Kunststof kozijnen Ewijk

Ben jij opzoek naar een professionele kozijnspecialist uit Ewijk die bij jou verder kan helpen?

Dan ben je op de goede plek.

Wij zorgen dat jij die zoekt naar Kunststof kozijnen Ewijk verbonden wordt aan een kozijnspecialist die bij je past.

Het beste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle vakkundigen uit Ewijk – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2022 en verder.

Kunststof kozijnen Ewijk nodig?

Een kozijnspecialist in Ewijk vinden

Kunststof kozijnen Ewijk
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 72 reviews)
kozijnen_kunststof_offerte_houten_aluminium_vervangen_kosten
kozijnen_kunststof_offerte_houten_aluminium_vervangen_kosten
kozijnen_kunststof_offerte_houten_aluminium_vervangen_kosten
kozijnen kunstof offerte houten aluminium vervangen kosten
kozijnen kunstof offerte houten aluminium vervangen kosten
kozijnen kunstof offerte houten aluminium vervangen kosten
kozijnen kunstof offerte houten aluminium vervangen kosten

kunstof kozijnen kozijnspecialisten vergelijken

Vergelijken van prijzen voor kunststof kozijnen in Ewijk gaat heel gemakkelijk zoals je ziet. Meestal ontvang je dezelfde dag nog reactie! We helpen niet alleen mensen in Ewijk, maar in heel Nederland! Zo hebben wij huiseigenaren en ondernemers uit Heumen, Wijchen en Druten bijvoorbeeld ook geholpen aan een kozijnspecialist.

Waarom kunststof kozijnen Ewijk

Het zoeken van een geschikte en natuurlijk een betaalbare kozijnspecialist in Ewijk is nog niet zo makkelijk als dat je zou denken. Het is nu eenmaal niet geheel volgens etiquette om zomaar een installatiebedrijf binnen te lopen zonder eerder contact. Er zijn enkele belangrijke stappen die je zult moeten volgen om er helemaal zeker van te zijn dat je uiteindelijk een kozijnspecialist uit Ewijk vindt die het beste met je voor heeft. Lees hieronder verder om erachter te komen hoe ook jij de beste kozijnspecialist uit Ewijk kan vinden!

Spring direct naar:

Kunststof kozijnen Ewijk laten plaatsen

Kunststof kozijnen in Ewijk zijn voor veel huishoudens een duurzame investering. Nu zijn er echter nogal wat mogelijkheden wanneer het aankomt op het plaatsen van nieuwe kozijnen.

De meest voor de hand liggende beslissing wanneer je een vastgesteld bedrag in gedachten hebt wat niet al te hoog is zijn de kunststof kozijnen. Juist voor personen die meer info willen over kunststof kozijnen in Ewijk plaatsen, is deze informatiepagina opgezet. Met deze informatie weet je later alles wat er te weten valt en kun je met een gerust hart een juiste beslissing maken.

Liever andere kozijnen, zoals houten kozijnen of aluminium kozijnen? Ook specialisten daarvoor vindt je via Kozijnenkaart.nl!

Kunststof kozijnen voor jouw pand in Ewijk

Vraag direct een offerte aan

Klik op ‘Vraag direct een offerte aan’ om drie offertes te krijgen van kozijnspecialisten uit Ewijk die jou vrijblijvend zullen informeren over de beste aankoop van kunststof kozijnen.

Kozijnen vervangen Ewijk – waarom vervangende kozijnen aanbrengen?

Niet iedereen weet exact wat de meerwaarde is van nieuwe kozijnen. Om je wat inzicht te geven in de talloze voordelen, zetten we diverse zaken op een rij. Je wilt namelijk wel zeker weten waarom kozijnen vervangen in Ewijk zo’n verstandige beslissing is. Het belangrijkste voordeel van nieuwe kozijnen is het feit dat ze positief zijn voor de isolatiewaarde van je huis. Hoofdzakelijk bij oudere woningen waar houten kozijnen geplaatst zijn kan er sprake zijn van onderliggende schade aan het hout. Deze schade heeft als gevolg dat tocht zijn intrede kan maken in je pand. Vanwege deze instroom van tocht zal je meer moeten stoken om het huis warm te krijgen. Deze stookkosten gaan uiteraard verloren, de warmte blijft immers niet meer in huis hangen. Kiezen voor kunststof kozijnen brengt door de hoge isolatiewaarde met zich mee dat je aanzienlijk veel geld kunt besparen op je totale stookkosten. Kunststof kozijnen zijn dan ook een duurzame en nuttige investering.

Echter is dit niet het enige voordeel wat je kunt ervaren als je ervoor kiest om kozijnen te laten vervangen in Ewijk. De gehele uitstraling van je pand gaat er vaak ook op vooruit. Voor jou als bewoner is dit natuurlijk wel zo prettig, je wilt tenslotte wel in een mooi huis kunnen verblijven. Verder is het mogelijk dat de meerwaarde van de woning zal toenemen door het plaatsen van de nieuwe kozijnen. Mocht je ooit van plan zijn om te verhuizen dan zal je hierdoor in staat zijn om meer geld te krijgen bij de verkoop van je pand. Je kozijnen vervangen in Ewijk is dan ook veelal een uitstekend idee!

