Kunststof kozijnen Poppenwier

Wil jij een professionele kozijnspecialist in Poppenwier die bij jou verder kan helpen?

Lees dan vooral verder.

Wij zorgen dat jij die zoekt naar Kunststof kozijnen Poppenwier verbonden wordt aan een kozijnspecialist die bij je past.

Het beste gedeelte?

Kozijnenkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle vakkundigen uit Poppenwier – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2022 en verder.

Kunststof kozijnen Poppenwier nodig?

Laat je snel helpen

Kunststof kozijnen Poppenwier
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 80 reviews)
kozijnen_kunststof_offerte_houten_aluminium_vervangen_kosten
kozijnen_kunststof_offerte_houten_aluminium_vervangen_kosten
kozijnen_kunststof_offerte_houten_aluminium_vervangen_kosten
kozijnen kunstof offerte houten aluminium vervangen kosten
kozijnen kunstof offerte houten aluminium vervangen kosten
kozijnen kunstof offerte houten aluminium vervangen kosten
kozijnen kunstof offerte houten aluminium vervangen kosten

kunstof kozijnen kozijnspecialisten vergelijken

Vergelijken van prijzen voor kunststof kozijnen in Poppenwier gaat heel gemakkelijk zoals je ziet. Meestal ontvang je dezelfde dag nog reactie! We helpen niet alleen mensen in Poppenwier, maar in heel Nederland! Zo hebben wij huiseigenaren en ondernemers uit Heerenveen, Sneek en Bolsward bijvoorbeeld ook geholpen aan een kozijnspecialist.

Waarom kunststof kozijnen Poppenwier

Het zoeken van een geschikte en natuurlijk een betaalbare kozijnspecialist in Poppenwier is nog niet zo makkelijk als dat je zou denken. Het is nu eenmaal niet geheel volgens standaarden om zonder uitnodiging een installatiebedrijf binnen te stappen zonder eerder contact. Er zijn enkele belangrijke stappen die je zult moeten volgen om er helemaal zeker van te zijn dat je uiteindelijk een kozijnspecialist uit Poppenwier vindt die hart heeft voor jouw project. Wij vertellen je graag wat je moet onthouden!

Spring direct naar:

Kunststof kozijnen Poppenwier laten plaatsen

Je bent logischerwijs niet iedere dag bezig met het installeren van nieuwe kunststof kozijnen in Poppenwier. Vandaar dat een specialist voor jouw kunststof kozijnen in Poppenwier zo van belang is. Een deskundige hoeft niet per definitie duur te zijn, als je maar weet waar je naar op zoek moet gaan.

Om kunststof kozijnen in Poppenwier te laten aanleggen, kun je beter niet voor de eerste de beste generalist kiezen. Het is beter om het uit te besteden aan een expert die verstand van zaken heeft. Een sterkere vorm van verzekering en kwaliteit is vrijwel niet denkbaar. Je wilt natuurlijk hoofdzakelijk kunnen genieten van je nieuwe kunststof kozijnen in Poppenwier, in plaats van met zorgen of buikpijn achter te blijven.

Het aanbrengen van kunststof kozijnen in Poppenwier is een ecologische investering in je woning. Je profiteert van een geweldige isolatie, een lange levensduur en miniem onderhoud. Verder zijn kunststof kozijnen goedkoop, waardoor het voor ieder budget geschikt is. Op zoek naar een kozijnspecialist?

Op deze site lees je waarom kunststof kozijnen installeren een goed idee is! Je vindt meer info over de vele voordelen en leest wat kunststof kozijnen kosten. Uiteraard vindt je hier ook tips en lees je waar je op moet letten bij het vinden van een kozijnspecialist.

Liever overige kozijnen, zoals houten kozijnen of aluminium kozijnen? Ook professionals daarvoor vindt je via Kozijnenkaart.nl!

Kunststof kozijnen voor jouw pand in Poppenwier

Vraag direct een offerte aan

Klik op ‘Vraag direct een offerte aan’ om drie offertes te krijgen van kozijnspecialisten uit Poppenwier die jou vrijblijvend zullen informeren over de beste aankoop van kunststof kozijnen.

