Kunststof kozijnen Slijkenburg

Behoefte aan een ijzersterke kozijnspecialist uit Slijkenburg die bij jou verder kan helpen?

Lees dan vooral verder.

Wij zorgen dat jij die zoekt naar Kunststof kozijnen Slijkenburg verbonden wordt aan de partij die bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle kozijnspecialisten uit Slijkenburg – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2022 en verder.

Kunststof kozijnen Slijkenburg nodig?

Nu kozijnspecialist offertes vergelijken

Kunststof kozijnen Slijkenburg
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 86 reviews)
kozijnen_kunststof_offerte_houten_aluminium_vervangen_kosten
kozijnen_kunststof_offerte_houten_aluminium_vervangen_kosten
kozijnen_kunststof_offerte_houten_aluminium_vervangen_kosten
kozijnen kunstof offerte houten aluminium vervangen kosten
kozijnen kunstof offerte houten aluminium vervangen kosten
kozijnen kunstof offerte houten aluminium vervangen kosten
kozijnen kunstof offerte houten aluminium vervangen kosten

kunstof kozijnen kozijnspecialisten vergelijken

Vergelijken van prijzen voor kunststof kozijnen in Slijkenburg gaat heel gemakkelijk zoals je ziet. Meestal ontvang je dezelfde dag nog reactie! We helpen niet alleen mensen in Slijkenburg, maar in heel Nederland! Zo hebben wij huiseigenaren en ondernemers uit Heerenveen, Sneek en Bolsward bijvoorbeeld ook geholpen aan een kozijnspecialist.

Waarom kunststof kozijnen Slijkenburg

Het zoeken van een geschikte en natuurlijk een betaalbare kozijnspecialist in Slijkenburg is nog niet zo makkelijk als dat je zou denken. Je kunt nu eenmaal niet bij het meest nabije installatiebedrijf binnen stappen en de eerste persoon aanspreken die je ziet. Er zijn enkele belangrijke punten die je zult moeten volgen om er helemaal zeker van te zijn dat je uiteindelijk een kozijnspecialist in Slijkenburg vindt die het beste met je voor heeft. Lees snel verder om te leren hoe ook jij de beste kozijnspecialist uit Slijkenburg kan vinden!

Spring direct naar:

Kunststof kozijnen Slijkenburg laten plaatsen

Je bent uiteraard niet elke dag bezig met het plaatsen van nieuwe kunststof kozijnen in Slijkenburg. Vandaar dat een vakkundige voor jouw kunststof kozijnen in Slijkenburg zo van belang is. Een professional hoeft niet per definitie duur te zijn, als je maar weet waar je naar op zoek moet gaan.

Om kunststof kozijnen in Slijkenburg te laten installeren, kun je beter niet voor de eerste de beste generalist kiezen. Het is beter om het uit te besteden aan een vakman die verstand van zaken heeft. Een sterkere vorm van verzekering en kwaliteit is vrijwel niet mogelijk. Je wilt de volgende jaren namelijk gerust kunnen genieten van jouw nieuwe kunststof kozijnen in Slijkenburg.

Kunststof kozijnen in Slijkenburg zijn een geschikte aanvulling aan je pand. Je profiteert van een uitstekende isolatie, een lange levensduur en miniem onderhoud. Verder zijn kunststof kozijnen voordelig, waardoor het voor ieder budget geschikt is. Ben je ook op zoek naar een expert voor je kunststof kozijnen in Slijkenburg?

Je leest hier alles over de diverse redenen waarom je voor kunststof kozijnen zou moeten kiezen. Uiteraard krijg je ook meer inzicht in de onkosten. Natuurlijk vindt je hier ook tips en lees je waar je op moet letten bij het vinden van een kozijnspecialist.

Liever overige kozijnen, zoals houten kozijnen of aluminium kozijnen? Ook specialisten hiervoor vindt je via Kozijnenkaart.nl!

