Kunststof kozijnen Swichum

Wil jij een top kozijnspecialist in Swichum die bij jou verder kan helpen?

Dan ben je op de goede plek.

Kozijnenkaart zorgt dat jij die op zoek bent naar Kunststof kozijnen Swichum verbonden wordt aan een kozijnspecialist die bij je past.

Het beste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle vakkundigen uit Swichum – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2022 en verder.

Kunststof kozijnen Swichum nodig?

Vraag direct 3 offertes aan

Kunststof kozijnen Swichum
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 75 reviews)
kozijnen_kunststof_offerte_houten_aluminium_vervangen_kosten
kozijnen_kunststof_offerte_houten_aluminium_vervangen_kosten
kozijnen_kunststof_offerte_houten_aluminium_vervangen_kosten
kozijnen kunstof offerte houten aluminium vervangen kosten
kozijnen kunstof offerte houten aluminium vervangen kosten
kozijnen kunstof offerte houten aluminium vervangen kosten
kozijnen kunstof offerte houten aluminium vervangen kosten

kunstof kozijnen kozijnspecialisten vergelijken

Vergelijken van prijzen voor kunststof kozijnen in Swichum gaat heel gemakkelijk zoals je ziet. Meestal ontvang je dezelfde dag nog reactie! We helpen niet alleen mensen in Swichum, maar in heel Nederland! Zo hebben wij huiseigenaren en ondernemers uit Heerenveen, Sneek en Bolsward bijvoorbeeld ook geholpen aan een kozijnspecialist.

Waarom kunststof kozijnen Swichum

Het zoeken van een geschikte en natuurlijk een betaalbare kozijnspecialist in Swichum is nog niet zo makkelijk als dat je zou denken. Het is nu eenmaal niet geheel volgens standaarden om zonder uitnodiging een installatiebedrijf binnen te stappen zonder eerder contact. Er zijn een aantal punten om in je achterhoofd te houden wanneer je zoekt naar een kozijnspecialist uit Swichum. Wij vertellen je graag waar je aan moet denken!

Spring direct naar:

Kunststof kozijnen Swichum laten installeren

Er zijn vreselijk veel huishoudens in Swichum die behoefte zouden hebben aan nieuwe kozijnen voor bij hen in huis. Tegenwoordig zijn er echter nogal wat mogelijkheden als het aankomt op het aanleggen van nieuwe kozijnen.

De meest voor de hand liggende beslissing indien je een bepaald bedrag in gedachten hebt wat niet al te hoog is zijn de kunststof kozijnen. Juist voor personen die meer informatie willen over kunststof kozijnen in Swichum plaatsen, is deze informatiepagina opgezet. Door middel van deze info weet je nauwgezet wat je kunt verwachten, hierdoor kun je niet meer voor verrassingen komen te staan.

Wil je in plaats van kunststof kozijnen liever houten kozijnen of aluminium kozijnen? Via Kozijnenkaart.nl vind je snel en rendabel je vakkundige!

Kunststof kozijnen voor jouw pand in Swichum

Vraag direct een offerte aan

Klik op ‘Vraag direct een offerte aan’ om drie offertes te krijgen van kozijnspecialisten uit Swichum die jou vrijblijvend zullen informeren over de beste aankoop van kunststof kozijnen.

Kozijnen vervangen Swichum – waarom nieuwe kozijnen aanleggen?

Niet iedereen weet precies wat de meerwaarde is van nieuwe kozijnen. Om dit te laten zien is het belangrijk om in te gaan op verscheidene componenten. Je wilt namelijk wel zeker weten waarom kozijnen vervangen in Swichum zo’n geschikte keuze is. Het grootste voordeel van nieuwe kozijnen is het feit dat ze bevorderlijk zijn voor de isolatie van je huis. Voornamelijk houten kozijnen in oudere huizen hebben door de jaren heen behoorlijk wat schade opgelopen. Deze schade heeft als gevolg dat tocht zijn intrede kan maken in je pand. Vanwege deze instroom van tocht kun je meer moeten stoken om het huis warm te krijgen. Deze stookkosten gaan uiteraard verloren, de warmte blijft immers niet meer in huis hangen. Kiezen voor kunststof kozijnen brengt door de hoge isolatiewaarde met zich mee dat je behoorlijk veel geld kunt besparen op je totale stookkosten. Kunststof kozijnen zijn dan ook een duurzame en nuttige investering.