Kozijnen vervangen Poppenwier – waarom nieuwe kozijnen aanleggen?

Er bestaat veelal een reden waarom je kozijnen wilt vervangen in Poppenwier. Het kan een kostbare kwestie zijn en er zijn nog altijd personen die liever gaan voor het om de zo veel jaar onderhouden van de bestaande kozijnen. Evengoed kan het geheid uit om je kozijnen te vervangen in Poppenwier. Het scheelt je op termijn in de onkosten, het onderhoud, een tijdsinvestering en het ziet er ook nog eens schitterend uit.

Ook niet te onderwaarderen is de portie isolatievoordelen die nieuwe kozijnen bieden aan je woonhuis. Vooral bij oudere woningen met houten kozijnen is er gedurende de jaren doorgaans flink wat schade ontstaan. Deze schade heeft als gevolg dat tocht zijn intrede kan maken in je verblijf. Vanwege deze instroom van tocht zal je meer moeten stoken om het huis warm te krijgen. Deze stookkosten gaan uiteraard verloren, de warmte blijft tenslotte niet meer in huis hangen. Omdat kunststof kozijnen zo goed zijn voor je isolatie, zal je hiermee heel veel geld bezuinigen op je energiekosten. Zie het dan ook daadwerkelijk als een investering in je pand zelf.

Maar als je kozijnen laat vervangen in Poppenwier zijn er nog enkele voordelen. Nieuwe kozijnen zorgen normaliter namelijk ook voor een veel strakkere en frissere uitstraling van je woonhuis. Dat is aangenaam, want je wilt logischerwijs een verblijf wat er zo mooi mogelijk uit ziet. Maar ook voor derden kan deze nieuwe uitstraling voordelen met zich meebrengen. Nieuwe kozijnen werken immers doorgaans waardevermeerderend. Mocht je ooit van plan zijn om te verhuizen dan kun je daardoor in staat zijn om meer geld te krijgen bij de verkoop van je woning. Kozijnen vervangen in Poppenwier is dus in vele opzichten een uitstekende keuze!

Ben je op zoek naar meer informatie? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kozijnen vervangen.

Meer informatie over het (laten) vervangen van je kozijnen?

Meer informatie over kozijnen laten vervangen

Klik op de knop om alles te weten te komen over het (laten) vervangen van je kozijnen.

Kozijnen Poppenwier – zelf aanbrengen of uitbesteden?

Wanneer je een beetje slim bent met het klussen in huis, kun je ervoor gaan om je kozijnen in Poppenwier zelf te plaatsen. Toch raden wij ten zeerste af om dat te doen. Dit heeft enkele argumenten:

 • Zelf doen kost over het algemeen veel tijd
 • Zelf doen kost relatief meer, vanwege onvoorzien restmateriaal of fouten
 • De kans op fouten is groter dan wanneer je het uitbesteedt
 • Een specialist heeft ook kennis van isolatie en onderhoud
 • Afwijkingen op recht-toe-recht-aan kan voor grote problemen en lekkages zorgen

Verder loop je geen garantie mis als je kiest voor een kozijnspecialist. Daarom ben je dus niet exclusief verzekerd van een klus die top wordt uitgevoerd en er op het moment zelf goed uit ziet, echter ben je ook verzekerd voor een toekomstige aanpassing waar je nog talloze jaren plezier van zult hebben.

Een kozijnspecialist, het woord zegt het reeds, is de kenner op het gebied van de laatste ontwikkelingen in kozijnen, waardoor je doorlopend het nieuwste aanbod kunt bekijken. Niet enkel materiaal, doch ook kleuren, isolatiewaarden en soorten bevestiging variëren enorm. Bij uitstek is dit een van de flinke voordelen om een kozijnspecialist in de arm te nemen, zodat je pand binnenkort een prachtige nieuwe uitstraling krijgt.

