Kunststof kozijnen Reeuwijk

Heb jij behoefte aan een expert voor jouw kunststof kozijnen in Reeuwijk?

Dan ben je aan het juiste adres.

Kozijnenkaart zorgt dat jij die op zoek bent naar Kunststof kozijnen Reeuwijk verbonden wordt aan een kozijnspecialist die bij je past.

Het beste gedeelte?

Kozijnenkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle kozijnspecialisten uit Reeuwijk – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2023 en verder.

Kunststof kozijnen Reeuwijk nodig?

Nu kozijnspecialist offertes vergelijken

Kunststof kozijnen Reeuwijk
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 83 reviews)
kozijnen_kunststof_offerte_houten_aluminium_vervangen_kosten
kozijnen_kunststof_offerte_houten_aluminium_vervangen_kosten
kozijnen_kunststof_offerte_houten_aluminium_vervangen_kosten
kozijnen kunstof offerte houten aluminium vervangen kosten
kozijnen kunstof offerte houten aluminium vervangen kosten
kozijnen kunstof offerte houten aluminium vervangen kosten
kozijnen kunstof offerte houten aluminium vervangen kosten

kunstof kozijnen kozijnspecialisten vergelijken

Vergelijken van prijzen voor kunststof kozijnen in Reeuwijk gaat heel gemakkelijk zoals je ziet. Meestal ontvang je dezelfde dag nog reactie! We helpen niet alleen mensen in Reeuwijk, maar in heel Nederland! Zo hebben wij huiseigenaren en ondernemers uit Alphen aan den Rijn, Bodegraven en Waddinxveen bijvoorbeeld ook geholpen aan een kozijnspecialist.

Waarom kunststof kozijnen Reeuwijk

Een betaalbare en geschikte kozijnspecialist vinden in Reeuwijk kan best een lastige zijn. Het is nu eenmaal niet geheel volgens standaarden om zonder uitnodiging een installatiebedrijf binnen te lopen zonder eerder contact. Er zijn enkele belangrijke stappen die je zult moeten volgen om er zeker van te zijn dat je uiteindelijk een kozijnspecialist uit Reeuwijk vindt die hart heeft voor jouw project. Lees snel verder om te leren hoe ook jij de beste kozijnspecialist uit Reeuwijk kunt vinden!

Spring direct naar:

Kunststof kozijnen Reeuwijk laten installeren

Er zijn ontzettend veel huishoudens in Reeuwijk die behoefte zouden hebben aan nieuwe kozijnen voor bij hen in de woning. Maar hoe bepaal je de juiste aanbieder of expert die bij jou kunststof kozijnen in Reeuwijk kan komen aanbrengen?

De meest voor de hand liggende keuze wanneer je een bepaald bedrag in gedachten hebt wat niet al te hoog is zijn de kunststof kozijnen. Omdat nog niet iedereen bekend is met kunststof kozijnen plaatsen in Reeuwijk hebben wij op deze site het een en ander op een rijtje gezet. Door middel van deze informatie weet je nauwkeurig wat je kunt verwachten, daardoor zal je niet meer voor verrassingen komen te staan.

Liever andere kozijnen, zoals houten kozijnen of aluminium kozijnen? Ook vakmensen hiervoor vindt je via Kozijnenkaart.nl!

Kozijnen vervangen Reeuwijk – waarom nieuwe kozijnen installeren?

We constateren dat niet iedereen weet wat de meerwaarde is van nieuwe kozijnen bij hem of haar in de woning. Om dit te laten zien is het belangrijk om in te gaan op allerlei componenten. Je wilt immers wel zeker weten waarom kozijnen vervangen in Reeuwijk zo’n geschikte keuze is. Het grootste voordeel van nieuwe kozijnen is het feit dat ze bevorderlijk zijn voor de isolatiewaarde van je woning. Hoofdzakelijk bij oudere woningen waarin houten kozijnen geplaatst zijn kan er sprake zijn van onderliggende beschadiging aan het hout. Door deze beschadiging is een pand vaak extra gevoelig voor waterschade en tocht. Wegens deze instroom van tocht kun je meer moeten stoken om het huis warm te krijgen. Deze stookkosten gaan logischerwijs verloren, de warmte blijft immers niet meer in het woonhuis hangen. Dankzij de uitstekende isolatiewaarde van kunststof kozijnen blijven dit soort extra onkosten je bespaard. Kunststof kozijnen zijn dan ook een duurzame en nuttige investering.

