminium_vervangen_kosten
kozijnen kunstof offerte houten aluminium vervangen kosten
kozijnen kunstof offerte houten aluminium vervangen kosten
kozijnen kunstof offerte houten aluminium vervangen kosten
kozijnen kunstof offerte houten aluminium vervangen kosten

kunstof kozijnen kozijnspecialisten vergelijken

Vergelijken van prijzen voor kunststof kozijnen in Zandvoort gaat heel gemakkelijk zoals je ziet. Meestal ontvang je dezelfde dag nog reactie! We helpen niet alleen mensen in Zandvoort, maar in heel Nederland! Zo hebben wij huiseigenaren en ondernemers uit Uitgeest, Beverwijk en Heemskerk bijvoorbeeld ook geholpen aan een kozijnspecialist.

Waarom kunststof kozijnen Zandvoort

Het zoeken van een geschikte en natuurlijk een betaalbare kozijnspecialist in Zandvoort is nog niet zo makkelijk als dat je zou denken. Je kunt nu eenmaal niet bij het meest nabije installatiebedrijf binnen stappen en de eerste persoon kiezen die je ziet. Er zijn enkele belangrijke punten die je zult moeten volgen om er zeker van te zijn dat je uiteindelijk een kozijnspecialist uit Zandvoort vindt die het beste met je voor heeft. Lees snel verder om erachter te komen hoe ook jij de beste kozijnspecialist uit Zandvoort kunt vinden!

Spring direct naar:

Kunststof kozijnen Zandvoort voor jouw huis

Kunststof kozijnen in Zandvoort zijn voor talrijke huishoudens een duurzame investering. Nu zijn er echter nogal wat mogelijkheden wanneer het aankomt op het plaatsen van nieuwe kozijnen.

De meest voor de hand liggende beslissing wanneer je een vaststaand budget in gedachten hebt wat niet al te hoog is zijn de kunststof kozijnen. Voornamelijk voor personen die meer informatie willen over kunststof kozijnen in Zandvoort plaatsen, is deze informatiepagina opgezet. Met deze informatie weet je zometeen alles wat er te weten valt en zal je met een gerust hart een goede keuze maken.

Wil je in plaats van kunststof kozijnen het liefste houten kozijnen of aluminium kozijnen? Ook professionals daarvoor vindt je via Kozijnenkaart.nl!

Kozijnen vervangen Zandvoort – waarom nieuwe kozijnen installeren?

Kozijnen vervangen in Zandvoort doe je logischerwijs niet zo maar. Het kan een kostbare kwestie zijn en er zijn nog steeds personen die liever gaan voor het om de zo veel jaar verzorgen van hun bestaande kozijnen. Echter is het meestal veel rendabeler om je kozijnen te vervangen in Zandvoort. Op termijn zijn de onkosten lager, scheelt het je in het onderhoudsgeld en daarmee ook de tijd die je eraan kwijt bent en het ziet er over het algemeen ook nog eens flink wat beter uit.

Het voornaamste voordeel van nieuwe kozijnen is het feit dat ze bevorderlijk zijn voor de isolatiewaarde van je pand. Vooral bij oudere woningen waarin houten kozijnen geplaatst zijn kan er sprake zijn van onderliggende schade aan het hout. Deze beschadiging heeft als gevolg dat tocht zijn intrede kan maken in je huis. Vanwege deze instroom van tocht zul je meer moeten stoken om het huis warm te krijgen. Omdat deze stookkosten weinig rendabel zijn, is het feitelijk verloren stookcapaciteit. Kiezen voor kunststof kozijnen brengt door de hoge isolatie met zich mee dat je beduidend veel geld kunt bezuinigen op je totale stookkosten. Zie het dan ook daadwerkelijk als een investering in je pand zelf.

Maar als je kozijnen laat vervangen in Zandvoort zijn er nog alternatieve voordelen. Nieuwe kozijnen zorgen vaak namelijk ook voor een veel strakkere en frissere uitstraling van je woonhuis. Dat is goed, want je wilt uiteraard een verblijf wat er zo mooi mogelijk uit ziet. Ook met oog op een toekomstige verkoop kunnen nieuwe kozijnen praktisch zijn. Nieuwe kozijnen werken immers altijd waardevermeerderend. Mocht je uiteindelijk van plan zijn om te verhuizen dan zal je hierdoor in staat zijn om meer geld te krijgen bij de verkoop van je pand. Kozijnen vervangen in Zandvoort is dus in vele opzichten een uitstekende keuze!

