Kunststof kozijnen Triemen

Heb jij behoefte aan een topper voor jouw kunststof kozijnen in Triemen?

Dan ben je op de goede plek.

Wij zorgen dat jij die zoekt naar Kunststof kozijnen Triemen verbonden wordt aan een kozijnspecialist die bij je past.

Het tofste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle kozijnspecialisten uit Triemen – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2023 en verder.

Kunststof kozijnen Triemen nodig?

Vraag direct 3 offertes aan

Kunststof kozijnen Triemen
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 99 reviews)
kozijnen_kunststof_offerte_houten_aluminium_vervangen_kosten
kozijnen_kunststof_offerte_houten_aluminium_vervangen_kosten
kozijnen_kunststof_offerte_houten_aluminium_vervangen_kosten
kozijnen kunstof offerte houten aluminium vervangen kosten
kozijnen kunstof offerte houten aluminium vervangen kosten
kozijnen kunstof offerte houten aluminium vervangen kosten
kozijnen kunstof offerte houten aluminium vervangen kosten

kunstof kozijnen kozijnspecialisten vergelijken

Vergelijken van prijzen voor kunststof kozijnen in Triemen gaat heel gemakkelijk zoals je ziet. Meestal ontvang je dezelfde dag nog reactie! We helpen niet alleen mensen in Triemen, maar in heel Nederland! Zo hebben wij huiseigenaren en ondernemers uit Heerenveen, Sneek en Bolsward bijvoorbeeld ook geholpen aan een kozijnspecialist.

Waarom kunststof kozijnen Triemen

Het zoeken van een geschikte en natuurlijk een betaalbare kozijnspecialist in Triemen is nog niet zo makkelijk als dat je zou denken. Je kunt nu eenmaal niet bij het meest nabije installatiebedrijf binnen stappen en de eerste persoon aanspreken die je ziet. Er zijn enkele belangrijke stappen die je zult moeten volgen om er zeker van te zijn dat je uiteindelijk een kozijnspecialist in Triemen vindt die het beste met je voor heeft. Lees snel verder om erachter te komen hoe ook jij de beste kozijnspecialist van Triemen kan vinden!

Spring direct naar:

Kunststof kozijnen Triemen laten plaatsen

Het laten installeren van kunststof kozijnen in Triemen is niet iets wat je dagelijks laat doen. Vandaar dat een expert voor je kunststof kozijnen in Triemen zo bepalend is. Wanneer je weet waar je naar op zoek bent, hoeft een specialist niet per definitie duur te zijn.

Kies voor jouw kunststof kozijnen in Triemen niet direct voor de eerste de beste. Het is beter om het uit te besteden aan een expert die kennis van zaken heeft. Een sterkere vorm van verzekering en kwaliteit is nagenoeg niet denkbaar. Je wilt de volgende jaren immers onbekommerd kunnen genieten van je nieuwe kunststof kozijnen in Triemen.

Het aanbrengen van kunststof kozijnen in Triemen is een ecologische investering in je woning. Je profiteert van een uitstekende isolatie, een lange levensduur en spaarzaam onderhoud. Daarbij zijn kunststof kozijnen voordelig, waardoor het voor ieder budget geschikt is. Ben je ook op zoek naar een vakman voor je kunststof kozijnen in Triemen?

Je leest hier alles over de diverse redenen waarom je voor kunststof kozijnen zou moeten kiezen. Je vindt meer informatie over de vele voordelen en leest hoeveel kunststof kozijnen kosten. Overigens vindt je hier ook tips en lees je waar je op moet letten bij het vinden van een kozijnspecialist.

Wil je in plaats van kunststof kozijnen eigenlijk houten kozijnen of aluminium kozijnen? Ook vakmensen daarvoor vindt je via Kozijnenkaart.nl!

Kozijnen vervangen Triemen – waarom nieuwe kozijnen installeren?