Echter is dit niet het enige voordeel wat je zal ondervinden wanneer je ervoor kiest om kozijnen te laten vervangen in Reeuwijk. De algehele uitstraling van je woning gaat er vaak ook op vooruit. En dat is prettig! Hoe mooier je woont, hoe beter, toch? Nieuwe kozijnen verhogen gewoonlijk ook de waarde van je woonhuis. Mocht je uiteindelijk van plan zijn om te verhuizen dan zal je hierdoor in staat zijn om meer geld te krijgen bij de verkoop van je verblijf. Door deze vele voordelen is kozijnen vervangen in Reeuwijk dé keuze om te maken!

Ben je op zoek naar meer informatie? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kozijnen vervangen.

Meer informatie over het (laten) vervangen van je kozijnen?

Meer informatie over kozijnen laten vervangen

Klik op de knop om alles te weten te komen over het (laten) vervangen van je kozijnen.

Kozijnen Reeuwijk – zelf installeren of uitbesteden?

Er zijn mensen die goed zijn in klussen. Daarmee kun je in theorie wat kosten besparen want het zelf regelen op in ieder geval de korte termijn goedkoper lijkt. Vanzelfsprekend zitten er nadelen aan het zelf uitvoeren van de constructie voor de kozijnen in Reeuwijk. Bij het monteren van kozijnen in Reeuwijk is het belangrijk dat het op de juiste manier vast wordt gezet. Als de kozijnen niet compleet juist geïnstalleerd worden is er een directe mogelijkheid op verlaging van de isolatiewaardes, het loskomen van kozijnen, barsten in de muren etc. De belangrijkste aanleiding om de kozijnen te laten aanbrengen door een vakman is de garantie. Ga je eigenhandig klussen met kozijnen? Daarna vervalt vaak de garantie. Wegens de levensduur van kozijnen is het daarom zeker het overwegen waard om het alsnog uit te besteden aan een kozijnspecialist.

Samengevat: Schakel een kozijnspecialist in om de komende jaren te kunnen genieten van jouw nieuwe kozijnen. Vanwege de relatief lage tarieven voor het plaatsen van kozijnen in Reeuwijk hoeft dit echt niet zo duur te zijn als je in eerste instantie zou denken. Het aanvragen van offertes is de mooiste wijze om er achter te komen wat je kwijt bent voor de totale klus. Vul dan vlug ons offerte invulformulier in om meer te begrijpen over de tarieven van uw (nieuwe) kozijnen laten installeren in Reeuwijk.

Alle kunststof kozijnen specialisten uit Reeuwijk

Bekijk ook hout- en aluminium kozijnspecialisten uit

Gemiddelde kosten voor kunststof kozijnen Reeuwijk

Hoeveel kunststof kozijnen kosten is afhankelijk van een veel verscheidene factoren. Je keuzes hebben ook invloed op de kunststof kozijnen prijs. Heb je een idee van het type kunststof kozijn? Een vast raam is door het eenvoudige mechanisme een stuk voordeliger dan een draai-/kiepraam. Het soort kunststof en de beglazing heeft uiteraard ook een invloed op de prijs.

Hieronder leggen we uit welke factoren de prijzen van kunststof kozijnen beïnvloeden.

 • Het soort raamkozijn
 • De montagekosten
 • De beglazing die je kiest
 • Het hang- en sluitwerk
 • Voorrij- en afvoerkosten

Tip: Laat je nieuwe kunststof kozijnen plaatsen met isolatieglas? Je krijgt dan namelijk een verlaagd btw-tarief. Je betaalt slechts 9% btw over de beglazing. Tevens heb je mogelijk recht op isolatiesubsidie! Hier kom je al voor in aanmerking als je twee energiebesparende maatregelen in huis hebt.

De kunststof kozijnen tarieven voor een vast raam van 60×60 centimeter starten bij €350,-, inclusief beglazing en montage. Voor een kunststof kozijn bij een kiepraam (draairaam) van dezelfde afmetingen starten de bedragen vanaf 445 euro (ook inclusief glas en installatie). Voor een valraam van 50×40 centimeter beginnen de kunststof kozijnen prijzen rond de €285,-.

De prijzen van kunststof kozijnen in Reeuwijk zijn onder meer afhankelijk van het soort beglazing en de montage. Een kunststof kozijn plus montage zit circa op gemiddeld 250 euro. De ramen daarnaast starten tussen de 100 en 200 euro. Dit betreffen dan standaard HR++ ramen. Kies je voor HR+ of HR+++ glas dan liggen de tarieven van kunststof kozijnen Reeuwijk toch hoger of lager.