Kunststof kozijnen voor jouw pand in Slijkenburg

Vraag direct een offerte aan

Klik op ‘Vraag direct een offerte aan’ om drie offertes te krijgen van kozijnspecialisten uit Slijkenburg die jou vrijblijvend zullen informeren over de beste aankoop van kunststof kozijnen.

Kozijnen vervangen Slijkenburg – waarom nieuwe kozijnen aanleggen?

Wij zien dat niet iedereen weet wat de meerwaarde is van nieuwe kozijnen bij hem of haar in huis. Om dit te laten zien is het belangrijk om in te gaan op verschillende aspecten. Je wilt immers wel zeker weten waarom kozijnen vervangen in Slijkenburg zo’n verstandige keuze is. Een van de belangrijkste voordelen is toch wel de isolatie. Overwegend houten kozijnen in oudere huizen hebben door de jaren heen aanmerkelijk wat beschadiging opgelopen. Deze schade heeft als gevolg dat tocht zijn intrede kan maken in je woning. Door deze instroom van tocht kun je meer moeten stoken om het huis warm te krijgen. Deze stookkosten gaan uiteraard verloren, de warmte blijft namelijk niet meer in de woning hangen. Wegens de uitstekende isolatie van kunststof kozijnen blijven dit soort aanvullende onkosten je bespaard. Kunststof kozijnen zijn dan ook een duurzame en nuttige investering.

Echter is dit niet het enige voordeel wat je zal ervaren wanneer je ervoor kiest om kozijnen te laten vervangen in Slijkenburg. Nieuwe kozijnen zullen er immers ook voor zorgen dat de uitstraling van je pand erg kan worden verbeterd. Voor jou als bewoner is dit logischerwijs wel zo prettig, je wil immers wel in een mooi huis kunnen verblijven. Nieuwe kozijnen verhogen altijd ook de waarde van je verblijf. Bij een eventuele verkoop van de woning haal je je investering er dan doorgaans ook eenvoudig weer uit. Door deze vele voordelen is kozijnen vervangen in Slijkenburg dé keuze om te maken!

Ben je op zoek naar meer informatie? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kozijnen vervangen.

Meer informatie over het (laten) vervangen van je kozijnen?

Meer informatie over kozijnen laten vervangen

Klik op de knop om alles te weten te komen over het (laten) vervangen van je kozijnen.

Kozijnen Slijkenburg – zelf aanleggen of uitbesteden?

Wanneer je een beetje slim bent met het klussen in huis, kun je ervoor gaan om je kozijnen in Slijkenburg zelf te plaatsen. Desondanks raden wij ten zeerste af om dat te doen. Dat heeft enkele argumenten:

 • Zelf doen kost over het algemeen veel tijd
 • Zelf doen kost relatief meer, vanwege onvoorzien restmateriaal of fouten
 • De kans op fouten is groter dan wanneer je het uitbesteedt
 • Een specialist heeft ook kennis van isolatie en onderhoud
 • Afwijkingen op recht-toe-recht-aan kan voor grote problemen en lekkages zorgen

Daarnaast zal een expert over het algemeen garantie op zijn of haar werkzaamheden geven. Hierdoor ben je dus niet uitsluitend verzekerd van een karwei welke prima wordt verricht en er op het moment zelf top uit ziet, maar ben je ook verzekerd voor een toekomstige verandering waar je nog meerdere jaren plezier van zult krijgen.

Verder is een kenner op de hoogte van het brede aanbod in de industrie van kozijnen in Slijkenburg, waardoor je een variëteit krijgt tussen het juiste aanbod wat er op de markt is. Denk hierbij niet exclusief aan de kozijnen zelf maar ook aan kleuren, bescherming en de methode van bevestiging. Bij uitstek is dit een van de grote voordelen om een kozijnspecialist in de arm te nemen, zodat je woning straks een prachtige nieuwe uitstraling krijgt.

