Kunststof kozijnen Hummelo

Zoek jij een expert voor jouw kunststof kozijnen in Hummelo?

Lees dan vooral verder.

Kozijnenkaart zorgt dat jij die op zoek bent naar Kunststof kozijnen Hummelo verbonden wordt aan een kozijnspecialist die bij je past.

Het beste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle vakkundigen uit Hummelo – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2022 en verder.

Kunststof kozijnen Hummelo nodig?

Vraag direct 3 offertes aan

Kunststof kozijnen Hummelo
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 70 reviews)
kozijnen_kunststof_offerte_houten_aluminium_vervangen_kosten
kozijnen_kunststof_offerte_houten_aluminium_vervangen_kosten
kozijnen_kunststof_offerte_houten_aluminium_vervangen_kosten
kozijnen kunstof offerte houten aluminium vervangen kosten
kozijnen kunstof offerte houten aluminium vervangen kosten
kozijnen kunstof offerte houten aluminium vervangen kosten
kozijnen kunstof offerte houten aluminium vervangen kosten

kunstof kozijnen kozijnspecialisten vergelijken

Vergelijken van prijzen voor kunststof kozijnen in Hummelo gaat heel gemakkelijk zoals je ziet. Meestal ontvang je dezelfde dag nog reactie! We helpen niet alleen mensen in Hummelo, maar in heel Nederland! Zo hebben wij huiseigenaren en ondernemers uit Zevenaar, Brummen en Doesburg bijvoorbeeld ook geholpen aan een kozijnspecialist.

Waarom kunststof kozijnen Hummelo

Een betaalbare en geschikte kozijnspecialist vinden in Hummelo kan best een lastige zijn. Het is nu eenmaal niet geheel volgens etiquette om zomaar een installatiebedrijf binnen te stappen zonder eerder contact. Er zijn een aantal punten om in je achterhoofd te houden wanneer je zoekt naar een kozijnspecialist uit Hummelo. Wij vertellen je graag waar je aan moet denken!

Spring direct naar:

Kunststof kozijnen Hummelo laten plaatsen

Het laten aanbrengen van kunststof kozijnen in Hummelo is niet iets wat je elke dag laat verrichten. Derhalve is het ook van waarde dat je een specialist vindt die je kunststof kozijnen in Hummelo kan aanbrengen. Indien je weet waar je naar op zoek bent, hoeft een professional niet per sé duur te zijn.

Kies voor jouw kunststof kozijnen in Hummelo niet meteen voor de eerste de beste. Het is verstandiger om het uit te besteden aan een vakman die kennis van zaken heeft. Een sterkere vorm van verzekering en kwaliteit is praktisch niet mogelijk. Je wilt logischerwijs voornamelijk kunnen genieten van je nieuwe kunststof kozijnen in Hummelo, in plaats van met zorgen of buikpijn achter te blijven.

Het aanbrengen van kunststof kozijnen in Hummelo is een ecologische investering in je woonhuis. Je profiteert van een uitstekende isolatie, een lange levensduur en weinig onderhoud. Daarnaast is kunststof aantrekkelijk geprijsd, waardoor ze voor een breed publiek toegankelijk zijn. Op zoek naar een kozijnspecialist?

Op deze site lees je waarom kunststof kozijnen aanleggen een prima idee is! Je vindt meer informatie over de vele voordelen en leest wat kunststof kozijnen kosten. Overigens vindt je hier ook tips en lees je waar je op moet letten bij het vinden van een kozijnspecialist.

Wil je in plaats van kunststof kozijnen liever houten kozijnen of aluminium kozijnen? Via Kozijnenkaart.nl vind je vlug en voordelig je vakman!

Kunststof kozijnen voor jouw pand in Hummelo

Vraag direct een offerte aan

Klik op ‘Vraag direct een offerte aan’ om drie offertes te krijgen van kozijnspecialisten uit Hummelo die jou vrijblijvend zullen informeren over de beste aankoop van kunststof kozijnen.

Kozijnen vervangen Hummelo – waarom nieuwe kozijnen plaatsen?

