Kunststof kozijnen Surhuisterveen

Behoefte aan een professionele kozijnspecialist uit Surhuisterveen die bij jou verder kan helpen?

Dan ben je op de goede plek.

Wij zorgen dat jij die op zoek bent naar Kunststof kozijnen Surhuisterveen verbonden wordt aan een professional die bij je past.

Het beste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle vakkundigen uit Surhuisterveen – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2023 en verder.

Kunststof kozijnen Surhuisterveen nodig?

Nu kozijnspecialist offertes vergelijken

Kunststof kozijnen Surhuisterveen
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 105 reviews)
kozijnen_kunststof_offerte_houten_aluminium_vervangen_kosten
kozijnen_kunststof_offerte_houten_aluminium_vervangen_kosten
kozijnen_kunststof_offerte_houten_aluminium_vervangen_kosten
kozijnen kunstof offerte houten aluminium vervangen kosten
kozijnen kunstof offerte houten aluminium vervangen kosten
kozijnen kunstof offerte houten aluminium vervangen kosten
kozijnen kunstof offerte houten aluminium vervangen kosten

kunstof kozijnen kozijnspecialisten vergelijken

Vergelijken van prijzen voor kunststof kozijnen in Surhuisterveen gaat heel gemakkelijk zoals je ziet. Meestal ontvang je dezelfde dag nog reactie! We helpen niet alleen mensen in Surhuisterveen, maar in heel Nederland! Zo hebben wij huiseigenaren en ondernemers uit Heerenveen, Sneek en Bolsward bijvoorbeeld ook geholpen aan een kozijnspecialist.

Waarom kunststof kozijnen Surhuisterveen

Een betaalbare en geschikte kozijnspecialist vinden in Surhuisterveen kan best een moeilijke klus blijken. Het is nu eenmaal niet geheel volgens standaarden om zomaar een installatiebedrijf binnen te lopen zonder eerder contact. Er zijn een aantal dingen om in je achterhoofd te houden wanneer je zoekt naar een kozijnspecialist in Surhuisterveen. Lees snel verder om te leren hoe ook jij de beste kozijnspecialist van Surhuisterveen kunt vinden!

Spring direct naar:

Kunststof kozijnen Surhuisterveen voor jouw woning

Kunststof kozijnen in Surhuisterveen zijn voor veel huishoudens een nuttige investering. Tegenwoordig zijn er echter nogal wat opties als het aankomt op het aanbrengen van nieuwe kozijnen.

Kunststof kozijnen zijn meestal voordelig geprijsd en passen daarom bij elk budget. Voornamelijk voor personen die meer informatie willen over kunststof kozijnen in Surhuisterveen plaatsen, is deze informatiepagina opgezet. Door middel van deze kennis weet je nauwgezet wat je kunt verwachten, hierdoor zul je niet meer voor verrassingen komen te staan.

Liever alternatieve kozijnen, zoals houten kozijnen of aluminium kozijnen? Via Kozijnenkaart.nl vind je razendsnel en rendabel je professional!

Kozijnen vervangen Surhuisterveen – waarom nieuwe kozijnen aanleggen?

Er bestaat meestal een reden waarom je kozijnen wilt vervangen in Surhuisterveen. Het kan een kostbare kwestie zijn en er zijn nog steeds mensen die liever gaan voor het om de zo veel jaar verzorgen van de bestaande kozijnen. Desalniettemin is het regelmatig veel rendabeler om je kozijnen te vervangen in Surhuisterveen. Het scheelt je op termijn in de kosten, het onderhoudsgeld, een tijdsinvestering en het ziet er ook nog eens schitterend uit.

Ook niet te onderwaarderen is de portie isolatievoordelen die nieuwe kozijnen bieden aan je huis. Met name bij oudere woningen met houten kozijnen is er gedurende de jaren dikwijls regelmatig wat beschadiging ontstaan. Door deze schade ontstaat er regelmatig tocht en aanvullende waterschade, waardoor er nog meer houtrot komt. Door deze instroom van tocht kun je meer moeten stoken om het huis warm te krijgen. Omdat deze stookkosten weinig rendabel zijn, is het feitelijk verloren stookcapaciteit. Omdat kunststof kozijnen zo goed zijn voor je isolatie, zal je hiermee enorm veel geld bezuinigen op je energiekosten. Zie het dan ook echt als een investering in je huis zelf.