Kunststof kozijnen plaatsen? Schakel dan een expert in! Zo weet je zeker dat je het mooiste resultaat krijgt en dat de werkzaamheden netjes worden verricht, zonder beschadigingen of slordige afwerking. Met een kozijnspecialist in de arm ontvang je praktisch altijd garantie op de kozijnen, het werk en overige producten. Ga je eigenhandig klussen, vervalt deze garantie meestal.

Alle kunststof kozijnen specialisten uit Poppenwier

Bekijk ook hout- en aluminium kozijnspecialisten uit

Gemiddelde kosten voor kunststof kozijnen Poppenwier

Hoeveel kunststof kozijnen kosten is afhankelijk van een tal verscheidene factoren. Je keuzes hebben ook invloed op de kunststof kozijnen prijs. Heb je een gedachte van het model kunststof kozijn? Het type raam (bijv. kiep of een vast raam) is ook van invloed op de tarieven. En het type grondstof (kunststof soort) en de type ramen zijn ook van invloed.

Hieronder leggen we uit welke factoren de kosten van kunststof kozijnen beïnvloeden.

 • Het soort raamkozijn
 • De montagekosten
 • De beglazing die je kiest
 • Het hang- en sluitwerk
 • Voorrij- en afvoerkosten

Tip: Laat je nieuwe kunststof kozijnen plaatsen met isolatieglas? Je krijgt dan namelijk een verlaagd btw-tarief. In plaats van 21% btw, betaal je maar 9% btw over deze ramen. Tevens heb je mogelijk recht op isolatiesubsidie! Hier kom je al voor in aanmerking als je twee energiebesparende maatregelen in huis hebt.

De kunststof kozijnen prijzen voor een vast raam van 60×60 centimeter starten bij €350,-, incluis beglazing en montage. Voor een kunststof kozijn bij een kiepraam (draairaam) van dezelfde afmetingen starten de prijzen vanaf 445 euro (tevens inclusief beglazing en montage). Voor een valraam van 50×40 centimeter beginnen de kunststof kozijnen kosten rond de €285,-.

De categorie ramen en manier van installeren dragen bij aan de hoogte van de kosten. De montage van een kunststof kozijn voor een raam van 60×60 centimeter kost ruwweg €250,- (kozijn & montage) en de beglazing begint vanaf gemiddeld €100,- tot €200,-. Hiermee gaat het om standaard HR++ beglazing. Wil je aanvullende of geringer isolatie dan HR++ (dus HR+ of HR+++ glas) dan zijn de tarieven natuurlijk hoger of lager.

Soort kozijnAfmetingen (in cm)Prijs raamkozijnPrijs glas (HR++ glas)Prijs montageTotaalkosten
Vast raam60 x 60€100,-€25,-Vanaf €225,-Vanaf €350,-
120 x 80€130,-€50,-Vanaf €600,-Vanaf €780,-
Draai-/kiepraam60 x 60€200,-€20,-Vanaf €225,-Vanaf €445,-
120 x 80€290,-€40,-Vanaf €600,-Vanaf €930,-
Valraam50 x 40€130,-€30,-Vanaf €125,-Vanaf €285,-
100 x 80€220,-€50,-Vanaf €500,-Vanaf €770,-

Wil je meer weten over de kosten van nieuwe kozijnen? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kosten kunststof kozijnen.

Direct inzicht in de kosten van kunststof kozijnen?

Ik wil inzicht in de kosten van kunststof kozijnen

Klik op de knop om meer te leren over hoe de prijzen en kosten rondom kunststof kozijnen worden opgebouwd.

Tips voor lagere kunststof kozijnen prijzen

Bezuinigen op kunststof kozijnen? De grondstoffen voor kunststof kozijnen zijn goedkoper in vergelijking tot staal of aluminium. Tevens zijn er verschillende manieren om meer te bezuinigen op de prijzen.

Tips om te bezuinigen:

 • Kies voor vaste ramen in plaats van val- of draai-/kiepramen. Deze zijn goedkoper.
 • Ga voor een eenvoudige stijl in een goedkope kleur. Kunststof kozijnen met folie zijn vaak iets duurder.
 • Schakel een kozijnenspecialist uit Poppenwier in. Hoe dichterbij hoe beter, want dan zijn de voorrijkosten zo laag mogelijk.
 • Vergelijk de prijzen van meerdere specialisten en kies de vakman met het beste aanbod. Zo bespaar je tot wel 40% op de kostprijs.

