Kunststof kozijnen ijsbrechtum

Zoek jij een expert voor jouw kunststof kozijnen in ijsbrechtum?

Lees dan vooral verder.

Kozijnenkaart zorgt dat jij die zoekt naar Kunststof kozijnen ijsbrechtum verbonden wordt aan een kozijnspecialist die bij je past.

Het beste gedeelte?

Kozijnenkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle vakkundigen uit ijsbrechtum – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2022 en verder.

Kunststof kozijnen ijsbrechtum nodig?

Laat je snel helpen

Kunststof kozijnen ijsbrechtum
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 64 reviews)
kozijnen_kunststof_offerte_houten_aluminium_vervangen_kosten
kozijnen_kunststof_offerte_houten_aluminium_vervangen_kosten
kozijnen_kunststof_offerte_houten_aluminium_vervangen_kosten
kozijnen kunstof offerte houten aluminium vervangen kosten
kozijnen kunstof offerte houten aluminium vervangen kosten
kozijnen kunstof offerte houten aluminium vervangen kosten
kozijnen kunstof offerte houten aluminium vervangen kosten

kunstof kozijnen kozijnspecialisten vergelijken

Vergelijken van prijzen voor kunststof kozijnen in ijsbrechtum gaat heel gemakkelijk zoals je ziet. Meestal ontvang je dezelfde dag nog reactie! We helpen niet alleen mensen in ijsbrechtum, maar in heel Nederland! Zo hebben wij huiseigenaren en ondernemers uit Harlingen, Leeuwarden en Enkhuizen bijvoorbeeld ook geholpen aan een kozijnspecialist.

Waarom kunststof kozijnen ijsbrechtum

Het zoeken van een geschikte en natuurlijk een betaalbare kozijnspecialist in ijsbrechtum is nog niet zo makkelijk als dat je zou denken. Het is nu eenmaal niet geheel volgens standaarden om zonder uitnodiging een installatiebedrijf binnen te lopen zonder eerder contact. Er zijn een aantal stappen om in je achterhoofd te houden wanneer je zoekt naar een kozijnspecialist uit ijsbrechtum. Lees hieronder verder om erachter te komen hoe ook jij de beste kozijnspecialist uit ijsbrechtum kunt vinden!

Spring direct naar:

Kunststof kozijnen ijsbrechtum laten plaatsen

Er zijn ontzettend veel huishoudens in ijsbrechtum die behoefte zouden hebben aan nieuwe kozijnen voor bij hen in huis. Tegenwoordig zijn er echter nogal wat mogelijkheden wanneer het aankomt op het installeren van nieuwe kozijnen.

De meest voor de hand liggende beslissing indien je een bepaald bedrag in gedachten hebt wat niet al te hoog is zijn de kunststof kozijnen. Voornamelijk voor mensen die meer informatie willen over kunststof kozijnen in ijsbrechtum plaatsen, is deze informatiepagina opgezet. Door middel van deze info weet je precies wat je kunt verwachten, hierdoor kun je niet meer voor verrassingen komen te staan.

Liever alternatieve kozijnen, zoals houten kozijnen of aluminium kozijnen? Ook specialisten hiervoor vindt je via Kozijnenkaart.nl!

Kunststof kozijnen voor jouw pand in ijsbrechtum

Vraag direct een offerte aan

Klik op ‘Vraag direct een offerte aan’ om drie offertes te krijgen van kozijnspecialisten uit ijsbrechtum die jou vrijblijvend zullen informeren over de beste aankoop van kunststof kozijnen.

Kozijnen vervangen ijsbrechtum – waarom vervangende kozijnen installeren?

Niet iedereen weet exact wat de toegevoegde waarde is van nieuwe kozijnen. Om je wat inzicht te geven in de verscheidene voordelen, zetten we een aantal zaken op een rij. Je kent dan zometeen alle voordelen van het vervangen van kozijnen in ijsbrechtum. Het grootste voordeel van nieuwe kozijnen is het feit dat ze bevorderlijk zijn voor de isolatie van je huis. Overwegend houten kozijnen in oudere huizen hebben door de jaren heen aanmerkelijk wat beschadiging opgelopen. Door deze schade is een gebouw vaak extra gevoelig voor waterschade en tocht. Wegens deze instroom van tocht zal je meer moeten stoken om het huis warm te krijgen. Deze stookkosten gaan uiteraard verloren, de warmte blijft tenslotte niet meer in huis hangen. Vanwege de uitstekende isolatiewaarde van kunststof kozijnen blijven dit soort aanvullende kosten je bespaard. Kunststof kozijnen zijn dan ook een duurzame en zinnige investering.