Ben je op zoek naar meer informatie? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kozijnen vervangen.

Meer informatie over het (laten) vervangen van je kozijnen?

Meer informatie over kozijnen laten vervangen

Klik op de knop om alles te weten te komen over het (laten) vervangen van je kozijnen.

Kozijnen Zandvoort – zelf plaatsen of uitbesteden?

Er zijn mensen die goed zijn in klussen. Het voornaamste voordeel is natuurlijk dat je wat geld kunt besparen, je hoeft immers enkel maar te betalen voor de kozijnen zelf en niet voor de uren werk. Vanzelfsprekend zitten er nadelen aan het zelf doen van de montage voor de kozijnen in Zandvoort. Bij het aanbrengen van kozijnen in Zandvoort is het fundamenteel dat het op de juiste wijze vast wordt gezet. Als de kozijnen niet compleet juist aangebracht worden is er een directe mogelijkheid op verlaging van de isolatiewaardes, het loskomen van kozijnen, barsten in de muren etc. En de grootste afweging om het niet zelf te doen: de garantie. Deze mist vaak wanneer je zelf gaat klussen. Gezien de levensduur van kozijnen is het daarom zeker het overwegen waard om het alsnog uit te besteden aan een kozijnspecialist.

Als je geen ervaring hebt betreffende het installeren van kozijnen of met klussen in het algemeen dan is het slim om er een specialist voor in te schakelen. Door de relatief lage kosten voor het plaatsen van kozijnen in Zandvoort hoeft dit echt niet zo duur te zijn als je in eerste instantie zou denken. Snel een richtlijn hebben wat het voor jouw huis zou kosten? Vul dan vlug ons offerte formulier in om meer te weten over de kosten van uw (nieuwe) kozijnen laten plaatsen in Zandvoort.

Alle kunststof kozijnen specialisten uit Zandvoort

Bekijk ook hout- en aluminium kozijnspecialisten uit

Gemiddelde kosten voor kunststof kozijnen Zandvoort

Voordat we in de gemiddelde tarieven duiken, laten we even kijken naar de factoren die invloed hebben op de prijs. Natuurlijk hebben die keuzes invloed op de tarieven van de kunststof kozijnen. Heb je een beeld van het type kunststof kozijn? Een vast raam is door het simpele mechanisme een stuk goedkoper dan een draai-/kiepraam. Het kaliber kunststof en de ramen heeft natuurlijk ook een invloed op de prijs.

Hieronder leggen we uit welke factoren de prijzen van kunststof kozijnen beïnvloeden.

 • Het soort raamkozijn
 • De montagekosten
 • De beglazing die je kiest
 • Het hang- en sluitwerk
 • Voorrij- en afvoerkosten

Tip: Denk eens aan isolatieglas! Dan profiteer je van een verlaagd btw-tarief. In plaats van 21% btw, betaal je maar 9% btw over deze ramen. Daarnaast heb je mogelijk recht op een mooie isolatiesubsidie! Wel moet je hiervoor investeren in een tweede energiebesparende maatregel.

De kunststof kozijnen prijzen voor een vast raam van 60×60 centimeter starten bij €350,-, incluis beglazing en montage. Voor een kunststof kozijn bij een kiepraam (draairaam) van dezelfde afmetingen starten de tarieven vanaf 445 euro (ook inclusief beglazing en installatie). Heb je een valraam van 50×40 beginnen de kozijnen per stuk bij 285 euro (inclusief).

De kosten van kunststof kozijnen in Zandvoort zijn onder meer ondergeschikt van het soort beglazing en de montage. De montage van een kunststof kozijn voor een raam van 60×60 centimeter kost circa €250,- (kozijn & montage) en de beglazing start vanaf gemiddeld €100,- tot €200,-. Dit betreffen dan standaard HR++ ramen. Wil je meer of minder isolatie dan HR++ (dus HR+ of HR+++ glas) dan zijn de prijzen natuurlijk hoger of lager.