Niet iedereen weet exact wat de meerwaarde is van nieuwe raamkozijnen. Om je wat inzicht te geven in de diverse voordelen, zetten we diverse zaken op een rij. Je kent dan zometeen alle voordelen van het vervangen van kozijnen in Triemen. Het grootste voordeel van nieuwe kozijnen is het feit dat ze bevorderlijk zijn voor de isolatiewaarde van je woonhuis. Overwegend houten kozijnen in oudere woningen hebben door de jaren heen behoorlijk wat beschadiging opgelopen. Deze schade heeft als gevolg dat tocht zijn intrede kan maken in je woning. Hetgeen over het algemeen gepaard gaat met extra stookkosten om alles warm en droog te houden. Het stoken tegen tocht en vocht is vaak zonde van je geld. Vanwege de uitstekende isolatiewaarde van kunststof kozijnen blijven dit soort extra onkosten je bespaard. Zie het dan ook echt als een investering in je pand.

Maar er zijn nog meer voordelen wanneer je in Triemen je kozijnen laat vervangen. Nieuwe kozijnen zullen er immers ook voor zorgen dat de uitstraling van je woonhuis erg kan worden verbeterd. En dat is prettig! Hoe mooier je woont, hoe beter, toch? Nieuwe kozijnen verhogen over het algemeen ook de waarde van je huis. Bij een mogelijke verkoop van de woning haal je je investering er dan vaak ook eenvoudig weer uit. Je kozijnen vervangen in Triemen is dan ook doorgaans een fantastisch idee!

Ben je op zoek naar meer informatie? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kozijnen vervangen.

Meer informatie over het (laten) vervangen van je kozijnen?

Meer informatie over kozijnen laten vervangen

Klik op de knop om alles te weten te komen over het (laten) vervangen van je kozijnen.

Kozijnen Triemen – zelf installeren of uitbesteden?

Wanneer je een beetje slim bent met het klussen in huis, kun je ervoor kiezen om je kozijnen in Triemen zelf te plaatsen. Echter eigenlijk raden we je aan om het toch uit te besteden. Dit heeft verschillende redenen:

 • Zelf doen kost over het algemeen veel tijd
 • Zelf doen kost relatief meer, vanwege onvoorzien restmateriaal of fouten
 • De kans op fouten is groter dan wanneer je het uitbesteedt
 • Een specialist heeft ook kennis van isolatie en onderhoud
 • Afwijkingen op recht-toe-recht-aan kan voor grote problemen en lekkages zorgen

Verder loop je geen garantie mis wanneer je kiest voor de kozijnspecialist. Hierdoor ben je dus niet exclusief verzekerd van een karwei welke grondig wordt verricht en er op het moment zelf top uit ziet, echter ben je ook verzekerd voor een aanstaand aanpassing waar je nog vele jaren plezier van zult krijgen.

Een kozijnspecialist, het woord zegt het reeds, is de expert op het gebied van de laatste ontwikkelingen in kozijnen, waardoor je altijd het nieuwste aanbod kunt bekijken. Denk hierbij niet exclusief aan de kozijnen zelf maar ook aan kleuren, isolatie en de wijze van bevestigen. Bij uitstek is dit een van de grote voordelen om een kozijnspecialist in de arm te nemen, zodat je pand weldra een prachtige nieuwe uitstraling krijgt.

Kunststof kozijnen plaatsen? Schakel dan een expert in! Dan weet je zeker dat je het mooiste resultaat krijgt en dat de taken keurig worden verricht, zonder beschadigingen of slordige afwerking. Ook ontvang je van een vakman doorgaans garantie op het afgeleverde werk en de producten. Ga je zelf klussen, vervalt deze garantie meestal.

