Kunststof kozijnen Lijtsewierrum

Zoek jij een expert voor jouw kunststof kozijnen in Lijtsewierrum?

Lees dan vooral verder.

Wij zorgen dat jij die zoekt naar Kunststof kozijnen Lijtsewierrum verbonden wordt aan een kozijnspecialist die bij je past.

Het tofste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle kozijnspecialisten uit Lijtsewierrum – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2023 en verder.

Kunststof kozijnen Lijtsewierrum nodig?

Vraag direct 3 offertes aan

Kunststof kozijnen Lijtsewierrum
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 84 reviews)
kozijnen_kunststof_offerte_houten_aluminium_vervangen_kosten
kozijnen_kunststof_offerte_houten_aluminium_vervangen_kosten
kozijnen_kunststof_offerte_houten_aluminium_vervangen_kosten
kozijnen kunstof offerte houten aluminium vervangen kosten
kozijnen kunstof offerte houten aluminium vervangen kosten
kozijnen kunstof offerte houten aluminium vervangen kosten
kozijnen kunstof offerte houten aluminium vervangen kosten

kunstof kozijnen kozijnspecialisten vergelijken

Vergelijken van prijzen voor kunststof kozijnen in Lijtsewierrum gaat heel gemakkelijk zoals je ziet. Meestal ontvang je dezelfde dag nog reactie! We helpen niet alleen mensen in Lijtsewierrum, maar in heel Nederland! Zo hebben wij huiseigenaren en ondernemers uit Bolsward, Harlingen en Leeuwarden bijvoorbeeld ook geholpen aan een kozijnspecialist.

Waarom kunststof kozijnen Lijtsewierrum

Het zoeken van een geschikte en natuurlijk een betaalbare kozijnspecialist in Lijtsewierrum is nog niet zo makkelijk als dat je zou denken. Je kunt nu eenmaal niet bij het dichtstbijzijnde installatiebedrijf binnen stappen en de eerste persoon kiezen die je ziet. Er zijn enkele belangrijke stappen die je zult moeten volgen om er zeker van te zijn dat je uiteindelijk een kozijnspecialist uit Lijtsewierrum vindt die het beste met je voor heeft. Lees snel verder om erachter te komen hoe ook jij de beste kozijnspecialist van Lijtsewierrum kunt vinden!

Spring direct naar:

Kunststof kozijnen Lijtsewierrum laten installeren

Er zijn ongelofelijk veel huishoudens in Lijtsewierrum die behoefte zouden hebben aan nieuwe kozijnen voor bij hen in het woonhuis. Nu zijn er echter nogal wat mogelijkheden als het aankomt op het aanbrengen van nieuwe kozijnen.

Kunststof kozijnen zijn vaak gunstig geprijsd en passen hierdoor bij ieder budget. Voornamelijk voor personen die meer informatie willen over kunststof kozijnen in Lijtsewierrum plaatsen, is deze informatiepagina opgezet. Door middel van deze info weet je nauwgezet wat je kunt verwachten, daardoor zul je niet meer voor verrassingen komen te staan.

Wil je in plaats van kunststof kozijnen het liefste houten kozijnen of aluminium kozijnen? Ook vakmensen daarvoor vindt je via Kozijnenkaart.nl!

Kozijnen vervangen Lijtsewierrum – waarom vervangende kozijnen aanleggen?

Niet iedereen weet precies wat de toegevoegde waarde is van nieuwe raamkozijnen. Om dit te laten zien is het belangrijk om in te gaan op verscheidene aspecten. Je wilt immers wel zeker weten waarom kozijnen vervangen in Lijtsewierrum zo’n verstandige beslissing is. Een van de voornaamste voordelen is toch wel de isolatie. Zeker bij oudere woningen waar houten kozijnen geplaatst zijn kan er sprake zijn van onderliggende beschadiging aan het hout. Deze beschadiging heeft als gevolg dat tocht zijn intrede kan maken in je woning. Hetgeen over het algemeen gepaard gaat met extra stookkosten om alles warm en droog te houden. Deze stookkosten gaan uiteraard verloren, de warmte blijft namelijk niet meer in de woning hangen. Kiezen voor kunststof kozijnen brengt door de hoge isolatiewaarde met zich mee dat je behoorlijk veel geld kunt besparen op je totale stookkosten. Zie het dan ook echt als een investering in je woning.