Maar er zijn nog meer voordelen als je in ijsbrechtum je kozijnen laat vervangen. Nieuwe kozijnen zullen er immers ook voor zorgen dat de uitstraling van je pand aanzienlijk kan worden verbeterd. En dat is prettig! Hoe mooier je woont, hoe beter, toch? Nieuwe kozijnen verhogen doorgaans ook de waarde van je pand. Mocht je uiteindelijk van plan zijn om te verhuizen dan zal je hierdoor in staat zijn om meer geld te krijgen bij de verkoop van je woning. Je kozijnen vervangen in ijsbrechtum is dan ook vaak een fantastisch idee!

Ben je op zoek naar meer informatie? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kozijnen vervangen.

Meer informatie over het (laten) vervangen van je kozijnen?

Meer informatie over kozijnen laten vervangen

Klik op de knop om alles te weten te komen over het (laten) vervangen van je kozijnen.

Kozijnen ijsbrechtum – zelf installeren of uitbesteden?

Ben je zelf handig met het zelf aanpakken van dingen in huis, dan kun je mogelijk eigenhandig je kozijnen plaatsen in ijsbrechtum. Desondanks raden wij ten zeerste af om dit te doen. Dit heeft diverse oorzaken:

 • Zelf doen kost over het algemeen veel tijd
 • Zelf doen kost relatief meer, vanwege onvoorzien restmateriaal of fouten
 • De kans op fouten is groter dan wanneer je het uitbesteedt
 • Een specialist heeft ook kennis van isolatie en onderhoud
 • Afwijkingen op recht-toe-recht-aan kan voor grote problemen en lekkages zorgen

Tevens zal een expert over het algemeen garantievoorwaarden op zijn of haar bezigheden aanbieden. Daarom ben je dus niet uitsluitend verzekerd van een karwei die goed wordt uitgevoerd en er op het moment zelf goed uit ziet, echter ben je ook verzekerd voor een aanstaand aanpassing waar je nog vele jaren plezier van gaat krijgen.

Een kozijnspecialist, het woord zegt het reeds, is de expert op het gebied van de laatste ontwikkelingen in kozijnen, waardoor jij voortdurend het nieuwste aanbod kunt bekijken. Denk hierbij niet alleen aan de kozijnen zelf maar ook aan kleuren, isolatie en de wijze van bevestigen. Het helpt dan als een expert met je meedenkt plus je adviseert, zodat je tot een buitengewoon effect komt.

Kunststof kozijnen installeren? Schakel dan een vakman in! Alleen dan ben je verzekerd van het beste resultaat en weet je zeker dat daar geen beschadigingen ontstaan aan het nieuwe kozijn of aan de pui. Ook ontvang je van een vakman doorgaans garantie op het afgeleverde werk en de producten. Ga je zelf klussen, vervalt deze garantie vaak.

Alle kunststof kozijnen specialisten uit ijsbrechtum

Bekijk ook hout- en aluminium kozijnspecialisten uit

Gemiddelde kosten voor kunststof kozijnen ijsbrechtum

Voordat we in de gemiddelde tarieven duiken, laten we even kijken naar de factoren die invloed hebben op de tarieven. Uiteraard hebben die keuzes invloed op de tarieven van de kunststof kozijnen. Heb je een beeld van het soort kunststof kozijn? Een vast raam is door het eenvoudige mechanisme een stuk voordeliger dan een draai-/kiepraam. Het kaliber kunststof en de glas heeft natuurlijk ook een invloed op de kosten.

Hieronder leggen we uit welke factoren de prijzen van kunststof kozijnen beïnvloeden.

 • Het soort raamkozijn
 • De montagekosten
 • De beglazing die je kiest
 • Het hang- en sluitwerk
 • Voorrij- en afvoerkosten

Tip: Denk eens aan isolatieglas! Je krijgt dan namelijk een verlaagd btw-tarief. In plaats van 21% btw, betaal je maar 9% btw over deze ramen. Daarnaast heb je mogelijk recht op een mooie isolatiesubsidie! Hier kom je al voor in aanmerking als je twee energiebesparende maatregelen in huis hebt.

De gemiddelde prijzen voor kunststof kozijnen (vast raam, 60×60 centimeter) beginnen vanaf 350 euro, inclusief ramen en het plaatsen van de kozijnen. Voor een kunststof kozijn bij een kiepraam (draairaam) van dezelfde formaten beginnen de prijzen vanaf 445 euro (tevens inclusief beglazing en installatie). Voor een valraam van 50×40 centimeter beginnen de kunststof kozijnen kosten rond de €285,-.