Soort kozijnAfmetingen (in cm)Prijs raamkozijnPrijs glas (HR++ glas)Prijs montageTotaalkosten
Vast raam60 x 60€100,-€25,-Vanaf €225,-Vanaf €350,-
120 x 80€130,-€50,-Vanaf €600,-Vanaf €780,-
Draai-/kiepraam60 x 60€200,-€20,-Vanaf €225,-Vanaf €445,-
120 x 80€290,-€40,-Vanaf €600,-Vanaf €930,-
Valraam50 x 40€130,-€30,-Vanaf €125,-Vanaf €285,-
100 x 80€220,-€50,-Vanaf €500,-Vanaf €770,-

Wil je meer weten over de kosten van nieuwe kozijnen? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kosten kunststof kozijnen.

Direct inzicht in de kosten van kunststof kozijnen?

Ik wil inzicht in de kosten van kunststof kozijnen

Klik op de knop om meer te leren over hoe de prijzen en kosten rondom kunststof kozijnen worden opgebouwd.

Tips voor lagere kunststof kozijnen prijzen

Een goedkoop kunststof kozijn vinden? De grondstoffen voor kunststof kozijnen zijn goedkoper in vergelijking tot staal of aluminium. Ernaast bestaan er nog meerdere manieren om zoveel mogelijk op de kosten te bezuinigen.

Tips om te bezuinigen:

 • Kies voor vaste ramen in plaats van val- of draai-/kiepramen. Deze zijn goedkoper.
 • Ga voor een eenvoudige stijl in een goedkope kleur. Kunststof kozijnen met folie zijn vaak iets duurder.
 • Schakel een kozijnenspecialist uit Reeuwijk in. Hoe dichterbij hoe beter, want dan zijn de voorrijkosten zo laag mogelijk.
 • Vergelijk de prijzen van meerdere specialisten en kies de vakman met het beste aanbod. Zo bespaar je tot wel 40% op de kostprijs.

Bestaan er een subsidie voor kunststof kozijnen? Op dit moment bestaat er geen landelijke subsidie. Wel bestaat er de mogelijkheid om subsidie te ontvangen voor het gebruik van isolatieglas. Een vereiste hiervoor is dat je bovendien nog investeert in minstens één andere energiebesparende maatregel. Je kunt hierover meer lezen op rvo.nl

Je kunt ook nakijken of er in jouw regio (gemeente of provincie) een plaatselijke subsidie denkbaar is voor deze soort energiebesparende maatregelen via kunststof kozijnen. Of dit in jouw woonplaats tevens het geval is, controleer je eenvoudig via energiesubsidiewijzer.nl.

Wil je alles weten over de prijzen van kunststof kozijnen? Regel vrijblijvend een offerte via onze pagina over offerte kunststof kozijnen.

Wil je graag gratis en vrijblijvend meerdere offertes ontvangen?

Vraag direct offertes kunststof kozijnen aan!

Klik op bovenstaande knop om op je gemak meerdere gekwalificeerde kozijnspecialisten met elkaar te vergelijken en bespaar vandaag nog.

Houten kozijnen Reeuwijk – je allereerste alternatief

Houten kozijnen Reeuwijk, voor velen een ideaal alternatief. Een natuurlijke categorie kozijnen, bijvoorbeeld hout, is voor flink wat mensen enorm van belang. Er zijn weinig alternatieve stoffen die zo warm en sfeervol eruit zien als dat hout doet. Maar er zijn nog meerdere componenten belangrijk bij de keuze voor houten kozijnen in Reeuwijk. Uiteraard komen alle kenmerken aan bod en nemen we je mee langs de verschillende mogelijkheden.

We haalden het hierboven al aan: de warme en sfeervolle uitstraling. Maar daarnaast geldt dat houten kozijnen ook stuk voor stuk nog eens uniek zijn. Geen plank of stuk hout ziet er exact gelijk uit als de ander. Maar hout heeft nog meerdere goede kenmerken. Zo is hout van zichzelf een isolerend product.

Naast de warme uitstraling is hout dus ook nog eens uiterst geschikt om warmte binnen te houden. Houten kozijnen kunnen ook nog eens zo aangebracht worden dat ze als anti-inbraak ingezet kunnen worden. Ze dragen dus vaak nog eens bij aan de veiligheid in en rondom je thuis.

