Kunststof kozijnen Itens

Wil jij een ijzersterke kozijnspecialist in Itens die bij jou verder kan helpen?

Dan ben je op de goede plek.

Kozijnenkaart zorgt dat jij die op zoek bent naar Kunststof kozijnen Itens verbonden wordt aan een kozijnspecialist die bij je past.

Het beste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle kozijnspecialisten uit Itens – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2022 en verder.

Kunststof kozijnen Itens nodig?

Vraag direct 3 offertes aan

Kunststof kozijnen Itens
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 76 reviews)
kozijnen_kunststof_offerte_houten_aluminium_vervangen_kosten
kozijnen_kunststof_offerte_houten_aluminium_vervangen_kosten
kozijnen_kunststof_offerte_houten_aluminium_vervangen_kosten
kozijnen kunstof offerte houten aluminium vervangen kosten
kozijnen kunstof offerte houten aluminium vervangen kosten
kozijnen kunstof offerte houten aluminium vervangen kosten
kozijnen kunstof offerte houten aluminium vervangen kosten

kunstof kozijnen kozijnspecialisten vergelijken

Vergelijken van prijzen voor kunststof kozijnen in Itens gaat heel gemakkelijk zoals je ziet. Meestal ontvang je dezelfde dag nog reactie! We helpen niet alleen mensen in Itens, maar in heel Nederland! Zo hebben wij huiseigenaren en ondernemers uit Enkhuizen, Heerenveen en Sneek bijvoorbeeld ook geholpen aan een kozijnspecialist.

Waarom kunststof kozijnen Itens

Een betaalbare en geschikte kozijnspecialist vinden in Itens kan best een moeilijke klus blijken. Het is nu eenmaal niet geheel volgens etiquette om zomaar een installatiebedrijf binnen te stappen zonder eerder contact. Er zijn een aantal punten om in je achterhoofd te houden wanneer je zoekt naar een kozijnspecialist in Itens. Lees hieronder verder om erachter te komen hoe ook jij de beste kozijnspecialist uit Itens kunt vinden!

Spring direct naar:

Kunststof kozijnen Itens laten installeren

Kunststof kozijnen in Itens zijn voor vele huishoudens een nuttige investering. Tegenwoordig zijn er alleen nogal wat opties wanneer het aankomt op het installeren van nieuwe kozijnen.

Kunststof kozijnen zijn gewoonlijk gunstig geprijsd en passen daarom bij ieder budget. Juist voor personen die meer info willen over kunststof kozijnen in Itens plaatsen, is deze informatiepagina opgezet. Door middel van deze informatie weet je nauwgezet wat je kunt verwachten, hierdoor kun je niet meer voor verrassingen komen te staan.

Liever andere kozijnen, zoals houten kozijnen of aluminium kozijnen? Ook specialisten daarvoor vindt je via Kozijnenkaart.nl!

Kunststof kozijnen voor jouw pand in Itens

Vraag direct een offerte aan

Klik op ‘Vraag direct een offerte aan’ om drie offertes te krijgen van kozijnspecialisten uit Itens die jou vrijblijvend zullen informeren over de beste aankoop van kunststof kozijnen.

Kozijnen vervangen Itens – waarom nieuwe kozijnen aanleggen?

Er bestaat dikwijls een oorzaak waarom je kozijnen wilt vervangen in Itens. Flink wat personen kiezen er vanuit een kostengedachte toch nog voor om hun bestaande kozijnen te blijven oplappen. Evengoed kan het absoluut uit om je kozijnen te vervangen in Itens. Het scheelt je op termijn in de onkosten, het onderhoud, een tijdsinvestering en het ziet er ook nog eens prachtig uit.

Het belangrijkste voordeel van nieuwe kozijnen is het feit dat ze positief zijn voor de isolatie van je huis. Zeker bij oudere woningen met houten kozijnen is er gedurende de jaren doorgaans regelmatig wat beschadiging ontstaan. Door deze schade ontstaat er vaak tocht en aanvullende waterschade, waardoor er nog meer houtrot vormt. Om vochtwerking en tocht tegen te gaan, zul je flink extra moeten stoken. Omdat deze stookkosten weinig rendabel zijn, is het feitelijk verloren stookcapaciteit. Kiezen voor kunststof kozijnen brengt door de hoge isolatie met zich mee dat je enorm veel geld kunt bezuinigen op je totale stookkosten. Zie het dan ook daadwerkelijk als een investering in je woning zelf.