De prijzen van kunststof kozijnen in ijsbrechtum zijn onder meer ondergeschikt van het soort glas en de montage. Een kunststof kozijn plus montage zit circa op gemiddeld 250 euro. De ramen daarnaast beginnen tussen de 100 en 200 euro. Hierbij gaat het om standaard HR++ beglazing. Kies je voor HR+ of HR+++ glas dan liggen de kosten van kunststof kozijnen ijsbrechtum uiteindelijk hoger of lager.

Soort kozijnAfmetingen (in cm)Prijs raamkozijnPrijs glas (HR++ glas)Prijs montageTotaalkosten
Vast raam60 x 60€100,-€25,-Vanaf €225,-Vanaf €350,-
120 x 80€130,-€50,-Vanaf €600,-Vanaf €780,-
Draai-/kiepraam60 x 60€200,-€20,-Vanaf €225,-Vanaf €445,-
120 x 80€290,-€40,-Vanaf €600,-Vanaf €930,-
Valraam50 x 40€130,-€30,-Vanaf €125,-Vanaf €285,-
100 x 80€220,-€50,-Vanaf €500,-Vanaf €770,-

Wil je meer weten over de kosten van nieuwe kozijnen? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kosten kunststof kozijnen.

Direct inzicht in de kosten van kunststof kozijnen?

Ik wil inzicht in de kosten van kunststof kozijnen

Klik op de knop om meer te leren over hoe de prijzen en kosten rondom kunststof kozijnen worden opgebouwd.

Tips voor lagere kunststof kozijnen prijzen

Je hebt nu een tamelijk beeld bij de bedragen van kunststof kozijnen. Waar we nog wat dieper op in mogen gaan zijn de mogelijkheden om te besparen op je aankoop. Denk eens aan subsidies. Op kozijnen zelf zitten geen subsidies momenteel. Indien je twee energiebesparende maatregelen hebt, kun je wel een subsidie krijgen, bijvoorbeeld door gebruik te maken van isolatieglas. Lees meer via rvo.nl.

Je kunt ook controleren of er in jouw regio (stad of provincie) een plaatselijke subsidie mogelijk is voor deze categorie energiebesparende maatregelen via kunststof kozijnen. Of dit in jouw woonplaats alsmede het geval is controleer je eenvoudig via energiesubsidiewijzer.nl.

Wil je alles weten over de prijzen van kunststof kozijnen? Regel vrijblijvend een offerte via onze pagina over offerte kunststof kozijnen.

Wil je graag gratis en vrijblijvend meerdere offertes ontvangen?

Vraag direct offertes kunststof kozijnen aan!

Klik op bovenstaande knop om op je gemak meerdere gekwalificeerde kozijnspecialisten met elkaar te vergelijken en bespaar vandaag nog.

Houten kozijnen ijsbrechtum – je allereerste alternatief

Houten kozijnen ijsbrechtum, voor velen een geweldig alternatief. Een natuurlijke type kozijnen, bijvoorbeeld hout, is voor veel mensen aardig belangrijk. Niets kan de warme en sfeervolle uitstraling van hout evenaren. Maar er zijn nog andere aspecten van belang bij de beslissing voor houten kozijnen in ijsbrechtum. Wij zullen hieronder de eigenschappen van houten kozijnen bespreken en je voorlichten over alle opties.

De warme en sfeervolle uitstraling hebben we hierboven al besproken. Maar daar kunnen we nog een schepje bovenop doen, want houten kozijnen zijn ook altijd nog uniek. Ieder deel hout heeft zijn eigen unieke nerfpatroon. Maar tevens zijn er nog verschillende overwegingen om voor hout te gaan. Hout is van zichzelf een isolerend product.

Naast de warme uitstraling is hout dus ook nog eens uitstekend geschikt om warmte binnen te houden. Houten kozijnen kunnen ook nog eens zo geïnstalleerd worden dat ze als anti-inbraak ingezet kunnen worden. Ze dragen dus ook nog eens bij aan de beveiliging in en rondom je huis.

Wanneer je de keus hebt gemaakt voor houten kozijnen in ijsbrechtum, is de opvolgende beslissing welke houtsoort je gaat gebruiken. Ook hierin is de keuze weer eeuwig. Houd bij het kiezen van de juiste houtsoort rekening met de kwaliteit, het onderhoud dat het vergt en de duurzaamheid. Zoals gezegd is de duurzaamheidsklasse belangrijk. Er zijn vijf aparte duurzaamheidsklassen. Hout dat tot klasse 1 behoort, is het allermeeste duurzaam. Zorg er verder voor dat je hout een zogenoemd FSC-keurmerk heeft. Dit keurmerk staat voor gezond bosbeheer. Veelgebruikte houtsoorten voor kozijnen zijn afzelia, meranti, merbau, grenen en lariks.