Echter is dit niet het enige voordeel wat je kunt ondervinden als je ervoor kiest om kozijnen te laten vervangen in Lijtsewierrum. Nieuwe kozijnen zullen er namelijk ook voor zorgen dat de uitstraling van je huis flink kan worden verbeterd. En dat is prettig! Hoe mooier je woont, hoe beter, toch? Nieuwe kozijnen verhogen meestal ook de waarde van je pand. Mocht je uiteindelijk van plan zijn om te verhuizen dan zal je hierdoor in staat zijn om meer geld te krijgen bij de verkoop van je huis. Door deze vele voordelen is kozijnen vervangen in Lijtsewierrum dé keuze om te maken!

Ben je op zoek naar meer informatie? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kozijnen vervangen.

Meer informatie over het (laten) vervangen van je kozijnen?

Meer informatie over kozijnen laten vervangen

Klik op de knop om alles te weten te komen over het (laten) vervangen van je kozijnen.

Kozijnen Lijtsewierrum – zelf installeren of uitbesteden?

Indien je een beetje slim bent met het klussen in huis, kun je ervoor kiezen om je kozijnen in Lijtsewierrum zelf te installeren. Toch raden wij ten zeerste af om dit te doen. Dit heeft een aantal argumenten, namelijk:

 • Zelf doen kost over het algemeen veel tijd
 • Zelf doen kost relatief meer, vanwege onvoorzien restmateriaal of fouten
 • De kans op fouten is groter dan wanneer je het uitbesteedt
 • Een specialist heeft ook kennis van isolatie en onderhoud
 • Afwijkingen op recht-toe-recht-aan kan voor grote problemen en lekkages zorgen

Verder loop je geen garantie mis wanneer je kiest voor een kozijnspecialist. Dat garandeert niet enkel dat de werkzaamheden naar behoren worden gedaan maar ook dat je bij toekomstige mogelijke kwesties verzekerd bent van hulp en vanzelfsprekend erg lang kunt genieten van je nette nieuwe kozijnen.

Ook is een specialist op de hoogte van het brede aanbod in de industrie van kozijnen in Lijtsewierrum, waardoor je een keuzemogelijkheid krijgt tussen het volledige aanbod wat er op de markt is. Niet uitsluitend materiaal, maar ook kleuren, isolatiewaarden en soorten bevestiging fluctueren enorm. Bij uitstek is dit een van de flinke voordelen om een kozijnspecialist in de arm te nemen, zodat je woonhuis binnenkort een prachtige nieuwe uitstraling heeft.

Op zoek naar kunststof kozijnen? Ga met een kozijnspecialist in gesprek! Dus weet je zeker dat je het mooiste resultaat krijgt en dat de bezigheden zorgvuldig worden uitgevoerd, zonder beschadigingen of slordige afwerking. Met een kozijnspecialist in de arm krijg je praktisch altijd garantie op de kozijnen, het werk en overige producten. Die garantie vervalt veelal als je zelf de kunststof kozijnen gaat installeren.

Alle kunststof kozijnen specialisten uit Lijtsewierrum

Bekijk ook hout- en aluminium kozijnspecialisten uit

Gemiddelde kosten voor kunststof kozijnen Lijtsewierrum

Alvoor we in de gemiddelde tarieven duiken, laten we even kijken naar de factoren die invloed hebben op de prijs. Allicht hebben die keuzes invloed op de kosten van de kunststof kozijnen. Heb je een gedachte van het model kunststof kozijn? Het soort raam (bijv. kiep of een vast raam) is ook van invloed op de tarieven. En het type grondstof (kunststof soort) en de soort ramen zijn ook van invloed.

Laten we opsommen welke zaken je aan moet denken die tezamen de kosten beïnvloeden:

 • Het soort raamkozijn
 • De montagekosten
 • De beglazing die je kiest
 • Het hang- en sluitwerk
 • Voorrij- en afvoerkosten

Tip: Laat je nieuwe kunststof kozijnen plaatsen met isolatieglas? Je krijgt dan namelijk een verlaagd btw-tarief. Je betaalt slechts 9% btw over de beglazing. Tevens heb je mogelijk recht op isolatiesubsidie! Wel moet je hiervoor investeren in een tweede energiebesparende maatregel.

