Kunststof kozijnen Haastrecht

Heb jij behoefte aan een topper voor jouw kunststof kozijnen in Haastrecht?

Lees dan vooral verder.

Wij zorgen dat jij die zoekt naar Kunststof kozijnen Haastrecht verbonden wordt aan een kozijnspecialist die bij je past.

Het beste gedeelte?

Kozijnenkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle kozijnspecialisten uit Haastrecht – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2023 en verder.

Kunststof kozijnen Haastrecht nodig?

Een kozijnspecialist in Haastrecht vinden

Kunststof kozijnen Haastrecht
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 98 reviews)
kozijnen_kunststof_offerte_houten_aluminium_vervangen_kosten
kozijnen_kunststof_offerte_houten_aluminium_vervangen_kosten
kozijnen_kunststof_offerte_houten_aluminium_vervangen_kosten
kozijnen kunstof offerte houten aluminium vervangen kosten
kozijnen kunstof offerte houten aluminium vervangen kosten
kozijnen kunstof offerte houten aluminium vervangen kosten
kozijnen kunstof offerte houten aluminium vervangen kosten

kunstof kozijnen kozijnspecialisten vergelijken

Vergelijken van prijzen voor kunststof kozijnen in Haastrecht gaat heel gemakkelijk zoals je ziet. Meestal ontvang je dezelfde dag nog reactie! We helpen niet alleen mensen in Haastrecht, maar in heel Nederland! Zo hebben wij huiseigenaren en ondernemers uit Bodegraven, Gouda en Reeuwijk bijvoorbeeld ook geholpen aan een kozijnspecialist.

Waarom kunststof kozijnen Haastrecht

Het zoeken van een geschikte en natuurlijk een betaalbare kozijnspecialist in Haastrecht is nog niet zo makkelijk als dat je zou denken. Je kunt nu eenmaal niet bij het dichtstbijzijnde installatiebedrijf binnen stappen en de eerste persoon kiezen die je ziet. Er zijn een aantal dingen om in je achterhoofd te houden wanneer je opzoek gaat naar een kozijnspecialist in Haastrecht. Lees snel verder om te leren hoe ook jij de beste kozijnspecialist van Haastrecht kan vinden!

Spring direct naar:

Kunststof kozijnen Haastrecht voor jouw woning

Er zijn ongelofelijk veel huishoudens in Haastrecht die behoefte zouden hebben aan nieuwe kozijnen voor bij hen in het woonhuis. Maar hoe kies je de juiste leverancier of expert die bij jou kunststof kozijnen in Haastrecht kan komen aanleggen?

Kunststof kozijnen zijn vaak voordelig geprijsd en passen hierdoor bij ieder budget. Omdat nog niet iedereen vertrouwd is met kunststof kozijnen plaatsen in Haastrecht hebben wij op deze website het een en ander op een rijtje gezet. Met deze informatie weet je straks alles wat er te weten valt en zal je met een gerust hart een goede beslissing maken.

Wil je in plaats van kunststof kozijnen liever houten kozijnen of aluminium kozijnen? Via Kozijnenkaart.nl vind je direct en goedkoop je expert!

Kozijnen vervangen Haastrecht – waarom vervangende kozijnen aanleggen?

We signaleren dat niet iedereen weet wat de meerwaarde is van nieuwe kozijnen bij hem of haar in de woning. Om je wat inzicht te geven in de verschillende voordelen, zetten we diverse zaken op een rij. Je wilt namelijk wel zeker weten waarom kozijnen vervangen in Haastrecht zo’n geschikte beslissing is. Het belangrijkste voordeel van nieuwe kozijnen is het feit dat ze positief zijn voor de isolatie van je woning. Vooral bij oudere woningen waarin houten kozijnen geplaatst zijn kan er sprake zijn van onderliggende beschadiging aan het hout. Deze beschadiging heeft als gevolg dat tocht zijn intrede kan maken in je woonhuis. Wat doorgaans gepaard gaat met extra stookkosten om alles warm en droog te houden. Deze stookkosten gaan natuurlijk verloren, de warmte blijft immers niet meer in huis hangen. Kiezen voor kunststof kozijnen brengt door de hoge isolatiewaarde met zich mee dat je enorm veel geld kunt besparen op je totale stookkosten. Kunststof kozijnen zijn dan ook een duurzame en nuttige investering.

