Kunststof kozijnen Reutum

Heb jij behoefte aan een topper voor jouw kunststof kozijnen in Reutum?

Dan ben je op de goede plek.

Wij zorgen dat jij die zoekt naar Kunststof kozijnen Reutum verbonden wordt aan de partij die bij je past.

Het beste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle kozijnspecialisten uit Reutum – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2021 en verder.

Kunststof kozijnen Reutum nodig?

Nu kozijnspecialist offertes vergelijken

Kunststof kozijnen Reutum
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 52 reviews)
kozijnen_kunststof_offerte_houten_aluminium_vervangen_kosten
kozijnen_kunststof_offerte_houten_aluminium_vervangen_kosten
kozijnen_kunststof_offerte_houten_aluminium_vervangen_kosten
kozijnen kunstof offerte houten aluminium vervangen kosten
kozijnen kunstof offerte houten aluminium vervangen kosten
kozijnen kunstof offerte houten aluminium vervangen kosten
kozijnen kunstof offerte houten aluminium vervangen kosten

kunstof kozijnen kozijnspecialisten vergelijken

Vergelijken van prijzen voor kunststof kozijnen in Reutum gaat heel gemakkelijk zoals je ziet. Meestal ontvang je dezelfde dag nog reactie! We helpen niet alleen mensen in Reutum, maar in heel Nederland! Zo hebben wij huiseigenaren en ondernemers uit Enschede, Oldenzaal en Losser bijvoorbeeld ook geholpen aan een kozijnspecialist.

Waarom kunststof kozijnen Reutum

Een betaalbare en geschikte kozijnspecialist vinden in Reutum kan best een lastige zijn. Het is nu eenmaal niet geheel volgens standaarden om zomaar een installatiebedrijf binnen te lopen zonder eerder contact. Er zijn een aantal stappen om in je achterhoofd te houden wanneer je opzoek gaat naar een kozijnspecialist in Reutum. Wij vertellen je met alle plezier waar je aan moet denken!

Spring direct naar:

Kunststof kozijnen Reutum laten plaatsen

Er zijn vreselijk veel huishoudens in Reutum die behoefte zouden hebben aan nieuwe kozijnen voor bij hen in het woonhuis. Nu zijn er echter nogal wat opties wanneer het aankomt op het plaatsen van nieuwe kozijnen.

De meest voor de hand liggende beslissing indien je een bepaald budget in gedachten hebt wat niet al te hoog is zijn de kunststof kozijnen. Omdat nog niet iedereen bekend is met kunststof kozijnen plaatsen in Reutum hebben wij op deze site het een en ander op een rijtje gezet. Met deze info weet je later alles wat er te weten valt en kun je met een gerust hart een juiste keuze maken.

Wil je in plaats van kunststof kozijnen het liefste houten kozijnen of aluminium kozijnen? Ook specialisten hiervoor vindt je via Kozijnenkaart.nl!

Kunststof kozijnen voor jouw pand in Reutum

Vraag direct een offerte aan

Klik op ‘Vraag direct een offerte aan’ om drie offertes te krijgen van kozijnspecialisten uit Reutum die jou vrijblijvend zullen informeren over de beste aankoop van kunststof kozijnen.

Kozijnen vervangen Reutum – waarom nieuwe kozijnen aanleggen?

Er bestaat vaak een oorzaak waarom je kozijnen wilt vervangen in Reutum. Flink wat personen kiezen er vanuit een kostengedachte toch nog voor om hun bestaande kozijnen te blijven oplappen. Niettemin kan het absoluut uit om je kozijnen te vervangen in Reutum. Op termijn zijn de kosten minder hoog, scheelt het je in het onderhoud en daarmee ook de tijd die je eraan kwijt bent en het ziet er vaak ook nog eens flink wat beter uit.

Het belangrijkste voordeel van nieuwe kozijnen is het feit dat ze bevorderlijk zijn voor de isolatiewaarde van je woonhuis. Vooral bij oudere huizen waarin houten kozijnen geplaatst zijn kan er sprake zijn van onderliggende beschadiging aan het hout. Door deze beschadiging ontstaat er meestal tocht en aanvullende waterschade, waardoor er nog meer houtrot vormt. Door deze instroom van tocht kun je flinker moeten stoken om het huis warm te krijgen. Deze stookkosten gaan uiteraard verloren, de warmte blijft immers niet meer in huis hangen. Omdat kunststof kozijnen zo goed zijn voor je isolatie, kan je daarmee enorm veel geld besparen op je energiekosten. Het is dan ook slim om nieuwe kozijnen als een langdurige belegging te zien.

