Kunststof kozijnen Rohel

Behoefte aan een top kozijnspecialist in Rohel die bij jou verder kan helpen?

Lees dan vooral verder.

Wij zorgen dat jij die op zoek bent naar Kunststof kozijnen Rohel verbonden wordt aan een expert die bij je past.

Het beste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle kozijnspecialisten uit Rohel – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2022 en verder.

Kunststof kozijnen Rohel nodig?

Nu kozijnspecialist offertes vergelijken

Kunststof kozijnen Rohel
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 75 reviews)
kozijnen_kunststof_offerte_houten_aluminium_vervangen_kosten
kozijnen_kunststof_offerte_houten_aluminium_vervangen_kosten
kozijnen_kunststof_offerte_houten_aluminium_vervangen_kosten
kozijnen kunstof offerte houten aluminium vervangen kosten
kozijnen kunstof offerte houten aluminium vervangen kosten
kozijnen kunstof offerte houten aluminium vervangen kosten
kozijnen kunstof offerte houten aluminium vervangen kosten

kunstof kozijnen kozijnspecialisten vergelijken

Vergelijken van prijzen voor kunststof kozijnen in Rohel gaat heel gemakkelijk zoals je ziet. Meestal ontvang je dezelfde dag nog reactie! We helpen niet alleen mensen in Rohel, maar in heel Nederland! Zo hebben wij huiseigenaren en ondernemers uit Heerenveen, Sneek en Bolsward bijvoorbeeld ook geholpen aan een kozijnspecialist.

Waarom kunststof kozijnen Rohel

Het zoeken van een geschikte en natuurlijk een betaalbare kozijnspecialist in Rohel is nog niet zo makkelijk als dat je zou denken. Het is nu eenmaal niet geheel volgens etiquette om zomaar een installatiebedrijf binnen te lopen zonder eerder contact. Er zijn een aantal dingen om in je achterhoofd te houden wanneer je zoekt naar een kozijnspecialist uit Rohel. Wij vertellen je met alle plezier wat je moet onthouden!

Spring direct naar:

Kunststof kozijnen Rohel voor jouw huis

Kunststof kozijnen in Rohel zijn voor veel huishoudens een slimme investering. Nu zijn er echter nogal wat mogelijkheden wanneer het aankomt op het aanleggen van nieuwe kozijnen.

De meest voor de hand liggende keuze als je een bepaald budget in gedachten hebt wat niet al te hoog is zijn de kunststof kozijnen. Juist voor personen die meer informatie willen over kunststof kozijnen in Rohel plaatsen, is deze informatiepagina opgezet. Door middel van deze kennis weet je nauwgezet wat je kunt verwachten, daardoor zul je niet meer voor verrassingen komen te staan.

Liever alternatieve kozijnen, zoals houten kozijnen of aluminium kozijnen? Via Kozijnenkaart.nl vind je razendsnel en rendabel je deskundige!

Kunststof kozijnen voor jouw pand in Rohel

Vraag direct een offerte aan

Klik op ‘Vraag direct een offerte aan’ om drie offertes te krijgen van kozijnspecialisten uit Rohel die jou vrijblijvend zullen informeren over de beste aankoop van kunststof kozijnen.

Kozijnen vervangen Rohel – waarom nieuwe kozijnen aanleggen?

Kozijnen vervangen in Rohel doe je uiteraard niet zo maar. Veel personen kiezen er vanuit een kostengedachte toch nog voor om hun bestaande kozijnen te blijven oplappen. Desalniettemin kan het zeker uit om je kozijnen te vervangen in Rohel. Het scheelt je op termijn in de kosten, het onderhoud, een tijdsinvestering en het ziet er ook nog eens schitterend uit.

Ook niet te onderschatten is de hoeveelheid isolatievoordelen die nieuwe kozijnen bieden aan je woning. Voornamelijk bij oudere woningen met houten kozijnen is er gedurende de jaren doorgaans veel beschadiging ontstaan. Door deze schade ontstaat er dikwijls tocht en extra waterschade, waardoor er nog meer houtrot ontstaat. Om vochtwerking en tocht tegen te gaan, zul je flink extra moeten stoken. Aangezien deze stookkosten weinig rendabel zijn, is het feitelijk verloren stookcapaciteit. Omdat kunststof kozijnen zo goed zijn voor je isolatie, kun je hiermee enorm veel geld bezuinigen op je energiekosten. Het is dan ook goed om nieuwe kozijnen als een langdurige belegging te zien.

