Kunststof kozijnen Jirnsum

Wil jij een ijzersterke kozijnspecialist in Jirnsum die bij jou verder kan helpen?

Lees dan vooral verder.

Wij zorgen dat jij die op zoek bent naar Kunststof kozijnen Jirnsum verbonden wordt aan een kozijnspecialist die bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Kozijnenkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle kozijnspecialisten uit Jirnsum – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2022 en verder.

Kunststof kozijnen Jirnsum nodig?

Een kozijnspecialist in Jirnsum vinden

Kunststof kozijnen Jirnsum
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 85 reviews)
kozijnen_kunststof_offerte_houten_aluminium_vervangen_kosten
kozijnen_kunststof_offerte_houten_aluminium_vervangen_kosten
kozijnen_kunststof_offerte_houten_aluminium_vervangen_kosten
kozijnen kunstof offerte houten aluminium vervangen kosten
kozijnen kunstof offerte houten aluminium vervangen kosten
kozijnen kunstof offerte houten aluminium vervangen kosten
kozijnen kunstof offerte houten aluminium vervangen kosten

kunstof kozijnen kozijnspecialisten vergelijken

Vergelijken van prijzen voor kunststof kozijnen in Jirnsum gaat heel gemakkelijk zoals je ziet. Meestal ontvang je dezelfde dag nog reactie! We helpen niet alleen mensen in Jirnsum, maar in heel Nederland! Zo hebben wij huiseigenaren en ondernemers uit Heerenveen, Sneek en Bolsward bijvoorbeeld ook geholpen aan een kozijnspecialist.

Waarom kunststof kozijnen Jirnsum

Het zoeken van een geschikte en natuurlijk een betaalbare kozijnspecialist in Jirnsum is nog niet zo makkelijk als dat je zou denken. Je kunt nu eenmaal niet bij het dichtstbijzijnde installatiebedrijf binnen stappen en de eerste persoon kiezen die je ziet. Er zijn enkele belangrijke punten die je zult moeten volgen om er zeker van te zijn dat je uiteindelijk een kozijnspecialist uit Jirnsum vindt die hart heeft voor jouw project. Lees snel verder om te leren hoe ook jij de beste kozijnspecialist van Jirnsum kan vinden!

Spring direct naar:

Kunststof kozijnen Jirnsum laten installeren

Er zijn vreselijk veel huishoudens in Jirnsum die behoefte zouden hebben aan nieuwe kozijnen voor bij hen thuis. Nu zijn er echter nogal wat opties als het aankomt op het plaatsen van nieuwe kozijnen.

De meest voor de hand liggende keuze als je een vaststaand budget in gedachten hebt wat niet al te hoog is zijn de kunststof kozijnen. Voornamelijk voor mensen die meer informatie willen over kunststof kozijnen in Jirnsum plaatsen, is deze informatiepagina opgezet. Met deze informatie weet je zometeen alles wat er te weten valt en kan je met een gerust hart een juiste keuze maken.

Wil je in plaats van kunststof kozijnen liever houten kozijnen of aluminium kozijnen? Via Kozijnenkaart.nl vind je razendsnel en goedkoop je specialist!

Kunststof kozijnen voor jouw pand in Jirnsum

Vraag direct een offerte aan

Klik op ‘Vraag direct een offerte aan’ om drie offertes te krijgen van kozijnspecialisten uit Jirnsum die jou vrijblijvend zullen informeren over de beste aankoop van kunststof kozijnen.

Kozijnen vervangen Jirnsum – waarom nieuwe kozijnen aanbrengen?

Kozijnen vervangen in Jirnsum doe je uiteraard niet zo maar. Enkele mensen kiezen er vanuit een kostengedachte toch nog voor om hun bestaande kozijnen te blijven repareren. Niettemin kan het absoluut uit om je kozijnen te vervangen in Jirnsum. Het scheelt je op termijn in de onkosten, het onderhoud, een tijdsinvestering en het ziet er ook nog eens prachtig uit.