Maar er zijn nog meer voordelen wanneer je in Haastrecht je kozijnen laat vervangen. Nieuwe kozijnen zullen er immers ook voor zorgen dat de uitstraling van je huis flink kan worden verbeterd. Voor jou als bewoner is dit logischerwijs wel zo prettig, je wil immers wel in een mooi huis kunnen verblijven. Nieuwe kozijnen verhogen meestal ook de waarde van je verblijf. Bij een eventuele verkoop van de woning haal je je investering er dan vaak ook simpel weer uit. Door deze vele voordelen is kozijnen vervangen in Haastrecht dé keuze om te maken!

Ben je op zoek naar meer informatie? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kozijnen vervangen.

Meer informatie over het (laten) vervangen van je kozijnen?

Meer informatie over kozijnen laten vervangen

Klik op de knop om alles te weten te komen over het (laten) vervangen van je kozijnen.

Kozijnen Haastrecht – zelf installeren of uitbesteden?

Er bestaan mensen die goed zijn in klussen. Hiermee kun je in theorie tamelijk kosten besparen aangezien het zelf doen op in elk geval de korte termijn goedkoper lijkt. Uiteraard zitten er nadelen aan het zelf uitvoeren van de montage voor de kozijnen in Haastrecht. Wanneer je kozijnen installeert is de bevestiging van de kozijnen natuurlijk bijzonder belangrijk. Wanneer dit niet gedaan is bestaat er de kans dat de isolatiewaarde aanzienlijk zal afnemen door kiertjes of dat de kozijnen los gaan komen, met alle gevolgen van dien. De belangrijkste aanleiding om de kozijnen te laten aanbrengen door een vakman is de garantie. Ga je eigenhandig klussen met kozijnen? Daarna vervalt veelal de garantie. Gezien de levensduur van kozijnen is het daarom zeker het bekijken waard om het alsnog uit te besteden aan een kozijnspecialist.

Kortom: Schakel een kozijnspecialist in om de komende jaren te kunnen genieten van jouw nieuwe kozijnen. Wegens de betrekkelijk lage prijzen voor het aanbrengen van kozijnen in Haastrecht hoeft dit echt niet zo duur te zijn als je in eerste instantie zou denken. Snel een indicatie krijgen wat het voor jouw huis zou kosten? Ga snel naar offertes aanvragen en binnen korte tijd heb je de offertes van onze kozijnspecialisten in huis!

Alle kunststof kozijnen specialisten uit Haastrecht

Bekijk ook hout- en aluminium kozijnspecialisten uit

Gemiddelde kosten voor kunststof kozijnen Haastrecht

Voordat we in de gemiddelde prijzen duiken, laten we even kijken naar de factoren die invloed hebben op de prijs. Uiteraard hebben deze keuzes invloed op de kosten van de kunststof kozijnen. Welk type kozijn wil je bijvoorbeeld? Een vast raam is door het simpele mechanisme een stuk goedkoper dan een draai-/kiepraam. En het type grondstof (kunststof soort) en de type ramen zijn ook van invloed.

Hieronder leggen we uit welke factoren de prijzen van kunststof kozijnen beïnvloeden.

 • Het soort raamkozijn
 • De montagekosten
 • De beglazing die je kiest
 • Het hang- en sluitwerk
 • Voorrij- en afvoerkosten

Tip: Denk eens aan isolatieglas! Dan profiteer je van een verlaagd btw-tarief. Je betaalt slechts 9% btw over de beglazing. Tevens heb je mogelijk recht op isolatiesubsidie! Hier kom je al voor in aanmerking als je twee energiebesparende maatregelen in huis hebt.

De gemiddelde tarieven voor kunststof kozijnen (vast raam, 60×60 centimeter) beginnen vanaf 350 euro, met beglazing en het monteren van de kozijnen. Een draai-/kiepraam van 60×60 centimeter laat je monteren vanaf €445,-. Voor een valraam van 50×40 centimeter beginnen de kunststof kozijnen kosten rond de €285,-.

De categorie ramen en wijze van installeren dragen bij aan de hoogte van de tarieven. De montage van een kunststof kozijn voor een raam van 60×60 centimeter kost ongeveer €250,- (kozijn & montage) en de beglazing begint vanaf gemiddeld €100,- tot €200,-. Hierbij gaat het om standaard HR++ beglazing. Wil je meer of minder isolatie dan HR++ (dus HR+ of HR+++ glas) dan zijn de tarieven natuurlijk hoger of lager.