Desalniettemin is dit niet het enige voordeel wat je kunt ervaren indien je ervoor kiest om kozijnen te laten vervangen in Reutum. Nieuwe kozijnen zorgen meestal namelijk ook voor een veel strakkere en frissere uitstraling van je woonhuis. Dat is aangenaam, want je wilt uiteraard een huis wat er zo mooi mogelijk uit ziet. Ook met oog op een aankomende verkoop zullen nieuwe kozijnen verstandig zijn. Zo is het mogelijk dat de meerwaarde van de woning zal stijgen door het aanleggen van de nieuwe kozijnen. Mocht je ooit van plan zijn om te verhuizen dan zul je hierdoor in staat zijn om meer geld te krijgen bij de verkoop van je pand. Kozijnen vervangen in Reutum is dus in talrijke opzichten een uitstekende keuze!

Ben je op zoek naar meer informatie? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kozijnen vervangen.

Meer informatie over het (laten) vervangen van je kozijnen?

Meer informatie over kozijnen laten vervangen

Klik op de knop om alles te weten te komen over het (laten) vervangen van je kozijnen.

Kozijnen Reutum – zelf installeren of uitbesteden?

Wanneer je een beetje slim bent met het klussen in huis, kun je ervoor gaan om je kozijnen in Reutum zelf te installeren. Maar eigenlijk raden we je aan om het toch uit te besteden. Dit heeft vele beweegredenen:

 • Zelf doen kost over het algemeen veel tijd
 • Zelf doen kost relatief meer, vanwege onvoorzien restmateriaal of fouten
 • De kans op fouten is groter dan wanneer je het uitbesteedt
 • Een specialist heeft ook kennis van isolatie en onderhoud
 • Afwijkingen op recht-toe-recht-aan kan voor grote problemen en lekkages zorgen

Bovendien zal een vakman over het algemeen garantie op zijn of haar bezigheden aanbieden. Dat garandeert niet enkel dat de werkzaamheden naar behoren worden volbracht maar ook dat je bij toekomstige mogelijke zorgen verzekerd bent van hulp en daarom erg lang kunt genieten van je mooie nieuwe kozijnen.

Een kozijnspecialist, het woord zegt het al, is de expert op het gebied van de laatste ontwikkelingen in kozijnen, waardoor je constant het nieuwste aanbod kunt bekijken. Denk hierbij niet alleen aan de kozijnen zelf maar ook aan tinten, bescherming en de methode van bevestiging. Het helpt dan als een expert met je meedenkt plus je adviseert, zodat je tot een fantastisch resultaat komt.

Kunststof kozijnen installeren? Schakel dan een expert in! Enkel dan ben je verzekerd van het mooiste resultaat en weet je zeker dat daar geen beschadigingen ontstaan aan het nieuwe kozijn of aan de voorgeve. Met een kozijnspecialist in de arm krijg je sowieso garantie op de kozijnen, het werk en overige producten. Deze garantie vervalt meestal als je zelf de kunststof kozijnen gaat plaatsen.

Alle kunststof kozijnen specialisten uit Reutum

Bekijk ook hout- en aluminium kozijnspecialisten uit

Gemiddelde kosten voor kunststof kozijnen Reutum

Hoeveel kunststof kozijnen kosten is afhankelijk van een tal verscheidene factoren. Je keuzes hebben ook invloed op de kunststof kozijnen prijs. Welk type kozijn wil je bijvoorbeeld? Het type raam (bijv. kiep of een vast raam) is bovendien van invloed op de prijs. En het type grondstof (kunststof soort) en de soort ramen zijn tevens van invloed.

Laten we opsommen welke aangelegenheden je aan moet denken die tezamen de kosten beïnvloeden:

 • Het soort raamkozijn
 • De montagekosten
 • De beglazing die je kiest
 • Het hang- en sluitwerk
 • Voorrij- en afvoerkosten

Tip: Denk eens aan isolatieglas! Dan profiteer je van een verlaagd btw-tarief. Je betaalt slechts 9% btw over de beglazing. Tevens heb je mogelijk recht op isolatiesubsidie! Wel moet je hiervoor investeren in een tweede energiebesparende maatregel.

