Kunststof kozijnen Brummen

Behoefte aan een professionele kozijnspecialist uit Brummen die bij jou verder kan helpen?

Lees dan vooral verder.

Wij zorgen dat jij die zoekt naar Kunststof kozijnen Brummen verbonden wordt aan een kozijnspecialist die bij je past.

Het tofste gedeelte?

Kozijnenkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle kozijnspecialisten uit Brummen – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2023 en verder.

Kunststof kozijnen Brummen nodig?

Nu kozijnspecialist offertes vergelijken

Kunststof kozijnen Brummen
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 94 reviews)
kozijnen_kunststof_offerte_houten_aluminium_vervangen_kosten
kozijnen_kunststof_offerte_houten_aluminium_vervangen_kosten
kozijnen_kunststof_offerte_houten_aluminium_vervangen_kosten
kozijnen kunstof offerte houten aluminium vervangen kosten
kozijnen kunstof offerte houten aluminium vervangen kosten
kozijnen kunstof offerte houten aluminium vervangen kosten
kozijnen kunstof offerte houten aluminium vervangen kosten

kunstof kozijnen kozijnspecialisten vergelijken

Vergelijken van prijzen voor kunststof kozijnen in Brummen gaat heel gemakkelijk zoals je ziet. Meestal ontvang je dezelfde dag nog reactie! We helpen niet alleen mensen in Brummen, maar in heel Nederland! Zo hebben wij huiseigenaren en ondernemers uit Rozendaal, Zevenaar en Duiven bijvoorbeeld ook geholpen aan een kozijnspecialist.

Waarom kunststof kozijnen Brummen

Een betaalbare en geschikte kozijnspecialist vinden in Brummen kan best een moeilijke klus blijken. Het is nu eenmaal niet geheel volgens standaarden om zonder uitnodiging een installatiebedrijf binnen te stappen zonder eerder contact. Er zijn een aantal punten om in je achterhoofd te houden wanneer je zoekt naar een kozijnspecialist in Brummen. Wij vertellen je graag waar je aan moet denken!

Spring direct naar:

Kunststof kozijnen Brummen laten installeren

Kunststof kozijnen in Brummen zijn voor veel huishoudens een nuttige investering. Maar hoe kies je de juiste aanbieder of vakman die bij jou kunststof kozijnen in Brummen kan komen plaatsen?

De meest voor de hand liggende keuze wanneer je een vastgesteld budget in gedachten hebt wat niet al te hoog is zijn de kunststof kozijnen. Voornamelijk voor personen die meer info willen over kunststof kozijnen in Brummen plaatsen, is deze informatiepagina opgezet. Door middel van deze info weet je nauwgezet wat je kunt verwachten, hierdoor zul je niet meer voor verrassingen komen te staan.

Wil je in plaats van kunststof kozijnen eigenlijk houten kozijnen of aluminium kozijnen? Via Kozijnenkaart.nl vind je snel en rendabel je vakman!

Kozijnen vervangen Brummen – waarom vervangende kozijnen aanleggen?

Kozijnen vervangen in Brummen doe je natuurlijk niet zo maar. Het kan een kostbare zaak zijn en er zijn nog steeds personen die liever gaan voor het om de zoveel jaar verzorgen van hun bestaande kozijnen. Niettemin kan het geheid uit om je kozijnen te vervangen in Brummen. Op termijn zijn de kosten minder hoog, scheelt het je in het onderhoudsgeld en hiermee ook de tijd die je eraan kwijt bent en het ziet er vaak ook nog eens flink wat beter uit.

Het voornaamste voordeel van nieuwe kozijnen is het feit dat ze voordelig zijn voor de isolatiewaarde van je pand. Juist bij oudere woningen waarin houten kozijnen geïnstalleerd zijn kan er sprake zijn van onderliggende schade aan het hout. Door deze beschadiging ontstaat er meestal tocht en extra waterschade, waardoor er nog meer houtrot ontstaat. Dankzij deze instroom van tocht kun je extra moeten stoken om het huis warm te krijgen. Aangezien deze stookkosten weinig rendabel zijn, is het feitelijk verloren stookcapaciteit. Kiezen voor kunststof kozijnen brengt door de hoge isolatiewaarde met zich mee dat je indrukwekkend veel geld kunt bezuinigen op je totale stookkosten. Het is dan ook handig om nieuwe kozijnen als een langdurige belegging te zien.

