Kunststof kozijnen Zutphen

Heb jij behoefte aan een expert voor jouw kunststof kozijnen in Zutphen?

Dan ben je aan het juiste adres.

Kozijnenkaart zorgt dat jij die op zoek bent naar Kunststof kozijnen Zutphen verbonden wordt aan de partij die bij je past.

Het tofste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle vakkundigen uit Zutphen – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2023 en verder.

Kunststof kozijnen Zutphen nodig?

Laat je snel helpen

Kunststof kozijnen Zutphen
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 91 reviews)
kozijnen_kunststof_offerte_houten_aluminium_vervangen_kosten
kozijnen_kunststof_offerte_houten_aluminium_vervangen_kosten
kozijnen_kunststof_offerte_houten_aluminium_vervangen_kosten
kozijnen kunstof offerte houten aluminium vervangen kosten
kozijnen kunstof offerte houten aluminium vervangen kosten
kozijnen kunstof offerte houten aluminium vervangen kosten
kozijnen kunstof offerte houten aluminium vervangen kosten

kunstof kozijnen kozijnspecialisten vergelijken

Vergelijken van prijzen voor kunststof kozijnen in Zutphen gaat heel gemakkelijk zoals je ziet. Meestal ontvang je dezelfde dag nog reactie! We helpen niet alleen mensen in Zutphen, maar in heel Nederland! Zo hebben wij huiseigenaren en ondernemers uit Duiven, Brummen en Doesburg bijvoorbeeld ook geholpen aan een kozijnspecialist.

Waarom kunststof kozijnen Zutphen

Het zoeken van een geschikte en natuurlijk een betaalbare kozijnspecialist in Zutphen is nog niet zo makkelijk als dat je zou denken. Je kunt nu eenmaal niet bij het dichtstbijzijnde installatiebedrijf binnen stappen en de eerste persoon kiezen die je ziet. Er zijn een aantal stappen om in je achterhoofd te houden wanneer je opzoek gaat naar een kozijnspecialist in Zutphen. Wij vertellen je graag wat je moet onthouden!

Spring direct naar:

Kunststof kozijnen Zutphen laten installeren

Er zijn ontzettend veel huishoudens in Zutphen die behoefte zouden hebben aan nieuwe kozijnen voor bij hen in het woonhuis. Tegenwoordig zijn er echter nogal wat opties als het aankomt op het plaatsen van nieuwe kozijnen.

Kunststof kozijnen zijn meestal voordelig geprijsd en passen daardoor bij elk budget. Omdat nog niet iedereen bekend is met kunststof kozijnen plaatsen in Zutphen hebben wij op deze website het een en ander op een rijtje gezet. Met deze info weet je later alles wat er te weten valt en kan je met een gerust hart een goede beslissing maken.

Liever andere kozijnen, zoals houten kozijnen of aluminium kozijnen? Ook specialisten hiervoor vindt je via Kozijnenkaart.nl!

Kozijnen vervangen Zutphen – waarom nieuwe kozijnen installeren?

Kozijnen vervangen in Zutphen doe je uiteraard niet zo maar. Flink wat mensen kiezen er vanuit een kostengedachte toch nog voor om hun bestaande kozijnen te blijven opknappen. Desondanks is het regelmatig veel rendabeler om je kozijnen te vervangen in Zutphen. Het scheelt je op termijn in de onkosten, het onderhoudsgeld, een tijdsinvestering en het ziet er ook nog eens formidabel uit.

Ook niet te onderwaarderen is de hoeveelheid isolatievoordelen die nieuwe kozijnen bieden aan je woning. Juist bij oudere huizen waarin houten kozijnen geplaatst zijn kan er sprake zijn van onderliggende schade aan het hout. Door deze beschadiging ontstaat er vaak tocht en extra waterschade, waardoor er nog meer houtrot komt. Om vochtwerking en tocht tegen te gaan, zul je aanzienlijk extra moeten stoken. Deze stookkosten gaan natuurlijk verloren, de warmte blijft tenslotte niet meer in huis hangen. Kiezen voor kunststof kozijnen brengt door de hoge isolatie met zich mee dat je beduidend veel geld kunt besparen op je totale stookkosten. Het is dan ook goed om nieuwe kozijnen als een langdurige belegging te zien.