Op zoek naar kunststof kozijnen? Ga met een kozijnspecialist in gesprek! Enkel dan ben je verzekerd van het mooiste resultaat en weet je zeker dat er geen beschadigingen vormen aan het nieuwe kozijn of aan de pui. Daarbij ontvang je van een vakman meestal garantie op het afgeleverde werk en de producten. Ga je zelf klussen, vervalt deze garantie vaak.

Alle kunststof kozijnen specialisten uit Slijkenburg

Bekijk ook hout- en aluminium kozijnspecialisten uit

Gemiddelde kosten voor kunststof kozijnen Slijkenburg

Alvoor we in de gemiddelde prijzen duiken, laten we even kijken naar de factoren die invloed hebben op de prijs. Je keuzes hebben ook invloed op de kunststof kozijnen kosten. Welk type kozijn wil je bijvoorbeeld? Een vast raam is door het eenvoudige mechanisme een stuk voordeliger dan een draai-/kiepraam. En het type grondstof (kunststof soort) en de type ramen zijn tevens van invloed.

Hieronder leggen we uit welke factoren de prijzen van kunststof kozijnen raken.

 • Het soort raamkozijn
 • De montagekosten
 • De beglazing die je kiest
 • Het hang- en sluitwerk
 • Voorrij- en afvoerkosten

Tip: Denk eens aan isolatieglas! Je krijgt dan namelijk een verlaagd btw-tarief. In plaats van 21% btw, betaal je maar 9% btw over deze ramen. Daarnaast heb je mogelijk recht op een mooie isolatiesubsidie! Hier kom je al voor in aanmerking als je twee energiebesparende maatregelen in huis hebt.

De kunststof kozijnen tarieven voor een vast raam van 60×60 centimeter starten bij €350,-, incluis beglazing en montage. Een draai-/kiepraam van 60×60 centimeter laat je monteren vanaf €445,-. Voor een valraam van 50×40 centimeter starten de kunststof kozijnen prijzen rond de €285,-.

De soort ramen en manier van installeren dragen bij aan de hoogte van de tarieven. Een kunststof kozijn plus installatie zit ongeveer op gemiddeld 250 euro. De ramen daarnaast starten tussen de 100 en 200 euro. Dit betreffen dan standaard HR++ ramen. Wil je meer of minder isolatie dan HR++ (dus HR+ of HR+++ glas) dan zijn de prijzen uiteraard hoger of lager.

Soort kozijnAfmetingen (in cm)Prijs raamkozijnPrijs glas (HR++ glas)Prijs montageTotaalkosten
Vast raam60 x 60€100,-€25,-Vanaf €225,-Vanaf €350,-
120 x 80€130,-€50,-Vanaf €600,-Vanaf €780,-
Draai-/kiepraam60 x 60€200,-€20,-Vanaf €225,-Vanaf €445,-
120 x 80€290,-€40,-Vanaf €600,-Vanaf €930,-
Valraam50 x 40€130,-€30,-Vanaf €125,-Vanaf €285,-
100 x 80€220,-€50,-Vanaf €500,-Vanaf €770,-

Wil je meer weten over de kosten van nieuwe kozijnen? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kosten kunststof kozijnen.

Direct inzicht in de kosten van kunststof kozijnen?

Ik wil inzicht in de kosten van kunststof kozijnen

Klik op de knop om meer te leren over hoe de prijzen en kosten rondom kunststof kozijnen worden opgebouwd.

Tips voor lagere kunststof kozijnen prijzen

Je hebt nu een beetje beeld bij de prijzen van kunststof kozijnen. Waar we nog wat dieper op in kunnen gaan zijn de mogelijkheden om te bezuinigen op je aankoop. Hiervoor kun je kijken naar subsidies. Op kozijnen zelf zitten geen subsidies tegenwoordig. Wel kun je bij isolatieglas, en nog een aanvullende energiebesparende maatregel, een subsidie ontvangen. Kijk hiervoor op rvo.nl.