Worden er subsidies mogelijk voor de duurzame investering in kunststof kozijnen? Op dit moment is er geen landelijke subsidie. Je kunt daarentegen wel een subsidie krijgen voor het plaatsen van isolatieglas. Een bepaling hiervoor is dat je ernaast nog investeert in tenminste één andere energiebesparende voorziening. Meer hierover lees je op rvo.nl.

Je kunt ook controleren of er in jouw regio (gemeente of provincie) een plaatselijke subsidie beschikbaar is voor deze type energiebesparende maatregelen via kunststof kozijnen. Of dit in jouw woonplaats tevens het geval is, controleer je eenvoudig via energiesubsidiewijzer.nl.

Wil je alles weten over de prijzen van kunststof kozijnen? Regel vrijblijvend een offerte via onze pagina over offerte kunststof kozijnen.

Wil je graag gratis en vrijblijvend meerdere offertes ontvangen?

Vraag direct offertes kunststof kozijnen aan!

Klik op bovenstaande knop om op je gemak meerdere gekwalificeerde kozijnspecialisten met elkaar te vergelijken en bespaar vandaag nog.

Houten kozijnen Poppenwier – je allereerste alternatief

Voor velen zijn houten kozijnen in Poppenwier een voortreffelijk alternatief op kunststof kozijnen. Voor veel mensen gaat er niets boven een natuurlijke materiaalsoort als hout. Niets zal de warme en sfeervolle uitstraling van hout evenaren. Maar er zijn nog meerdere aspecten van belang bij de beslissing voor houten kozijnen in Poppenwier. We zullen hieronder de eigenschappen van houten kozijnen doorspreken en je informeren over alle opties.

We haalden het eerder al aan: de warme en sfeervolle uitstraling. Maar hier kunnen we nog een schepje bovenop doen, want houten kozijnen zijn in ieder geval altijd uniek. Geen lat of stuk hout ziet er exact hetzelfde uit als de ander. Maar bovendien zijn er nog andere overwegingen om voor hout te gaan. Hout is van zichzelf een isolerend product.

Hout zorgt dus niet alleen voor een warme uitstraling, maar helpt in ieder geval om de warmte in het woonhuis te behouden! Houten kozijnen kunnen ook nog eens zo aangebracht worden dat ze als anti-inbraak ingezet kunnen worden. Je houten kozijnen dragen zo in ieder geval bij tot een veilige woning.

Kies je voor houten kozijnen in Poppenwier, dan moet je tevens nog voor een houtsoort kiezen. Ook hierin is de keuze weer eindeloos. Houd bij het kiezen van de geschikte houtsoort rekening met de deugdelijkheid, het onderhoud dat het vergt en de duurzaamheid. Hout kan onderverdeeld worden in vijf duurzaamheidsklassen. Hout dat tot klasse 1 behoort, is het meest duurzaam. Let erop dat het hout een keurmerk van FSC heeft. Zo ben je gegarandeerd van hout wat ontstaat uit gezond bosbeheer. Veelgebruikte houtsoorten voor kozijnen zijn afzelia, meranti, merbau, grenen en lariks.

Het fijne van houten kozijnen is dat ze af te stemmen zijn op iedere soort huis. Ze zijn zeer geschikt voor landelijke en klassieke huizen, maar passen ook goed in modernere bouwstijlen. Dat komt omdat hout in iedere gewenste kleur geverfd kan worden. Mocht het hout om wat voor reden beschadigd raken, dan kan het makkelijk gerepareerd worden. Je hebt er dus lang plezier van! Ook zijn ze geschikt voor alle soorten raamkozijnen: voor gewone raamkozijnen, schuiframen en -puien en draaikiepramen. Ook voor de kozijnen van je dakkapel is hout een uitstekende materiaalsoort.

Wil je liever houten kozijnen in Poppenwier?

