Kunststof kozijnen Jelsum

Heb jij behoefte aan een expert voor jouw kunststof kozijnen in Jelsum?

Dan ben je op de goede plek.

Kozijnenkaart zorgt dat jij die op zoek bent naar Kunststof kozijnen Jelsum verbonden wordt aan een professional die bij je past.

Het tofste gedeelte?

Kozijnenkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle kozijnspecialisten uit Jelsum – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2022 en verder.

Kunststof kozijnen Jelsum nodig?

Laat je snel helpen

Kunststof kozijnen Jelsum
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 77 reviews)
kozijnen_kunststof_offerte_houten_aluminium_vervangen_kosten
kozijnen_kunststof_offerte_houten_aluminium_vervangen_kosten
kozijnen_kunststof_offerte_houten_aluminium_vervangen_kosten
kozijnen kunstof offerte houten aluminium vervangen kosten
kozijnen kunstof offerte houten aluminium vervangen kosten
kozijnen kunstof offerte houten aluminium vervangen kosten
kozijnen kunstof offerte houten aluminium vervangen kosten

kunstof kozijnen kozijnspecialisten vergelijken

Vergelijken van prijzen voor kunststof kozijnen in Jelsum gaat heel gemakkelijk zoals je ziet. Meestal ontvang je dezelfde dag nog reactie! We helpen niet alleen mensen in Jelsum, maar in heel Nederland! Zo hebben wij huiseigenaren en ondernemers uit Heerenveen, Sneek en Bolsward bijvoorbeeld ook geholpen aan een kozijnspecialist.

Waarom kunststof kozijnen Jelsum

Een betaalbare en geschikte kozijnspecialist vinden in Jelsum kan best een lastige zijn. Het is nu eenmaal niet geheel volgens standaarden om zonder uitnodiging een installatiebedrijf binnen te lopen zonder eerder contact. Er zijn een aantal dingen om in je achterhoofd te houden wanneer je zoekt naar een kozijnspecialist in Jelsum. Lees hieronder verder om erachter te komen hoe ook jij de beste kozijnspecialist uit Jelsum kan vinden!

Spring direct naar:

Kunststof kozijnen Jelsum laten plaatsen

Er zijn vreselijk veel huishoudens in Jelsum die behoefte zouden hebben aan nieuwe kozijnen voor bij hen in huis. Maar hoe kies je de juiste leverancier of vakman die bij jou kunststof kozijnen in Jelsum kan komen aanbrengen?

De meest voor de hand liggende keuze als je een bepaald budget in gedachten hebt wat niet al te hoog is zijn de kunststof kozijnen. Juist voor personen die meer info willen over kunststof kozijnen in Jelsum plaatsen, is deze informatiepagina opgezet. Met deze informatie weet je straks alles wat er te weten valt en zal je met een gerust hart een goede beslissing maken.

Liever overige kozijnen, zoals houten kozijnen of aluminium kozijnen? Ook vakmensen hiervoor vindt je via Kozijnenkaart.nl!

Kunststof kozijnen voor jouw pand in Jelsum

Vraag direct een offerte aan

Klik op ‘Vraag direct een offerte aan’ om drie offertes te krijgen van kozijnspecialisten uit Jelsum die jou vrijblijvend zullen informeren over de beste aankoop van kunststof kozijnen.

Kozijnen vervangen Jelsum – waarom nieuwe kozijnen installeren?

Niet iedereen weet exact wat de toegevoegde waarde is van nieuwe raamkozijnen. Om dit te laten zien is het van belang om in te gaan op diverse aspecten. Je wilt namelijk wel zeker weten waarom kozijnen vervangen in Jelsum zo’n verstandige beslissing is. Het grootste voordeel van nieuwe kozijnen is het feit dat ze positief zijn voor de isolatie van je woning. Voornamelijk bij oudere woningen waar houten kozijnen geplaatst zijn kan er sprake zijn van onderliggende beschadiging aan het hout. Deze beschadiging heeft als gevolg dat tocht zijn intrede kan maken in je huis. Vanwege deze instroom van tocht kun je meer moeten stoken om het huis warm te krijgen. Het stoken tegen tocht en vocht is veelal zonde van je geld. Kiezen voor kunststof kozijnen brengt door de hoge isolatiewaarde met zich mee dat je aanmerkelijk veel geld kunt besparen op je totale stookkosten. Zie het dan ook echt als een investering in je woning.