Echter is dit niet het enige voordeel wat je zult ondervinden als je ervoor kiest om kozijnen te laten vervangen in Rohel. Nieuwe kozijnen zorgen gewoonlijk namelijk ook voor een veel strakkere en frissere uitstraling van je woonhuis. Dat is handig, want je wilt logischerwijs een woning wat er zo mooi mogelijk uit ziet. Ook met oog op een toekomstige verkoop zullen nieuwe kozijnen handig zijn. Nieuwe kozijnen werken toch altijd waardevermeerderend. Bij een verkoop verdienen kozijnen zich al snel terug. Kozijnen vervangen in Rohel is dus in vele opzichten een uitstekende keuze!

Ben je op zoek naar meer informatie? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kozijnen vervangen.

Meer informatie over het (laten) vervangen van je kozijnen?

Meer informatie over kozijnen laten vervangen

Klik op de knop om alles te weten te komen over het (laten) vervangen van je kozijnen.

Kozijnen Rohel – zelf aanbrengen of uitbesteden?

Er bestaan mensen die goed zijn in klussen. Hiermee kun je in theorie wat geld bezuinigen omdat het persoonlijk installeren op in ieder geval de korte termijn goedkoper lijkt. Uiteraard zitten er nadelen aan het eigenhandig verrichten van de constructie voor de kozijnen in Rohel. Bij het aanbrengen van kozijnen in Rohel is het fundamenteel dat het op de juiste manier vast wordt gezet. Indien dit niet gedaan is bestaat er de kans dat de isolatiewaarde aanzienlijk zal verminderen door kiertjes of dat de kozijnen los gaan komen, met alle gevolgen van dien. En de grootste overweging om het niet zelf te doen: de garantie. Deze mist vaak wanneer je zelf gaat klussen. Kozijnen bezitten een beduidend lange levensduur, dus missende garantie is zonde van je duurzame investering!

Kortom: Schakel een kozijnspecialist in om de komende jaren te kunnen genieten van je nieuwe kozijnen. Vanwege de lange levensduur en het comfort van installatie vallen de prijzen mee wanneer je een expert inhuurt in Rohel. Vlot een indicatie hebben wat het voor jouw woonhuis zou kosten? Ga vlug naar offertes aanvragen en binnen korte tijd heb je de offertes van onze kozijnspecialisten in huis!

Alle kunststof kozijnen specialisten uit Rohel

Bekijk ook hout- en aluminium kozijnspecialisten uit

Gemiddelde kosten voor kunststof kozijnen Rohel

Hoeveel kunststof kozijnen kosten is afhankelijk van een aantal verscheidene factoren. Je keuzes hebben ook invloed op de kunststof kozijnen kosten. Welk model kozijn wil je bijvoorbeeld? Het soort raam (bijv. kiep of een vast raam) is bovendien van invloed op de kosten. Het soort kunststof en de glas heeft natuurlijk ook een invloed op de prijs.

Hieronder leggen we uit welke factoren de kosten van kunststof kozijnen raken.

 • Het soort raamkozijn
 • De montagekosten
 • De beglazing die je kiest
 • Het hang- en sluitwerk
 • Voorrij- en afvoerkosten

Tip: Laat je nieuwe kunststof kozijnen plaatsen met isolatieglas? Je krijgt dan namelijk een verlaagd btw-tarief. Je betaalt slechts 9% btw over de beglazing. Tevens heb je mogelijk recht op isolatiesubsidie! Hier kom je al voor in aanmerking als je twee energiebesparende maatregelen in huis hebt.

De gemiddelde prijzen voor kunststof kozijnen (vast raam, 60×60 centimeter) starten vanaf 350 euro, met beglazing en het installeren van de kozijnen. Voor een kunststof kozijn bij een kiepraam (draairaam) van dezelfde afmetingen beginnen de prijzen vanaf 445 euro (ook inclusief beglazing en montage). Voor een valraam van 50×40 centimeter starten de kunststof kozijnen prijzen rond de €285,-.