Daarnaast is het mogelijk dat er in jouw gemeente of provincie een plaatselijke subsidie wordt aangeboden voor het vervangen van kozijnen of beglazing. Dit kun je bekijken via energiesubsidiewijzer.nl.

Wil je alles weten over de prijzen van kunststof kozijnen? Regel vrijblijvend een offerte via onze pagina over offerte kunststof kozijnen.

Wil je graag gratis en vrijblijvend meerdere offertes ontvangen?

Vraag direct offertes kunststof kozijnen aan!

Klik op bovenstaande knop om op je gemak meerdere gekwalificeerde kozijnspecialisten met elkaar te vergelijken en bespaar vandaag nog.

Houten kozijnen Slijkenburg – je eerste alternatief

Voor velen zijn houten kozijnen in Slijkenburg een uitstekend alternatief op kunststof kozijnen. Voor veel mensen gaat er niks boven een natuurlijke materiaalsoort als hout. Niets zal de warme en sfeervolle uitstraling van hout evenaren. Maar je beslissing voor houten kozijnen hangt van meer factoren af. Wij zullen hieronder de kenmerken van houten kozijnen bespreken en je informeren over alle mogelijkheden.

We haalden het eerder al aan: de warme en sfeervolle uitstraling. Maar daar kunnen we nog een schepje bovenop doen, want houten kozijnen zijn echt altijd uniek. Geen plank of stuk hout ziet er exact gelijk uit als de andere. Maar tevens zijn er nog meerdere redenen om voor hout te gaan. Zo is hout van zichzelf een isolerend materiaal.

Hout zorgt dus niet alleen voor een warme uitstraling, maar helpt bovendien om de warmte in het woonhuis te behouden! Een ander cruciaal aandachtspunt is dat houten kozijnen geleverd en gemonteerd kunnen worden met de nodige maatregelen tegen diefstal. Je houten kozijnen dragen zo altijd bij tot een veiligere woning.

Wanneer je de keus hebt gemaakt voor houten kozijnen in Slijkenburg, is de eerstvolgende keuze welke houtsoort je gaat gebruiken. Ook hierin is de keuze weer eindeloos. Houd bij het kiezen van de geschikte houtsoort rekening met de deugdelijkheid, het onderhoud dat het vergt en de duurzaamheidsklasse. Hout kan onderverdeeld worden in vijf duurzaamheidsklassen. Klasse 1 is het allermeeste duurzaam, klasse 5 het allerminst. Let erop dat het hout een keurmerk van FSC heeft. Dit keurmerk staat voor gezond bosbeheer. Afzelia, meranti, merbau, grenen en lariks zijn populaire houtsoorten bij het creëren van houten kozijnen.

Het voornaamste voordeel van houten kozijnen is dat je ze naar jouw wensen kunt aanpassen. Uiteraard staan ze knap bij klassieke en landelijke woningen, maar ook moderne bouwstijlen gaan fijn samen met houten kozijnen. Dat komt omdat hout in elke gewenste kleur geverfd kan worden. Beschadigd hout kan betrekkelijk eenvoudig gerepareerd worden. Houten kozijnen kunnen zo jarenlang meegaan. Ook zijn ze geschikt voor alle soorten raamkozijnen: voor normale raamkozijnen, schuiframen en -puien en draaikiepramen. Zelfs voor jouw dakkapel is hout een uitstekende keuze!

Wil je liever houten kozijnen in Slijkenburg?

Informatie over houten kozijnen

Klik op bovenstaande knop om meer informatie te vinden over het laten plaatsen van houten kozijnen.

Aluminium kozijnen Slijkenburg – het tweede alternatief

Aluminium kozijnen in Slijkenburg zijn een geweldig tweede oplossing op kunststof kozijnen. Zoek je een kundige vakman voor het plaatsen van aluminium kozijnen bij je in eigen woning? Vraag dan meteen nog offertes aan en bespaar snel. Er zijn immers voldoende professionele bedrijven om jou te helpen aan aluminium kozijnen in Slijkenburg te komen.