Soort kozijnAfmetingen (in cm)Prijs raamkozijnPrijs glas (HR++ glas)Prijs montageTotaalkosten
Vast raam60 x 60€100,-€25,-Vanaf €225,-Vanaf €350,-
120 x 80€130,-€50,-Vanaf €600,-Vanaf €780,-
Draai-/kiepraam60 x 60€200,-€20,-Vanaf €225,-Vanaf €445,-
120 x 80€290,-€40,-Vanaf €600,-Vanaf €930,-
Valraam50 x 40€130,-€30,-Vanaf €125,-Vanaf €285,-
100 x 80€220,-€50,-Vanaf €500,-Vanaf €770,-

Wil je meer weten over de kosten van nieuwe kozijnen? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kosten kunststof kozijnen.

Direct inzicht in de kosten van kunststof kozijnen?

Ik wil inzicht in de kosten van kunststof kozijnen

Klik op de knop om meer te leren over hoe de prijzen en kosten rondom kunststof kozijnen worden opgebouwd.

Tips voor lagere kunststof kozijnen prijzen

Je weet nu wat de kunststof kozijnen tarieven zijn die je gemiddeld gesproken kunt verwachten voor het installeren van nieuwe kozijnen bij jou in huis. Waar we nog wat dieper op in mogen gaan zijn de mogelijkheden om te besparen op je aanschaf. Denk eens aan subsidies. Er zijn nu nog geen directe subsidies voor kozijnen Wanneer je twee energiebesparende maatregelen hebt, kun je wel een subsidie krijgen, zoals door gebruik te maken van isolatieglas. Kijk hiervoor op rvo.nl.

Daarnaast is het mogelijk dat er in jouw stad of provincie een plaatselijke subsidie wordt aangeboden voor het vervangen van kozijnen of beglazing. Dit kun je bekijken via energiesubsidiewijzer.nl.

Wil je alles weten over de prijzen van kunststof kozijnen? Regel vrijblijvend een offerte via onze pagina over offerte kunststof kozijnen.

Wil je graag gratis en vrijblijvend meerdere offertes ontvangen?

Vraag direct offertes kunststof kozijnen aan!

Klik op bovenstaande knop om op je gemak meerdere gekwalificeerde kozijnspecialisten met elkaar te vergelijken en bespaar vandaag nog.

Houten kozijnen Haastrecht – je allereerste alternatief

Houten kozijnen Haastrecht, voor velen een fantastisch alternatief. Een natuurlijke soort kozijnen, bijvoorbeeld hout, is voor een aantal mensen zeer belangrijk. Niets zal de warme en sfeervolle uitstraling van hout evenaren. Maar er zijn nog enkele componenten belangrijk bij de keuze voor houten kozijnen in Haastrecht. Natuurlijk komen alle kenmerken aan bod en nemen we je mee langs de verscheidene opties.

We haalden het hierboven al aan: de warme en sfeervolle uitstraling. Maar daarnaast geldt dat houten kozijnen ook allemaal nog eens uniek zijn. Elk deel hout heeft zijn eigen unieke nerfpatroon. Maar hout heeft nog overige goede eigenschappen. Zo is hout van zichzelf een isolerend materiaal.

Naast de warme uitstraling is hout dus ook nog eens zeer geschikt om warmte te behouden. Houten kozijnen kunnen ook nog eens zo geïnstalleerd worden dat ze als anti-inbraak gebruikt kunnen worden. Je houten kozijnen dragen zo ook bij tot een veiligere woning.

Kies je voor houten kozijnen in Haastrecht, dan moet je ook nog voor een soort hout kiezen. Er bestaan allerlei mogelijkheden. Houd bij het kiezen van de goede houtsoort rekening met de deugdelijkheid, het onderhoud dat het vergt en de duurzaamheid. Hout kan onderverdeeld worden in vijf duurzaamheidsklassen. Hout dat tot klasse 1 behoort, is het allermeeste duurzaam. Let erop dat het hout een FSC-keurmerk heeft. Dit keurmerk staat voor gezond bosbeheer. Afzelia, meranti, merbau, grenen en lariks zijn populaire houtsoorten bij het fabriceren van houten kozijnen.