Maar er zijn nog meer voordelen indien je in Jelsum je kozijnen laat vervangen. De algehele uitstraling van je huis gaat er vaak ook op vooruit. Voor jou als bewoner is dit logischerwijs wel zo prettig, je wilt namelijk wel in een mooi huis kunnen verblijven. Ook is het mogelijk dat de meerwaarde van de woning zal stijgen door het plaatsen van de nieuwe kozijnen. Bij een eventuele verkoop van de woning haal je je investering er dan meestal ook simpel weer uit. Jouw kozijnen vervangen in Jelsum is dan ook meestal een fantastisch idee!

Ben je op zoek naar meer informatie? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kozijnen vervangen.

Meer informatie over het (laten) vervangen van je kozijnen?

Meer informatie over kozijnen laten vervangen

Klik op de knop om alles te weten te komen over het (laten) vervangen van je kozijnen.

Kozijnen Jelsum – zelf aanbrengen of uitbesteden?

Er zijn mensen die goed zijn in klussen. Hiermee kun je in theorie wat kosten bezuinigen want het persoonlijk doen op in ieder geval de korte termijn goedkoper lijkt. Helaas zijn er tevens wat nadelen aan het zelf plaatsen van kozijnen in Jelsum. Indien je kozijnen installeert is de bevestiging van de kozijnen natuurlijk uiterst belangrijk. Als dit niet gedaan is bestaat er de kans dat de isolatiewaarde beduidend zal afnemen door kiertjes of dat de kozijnen los kunnen komen, met alle gevolgen van dien. De belangrijkste aanleiding om de kozijnen te laten aanbrengen door een deskundige is de garantie. Ga je eigenhandig klussen met kozijnen? Vervolgens vervalt regelmatig de garantie. Kozijnen bezitten een enorm lange levensduur, dus missende garantie is zonde van je investering!

Als je geen ervaring hebt betreffende het installeren van kozijnen of over klussen in het algemeen dan is het verstandiger om er een professional voor in te schakelen. Door de lange levensduur en het comfort van installatie vallen de prijzen mee wanneer je een vakman inhuurt in Jelsum. Rap een leidraad hebben wat het voor jouw woonhuis zou kosten? Ga vlug naar offertes aanvragen en binnen korte tijd heb je de offertes van onze kozijnspecialisten in huis!

Alle kunststof kozijnen specialisten uit Jelsum

Bekijk ook hout- en aluminium kozijnspecialisten uit

Gemiddelde kosten voor kunststof kozijnen Jelsum

Alvoor we in de gemiddelde tarieven duiken, laten we even kijken naar de factoren die invloed hebben op de tarieven. Uiteraard hebben die keuzes invloed op de tarieven van de kunststof kozijnen. Welk type kozijn wil je bijvoorbeeld? Het type raam (bijv. kiep of een vast raam) is bovendien van invloed op de prijs. En het type grondstof (kunststof soort) en de type ramen zijn ook van invloed.

Hieronder leggen we uit welke factoren de kosten van kunststof kozijnen beïnvloeden.

 • Het soort raamkozijn
 • De montagekosten
 • De beglazing die je kiest
 • Het hang- en sluitwerk
 • Voorrij- en afvoerkosten

Tip: Laat je nieuwe kunststof kozijnen plaatsen met isolatieglas? Dan profiteer je van een verlaagd btw-tarief. In plaats van 21% btw, betaal je maar 9% btw over deze ramen. Tevens heb je mogelijk recht op isolatiesubsidie! Hier kom je al voor in aanmerking als je twee energiebesparende maatregelen in huis hebt.

De kunststof kozijnen tarieven voor een vast raam van 60×60 centimeter starten vanaf €350,-, incluis beglazing en montage. Voor een kunststof kozijn bij een kiepraam (draairaam) van dezelfde afmetingen starten de prijzen vanaf 445 euro (tevens inclusief glas en installatie). Voor een valraam van 50×40 centimeter starten de kunststof kozijnen prijzen rond de €285,-.