Wij beloven dat elk bij ons aangesloten kozijnen bedrijf streeft naar een hoge klanttevredenheid en aantrekkelijke prijzen. Wil je meer weten over de tariefstellingen voor een aluminium kozijn naar jouw wensen? Onze kozijn specialisten uit Slijkenburg informeren en adviseren je graag. En vraag je je offerte aan via kozijnkaart.nl? Dan bespaar je tot maar liefst 40% op je bestelling; gedegen werk voor betaalbare tariefstellingen.

Ben je je nog aan het oriënteren van wat voor materiaal jouw nieuwe kozijnen gemaakt moeten zijn? Overweeg dan eens voor aluminium te gaan. Aluminium raamkozijnen zijn bij menig kozijnen bedrijf beschikbaar, en het materiaal vormt een fijne keuze met veel voordelen. Hieronder hebben we de meest belangrijke voordelen overzichtelijk voor je opgesomd:

 • Eigentijds uiterlijk voor jouw kozijn
 • Milieuvriendelijke materiaalsoort
 • Geen rotting, roest en vochtopname voor jouw kozijnen in Slijkenburg
 • Uiterst ecologische stofsoort
 • Kozijn behoeft weinig onderhoud
 • Goede isolatiewaarde
 • Aantrekkelijke tariefstellingen

Wil je een stevig materiaal? Ga dan voor aluminium kozijnen. Deze stof vertoont namelijk geen rottingsproces en roest niet, waardoor het uiterlijk van je raamkozijnen ook na een lange tijd zeer mooi blijft. Omdat het materiaal ook niet elektrostatisch is, heb je geen last van vervelende dingen als viezigheid en stof. Bovendien hoef je je kozijnen – zeker de eerste jaren – niet tot nauwelijks te voorzien van onderhoud. Aluminium neemt tevens geen vocht op en is daarmee een zeer geschikte materiaalsoort om te gebruiken voor je kozijn.

Niet alleen kies je met een aluminium kozijn voor een sterk kozijntype, je draagt tevens jouw steentje bij aan het behoud van het milieu. Aluminium is een onuitputtelijke grondstof, die men kan blijven gebruiken zonder dat dit het milieu schade toebrengt. Een klimaatneutrale woonomgeving komt dus met je hulp dichterbij. De stof soort gaat daarnaast jaren mee, omdat het een uitermate solide karakter heeft. Daarmee kies je dus voor duurzaamheid, milieuvriendelijkheid én een sterke materiaalsoort.

Wil je liever aluminium kozijnen laten plaatsen?

Informatie over aluminium kozijnen

Klik op bovenstaande knop om meer informatie te vinden over het laten plaatsen van aluminium kozijnen.

Offerte voor kunststof kozijnen laten plaatsen in Slijkenburg

Ben je overtuigd en wil je vandaag nog besparen? Vraag dan gemakkelijk en vlug je offertes om kunststof kozijnen te laten aanleggen in Slijkenburg. Je hebt dan gelijk inzicht in je kosten voor het laten installeren van kunststof kozijnen in Slijkenburg. Vaak kunnen de kozijnen al binnen een aantal weken geïnstalleerd worden.

Ga je liever voor aluminium of houten kozijnen in plaats van kunststof kozijnen in Slijkenburg? Dan kun je ook eenvoudigweg op kozijnenkaart.nl terecht voor je verzoek. Wanneer je meteen nog offertes aanvraagt voor kunststof kozijnen laten plaatsen in Slijkenburg weet je meteen waar je aan toe bent en geniet je binnenkort van je eigen kozijnen in de door jou gekozen kleur, het door jou gekozen materiaal en jouw formaat en stijl.