Alle kunststof kozijnen specialisten uit Triemen

Bekijk ook hout- en aluminium kozijnspecialisten uit

Gemiddelde kosten voor kunststof kozijnen Triemen

Hoeveel kunststof kozijnen kosten is afhankelijk van een aantal verscheidene factoren. Je keuzes hebben ook invloed op de kunststof kozijnen kosten. Welk type kozijn wil je bijvoorbeeld? Een vast raam is door het eenvoudige mechanisme een stuk goedkoper dan een draai-/kiepraam. Het soort kunststof en de glas heeft uiteraard ook een invloed op de tarieven.

Hieronder leggen we uit welke factoren de prijzen van kunststof kozijnen raken.

 • Het soort raamkozijn
 • De montagekosten
 • De beglazing die je kiest
 • Het hang- en sluitwerk
 • Voorrij- en afvoerkosten

Tip: Denk eens aan isolatieglas! Dan profiteer je van een verlaagd btw-tarief. Je betaalt slechts 9% btw over de beglazing. Daarnaast heb je mogelijk recht op een mooie isolatiesubsidie! Wel moet je hiervoor investeren in een tweede energiebesparende maatregel.

De kunststof kozijnen prijzen voor een vast raam van 60×60 centimeter starten bij €350,-, inclusief beglazing en montage. Een draai-/kiepraam van 60×60 centimeter laat je installeren vanaf €445,-. Heb je een valraam van 50×40 starten de kozijnen per stuk vanaf 285 euro (inclusief).

De soort ramen en wijze van monteren dragen bij aan de hoogte van de prijzen. De installatie van een kunststof kozijn voor een raam van 60×60 centimeter kost ongeveer €250,- (kozijn & montage) en de beglazing start vanaf gemiddeld €100,- tot €200,-. Hiermee gaat het om standaard HR++ beglazing. Kies je voor HR+ of HR+++ glas dan liggen de tarieven van kunststof kozijnen Triemen tenslotte hoger of lager.

Soort kozijnAfmetingen (in cm)Prijs raamkozijnPrijs glas (HR++ glas)Prijs montageTotaalkosten
Vast raam60 x 60€100,-€25,-Vanaf €225,-Vanaf €350,-
120 x 80€130,-€50,-Vanaf €600,-Vanaf €780,-
Draai-/kiepraam60 x 60€200,-€20,-Vanaf €225,-Vanaf €445,-
120 x 80€290,-€40,-Vanaf €600,-Vanaf €930,-
Valraam50 x 40€130,-€30,-Vanaf €125,-Vanaf €285,-
100 x 80€220,-€50,-Vanaf €500,-Vanaf €770,-

Wil je meer weten over de kosten van nieuwe kozijnen? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kosten kunststof kozijnen.

Direct inzicht in de kosten van kunststof kozijnen?

Ik wil inzicht in de kosten van kunststof kozijnen

Klik op de knop om meer te leren over hoe de prijzen en kosten rondom kunststof kozijnen worden opgebouwd.

Tips voor lagere kunststof kozijnen prijzen

Een goedkoop kunststof kozijn vinden? De grondstoffen voor kunststof kozijnen zijn goedkoper in vergelijking tot staal of aluminium. Ernaast zijn er nog verscheidene manieren om zoveel mogelijk op de tarieven te besparen.

Tips om te bezuinigen:

 • Kies voor vaste ramen in plaats van val- of draai-/kiepramen. Deze zijn goedkoper.
 • Ga voor een eenvoudige stijl in een goedkope kleur. Kunststof kozijnen met folie zijn vaak iets duurder.
 • Schakel een kozijnenspecialist uit Triemen in. Hoe dichterbij hoe beter, want dan zijn de voorrijkosten zo laag mogelijk.
 • Vergelijk de prijzen van meerdere specialisten en kies de vakman met het beste aanbod. Zo bespaar je tot wel 40% op de kostprijs.