Informatie over houten kozijnen

Klik op bovenstaande knop om meer informatie te vinden over het laten plaatsen van houten kozijnen.

Aluminium kozijnen Poppenwier – het tweede alternatief

Aluminium kozijnen in Poppenwier zijn een uitstekend tweede alternatief op kunststof kozijnen. Wil je dat een specialist de aluminium kozijnen aanlegt? Bespaar dan flink geld door direct nog een offerte aan te vragen. Er zijn namelijk genoeg kundige bedrijven om jou te helpen aan aluminium kozijnen in Poppenwier te komen.

Wij beloven dat ieder bij ons aangesloten kozijnen bedrijf streeft naar een hoge klanttevredenheid en aantrekkelijke prijzen. Ben je benieuwd naar tarieven voor aluminium kozijnen in Poppenwier? Onze kozijn specialisten uit Poppenwier informeren en adviseren je graag. Vraag je bij ons offertes aan voor aluminium kozijnen in Poppenwier? Dan weet je zeker dat je niet te veel betaalt! Bespaar tot maar liefst 40% op je kosten!

Ben je diverse materialen aan het vergelijken voor jouw kozijnen in Poppenwier? Overweeg dan eens voor aluminium te gaan. Ze zijn bij de meeste kozijn specialisten beschikbaar en hebben een aantal belangrijke voordelen. We zetten de grootste voordelen even voor je op een rij:

 • Eigentijds uiterlijk voor jouw kozijn
 • Milieuvriendelijke materiaalsoort
 • Geen rotting, roest en vochtopname voor je kozijnen in Poppenwier
 • Uiterst duurzame stofsoort
 • Kozijn behoeft minder onderhoud
 • Goede isolatiewaarde
 • Aantrekkelijke kosten

Wil je een degelijk materiaal? Ga dan voor aluminium kozijnen. Deze stof vertoont namelijk geen rottingsproces en roest niet, waardoor het uiterlijk van je raamkozijnen ook na een lange tijd heel mooi blijft. Omdat het materiaal daarnaast niet elektrostatisch is, heb je geen last van vervelende dingen als viezigheid en stof. Bovendien hoef je je kozijnen – zeker de eerste jaren – niet tot nauwelijks te voorzien van onderhoud. Omdat aluminium geen vocht opneemt, is het een zeer geschikte materiaalsoort om te gebruiken.

Niet alleen kies je met een aluminium kozijn voor een sterk kozijntype, je draagt tevens jouw steentje bij aan het behoud van het milieu. Aluminium is een onuitputtelijke grondstof, die men kan blijven gebruiken zonder dat dit het milieu schade toebrengt. Een klimaatneutrale woonomgeving komt dus met je hulp dichterbij. De stof soort gaat daarnaast jaren mee, omdat het een enorm robuust karakter heeft. Hierbij kies je dus voor duurzaamheid, milieuvriendelijkheid én een sterke materiaalsoort.

Wil je liever aluminium kozijnen laten plaatsen?

Informatie over aluminium kozijnen

Klik op bovenstaande knop om meer informatie te vinden over het laten plaatsen van aluminium kozijnen.

Offerte voor kunststof kozijnen laten installeren in Poppenwier

Je hebt ondertussen een goed en totaal beeld gekregen van de verwachtingen rondom kunststof kozijnen laten zetten in Poppenwier. Makkelijk in onderhoud, aantrekkelijk om te zien en ze gaan enorm lang mee. Middels onze site is het mogelijk om enkele offertes te krijgen. Deze offertes stellen je in staat om gelijk te zien aan wat voor tarieven je moet denken voor het aanleggen van de kozijnen.

Voor je het weet ben je voorzien van nieuwe kozijnen die perfect voldoen aan je wensen. Let er wel even op dat je dus bij de aanvraag goed aangeeft wat je voor ogen hebt. Indien je duidelijk bent in je verzoek is de kans veel groter dat de offerte helemaal op maat kan worden gemaakt. Met je nieuwe kozijnen ben je verzekerd van jarenlang genot van je nieuwe kunststof kozijnen in Poppenwier.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Theodoor Fortuyn Theodoor Fortuyn
Customer Succes manager bij kozijnenkaart.nl
Kunststof kozijnen94%
Houten kozijnen90%
Vervangen kozijnen97%
Ik help je graag!