Maar er zijn nog meer voordelen als je in Swichum je kozijnen laat vervangen. De volledige uitstraling van je pand gaat er vaak ook op vooruit. Voor jou als bewoner is dit uiteraard wel zo prettig, je wil immers wel in een mooi huis kunnen verblijven. Nieuwe kozijnen verhogen vaak ook de waarde van je huis. Mocht je uiteindelijk van plan zijn om te verhuizen dan zal je hierdoor in staat zijn om meer geld te krijgen bij de verkoop van je woning. Jouw kozijnen vervangen in Swichum is dan ook vaak een schitterend idee!

Ben je op zoek naar meer informatie? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kozijnen vervangen.

Meer informatie over het (laten) vervangen van je kozijnen?

Meer informatie over kozijnen laten vervangen

Klik op de knop om alles te weten te komen over het (laten) vervangen van je kozijnen.

Kozijnen Swichum – zelf aanbrengen of uitbesteden?

Er zijn mensen die goed zijn in klussen. Het voornaamste voordeel is natuurlijk dat je wat geld kunt besparen, je hoeft tenslotte enkel maar te betalen voor de kozijnen zelf en niet voor de uren werk. Helaas zijn er tevens wat nadelen aangaande het eigenhandig plaatsen van kozijnen in Swichum. Indien je kozijnen installeert is de bevestiging van de kozijnen natuurlijk extreem belangrijk. Als de kozijnen niet volledig juist aangebracht zijn is er een directe mogelijkheid op reductie van de isolatiewaardes, het loskomen van kozijnen, scheuren in de muren etc. De voornaamste reden om de kozijnen te laten aanbrengen door een kenner is de garantie. Ga je zelf klussen met kozijnen? Vervolgens vervalt veelal de garantie. Kozijnen hebben een enorm lange levensduur, dus missende garantie is zonde van je investering!

Kortom: Schakel een kozijnspecialist in om de komende jaren te kunnen genieten van je nieuwe kozijnen. Door de relatief lage prijzen voor het installeren van kozijnen in Swichum hoeft dit echt niet zo duur te zijn als je in eerste instantie zou denken. Het aanvragen van offertes is de mooiste wijze om er achter te komen wat je kwijt bent voor de totale klus. Ga vlot naar offertes aanvragen en binnen korte tijd heb je de offertes van onze kozijnspecialisten in huis!

Alle kunststof kozijnen specialisten uit Swichum

Bekijk ook hout- en aluminium kozijnspecialisten uit

Gemiddelde kosten voor kunststof kozijnen Swichum

Voordat we in de gemiddelde kosten duiken, laten we even kijken naar de factoren die invloed hebben op de tarieven. Allicht hebben die keuzes invloed op de tarieven van de kunststof kozijnen. Welk model kozijn wil je bijvoorbeeld? Het type raam (bijv. kiep of een vast raam) is ook van invloed op de prijs. Het kaliber kunststof en de beglazing heeft natuurlijk ook een invloed op de tarieven.

Hieronder leggen we uit welke factoren de kosten van kunststof kozijnen raken.

 • Het soort raamkozijn
 • De montagekosten
 • De beglazing die je kiest
 • Het hang- en sluitwerk
 • Voorrij- en afvoerkosten

Tip: Laat je nieuwe kunststof kozijnen plaatsen met isolatieglas? Dan profiteer je van een verlaagd btw-tarief. Je betaalt slechts 9% btw over de beglazing. Tevens heb je mogelijk recht op isolatiesubsidie! Wel moet je hiervoor investeren in een tweede energiebesparende maatregel.

De kunststof kozijnen tarieven voor een vast raam van 60×60 centimeter beginnen vanaf €350,-, incluis beglazing en montage. Voor een kunststof kozijn bij een kiepraam (draairaam) van dezelfde formaten beginnen de tarieven vanaf 445 euro (tevens inclusief glas en installatie). Heb je een valraam van 50×40 starten de kozijnen per stuk vanaf 285 euro (inclusief).

De prijzen van kunststof kozijnen in Swichum zijn onder meer afhankelijk van het soort glas en de montage. Een kunststof kozijn plus montage zit circa op gemiddeld 250 euro. De ramen daarnaast beginnen tussen de 100 en 200 euro. Hierbij gaat het om standaard HR++ beglazing. Wil je meer of geringer isolatie dan HR++ (dus HR+ of HR+++ glas) dan zijn de kosten vanzelf hoger of lager.