Maar indien je kozijnen laat vervangen in Itens zijn er nog enkele voordelen. Nieuwe kozijnen zullen er namelijk ook voor zorgen dat de uitstraling van je huis behoorlijk kan worden verbeterd. Voor jou als bewoner is dit natuurlijk wel zo plezierig, je wilt namelijk wel in een mooi optrekje kunnen wonen. Ook met oog op een aankomende verkoop zullen nieuwe kozijnen verstandig zijn. Nieuwe kozijnen werken toch over het algemeen waardevermeerderend. Bij een verkoop verdienen kozijnen zich al gauw terug. Kozijnen vervangen in Itens is dus in veel opzichten een uitstekende keuze!

Ben je op zoek naar meer informatie? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kozijnen vervangen.

Meer informatie over het (laten) vervangen van je kozijnen?

Meer informatie over kozijnen laten vervangen

Klik op de knop om alles te weten te komen over het (laten) vervangen van je kozijnen.

Kozijnen Itens – zelf aanbrengen of uitbesteden?

Ben je zelf handig met het zelf ondernemen van zaken in huis, dan kun je eventueel zelf je kozijnen plaatsen in Itens. Desondanks raden wij ten zeerste af om dat te doen. Dit heeft meerdere argumenten:

 • Zelf doen kost over het algemeen veel tijd
 • Zelf doen kost relatief meer, vanwege onvoorzien restmateriaal of fouten
 • De kans op fouten is groter dan wanneer je het uitbesteedt
 • Een specialist heeft ook kennis van isolatie en onderhoud
 • Afwijkingen op recht-toe-recht-aan kan voor grote problemen en lekkages zorgen

Ook loop je geen garantie mis indien je kiest voor de kozijnspecialist. Hierdoor ben je dus niet alleen verzekerd van een karwei welke prima wordt uitgevoerd en er op het moment zelf prima uit ziet, echter ben je ook verzekerd voor een toekomstige aanpassing waar je nog meerdere jaren plezier van zult krijgen.

Verder is een deskundige op de hoogte van het brede aanbod in de industrie van kozijnen in Itens, waardoor je een variëteit krijgt tussen het juiste aanbod wat er op de markt is. Denk hierbij niet enkel aan de kozijnen zelf maar ook aan tinten, bescherming en de methode van bevestigen. Bij uitstek is dit een van de grote voordelen om een kozijnspecialist in de arm te nemen, zodat je pand weldra een prachtige nieuwe uitstraling krijgt.

Kunststof kozijnen plaatsen? Schakel dan een expert in! Dus weet je zeker dat je het mooiste resultaat krijgt en dat de werkzaamheden keurig worden verricht, zonder beschadigingen of slordige afwerking. Met een kozijnspecialist in de arm krijg je praktisch altijd garantie op de kozijnen, het werk en overige producten. Deze garantie vervalt dikwijls als je zelf de kunststof kozijnen gaat plaatsen.

Alle kunststof kozijnen specialisten uit Itens

Bekijk ook hout- en aluminium kozijnspecialisten uit

Gemiddelde kosten voor kunststof kozijnen Itens

Hoeveel kunststof kozijnen kosten is afhankelijk van een tal verschillende factoren. Allicht hebben deze keuzes invloed op de kosten van de kunststof kozijnen. Welk type kozijn wil je bijvoorbeeld? Het type raam (bijv. kiep of een vast raam) is ook van invloed op de prijs. En het type grondstof (kunststof soort) en de soort ramen zijn ook van invloed.

Hieronder leggen we uit welke factoren de prijzen van kunststof kozijnen beïnvloeden.

 • Het soort raamkozijn
 • De montagekosten
 • De beglazing die je kiest
 • Het hang- en sluitwerk
 • Voorrij- en afvoerkosten

Tip: Denk eens aan isolatieglas! Dan profiteer je van een verlaagd btw-tarief. In plaats van 21% btw, betaal je maar 9% btw over deze ramen. Daarnaast heb je mogelijk recht op een mooie isolatiesubsidie! Wel moet je hiervoor investeren in een tweede energiebesparende maatregel.

De gemiddelde kosten voor kunststof kozijnen (vast raam, 60×60 centimeter) beginnen vanaf 350 euro, inclusief beglazing en het installeren van de kozijnen. Een draai-/kiepraam van 60×60 centimeter laat je plaatsen vanaf €445,-. Voor een valraam van 50×40 centimeter starten de kunststof kozijnen kosten rond de €285,-.