Soort kozijnAfmetingen (in cm)Prijs raamkozijnPrijs glas (HR++ glas)Prijs montageTotaalkosten
Vast raam60 x 60€100,-€25,-Vanaf €225,-Vanaf €350,-
120 x 80€130,-€50,-Vanaf €600,-Vanaf €780,-
Draai-/kiepraam60 x 60€200,-€20,-Vanaf €225,-Vanaf €445,-
120 x 80€290,-€40,-Vanaf €600,-Vanaf €930,-
Valraam50 x 40€130,-€30,-Vanaf €125,-Vanaf €285,-
100 x 80€220,-€50,-Vanaf €500,-Vanaf €770,-

Wil je meer weten over de kosten van nieuwe kozijnen? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kosten kunststof kozijnen.

Direct inzicht in de kosten van kunststof kozijnen?

Ik wil inzicht in de kosten van kunststof kozijnen

Klik op de knop om meer te leren over hoe de prijzen en kosten rondom kunststof kozijnen worden opgebouwd.

Tips voor lagere kunststof kozijnen prijzen

Bezuinigen op kunststof kozijnen? De kunststof kozijnen tarieven zijn erg rendabel, helemaal vergeleken met materialen als staal of aluminium. Daarnaast bestaan er andere manieren om meer te bezuinigen op de prijzen.

Zo koop jij goedkope kunststof kozijnen:

 • Kies voor vaste ramen in plaats van val- of draai-/kiepramen. Deze zijn goedkoper.
 • Ga voor een eenvoudige stijl in een goedkope kleur. Kunststof kozijnen met folie zijn vaak iets duurder.
 • Schakel een kozijnenspecialist uit Zandvoort in. Hoe dichterbij hoe beter, want dan zijn de voorrijkosten zo laag mogelijk.
 • Vergelijk de prijzen van meerdere specialisten en kies de vakman met het beste aanbod. Zo bespaar je tot wel 40% op de kostprijs.

Worden er subsidies denkbaar voor de investering in kunststof kozijnen? Op dit moment bestaat er geen landelijke subsidie. Je kunt anderzijds wel een subsidie krijgen voor het installeren van isolatieglas. Een voorwaarde hiervoor is dat je daarnaast nog investeert in tenminste één andere energiebesparende voorziening. Meer hierover lees je op rvo.nl.

Tevens is het denkbaar dat er in jouw stad of provincie een plaatselijke subsidie wordt aangeboden voor het vernieuwen van kozijnen of beglazing. Dit kun je bekijken via energiesubsidiewijzer.nl

Wil je alles weten over de prijzen van kunststof kozijnen? Regel vrijblijvend een offerte via onze pagina over offerte kunststof kozijnen.

Wil je graag gratis en vrijblijvend meerdere offertes ontvangen?

Vraag direct offertes kunststof kozijnen aan!

Klik op bovenstaande knop om op je gemak meerdere gekwalificeerde kozijnspecialisten met elkaar te vergelijken en bespaar vandaag nog.

Houten kozijnen Zandvoort – je eerste alternatief

Voor velen zijn houten kozijnen in Zandvoort een uitstekend alternatief op kunststof kozijnen. Voor veel mensen gaat er niks boven een natuurlijke materiaalsoort als hout. Er zijn niet veel alternatieve grondstoffen die zo warm en sfeervol ogen als dat hout doet. Maar er zijn nog andere aspecten van belang bij de keuze voor houten kozijnen in Zandvoort. Vanzelfsprekend komen alle eigenschappen aan bod en nemen we je mee langs de diverse mogelijkheden.

We haalden het eerder al aan: de warme en sfeervolle uitstraling. Maar daar kunnen we nog een schepje bovenop doen, want houten kozijnen zijn ook altijd uniek. Elk deel hout heeft zijn eigen unieke patroon. Maar hout heeft nog overige prettige kenmerken. Zo is hout van zichzelf een isolerend product.

Hout zorgt dus niet alleen voor een warme uitstraling, maar helpt tevens om de warmte in het woonhuis te behouden! Een ander cruciaal aandachtspunt is dat houten kozijnen geleverd en gemonteerd kunnen worden met de nodige maatregelen tegen diefstal. Je houten kozijnen dragen zo echt bij tot een veiligere woning.