Soort kozijnAfmetingen (in cm)Prijs raamkozijnPrijs glas (HR++ glas)Prijs montageTotaalkosten
Vast raam60 x 60€100,-€25,-Vanaf €225,-Vanaf €350,-
120 x 80€130,-€50,-Vanaf €600,-Vanaf €780,-
Draai-/kiepraam60 x 60€200,-€20,-Vanaf €225,-Vanaf €445,-
120 x 80€290,-€40,-Vanaf €600,-Vanaf €930,-
Valraam50 x 40€130,-€30,-Vanaf €125,-Vanaf €285,-
100 x 80€220,-€50,-Vanaf €500,-Vanaf €770,-

Wil je meer weten over de kosten van nieuwe kozijnen? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kosten kunststof kozijnen.

Direct inzicht in de kosten van kunststof kozijnen?

Ik wil inzicht in de kosten van kunststof kozijnen

Klik op de knop om meer te leren over hoe de prijzen en kosten rondom kunststof kozijnen worden opgebouwd.

Tips voor lagere kunststof kozijnen prijzen

Een voordelig kunststof kozijn vinden? De grondstoffen voor kunststof kozijnen zijn goedkoper in gelijkenis tot staal of aluminium. Tevens bestaan er nog meerdere manieren om zoveel mogelijk op de tarieven te besparen.

Tips om te bezuinigen:

 • Kies voor vaste ramen in plaats van val- of draai-/kiepramen. Deze zijn goedkoper.
 • Ga voor een eenvoudige stijl in een goedkope kleur. Kunststof kozijnen met folie zijn vaak iets duurder.
 • Schakel een kozijnenspecialist uit Swichum in. Hoe dichterbij hoe beter, want dan zijn de voorrijkosten zo laag mogelijk.
 • Vergelijk de prijzen van meerdere specialisten en kies de vakman met het beste aanbod. Zo bespaar je tot wel 40% op de kostprijs.

Zijn er subsidies denkbaar voor de duurzame investering in kunststof kozijnen? Op dit ogenblik bestaat er geen landelijke subsidie. Wel bestaat er de ruimte om subsidie te krijgen voor het gebruik van isolatieglas. Een vereiste daarvoor is dat je bovendien nog investeert in minimaal één andere energiebesparende voorziening. Meer hierover lees je op rvo.nl.

Ernaast is het mogelijk dat er in jouw stad of provincie een plaatselijke subsidie wordt aangeboden voor het vervangen van kozijnen of beglazing. Dit kun je bekijken via energiesubsidiewijzer.nl

Wil je alles weten over de prijzen van kunststof kozijnen? Regel vrijblijvend een offerte via onze pagina over offerte kunststof kozijnen.

Wil je graag gratis en vrijblijvend meerdere offertes ontvangen?

Vraag direct offertes kunststof kozijnen aan!

Klik op bovenstaande knop om op je gemak meerdere gekwalificeerde kozijnspecialisten met elkaar te vergelijken en bespaar vandaag nog.

Houten kozijnen Swichum – je allereerste alternatief

Houten kozijnen Swichum, voor velen een fantastisch alternatief. Voor veel mensen gaat er niets boven een natuurlijke materiaalsoort als hout. Niets zal de warme en sfeervolle uitstraling van hout evenaren. Maar er zijn nog enkele componenten van belang bij de keuze voor houten kozijnen in Swichum. Uiteraard komen alle eigenschappen aan bod en nemen we je mee langs de meerdere opties.

De warme en sfeervolle uitstraling hebben we eerder al benoemd. Maar daar kunnen we nog een schepje bovenop doen, want houten kozijnen zijn in ieder geval altijd nog uniek. Elk stuk hout heeft zijn eigen unieke nerven. Maar hout heeft nog alternatieve prettige eigenschappen. Zo is hout van zichzelf een isolerend materiaal.

Bovenop de warme uitstraling is hout dus ook nog eens zeer geschikt om warmte te behouden. Houten kozijnen kunnen ook nog eens zo geïnstalleerd worden dat ze als anti-inbraak gebruikt kunnen worden. Ze dragen dus ook nog eens bij aan de bescherming in en rondom je woning.