Worden er subsidies beschikbaar voor de duurzame investering in kunststof kozijnen? Voorlopig bestaat er geen subsidie (landelijk). Je kunt echter wel een subsidie ontvangen voor het installeren van isolatieglas. Daarvoor kom je in aanmerking indien je in totaal 2 energiebesparende maatregelen hebt. Je kunt hierover meer lezen op rvo.nl

Je kunt ook controleren of er in jouw regio (stad of provincie) een plaatselijke subsidie mogelijk is voor deze categorie energiebesparende maatregelen via kunststof kozijnen. Of dit in jouw woonplaats tevens het geval is, controleer je eenvoudig via energiesubsidiewijzer.nl.

Wil je alles weten over de prijzen van kunststof kozijnen? Regel vrijblijvend een offerte via onze pagina over offerte kunststof kozijnen.

Wil je graag gratis en vrijblijvend meerdere offertes ontvangen?

Vraag direct offertes kunststof kozijnen aan!

Klik op bovenstaande knop om op je gemak meerdere gekwalificeerde kozijnspecialisten met elkaar te vergelijken en bespaar vandaag nog.

Houten kozijnen Triemen – het allereerste alternatief

Voor velen zijn houten kozijnen in Triemen een goed alternatief op kunststof kozijnen. Voor veel mensen gaat er niets boven een natuurlijke materiaalsoort als hout. Er zijn niet veel overige grondstoffen die zo warm en sfeervol ogen als dat hout doet. Maar er zijn nog enkele aspecten belangrijk bij de beslissing voor houten kozijnen in Triemen. Natuurlijk komen alle eigenschappen aan bod en nemen we je mee langs de aparte opties.

De warme en sfeervolle uitstraling hebben we hierboven al genoemd. Maar daarnaast geldt dat houten kozijnen ook allemaal nog eens uniek zijn. Ieder stuk hout heeft zijn eigen unieke nerfpatroon. Maar daarbuiten zijn er nog andere redenen om voor hout te gaan. Hout is van zichzelf een isolerend natuurproduct.

Hout zorgt dus niet alleen voor een warme uitstraling, maar helpt tevens om de warmte in de woning vast te houden! Een ander bekend aandachtspunt is dat houten kozijnen geleverd en gemonteerd kunnen worden met de nodige maatregelen tegen kraak. Je houten kozijnen dragen zo ook bij tot een goed beschermde woning.

Indien je de keus hebt gemaakt voor houten kozijnen in Triemen, is de eerstvolgende beslissing welke houtsoort je gaat gebruiken. Ook hierin is de keuze weer eindeloos. Houd bij het kiezen van de juiste houtsoort rekening met de deugdelijkheid, het onderhoud dat het vergt en de duurzaamheidsklasse. Zoals gezegd is de duurzaamheidsklasse belangrijk. Er zijn vijf aparte duurzaamheidsklassen. Klasse 1 is het allermeeste duurzaam, klasse 5 het minst. Let erop dat het hout een FSC-keurmerk heeft. Dit keurmerk staat voor weloverwogen bosbeheer. Veelgebruikte houtsoorten voor kozijnen zijn afzelia, meranti, merbau, grenen en lariks.

Het aantrekkelijke van houten kozijnen is dat ze af te stemmen zijn op elke soort huis. Ze zijn zeer geschikt voor landelijke en klassieke huizen, maar passen ook goed in modernere bouwstijlen. Dat heeft ermee te maken dat hout geschilderd kan worden in iedere gewenste kleur. Mocht het hout om wat voor oorzaak stuk raken, dan kan het gemakkelijk gerepareerd worden. Houten kozijnen kunnen zo jarenlang meegaan. Tevens zijn ze passend voor alle types raamkozijnen: voor normale raamkozijnen, schuiframen en -puien en draaikiepramen. Zelfs voor je dakkapel is hout een uitstekende keuze!

Wil je liever houten kozijnen in Triemen?

Informatie over houten kozijnen

Klik op bovenstaande knop om meer informatie te vinden over het laten plaatsen van houten kozijnen.