De kosten van kunststof kozijnen in Itens zijn onder meer ondergeschikt van het soort ramen en de montage. De montage van een kunststof kozijn voor een raam van 60×60 centimeter kost ruwweg €250,- (kozijn & montage) en de beglazing begint vanaf gemiddeld €100,- tot €200,-. Hiermee gaat het om standaard HR++ beglazing. Kies je voor HR+ of HR+++ glas dan liggen de tarieven van kunststof kozijnen Itens toch hoger of lager.

Soort kozijnAfmetingen (in cm)Prijs raamkozijnPrijs glas (HR++ glas)Prijs montageTotaalkosten
Vast raam60 x 60€100,-€25,-Vanaf €225,-Vanaf €350,-
120 x 80€130,-€50,-Vanaf €600,-Vanaf €780,-
Draai-/kiepraam60 x 60€200,-€20,-Vanaf €225,-Vanaf €445,-
120 x 80€290,-€40,-Vanaf €600,-Vanaf €930,-
Valraam50 x 40€130,-€30,-Vanaf €125,-Vanaf €285,-
100 x 80€220,-€50,-Vanaf €500,-Vanaf €770,-

Wil je meer weten over de kosten van nieuwe kozijnen? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kosten kunststof kozijnen.

Direct inzicht in de kosten van kunststof kozijnen?

Ik wil inzicht in de kosten van kunststof kozijnen

Klik op de knop om meer te leren over hoe de prijzen en kosten rondom kunststof kozijnen worden opgebouwd.

Tips voor lagere kunststof kozijnen prijzen

Bezuinigen op kunststof kozijnen? De kunststof kozijnen kosten zijn erg lonend, zeker vergeleken met materialen als staal of aluminium. Ook zijn er verschillende manieren om meer te bezuinigen op de tarieven.

Tips om te bezuinigen:

 • Kies voor vaste ramen in plaats van val- of draai-/kiepramen. Deze zijn goedkoper.
 • Ga voor een eenvoudige stijl in een goedkope kleur. Kunststof kozijnen met folie zijn vaak iets duurder.
 • Schakel een kozijnenspecialist uit Itens in. Hoe dichterbij hoe beter, want dan zijn de voorrijkosten zo laag mogelijk.
 • Vergelijk de prijzen van meerdere specialisten en kies de vakman met het beste aanbod. Zo bespaar je tot wel 40% op de kostprijs.

Zijn er subsidies mogelijk voor de duurzame investering in kunststof kozijnen? Op dit ogenblik bestaat er geen landelijke subsidie. Wel bestaat er de ruimte om subsidie te krijgen voor het gebruik van isolatieglas. Hiervoor kom je in aanmerking ingeval je in totaal 2 energiebesparende maatregelen hebt. Meer hierover lees je op rvo.nl.

Je kunt ook controleren of er in jouw regio (gemeente of provincie) een plaatselijke subsidie mogelijk is voor deze type energiebesparende maatregelen via kunststof kozijnen. Dit kun je bekijken via energiesubsidiewijzer.nl

Wil je alles weten over de prijzen van kunststof kozijnen? Regel vrijblijvend een offerte via onze pagina over offerte kunststof kozijnen.

Wil je graag gratis en vrijblijvend meerdere offertes ontvangen?

Vraag direct offertes kunststof kozijnen aan!

Klik op bovenstaande knop om op je gemak meerdere gekwalificeerde kozijnspecialisten met elkaar te vergelijken en bespaar vandaag nog.

Houten kozijnen Itens – het eerste alternatief

Houten kozijnen Itens, voor velen een prachtig alternatief. Een natuurlijke categorie kozijnen, zoals hout, is voor flink wat mensen zeer belangrijk. Er zijn weinig andere stoffen die zo warm en sfeervol lijken dan dat hout doet. Maar er zijn nog andere aspecten van belang bij de keuze voor houten kozijnen in Itens. Logischerwijs komen alle kenmerken aan bod en nemen we je mee langs de aparte opties.

We haalden het eerder al aan: de warme en sfeervolle uitstraling. Maar daarnaast geldt dat houten kozijnen ook allemaal nog eens uniek zijn. Geen plaat of stuk hout ziet er exact gelijk uit als de ander. Maar daarbuiten zijn er nog meerdere redenen om voor hout te gaan. Zo is hout van zichzelf een isolerend materiaal.