Het aantrekkelijke van houten kozijnen is dat ze af te stemmen zijn op elke soort woonhuis. Ze zijn zeer geschikt voor landelijke en klassieke woningen, maar passen ook goed in modernere bouwstijlen. Dat komt omdat hout in iedere gewenste kleur geschilderd kan worden. Mocht het hout om wat voor reden stuk raken, dan kan het gemakkelijk gerepareerd worden. Houten kozijnen kunnen zo jarenlang meegaan. Ook zijn ze passend voor alle types raamkozijnen: voor normale raamkozijnen, schuiframen en -puien en draaikiepramen. Ook voor de kozijnen van je dakkapel is hout een uitstekende materiaalsoort.

Wil je liever houten kozijnen in Haastrecht?

Informatie over houten kozijnen

Klik op bovenstaande knop om meer informatie te vinden over het laten plaatsen van houten kozijnen.

Aluminium kozijnen Haastrecht – het tweede alternatief

Aluminium kozijnen zijn verder een van de bekendere soorten kozijnen. Door middel van aluminium kozijnen in Haastrecht heb je echt de best mogelijke kwaliteit in handen die je maar kunt vinden. Aluminium kozijnen komen voor in alle mogelijke types en maten. Het is dan ook echt een verkeerde veronderstelling dat je gelimiteerd bent tot de saaiere soorten kleuren of uitstraling. Zo is het als voorbeeld een optie om te kiezen voor aluminium kozijnen in Haastrecht die van een specifieke kleur zijn voorzien. In tegenstelling tot de houten kozijnen zal het vaak niet nodig zijn om deze te schilderen. Er worden immers speciale technieken gebruikt om te zorgen voor een formidabel resultaat. De aluminium kozijnen in Haastrecht staan bekend om hun hoge isolatie. Staat duurzaamheid hoog in het vaandel? Overweeg dan zeker aluminium kozijnen. De hoge isolatiewaarde maakt het echt mogelijk om fors wat kosten te besparen voor jouw energierekening. Dit maakt het een goede investering voor bij jou in het woonhuis.

Ben je verscheidene materialen aan het vergelijken voor jouw kozijnen in Haastrecht? Overweeg dan eens voor aluminium te gaan. Aluminium raamkozijnen zijn bij menig kozijnen bedrijf verkrijgbaar, en het materiaal vormt een fijne keuze met veel voordelen. Hieronder hebben we de meest belangrijke voordelen overzichtelijk voor je opgesomd:

 • Eigentijds uiterlijk voor jouw kozijn
 • Milieuvriendelijke materiaalsoort
 • Geen rotting, roest en vochtopname voor jouw kozijnen in Haastrecht
 • Uiterst duurzame stofsoort
 • Kozijn behoeft weinig onderhoud
 • Goede isolatie
 • Aantrekkelijke tariefstellingen
Wil je liever aluminium kozijnen laten plaatsen?

Informatie over aluminium kozijnen

Klik op bovenstaande knop om meer informatie te vinden over het laten plaatsen van aluminium kozijnen.

Offerte voor kunststof kozijnen laten installeren in Haastrecht

Je hebt inmiddels een goed en totaal beeld gekregen van de verwachtingen rondom kunststof kozijnen laten aanleggen in Haastrecht. Makkelijk in onderhoud, aantrekkelijk om te zien en ze gaan heel lang mee. Door onze pagina is het mogelijk om meerdere offertes te krijgen. Je hebt dus snel inzicht in de kosten die je moet maken.

Binnen no time ben ook jij hierdoor voorzien van schitterende nieuwe kozijnen voor bij jou in het woonhuis. Zorg ervoor dat je bij de offerteaanvraag de goede informatie meegeeft. Indien je helder bent in je verzoek is de kans veel groter dat de offerte volledig op maat kan worden gemaakt. Met je nieuwe kozijnen ben je verzekerd van jarenlang plezier van je nieuwe kunststof kozijnen in Haastrecht.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Theodoor Fortuyn Theodoor Fortuyn
Customer Succes manager bij kozijnenkaart.nl
Kunststof kozijnen94%
Houten kozijnen90%
Vervangen kozijnen97%
Ik help je graag!