Ook niet te onderschatten is de hoeveelheid isolatievoordelen die nieuwe kozijnen bieden aan je huis. Met name bij oudere woningen met houten kozijnen is er gedurende de jaren doorgaans flink wat beschadiging ontstaan. Deze beschadiging heeft als gevolg dat tocht zijn intrede kan maken in je verblijf. Vanwege deze instroom van tocht zul je extra moeten stoken om het huis warm te krijgen. Omdat deze stookkosten weinig rendabel zijn, is het feitelijk verloren stookcapaciteit. Kiezen voor kunststof kozijnen brengt door de hoge isolatie met zich mee dat je enorm veel geld kunt bezuinigen op je totale stookkosten. Het is dan ook verstandig om nieuwe kozijnen als een langdurige belegging te zien.

Toch is dit niet het enige voordeel wat je zal ondervinden als je ervoor kiest om kozijnen te laten vervangen in Jirnsum. Nieuwe kozijnen zullen er immers ook voor zorgen dat de uitstraling van je verblijf substantieel kan worden verbeterd. Dat is goed, want je wilt logischerwijs een huis wat er zo mooi mogelijk uit ziet. Ook met oog op een aankomende verkoop zullen nieuwe kozijnen verstandig zijn. Nieuwe kozijnen werken immers over het algemeen waardevermeerderend. Bij een verkoop verdienen kozijnen zich al gauw terug. Door deze vele voordelen is kozijnen vervangen in Jirnsum dé keuze om te maken!

Ben je op zoek naar meer informatie? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kozijnen vervangen.

Meer informatie over het (laten) vervangen van je kozijnen?

Meer informatie over kozijnen laten vervangen

Klik op de knop om alles te weten te komen over het (laten) vervangen van je kozijnen.

Kozijnen Jirnsum – zelf aanleggen of uitbesteden?

Er bestaan mensen die goed zijn in klussen. Het voornaamste voordeel is natuurlijk dat je wat kosten kunt besparen, je hoeft tenslotte alleen maar te betalen voor de kozijnen zelf en niet voor de arbeidskosten. Natuurlijk zitten er nadelen aan het eigenhandig uitvoeren van de constructie voor de kozijnen in Jirnsum. Wanneer je kozijnen installeert is de bevestiging van de kozijnen begrijpelijk uiterst belangrijk. Als de kozijnen niet compleet juist geïnstalleerd zijn is er een directe mogelijkheid op reductie van de isolatiewaardes, het loskomen van kozijnen, barsten in de muren etc. De voornaamste aanleiding om de kozijnen te laten aanbrengen door een expert is de garantie. Deze mist vaak indien je zelf gaat klussen. Wegens de levensduur van kozijnen is het daarom zeker het afwegen waard om het alsnog uit te besteden aan een kozijnspecialist.

Als je geen ervaring hebt betreffende het installeren van kozijnen of over klussen in het algemeen dan is het verstandiger om er een expert voor in te schakelen. Door de relatief lage prijzen voor het aanbrengen van kozijnen in Jirnsum hoeft dit echt niet zo prijzig te zijn als je in eerste instantie zou denken. Het opvragen van offertes is de beste wijze om er achter te komen wat je kwijt bent voor de totale klus. Vul dan snel ons offerte invulformulier in om meer te weten over de tarieven van uw (nieuwe) kozijnen laten installeren in Jirnsum.

Alle kunststof kozijnen specialisten uit Jirnsum

Bekijk ook hout- en aluminium kozijnspecialisten uit

Gemiddelde kosten voor kunststof kozijnen Jirnsum

Voordat we in de gemiddelde tarieven duiken, laten we even kijken naar de factoren die invloed krijgen op de tarieven. Allicht hebben deze keuzes invloed op de tarieven van de kunststof kozijnen. Welk type kozijn wil je bijvoorbeeld? Een vast raam is door het eenvoudige mechanisme een stuk goedkoper dan een draai-/kiepraam. En het type grondstof (kunststof soort) en de soort ramen zijn tevens van invloed.

Hieronder leggen we uit welke factoren de prijzen van kunststof kozijnen beïnvloeden.

 • Het soort raamkozijn
 • De montagekosten
 • De beglazing die je kiest
 • Het hang- en sluitwerk
 • Voorrij- en afvoerkosten

Tip: Denk eens aan isolatieglas! Dan profiteer je van een verlaagd btw-tarief. Je betaalt slechts 9% btw over de beglazing. Daarnaast heb je mogelijk recht op een mooie isolatiesubsidie! Hier kom je al voor in aanmerking als je twee energiebesparende maatregelen in huis hebt.