Aluminium kozijnen Triemen – het tweede alternatief

Ben je toe aan iets anders dan houten kozijnen of kunststof kozijnen? Dan zijn aluminium kozijnen in Triemen eventueel wel wat voor jou! Zoek je een professionele vakman voor het installeren van aluminium kozijnen bij je in huis? Bespaar dan veel geld door direct nog een offerte aan te vragen. Er zijn namelijk voldoende geschikte bedrijven om jou te helpen aan aluminium kozijnen in Triemen te komen.

Wij garanderen dat elk bij ons aangesloten kozijnen bedrijf streeft naar een hoge klanttevredenheid en aantrekkelijke prijzen. Wil je meer weten over de prijzen voor een aluminium kozijn naar je voorkeuren? Onze kozijn specialisten uit Triemen informeren en adviseren je graag. Vraag je bij ons offertes aan voor aluminium kozijnen in Triemen? Dan bespaar je tot maar liefst 40% op je bestelling; gedegen werk voor betaalbare tariefstellingen.

Ben je je nog aan het oriënteren van wat voor materiaal je nieuwe kozijnen gemaakt moeten zijn? Neem dan eens aluminium in overweging. Ze zijn bij de meest voorkomende kozijn vakmensen beschikbaar en hebben talloze belangrijke voordelen. Hieronder hebben we de meest belangrijke voordelen overzichtelijk voor je opgesomd:

 • Eigentijds uiterlijk voor jouw kozijn
 • Milieuvriendelijke materiaalsoort
 • Geen rotting, roest en vochtopname voor je kozijnen in Triemen
 • Uiterst ecologische stofsoort
 • Kozijn behoeft niet veel onderhoud
 • Goede isolatie
 • Aantrekkelijke tariefstellingen

Met aluminium kozijnen kies je voor een sterk materiaal voor jouw kozijnen in Triemen. Je hebt dan geen hinder van roest en verrotting, waardoor je nog lang plezier hebt van je kozijnen. Omdat het materiaal daarnaast niet elektrostatisch is, heb je geen last van vervelende dingen als vuil en stof. Bovendien hoef je je kozijnen – zeker de eerste jaren – niet tot nauwelijks te voorzien van onderhoud. Omdat aluminium geen vocht opneemt, is het een zeer geschikte materiaalsoort om te gebruiken.

Niet alleen kies je met een aluminium kozijn voor een sterk kozijntype, je draagt tevens jouw steentje bij aan het behoud van het milieu. Aluminium is een onuitputtelijke grondstof, die men kan blijven gebruiken zonder dat dit het milieu schade toebrengt. Een klimaatneutrale woonomgeving komt dus met jouw hulp dichterbij. De stof soort gaat bovendien jaren mee, omdat het een uitermate stevig karakter heeft. Daarmee kies je dus voor duurzaamheid, milieuvriendelijkheid én een sterke materiaalsoort.

Wil je liever aluminium kozijnen laten plaatsen?

Informatie over aluminium kozijnen

Klik op bovenstaande knop om meer informatie te vinden over het laten plaatsen van aluminium kozijnen.

Offerte voor kunststof kozijnen laten plaatsen in Triemen

Je hebt ondertussen een goed en compleet beeld gekregen van de verwachtingen rondom kunststof kozijnen laten installeren in Triemen. De kunststof kozijnen gaan lang mee, zien er doorgaans mooi uit en zijn onwijs simpel te onderhouden. Middels onze internetpagina is het een optie om diverse offertes te ontvangen. Je hebt dus meteen inzicht in de kosten die je moet maken.

Voor je het weet ben je voorzien van nieuwe kozijnen die compleet voldoen aan je wensen. Zorg ervoor dat je bij de offerteaanvraag de goede informatie meegeeft. Je hebt dan meteen meer kans dat de offerte aansluit op het project dat je wilt uitzetten. Met je nieuwe kozijnen ben je verzekerd van jarenlang genot van je nieuwe kunststof kozijnen in Triemen.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Theodoor Fortuyn Theodoor Fortuyn
Customer Succes manager bij kozijnenkaart.nl
Kunststof kozijnen94%
Houten kozijnen90%
Vervangen kozijnen97%
Ik help je graag!