Maar indien je kozijnen laat vervangen in Zutphen zijn er nog andere voordelen. Nieuwe kozijnen zullen er immers ook voor zorgen dat de uitstraling van je woning fors kan worden verbeterd. Voor jou als bewoner is dit natuurlijk wel zo aangenaam, je wilt immers wel in een mooi pand kunnen wonen. Maar ook voor derden kan deze nieuwe uitstraling voordelen met zich meebrengen. Zo is het mogelijk dat de meerwaarde van de woning zal stijgen door het installeren van de nieuwe kozijnen. Bij een verkoop verdienen kozijnen zich al gauw terug. Door deze vele voordelen is kozijnen vervangen in Zutphen dé keuze om te maken!

Ben je op zoek naar meer informatie? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kozijnen vervangen.

Meer informatie over het (laten) vervangen van je kozijnen?

Meer informatie over kozijnen laten vervangen

Klik op de knop om alles te weten te komen over het (laten) vervangen van je kozijnen.

Kozijnen Zutphen – zelf plaatsen of uitbesteden?

Ben je zelf handig met het zelf aanpakken van dingen in huis, dan kun je wellicht zelf je kozijnen plaatsen in Zutphen. Echter eigenlijk raden we je aan om het toch uit te besteden. Dat heeft een aantal argumenten, namelijk:

 • Zelf doen kost over het algemeen veel tijd
 • Zelf doen kost relatief meer, vanwege onvoorzien restmateriaal of fouten
 • De kans op fouten is groter dan wanneer je het uitbesteedt
 • Een specialist heeft ook kennis van isolatie en onderhoud
 • Afwijkingen op recht-toe-recht-aan kan voor grote problemen en lekkages zorgen

Verder loop je geen garantie mis wanneer je kiest voor een kozijnspecialist. Dit garandeert niet alleen dat de werkzaamheden naar behoren worden gedaan maar ook dat je bij toekomstige mogelijke kwesties verzekerd bent van hulp en daarom erg lang kunt genieten van je nette nieuwe kozijnen.

Een kozijnspecialist, het woord zegt het reeds, is de expert op het gebied van de laatste ontwikkelingen in kozijnen, waardoor je altijd het nieuwste aanbod kunt bekijken. Niet uitsluitend materiaal, echter ook kleuren, isolatiewaarden en soorten bevestiging wisselen enorm. Het helpt dan als een expert met je meedenkt en je adviseert, zodat je tot een grandioos effect komt.

Kunststof kozijnen installeren? Schakel dan een expert in! Dus weet je zeker dat je het mooiste resultaat krijgt en dat de bezigheden keurig worden uitgevoerd, zonder beschadigingen of slordige afwerking. Met een kozijnspecialist in de arm krijg je sowieso garantie op de kozijnen, het werk en overige producten. Die garantie vervalt meestal als je zelf de kunststof kozijnen gaat installeren.

Alle kunststof kozijnen specialisten uit Zutphen

Bekijk ook hout- en aluminium kozijnspecialisten uit

Gemiddelde kosten voor kunststof kozijnen Zutphen

Hoeveel kunststof kozijnen kosten is afhankelijk van een aantal verschillende factoren. Je keuzes hebben ook invloed op de kunststof kozijnen kosten. Heb je een idee van het soort kunststof kozijn? Het soort raam (bijv. kiep of een vast raam) is bovendien van invloed op de tarieven. Het soort kunststof en de ramen heeft natuurlijk ook een invloed op de prijs.

Hieronder leggen we uit welke factoren de kosten van kunststof kozijnen beïnvloeden.

 • Het soort raamkozijn
 • De montagekosten
 • De beglazing die je kiest
 • Het hang- en sluitwerk
 • Voorrij- en afvoerkosten

Tip: Denk eens aan isolatieglas! Dan profiteer je van een verlaagd btw-tarief. Je betaalt slechts 9% btw over de beglazing. Daarnaast heb je mogelijk recht op een mooie isolatiesubsidie! Wel moet je hiervoor investeren in een tweede energiebesparende maatregel.

De gemiddelde prijzen voor kunststof kozijnen (vast raam, 60×60 centimeter) beginnen vanaf 350 euro, inclusief ramen en het installeren van de kozijnen. Een draai-/kiepraam van 60×60 centimeter laat je monteren vanaf €445,-. Voor een valraam van 50×40 centimeter starten de kunststof kozijnen kosten rond de €285,-.