De gemiddelde tarieven voor kunststof kozijnen (vast raam, 60×60 centimeter) beginnen vanaf 350 euro, met ramen en het plaatsen van de kozijnen. Een draai-/kiepraam van 60×60 centimeter laat je installeren vanaf €445,-. Heb je een valraam van 50×40 beginnen de kozijnen per stuk vanaf 285 euro (inclusief).

De categorie ramen en methode van monteren dragen bij aan de hoogte van de kosten. Een kunststof kozijn plus installatie zit ongeveer op gemiddeld 250 euro. De ramen daarnaast starten tussen de 100 en 200 euro. Hiermee gaat het om standaard HR++ beglazing. Kies je voor HR+ of HR+++ glas dan liggen de prijzen van kunststof kozijnen Lijtsewierrum tenslotte hoger of lager.

Soort kozijnAfmetingen (in cm)Prijs raamkozijnPrijs glas (HR++ glas)Prijs montageTotaalkosten
Vast raam60 x 60€100,-€25,-Vanaf €225,-Vanaf €350,-
120 x 80€130,-€50,-Vanaf €600,-Vanaf €780,-
Draai-/kiepraam60 x 60€200,-€20,-Vanaf €225,-Vanaf €445,-
120 x 80€290,-€40,-Vanaf €600,-Vanaf €930,-
Valraam50 x 40€130,-€30,-Vanaf €125,-Vanaf €285,-
100 x 80€220,-€50,-Vanaf €500,-Vanaf €770,-

Wil je meer weten over de kosten van nieuwe kozijnen? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kosten kunststof kozijnen.

Direct inzicht in de kosten van kunststof kozijnen?

Ik wil inzicht in de kosten van kunststof kozijnen

Klik op de knop om meer te leren over hoe de prijzen en kosten rondom kunststof kozijnen worden opgebouwd.

Tips voor lagere kunststof kozijnen prijzen

Je hebt nu een beetje beeld bij de tarieven van kunststof kozijnen. Wat je nog niet weet is dat er verschillende manieren zijn waarop je in staat bent om aanzienlijk wat centen te besparen op jouw aankoop. Denk eens aan subsidies. Er bestaan nu nog geen directe subsidies voor kozijnen Wel kun je bij isolatieglas, en nog een aanvullende energiebesparende maatregel, een subsidie krijgen. Kijk hiervoor op rvo.nl.

Je kunt ook controleren of er in jouw regio (gemeente of provincie) een plaatselijke subsidie beschikbaar is voor deze categorie energiebesparende maatregelen via kunststof kozijnen. Of dit in jouw woonplaats alsmede het geval is controleer je eenvoudig via energiesubsidiewijzer.nl.

Wil je alles weten over de prijzen van kunststof kozijnen? Regel vrijblijvend een offerte via onze pagina over offerte kunststof kozijnen.

Wil je graag gratis en vrijblijvend meerdere offertes ontvangen?

Vraag direct offertes kunststof kozijnen aan!

Klik op bovenstaande knop om op je gemak meerdere gekwalificeerde kozijnspecialisten met elkaar te vergelijken en bespaar vandaag nog.

Houten kozijnen Lijtsewierrum – je eerste alternatief

Uiteraard zijn kunststof kozijnen niet de enige categorie kozijnen die je kunt aanbrengen bij jou in huis. Houten kozijnen zijn absoluut een interessante optie. Van oorsprong zijn houten kozijnen stevig in trek in het land. Dit komt hoofdzakelijk omdat houten kozijnen vroeger de standaard waren.. Je kunt kiezen uit verschillende houtsoorten wanneer het aankomt op deze kozijnen. Noodzakelijk is wel dat je weet dat de houtsoort van invloed is op de kwaliteit van de kozijnen. Over het algemeen is de isolatiewaarde van harde houtsoorten een stuk beter dan die van zachte houtsoorten. Daarnaast kan een zachte houtsoort sneller te maken krijgen met rot. Als je houten kozijnen in Lijtsewierrum wilt plaatsen, is het altijd verstandig om een kundige partij om hulp te vragen. Zo kan je begeleiding krijgen over het hout wat het beste aansluit bij jou in huis.