Maar als je kozijnen laat vervangen in Brummen zijn er nog andere voordelen. Nieuwe kozijnen zullen er namelijk ook voor zorgen dat de uitstraling van je gebouw aanmerkelijk kan worden verbeterd. Dat is aangenaam, want je wilt logischerwijs een pand wat er zo mooi mogelijk uit ziet. Ook met oog op een toekomstige verkoop kunnen nieuwe kozijnen handig zijn. Nieuwe kozijnen werken namelijk doorgaans waardevermeerderend. Mocht je uiteindelijk van plan zijn om te verhuizen dan zal je hierdoor in staat zijn om meer geld te krijgen bij de verkoop van je woonhuis. Door deze vele voordelen is kozijnen vervangen in Brummen dé keuze om te maken!

Ben je op zoek naar meer informatie? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kozijnen vervangen.

Meer informatie over het (laten) vervangen van je kozijnen?

Meer informatie over kozijnen laten vervangen

Klik op de knop om alles te weten te komen over het (laten) vervangen van je kozijnen.

Kozijnen Brummen – zelf aanbrengen of uitbesteden?

Er zijn mensen die goed zijn in klussen. Het voornaamste voordeel is uiteraard dat je wat kosten kunt besparen, je hoeft tenslotte enkel maar te betalen voor de kozijnen zelf en niet voor de uren werk. Natuurlijk zitten er nadelen aan het eigenhandig uitvoeren van de constructie voor de kozijnen in Brummen. Bij het monteren van kozijnen in Brummen is het bepalend dat het op de correcte manier vast wordt gezet. Als de kozijnen niet volledig juist aangebracht zijn is er een directe kans op reductie van de isolatiewaardes, het loskomen van kozijnen, barsten in de muren etc. De belangrijkste reden om de kozijnen te laten aanbrengen door een vakman is de garantie. Deze mist vaak wanneer je zelf gaat klussen. Wegens de levensduur van kozijnen is het hierdoor zeker het overwegen waard om het alsnog uit te besteden aan een kozijnspecialist.

Samengevat: Schakel een kozijnspecialist in om de komende jaren te gaan genieten van je nieuwe kozijnen. Vanwege de betrekkelijk lage tarieven voor het aanbrengen van kozijnen in Brummen hoeft dit echt niet zo duur te zijn als je in eerste instantie zou denken. Het aanvragen van offertes is de uitgelezen wijze om er achter te komen wat je kwijt bent voor deze totale klus. Ga snel naar offertes aanvragen en binnen korte tijd heb je de offertes van onze kozijnspecialisten in huis!

Alle kunststof kozijnen specialisten uit Brummen

Bekijk ook hout- en aluminium kozijnspecialisten uit

Gemiddelde kosten voor kunststof kozijnen Brummen

Alvoor we in de gemiddelde prijzen duiken, laten we even kijken naar de factoren die invloed krijgen op de prijs. Uiteraard hebben deze keuzes invloed op de prijs van de kunststof kozijnen. Heb je een idee van het model kunststof kozijn? Een vast raam is door het simpele mechanisme een stuk voordeliger dan een draai-/kiepraam. En het type grondstof (kunststof soort) en de type ramen zijn ook van invloed.

Laten we opsommen welke dingen je aan moet denken die tezamen de kosten beïnvloeden:

 • Het soort raamkozijn
 • De montagekosten
 • De beglazing die je kiest
 • Het hang- en sluitwerk
 • Voorrij- en afvoerkosten

Tip: Laat je nieuwe kunststof kozijnen plaatsen met isolatieglas? Dan profiteer je van een verlaagd btw-tarief. Je betaalt slechts 9% btw over de beglazing. Daarnaast heb je mogelijk recht op een mooie isolatiesubsidie! Hier kom je al voor in aanmerking als je twee energiebesparende maatregelen in huis hebt.

De gemiddelde prijzen voor kunststof kozijnen (vast raam, 60×60 centimeter) starten vanaf 350 euro, met glas en het monteren van de kozijnen. Voor een kunststof kozijn bij een kiepraam (draairaam) van dezelfde afmetingen beginnen de tarieven vanaf 445 euro (ook inclusief ramen en installatie). Heb je een valraam van 50×40 beginnen de kozijnen per stuk bij 285 euro (inclusief).