We signaleren dat niet iedereen weet wat de meerwaarde is van nieuwe kozijnen bij hem of haar in huis. Om je wat inzicht te geven in de verschillende voordelen, zetten we verschillende zaken op een rij. Je kent dan zometeen alle voordelen van het vervangen van kozijnen in Hummelo. Het grootste voordeel van nieuwe kozijnen is het feit dat ze bevorderlijk zijn voor de isolatie van je woonhuis. Vooral bij oudere woningen waar houten kozijnen geplaatst zijn kan er sprake zijn van onderliggende schade aan het hout. Deze schade heeft als gevolg dat tocht zijn intrede kan maken in je huis. Wat doorgaans gepaard gaat met extra stookkosten om alles warm en droog te houden. Het stoken tegen tocht en vocht is meestal zonde van je geld. Vanwege de uitstekende isolatiewaarde van kunststof kozijnen blijven dit soort bijkomende kosten je bespaard. Kunststof kozijnen zijn dan ook een duurzame en nuttige investering.

Maar er zijn nog meer voordelen als je in Hummelo je kozijnen laat vervangen. De totale uitstraling van je woonhuis gaat er vaak ook op vooruit. En dat is prettig! Hoe mooier je woont, hoe beter, toch? Tevens is het mogelijk dat de meerwaarde van de woning zal vermeerderen door het plaatsen van de nieuwe kozijnen. Mocht je ooit van plan zijn om te verhuizen dan zal je hierdoor in staat zijn om meer geld te krijgen bij de verkoop van je verblijf. Door deze vele voordelen is kozijnen vervangen in Hummelo dé keuze om te maken!

Ben je op zoek naar meer informatie? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kozijnen vervangen.

Meer informatie over het (laten) vervangen van je kozijnen?

Meer informatie over kozijnen laten vervangen

Klik op de knop om alles te weten te komen over het (laten) vervangen van je kozijnen.

Kozijnen Hummelo – zelf plaatsen of uitbesteden?

Er zijn mensen die goed zijn in klussen. Het belangrijkste voordeel is uiteraard dat je wat geld kunt besparen, je hoeft namelijk alleen maar te betalen voor de kozijnen zelf en niet voor de arbeidskosten. Helaas zijn er tevens wat nadelen aan het zelf plaatsen van kozijnen in Hummelo. Bij het aanbrengen van kozijnen in Hummelo is het bepalend dat het op de passende manier vast wordt gezet. Als de kozijnen niet volledig juist geïnstalleerd worden is er een directe kans op verlaging van de isolatiewaardes, het loskomen van kozijnen, barsten in de muren etc. De belangrijkste reden om de kozijnen te laten aanbrengen door een expert is de garantie. Deze mist vaak wanneer je zelf gaat klussen. Gezien de levensduur van kozijnen is het daarom zeker het bekijken waard om het alsnog uit te besteden aan een kozijnspecialist.

Samengevat: Schakel een kozijnspecialist in om de komende jaren te gaan genieten van je nieuwe kozijnen. Door de relatief lage tarieven voor het installeren van kozijnen in Hummelo hoeft dit echt niet zo duur te zijn als je in eerste instantie zou denken. Vlot een richtlijn krijgen wat het voor jouw woonhuis zou kosten? Ga rap naar offertes aanvragen en binnen korte tijd heb je de offertes van onze kozijnspecialisten in huis!

Alle kunststof kozijnen specialisten uit Hummelo

Bekijk ook hout- en aluminium kozijnspecialisten uit

Gemiddelde kosten voor kunststof kozijnen Hummelo

Alvoor we in de gemiddelde prijzen duiken, laten we even kijken naar de factoren die invloed hebben op de prijs. Je keuzes hebben ook invloed op de kunststof kozijnen kosten. Heb je een idee van het soort kunststof kozijn? Het type raam (bijv. kiep of een vast raam) is bovendien van invloed op de kosten. Het soort kunststof en de ramen heeft uiteraard ook een invloed op de kosten.

Hieronder leggen we uit welke factoren de kosten van kunststof kozijnen beïnvloeden.

 • Het soort raamkozijn
 • De montagekosten
 • De beglazing die je kiest
 • Het hang- en sluitwerk
 • Voorrij- en afvoerkosten

Tip: Denk eens aan isolatieglas! Je krijgt dan namelijk een verlaagd btw-tarief. Je betaalt slechts 9% btw over de beglazing. Daarnaast heb je mogelijk recht op een mooie isolatiesubsidie! Hier kom je al voor in aanmerking als je twee energiebesparende maatregelen in huis hebt.