Veelgestelde vragen over kozijnspecialisten uit

Triemen

Er zijn diverse voordelen aan kunststof kozijnen. Denk aan weerbestendigheid, duurzaamheid (en milieuvriendelijk), weinig onderhoud en makkelijk schoon te houden. Zijn er dan ook nadelen? Een paar, maar in alle eerlijkheid, deze zijn meestal relatief! Dit kun je lezen op onze pagina kunststof kozijnen.

De prijsopbouw van kunststof kozijnen in Triemen kun je als volgt kort samenvatten: Installatiekosten 45%, Materiaalkosten 45% en 10% overige (sloop en montage) kosten. Gemiddeld kun je voor een snelle berekening uitgaan van gemiddeld 725 euro per m2 (raam), inclusief glas, montage en btw. Natuurlijk hangt dit van diverse factoren af en hebben we dit voor je uiteen gezet voor meer inzicht in deze kosten.

kozijnenkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle kozijnspecialisten in Nederland. Wij zien welke kozijnspecialisten beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie kozijnspecialisten waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van kozijnspecialisten uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Beste kozijnenspecialist in Triemen

De aantrekkelijkste houten kozijnen!

15 mei 2023

Wist niet dat raamkozijnen zo prachtig konden zijn! Boven iedere verwachting!

- Anna de Vries

Afspraken zijn nagekomen en betaalbaar

13 mei 2023

De kozijnen zijn geleverd volgens gemaakte overeenkomst, zien er uiterst mooi uit, erg gelukkig.

- Dave Hendriks

Vakarbeid

2 mei 2023

Het hele proces van offerte t/m oplevering verliep en de service is voortreffelijk. Een dikke veer voor dit proces en onze nieuwe kunststof kozijnen.

- Tim Kuipers

Resultaat is top

27 april 2023

We zijn gelukkig met het eindresultaat. Toen we rap de offertes hadden ontvangen was het snel besloten. Kunststof kozijnen met isolatieglas. Deze zichtbare houtnerf spreekt zo prima nu om onze ramen!

- Anita Smeets

Geweldig resultaat

20 april 2023

Had niet verwacht dat ik zo zou kunnen genieten van mijn nieuwe raamkozijnen!

- Johannes Postma

Uitstekende service

14 april 2023

Kreeg na een periode een telefoontje of ik nog altijd blij was. Geweldig!

- Vanessa Blom

Uiterst prima geworden

5 april 2023

We zijn gelukkig met het eindresultaat. Toen we snel de offertes hadden ontvangen was het snel besloten. We gingen voor kunststof kozijnen met isolatieglas. Deze zichtbare houtnerf spreekt zo prima nu om onze ramen!

- Femke Blom

Aanrader!

29 maart 2023

Top kwaliteit kozijnen voor een scherpe prijs. Echt een aanrader. Tevreden klant.

- Marinus Bosch

prima actie

24 maart 2023

We hadden mazzel dat er een nette actie was bij een van de organisaties van de offertes. Gelijk gebruik van gemaakt en met een prima reductie al onze kozijnen laten vervangen.

- Elisabeth van den Bosch

Uitgelichte kozijnspecialisten in Triemen

Houtbouw Egypte

Optwizel 99-B
9286 EC Twijzel
Nederland

0511 544 273
http://www.houtbouwegypte.nl/

Deka Houtbouw

Bjirkewei 13
9287 LA Twijzelerheide
Nederland

0511 443 020
http://www.dekahoutbouw.nl/

Huis en Kozijn

Spoarbuorren Sud 16
9298 WC Kollumerzwaag
Nederland

06 16612489
http://www.huisenkozijn.nl/