De prijzen van kunststof kozijnen in Jelsum zijn onder meer ondergeschikt van het soort glas en de montage. Een kunststof kozijn plus montage zit ruwweg op gemiddeld 250 euro. De ramen daarnaast starten tussen de 100 en 200 euro. Dit betreffen dan standaard HR++ ramen. Wil je meer of geringer isolatie dan HR++ (dus HR+ of HR+++ glas) dan zijn de kosten vanzelfsprekend hoger of lager.

Soort kozijnAfmetingen (in cm)Prijs raamkozijnPrijs glas (HR++ glas)Prijs montageTotaalkosten
Vast raam60 x 60€100,-€25,-Vanaf €225,-Vanaf €350,-
120 x 80€130,-€50,-Vanaf €600,-Vanaf €780,-
Draai-/kiepraam60 x 60€200,-€20,-Vanaf €225,-Vanaf €445,-
120 x 80€290,-€40,-Vanaf €600,-Vanaf €930,-
Valraam50 x 40€130,-€30,-Vanaf €125,-Vanaf €285,-
100 x 80€220,-€50,-Vanaf €500,-Vanaf €770,-

Wil je meer weten over de kosten van nieuwe kozijnen? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kosten kunststof kozijnen.

Direct inzicht in de kosten van kunststof kozijnen?

Ik wil inzicht in de kosten van kunststof kozijnen

Klik op de knop om meer te leren over hoe de prijzen en kosten rondom kunststof kozijnen worden opgebouwd.

Tips voor lagere kunststof kozijnen prijzen

Je kent nu hoeveel de kunststof kozijnen prijzen zijn die je gemiddeld gesproken kunt verwachten voor het installeren van nieuwe kozijnen bij jou in huis. Waar we nog wat dieper op in kunnen gaan zijn de opties om te besparen op je aanschaf. Daarvoor kun je kijken naar subsidies. Er bestaan nu nog geen directe subsidies voor kozijnen Wel kun je bij isolatieglas, en nog een aanvullende energiebesparende maatregel, een subsidie ontvangen. Kijk hiervoor op rvo.nl.

Je kunt ook checken of er in jouw regio (stad of provincie) een plaatselijke subsidie mogelijk is voor deze soort energiebesparende maatregelen via kunststof kozijnen. Dit kun je bekijken via energiesubsidiewijzer.nl.

Wil je alles weten over de prijzen van kunststof kozijnen? Regel vrijblijvend een offerte via onze pagina over offerte kunststof kozijnen.

Wil je graag gratis en vrijblijvend meerdere offertes ontvangen?

Vraag direct offertes kunststof kozijnen aan!

Klik op bovenstaande knop om op je gemak meerdere gekwalificeerde kozijnspecialisten met elkaar te vergelijken en bespaar vandaag nog.

Houten kozijnen Jelsum – je eerste alternatief

Vanzelfsprekend zijn er nog alternatieven te bedenken voor kunststof kozijnen. Houten kozijnen zijn beslist een interessante optie. Houten kozijnen komen betrekkelijk vaak voor in ons land. Dit komt hoofdzakelijk door het feit dat deze soort kozijnen te herkennen zijn aan hun authentieke uitstraling.. Je kunt kiezen uit allerlei houtsoorten wanneer het aankomt op deze kozijnen. Belangrijk is wel dat je weet dat de houtsoort van invloed is op de deugdelijkheid van de kozijnen. Over het algemeen is de isolatiewaarde van harde houtsoorten een stuk beter dan die van zachte houtsoorten. Daarnaast kan een zachte houtsoort sneller te maken krijgen met rot. Voor het aanbrengen van houten kozijnen in Jelsum is het derhalve doorgaans slim om even contact op te nemen met een vakkundig bedrijf voor de aanleg. Zij voorzien je van raad over de houtsoort die het allerbeste bij je woonhuis past.

Naast de vele voordelen kleven er jammer genoeg ook een aantal nadelen aan houten kozijnen in Jelsum. Houten kozijnen vergen over het algemeen wel meer onderhoud dan kozijnen van een andere categorie. Houten kozijnen hebben namelijk beits nodig om beschermd te worden. Bij de aluminium en kunststoffen kozijnen is dit niet het geval. Afhankelijk van het type beits je mooi vindt, kunnen de onkosten fiks stijgen. Daar komt bij dat je voor de onkosten op moet draaien als jouw houten kozijnen in Jelsum rot vertonen. Gelukkig komt dit niet al te vaak voor, als je kiest voor sterke houtsoorten zal het onderhoud beperkt zijn tot eenmaal in de 20 à 25 jaar. Wel is het van nut wanneer je je hier van bewust bent. Schrik je niet af van een beetje extra onderhoud en hou je van een authentieke uitstraling? Dan zijn houten kozijnen echt iets voor jou!