Bovenop de warme uitstraling is hout dus ook nog eens zeer geschikt om warmte te behouden. Houten kozijnen kunnen ook nog eens zo aangebracht worden dat ze als anti-inbraak gebruikt kunnen worden. Je houten kozijnen dragen zo in ieder geval bij tot een goed beschermde woning.

Kies je voor houten kozijnen in Itens, dan moet je in ieder geval nog voor een houtsoort kiezen. Er bestaan uiteenlopende opties. Let hierbij op de deugdelijkheid, de hoeveelheid benodigd onderhoud en de duurzaamheidsklasse. Zoals gezegd is de duurzaamheidsklasse van belang. Er zijn vijf verschillende duurzaamheidsklassen. Hout dat tot klasse 1 behoort, is het meest duurzaam. Zorg er verder voor dat je hout een zogenoemd FSC-keurmerk heeft. Dit keurmerk staat voor verantwoord bosbeheer. Veelgebruikte houtsoorten voor kozijnen zijn afzelia, meranti, merbau, grenen en lariks.

Het aantrekkelijke van houten kozijnen is dat ze af te stemmen zijn op elke soort woonhuis. Ze zijn uiterst geschikt voor landelijke en klassieke woningen, maar passen ook goed in modernere bouwstijlen. Dat heeft ermee te maken dat hout geschilderd kan worden in iedere gewenste kleur. Aangetast hout kan relatief makkelijk gerepareerd worden. Houten kozijnen kunnen zo jarenlang meegaan. Je kunt ze gebruiken voor schuiframen, draaikiepramen en normale raamkozijnen. Zelfs voor jouw dakkapel is hout een uitstekende keuze!

Wil je liever houten kozijnen in Itens?

Informatie over houten kozijnen

Klik op bovenstaande knop om meer informatie te vinden over het laten plaatsen van houten kozijnen.

Aluminium kozijnen Itens – het tweede alternatief

Het is tevens mogelijk om te kiezen voor aluminium kozijnen in Itens. Met de juiste aluminium kozijnen in Itens heb je echt deugdelijkheid in handen. Aluminium kozijnen komen voor in alle mogelijke types en maten. Er heerst nog een soort taboe op aluminium omdat mensen denken dat ze alleen in metaalkeurig te verkrijgen zijn. Zo is het bijvoorbeeld bespreekbaar om te kiezen voor aluminium kozijnen in Itens die van een specifieke kleur zijn voorzien. En je hoeft ze ook nog eens niet te schilderen, zoals je met bijvoorbeeld houten kozijnen wel moet doen. Aluminium kozijnen vergen speciale technieken die voor een voortreffelijk resultaat zorgen. Aluminium kozijnen dragen door een hoge mate van isolatie ook nog eens bij aan energiebesparing. Mocht duurzaamheid dus belangrijk zijn voor jou dan is dit een prima optie om te kiezen. Je kunt namelijk aanzienlijk veel geld besparen. Dat maakt aluminium kozijnen dan ook tot een prima investering.

Ben je je nog aan het oriënteren van wat voor materiaal je nieuwe kozijnen gemaakt moeten zijn? Neem dan eens aluminium in overweging. Aluminium raamkozijnen zijn bij menig kozijnen bedrijf voorhanden, en het materiaal vormt een juiste keuze met veel voordelen. Hieronder hebben we de meest belangrijke voordelen overzichtelijk voor je opgesomd:

 • Eigentijds uiterlijk voor je kozijn
 • Milieuvriendelijke materiaalsoort
 • Geen rotting, roest en vochtopname voor jouw kozijnen in Itens
 • Uiterst duurzame stofsoort
 • Kozijn behoeft niet veel onderhoud
 • Goede isolatie
 • Aantrekkelijke prijzen
Wil je liever aluminium kozijnen laten plaatsen?

Informatie over aluminium kozijnen

Klik op bovenstaande knop om meer informatie te vinden over het laten plaatsen van aluminium kozijnen.

Offerte voor kunststof kozijnen laten aanbrengen in Itens

Je hebt inmiddels een goed en volledig beeld gekregen van de verwachtingen rondom kunststof kozijnen laten aanbrengen in Itens. De kunststof kozijnen gaan lang mee, zien er vaak mooi uit en zijn geweldig gemakkelijk te onderhouden. Je kunt via kozijnkaart.nl een aantal offertes ontvangen om gemakkelijk te vergelijken. Deze offertes stellen je in staat om gelijk te zien aan wat voor tarieven je moet denken voor het installeren van de kozijnen.

