Kunststof kozijnen Marrum

Ben jij op zoek naar een expert voor jouw kunststof kozijnen in Marrum?

Dan ben je aan het juiste adres.

Kozijnenkaart zorgt dat jij die zoekt naar Kunststof kozijnen Marrum verbonden wordt aan de partij die bij je past.

Het tofste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle vakkundigen uit Marrum – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2022 en verder.

Kunststof kozijnen Marrum nodig?

Een kozijnspecialist uit Marrum vinden

Kunststof kozijnen Marrum
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 79 reviews)
kozijnen_kunststof_offerte_houten_aluminium_vervangen_kosten
kozijnen_kunststof_offerte_houten_aluminium_vervangen_kosten
kozijnen_kunststof_offerte_houten_aluminium_vervangen_kosten
kozijnen kunstof offerte houten aluminium vervangen kosten
kozijnen kunstof offerte houten aluminium vervangen kosten
kozijnen kunstof offerte houten aluminium vervangen kosten
kozijnen kunstof offerte houten aluminium vervangen kosten

kunstof kozijnen kozijnspecialisten vergelijken

Vergelijken van prijzen voor kunststof kozijnen in Marrum gaat heel gemakkelijk zoals je ziet. Meestal ontvang je dezelfde dag nog reactie! We helpen niet alleen mensen in Marrum, maar in heel Nederland! Zo hebben wij huiseigenaren en ondernemers uit Leeuwarden, Heerenveen en Sneek bijvoorbeeld ook geholpen aan een kozijnspecialist.

Waarom kunststof kozijnen Marrum

Een betaalbare en geschikte kozijnspecialist vinden in Marrum kan best een moeilijke klus blijken. Je kunt nu eenmaal niet bij het meest nabije installatiebedrijf binnen stappen en de eerste persoon kiezen die je ziet. Er zijn een aantal stappen om in je achterhoofd te houden wanneer je opzoek gaat naar een kozijnspecialist in Marrum. Lees snel verder om erachter te komen hoe ook jij de beste kozijnspecialist uit Marrum kan vinden!

Spring direct naar:

Kunststof kozijnen Marrum voor jouw woning

Kunststof kozijnen in Marrum zijn voor vele huishoudens een slimme investering. Maar hoe bepaal je de juiste aanbieder of vakman die bij jou kunststof kozijnen in Marrum kan komen aanleggen?

De meest voor de hand liggende beslissing wanneer je een vastgesteld bedrag in gedachten hebt wat niet al te hoog is zijn de kunststof kozijnen. Juist voor mensen die meer informatie willen over kunststof kozijnen in Marrum plaatsen, is deze informatiepagina opgezet. Met deze info weet je later alles wat er te weten valt en kan je met een gerust hart een juiste beslissing maken.

Liever alternatieve kozijnen, zoals houten kozijnen of aluminium kozijnen? Via Kozijnenkaart.nl vind je vlug en goedkoop je specialist!

Kunststof kozijnen voor jouw pand in Marrum

Vraag direct een offerte aan

Klik op ‘Vraag direct een offerte aan’ om drie offertes te krijgen van kozijnspecialisten uit Marrum die jou vrijblijvend zullen informeren over de beste aankoop van kunststof kozijnen.

Kozijnen vervangen Marrum – waarom nieuwe kozijnen installeren?

Wij herkennen dat niet iedereen weet wat de toegevoegde waarde is van nieuwe kozijnen bij hem of haar in huis. Om dit te laten zien is het belangrijk om in te gaan op verscheidene aspecten. Je wilt namelijk wel zeker weten waarom kozijnen vervangen in Marrum zo’n verstandige keuze is. Een van de voornaamste voordelen is toch wel de isolatie. Voornamelijk bij oudere woningen waarin houten kozijnen geplaatst zijn kan er sprake zijn van onderliggende schade aan het hout. Deze schade heeft als gevolg dat tocht zijn intrede kan maken in je huis. Met deze instroom van tocht zal je meer moeten stoken om het huis warm te krijgen. Deze stookkosten gaan natuurlijk verloren, de warmte blijft tenslotte niet meer in het woonhuis hangen. Kiezen voor kunststof kozijnen brengt door de hoge isolatiewaarde met zich mee dat je behoorlijk veel geld kunt besparen op je totale stookkosten. Kunststof kozijnen zijn dan ook een duurzame en zinnige investering.