De categorie ramen en manier van monteren dragen bij aan de hoogte van de tarieven. De installatie van een kunststof kozijn voor een raam van 60×60 centimeter kost circa €250,- (kozijn & montage) en de beglazing start vanaf gemiddeld €100,- tot €200,-. Hiermee gaat het om standaard HR++ beglazing. Wil je aanvullende of minder isolatie dan HR++ (dus HR+ of HR+++ glas) dan zijn de kosten vanzelfsprekend hoger of lager.

Soort kozijnAfmetingen (in cm)Prijs raamkozijnPrijs glas (HR++ glas)Prijs montageTotaalkosten
Vast raam60 x 60€100,-€25,-Vanaf €225,-Vanaf €350,-
120 x 80€130,-€50,-Vanaf €600,-Vanaf €780,-
Draai-/kiepraam60 x 60€200,-€20,-Vanaf €225,-Vanaf €445,-
120 x 80€290,-€40,-Vanaf €600,-Vanaf €930,-
Valraam50 x 40€130,-€30,-Vanaf €125,-Vanaf €285,-
100 x 80€220,-€50,-Vanaf €500,-Vanaf €770,-

Wil je meer weten over de kosten van nieuwe kozijnen? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kosten kunststof kozijnen.

Direct inzicht in de kosten van kunststof kozijnen?

Ik wil inzicht in de kosten van kunststof kozijnen

Klik op de knop om meer te leren over hoe de prijzen en kosten rondom kunststof kozijnen worden opgebouwd.

Tips voor lagere kunststof kozijnen prijzen

Een voordelig kunststof kozijn vinden? De kunststof kozijnen prijzen zijn erg lonend, zeker vergeleken met materialen als staal of aluminium. Ook zijn er andere manieren om meer te besparen op de kosten.

Tips om te besparen:

 • Kies voor vaste ramen in plaats van val- of draai-/kiepramen. Deze zijn goedkoper.
 • Ga voor een eenvoudige stijl in een goedkope kleur. Kunststof kozijnen met folie zijn vaak iets duurder.
 • Schakel een kozijnenspecialist uit Rohel in. Hoe dichterbij hoe beter, want dan zijn de voorrijkosten zo laag mogelijk.
 • Vergelijk de prijzen van meerdere specialisten en kies de vakman met het beste aanbod. Zo bespaar je tot wel 40% op de kostprijs.

Zijn er subsidies beschikbaar voor de investering in kunststof kozijnen? Vooralsnog is er geen subsidie (landelijk). Je kunt echter wel een subsidie krijgen voor het installeren van isolatieglas. Daarvoor kom je in aanmerking wanneer je in totaal 2 energiebesparende maatregelen hebt. Je kunt hierover meer lezen op rvo.nl

Je kunt ook controleren of er in jouw regio (gemeente of provincie) een plaatselijke subsidie denkbaar is voor deze categorie energiebesparende maatregelen via kunststof kozijnen. Of dit in jouw woonplaats tevens het geval is, controleer je eenvoudig via energiesubsidiewijzer.nl.

Wil je alles weten over de prijzen van kunststof kozijnen? Regel vrijblijvend een offerte via onze pagina over offerte kunststof kozijnen.

Wil je graag gratis en vrijblijvend meerdere offertes ontvangen?

Vraag direct offertes kunststof kozijnen aan!

Klik op bovenstaande knop om op je gemak meerdere gekwalificeerde kozijnspecialisten met elkaar te vergelijken en bespaar vandaag nog.

Houten kozijnen Rohel – het allereerste alternatief

Vanzelfsprekend zijn er nog alternatieven te bedenken voor kunststof kozijnen. Houten kozijnen zijn beslist een interessante optie. Houten kozijnen komen betrekkelijk vaak voor in Nederland. Dit komt hoofdzakelijk door het feit dat deze categorie kozijnen te herkennen zijn aan de authentieke uitstraling.. Je kunt kiezen uit verschillende houtsoorten indien het aankomt op deze kozijnen. Het is raadzaam om te weten welke houtsoort welk resultaat heeft op de kwaliteit van je kozijnen. Doorgaans is de isolatiewaarde van harde houtsoorten veel beter dan die van zachte houtsoorten. Bovendien is een zachte soort gevoeliger voor vocht en houtrot. Als je houten kozijnen in Rohel wilt aanleggen, is het meestal verstandig om een kundige partij om hulp te vragen. Zo kan je raad krijgen over het hout wat het allerbeste aansluit bij jou in het woonhuis.