Toch is dit niet het enige voordeel wat je zult ondervinden indien je ervoor kiest om kozijnen te laten vervangen in Surhuisterveen. Nieuwe kozijnen zorgen meestal namelijk ook voor een veel strakkere en frissere uitstraling van je woonhuis. Dat is prettig, want je wilt logischerwijs een verblijf wat er zo mooi mogelijk uit ziet. Maar ook voor derden kan deze nieuwe uitstraling voordelen met zich meebrengen. Nieuwe kozijnen werken toch altijd waardevermeerderend. Mocht je ooit van plan zijn om te verhuizen dan kun je daardoor in staat zijn om meer geld te krijgen bij de verkoop van je huis. Kozijnen vervangen in Surhuisterveen is dus in veel opzichten een uitstekende keuze!

Ben je op zoek naar meer informatie? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kozijnen vervangen.

Meer informatie over het (laten) vervangen van je kozijnen?

Meer informatie over kozijnen laten vervangen

Klik op de knop om alles te weten te komen over het (laten) vervangen van je kozijnen.

Kozijnen Surhuisterveen – zelf installeren of uitbesteden?

Ben je zelf handig met het zelf aanpakken van klussen in huis, dan kun je mogelijk eigenhandig je kozijnen installeren in Surhuisterveen. Desondanks raden wij ten zeerste af om dat te doen. Dit heeft enkele argumenten:

 • Zelf doen kost over het algemeen veel tijd
 • Zelf doen kost relatief meer, vanwege onvoorzien restmateriaal of fouten
 • De kans op fouten is groter dan wanneer je het uitbesteedt
 • Een specialist heeft ook kennis van isolatie en onderhoud
 • Afwijkingen op recht-toe-recht-aan kan voor grote problemen en lekkages zorgen

Ook loop je geen garantie mis als je kiest voor een kozijnspecialist. Dat garandeert niet alleen dat de werkzaamheden naar behoren worden gedaan maar ook dat je bij toekomstige mogelijke problemen verzekerd bent van bijstand en zodoende erg lang kunt genieten van je mooie nieuwe kozijnen.

Een kozijnspecialist, het woord zegt het reeds, is de kenner op het gebied van de laatste ontwikkelingen in kozijnen, waardoor je continu het nieuwste aanbod kunt zien. Niet enkel materiaal, echter ook kleuren, isolatiewaarden en soorten bevestiging verschillen enorm. Bij uitstek is dit een van de grote voordelen om een kozijnspecialist in de arm te nemen, zodat je huis weldra een prachtige nieuwe uitstraling heeft.

Op zoek naar kunststof kozijnen? Ga met een kozijnspecialist in gesprek! Dan weet je zeker dat je het mooiste resultaat krijgt en dat de taken keurig worden uitgevoerd, zonder beschadigingen of slordige afwerking. Met een kozijnspecialist in de arm krijg je sowieso garantie op de kozijnen, het werk en overige producten. Ga je zelf klussen, vervalt deze garantie vaak.

Alle kunststof kozijnen specialisten uit Surhuisterveen

Bekijk ook hout- en aluminium kozijnspecialisten uit

Gemiddelde kosten voor kunststof kozijnen Surhuisterveen

Alvoor we in de gemiddelde prijzen duiken, laten we even kijken naar de factoren die invloed krijgen op de tarieven. Je keuzes hebben ook invloed op de kunststof kozijnen prijs. Welk type kozijn wil je bijvoorbeeld? Het soort raam (bijv. kiep of een vast raam) is bovendien van invloed op de kosten. Het soort kunststof en de beglazing heeft vanzelfsprekend ook een invloed op de kosten.

Hieronder leggen we uit welke factoren de kosten van kunststof kozijnen beïnvloeden.

 • Het soort raamkozijn
 • De montagekosten
 • De beglazing die je kiest
 • Het hang- en sluitwerk
 • Voorrij- en afvoerkosten

Tip: Denk eens aan isolatieglas! Je krijgt dan namelijk een verlaagd btw-tarief. In plaats van 21% btw, betaal je maar 9% btw over deze ramen. Tevens heb je mogelijk recht op isolatiesubsidie! Hier kom je al voor in aanmerking als je twee energiebesparende maatregelen in huis hebt.

De kunststof kozijnen prijzen voor een vast raam van 60×60 centimeter beginnen bij €350,-, met beglazing en montage. Voor een kunststof kozijn bij een kiepraam (draairaam) van dezelfde afmetingen beginnen de tarieven vanaf 445 euro (ook inclusief beglazing en montage). Heb je een valraam van 50×40 starten de kozijnen per stuk vanaf 285 euro (inclusief).