De gemiddelde prijzen voor kunststof kozijnen (vast raam, 60×60 centimeter) gaan vanaf 350 euro, inclusief beglazing en het installeren van de kozijnen. Voor een kunststof kozijn bij een kiepraam (draairaam) van dezelfde formaten beginnen de bedragen vanaf 445 euro (ook inclusief beglazing en montage). Voor een valraam van 50×40 centimeter beginnen de kunststof kozijnen kosten rond de €285,-.

De soort ramen en wijze van installeren dragen bij aan de hoogte van de tarieven. Een kunststof kozijn plus installatie zit circa op gemiddeld 250 euro. De ramen daarnaast beginnen tussen de 100 en 200 euro. Dit betreffen dan standaard HR++ ramen. Kies je voor HR+ of HR+++ glas dan liggen de kosten van kunststof kozijnen Reutum toch hoger of lager.

Soort kozijnAfmetingen (in cm)Prijs raamkozijnPrijs glas (HR++ glas)Prijs montageTotaalkosten
Vast raam60 x 60€100,-€25,-Vanaf €225,-Vanaf €350,-
120 x 80€130,-€50,-Vanaf €600,-Vanaf €780,-
Draai-/kiepraam60 x 60€200,-€20,-Vanaf €225,-Vanaf €445,-
120 x 80€290,-€40,-Vanaf €600,-Vanaf €930,-
Valraam50 x 40€130,-€30,-Vanaf €125,-Vanaf €285,-
100 x 80€220,-€50,-Vanaf €500,-Vanaf €770,-

Wil je meer weten over de kosten van nieuwe kozijnen? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kosten kunststof kozijnen.

Direct inzicht in de kosten van kunststof kozijnen?

Ik wil inzicht in de kosten van kunststof kozijnen

Klik op de knop om meer te leren over hoe de prijzen en kosten rondom kunststof kozijnen worden opgebouwd.

Tips voor lagere kunststof kozijnen prijzen

Je hebt nu een tamelijk beeld bij de prijzen van kunststof kozijnen. Wat je nog niet weet is dat er gevarieerde manieren zijn waarop je in staat bent om substantieel wat geld te bezuinigen op jouw aankoop. Hiervoor kun je kijken naar subsidies. Op kozijnen zelf zitten geen subsidies tegenwoordig. Wel kun je bij isolatieglas, en nog een aanvullende energiebesparende maatregel, een subsidie accepteren. Lees meer via rvo.nl.

Bovendien is het denkbaar dat er in jouw gemeente of provincie een plaatselijke subsidie wordt aangeboden voor het vernieuwen van kozijnen of beglazing. Of dit in jouw woonplaats alsmede het geval is controleer je eenvoudig via energiesubsidiewijzer.nl.

Wil je alles weten over de prijzen van kunststof kozijnen? Regel vrijblijvend een offerte via onze pagina over offerte kunststof kozijnen.

Wil je graag gratis en vrijblijvend meerdere offertes ontvangen?

Vraag direct offertes kunststof kozijnen aan!

Klik op bovenstaande knop om op je gemak meerdere gekwalificeerde kozijnspecialisten met elkaar te vergelijken en bespaar vandaag nog.

Houten kozijnen Reutum – je allereerste alternatief

Houten kozijnen Reutum, voor velen een eersteklas alternatief. Voor veel mensen gaat er niks boven een natuurlijke materiaalsoort als hout. Niets kan de warme en sfeervolle uitstraling van hout evenaren. Maar er zijn nog enkele aspecten belangrijk bij de beslissing voor houten kozijnen in Reutum. Wij zullen hieronder de eigenschappen van houten kozijnen doorspreken en je adviseren over alle mogelijkheden.

We haalden het eerder al aan: de warme en sfeervolle uitstraling. Maar daar kunnen we nog een schepje bovenop doen, want houten kozijnen zijn in ieder geval over het algemeen uniek. Geen plank of stuk hout ziet er precies gelijk uit als de ander. Maar hout heeft nog meerdere goede kenmerken. Hout is van zichzelf een isolerend product.

Hout zorgt dus niet alleen voor een warme uitstraling, maar helpt ook om de warmte in de woning te behouden! Een ander fundamenteel aandachtspunt is dat houten kozijnen geleverd en gemonteerd kunnen worden met de nodige maatregelen tegen inbraak. Ze dragen dus ook nog eens bij aan de beveiliging in en rondom je woonhuis.