Echter is dit niet het enige voordeel wat je kunt ervaren wanneer je ervoor kiest om kozijnen te laten vervangen in Marrum. De totale uitstraling van je woonhuis gaat er vaak ook op vooruit. Voor jou als bewoner is dit logischerwijs wel zo prettig, je wilt namelijk wel in een mooi huis kunnen wonen. Nieuwe kozijnen verhogen altijd ook de waarde van je pand. Bij een eventuele verkoop van de woning haal je je investering er dan doorgaans ook makkelijk weer uit. Je kozijnen vervangen in Marrum is dan ook vaak een fantastisch idee!

Ben je op zoek naar meer informatie? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kozijnen vervangen.

Meer informatie over het (laten) vervangen van je kozijnen?

Meer informatie over kozijnen laten vervangen

Klik op de knop om alles te weten te komen over het (laten) vervangen van je kozijnen.

Kozijnen Marrum – zelf aanleggen of uitbesteden?

Ben je zelf handig met het zelf aanpakken van zaken in huis, dan kun je mogelijk zelf je kozijnen plaatsen in Marrum. Maar eigenlijk raden we je aan om het toch uit te besteden. Dat heeft diverse beweegredenen:

 • Zelf doen kost over het algemeen veel tijd
 • Zelf doen kost relatief meer, vanwege onvoorzien restmateriaal of fouten
 • De kans op fouten is groter dan wanneer je het uitbesteedt
 • Een specialist heeft ook kennis van isolatie en onderhoud
 • Afwijkingen op recht-toe-recht-aan kan voor grote problemen en lekkages zorgen

Tevens zal een expert over het algemeen garantie op zijn of haar bezigheden aanbieden. Dit garandeert niet alleen dat de werkzaamheden naar behoren worden volbracht maar ook dat je bij toekomstige mogelijke zorgen verzekerd bent van bijstand en vanzelfsprekend erg lang kunt genieten van je mooie nieuwe kozijnen.

Verder is een vakkundige op de hoogte van het brede aanbod in de industrie van kozijnen in Marrum, waardoor je een keus krijgt van het gehele aanbod wat er op de markt is. Niet uitsluitend materiaal, maar ook kleuren, isolatiewaarden en soorten bevestiging variëren enorm. Het helpt dan als een vakman met je meedenkt plus je adviseert, zodat je tot een geweldig resultaat komt.

Kunststof kozijnen plaatsen? Schakel dan een vakman in! Enkel dan ben je verzekerd van het mooiste resultaat en weet je zeker dat daar geen beschadigingen vormen aan het nieuwe kozijn of aan de voorgeve. Ook krijg je van een vakman dikwijls garantievoorwaarden op het afgeleverde werk en de producten. Die garantie vervalt vaak als je zelf de kunststof kozijnen gaat installeren.

Alle kunststof kozijnen specialisten uit Marrum

Bekijk ook hout- en aluminium kozijnspecialisten uit

Gemiddelde kosten voor kunststof kozijnen Marrum

Alvoor we in de gemiddelde prijzen duiken, laten we even kijken naar de factoren die invloed krijgen op de prijs. Natuurlijk hebben die keuzes invloed op de prijs van de kunststof kozijnen. Welk type kozijn wil je bijvoorbeeld? Het type raam (bijv. kiep of een vast raam) is ook van invloed op de tarieven. Het soort kunststof en de glas heeft vanzelfsprekend ook een invloed op de tarieven.

Hieronder leggen we uit welke factoren de kosten van kunststof kozijnen raken.

 • Het soort raamkozijn
 • De montagekosten
 • De beglazing die je kiest
 • Het hang- en sluitwerk
 • Voorrij- en afvoerkosten

Tip: Denk eens aan isolatieglas! Dan profiteer je van een verlaagd btw-tarief. Je betaalt slechts 9% btw over de beglazing. Daarnaast heb je mogelijk recht op een mooie isolatiesubsidie! Wel moet je hiervoor investeren in een tweede energiebesparende maatregel.