De categorie ramen en manier van installeren dragen bij aan de hoogte van de prijzen. Een kunststof kozijn plus montage zit circa op gemiddeld 250 euro. De ramen daarnaast starten tussen de 100 en 200 euro. Dit betreffen dan standaard HR++ ramen. Wil je aanvullende of minder isolatie dan HR++ (dus HR+ of HR+++ glas) dan zijn de prijzen natuurlijk hoger of lager.

Soort kozijnAfmetingen (in cm)Prijs raamkozijnPrijs glas (HR++ glas)Prijs montageTotaalkosten
Vast raam60 x 60€100,-€25,-Vanaf €225,-Vanaf €350,-
120 x 80€130,-€50,-Vanaf €600,-Vanaf €780,-
Draai-/kiepraam60 x 60€200,-€20,-Vanaf €225,-Vanaf €445,-
120 x 80€290,-€40,-Vanaf €600,-Vanaf €930,-
Valraam50 x 40€130,-€30,-Vanaf €125,-Vanaf €285,-
100 x 80€220,-€50,-Vanaf €500,-Vanaf €770,-

Wil je meer weten over de kosten van nieuwe kozijnen? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kosten kunststof kozijnen.

Direct inzicht in de kosten van kunststof kozijnen?

Ik wil inzicht in de kosten van kunststof kozijnen

Klik op de knop om meer te leren over hoe de prijzen en kosten rondom kunststof kozijnen worden opgebouwd.

Tips voor lagere kunststof kozijnen prijzen

Bezuinigen op kunststof kozijnen? De kunststof kozijnen tarieven zijn heel rendabel, helemaal vergeleken met materialen als staal of aluminium. Ernaast bestaan er nog meerdere manieren om zoveel mogelijk op de prijzen te bezuinigen.

Tips om te bezuinigen:

 • Kies voor vaste ramen in plaats van val- of draai-/kiepramen. Deze zijn goedkoper.
 • Ga voor een eenvoudige stijl in een goedkope kleur. Kunststof kozijnen met folie zijn vaak iets duurder.
 • Schakel een kozijnenspecialist uit Surhuisterveen in. Hoe dichterbij hoe beter, want dan zijn de voorrijkosten zo laag mogelijk.
 • Vergelijk de prijzen van meerdere specialisten en kies de vakman met het beste aanbod. Zo bespaar je tot wel 40% op de kostprijs.

Zijn er subsidies mogelijk voor de investering in kunststof kozijnen? Op dit ogenblik is er geen landelijke subsidie. Wel bestaat er de mogelijkheid om subsidie te ontvangen voor het gebruik van isolatieglas. Hiervoor kom je in aanmerking wanneer je in totaal 2 energiebesparende maatregelen hebt. Je kunt hierover meer vinden op rvo.nl

Bovendien is het denkbaar dat er in jouw stad of provincie een plaatselijke subsidie wordt aangeboden voor het vernieuwen van kozijnen of beglazing. Of dit in jouw woonplaats tevens het geval is, controleer je eenvoudig via energiesubsidiewijzer.nl.

Wil je alles weten over de prijzen van kunststof kozijnen? Regel vrijblijvend een offerte via onze pagina over offerte kunststof kozijnen.

Wil je graag gratis en vrijblijvend meerdere offertes ontvangen?

Vraag direct offertes kunststof kozijnen aan!

Klik op bovenstaande knop om op je gemak meerdere gekwalificeerde kozijnspecialisten met elkaar te vergelijken en bespaar vandaag nog.

Houten kozijnen Surhuisterveen – het eerste alternatief

Logischerwijs zijn er nog alternatieven te bedenken voor kunststof kozijnen. Zo is het bijvoorbeeld ook mogelijk om te kiezen voor de houten kozijnen . Van oorsprong zijn houten kozijnen flink in trek in Nederland. Dit komt hoofdzakelijk door het feit dat deze categorie kozijnen te herkennen zijn aan hun authentieke uitstraling.. Kies je voor houten kozijnen? Dan is het eerstvolgende punt van aandacht de houtsoort. Belangrijk is wel dat je weet dat de houtsoort van invloed is op de kwaliteit van de kozijnen. Als je bijvoorbeeld voor een zeer zachte houtsoort kiest dan is de isolatie minder dan bij de sterkere houtsoorten. Tevens is een zachte soort gevoeliger voor vocht en rot. Indien je houten kozijnen in Surhuisterveen wilt aanbrengen, is het doorgaans goed om een vakkundige partij om advies te vragen. Zo kan je advies krijgen over het hout wat het allerbeste aansluit bij jou in het woonhuis.