Los van de prachtige uitstraling zitten er toch wel een aantal nadelen aan houten kozijnen in Lijtsewierrum. Houten kozijnen vergen over het algemeen wel meer verzorging dan kozijnen van een andere soort. Dit komt doordat houten kozijnen geverfd moeten worden. Datzelfde geldt niet voor kunststof en aluminium kozijnen. Beits kan aanzienlijk duur zijn als je een specifieke kleur in gedachten hebt, dit brengt dus ook onkosten met zich mee. Daar komt bij dat je voor de onkosten op moet draaien indien jouw houten kozijnen in Lijtsewierrum houtrot vertonen. Gelukkig is houtrot uitzonderlijk wanneer er goed voor de houten kozijnen in Lijtsewierrum gezorgd wordt. Wel is het van belang als je je hier van bewust bent. Schrik je niet af van een beetje extra onderhoud en hou je van een authentieke uitstraling? Dan zijn houten kozijnen echt iets voor jou!

Wil je liever houten kozijnen in Lijtsewierrum?

Informatie over houten kozijnen

Klik op bovenstaande knop om meer informatie te vinden over het laten plaatsen van houten kozijnen.

Aluminium kozijnen Lijtsewierrum – het tweede alternatief

Aluminium kozijnen zijn in ieder geval een van de bekendere soorten kozijnen. Door middel van aluminium kozijnen in Lijtsewierrum heb je daadwerkelijk de best mogelijke kwaliteit in handen die je maar kunt vinden. Ze zijn in alle types en maten verkrijgbaar. Er heerst nog een soort taboe op aluminium omdat mensen denken dat ze alleen in metaalkeurig te verkrijgen zijn. Maar je kunt aluminium tegenwoordig in bijna elke kleur krijgen. En je hoeft ze ook nog eens niet te schilderen, zoals je met bijvoorbeeld houten kozijnen wel moet doen. Er worden immers speciale technieken gebruikt om te zorgen voor een prachtig resultaat. Aluminium kozijnen dragen door een hoge mate van isolatie altijd nog eens bij aan energiebesparing. Staat duurzaamheid hoog in het vaandel? Overweeg dan zeker aluminium kozijnen. Je kunt namelijk aanzienlijk veel kosten besparen. Dit maakt het een goede investering voor bij jou in het woonhuis.

Ben je je nog aan het oriënteren van wat voor materiaal jouw nieuwe kozijnen gemaakt moeten zijn? Overweeg dan eens voor aluminium te gaan. Ze zijn bij de meeste kozijn specialisten beschikbaar en hebben verschillende belangrijke voordelen. We zetten de grootste voordelen even voor je op een rij:

 • Eigentijds uiterlijk voor je kozijn
 • Milieuvriendelijke materiaalsoort
 • Geen rotting, roest en vochtopname voor jouw kozijnen in Lijtsewierrum
 • Uiterst ecologische stofsoort
 • Kozijn behoeft minimaal onderhoud
 • Goede isolatiewaarde
 • Aantrekkelijke tariefstellingen
Wil je liever aluminium kozijnen laten plaatsen?

Informatie over aluminium kozijnen

Klik op bovenstaande knop om meer informatie te vinden over het laten plaatsen van aluminium kozijnen.

Offerte voor kunststof kozijnen laten plaatsen in Lijtsewierrum

Als het goed is heb je dankzij van dit artikel al een beter beeld over wat je kunt tegemoetzien bij kunststof kozijnen laten plaatsen in Lijtsewierrum. De kunststof kozijnen gaan lang mee, zien er doorgaans mooi uit en zijn onwijs simpel te onderhouden. Je kunt via kozijnkaart.nl meerdere offertes ontvangen om eenvoudig te vergelijken. Je hebt dus snel inzicht in de onkosten die je moet maken.

In no time ben ook jij daardoor voorzien van schitterende nieuwe kozijnen voor bij jou in het woonhuis. Zorg ervoor dat je bij de offerteaanvraag de correcte gegevens meegeeft. Je hebt dan direct meer kans dat de offerte aansluit op het project dat je wilt uitzetten. Door de lange levensduur van de kunststof kozijnen kun je er in ieder geval weer even tegenaan!