De tarieven van kunststof kozijnen in Zutphen zijn onder meer ondergeschikt van het soort ramen en de montage. De installatie van een kunststof kozijn voor een raam van 60×60 centimeter kost circa €250,- (kozijn & montage) en de beglazing begint vanaf gemiddeld €100,- tot €200,-. Hiermee gaat het om standaard HR++ beglazing. Kies je voor HR+ of HR+++ glas dan liggen de tarieven van kunststof kozijnen Zutphen uiteindelijk hoger of lager.

Soort kozijnAfmetingen (in cm)Prijs raamkozijnPrijs glas (HR++ glas)Prijs montageTotaalkosten
Vast raam60 x 60€100,-€25,-Vanaf €225,-Vanaf €350,-
120 x 80€130,-€50,-Vanaf €600,-Vanaf €780,-
Draai-/kiepraam60 x 60€200,-€20,-Vanaf €225,-Vanaf €445,-
120 x 80€290,-€40,-Vanaf €600,-Vanaf €930,-
Valraam50 x 40€130,-€30,-Vanaf €125,-Vanaf €285,-
100 x 80€220,-€50,-Vanaf €500,-Vanaf €770,-

Wil je meer weten over de kosten van nieuwe kozijnen? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kosten kunststof kozijnen.

Direct inzicht in de kosten van kunststof kozijnen?

Ik wil inzicht in de kosten van kunststof kozijnen

Klik op de knop om meer te leren over hoe de prijzen en kosten rondom kunststof kozijnen worden opgebouwd.

Tips voor lagere kunststof kozijnen prijzen

Een voordelig kunststof kozijn vinden? De kunststof kozijnen tarieven zijn zeer lonend, helemaal vergeleken met materialen als staal of aluminium. Tevens zijn er nog gevarieerde manieren om zoveel mogelijk op de prijzen te besparen.

Zo koop jij goedkope kunststof kozijnen:

 • Kies voor vaste ramen in plaats van val- of draai-/kiepramen. Deze zijn goedkoper.
 • Ga voor een eenvoudige stijl in een goedkope kleur. Kunststof kozijnen met folie zijn vaak iets duurder.
 • Schakel een kozijnenspecialist uit Zutphen in. Hoe dichterbij hoe beter, want dan zijn de voorrijkosten zo laag mogelijk.
 • Vergelijk de prijzen van meerdere specialisten en kies de vakman met het beste aanbod. Zo bespaar je tot wel 40% op de kostprijs.

Is er een subsidie voor kunststof kozijnen? Op dit ogenblik is er geen landelijke subsidie. Je kunt daarentegen wel een subsidie ontvangen voor het installeren van isolatieglas. Een voorwaarde daarvoor is dat je ernaast nog investeert in minimaal één andere energiebesparende voorziening. Meer hierover lees je op rvo.nl.

Daarnaast is het mogelijk dat er in jouw gemeente of provincie een plaatselijke subsidie wordt aangeboden voor het vernieuwen van kozijnen of beglazing. Dit kun je bekijken via energiesubsidiewijzer.nl

Wil je alles weten over de prijzen van kunststof kozijnen? Regel vrijblijvend een offerte via onze pagina over offerte kunststof kozijnen.

Wil je graag gratis en vrijblijvend meerdere offertes ontvangen?

Vraag direct offertes kunststof kozijnen aan!

Klik op bovenstaande knop om op je gemak meerdere gekwalificeerde kozijnspecialisten met elkaar te vergelijken en bespaar vandaag nog.

Houten kozijnen Zutphen – het allereerste alternatief

Overigens zijn kunststof kozijnen niet de enige type kozijnen die je kunt installeren bij jou in huis. Zo is het bijvoorbeeld ook een optie om te kiezen voor de houten kozijnen . Houten kozijnen komen vrij veel voor in Nederland. Dit komt vooral omdat houten kozijnen vroeger de standaard waren.. Je kunt kiezen uit talloze houtsoorten als het aankomt op deze kozijnen. Noodzakelijk is wel dat je weet dat de houtsoort van invloed is op de deugdelijkheid van de kozijnen. Als je als voorbeeld voor een zeer zachte houtsoort kiest dan is de isolatiewaarde lager dan bij de sterkere houtsoorten. Ook is een zachte soort gevoeliger voor vocht en houtrot. Voor het aanleggen van houten kozijnen in Zutphen is het daarom altijd goed om even contact op te nemen met een professioneel bedrijf voor de plaatsing. Zij voorzien je van raad over de houtsoort die het beste bij je woonhuis past.