Naast de vele voordelen kleven er jammer genoeg ook een aantal nadelen aan houten kozijnen in Surhuisterveen. Houten kozijnen vergen over het algemeen wel meer verzorging dan kozijnen van een andere soort. Houten kozijnen hebben namelijk verf nodig om beschermd te worden. Datzelfde geldt niet voor kunststof en aluminium kozijnen. Beits kan enorm duur zijn als je een bepaalde kleur in gedachten hebt, dit brengt dus ook kosten met zich mee. Dat is allicht goedkoper dan de kosten voor de reparatie van houtrot. Gelukkig is houtrot sporadisch indien er goed voor de houten kozijnen in Surhuisterveen gezorgd wordt. Wel is het van nut wanneer je je hier van bewust bent. Schrik je niet af van een beetje bijkomend onderhoud en hou je van een authentieke uitstraling? Dan zijn houten kozijnen echt iets voor jou!

Wil je liever houten kozijnen in Surhuisterveen?

Informatie over houten kozijnen

Klik op bovenstaande knop om meer informatie te vinden over het laten plaatsen van houten kozijnen.

Aluminium kozijnen Surhuisterveen – het tweede alternatief

Aluminium kozijnen in Surhuisterveen zijn een geweldig tweede oplossing op kunststof kozijnen. Zoek je een deskundige expert voor het installeren van aluminium kozijnen bij je in eigen woning? Vraag dan meteen nog offertes aan en bespaar vandaag. Er zijn namelijk genoeg competente bedrijven om jou te helpen aan aluminium kozijnen in Surhuisterveen te komen.

Via kozijnkaart.nl ben je gegarandeerd van kwalitatief hoogstaande bedrijven. Wil je meer weten over de kosten voor een aluminium kozijn naar je wensen? Onze kozijn specialisten uit Surhuisterveen informeren en adviseren je graag. En vraag je je offerte aan via kozijnkaart.nl? Dan weet je zeker weten dat je niet te veel betaalt! Bespaar tot maar liefst 40% op je onkosten!

Ben je je nog aan het oriënteren van wat voor materiaal jouw nieuwe kozijnen gemaakt moeten zijn? Overweeg dan eens voor aluminium te gaan. Aluminium raamkozijnen zijn bij menig kozijnen bedrijf verkrijgbaar, en het materiaal vormt een geschikte keuze met veel voordelen. Hieronder hebben we de meest belangrijke voordelen overzichtelijk voor je opgesomd:

 • Eigentijds uiterlijk voor jouw kozijn
 • Milieuvriendelijke materiaalsoort
 • Geen rotting, roest en vochtopname voor jouw kozijnen in Surhuisterveen
 • Uiterst ecologische stofsoort
 • Kozijn behoeft minder onderhoud
 • Goede isolatie
 • Aantrekkelijke prijzen

Met aluminium kozijnen kies je voor een duurzaam materiaal voor je kozijnen in Surhuisterveen. Deze stof vertoont namelijk geen rottingsproces en roest niet, waardoor het uiterlijk van je raamkozijnen ook na een lange tijd zeer mooi blijft. Omdat het materiaal daarbuiten niet elektrostatisch is, heb je geen last van vervelende dingen als smerigheid en stof. Bovendien hoef je je kozijnen – zeker de eerste jaren – niet tot nauwelijks te voorzien van onderhoud. Aluminium neemt tevens geen vocht op en is daarmee een zeer geschikte materiaalsoort om te gebruiken voor je kozijn.

Niet alleen kies je met een aluminium kozijn voor een sterk kozijntype, je draagt tevens jouw steentje bij aan het behoud van het milieu. Aluminium is een onuitputtelijke grondstof, die men kan blijven gebruiken zonder dat dit het milieu schade toebrengt. Een klimaatneutrale woonomgeving komt dus met jouw hulp dichterbij. Omdat aluminium zo solide is zal het nog jaren meegaan. Daarmee kies je dus voor duurzaamheid, milieuvriendelijkheid én een sterke materiaalsoort.

Wil je liever aluminium kozijnen laten plaatsen?

Informatie over aluminium kozijnen

Klik op bovenstaande knop om meer informatie te vinden over het laten plaatsen van aluminium kozijnen.

Offerte voor kunststof kozijnen laten zetten in Surhuisterveen

Ben je overtuigd en wil je nu nog besparen? Regel dan vandaag makkelijk en vrijblijvend je offertes om kunststof kozijnen te laten aanleggen in Surhuisterveen. Met deze offertes heb je direct inzicht in de tariefstelling voor het kunststof kozijnen laten installeren in Surhuisterveen. Veelal kunnen de kozijnen al binnen een aantal weken geplaatst worden.