Los van de prachtige uitstraling zitten er echter wel een paar nadelen aan houten kozijnen in Rohel. Het voornaamste nadeel is het feit dat houten kozijnen beduidend meer onderhoud vergen dan andere soorten kozijnen. Dit komt omdat houten kozijnen geverfd moeten worden. Datzelfde geldt niet voor kunststof en aluminium kozijnen. Afhankelijk van het type verf je mooi vindt, kunnen de kosten ver oplopen. Dat is allicht goedkoper dan de kosten voor de reparatie van houtrot. Gelukkig is houtrot sporadisch indien er goed voor de houten kozijnen in Rohel gezorgd wordt. Toch is het raadzaam om dit wel mee te nemen in je overweging om voor houten kozijnen te gaan. Vind je dit extra onderhoud niet erg? Dan zijn houten kozijnen in Rohel een prima alternatief als je zoekt naar een andere uitstraling.

Wil je liever houten kozijnen in Rohel?

Informatie over houten kozijnen

Klik op bovenstaande knop om meer informatie te vinden over het laten plaatsen van houten kozijnen.

Aluminium kozijnen Rohel – het tweede alternatief

Aluminium kozijnen zijn ook een van de bekendere soorten kozijnen. Met de goede aluminium kozijnen in Rohel heb je echt deugdelijkheid in handen. Ze zijn in alle types en maten beschikbaar. Er heerst nog een soort taboe op aluminium omdat mensen denken dat ze alleen in metaalkeurig te verkrijgen zijn. Zo is het onder andere mogelijk om te kiezen voor aluminium kozijnen in Rohel die van een specifieke kleur zijn voorzien. En je hoeft ze ook nog eens niet te schilderen, zoals je met bijvoorbeeld houten kozijnen wel moet doen. Aluminium kozijnen vereisen speciale technieken die voor een formidabel resultaat zorgen. De aluminium kozijnen in Rohel staan bekend om hun hoge isolatiewaarde. Staat duurzaamheid hoog in het vaandel? Overweeg dan zeker aluminium kozijnen. De hoge isolatiewaarde maakt het echt mogelijk om fors wat kosten te besparen voor je energierekening. Dat maakt aluminium kozijnen dan ook tot een geweldige investering.

Ben je je nog aan het oriënteren van wat voor materiaal je nieuwe kozijnen gemaakt moeten zijn? Neem dan eens aluminium in overweging. Ze zijn bij de meest voorkomende kozijn professionals beschikbaar en hebben verschillende belangrijke voordelen. We zetten de grootste voordelen even voor je op een rij:

 • Eigentijds uiterlijk voor je kozijn
 • Milieuvriendelijke materiaalsoort
 • Geen rotting, roest en vochtopname voor je kozijnen in Rohel
 • Uiterst duurzame stofsoort
 • Kozijn behoeft weinig onderhoud
 • Goede isolatiewaarde
 • Aantrekkelijke kosten
Wil je liever aluminium kozijnen laten plaatsen?

Informatie over aluminium kozijnen

Klik op bovenstaande knop om meer informatie te vinden over het laten plaatsen van aluminium kozijnen.

Offerte voor kunststof kozijnen laten plaatsen in Rohel

Als het goed is heb je dankzij van dit artikel al een beter beeld over wat je kunt verwachten bij kunststof kozijnen laten aanleggen in Rohel. De kunststof kozijnen gaan lang mee, zien er vaak mooi uit en zijn geweldig simpel te onderhouden. Je kunt via kozijnkaart.nl een aantal offertes ontvangen om gemakkelijk te vergelijken. Je hebt dus snel inzicht in de kosten die je moet maken.