Indien je de keus hebt gemaakt voor houten kozijnen in Zandvoort, is de opvolgende keuze welke soort hout je gaat gebruiken. Ook hierin is de keuze weer oneindig. Let hierbij op de deugdelijkheid, de hoeveelheid benodigd onderhoud en de duurzaamheidsklasse. Hout kan onderverdeeld worden in vijf duurzaamheidsklassen. Klasse 1 is het allermeeste duurzaam, klasse 5 het minst. Zorg er verder voor dat je hout een zogenoemd FSC-keurmerk heeft. Zo ben je verzekerd van hout wat ontstaat uit gezond bosbeheer. Veelgebruikte houtsoorten voor kozijnen zijn afzelia, meranti, merbau, grenen en lariks.

Het mooie van houten kozijnen is dat ze af te stemmen zijn op elke soort pand. Vanzelfsprekend staan ze fraai bij klassieke en landelijke huizen, maar ook moderne bouwstijlen gaan goed samen met houten kozijnen. Dat komt omdat hout in iedere gewenste kleur geverfd kan worden. Beschadigd hout kan betrekkelijk eenvoudig gerepareerd worden. Houten kozijnen kunnen zo jarenlang meegaan. Verder zijn ze passend voor alle types raamkozijnen: voor gewone raamkozijnen, schuiframen en -puien en draaikiepramen. Ook voor de kozijnen van jouw dakkapel is hout een uitstekende materiaalsoort.

Wil je liever houten kozijnen in Zandvoort?

Informatie over houten kozijnen

Klik op bovenstaande knop om meer informatie te vinden over het laten plaatsen van houten kozijnen.

Aluminium kozijnen Zandvoort – het tweede alternatief

Het is in ieder geval mogelijk om te kiezen voor aluminium kozijnen in Zandvoort. Door middel van aluminium kozijnen in Zandvoort heb je echt de best mogelijke kwaliteit in handen die je maar kunt vinden. Aluminium kozijnen komen voor in alle mogelijke soorten en maten. Het is dan ook echt een verkeerde gedachte dat je gelimiteerd bent tot de saaiere soorten kleuren of uitstraling. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om te kiezen voor aluminium kozijnen in Zandvoort die van een specifieke kleur zijn voorzien. In tegenstelling tot de houten kozijnen zal het vaak niet nodig zijn om deze te schilderen. Er worden namelijk speciale technieken gebruikt om te zorgen voor een fantastisch resultaat. De aluminium kozijnen in Zandvoort staan bekend om hun hoge isolatiewaarde. Staat duurzaamheid hoog in het vaandel? Overweeg dan zeker aluminium kozijnen. De hoge isolatie maakt het echt mogelijk om aanzienlijk wat onkosten te besparen voor jouw energierekening. Dat maakt aluminium kozijnen dan ook tot een geweldige investering.

Ben je diverse materialen aan het vergelijken voor je kozijnen in Zandvoort? Neem dan eens aluminium in overweging. Ze zijn bij de meest voorkomende kozijn professionals beschikbaar en hebben verschillende belangrijke voordelen. We zetten de grootste voordelen even voor je op een rij:

 • Eigentijds uiterlijk voor jouw kozijn
 • Milieuvriendelijke materiaalsoort
 • Geen rotting, roest en vochtopname voor jouw kozijnen in Zandvoort
 • Uiterst duurzame stofsoort
 • Kozijn behoeft niet veel onderhoud
 • Goede isolatiewaarde
 • Aantrekkelijke kosten
Wil je liever aluminium kozijnen laten plaatsen?

Informatie over aluminium kozijnen

Klik op bovenstaande knop om meer informatie te vinden over het laten plaatsen van aluminium kozijnen.

Offerte voor kunststof kozijnen laten installeren in Zandvoort

Als het goed is heb je door middel van dit artikel al een beter beeld over wat je kunt verwachten bij kunststof kozijnen laten aanleggen in Zandvoort. Makkelijk in onderhoud, aantrekkelijk om te zien en ze gaan enorm lang mee. Je kunt via kozijnkaart.nl verschillende offertes ontvangen om simpel te vergelijken. Je hebt dus onmiddellijk inzicht in de kosten die je moet maken.

Voordat je het weet ben je voorzien van nieuwe kozijnen die volledig voldoen aan je voorkeuren. Zorg ervoor dat je bij de aanvraag de juiste informatie meegeeft. Indien je helder bent in je verzoek is de kans veel groter dat de offerte helemaal op maat kan worden gemaakt. Door de lange levensduur van de kunststof kozijnen kun je er in ieder geval weer even tegenaan!