Indien je de keus hebt gemaakt voor houten kozijnen in Reutum, is de eerstvolgende keuze welke houtsoort je wilt gebruiken. Er bestaan verscheidene mogelijkheden. Houd bij het kiezen van de juiste houtsoort rekening met de deugdelijkheid, het onderhoud dat het vergt en de duurzaamheid. Zoals gezegd is de duurzaamheidsklasse van belang. Er zijn vijf verschillende duurzaamheidsklassen. Hout dat tot klasse 1 behoort, is het meest duurzaam. Let erop dat het hout een FSC-keurmerk heeft. Zo ben je verzekerd van hout wat ontstaat uit gezond bosbeheer. Veelgebruikte houtsoorten voor kozijnen zijn afzelia, meranti, merbau, grenen en lariks.

Het voornaamste voordeel van houten kozijnen is dat je ze naar je wensen kunt aanpassen. Uiteraard staan ze goed bij klassieke en landelijke woningen, maar ook moderne bouwstijlen gaan aardig samen met houten kozijnen. Dat heeft ermee te maken dat hout geschilderd kan worden in elke gewenste kleur. Mocht het hout om wat voor reden aangetast raken, dan kan het gemakkelijk gerepareerd worden. Je hebt er dus lang plezier van! Verder zijn ze passend voor alle soorten raamkozijnen: voor gewone raamkozijnen, schuiframen en -puien en draaikiepramen. Ook voor de kozijnen van je dakkapel is hout een uitstekende materiaalsoort.

Wil je liever houten kozijnen in Reutum?

Informatie over houten kozijnen

Klik op bovenstaande knop om meer informatie te vinden over het laten plaatsen van houten kozijnen.

Aluminium kozijnen Reutum – het tweede alternatief

Het is bovendien een optie om te kiezen voor aluminium kozijnen in Reutum. Met de geschikte aluminium kozijnen in Reutum heb je echt kwaliteit in handen. Ze zijn in alle types en maten beschikbaar. Het is dan ook echt een verkeerde aanname dat je begrensd bent tot de saaiere soorten kleuren of uitstraling. Maar je kunt aluminium tegenwoordig in bijna elke kleur krijgen. En je hoeft ze ook nog eens niet te schilderen, zoals je met bijvoorbeeld houten kozijnen wel moet doen. Er worden namelijk speciale technieken gebruikt om te zorgen voor een prachtig resultaat. De aluminium kozijnen in Reutum staan bekend om hun hoge isolatie. Staat duurzaamheid hoog in het vaandel? Overweeg dan zeker aluminium kozijnen. De hoge isolatie maakt het daadwerkelijk mogelijk om flink wat kosten te besparen voor jouw energierekening. Dat maakt aluminium kozijnen dan ook tot een prima investering.

Ben je verscheidene materialen aan het vergelijken voor je kozijnen in Reutum? Overweeg dan eens voor aluminium te gaan. Aluminium raamkozijnen zijn bij menig kozijnen bedrijf voorhanden, en het materiaal vormt een goede keuze met vele voordelen. We zetten de grootste voordelen even voor je op een rij:

 • Eigentijds uiterlijk voor je kozijn
 • Milieuvriendelijke materiaalsoort
 • Geen rotting, roest en vochtopname voor je kozijnen in Reutum
 • Uiterst duurzame stofsoort
 • Kozijn behoeft weinig onderhoud
 • Goede isolatie
 • Aantrekkelijke tariefstellingen
Wil je liever aluminium kozijnen laten plaatsen?

Informatie over aluminium kozijnen

Klik op bovenstaande knop om meer informatie te vinden over het laten plaatsen van aluminium kozijnen.

Offerte voor kunststof kozijnen laten plaatsen in Reutum

Als het goed is heb je dankzij van dit artikel al een beter beeld over wat je kunt verwachten bij kunststof kozijnen laten aanbrengen in Reutum. Simpel in onderhoud, aantrekkelijk om te zien en ze gaan zeer lang mee. Door onze internetpagina is het een optie om diverse offertes te krijgen. Je hebt dus snel inzicht in de onkosten die je moet maken.