Kies je voor houten kozijnen in Swichum, dan moet je in ieder geval nog voor een houtsoort kiezen. Ook hierin is de keuze weer eindeloos. Houd bij het kiezen van de geschikte houtsoort rekening met de deugdelijkheid, het onderhoud dat het vergt en de duurzaamheid. Hout kan onderverdeeld worden in vijf duurzaamheidsklassen. Hout dat tot klasse 1 behoort, is het meest duurzaam. Let erop dat het hout een keurmerk van FSC heeft. Dit keurmerk staat voor gezond bosbeheer. Afzelia, meranti, merbau, grenen en lariks zijn populaire houtsoorten bij het fabriceren van houten kozijnen.

Het voornaamste voordeel van houten kozijnen is dat je ze naar je wensen kunt afstemmen. Natuurlijk staan ze knap bij klassieke en landelijke huizen, maar ook moderne bouwstijlen gaan prima samen met houten kozijnen. Dat heeft ermee te maken dat hout geschilderd kan worden in elke gewenste kleur. Aangetast hout kan vrij eenvoudig gerepareerd worden. Houten kozijnen kunnen zo jarenlang meegaan. Je kunt ze gebruiken voor schuiframen, draaikiepramen en normale raamkozijnen. Ook voor de kozijnen van jouw dakkapel is hout een uitstekende materiaalsoort.

Wil je liever houten kozijnen in Swichum?

Informatie over houten kozijnen

Klik op bovenstaande knop om meer informatie te vinden over het laten plaatsen van houten kozijnen.

Aluminium kozijnen Swichum – het tweede alternatief

Het is tevens mogelijk om te kiezen voor aluminium kozijnen in Swichum. Door middel van aluminium kozijnen in Swichum heb je echt de best mogelijke kwaliteit in handen die je maar kunt vinden. Ze zijn in alle soorten en maten beschikbaar. Er heerst nog een soort taboe op aluminium omdat mensen denken dat ze alleen in metaalkeurig te verkrijgen zijn. Zo is het onder andere mogelijk om te kiezen voor aluminium kozijnen in Swichum die van een bepaalde kleur zijn voorzien. En je hoeft ze ook nog eens niet te schilderen, zoals je met bijvoorbeeld houten kozijnen wel moet doen. Aluminium kozijnen vereisen speciale technieken die voor een buitengewoon resultaat zorgen. Aluminium kozijnen dragen door een hoge mate van isolatie altijd nog eens bij aan energiebesparing. Staat duurzaamheid hoog in het vaandel? Overweeg dan zeker aluminium kozijnen. De hoge isolatiewaarde maakt het daadwerkelijk mogelijk om flink wat kosten te besparen voor je energierekening. Dit maakt het een goede investering voor bij jou in huis.

Ben je verschillende materialen aan het vergelijken voor je kozijnen in Swichum? Neem dan eens aluminium in overweging. Aluminium raamkozijnen zijn bij menig kozijnen bedrijf voorhanden, en het materiaal vormt een fijne keuze met veel voordelen. Hieronder hebben we de meest belangrijke voordelen overzichtelijk voor je opgesomd:

 • Eigentijds uiterlijk voor jouw kozijn
 • Milieuvriendelijke materiaalsoort
 • Geen rotting, roest en vochtopname voor je kozijnen in Swichum
 • Uiterst ecologische stofsoort
 • Kozijn behoeft minimaal onderhoud
 • Goede isolatiewaarde
 • Aantrekkelijke tariefstellingen
Wil je liever aluminium kozijnen laten plaatsen?

Informatie over aluminium kozijnen

Klik op bovenstaande knop om meer informatie te vinden over het laten plaatsen van aluminium kozijnen.

Offerte voor kunststof kozijnen laten zetten in Swichum

Heb je voldoende gelezen en ben je klaar voor de eerstvolgende stap? Vraag dan gemakkelijk en snel je offertes om kunststof kozijnen te laten aanleggen in Swichum. Vanuit deze offertes heb je snel inzicht in de tariefstelling voor het kunststof kozijnen laten aanbrengen in Swichum. Het duurt veelal slechts enkele weken voordat je huis totaal is voorzien van je nieuwe kozijnen.