De kunststof kozijnen tarieven voor een vast raam van 60×60 centimeter starten bij €350,-, inclusief beglazing en montage. Een draai-/kiepraam van 60×60 centimeter laat je plaatsen vanaf €445,-. Voor een valraam van 50×40 centimeter starten de kunststof kozijnen kosten rond de €285,-.

De soort ramen en wijze van installeren dragen bij aan de hoogte van de tarieven. De installatie van een kunststof kozijn voor een raam van 60×60 centimeter kost ongeveer €250,- (kozijn & montage) en de beglazing begint vanaf gemiddeld €100,- tot €200,-. Hierbij gaat het om standaard HR++ beglazing. Kies je voor HR+ of HR+++ glas dan liggen de tarieven van kunststof kozijnen Jirnsum tenslotte hoger of lager.

Soort kozijnAfmetingen (in cm)Prijs raamkozijnPrijs glas (HR++ glas)Prijs montageTotaalkosten
Vast raam60 x 60€100,-€25,-Vanaf €225,-Vanaf €350,-
120 x 80€130,-€50,-Vanaf €600,-Vanaf €780,-
Draai-/kiepraam60 x 60€200,-€20,-Vanaf €225,-Vanaf €445,-
120 x 80€290,-€40,-Vanaf €600,-Vanaf €930,-
Valraam50 x 40€130,-€30,-Vanaf €125,-Vanaf €285,-
100 x 80€220,-€50,-Vanaf €500,-Vanaf €770,-

Wil je meer weten over de kosten van nieuwe kozijnen? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kosten kunststof kozijnen.

Direct inzicht in de kosten van kunststof kozijnen?

Ik wil inzicht in de kosten van kunststof kozijnen

Klik op de knop om meer te leren over hoe de prijzen en kosten rondom kunststof kozijnen worden opgebouwd.

Tips voor lagere kunststof kozijnen prijzen

Je hebt nu een tamelijk beeld bij de tarieven van kunststof kozijnen. Waar we nog wat dieper op in kunnen gaan zijn de opties om te bezuinigen op je aankoop. Daarvoor kun je kijken naar subsidies. Op kozijnen zelf zitten geen subsidies momenteel. Indien je twee energiebesparende maatregelen maakt, kun je wel een subsidie krijgen, bijvoorbeeld door gebruik te maken van isolatieglas. Kijk hiervoor op rvo.nl.

Je kunt ook controleren of er in jouw regio (stad of provincie) een plaatselijke subsidie denkbaar is voor deze categorie energiebesparende maatregelen via kunststof kozijnen. Dit kun je onderzoeken via energiesubsidiewijzer.nl.

Wil je alles weten over de prijzen van kunststof kozijnen? Regel vrijblijvend een offerte via onze pagina over offerte kunststof kozijnen.

Wil je graag gratis en vrijblijvend meerdere offertes ontvangen?

Vraag direct offertes kunststof kozijnen aan!

Klik op bovenstaande knop om op je gemak meerdere gekwalificeerde kozijnspecialisten met elkaar te vergelijken en bespaar vandaag nog.

Houten kozijnen Jirnsum – je allereerste alternatief

Houten kozijnen Jirnsum, voor velen een geweldig alternatief. Voor veel mensen gaat er niets boven een natuurlijke materiaalsoort als hout. Niets kan de warme en sfeervolle uitstraling van hout evenaren. Maar er zijn nog meerdere componenten van belang bij de keuze voor houten kozijnen in Jirnsum. Vanzelfsprekend komen alle kenmerken aan bod en nemen we je mee langs de meerdere opties.

De warme en sfeervolle uitstraling hebben we hierboven al benoemd. Maar hier kunnen we nog een schepje bovenop doen, want houten kozijnen zijn ook altijd uniek. Geen plaat of stuk hout ziet er precies gelijk uit als de ander. Maar hout heeft nog alternatieve prettige kenmerken. Hout is van zichzelf een isolerend natuurproduct.

Naast de warme uitstraling is hout dus ook nog eens uiterst geschikt om warmte binnen te houden. Houten kozijnen kunnen ook nog eens zo aangebracht worden dat ze als anti-inbraak ingezet kunnen worden. Ze dragen dus vaak nog eens bij aan de beveiliging in en rondom je verblijf.