De gemiddelde tarieven voor kunststof kozijnen (vast raam, 60×60 centimeter) starten vanaf 350 euro, met glas en het plaatsen van de kozijnen. Voor een kunststof kozijn bij een kiepraam (draairaam) van dezelfde afmetingen beginnen de bedragen vanaf 445 euro (ook inclusief ramen en installatie). Voor een valraam van 50×40 centimeter starten de kunststof kozijnen kosten rond de €285,-.

De soort ramen en wijze van installeren dragen bij aan de hoogte van de prijzen. Een kunststof kozijn plus installatie zit ruwweg op gemiddeld 250 euro. De ramen daarnaast beginnen tussen de 100 en 200 euro. Dit betreffen dan standaard HR++ ramen. Wil je meer of minder isolatie dan HR++ (dus HR+ of HR+++ glas) dan zijn de prijzen vanzelf hoger of lager.

Soort kozijnAfmetingen (in cm)Prijs raamkozijnPrijs glas (HR++ glas)Prijs montageTotaalkosten
Vast raam60 x 60€100,-€25,-Vanaf €225,-Vanaf €350,-
120 x 80€130,-€50,-Vanaf €600,-Vanaf €780,-
Draai-/kiepraam60 x 60€200,-€20,-Vanaf €225,-Vanaf €445,-
120 x 80€290,-€40,-Vanaf €600,-Vanaf €930,-
Valraam50 x 40€130,-€30,-Vanaf €125,-Vanaf €285,-
100 x 80€220,-€50,-Vanaf €500,-Vanaf €770,-

Wil je meer weten over de kosten van nieuwe kozijnen? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kosten kunststof kozijnen.

Direct inzicht in de kosten van kunststof kozijnen?

Ik wil inzicht in de kosten van kunststof kozijnen

Klik op de knop om meer te leren over hoe de prijzen en kosten rondom kunststof kozijnen worden opgebouwd.

Tips voor lagere kunststof kozijnen prijzen

Een voordelig kunststof kozijn vinden? De grondstoffen voor kunststof kozijnen zijn goedkoper in gelijkenis tot staal of aluminium. Ook zijn er verschillende manieren om meer te bezuinigen op de tarieven.

Zo koop jij goedkope kunststof kozijnen:

 • Kies voor vaste ramen in plaats van val- of draai-/kiepramen. Deze zijn goedkoper.
 • Ga voor een eenvoudige stijl in een goedkope kleur. Kunststof kozijnen met folie zijn vaak iets duurder.
 • Schakel een kozijnenspecialist uit Hummelo in. Hoe dichterbij hoe beter, want dan zijn de voorrijkosten zo laag mogelijk.
 • Vergelijk de prijzen van meerdere specialisten en kies de vakman met het beste aanbod. Zo bespaar je tot wel 40% op de kostprijs.

Is er een tegemoetkoming voor kunststof kozijnen? Op dit moment bestaat er geen landelijke subsidie. Wel bestaat er de potentie om subsidie te ontvangen voor het gebruik van isolatieglas. Daarvoor kom je in aanmerking ingeval je in totaal 2 energiebesparende maatregelen hebt. Meer hierover lees je op rvo.nl.

Je kunt ook controleren of er in jouw regio (stad of provincie) een plaatselijke subsidie denkbaar is voor deze type energiebesparende maatregelen via kunststof kozijnen. Of dit in jouw woonplaats alsmede het geval is, controleer je eenvoudig via energiesubsidiewijzer.nl.

Wil je alles weten over de prijzen van kunststof kozijnen? Regel vrijblijvend een offerte via onze pagina over offerte kunststof kozijnen.

Wil je graag gratis en vrijblijvend meerdere offertes ontvangen?

Vraag direct offertes kunststof kozijnen aan!

Klik op bovenstaande knop om op je gemak meerdere gekwalificeerde kozijnspecialisten met elkaar te vergelijken en bespaar vandaag nog.

Houten kozijnen Hummelo – het eerste alternatief

Natuurlijk zijn er nog alternatieven te verzinnen voor kunststof kozijnen. Zo is het als voorbeeld ook denkbaar om te kiezen voor de houten kozijnen . Van oorsprong zijn houten kozijnen erg in trek in het land. Dit komt voornamelijk omdat houten kozijnen vroeger de standaard waren.. Je kunt kiezen uit een aantal houtsoorten indien het aankomt op deze kozijnen. Het is raadzaam om te weten welke houtsoort welk resultaat heeft op de deugdelijkheid van je kozijnen. Normaliter is de isolatie van harde houtsoorten veel beter dan die van zachte houtsoorten. Tevens is een zachte soort gevoeliger voor vocht en houtrot. Indien je houten kozijnen in Hummelo wilt aanleggen, is het doorgaans goed om een kundige partij om advies te vragen. Zij voorzien je van advies over de houtsoort die het allerbeste bij jouw woning past.