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Theodoor Fortuyn Theodoor Fortuyn
Customer Succes manager bij kozijnenkaart.nl
Kunststof kozijnen94%
Houten kozijnen90%
Vervangen kozijnen97%
Ik help je graag!

Veelgestelde vragen over kozijnspecialisten uit

Zandvoort

Er zijn diverse voordelen aan kunststof kozijnen. Denk aan weerbestendigheid, duurzaamheid (en milieuvriendelijk), weinig onderhoud en makkelijk schoon te houden. Zijn er dan ook nadelen? Een paar, maar in alle eerlijkheid, deze zijn meestal relatief! Dit kun je lezen op onze pagina kunststof kozijnen.

De prijsopbouw van kunststof kozijnen in Zandvoort kun je als volgt kort samenvatten: Installatiekosten 45%, Materiaalkosten 45% en 10% overige (sloop en montage) kosten. Gemiddeld kun je voor een snelle berekening uitgaan van gemiddeld 725 euro per m2 (raam), inclusief glas, montage en btw. Natuurlijk hangt dit van diverse factoren af en hebben we dit voor je uiteen gezet voor meer inzicht in deze kosten.

kozijnenkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle kozijnspecialisten in Nederland. Wij zien welke kozijnspecialisten beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie kozijnspecialisten waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van kozijnspecialisten uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Beste kozijnenspecialist in Zandvoort

Kozijnen zijn geweldig!

11 maart 2023

Wij hebben onlangs bij de kozijnen laten vervangen. Resultaat is top, netjes geinstalleerd en afgewerkt in nog geen dag, we zijn er nog elke dag blij mee. Echt top.

- Vincent Jansen

Vakwerk

5 maart 2023

blij met de resultaten.

- Dave Jonker

De mooiste kozijnen van de straat!

20 februari 2023

Ik kreeg personen op bezoek die vroegen bij wie ik mijn kozijnen had laten vervangen. Dat is toch fantastisch?

- Marinus Martens

Goede samenwerking

19 februari 2023

We kregen gestructureerd advies en waren vriendelijk. Het lijkt bijna een nieuw huis zo mooi. Onze houten kozijnen zijn zo prima!

- Linda Bos

Uitstekend resultaat!

9 februari 2023

Kennissen hebben hun kozijnen ook laten doen en ik was erg enthousiast. Ik wilde hetzelfde resultaat! Dat is gelukt!

- Nathalie Hoekstra

Wauw wat prima!

31 januari 2023

Bizar hoe snel en soepel de installatie ging, wat een vakwerk! De kozijnen stralen luxe uit! Dankzij kozijnenkaart helemaal blij!

- Miranda Jonker

Aanrader!

25 januari 2023

Top deugdelijkheid kozijnen voor een scherpe prijs. Echt een aanrader. Ik ben uiterst blij.

- Michael van de Berg

Isolatie en waardevermeerdering in 1

17 januari 2023

We hebben een kunststof voordeur met kozijn bij ons laten installeren. Wij zijn onder de indruk van de deur en de afwerking. De nieuwe voordeur sluit als een huis 😉 Ik denk dat onze hal (jaren 40 woning) een stuk minder zal tochten! De prijs was scherp in vergelijking met de concurrentie. Nette afwerking!

- Marc Janssen

Niet alleen meer isolatie maar ook een waardevermeerdering op ons huis

13 januari 2023

We hebben een kunststof voordeur met kozijn bij ons laten plaatsen. We zijn hier nu zo blij mee! Een prachtige voordeur die sluit als een huis 😉 Ik denk dat onze hal (jaren 40 woning) een stuk minder zal tochten! De prijs was scherp in vergelijking met de concurrentie. Benodigdheden en afwerking top!

- Nicolaas Vermeulen

Uitgelichte kozijnspecialisten in Zandvoort

Eurokozijn

Havenkade 97
1973 AK IJmuiden
Nederland

0255 707 846
http://www.eurokozijn.nl/

HEPRO Kunststof Kozijnen

Marconistraat 12
2181 AK Hillegom
Nederland

085 112 2007
https://www.hepro.nl/

Nieuw Vennep Window Solutions

Nabuccosingel 163
2152 PB Nieuw-Vennep
Nederland

0252 688 470
http://nvwindows.nl/