De kunststof kozijnen tarieven voor een vast raam van 60×60 centimeter starten vanaf €350,-, inclusief beglazing en montage. Voor een kunststof kozijn bij een kiepraam (draairaam) van dezelfde formaten starten de tarieven vanaf 445 euro (ook inclusief glas en montage). Heb je een valraam van 50×40 beginnen de kozijnen per stuk vanaf 285 euro (inclusief).

De categorie ramen en wijze van monteren dragen bij aan de hoogte van de tarieven. Een kunststof kozijn plus installatie zit ongeveer op gemiddeld 250 euro. De ramen daarnaast beginnen tussen de 100 en 200 euro. Dit betreffen dan standaard HR++ ramen. Kies je voor HR+ of HR+++ glas dan liggen de kosten van kunststof kozijnen Marrum toch hoger of lager.

Soort kozijnAfmetingen (in cm)Prijs raamkozijnPrijs glas (HR++ glas)Prijs montageTotaalkosten
Vast raam60 x 60€100,-€25,-Vanaf €225,-Vanaf €350,-
120 x 80€130,-€50,-Vanaf €600,-Vanaf €780,-
Draai-/kiepraam60 x 60€200,-€20,-Vanaf €225,-Vanaf €445,-
120 x 80€290,-€40,-Vanaf €600,-Vanaf €930,-
Valraam50 x 40€130,-€30,-Vanaf €125,-Vanaf €285,-
100 x 80€220,-€50,-Vanaf €500,-Vanaf €770,-

Wil je meer weten over de kosten van nieuwe kozijnen? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kosten kunststof kozijnen.

Direct inzicht in de kosten van kunststof kozijnen?

Ik wil inzicht in de kosten van kunststof kozijnen

Klik op de knop om meer te leren over hoe de prijzen en kosten rondom kunststof kozijnen worden opgebouwd.

Tips voor lagere kunststof kozijnen prijzen

Een voordelig kunststof kozijn vinden? De kunststof kozijnen kosten zijn zeer gunstig, zeker vergeleken met materialen als staal of aluminium. Daarnaast zijn er andere manieren om meer te bezuinigen op de prijzen.

Tips om te besparen:

 • Kies voor vaste ramen in plaats van val- of draai-/kiepramen. Deze zijn goedkoper.
 • Ga voor een eenvoudige stijl in een goedkope kleur. Kunststof kozijnen met folie zijn vaak iets duurder.
 • Schakel een kozijnenspecialist uit Marrum in. Hoe dichterbij hoe beter, want dan zijn de voorrijkosten zo laag mogelijk.
 • Vergelijk de prijzen van meerdere specialisten en kies de vakman met het beste aanbod. Zo bespaar je tot wel 40% op de kostprijs.

Zijn er subsidies denkbaar voor de duurzame investering in kunststof kozijnen? Vooralsnog bestaat er geen subsidie (landelijk). Wel bestaat er de potentie om subsidie te krijgen voor het gebruik van isolatieglas. Hiervoor kom je in aanmerking ingeval je in totaal 2 energiebesparende maatregelen hebt. Meer hierover lees je op rvo.nl.

Je kunt ook checken of er in jouw regio (stad of provincie) een plaatselijke subsidie mogelijk is voor deze type energiebesparende maatregelen via kunststof kozijnen. Of dit in jouw woonplaats tevens het geval is, controleer je eenvoudig via energiesubsidiewijzer.nl.

Wil je alles weten over de prijzen van kunststof kozijnen? Regel vrijblijvend een offerte via onze pagina over offerte kunststof kozijnen.

Wil je graag gratis en vrijblijvend meerdere offertes ontvangen?

Vraag direct offertes kunststof kozijnen aan!

Klik op bovenstaande knop om op je gemak meerdere gekwalificeerde kozijnspecialisten met elkaar te vergelijken en bespaar vandaag nog.

Houten kozijnen Marrum – je eerste alternatief

Uiteraard zijn er nog alternatieven te bedenken voor kunststof kozijnen. Houten kozijnen zijn absoluut een interessante optie. Van oorsprong zijn houten kozijnen stevig in trek in Nederland. Dit komt hoofdzakelijk omdat houten kozijnen destijds de standaard waren.. Je kunt kiezen uit een aantal houtsoorten als het aankomt op deze kozijnen. Belangrijk is wel dat je weet dat de houtsoort van invloed is op de deugdelijkheid van de kozijnen. Normaliter is de isolatiewaarde van harde houtsoorten veel beter dan die van zachte houtsoorten. Ook kan een zachte houtsoort eerder te maken krijgen met houtrot. Indien je houten kozijnen in Marrum wilt plaatsen, is het over het algemeen goed om een kundige partij om raad te vragen. Zij voorzien je van raad over de houtsoort die het beste bij je woonhuis past.