Indien je de keus hebt gemaakt voor houten kozijnen in Reeuwijk, is de opvolgende keuze welke houtsoort je wil gebruiken. Ook hierin is de keuze weer eeuwig. Let hierbij op de kwaliteit, de hoeveelheid benodigd onderhoud en de duurzaamheidsklasse. Hout kan onderverdeeld worden in vijf duurzaamheidsklassen. Hout dat tot klasse 1 behoort, is het allermeeste duurzaam. Zorg er ook voor dat je hout een zogenoemd FSC-keurmerk heeft. Dit keurmerk staat voor weloverwogen bosbeheer. Veelgebruikte houtsoorten voor kozijnen zijn afzelia, meranti, merbau, grenen en lariks.

Het voornaamste voordeel van houten kozijnen is dat je ze naar je wensen kunt afstemmen. Ze zijn uitstekend geschikt voor landelijke en klassieke woningen, maar passen ook goed in modernere bouwstijlen. Dat komt omdat hout in iedere gewenste kleur geschilderd kan worden. Aangetast hout kan betrekkelijk makkelijk gerepareerd worden. Je hebt er dus lang plezier van! Je kunt ze gebruiken voor schuiframen, draaikiepramen en normale raamkozijnen. Zelfs voor jouw dakkapel is hout een uitstekende keuze!

Wil je liever houten kozijnen in Reeuwijk?

Informatie over houten kozijnen

Klik op bovenstaande knop om meer informatie te vinden over het laten plaatsen van houten kozijnen.

Aluminium kozijnen Reeuwijk – het tweede alternatief

Aluminium kozijnen in Reeuwijk zijn een ideaal tweede alternatief op kunststof kozijnen. Wil je dat een prof de aluminium kozijnen aanlegt? Vraag dan direct nog offertes aan en bespaar nu. De professionals staan namelijk voor je klaar om je te voorzien van nieuwe aluminium kozijnen in Reeuwijk.

Via kozijnkaart.nl ben je verzekerd van kwalitatief hoogstaande bedrijven. Wil je meer weten over de tariefstellingen voor een aluminium kozijn naar jouw voorkeuren? Onze kozijn specialisten uit Reeuwijk informeren en adviseren je graag. En vraag je je offerte aan via kozijnkaart.nl? Dan bespaar je tot maar liefst 40% op jouw bestelling; gedegen werk voor betaalbare prijzen.

Ben je diverse materialen aan het vergelijken voor jouw kozijnen in Reeuwijk? Overweeg dan eens voor aluminium te gaan. Ze zijn bij de meeste kozijn vakmensen verkrijgbaar en hebben sommige belangrijke voordelen. Hieronder hebben we de meest belangrijke voordelen overzichtelijk voor je opgesomd:

 • Eigentijds uiterlijk voor je kozijn
 • Milieuvriendelijke materiaalsoort
 • Geen rotting, roest en vochtopname voor je kozijnen in Reeuwijk
 • Uiterst ecologische stofsoort
 • Kozijn behoeft minimaal onderhoud
 • Goede isolatiewaarde
 • Aantrekkelijke prijzen

Met aluminium kozijnen kies je voor een sterk materiaal voor jouw kozijnen in Reeuwijk. Je hebt dan geen hinder van roest en verrotting, waardoor je nog veel plezier hebt van je kozijnen. Omdat het materiaal hiernaast niet elektrostatisch is, heb je geen last van vervelende dingen als smerigheid en stof. Je kozijnen hebben de eerste jaren nauwelijks onderhoud nodig. Omdat aluminium geen vocht opneemt, is het een zeer geschikte materiaalsoort om te gebruiken.

Een keuze voor aluminium kozijnen is ook nog eens zeer goed voor het milieu. Aluminium is een onuitputtelijke grondstof, die men kan blijven gebruiken zonder dat dit het milieu schade toebrengt. Door een aluminium kozijn te nemen, draag je dus bij aan een klimaatneutrale woonomgeving. Omdat aluminium zo robuust is zal het nog jaren meegaan. Je profiteert dus optimaal van duurzaamheid en milieuvriendelijkheid.

Wil je liever aluminium kozijnen laten plaatsen?

Informatie over aluminium kozijnen

Klik op bovenstaande knop om meer informatie te vinden over het laten plaatsen van aluminium kozijnen.

Offerte voor kunststof kozijnen laten aanbrengen in Reeuwijk

Je hebt inmiddels een goed en volledig beeld gekregen van de verwachtingen rondom kunststof kozijnen laten installeren in Reeuwijk. Simpel in onderhoud, aantrekkelijk om te zien en ze gaan enorm lang mee. Met onze website is het een optie om een aantal offertes te ontvangen. Je hebt dus snel inzicht in de onkosten die je moet maken.