Naast de talrijke voordelen kleven er helaas ook een aantal nadelen aan houten kozijnen in Zutphen. Het belangrijkste nadeel is het feit dat houten kozijnen aanmerkelijk meer onderhoud vergen dan overige type kozijnen. Houten kozijnen hebben namelijk verf nodig om beschermd te worden. Datzelfde geldt niet voor kunststof en aluminium kozijnen. Beits kan erg duur zijn als je een specifieke kleur in gedachten hebt, dit brengt dus ook kosten met zich mee. Daar komt bij dat je voor de onkosten op moet draaien indien jouw houten kozijnen in Zutphen houtrot vertonen. Gelukkig komt dit niet al te veelvuldig voor, wanneer je kiest voor sterke houtsoorten zal het onderhoud beperkt zijn tot eenmaal in de 20 à 25 jaar. Wel is het van nut als je je hier van bewust bent. Vind je dit extra onderhoud niet erg? Dan zijn houten kozijnen in Zutphen een voortreffelijk alternatief als je zoekt naar een verschillende uitstraling.

Wil je liever houten kozijnen in Zutphen?

Informatie over houten kozijnen

Klik op bovenstaande knop om meer informatie te vinden over het laten plaatsen van houten kozijnen.

Aluminium kozijnen Zutphen – het tweede alternatief

Aluminium kozijnen in Zutphen zijn een geweldig tweede oplossing op kunststof kozijnen. Zoek je een professionele specialist voor het aanleggen van aluminium kozijnen bij je thuis? Vraag dan meteen nog offertes aan en bespaar gauw. Er zijn namelijk genoeg professionele bedrijven om jou te helpen aan aluminium kozijnen in Zutphen te komen.

Via kozijnkaart.nl ben je gegarandeerd van kwalitatief hoogstaande bedrijven. Wil je meer weten over de kosten voor een aluminium kozijn naar je voorkeuren? Onze kozijn specialisten uit Zutphen informeren en adviseren je graag. En vraag je je offerte aan via kozijnkaart.nl? Dan weet je absoluut dat je niet te veel betaalt! Bespaar tot maar liefst 40% op je tarieven!

Ben je je nog aan het oriënteren van wat voor materiaal je nieuwe kozijnen gemaakt moeten zijn? Overweeg dan eens voor aluminium te gaan. Ze zijn bij de meest voorkomende kozijn specialisten verkrijgbaar en hebben een aantal belangrijke voordelen. We zetten de grootste voordelen even voor je op een rij:

 • Eigentijds uiterlijk voor jouw kozijn
 • Milieuvriendelijke materiaalsoort
 • Geen rotting, roest en vochtopname voor jouw kozijnen in Zutphen
 • Uiterst ecologische stofsoort
 • Kozijn behoeft niet veel onderhoud
 • Goede isolatie
 • Aantrekkelijke tariefstellingen

Wil je een solide materiaal? Ga dan voor aluminium kozijnen. Deze stof vertoont namelijk geen rottingsproces en roest niet, waardoor het uiterlijk van jouw raamkozijnen ook na een lange tijd heel mooi blijft. Omdat het materiaal ook niet elektrostatisch is, heb je geen last van vervelende dingen als viezigheid en stof. Bovendien hoef je je kozijnen – zeker de eerste jaren – niet tot nauwelijks te voorzien van onderhoud. Aluminium neemt tevens geen vocht op en is daarmee een zeer geschikte materiaalsoort om te gebruiken voor je kozijn.

Een keuze voor aluminium kozijnen is ook nog eens zeer goed voor het milieu. Aluminium is een onuitputtelijke grondstof, die men kan blijven gebruiken zonder dat dit het milieu schade toebrengt. Door een aluminium kozijn te nemen, draag je dus bij aan een klimaatneutrale woonomgeving. Omdat aluminium zo stevig is zal het nog jaren meegaan. Hierbij kies je dus voor duurzaamheid, milieuvriendelijkheid én een sterke materiaalsoort.

Wil je liever aluminium kozijnen laten plaatsen?

Informatie over aluminium kozijnen

Klik op bovenstaande knop om meer informatie te vinden over het laten plaatsen van aluminium kozijnen.

Offerte voor kunststof kozijnen laten installeren in Zutphen

Heb je genoeg gelezen en ben je klaar voor de eerstvolgende stap? Regel dan nu makkelijk en vrijblijvend je offertes om kunststof kozijnen te laten plaatsen in Zutphen. Je hebt dan meteen inzicht in je prijzen voor het laten aanleggen van kunststof kozijnen in Zutphen. Dikwijls kunnen de kozijnen al binnen een aantal weken geïnstalleerd worden.