Voor je het weet ben je voorzien van nieuwe kozijnen die volkomen voldoen aan je wensen. Zorg ervoor dat je bij de aanvraag de juiste gegevens meegeeft. Wanneer je duidelijk bent in je verzoek is de kans veel groter dat de offerte helemaal op maat kan worden gemaakt. Met je nieuwe kozijnen ben je gegarandeerd van jarenlang plezier van je nieuwe kunststof kozijnen in Reutum.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Theodoor Fortuyn Theodoor Fortuyn
Customer Succes manager bij kozijnenkaart.nl
Kunststof kozijnen94%
Houten kozijnen90%
Vervangen kozijnen97%
Ik help je graag!

Veelgestelde vragen over kozijnspecialisten uit

Reutum

Er zijn diverse voordelen aan kunststof kozijnen. Denk aan weerbestendigheid, duurzaamheid (en milieuvriendelijk), weinig onderhoud en makkelijk schoon te houden. Zijn er dan ook nadelen? Een paar, maar in alle eerlijkheid, deze zijn meestal relatief! Dit kun je lezen op onze pagina kunststof kozijnen.

De prijsopbouw van kunststof kozijnen in Reutum kun je als volgt kort samenvatten: Installatiekosten 45%, Materiaalkosten 45% en 10% overige (sloop en montage) kosten. Gemiddeld kun je voor een snelle berekening uitgaan van gemiddeld 725 euro per m2 (raam), inclusief glas, montage en btw. Natuurlijk hangt dit van diverse factoren af en hebben we dit voor je uiteen gezet voor meer inzicht in deze kosten.

kozijnenkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle kozijnspecialisten in Nederland. Wij zien welke kozijnspecialisten beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie kozijnspecialisten waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van kozijnspecialisten uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Beste kozijnenspecialist in Reutum

Onder de indruk!

21 september 2021

Bizar hoe snel en soepel de installatie ging, wat een vakwerk! De kozijnen stralen luxe uit! Dankzij kozijnenkaart totaal tevreden!

- Jan Vermeulen

Mooie kozijnen

17 september 2021

Door kozijnenkaart bezitten we nu mooie kozijnen. Vakkundige lui bij plaatsing.

- Marianne de Graaf

Uiterst gelukkig

9 september 2021

Ik ben content. We hebben 5 kozijnen laten vervangen. Het ging snel. Het afwerken kostte wat langer dan gedacht, door onvoorziene omstandigheden. Deze zijn netjes opgepakt met ons in overleg en het ziet er zo prima uit. We hebben ondanks dat geen meerkosten gekregen, echt top service.

- Joost Dekker

Super resultaat

31 augustus 2021

Had niet verwacht dat ik zo zou kunnen genieten van mijn nieuwe raamkozijnen!

- Deborah Schouten

Netjes afgewerkt

24 augustus 2021

uiterst blij hoe de afwerking is afgehandeld.. En dat tegen een mooie prijs dankzij het vergelijken van de offertes.

- Marieke van de Velden

Probleemloos

22 augustus 2021

De kunststof kozijnen verwerkt in ons huis zijn geworden. Gezellig even koffie en dan snel aan het werk. Geheel is keurig gedaan en achteraf alles uitgelegd. Er stonden 3 dagen ingepland voor de constructie maar ze waren na 2 dagen al klaar. De aanbieding van hun was al keurig en nu door arbeid mindering nog minder kosten kwijt. content dus.

- Bastiaan de Graaf

erg gelukkig

12 augustus 2021

We hadden enkele vragen door de offerte. Uiteindelijk uiterst tevreden met de verduidelijking. De datum van installatie was fijn in overleg. uiterst blij dus!

- Anouk van der Meer

Klantvriendelijke benadering

8 augustus 2021

We hebben offertes aangevraagd via hier en daarna snel een datum kunnen prikken. De kerels hadden niet enkel kennis van zaken maar hebben ons tevens subjectief laten snappen dat we beter voor andere kozijnen konden gaan dan we vooraf wilden. Prima service.

- Rogier de Jong

Niet uitsluitend afspraak is afspraak maar bovendien

29 juli 2021

Blij want uiterst mooi geworden en de afspraken die we maakte worden nagekomen.

- Annemarie Bos

Uitgelichte kozijnspecialisten in Reutum

Proline Design

De Ossenboer 28
7547 SJ Enschede
Nederland

053 478 4553
http://www.prolinedesign.nl/

Veldhuis & Visschedijk

17,
Langelermaatweg 197
7553 JH Hengelo

074 851 7625
http://www.veldhuisvisschedijk.nl/

Alubouw Hengelo

Wegtersweg 44
7556 BR Hengelo
Nederland

074 243 3326
http://www.alubouwhengelo.nl/