Ga je liever voor aluminium of houten kozijnen in plaats van kunststof kozijnen in Swichum? Ook hiervoor kun je terecht op kozijnenkaart.nl! Als je direct nog offertes aanvraagt voor kunststof kozijnen laten plaatsen in Swichum weet je gelijk waar je aan toe bent en geniet je straks van je eigen kozijnen in de door jou gekozen kleur, het door jou gekozen materiaal en jouw formaat en stijl.

Ga voor deugdelijkheid en garantie tot succes. Ga voor Kozijnenkaart.nl.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Theodoor Fortuyn Theodoor Fortuyn
Customer Succes manager bij kozijnenkaart.nl
Kunststof kozijnen94%
Houten kozijnen90%
Vervangen kozijnen97%
Ik help je graag!

Veelgestelde vragen over kozijnspecialisten uit

Swichum

Er zijn diverse voordelen aan kunststof kozijnen. Denk aan weerbestendigheid, duurzaamheid (en milieuvriendelijk), weinig onderhoud en makkelijk schoon te houden. Zijn er dan ook nadelen? Een paar, maar in alle eerlijkheid, deze zijn meestal relatief! Dit kun je lezen op onze pagina kunststof kozijnen.

De prijsopbouw van kunststof kozijnen in Swichum kun je als volgt kort samenvatten: Installatiekosten 45%, Materiaalkosten 45% en 10% overige (sloop en montage) kosten. Gemiddeld kun je voor een snelle berekening uitgaan van gemiddeld 725 euro per m2 (raam), inclusief glas, montage en btw. Natuurlijk hangt dit van diverse factoren af en hebben we dit voor je uiteen gezet voor meer inzicht in deze kosten.

kozijnenkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle kozijnspecialisten in Nederland. Wij zien welke kozijnspecialisten beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie kozijnspecialisten waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van kozijnspecialisten uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Beste kozijnenspecialist in Swichum

Uitleg was duidelijk en het is onwijs mooi geworden

22 juni 2022

Uitgebreide toelichting gehad wat toch wel onmisbaar was om een goede keuze te maken en dat de kozijnen fijn zouden passen en inderdaad de kozijnen passen erg. Scherpe offerte gekregen daarnaast via kozijnenkaart.nl

- Mirjam van de Wal

Gewoon in orde

15 juni 2022

Snel, netjes en niet te duur.

- Marjolein Smits

Kozijnen zijn geweldig!

9 juni 2022

Recent al onze kozijnen laten vernieuwen. We genieten nu elke dag van onze snel geplaatste, nette en nette kozijnen! super

- Sjoerd Vos

Goede afhandeling

30 mei 2022

Onze woning ziet er wederom tip top uit met de nieuwe kunststof kozijnen. Ingenieus afgewerkt ook.

- Manon van Loon

Afwerking zo mooi gedaan

23 mei 2022

uiterst gelukkig hoe de afwerking is geregeld.. We hebben offertes vergeleken en dit heeft ons best een hele prima besparing opgeleverd!

- Linda Post

De mooiste aluminium kozijnen!

22 mei 2022

Wist niet dat kozijnen zo mooi konden zijn! Boven iedere verwachting!

- Adriaan Smeets

Aanrader!

14 mei 2022

Onze nieuwe kozijnen zijn van prima mooie deugdelijkheid en niet duur! Feitelijk een aanrader. gelukkige klant.

- Martine van Wijk

Advies op maat

4 mei 2022

Ongeacht dat het niet de goedkoopste en dichtstbijzijnde kozijnen specialist was voor mij heb ik bij dit bedrijf toch het beste gemoed eraan over gehouden. De offerte was duidelijk en is bovendien nagekomen.

- Roy Blom

prima

30 april 2022

Covid of niet, het traject is goed gegaan met alle maatregelen van dien. Het effect is bovendien niet minder om, wauw! Wellicht niet de goedkoopste, maar zeker wel de slimste keuze!

- Mirjam van der Horst

Uitgelichte kozijnspecialisten in Swichum

Kozijnen en Deuren Belisol Leeuwarden

Jupiterweg 20
8938 AE Leeuwarden
Nederland

058 288 0807
http://www.belisol.com/

Rollecate

Vestaweg 1
8938 AV Leeuwarden
Nederland


http://www.rollecate.nl/

Kozijnenkoning kunststof Schüco

Van Cronenburchstraat 12 b
8921 AP Leeuwarden
Nederland

058 844 7477
http://www.kozijnenkoning.nl/