Bespaar jezelf dus jarenlang aan onderhoud en klussen en kies voor kwaliteit en zekerheid. Kozijnenkaart.nl, een sterk kader.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Theodoor Fortuyn Theodoor Fortuyn
Customer Succes manager bij kozijnenkaart.nl
Kunststof kozijnen94%
Houten kozijnen90%
Vervangen kozijnen97%
Ik help je graag!

Veelgestelde vragen over kozijnspecialisten uit

Slijkenburg

Er zijn diverse voordelen aan kunststof kozijnen. Denk aan weerbestendigheid, duurzaamheid (en milieuvriendelijk), weinig onderhoud en makkelijk schoon te houden. Zijn er dan ook nadelen? Een paar, maar in alle eerlijkheid, deze zijn meestal relatief! Dit kun je lezen op onze pagina kunststof kozijnen.

De prijsopbouw van kunststof kozijnen in Slijkenburg kun je als volgt kort samenvatten: Installatiekosten 45%, Materiaalkosten 45% en 10% overige (sloop en montage) kosten. Gemiddeld kun je voor een snelle berekening uitgaan van gemiddeld 725 euro per m2 (raam), inclusief glas, montage en btw. Natuurlijk hangt dit van diverse factoren af en hebben we dit voor je uiteen gezet voor meer inzicht in deze kosten.

kozijnenkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle kozijnspecialisten in Nederland. Wij zien welke kozijnspecialisten beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie kozijnspecialisten waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van kozijnspecialisten uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Beste kozijnenspecialist in Slijkenburg

Fantastisch spul

13 november 2022

Via kozijnenkaart bezitten we nu mooie kozijnen. Vakkundige lui bij plaatsing.

- Natascha de Jong

Kozijnen zijn geweldig!

31 oktober 2022

Recent al onze kozijnen laten verwisselen. We genieten nu elke dag van onze snel geplaatste, nette en mooie kozijnen! erg

- Angela Jacobs

Afspraken zijn nagekomen en betaalbaar

27 oktober 2022

Tevreden want uiterst prima geworden en alle afspraken die we maakte worden nagekomen.

- Petronella Veenstra

Vakmannen

21 oktober 2022

Alles ging flexibel en van de prijs tot de afwerking en het responderen van onze vragen. Erg gelukkig en aangenaam verrast hierdoor. De kunststof kozijnen zijn echt een aanvulling op ons huis.

- Rob Koster

Content over de aankoop.

16 oktober 2022

De offerte was rap in huis en na wat vragen te hebben gesteld was de datum voor plaatsing zo gemaakt. En niet geheel onbenullig, een prima prijsafspraak mogen maken naar aanleiding van de offerte.

- Bianca de Ruiter

Juiste begeleiding

9 oktober 2022

De belangrijkste stap was het kiezen van de kozijnen na de offerte. We kregen tevens subtiel advies als leken. Het project ging gemakkelijk en fijn in overleg een datum kunnen prikken.

- Tim Timmermans

Beste belegging tot nu toe.

28 september 2022

De slimste investering die ik tot op dit moment aan mijn woning heb gedaan!

- Johannes Kuiper

Helemaal top!

24 september 2022

Onverwacht blij met mijn nieuwe raamkozijnen!

- Gerardus Post

Eindelijk kunststof kozijnen!

13 september 2022

De offerteaanvraag werd lekker snel opgevolgd. Binnen enkele weken waren de kozijnen geplaatst.

- Sabrina Verhoeven

Uitgelichte kozijnspecialisten in Slijkenburg

Vema Timmerfabriek BV

Expansie 3
8316 GB Marknesse
Nederland

0527 203 334
http://www.vematimmerfabriek.nl/

Rienstra

Meyerweg 5A
8456 GA De Knipe
Nederland

0513 436 646
http://www.rienstra-kozijnen.nl/

ZIC Weru

Molier 6
8521 MD Sint Nicolaasga
Nederland

0513 434 359
http://zic-weru.nl/