Het fijne van houten kozijnen is dat ze af te stemmen zijn op elke soort woning. Ze zijn zeer geschikt voor landelijke en klassieke woningen, maar passen ook goed in modernere bouwstijlen. Dat heeft ermee te maken dat hout geschilderd kan worden in elke gewenste kleur. Beschadigd hout kan betrekkelijk eenvoudig gerepareerd worden. Houten kozijnen kunnen zo jarenlang meegaan. Je kunt ze gebruiken voor schuiframen, draaikiepramen en normale raamkozijnen. Ook voor de kozijnen van je dakkapel is hout een uitstekende materiaalsoort.

Wil je liever houten kozijnen in ijsbrechtum?

Informatie over houten kozijnen

Klik op bovenstaande knop om meer informatie te vinden over het laten plaatsen van houten kozijnen.

Aluminium kozijnen ijsbrechtum – het tweede alternatief

Ben je toe aan iets anders dan houten kozijnen of kunststof kozijnen? Dan zijn aluminium kozijnen in ijsbrechtum eventueel wel iets voor jou! Zoek je een competente specialist voor het installeren van aluminium kozijnen bij je in huis? Bespaar dan flink geld door direct nog een offerte aan te vragen. Er zijn namelijk genoeg professionele bedrijven om je te helpen aan aluminium kozijnen in ijsbrechtum te komen.

Via kozijnkaart.nl ben je verzekerd van kwalitatief hoogstaande bedrijven. Wil je meer weten over de kosten voor een aluminium kozijn naar jouw voorkeuren? Laat je dan door kozijnspecialisten uit je regio adviseren. En vraag je je offerte aan via kozijnkaart.nl? Dan weet je absoluut dat je niet teveel betaalt! Bespaar tot maar liefst 40% op je kosten!

Ben je je nog aan het oriënteren van wat voor materiaal je nieuwe kozijnen gemaakt moeten zijn? Overweeg dan eens voor aluminium te gaan. Aluminium raamkozijnen zijn bij menig kozijnen bedrijf voorhanden, en het materiaal vormt een geschikte keuze met talrijke voordelen. Hieronder hebben we de meest belangrijke voordelen overzichtelijk voor je opgesomd:

 • Eigentijds uiterlijk voor je kozijn
 • Milieuvriendelijke materiaalsoort
 • Geen rotting, roest en vochtopname voor je kozijnen in ijsbrechtum
 • Uiterst duurzame stofsoort
 • Kozijn behoeft minimaal onderhoud
 • Goede isolatiewaarde
 • Aantrekkelijke tariefstellingen

Met aluminium kozijnen kies je voor een sterk materiaal voor je kozijnen in ijsbrechtum. Je hebt dan geen last van roest en verrotting, waardoor je nog veel plezier hebt van je kozijnen. Omdat het materiaal ook niet elektrostatisch is, heb je geen last van vervelende dingen als viezigheid en stof. Bovendien hoef je je kozijnen – zeker de eerste jaren – niet tot nauwelijks te voorzien van onderhoud. Omdat aluminium geen vocht opneemt, is het een zeer geschikte materiaalsoort om te gebruiken.

Een keuze voor aluminium kozijnen is ook nog eens zeer goed voor het milieu. Aluminium is een onuitputtelijke grondstof, die men kan blijven gebruiken zonder dat dit het milieu schade toebrengt. Door een aluminium kozijn te nemen, draag je dus bij aan een klimaatneutrale woonomgeving. Omdat aluminium zo solide is zal het nog jaren meegaan. Daarmee kies je dus voor duurzaamheid, milieuvriendelijkheid én een sterke materiaalsoort.

Wil je liever aluminium kozijnen laten plaatsen?

Informatie over aluminium kozijnen

Klik op bovenstaande knop om meer informatie te vinden over het laten plaatsen van aluminium kozijnen.

Offerte voor kunststof kozijnen laten zetten in ijsbrechtum

Als het goed is heb je door middel van dit artikel al een beter beeld over wat je kunt verwachten bij kunststof kozijnen laten plaatsen in ijsbrechtum. Simpel in onderhoud, aantrekkelijk om te zien en ze gaan heel lang mee. Door onze site is het een optie om enkele offertes te ontvangen. Deze offertes stellen je in staat om direct te zien aan wat voor onkosten je moet denken voor het plaatsen van de kozijnen.