Kies je voor houten kozijnen in Jirnsum, dan moet je ook nog voor een houtsoort kiezen. Er bestaan uiteenlopende mogelijkheden. Let hierbij op de deugdelijkheid, de hoeveelheid benodigd onderhoud en de duurzaamheidsklasse. Zoals gezegd is de duurzaamheidsklasse belangrijk. Er zijn vijf verschillende duurzaamheidsklassen. Klasse 1 is het allermeeste duurzaam, klasse 5 het minst. Let erop dat het hout een FSC-keurmerk heeft. Dit keurmerk staat voor verantwoord bosbeheer. Afzelia, meranti, merbau, grenen en lariks zijn populaire houtsoorten bij het fabriceren van houten kozijnen.

Het voornaamste voordeel van houten kozijnen is dat je ze naar je wensen kunt aanpassen. Ze zijn uitstekend geschikt voor landelijke en klassieke woningen, maar passen ook goed in modernere bouwstijlen. Dat heeft ermee te maken dat hout geschilderd kan worden in iedere gewenste kleur. Mocht het hout om wat voor oorzaak beschadigd raken, dan kan het makkelijk gerepareerd worden. Houten kozijnen kunnen zo jarenlang meegaan. Je kunt ze gebruiken voor schuiframen, draaikiepramen en gewone raamkozijnen. Zelfs voor jouw dakkapel is hout een uitstekende keuze!

Wil je liever houten kozijnen in Jirnsum?

Informatie over houten kozijnen

Klik op bovenstaande knop om meer informatie te vinden over het laten plaatsen van houten kozijnen.

Aluminium kozijnen Jirnsum – het tweede alternatief

Het is bovendien mogelijk om te kiezen voor aluminium kozijnen in Jirnsum. Met de geschikte aluminium kozijnen in Jirnsum heb je echt kwaliteit in handen. Ze zijn in alle soorten en maten beschikbaar. Er heerst nog een soort taboe op aluminium omdat mensen denken dat ze alleen in metaalkeurig te verkrijgen zijn. Zo is het bijvoorbeeld een optie om te kiezen voor aluminium kozijnen in Jirnsum die van een specifieke kleur zijn voorzien. En je hoeft ze ook nog eens niet te schilderen, zoals je met bijvoorbeeld houten kozijnen wel moet doen. Er worden namelijk speciale technieken gebruikt om te zorgen voor een fraai resultaat. Aluminium kozijnen dragen door een hoge mate van isolatie altijd nog eens bij aan energiebesparing. Mocht duurzaamheid dus belangrijk zijn voor jou dan is dit een prima optie om te kiezen. De hoge isolatiewaarde maakt het echt mogelijk om flink wat onkosten te besparen voor je energierekening. Dit maakt het een goede investering voor bij jou in de woning.

Ben je verscheidene materialen aan het vergelijken voor jouw kozijnen in Jirnsum? Overweeg dan eens voor aluminium te gaan. Ze zijn bij de meest voorkomende kozijn vakmensen beschikbaar en hebben talloze belangrijke voordelen. We zetten de grootste voordelen even voor je op een rij:

 • Eigentijds uiterlijk voor jouw kozijn
 • Milieuvriendelijke materiaalsoort
 • Geen rotting, roest en vochtopname voor jouw kozijnen in Jirnsum
 • Uiterst ecologische stofsoort
 • Kozijn behoeft niet veel onderhoud
 • Goede isolatiewaarde
 • Aantrekkelijke prijzen
Wil je liever aluminium kozijnen laten plaatsen?

Informatie over aluminium kozijnen

Klik op bovenstaande knop om meer informatie te vinden over het laten plaatsen van aluminium kozijnen.

Offerte voor kunststof kozijnen laten zetten in Jirnsum

Heb je voldoende gelezen en ben je klaar voor de eerstvolgende stap? Regel dan meteen makkelijk en vrijblijvend je offertes om kunststof kozijnen te laten aanbrengen in Jirnsum. Vanuit deze offertes heb je onmiddellijk inzicht in de onkosten voor het kunststof kozijnen laten aanleggen in Jirnsum. Het duurt doorgaans slechts een paar weken voordat je huis helemaal is voorzien van je nieuwe kozijnen.

Ga je liever voor aluminium of houten kozijnen in plaats van kunststof kozijnen in Jirnsum? Dan kun je ook eenvoudigweg op kozijnenkaart.nl terecht voor je verzoek. Als je direct nog offertes aanvraagt voor kunststof kozijnen laten plaatsen in Jirnsum weet je onmiddellijk waar je aan toe bent en geniet je gauw van je eigen kozijnen in de door jou gekozen kleur, het door jou gekozen materiaal en jouw formaat en stijl.