Veelgestelde vragen over kozijnspecialisten uit

Haastrecht

Er zijn diverse voordelen aan kunststof kozijnen. Denk aan weerbestendigheid, duurzaamheid (en milieuvriendelijk), weinig onderhoud en makkelijk schoon te houden. Zijn er dan ook nadelen? Een paar, maar in alle eerlijkheid, deze zijn meestal relatief! Dit kun je lezen op onze pagina kunststof kozijnen.

De prijsopbouw van kunststof kozijnen in Haastrecht kun je als volgt kort samenvatten: Installatiekosten 45%, Materiaalkosten 45% en 10% overige (sloop en montage) kosten. Gemiddeld kun je voor een snelle berekening uitgaan van gemiddeld 725 euro per m2 (raam), inclusief glas, montage en btw. Natuurlijk hangt dit van diverse factoren af en hebben we dit voor je uiteen gezet voor meer inzicht in deze kosten.

kozijnenkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle kozijnspecialisten in Nederland. Wij zien welke kozijnspecialisten beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie kozijnspecialisten waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van kozijnspecialisten uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Beste kozijnenspecialist in Haastrecht

Prachtige aluminium kozijnen!

18 maart 2023

De aanvraag werd lekker snel opgevolgd. Paar weken later voorzien van schitterende kozijnen!

- Johan van Vliet

Resultaat is top

10 maart 2023

We zijn blij met het eindresultaat. Nadat we snel de offertes hadden gekregen was het snel besloten. Kunststof kozijnen met isolatieglas. Deze zichtbare houtnerf spreekt zo mooi nu om onze ramen!

- Marc Brouwer

Fijne samenwerking

27 februari 2023

Vriendelijk, voldoende kennisgeving en ze zijn mee denkend. Het lijkt vrijwel een nieuw huis zo mooi. Onze houten kozijnen zijn zo prima!

- Saskia Schouten

Uiterst tevreden

25 februari 2023

Ik ben content. We hebben 5 kozijnen laten vervangen. Dit was snel geregeld. Het afwerken kostte wat langer dan gedacht, door onvoorziene omstandigheden. Die zijn zorgvuldig opgelost (en netjes in overleg) en de afwerking ziet er piekfijn uit. We hebben ondanks dat geen meerkosten gekregen, echt top service.

- Sanne Jansen

Fantastisch spul

13 februari 2023

Mooie kunststof kozijnen laten installeren na een offerte via kozijnenkaart. De vakmannen waren uiterst professioneel.

- David van Loon

Raad op maat

11 februari 2023

Ondanks dat het niet de goedkoopste en dichtstbijzijnde kozijnen specialist was voor mij heb ik bij dit bedrijf toch het beste gevoel eraan over gehouden. De offerte was duidelijk en is tevens nagekomen.

- Deborah Martens

tevreden

31 januari 2023

We hadden wat vragen door de offerte. Uiteindelijk uiterst tevreden met de uitleg. De datum van plaatsing was prima in overleg. Blij met de kozijnen en de prijs!

- Dirk Kuipers

Klantgericht en vriendelijk

28 januari 2023

We hebben offertes aangevraagd via hier en aansluitend snel een datum mogen prikken. De kerels hadden niet alleen kennis van zaken maar hebben ons bovendien persoonlijk laten realiseren dat we beter voor andere kozijnen konden gaan dan we eerst wilden. erg service.

- Bas Willems

Goede afhandeling

18 januari 2023

Onze woning ziet er weer tip top uit met de nieuwe kunststof kozijnen. De afwerking hebben de mannen erg gedaan.

- Jacoba van den Bosch

Uitgelichte kozijnspecialisten in Haastrecht

Verweij Houttechniek

Barwoutswaarder 97
3449 HL Woerden
Nederland

0348 688 282
http://www.verweij-ht.nl/

Belisol Gouda – Kozijnen, Deuren & Schuifpuien met beste prijs-kwaliteitverhouding!

Reeuwijkse Poort 301
2811 NV Reeuwijk
Nederland

0182 717 760
https://www.belisol.nl/showroom/gouda

De Jong’s Beheermaatschappij Bergambacht B.V.

Bovenberg 68
2861 BB Bergambacht
Nederland

0182 385 888
http://www.dejongstimmerfabriek.nl/