Veelgestelde vragen over kozijnspecialisten uit

Poppenwier

Er zijn diverse voordelen aan kunststof kozijnen. Denk aan weerbestendigheid, duurzaamheid (en milieuvriendelijk), weinig onderhoud en makkelijk schoon te houden. Zijn er dan ook nadelen? Een paar, maar in alle eerlijkheid, deze zijn meestal relatief! Dit kun je lezen op onze pagina kunststof kozijnen.

De prijsopbouw van kunststof kozijnen in Poppenwier kun je als volgt kort samenvatten: Installatiekosten 45%, Materiaalkosten 45% en 10% overige (sloop en montage) kosten. Gemiddeld kun je voor een snelle berekening uitgaan van gemiddeld 725 euro per m2 (raam), inclusief glas, montage en btw. Natuurlijk hangt dit van diverse factoren af en hebben we dit voor je uiteen gezet voor meer inzicht in deze kosten.

kozijnenkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle kozijnspecialisten in Nederland. Wij zien welke kozijnspecialisten beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie kozijnspecialisten waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van kozijnspecialisten uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Beste kozijnenspecialist in Poppenwier

Geweldig geholpen via kozijnenkaart

12 november 2022

Wist even niet waar ik een expert kon vinden die vakkundig was. Door kozijnkaart is dit gelukt. Geweldige kozijnen nu!

- Manon de Bruijn

vertrouwd advies

2 november 2022

We werden kritisch begeleid en kregen helder advies toen we vragen hadden.

- Ilse Vos

prima kozijnen

29 oktober 2022

Mooie kunststof kozijnen laten plaatsen na een offerte via kozijnenkaart. De vakmannen waren uiterst bekwaam.

- Daniëlle van de Brink

Heldere uitleg ontvangen en uiterst verblijd met het resultaat.

22 oktober 2022

Uitgebreide toelichting gehad wat toch wel essentieel was om een slimme keuze te maken en dat de kozijnen fijn zouden passen en inderdaad de kozijnen passen erg. Scherpe offerte ontvangen ook via kozijnenkaart.nl

- Joost Maas

Bijzondere kunststof raamkozijnen!

10 oktober 2022

Had nooit vermoed dat ik zo zou kunnen genieten van nieuwe raamkozijnen. Boven iedere verwachting!

- Richard Driessen

Vakmanschap

5 oktober 2022

Het hele project van offerte t/m oplevering verliep en de service is briljant. Een dikke pluim voor dit proces en onze nieuwe kunststof kozijnen.

- Marijke van de Wal

Klantgericht en vriendelijk

2 oktober 2022

We hebben offertes aangevraagd via hier en aansluitend rap een datum mogen prikken. Er werd met ons mee gedacht en het ging niet om de hoge winst maar oprecht of we content waren. Prima service.

- Annemarie Hofman

Voortreffelijk resultaat!

25 september 2022

Nadat mijn omwonenden hun kozijnen hadden vervangen wilde ik tevens zo’n resultaat! En dat heb ik gekregen!

- Albert van de Berg

Advies op maat

15 september 2022

Ongeacht dat het niet de goedkoopste en dichtstbijzijnde kozijnen specialist was voor mij heb ik bij dit bedrijf toch het beste gevoel eraan over gehouden. De offerte was verhelderend en is ook nagekomen.

- Erwin de Boer

Uitgelichte kozijnspecialisten in Poppenwier

Woudwood Holland B.V.

J.W. de Visserwei 5
9001 ZE Grou
Nederland

0566 623 737
http://www.vanvuuren.nl/

van der Kooij Kozijnen

It Mêd 2
9027 BP Hijlaard
Nederland

058 251 8888
http://www.kooijkozijnen.nl/

Kooij kozijnen

Hegedyk 62
9026 BB Jellum
Nederland

058 251 8888
http://www.kooijkozijnen.nl/