Voor je het weet ben je voorzien van nieuwe kozijnen die volledig voldoen aan je wensen. Let er wel even op dat je dus bij de offertes goed aangeeft wat je voor ogen hebt. Je hebt dan onmiddellijk meer kans dat de offerte aansluit op het project dat je wilt uitzetten. Met je nieuwe kozijnen ben je gegarandeerd van jarenlang genot van je nieuwe kunststof kozijnen in Rohel.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Theodoor Fortuyn Theodoor Fortuyn
Customer Succes manager bij kozijnenkaart.nl
Kunststof kozijnen94%
Houten kozijnen90%
Vervangen kozijnen97%
Ik help je graag!

Veelgestelde vragen over kozijnspecialisten uit

Rohel

Er zijn diverse voordelen aan kunststof kozijnen. Denk aan weerbestendigheid, duurzaamheid (en milieuvriendelijk), weinig onderhoud en makkelijk schoon te houden. Zijn er dan ook nadelen? Een paar, maar in alle eerlijkheid, deze zijn meestal relatief! Dit kun je lezen op onze pagina kunststof kozijnen.

De prijsopbouw van kunststof kozijnen in Rohel kun je als volgt kort samenvatten: Installatiekosten 45%, Materiaalkosten 45% en 10% overige (sloop en montage) kosten. Gemiddeld kun je voor een snelle berekening uitgaan van gemiddeld 725 euro per m2 (raam), inclusief glas, montage en btw. Natuurlijk hangt dit van diverse factoren af en hebben we dit voor je uiteen gezet voor meer inzicht in deze kosten.

kozijnenkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle kozijnspecialisten in Nederland. Wij zien welke kozijnspecialisten beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie kozijnspecialisten waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van kozijnspecialisten uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Beste kozijnenspecialist in Rohel

Uitstekend

24 november 2022

Ongeacht de corona omstandigheden is alles voortreffelijk verlopen en het eindresultaat is erg prima. We hebben niet gekozen voor de goedkoopste en zijn des te meer blij!

- Evelien van de Ven

Fijne afhandeling

12 november 2022

Onze woning ziet er wederom tip top uit met de nieuwe kunststof kozijnen. De afwerking hebben de mannen erg gedaan.

- Arie van der Meer

Probleemloos

5 november 2022

De kunststof kozijnen verwerkt in ons huis zijn geworden. Bij aankomst even snel een bak koffie en hup de kerels gingen aan het werk. Ze werkte ingespannen, niet te geluidruchtig en ik kreeg keurig uitleg van de hoe en waarom rondom mijn gekozen kozijnen. Er stonden 3 dagen ingepland voor de montage maar ze waren na 2 dagen al klaar. Nette prijs daarnaast en achteraf nog wat minder door de minder uren arbeid.

- Paulus Huisman

Goede uitleg gehad

29 oktober 2022

De eerste stap was het uitzoeken van de kozijnen na de offerte. We ontvingen bovendien subtiel advies als leken. Het traject ging soepel en prima in overleg een datum kunnen prikken.

- Björn Willemsen

Snel geleverd en geplaatst

22 oktober 2022

Top service! Vlotte levering! erg

- Richard van der Laan

smaakvol

14 oktober 2022

Covid of niet, het traject is prima verlopen met alle maatregelen van dien. Het effect is bovendien niet minder om, wauw! We hebben niet gekozen voor de goedkoopste en zijn des te meer tevreden!

- Nicolaas Maas

Fijne afhandeling

3 oktober 2022

Onze woning ziet er wederom tip top uit met de nieuwe kunststof kozijnen. Vaardig afgewerkt daarnaast.

- Robertus van de Berg

Volkomen geweldig!

27 september 2022

Onverwachts vergenoegd met mijn nieuwe kozijnen!

- Jeffrey Post

fantastisch

25 september 2022

Ongeacht de corona situatie is alles uitstekend verlopen en het eindresultaat is erg prima. We hebben niet gekozen voor de goedkoopste en zijn des te meer tevreden!

- Jeroen van den Heuvel

Uitgelichte kozijnspecialisten in Rohel

ZIC Weru

Molier 6
8521 MD Sint Nicolaasga
Nederland

0513 434 359
http://zic-weru.nl/

Balink Glas & Aluminium

Mercurius 20
8448 GX Heerenveen
Nederland

0513 622 488
http://balink.nl/

Kunststof Kozijnen Fabriek Heerenveen

Jousterweg 22
8447 RH Heerenveen
Nederland

0513 769 051
https://www.kkfh.nl/