In no time ben ook jij daardoor voorzien van schitterende nieuwe kozijnen voor bij jou in de woning. Zorg ervoor dat je bij de aanvraag de goede info meegeeft. Je hebt dan direct meer kans dat de offerte aansluit op het project dat je wilt uitzetten. Door de lange levensduur van de kunststof kozijnen kun je er in ieder geval weer even tegenaan!

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Theodoor Fortuyn Theodoor Fortuyn
Customer Succes manager bij kozijnenkaart.nl
Kunststof kozijnen94%
Houten kozijnen90%
Vervangen kozijnen97%
Ik help je graag!

Veelgestelde vragen over kozijnspecialisten uit

ijsbrechtum

Er zijn diverse voordelen aan kunststof kozijnen. Denk aan weerbestendigheid, duurzaamheid (en milieuvriendelijk), weinig onderhoud en makkelijk schoon te houden. Zijn er dan ook nadelen? Een paar, maar in alle eerlijkheid, deze zijn meestal relatief! Dit kun je lezen op onze pagina kunststof kozijnen.

De prijsopbouw van kunststof kozijnen in ijsbrechtum kun je als volgt kort samenvatten: Installatiekosten 45%, Materiaalkosten 45% en 10% overige (sloop en montage) kosten. Gemiddeld kun je voor een snelle berekening uitgaan van gemiddeld 725 euro per m2 (raam), inclusief glas, montage en btw. Natuurlijk hangt dit van diverse factoren af en hebben we dit voor je uiteen gezet voor meer inzicht in deze kosten.

kozijnenkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle kozijnspecialisten in Nederland. Wij zien welke kozijnspecialisten beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie kozijnspecialisten waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van kozijnspecialisten uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Beste kozijnenspecialist in ijsbrechtum

Niet alleen meer isolatie maar daarnaast een waardevermeerdering op ons huis

16 juni 2022

We hebben een kunststof voordeur met kozijn bij ons laten installeren. Wij zijn onder de indruk van de deur en de afwerking. Een prachtige voordeur die sluit als een huis 😉 Ik denk dat onze hal (jaren 40 woning) een stuk minder zal tochten! De prijs was scherp in verhouding met de concurrentie. Benodigdheden en afwerking top!

- Jelle de Boer

Fijne begeleiding

7 juni 2022

Onze woning ziet er wederom tip top uit met de nieuwe kunststof kozijnen. Vaardig afgewerkt ook.

- Sabrina Verhoeven

Uitstekend

1 juni 2022

Covid of niet, het project is vertrouwd verlopen met alle maatregelen van dien. Het effect is ook niet minder om, wauw! Misschien niet de goedkoopste, maar ronduit wel de slimste keuze!

- Renate Vos

Geweldig vertrouwd!

27 mei 2022

Voor de tweede maal een offerte gevraagd en daarom nieuwe kozijnen laten zetten. erg service en niet te duur.

- Wendy Peeters

fraai

18 mei 2022

Covid of niet, het traject is fijn verlopen met alle maatregelen van dien. Het resultaat is ook niet minder om, wauw! We hebben niet gekozen voor de goedkoopste en zijn des te meer tevreden!

- Kirsten Kok

Zeker doen!

9 mei 2022

Onze nieuwe kozijnen zijn van prima prima deugdelijkheid en niet duur! Ik zou het echt aanraden. Ik ben uiterst gelukkig.

- Sander Prins

De buren zijn jaloers!

7 mei 2022

Na een voordeur en nieuwe raamkozijnen nu als hekkensluiter een nieuwe voorgevel en kozijnen achter. De buren zijn jaloers! Vergelijken van de offertes kan echt uit, nette prijs kunnen ontvangen.

- Vanessa van Loon

Heldere uitleg ontvangen en uiterst blij met het resultaat.

26 april 2022

We krijgen ‘aparte’ ramen in ons huis dus het was noodzaak dat we oprecht een goede toelichting en advies kregen. Scherpe offertes gehad via kozijnenkaart.nl en daardoor niet teveel betaald.

- Evelien Martens

erg geadviseerd.

18 april 2022

De begeleiding was uiterst prettig en we kregen duidelijke antwoorden op onze vragen.

- Iris Vermeulen

Uitgelichte kozijnspecialisten in ijsbrechtum

Fri-Tec BV

Koperslagersstraat 25C
8601 WL Sneek
Nederland

0515 335 746
http://www.fri-tec.nl/

WHB Sneek

Zadelmakersstraat 22
8601 WH Sneek
Nederland

0515 531 671
http://www.whbsneek.nl/

Vriesia Glas en Kozijnen

Tingietersstraat 20
8601 WJ Sneek
Nederland

088 111 2599
http://www.vriesiaglas.nl/