De prijzen van kunststof kozijnen in Brummen zijn onder meer ondergeschikt van het soort beglazing en de installatie. Een kunststof kozijn plus installatie zit ongeveer op gemiddeld 250 euro. De ramen daarnaast starten tussen de 100 en 200 euro. Hiermee gaat het om standaard HR++ beglazing. Wil je meer of geringer isolatie dan HR++ (dus HR+ of HR+++ glas) dan zijn de prijzen vanzelfsprekend hoger of lager.

Soort kozijnAfmetingen (in cm)Prijs raamkozijnPrijs glas (HR++ glas)Prijs montageTotaalkosten
Vast raam60 x 60€100,-€25,-Vanaf €225,-Vanaf €350,-
120 x 80€130,-€50,-Vanaf €600,-Vanaf €780,-
Draai-/kiepraam60 x 60€200,-€20,-Vanaf €225,-Vanaf €445,-
120 x 80€290,-€40,-Vanaf €600,-Vanaf €930,-
Valraam50 x 40€130,-€30,-Vanaf €125,-Vanaf €285,-
100 x 80€220,-€50,-Vanaf €500,-Vanaf €770,-

Wil je meer weten over de kosten van nieuwe kozijnen? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kosten kunststof kozijnen.

Direct inzicht in de kosten van kunststof kozijnen?

Ik wil inzicht in de kosten van kunststof kozijnen

Klik op de knop om meer te leren over hoe de prijzen en kosten rondom kunststof kozijnen worden opgebouwd.

Tips voor lagere kunststof kozijnen prijzen

Je hebt nu een beetje beeld bij de tarieven van kunststof kozijnen. Waar we nog wat dieper op in kunnen gaan zijn de kansen om te bezuinigen op je aankoop. Daarvoor kun je kijken naar subsidies. Op kozijnen zelf zitten geen subsidies tegenwoordig. Indien je twee energiebesparende maatregelen maakt, kun je wel een subsidie krijgen, bijvoorbeeld door gebruik te maken van isolatieglas. Kijk hiervoor op rvo.nl.

Je kunt ook controleren of er in jouw regio (gemeente of provincie) een plaatselijke subsidie denkbaar is voor deze soort energiebesparende maatregelen via kunststof kozijnen. Of dit in jouw woonplaats ook het geval is controleer je eenvoudig via energiesubsidiewijzer.nl.

Wil je alles weten over de prijzen van kunststof kozijnen? Regel vrijblijvend een offerte via onze pagina over offerte kunststof kozijnen.

Wil je graag gratis en vrijblijvend meerdere offertes ontvangen?

Vraag direct offertes kunststof kozijnen aan!

Klik op bovenstaande knop om op je gemak meerdere gekwalificeerde kozijnspecialisten met elkaar te vergelijken en bespaar vandaag nog.

Houten kozijnen Brummen – het eerste alternatief

Natuurlijk zijn kunststof kozijnen niet de enige soort kozijnen die je kunt aanbrengen bij jou in huis. Houten kozijnen zijn absoluut een interessante optie. Van oorsprong zijn houten kozijnen stevig in trek in Nederland. Dit komt vooral door het feit dat deze soort kozijnen te herkennen zijn aan hun authentieke uitstraling.. Kies je voor houten kozijnen? Dan is het volgende punt van aandacht de houtsoort. Het is belangrijk om te weten welke houtsoort welk effect heeft op de deugdelijkheid van je kozijnen. Normaliter is de isolatie van harde houtsoorten veel beter dan die van zachte houtsoorten. Ook is een zachte soort gevoeliger voor vocht en houtrot. Voor het installeren van houten kozijnen in Brummen is het daarom doorgaans verstandig om even contact op te nemen met een professioneel bedrijf voor de plaatsing. Zo kan je advies krijgen over het hout wat het beste aansluit bij jou in huis.

Los van de prachtige uitstraling zitten er echter wel een aantal nadelen aan houten kozijnen in Brummen. Houten kozijnen vergen over het algemeen wel meer verzorging dan kozijnen van een andere categorie. Houten kozijnen hebben immers beits nodig om beschermd te worden. Datzelfde geldt niet voor kunststof en aluminium kozijnen. Verf kan erg duur zijn als je een specifieke kleur in gedachten hebt, dit brengt dus ook kosten met zich mee. Daar komt bij dat je voor de onkosten op moet draaien wanneer je houten kozijnen in Brummen rot vertonen. Gelukkig is houtrot uitzonderlijk als er goed voor de houten kozijnen in Brummen gezorgd wordt. Wel is het van belang indien je je hier van bewust bent. Schrik je niet af van een beetje extra onderhoud en hou je van een authentieke uitstraling? Dan zijn houten kozijnen echt iets voor jou!