Wil je liever houten kozijnen in Jelsum?

Informatie over houten kozijnen

Klik op bovenstaande knop om meer informatie te vinden over het laten plaatsen van houten kozijnen.

Aluminium kozijnen Jelsum – het tweede alternatief

Ben je toe aan iets anders dan houten kozijnen of kunststof kozijnen? Dan zijn aluminium kozijnen in Jelsum misschien wel wat voor jou! Zoek je een kundige specialist voor het aanleggen van aluminium kozijnen bij je in huis? Bespaar dan behoorlijk geld door direct nog een offerte aan te vragen. Er zijn immers genoeg deskundige bedrijven om jou te helpen aan aluminium kozijnen in Jelsum te komen.

Via kozijnkaart.nl ben je gegarandeerd van kwalitatief hoogstaande bedrijven. Wil je meer weten over de prijzen voor een aluminium kozijn naar jouw voorkeuren? Laat je dan door kozijnspecialisten uit je regio adviseren. En vraag je je offerte aan via kozijnkaart.nl? Dan bespaar je tot maar liefst 40% op je aanvraag; gedegen werk voor betaalbare tarieven.

Ben je allerlei materialen aan het vergelijken voor je kozijnen in Jelsum? Neem dan eens aluminium in overweging. Aluminium raamkozijnen zijn bij menig kozijnen bedrijf verkrijgbaar, en het materiaal vormt een juiste keuze met vele voordelen. We zetten de grootste voordelen even voor je op een rij:

 • Eigentijds uiterlijk voor jouw kozijn
 • Milieuvriendelijke materiaalsoort
 • Geen rotting, roest en vochtopname voor jouw kozijnen in Jelsum
 • Uiterst duurzame stofsoort
 • Kozijn behoeft niet veel onderhoud
 • Goede isolatiewaarde
 • Aantrekkelijke kosten

Wil je een stevig materiaal? Ga dan voor aluminium kozijnen. Je hebt dan geen hinder van roest en verrotting, waardoor je nog veel plezier hebt van je kozijnen. Omdat het materiaal daarnaast niet elektrostatisch is, heb je geen last van vervelende dingen als smerigheid en stof. Je kozijnen hebben de eerste jaren nauwelijks onderhoud nodig. Omdat aluminium geen vocht opneemt, is het een zeer geschikte materiaalsoort om te gebruiken.

Niet alleen kies je met een aluminium kozijn voor een sterk kozijntype, je draagt tevens jouw steentje bij aan het behoud van het milieu. Aluminium is een onuitputtelijke grondstof, die men kan blijven gebruiken zonder dat dit het milieu schade toebrengt. Een klimaatneutrale woonomgeving komt dus met je hulp dichterbij. De stof soort gaat bovendien jaren mee, omdat het een enorm solide karakter heeft. Daarmee kies je dus voor duurzaamheid, milieuvriendelijkheid én een sterke materiaalsoort.

Wil je liever aluminium kozijnen laten plaatsen?

Informatie over aluminium kozijnen

Klik op bovenstaande knop om meer informatie te vinden over het laten plaatsen van aluminium kozijnen.

Offerte voor kunststof kozijnen laten installeren in Jelsum

Als het goed is heb je door middel van dit artikel al een beter beeld over wat je kunt tegemoetzien bij kunststof kozijnen laten aanbrengen in Jelsum. Simpel in onderhoud, aantrekkelijk om te zien en ze gaan heel lang mee. Door onze site is het een optie om enkele offertes te ontvangen. Je hebt dus direct inzicht in de kosten die je moet maken.