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Theodoor Fortuyn Theodoor Fortuyn
Customer Succes manager bij kozijnenkaart.nl
Kunststof kozijnen94%
Houten kozijnen90%
Vervangen kozijnen97%
Ik help je graag!

Veelgestelde vragen over kozijnspecialisten uit

Lijtsewierrum

Er zijn diverse voordelen aan kunststof kozijnen. Denk aan weerbestendigheid, duurzaamheid (en milieuvriendelijk), weinig onderhoud en makkelijk schoon te houden. Zijn er dan ook nadelen? Een paar, maar in alle eerlijkheid, deze zijn meestal relatief! Dit kun je lezen op onze pagina kunststof kozijnen.

De prijsopbouw van kunststof kozijnen in Lijtsewierrum kun je als volgt kort samenvatten: Installatiekosten 45%, Materiaalkosten 45% en 10% overige (sloop en montage) kosten. Gemiddeld kun je voor een snelle berekening uitgaan van gemiddeld 725 euro per m2 (raam), inclusief glas, montage en btw. Natuurlijk hangt dit van diverse factoren af en hebben we dit voor je uiteen gezet voor meer inzicht in deze kosten.

kozijnenkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle kozijnspecialisten in Nederland. Wij zien welke kozijnspecialisten beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie kozijnspecialisten waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van kozijnspecialisten uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Beste kozijnenspecialist in Lijtsewierrum

Onder de indruk!

19 mei 2023

Bizar hoe rap en soepel de installatie ging, wat een vakwerk! De kozijnen stralen luxe uit! Dankzij kozijnenkaart totaal gelukkig!

- Michael Hermans

Samenwerking en overleg was top

13 mei 2023

We kregen gericht advies en waren vriendelijk. Het huis heeft echt een metamorfose gekregen. De nieuwe houten kozijnen zijn schitterend.

- Tamara van der Linden

Klantgericht en vriendelijk

2 mei 2023

We hebben offertes aangevraagd via hier en daarna rap een datum mogen prikken. De kerels hadden niet enkel kennis van zaken echter hebben ons daarnaast subjectief laten snappen dat we beter voor andere kozijnen konden gaan dan we vantevoren wilden. Prima service.

- Antonius Mulder

Fijne uitleg gehad

27 april 2023

Eerst de offertes opgevraagd en toen de kozijnen uit moeten zoeken. We hebben dit nog nooit gedaan dus het advies was uiterst welkom. Het proces ging soepel en prima in overleg een datum kunnen prikken.

- Lisette Verbeek

Fantastisch spul

19 april 2023

Mooie kunststof kozijnen laten plaatsen na een offerte via kozijnenkaart. De vakmannen waren uiterst bekwaam.

- Cornelis de Ruiter

Niet enkel meer isolatie maar ook een waardevermeerdering op ons huis

16 april 2023

Onze voordeur is vervangen door een deur met een kunststof kozijn. We zijn hier nu zo gelukkig mee! De nieuwe voordeur sluit als een huis 😉 De komende koude maanden verwacht ik dat de hal van onze jaren 40 woning een stuk minder winderig zal zijn. scherpe aanbieding gehad vergeleken met wat google laat zien. Benodigdheden en afwerking top!

- Ronald Kuiper

Uitstekend gedaan

7 april 2023

Echt conform mijn verwachtingen.

- Gerardus Evers

Authentiek vakmanschap

29 maart 2023

Duidelijk iemand met kennis van zaken. Best fijn!

- Anita Scholten

Authentiek vakmanschap

26 maart 2023

De specialist wist precies waar hij het over had. Buitengewoon!

- Patrick Prins

Uitgelichte kozijnspecialisten in Lijtsewierrum

Fri-Tec BV

Koperslagersstraat 25C
8601 WL Sneek
Nederland

0515 335 746
http://www.fri-tec.nl/

WHB Sneek

Zadelmakersstraat 22
8601 WH Sneek
Nederland

0515 531 671
http://www.whbsneek.nl/

van der Kooij Kozijnen

It Mêd 2
9027 BP Hijlaard
Nederland

058 251 8888
http://www.kooijkozijnen.nl/