Los van de prachtige uitstraling zitten er echter wel een aantal nadelen aan houten kozijnen in Hummelo. Houten kozijnen vergen over het algemeen wel meer verzorging dan kozijnen van een andere soort. Houten kozijnen hebben immers beits nodig om beschermd te worden. Datzelfde geldt niet voor kunststof en aluminium kozijnen. Afhankelijk van het soort beits je mooi vindt, kunnen de onkosten fiks stijgen. Daar komt bij dat je voor de kosten op moet draaien als je houten kozijnen in Hummelo houtrot vertonen. Gelukkig is houtrot zeldzaam indien er goed voor de houten kozijnen in Hummelo gezorgd wordt. Toch is het slim om dit wel mee te nemen in je overweging om voor houten kozijnen te gaan. Schrik je niet af van een beetje aanvullend onderhoud en hou je van een authentieke uitstraling? Dan zijn houten kozijnen echt iets voor je!

Wil je liever houten kozijnen in Hummelo?

Informatie over houten kozijnen

Klik op bovenstaande knop om meer informatie te vinden over het laten plaatsen van houten kozijnen.

Aluminium kozijnen Hummelo – het tweede alternatief

Aluminium kozijnen zijn ook een van de bekendere type kozijnen. Met de goede aluminium kozijnen in Hummelo heb je echt kwaliteit in handen. Ze zijn in alle types en maten leverbaar. Er heerst nog een soort taboe op aluminium omdat mensen denken dat ze alleen in metaalkeurig te verkrijgen zijn. Maar je kunt aluminium tegenwoordig in bijna elke kleur krijgen. In tegenstelling tot de houten kozijnen zal het vaak niet nodig zijn om deze te schilderen. Er worden immers speciale technieken gebruikt om te zorgen voor een betoverend resultaat. Aluminium kozijnen dragen door een hoge mate van isolatie ook nog eens bij aan energiebesparing. Staat duurzaamheid hoog in het vaandel? Overweeg dan zeker aluminium kozijnen. De hoge isolatie maakt het daadwerkelijk mogelijk om fors wat onkosten te besparen voor je energierekening. Dit maakt het een goede investering voor bij jou in de woning.

Ben je je nog aan het oriënteren van wat voor materiaal jouw nieuwe kozijnen gemaakt moeten zijn? Overweeg dan eens voor aluminium te gaan. Aluminium raamkozijnen zijn bij menig kozijnen bedrijf voorhanden, en het materiaal vormt een fijne keuze met talrijke voordelen. Hieronder hebben we de meest belangrijke voordelen overzichtelijk voor je opgesomd:

 • Eigentijds uiterlijk voor je kozijn
 • Milieuvriendelijke materiaalsoort
 • Geen rotting, roest en vochtopname voor je kozijnen in Hummelo
 • Uiterst duurzame stofsoort
 • Kozijn behoeft niet veel onderhoud
 • Goede isolatiewaarde
 • Aantrekkelijke prijzen
Wil je liever aluminium kozijnen laten plaatsen?

Informatie over aluminium kozijnen

Klik op bovenstaande knop om meer informatie te vinden over het laten plaatsen van aluminium kozijnen.

Offerte voor kunststof kozijnen laten zetten in Hummelo

Als het goed is heb je door middel van dit artikel al een beter beeld over wat je kunt verwachten bij kunststof kozijnen laten aanleggen in Hummelo. Simpel in onderhoud, aantrekkelijk om te zien en ze gaan heel erg lang mee. Je kunt via kozijnkaart.nl meerdere offertes ontvangen om makkelijk te vergelijken. Deze offertes stellen je in staat om direct te zien aan wat voor onkosten je moet denken voor het aanbrengen van de kozijnen.