Wil je liever houten kozijnen in Brummen?

Informatie over houten kozijnen

Klik op bovenstaande knop om meer informatie te vinden over het laten plaatsen van houten kozijnen.

Aluminium kozijnen Brummen – het tweede alternatief

Ben je toe aan wat anders dan houten kozijnen of kunststof kozijnen? Dan zijn aluminium kozijnen in Brummen wellicht wel iets voor jou! Zoek je een competente vakman voor het aanleggen van aluminium kozijnen bij je in huis? Vraag dan direct nog offertes aan en bespaar nu. Er zijn immers voldoende professionele bedrijven om jou te helpen aan aluminium kozijnen in Brummen te komen.

Via kozijnkaart.nl ben je gegarandeerd van kwalitatief hoogstaande bedrijven. Ben je nieuwsgierig naar tariefstellingen voor aluminium kozijnen in Brummen? Onze kozijn specialisten uit Brummen informeren en adviseren je graag. Vraag je bij ons offertes aan voor aluminium kozijnen in Brummen? Dan bespaar je tot maar liefst 40% op je aanvraag; gedegen werk voor betaalbare tarieven.

Ben je verschillende materialen aan het vergelijken voor je kozijnen in Brummen? Overweeg dan eens voor aluminium te gaan. Ze zijn bij de meest voorkomende kozijn specialisten verkrijgbaar en hebben verschillende belangrijke voordelen. Hieronder hebben we de meest belangrijke voordelen overzichtelijk voor je opgesomd:

 • Eigentijds uiterlijk voor jouw kozijn
 • Milieuvriendelijke materiaalsoort
 • Geen rotting, roest en vochtopname voor jouw kozijnen in Brummen
 • Uiterst ecologische stofsoort
 • Kozijn behoeft minimaal onderhoud
 • Goede isolatiewaarde
 • Aantrekkelijke tariefstellingen

Wil je een stabiel materiaal? Ga dan voor aluminium kozijnen. Deze stof vertoont namelijk geen rottingsproces en roest niet, waardoor het uiterlijk van je raamkozijnen ook na een lange tijd zeer mooi blijft. Omdat het materiaal daarnaast niet elektrostatisch is, heb je geen last van vervelende dingen als vuil en stof. Bovendien hoef je je kozijnen – zeker de eerste jaren – niet tot nauwelijks te voorzien van onderhoud. Omdat aluminium geen vocht opneemt, is het een zeer geschikte materiaalsoort om te gebruiken.

Een keuze voor aluminium kozijnen is ook nog eens zeer goed voor het milieu. Aluminium is een onuitputtelijke grondstof, die men kan blijven gebruiken zonder dat dit het milieu schade toebrengt. Een klimaatneutrale woonomgeving komt dus met jouw hulp dichterbij. De stof soort gaat bovendien jaren mee, omdat het een zeer robuust karakter heeft. Hiermee kies je dus voor duurzaamheid, milieuvriendelijkheid én een sterke materiaalsoort.

Wil je liever aluminium kozijnen laten plaatsen?

Informatie over aluminium kozijnen

Klik op bovenstaande knop om meer informatie te vinden over het laten plaatsen van aluminium kozijnen.

Offerte voor kunststof kozijnen laten installeren in Brummen

Als het goed is heb je dankzij van dit artikel al een beter beeld over wat je kunt tegemoetzien bij kunststof kozijnen laten aanbrengen in Brummen. De kunststof kozijnen gaan lang mee, zien er meestal mooi uit en zijn onwijs makkelijk te onderhouden. Middels onze internetpagina is het mogelijk om diverse offertes te ontvangen. Deze offertes stellen je in staat om gelijk te zien aan wat voor prijzen je moet denken voor het plaatsen van de kozijnen.

In no time ben ook jij hierdoor voorzien van geweldige nieuwe kozijnen voor bij jou in de woning. Let er wel even op dat je dus bij de offerteaanvraag goed aangeeft wat je voor ogen hebt. Je hebt dan onmiddellijk meer kans dat de prijsopgave aansluit op het project dat je wilt uitzetten. Door de lange levensduur van de kunststof kozijnen kun je er in ieder geval weer even tegenaan!