Voor je het weet ben je voorzien van nieuwe kozijnen die volledig voldoen aan je wensen. Zorg ervoor dat je bij de offerteaanvraag de goede info meegeeft. Als je helder bent in je verzoek is de kans veel groter dat de offerte helemaal op maat kan worden gemaakt. Door de lange levensduur van de kunststof kozijnen kun je er in ieder geval weer even tegenaan!

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Theodoor Fortuyn Theodoor Fortuyn
Customer Succes manager bij kozijnenkaart.nl
Kunststof kozijnen94%
Houten kozijnen90%
Vervangen kozijnen97%
Ik help je graag!

Veelgestelde vragen over kozijnspecialisten uit

Reeuwijk

Er zijn diverse voordelen aan kunststof kozijnen. Denk aan weerbestendigheid, duurzaamheid (en milieuvriendelijk), weinig onderhoud en makkelijk schoon te houden. Zijn er dan ook nadelen? Een paar, maar in alle eerlijkheid, deze zijn meestal relatief! Dit kun je lezen op onze pagina kunststof kozijnen.

De prijsopbouw van kunststof kozijnen in Reeuwijk kun je als volgt kort samenvatten: Installatiekosten 45%, Materiaalkosten 45% en 10% overige (sloop en montage) kosten. Gemiddeld kun je voor een snelle berekening uitgaan van gemiddeld 725 euro per m2 (raam), inclusief glas, montage en btw. Natuurlijk hangt dit van diverse factoren af en hebben we dit voor je uiteen gezet voor meer inzicht in deze kosten.

kozijnenkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle kozijnspecialisten in Nederland. Wij zien welke kozijnspecialisten beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie kozijnspecialisten waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van kozijnspecialisten uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Beste kozijnenspecialist in Reeuwijk

fijn geadviseerd.

17 mei 2023

De begeleiding was uiterst prettig en we kregen duidelijke antwoorden op onze vragen.

- Evelien van Veen

Uitstekend

12 mei 2023

Ondanks de simpele order was alles erg georganiseerd en duidelijk.

- Erik Kok

Isolatie en waardevermeerdering in 1

2 mei 2023

Onze voordeur is vervangen door een deur met een kunststof kozijn. Wij zijn onder de indruk van de deur en de afwerking. De nieuwe voordeur sluit als een huis 😉 Ik denk dat onze hal (jaren 40 woning) een stuk minder zal tochten! De prijs was scherp in vergelijking met de concurrentie. Benodigdheden en afwerking top!

- Peter van Veen

Onder de indruk!

27 april 2023

Wat een ontzettende expert, hij heeft hier echt een werk geleverd van hoge kwaliteit. Ons pand ziet er zo luxe uit momenteel! Bedankt kozijnenkaart, dankzij jullie tevens niet te duur uit!

- Marjolein van de Berg

Fijne samenwerking

23 april 2023

We kregen gestructureerd advies en waren vriendelijk. Het lijkt haast een nieuw huis zo mooi. De nieuwe houten kozijnen zijn schitterend.

- Tim de Ruiter

Goed advies

16 april 2023

Paar jaar geleden voor de goedkoopste gegaan, niet gelukkig dus nu offertes aangevraagd, niet voor de goedkoopste gegaan en tevreden!! De offerte was duidelijk en is ook nagekomen.

- Annemarie van Beek

Fijne begeleiding

3 april 2023

Eerst de offertes opgevraagd en toen de kozijnen uit moeten zoeken. We hebben dit nog nooit gedaan dus het advies was uiterst welkom. We zijn correct op de hoogte gehouden, afspraken op dagen dat het ons uitkwam.

- Mark Vermeulen

Fantastisch spul

27 maart 2023

prima Deskundige lui bij aanleg.

- Caroline van Dongen

rap geleverde kozijnen

21 maart 2023

Fantastisch bedrijf! Snel geinstalleerd! uiterst

- Eric Kramer

Uitgelichte kozijnspecialisten in Reeuwijk

Belisol Gouda – Kozijnen, Deuren & Schuifpuien met beste prijs-kwaliteitverhouding!

Reeuwijkse Poort 301
2811 NV Reeuwijk
Nederland

0182 717 760
https://www.belisol.nl/showroom/gouda

Weku BV

Botter 9
2411 NM Bodegraven
Nederland

0172 617 094
http://www.weku.nl/

Comfort Kunststof Kozijnen

James Wattstraat 15E
2809 PA Gouda
Nederland

0182 769 154
http://www.comfortkunststofkozijnen.nl/