Voordat je het weet ben je voorzien van nieuwe kozijnen die volledig voldoen aan je voorkeuren. Let er wel even op dat je dus bij de offerteaanvraag goed aangeeft wat je voor ogen hebt. Je hebt dan direct meer kans dat de offerte aansluit op het project dat je wilt uitzetten. Met je nieuwe kozijnen ben je gegarandeerd van jarenlang plezier van je nieuwe kunststof kozijnen in Hummelo.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Theodoor Fortuyn Theodoor Fortuyn
Customer Succes manager bij kozijnenkaart.nl
Kunststof kozijnen94%
Houten kozijnen90%
Vervangen kozijnen97%
Ik help je graag!

Veelgestelde vragen over kozijnspecialisten uit

Hummelo

Er zijn diverse voordelen aan kunststof kozijnen. Denk aan weerbestendigheid, duurzaamheid (en milieuvriendelijk), weinig onderhoud en makkelijk schoon te houden. Zijn er dan ook nadelen? Een paar, maar in alle eerlijkheid, deze zijn meestal relatief! Dit kun je lezen op onze pagina kunststof kozijnen.

De prijsopbouw van kunststof kozijnen in Hummelo kun je als volgt kort samenvatten: Installatiekosten 45%, Materiaalkosten 45% en 10% overige (sloop en montage) kosten. Gemiddeld kun je voor een snelle berekening uitgaan van gemiddeld 725 euro per m2 (raam), inclusief glas, montage en btw. Natuurlijk hangt dit van diverse factoren af en hebben we dit voor je uiteen gezet voor meer inzicht in deze kosten.

kozijnenkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle kozijnspecialisten in Nederland. Wij zien welke kozijnspecialisten beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie kozijnspecialisten waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van kozijnspecialisten uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Beste kozijnenspecialist in Hummelo

Helemaal geweldig!

29 augustus 2022

Onvermoed voldaan met mijn nieuwe raamkozijnen!

- Anouk Dekker

Kozijnen zijn geweldig!

23 augustus 2022

Recent al onze kozijnen laten vervangen. We genieten nu elke dag van onze snel geplaatste, nette en mooie kozijnen! erg

- Robertus van de Pol

Netjes afgewerkt

20 augustus 2022

uiterst gelukkig hoe de afwerking is geregeld.. We hebben offertes vergeleken en dit heeft ons best een hele nette besparing opgeleverd!

- Hanneke van de Velden

Snel geleverd en geplaatst

14 augustus 2022

Top service! Snel geleverd! erg

- Ilse Kramer

Buitengemeen blij

1 augustus 2022

super Levering en planning waren enorm flexibel. uiterst blij dus!

- Jolanda van Loon

Uitleg was begrijpelijk en het is erg prima geworden

30 juli 2022

Uitgebreide toelichting gehad wat toch wel essentieel was om een slimme keuze te maken en dat de kozijnen vertrouwd zouden passen en inderdaad de kozijnen passen erg. Scherpe offertes gehad via kozijnenkaart.nl en daardoor niet teveel betaald.

- Iris Hermans

Bovenmatig nette kwaliteit

24 juli 2022

Al onze ramen en voordeur hebben wij laten verwisselen door kunststof kozijnen. Een hoop kwaliteit voor een prima prijs. Bedankt voor de klantvriendelijkheid en service! Wij hebben het hele traject van offerte tot oplevering als uitermate aangenaam ervaren.

- Klaas van de Veen

Fijne uitleg gehad

17 juli 2022

Eerst de offertes opgevraagd en toen de kozijnen uit moeten zoeken. We ontvingen bovendien subtiel advies als leken. We zijn correct op de hoogte gehouden, afspraken op dagen dat het ons uitkwam.

- Miranda de Vos

Super

5 juli 2022

Zag door de bomen het bos niet meer. Dankzij kozijnkaart is dit gelukt. Ik geniet nu van schitterende kozijnen!

- Angelique Mol

Uitgelichte kozijnspecialisten in Hummelo

Wesselink Produktie

Kajuitstraat 2
7005 BP Doetinchem
Nederland

0314 382 479
https://www.wesselinkbv.nl/

Dijkema Ramen en Deuren BV.

Logistiekweg 28
7007 CJ Doetinchem
Nederland

0314 378 989
http://www.dijkema.nl/

Kuppens Kunststoffen en Aluminium B.V.

Nijverheidsweg 12-B
7031 BV Wehl
Nederland

0314 683 907
https://www.bkuppens.nl/