Spreken houten of aluminium kozijnen je wat meer aan als kunststof kozijnen in Surhuisterveen? Ook daarvoor kun je terecht op kozijnenkaart.nl! Vraag je meteen eenvoudig en vrijblijvend offertes aan? Dan geniet jij binnen de kortste tijd van nieuwe kozijnen in de door jou gewenste soort materiaal, kleur en stijl.

Bespaar jezelf dus jarenlang aan onderhoud en klussen en kies voor deugdelijkheid en duidelijkheid. Kozijnenkaart.nl, een sterk kader.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Theodoor Fortuyn Theodoor Fortuyn
Customer Succes manager bij kozijnenkaart.nl
Kunststof kozijnen94%
Houten kozijnen90%
Vervangen kozijnen97%
Ik help je graag!

Veelgestelde vragen over kozijnspecialisten uit

Surhuisterveen

Er zijn diverse voordelen aan kunststof kozijnen. Denk aan weerbestendigheid, duurzaamheid (en milieuvriendelijk), weinig onderhoud en makkelijk schoon te houden. Zijn er dan ook nadelen? Een paar, maar in alle eerlijkheid, deze zijn meestal relatief! Dit kun je lezen op onze pagina kunststof kozijnen.

De prijsopbouw van kunststof kozijnen in Surhuisterveen kun je als volgt kort samenvatten: Installatiekosten 45%, Materiaalkosten 45% en 10% overige (sloop en montage) kosten. Gemiddeld kun je voor een snelle berekening uitgaan van gemiddeld 725 euro per m2 (raam), inclusief glas, montage en btw. Natuurlijk hangt dit van diverse factoren af en hebben we dit voor je uiteen gezet voor meer inzicht in deze kosten.

kozijnenkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle kozijnspecialisten in Nederland. Wij zien welke kozijnspecialisten beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie kozijnspecialisten waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van kozijnspecialisten uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Beste kozijnenspecialist in Surhuisterveen

Goede begeleiding

18 mei 2023

De eerste stap was het kiezen van de kozijnen na de offerte. We ontvingen daarnaast fijn advies als leken. We zijn netjes op de hoogte gehouden, afspraken op dagen dat het ons uitkwam.

- Nicole van den Bosch

Maatwerk

13 mei 2023

gelukkig met de resultaten.

- Natasja Jonker

Mooie actie

3 mei 2023

Toen we de offertes aanvroegen bleek dat er daarnaast een leuke actie gaande was bij 1 van de organisaties. Daar hebben we gebruik van gemaakt en met een flinke korting al onze kozijnen vernieuwd.

- Bastiaan Kuijpers

De buren zijn jaloers!

27 april 2023

We hebben onze pui en kozijnen aan de achterkant laten vernieuwen. We hebben de buren jaloers gemaakt. Vergelijken van de offertes kan echt uit, mooie prijs mogen krijgen.

- Tim Groen

Prachtige kunststof kozijnen!

22 april 2023

De offerteaanvraag werd lekker snel opgevolgd. Aantal weken later voorzien van schitterende kozijnen!

- Jacob Schouten

blij over de aankoop.

14 april 2023

De offerte was rap in huis en na wat vragen te hebben gesteld was de afspraak voor plaatsing zo gepland. En niet volkomen onbelangrijk, een mooie prijsafspraak kunnen maken naar aanleiding van de offerte.

- Kelly Koning

Helder en snel

9 april 2023

We hebben raad ontvangen ivm een schuifluik. Snelle afhandeling na offerte. Vakkundig geplaatst en top afgewerkt!

- Robertus Wolters

Indrukwekkende uitstraling

2 april 2023

Ons hele huis heeft frisse nieuwe kunststof kozijnen. Wat een kwalitatieve verbetering! Bedankt voor de klantvriendelijkheid en service! Van het aanvragen van de offerte tot installatie (en nazorg!), we zijn blij.

- Wendy Vos

prima kozijnen

20 maart 2023

Mooie kunststof kozijnen laten plaatsen na een offerte via kozijnenkaart. De vakmannen waren uiterst bekwaam.

- Mark de Jong

Uitgelichte kozijnspecialisten in Surhuisterveen

Dam-Hout Beheer B.V.

De Bjirken 24
9281 RD Harkema
Nederland

0512 361 279
http://www.damhout.nl/

B & E Kunststof Kozijnen

Betonwei 3
9281 KR Harkema
Nederland

06 15333022
http://www.kunststofkozijnen4u.nl/

Van Dijk Kozijnen

Zoom 13
9231 DX Surhuisterveen
Nederland

0512 368 072
http://www.kozijnen-vandijk.nl/