In minder dan no time ben ook jij daardoor voorzien van geweldige nieuwe kozijnen voor bij jou thuis. Let er wel even op dat je dus bij de offerteaanvraag goed aangeeft wat je voor ogen hebt. Als je duidelijk bent in je verzoek is de kans veel groter dat de offerte helemaal op maat kan worden gemaakt. Met je nieuwe kozijnen ben je verzekerd van jarenlang plezier van je nieuwe kunststof kozijnen in Jelsum.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Theodoor Fortuyn Theodoor Fortuyn
Customer Succes manager bij kozijnenkaart.nl
Kunststof kozijnen94%
Houten kozijnen90%
Vervangen kozijnen97%
Ik help je graag!

Veelgestelde vragen over kozijnspecialisten uit

Jelsum

Er zijn diverse voordelen aan kunststof kozijnen. Denk aan weerbestendigheid, duurzaamheid (en milieuvriendelijk), weinig onderhoud en makkelijk schoon te houden. Zijn er dan ook nadelen? Een paar, maar in alle eerlijkheid, deze zijn meestal relatief! Dit kun je lezen op onze pagina kunststof kozijnen.

De prijsopbouw van kunststof kozijnen in Jelsum kun je als volgt kort samenvatten: Installatiekosten 45%, Materiaalkosten 45% en 10% overige (sloop en montage) kosten. Gemiddeld kun je voor een snelle berekening uitgaan van gemiddeld 725 euro per m2 (raam), inclusief glas, montage en btw. Natuurlijk hangt dit van diverse factoren af en hebben we dit voor je uiteen gezet voor meer inzicht in deze kosten.

kozijnenkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle kozijnspecialisten in Nederland. Wij zien welke kozijnspecialisten beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie kozijnspecialisten waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van kozijnspecialisten uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Beste kozijnenspecialist in Jelsum

Gewoon goed

29 augustus 2022

Zorgvuldig zoals ik had verwacht.

- Gerardus van de Velden

gelukkig

24 augustus 2022

super De datum van plaatsing was fijn in overleg. uiterst tevreden dus!

- Diana Janssen

Goed resultaat!

20 augustus 2022

Kennissen hebben hun kozijnen ook laten doen en ik was erg enthousiast. Ik wilde hetzelfde resultaat! Dat is gelukt!

- Dirk van der Meer

Vakwerk

8 augustus 2022

gelukkig met de resultaten.

- Edwin Wolters

Goed advies

2 augustus 2022

De begeleiding was uiterst prettig en we kregen duidelijke antwoorden op onze vragen.

- Mirjam van Vliet

Wauw wat prima!

31 juli 2022

Wat een ontzettende expert, hij heeft hier echt een werk geleverd van hoge kwaliteit. Ons pand ziet er zo luxe uit nu! Dankzij kozijnenkaart volledig blij!

- Renate Post

Fijne samenwerking

19 juli 2022

Vriendelijk, voldoende kennisgeving en ze zijn mee denkend. Het huis heeft echt een gedaanteverwisseling gekregen. Onze houten kozijnen zijn zo prima!

- Nathalie Driessen

Uitermate prima kwaliteit

13 juli 2022

Al onze ramen en voordeur hebben wij laten vervangen door kunststof kozijnen. Een berg kwaliteit voor een nette prijs. Oprecht hartelijk dank voor de service en de uitstekende werkzaamheden. Wij hebben het hele traject van offerte tot oplevering als bijzonder comfortabel ervaren.

- Elisabeth Boer

Prima advies

9 juli 2022

Paar jaar geleden voor de goedkoopste gegaan, niet gelukkig dus nu offertes aangevraagd, niet voor de goedkoopste gegaan en blij!! De offerte was fijn en zelfs uiteindelijk iets lagere factuur gekregen door het overhouden (niet gebruikte) materiaal.

- Sebastiaan de Koning

Uitgelichte kozijnspecialisten in Jelsum

Timmerfabriek Schakel

Meester P.J. Troelstraweg 149-c
8919 AA Leeuwarden
Nederland

06 54657156
http://timmerfabriekschakel.nl/

Kozijnenkoning kunststof Schüco

Van Cronenburchstraat 12 b
8921 AP Leeuwarden
Nederland

058 844 7477
http://www.kozijnenkoning.nl/

thyssen kunststof kozijnen

Van Cronenburchstraat 12b
8921 AP Leeuwarden
Nederland

058 844 7477
http://www.kunststofschuifdeuren.nl/form/contactformulier.html