Spreken houten of aluminium kozijnen je wat meer aan dan kunststof kozijnen in Zutphen? Dan kun je ook gewoon op kozijnenkaart.nl terecht voor je aanvraag. Als je vandaag nog offertes aanvraagt voor kunststof kozijnen laten plaatsen in Zutphen weet je meteen waar je aan toe bent en geniet je gauw van je eigen kozijnen in de door jou gekozen kleur, het door jou gekozen materiaal en jouw formaat en stijl.

Bespaar jezelf dus jarenlang aan onderhoud en klussen en kies voor deugdelijkheid en zekerheid. Kozijnenkaart.nl, een sterk kader.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Theodoor Fortuyn Theodoor Fortuyn
Customer Succes manager bij kozijnenkaart.nl
Kunststof kozijnen94%
Houten kozijnen90%
Vervangen kozijnen97%
Ik help je graag!

Veelgestelde vragen over kozijnspecialisten uit

Zutphen

Er zijn diverse voordelen aan kunststof kozijnen. Denk aan weerbestendigheid, duurzaamheid (en milieuvriendelijk), weinig onderhoud en makkelijk schoon te houden. Zijn er dan ook nadelen? Een paar, maar in alle eerlijkheid, deze zijn meestal relatief! Dit kun je lezen op onze pagina kunststof kozijnen.

De prijsopbouw van kunststof kozijnen in Zutphen kun je als volgt kort samenvatten: Installatiekosten 45%, Materiaalkosten 45% en 10% overige (sloop en montage) kosten. Gemiddeld kun je voor een snelle berekening uitgaan van gemiddeld 725 euro per m2 (raam), inclusief glas, montage en btw. Natuurlijk hangt dit van diverse factoren af en hebben we dit voor je uiteen gezet voor meer inzicht in deze kosten.

kozijnenkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle kozijnspecialisten in Nederland. Wij zien welke kozijnspecialisten beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie kozijnspecialisten waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van kozijnspecialisten uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Beste kozijnenspecialist in Zutphen

Domweg in orde

21 mei 2023

Snel, zorgvuldig en niet te prijzig.

- Janneke van de Veen

Fantastisch spul

14 mei 2023

nette De vakmannen waren uiterst bekwaam.

- Anne Maas

Snel geleverde kozijnen

5 mei 2023

Top service! Snelle levering! Nette prijzen en daarom al met al uiterst blij.

- Joris Bos

Kritisch advies

28 april 2023

De begeleiding was uiterst prettig en we kregen duidelijke antwoorden op onze vragen.

- Erik Scholten

Prima advies

23 april 2023

Paar jaar geleden voor de goedkoopste gegaan, niet gelukkig dus nu offertes aangevraagd, niet voor de goedkoopste gegaan en gelukkig!! De offerte was goed en zelfs toch iets lagere factuur gekregen door het overhebben (niet gebruikte) materiaal.

- Deborah van de Brink

Vakarbeid

14 april 2023

Het volledige traject van offerte t/m oplevering verliep en de service is voortreffelijk. Een dikke veer voor dit traject en onze nieuwe kunststof kozijnen.

- Nienke van Doorn

uiterst content

5 april 2023

We hadden enkele vragen door de offerte. Tenslotte uitermate tevreden met de uitleg. Levering en planning waren uiterst flexibel. uiterst tevreden dus!

- Marieke de Bruijn

Helder verhaal

30 maart 2023

Ben gaan kijken voor inlichting voor kozijnen. Zijn prima geholpen met goede toelichting.

- Ellen Kuiper

Vakwerk

24 maart 2023

vertrouwd maatwerk geleverd.

- Jolanda van Veen

Uitgelichte kozijnspecialisten in Zutphen

ALDRA Nederland

Zutphenseweg 47 J
7211 EB Eefde
Nederland

0575 572 903
http://www.aldra.nl/

Timmerfabriek Besseling

Koekoekstraat 5
7233 PB Vierakker
Nederland

0575 520 881
http://www.timmerfabriekbesseling.nl/

ETD Kozijn

Burgemeester Dijckmeesterweg 5
7201 AH Zutphen
Nederland

0575 470 602
http://www.etdkozijn.nl/