Los van de prachtige uitstraling zitten er desalniettemin wel een aantal nadelen aan houten kozijnen in Marrum. Houten kozijnen vergen over het algemeen wel meer onderhoud dan kozijnen van een andere soort. Houten kozijnen hebben namelijk beits nodig om beschermd te worden. Datzelfde geldt niet voor kunststof en aluminium kozijnen. Afhankelijk van het kaliber beits je mooi vindt, kunnen de kosten flink stijgen. Dat is natuurlijk goedkoper dan de onkosten voor de reparatie van houtrot. Gelukkig komt dit niet al te frequent voor, indien je kiest voor sterke houtsoorten zal het onderhoud beperkt zijn tot eenmaal in de 20 à 25 jaar. Wel is het van nut indien je je hier van bewust bent. Schrik je niet af van een beetje bijkomend onderhoud en hou je van een authentieke uitstraling? Dan zijn houten kozijnen echt iets voor je!

Wil je liever houten kozijnen in Marrum?

Informatie over houten kozijnen

Klik op bovenstaande knop om meer informatie te vinden over het laten plaatsen van houten kozijnen.

Aluminium kozijnen Marrum – het tweede alternatief

Het is tevens mogelijk om te kiezen voor aluminium kozijnen in Marrum. Door middel van aluminium kozijnen in Marrum heb je echt de best mogelijke kwaliteit in handen die je maar kunt vinden. Ze zijn in alle soorten en maten leverbaar. Er heerst nog een soort taboe op aluminium omdat mensen denken dat ze alleen in metaalkeurig te verkrijgen zijn. Zo is het bijvoorbeeld een optie om te kiezen voor aluminium kozijnen in Marrum die van een bepaalde kleur zijn voorzien. En je hoeft ze ook nog eens niet te schilderen, zoals je met bijvoorbeeld houten kozijnen wel moet doen. Aluminium kozijnen vereisen speciale technieken die voor een geweldig resultaat zorgen. De aluminium kozijnen in Marrum staan bekend om hun hoge isolatiewaarde. Mocht duurzaamheid dus belangrijk zijn voor je dan is dit een prima optie om te kiezen. Je kunt namelijk aanzienlijk veel geld besparen. Dat maakt aluminium kozijnen dan ook tot een prima investering.

Ben je je nog aan het oriënteren van wat voor materiaal jouw nieuwe kozijnen gemaakt moeten zijn? Overweeg dan eens voor aluminium te gaan. Aluminium raamkozijnen zijn bij menig kozijnen bedrijf voorhanden, en het materiaal vormt een fijne keuze met vele voordelen. We zetten de grootste voordelen even voor je op een rij:

 • Eigentijds uiterlijk voor jouw kozijn
 • Milieuvriendelijke materiaalsoort
 • Geen rotting, roest en vochtopname voor jouw kozijnen in Marrum
 • Uiterst duurzame stofsoort
 • Kozijn behoeft minimaal onderhoud
 • Goede isolatie
 • Aantrekkelijke prijzen
Wil je liever aluminium kozijnen laten plaatsen?

Informatie over aluminium kozijnen

Klik op bovenstaande knop om meer informatie te vinden over het laten plaatsen van aluminium kozijnen.

Offerte voor kunststof kozijnen laten aanbrengen in Marrum

Heb je genoeg gelezen en ben je klaar voor de volgende stap? Vraag dan eenvoudig en gauw je offertes om kunststof kozijnen te laten plaatsen in Marrum. Je hebt dan meteen inzicht in je tarieven voor het laten aanleggen van kunststof kozijnen in Marrum. Regelmatig kunnen de kozijnen al binnen enkele weken geïnstalleerd worden.

Spreken houten of aluminium kozijnen je wat meer aan als kunststof kozijnen in Marrum? Dan kun je ook eenvoudig op kozijnenkaart.nl terecht voor je verzoek. Vraag je vandaag makkelijk en vrijblijvend offertes aan? Dan geniet jij in de kortste tijd van gloednieuwe kozijnen in de door jou gewenste soort materiaal, kleur en stijl.