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Theodoor Fortuyn Theodoor Fortuyn
Customer Succes manager bij kozijnenkaart.nl
Kunststof kozijnen94%
Houten kozijnen90%
Vervangen kozijnen97%
Ik help je graag!

Veelgestelde vragen over kozijnspecialisten uit

Brummen

Er zijn diverse voordelen aan kunststof kozijnen. Denk aan weerbestendigheid, duurzaamheid (en milieuvriendelijk), weinig onderhoud en makkelijk schoon te houden. Zijn er dan ook nadelen? Een paar, maar in alle eerlijkheid, deze zijn meestal relatief! Dit kun je lezen op onze pagina kunststof kozijnen.

De prijsopbouw van kunststof kozijnen in Brummen kun je als volgt kort samenvatten: Installatiekosten 45%, Materiaalkosten 45% en 10% overige (sloop en montage) kosten. Gemiddeld kun je voor een snelle berekening uitgaan van gemiddeld 725 euro per m2 (raam), inclusief glas, montage en btw. Natuurlijk hangt dit van diverse factoren af en hebben we dit voor je uiteen gezet voor meer inzicht in deze kosten.

kozijnenkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle kozijnspecialisten in Nederland. Wij zien welke kozijnspecialisten beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie kozijnspecialisten waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van kozijnspecialisten uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Beste kozijnenspecialist in Brummen

Probleemloos

20 mei 2023

Er zijn kunststof kozijnen geinstalleerd op alle verdiepingen van mijn huis. Bij binnenkomst even snel een bak koffie en hup de mannen gingen aan het werk. Alles is keurig gedaan en vervolgens alles uitgelegd. Er stonden 3 dagen ingepland voor de montage maar ze waren na 2 dagen al klaar. Nette prijs ook en naderhand nog wat minder door de minder uren arbeid.

- Björn Willemsen

Offertes vergeleken altijd slim!

12 mei 2023

We hebben prima nieuwe kozijnen na een helder advies. Installatie en afwerking is super gedaan. Wij zijn er heel gelukkig mee en raden vergelijken van offertes bij iedereen aan.

- Eva Jonker

Leuke actie

3 mei 2023

Toentertijd we de offertes aanvroegen bleek dat er ook een leuke actie gaande was bij 1 van de bedrijven. Daar hebben we gebruik van gemaakt en met een flinke aftrek al onze kozijnen vernieuwd.

- Marije Groen

Gewoon in orde

25 april 2023

Goede afwerking en nazorg en een prima prijs.

- Tamara Driessen

vertrouwd advies

23 april 2023

Paar jaar geleden voor de goedkoopste gegaan, niet content dus nu offertes aangevraagd, niet voor de goedkoopste gegaan en blij!! De offerte was duidelijk en is ook nagekomen.

- Johanna Post

smaakvol

13 april 2023

Ondanks de corona situatie is alles voortreffelijk verlopen en het eindresultaat is erg mooi. Misschien niet de goedkoopste, maar toch wel de slimste keuze!

- Arie Brouwer

Domweg in orde

8 april 2023

Goede afwerking en nazorg en een nette prijs.

- Sandra van de Veen

Onberispelijk

28 maart 2023

Tevens voor een eenvoudig stukje kunststof was het uitstekend geregeld.

- Sharon Dekker

Niet enkel meer isolatie maar bovendien een waardevermeerdering op ons huis

23 maart 2023

Onze voordeur is vervangen door een deur met een kunststof kozijn. Wij zijn onder de indruk van de deur en de afwerking. De nieuwe voordeur sluit als een huis 😉 De komende koude maanden verwacht ik dat de overloop van onze jaren 40 woning een stuk minder koel zal zijn. De prijs was scherp in vergelijking met de concurrentie. Benodigdheden en afwerking top!

- Femke van Dam

Uitgelichte kozijnspecialisten in Brummen

ALDRA Nederland

Zutphenseweg 47 J
7211 EB Eefde
Nederland

0575 572 903
http://www.aldra.nl/

Timmerfabriek Besseling

Koekoekstraat 5
7233 PB Vierakker
Nederland

0575 520 881
http://www.timmerfabriekbesseling.nl/

ETD Kozijn

Burgemeester Dijckmeesterweg 5
7201 AH Zutphen
Nederland

0575 470 602
http://www.etdkozijn.nl/