Voor je het weet ben je voorzien van nieuwe kozijnen die volledig voldoen aan je behoeften. Let er wel even op dat je dus bij de offertes goed aangeeft wat je voor ogen hebt. Wanneer je helder bent in je verzoek is de kans veel groter dat de offerte volledig op maat kan worden gemaakt. Met je nieuwe kozijnen ben je gegarandeerd van jarenlang genot van je nieuwe kunststof kozijnen in Itens.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Theodoor Fortuyn Theodoor Fortuyn
Customer Succes manager bij kozijnenkaart.nl
Kunststof kozijnen94%
Houten kozijnen90%
Vervangen kozijnen97%
Ik help je graag!

Veelgestelde vragen over kozijnspecialisten uit

Itens

Er zijn diverse voordelen aan kunststof kozijnen. Denk aan weerbestendigheid, duurzaamheid (en milieuvriendelijk), weinig onderhoud en makkelijk schoon te houden. Zijn er dan ook nadelen? Een paar, maar in alle eerlijkheid, deze zijn meestal relatief! Dit kun je lezen op onze pagina kunststof kozijnen.

De prijsopbouw van kunststof kozijnen in Itens kun je als volgt kort samenvatten: Installatiekosten 45%, Materiaalkosten 45% en 10% overige (sloop en montage) kosten. Gemiddeld kun je voor een snelle berekening uitgaan van gemiddeld 725 euro per m2 (raam), inclusief glas, montage en btw. Natuurlijk hangt dit van diverse factoren af en hebben we dit voor je uiteen gezet voor meer inzicht in deze kosten.

kozijnenkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle kozijnspecialisten in Nederland. Wij zien welke kozijnspecialisten beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie kozijnspecialisten waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van kozijnspecialisten uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Beste kozijnenspecialist in Itens

Goede opheldering

19 juni 2022

Gingen eerst informeren. Zijn prima geholpen met goede toelichting.

- Angelique van de Pol

Goede plaatsing kunststof kozijnen

9 juni 2022

Uitstekende vakmannen!

- Joost Jansen

Snel geleverd en geplaatst

30 mei 2022

Fantastisch bedrijf! Snel geleverd! uiterst

- Guido van de Ven

Uitstekende dienstverlening

27 mei 2022

Kreeg na een maand een telefoontje of ik nog altijd blij was. Geweldig!

- Remco Kok

Uitleg was duidelijk en het is erg mooi geworden

17 mei 2022

Uitgebreide verduidelijking gehad wat toch wel noodzakelijk was om een goede keuze te maken en dat de kozijnen goed zouden passen en inderdaad de kozijnen passen erg. Scherpe offerte gekregen bovendien via kozijnenkaart.nl

- Suzanne Scholten

Raadgeving op maat

10 mei 2022

Ongeacht dat het niet de goedkoopste en dichtstbijzijnde kozijnen specialist was voor mij heb ik bij dit bedrijf toch het beste gemoed eraan over gehouden. De offerte was competent en zelfs uiteindelijk iets lagere factuur gekregen door het overhouden (niet gebruikte) materiaal.

- Janneke van Doorn

Goede uitleg

5 mei 2022

Zijn gaan kijken voor kennisgeving van kozijnen. Toen we aansluitend de offertes kregen zijn we competent geïnformeerd en bezitten we nette nieuwe kozijnen in ons huis.

- Monique Timmermans

Uitstekende service

30 april 2022

Kreeg na een periode een telefoontje of ik nog altijd blij was. Grandioos!

- Eva Verbeek

gelukkig over de aanschaf.

18 april 2022

De offerte was snel in huis en na wat vragen te hebben gesteld was de afspraak voor plaatsing zo gemaakt. En niet volkomen onbelangrijk, een prima prijsafspraak mogen maken naar aanleiding van de offerte.

- Erik van der Meulen

Uitgelichte kozijnspecialisten in Itens

Fri-Tec BV

Koperslagersstraat 25C
8601 WL Sneek
Nederland

0515 335 746
http://www.fri-tec.nl/

WHB Sneek

Zadelmakersstraat 22
8601 WH Sneek
Nederland

0515 531 671
http://www.whbsneek.nl/

Ydema Kozijnen BV

De Alde Mar 10
9035 VP Dronryp
Nederland

0517 232 266
https://www.ydema.nl/