Bespaar jezelf dus jaren aan onderhoud en klussen en kies voor deugdelijkheid en zekerheid. Kozijnenkaart.nl, een sterk kader.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Theodoor Fortuyn Theodoor Fortuyn
Customer Succes manager bij kozijnenkaart.nl
Kunststof kozijnen94%
Houten kozijnen90%
Vervangen kozijnen97%
Ik help je graag!

Veelgestelde vragen over kozijnspecialisten uit

Jirnsum

Er zijn diverse voordelen aan kunststof kozijnen. Denk aan weerbestendigheid, duurzaamheid (en milieuvriendelijk), weinig onderhoud en makkelijk schoon te houden. Zijn er dan ook nadelen? Een paar, maar in alle eerlijkheid, deze zijn meestal relatief! Dit kun je lezen op onze pagina kunststof kozijnen.

De prijsopbouw van kunststof kozijnen in Jirnsum kun je als volgt kort samenvatten: Installatiekosten 45%, Materiaalkosten 45% en 10% overige (sloop en montage) kosten. Gemiddeld kun je voor een snelle berekening uitgaan van gemiddeld 725 euro per m2 (raam), inclusief glas, montage en btw. Natuurlijk hangt dit van diverse factoren af en hebben we dit voor je uiteen gezet voor meer inzicht in deze kosten.

kozijnenkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle kozijnspecialisten in Nederland. Wij zien welke kozijnspecialisten beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie kozijnspecialisten waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van kozijnspecialisten uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Beste kozijnenspecialist in Jirnsum

Geweldig goed!

11 november 2022

Voor de tweede maal een offerte gevraagd en daarom nieuwe kozijnen laten plaatsen. erg service en niet overdreven duur.

- Jolanda van Leeuwen

Vakwerk

5 november 2022

vertrouwd maatwerk geleverd.

- Rob Dijkstra

De buren zijn jaloers!

27 oktober 2022

We hebben onze voorgevel en kozijnen aan de achterkant laten vernieuwen. De buren zijn jaloers! Vergelijken van de offertes kan zowaar uit, prima prijs kunnen krijgen.

- Tim de Graaf

Probleemloos

23 oktober 2022

De kunststof kozijnen verwerkt in ons huis zijn geworden. Gezellig even koffie en dan rap aan het werk. Ze werkte ingespannen, niet te geluidruchtig en ik kreeg netjes uitleg van de hoe en waarom rondom mijn gekozen kozijnen. Ze waren zelfs sneller klaar (3 dagen gepland, 2 dagen nodig gehad). Nette prijs bovendien en naderhand nog wat minder door de minder uren arbeid.

- Elisabeth de Ruiter

Helemaal geweldig!

12 oktober 2022

Onverwacht tevreden met mijn nieuwe kozijnen!

- Jacoba Timmermans

Offertes vergeleken altijd slim!

5 oktober 2022

De nieuwe kozijnen zijn top na duidelijk advies. erg Zeer gelukkig dus en bovendien doordat we een prima prijs kregen door het vergelijken van de offertes.

- Martin Koster

Offertes vergeleken altijd doen!

30 september 2022

We hebben prima nieuwe kozijnen na een helder advies. Zeer vakkundig geplaatst, alles is prima afgewerkt. Wij zijn er heel gelukkig mee en raden vergelijken van offertes bij iedereen aan.

- Stefan van de Velde

Maatwerk

23 september 2022

Goed maatwerk geleverd.

- Adriana van de Berg

Volkomen top!

18 september 2022

Had niet bedacht dat ik zo zou kunnen genieten van mijn nieuwe raamkozijnen!

- Natascha Hendriks

Uitgelichte kozijnspecialisten in Jirnsum

Woudwood Holland B.V.

J.W. de Visserwei 5
9001 ZE Grou
Nederland

0566 623 737
http://www.vanvuuren.nl/

van der Kooij Kozijnen

It Mêd 2
9027 BP Hijlaard
Nederland

058 251 8888
http://www.kooijkozijnen.nl/

Kooij kozijnen

Hegedyk 62
9026 BB Jellum
Nederland

058 251 8888
http://www.kooijkozijnen.nl/