Ga voor deugdelijkheid en garantie tot succes. Ga voor Kozijnenkaart.nl.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Theodoor Fortuyn Theodoor Fortuyn
Customer Succes manager bij kozijnenkaart.nl
Kunststof kozijnen94%
Houten kozijnen90%
Vervangen kozijnen97%
Ik help je graag!

Veelgestelde vragen over kozijnspecialisten uit

Marrum

Er zijn diverse voordelen aan kunststof kozijnen. Denk aan weerbestendigheid, duurzaamheid (en milieuvriendelijk), weinig onderhoud en makkelijk schoon te houden. Zijn er dan ook nadelen? Een paar, maar in alle eerlijkheid, deze zijn meestal relatief! Dit kun je lezen op onze pagina kunststof kozijnen.

De prijsopbouw van kunststof kozijnen in Marrum kun je als volgt kort samenvatten: Installatiekosten 45%, Materiaalkosten 45% en 10% overige (sloop en montage) kosten. Gemiddeld kun je voor een snelle berekening uitgaan van gemiddeld 725 euro per m2 (raam), inclusief glas, montage en btw. Natuurlijk hangt dit van diverse factoren af en hebben we dit voor je uiteen gezet voor meer inzicht in deze kosten.

kozijnenkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle kozijnspecialisten in Nederland. Wij zien welke kozijnspecialisten beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie kozijnspecialisten waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van kozijnspecialisten uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Beste kozijnenspecialist in Marrum

Mooie actie

26 november 2022

Toentertijd we de offertes aanvroegen bleek dat er bovendien een leuke campagne gaande was bij 1 van de bedrijven. Gelijk gebruik van gemaakt en met een prima reductie al onze kozijnen laten vernieuwen.

- Danny de Bruijn

Gewoon goed

11 november 2022

Volkomen volgens mijn verwachtingen.

- Anita van de Brink

Uitstekend

6 november 2022

Ondanks de corona gebeurtenis is alles opperbest verlopen en het eindresultaat is erg prima. We hebben niet gekozen voor de goedkoopste en zijn des te meer gelukkig!

- Johannes Bakker

Advies op maat

24 oktober 2022

Ongeacht dat het niet de goedkoopste en dichtstbijzijnde kozijnen specialist was voor mij heb ik bij dit bedrijf toch het beste gevoel eraan over gehouden. De offerte was verhelderend en is ook nagekomen.

- Patrick van de Veen

Raad op maat

18 oktober 2022

Ondanks dat het niet de goedkoopste en dichtstbijzijnde kozijnen specialist was voor mij heb ik bij dit bedrijf toch het beste gemoed eraan over gehouden. De offerte was fijn en zelfs toch iets lagere factuur gekregen door het overhebben (niet gebruikte) materiaal.

- Arjan Willems

Samenwerking en overleg was top

11 oktober 2022

Welwillend, voldoende kennisgeving en ze zijn mee denkend. Het huis heeft echt een metamorfose gekregen. Onze houten kozijnen zijn zo prima!

- Vanessa van den Broek

Perfect

3 oktober 2022

bovendien voor een simplistisch stukje kunststof was het uitmuntend geregeld.

- Dirk Kok

prima actie

2 oktober 2022

We hadden geluk dat er een prima campagne was bij een van de organisaties van de offertes. Daar hebben we gebruik van gemaakt en met een grote prijsvermindering al onze kozijnen vernieuwd.

- Cornelia Molenaar

Maatwerk

24 september 2022

gelukkig met de resultaten.

- Thijs Willems

Uitgelichte kozijnspecialisten in Marrum

Neutra Kozijnen

Doniaweg 30F
9074 TK Hallum
Nederland


http://www.neutrakozijnen.nl/

Hoogland Kunststof Montage – Kunststof kozijnen

Menamerdyk 29
9045 RA Bitgummole
Nederland

06 46542772
http://www.hooglandmontage.nl/

Jansma Burdaard B.V. – Kunststof Kozijnen & Dakkapellen

Jislumerdyk 15
9111 HC Burdaard
Nederland

0519 332 553
http://www.jansmaburdaard.nl/?utm_source=Google&utm_medium=Maps