Ben je op zoek naar meer informatie? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kozijnen vervangen.

Meer informatie over het (laten) vervangen van je kozijnen?

Meer informatie over kozijnen laten vervangen

Klik op de knop om alles te weten te komen over het (laten) vervangen van je kozijnen.

Kozijnen Ewijk – zelf aanleggen of uitbesteden?

Indien je een beetje slim bent met het klussen in huis, kun je ervoor kiezen om je kozijnen in Ewijk zelf te plaatsen. Echter eigenlijk bevelen we je aan om het toch uit te besteden. Dit heeft diverse argumenten:

 • Zelf doen kost over het algemeen veel tijd
 • Zelf doen kost relatief meer, vanwege onvoorzien restmateriaal of fouten
 • De kans op fouten is groter dan wanneer je het uitbesteedt
 • Een specialist heeft ook kennis van isolatie en onderhoud
 • Afwijkingen op recht-toe-recht-aan kan voor grote problemen en lekkages zorgen

Bovendien zal een expert over het algemeen garantie op zijn of haar werkzaamheden aanbieden. Daarom ben je dus niet louter verzekerd van een klus die kritisch wordt uitgevoerd en er op het moment zelf top uit ziet, maar ben je ook verzekerd voor een toekomstige verandering waar je nog vele jaren plezier van zult krijgen.

Een kozijnspecialist, het woord zegt het al, is de kenner op het gebied van de laatste ontwikkelingen in kozijnen, waardoor je voortdurend het nieuwste aanbod kunt zien. Niet alleen materiaal, doch ook kleuren, isolatiewaarden en soorten bevestiging variëren enorm. Bij uitstek is dit een van de flinke voordelen om een kozijnspecialist in de arm te nemen, zodat je pand binnenkort een prachtige nieuwe uitstraling krijgt.

Kunststof kozijnen installeren? Schakel dan een vakman in! Dan weet je zeker dat je het mooiste resultaat krijgt en dat de bezigheden zorgvuldig worden verricht, zonder beschadigingen of slordige afwerking. Met een kozijnspecialist in de arm ontvang je praktisch altijd garantie op de kozijnen, het werk en overige producten. Ga je zelf klussen, vervalt deze garantie vaak.

Alle kunststof kozijnen specialisten uit Ewijk

Bekijk ook hout- en aluminium kozijnspecialisten uit

Gemiddelde kosten voor kunststof kozijnen Ewijk

Hoeveel kunststof kozijnen kosten is afhankelijk van een tal verscheidene factoren. Uiteraard hebben die keuzes invloed op de prijs van de kunststof kozijnen. Heb je een beeld van het type kunststof kozijn? Het type raam (bijv. kiep of een vast raam) is ook van invloed op de tarieven. Het soort kunststof en de ramen heeft vanzelfsprekend ook een invloed op de kosten.

Hieronder leggen we uit welke factoren de kosten van kunststof kozijnen raken.

 • Het soort raamkozijn
 • De montagekosten
 • De beglazing die je kiest
 • Het hang- en sluitwerk
 • Voorrij- en afvoerkosten

Tip: Denk eens aan isolatieglas! Je krijgt dan namelijk een verlaagd btw-tarief. In plaats van 21% btw, betaal je maar 9% btw over deze ramen. Tevens heb je mogelijk recht op isolatiesubsidie! Hier kom je al voor in aanmerking als je twee energiebesparende maatregelen in huis hebt.

De gemiddelde kosten voor kunststof kozijnen (vast raam, 60×60 centimeter) gaan vanaf 350 euro, inclusief beglazing en het installeren van de kozijnen. Voor een kunststof kozijn bij een kiepraam (draairaam) van dezelfde formaten starten de bedragen vanaf 445 euro (tevens inclusief glas en installatie). Voor een valraam van 50×40 centimeter starten de kunststof kozijnen kosten rond de €285,-.

De prijzen van kunststof kozijnen in Ewijk zijn onder meer ondergeschikt van het soort beglazing en de montage. De montage van een kunststof kozijn voor een raam van 60×60 centimeter kost circa €250,- (kozijn & montage) en de beglazing start vanaf gemiddeld €100,- tot €200,-. Hiermee gaat het om standaard HR++ beglazing. Wil je aanvullende of geringer isolatie dan HR++ (dus HR+ of HR+++ glas) dan zijn de kosten vanzelfsprekend hoger of lager.

Soort kozijnAfmetingen (in cm)Prijs raamkozijnPrijs glas (HR++ glas)Prijs montageTotaalkosten
Vast raam60 x 60€100,-€25,-Vanaf €225,-Vanaf €350,-
120 x 80€130,-€50,-Vanaf €600,-Vanaf €780,-
Draai-/kiepraam60 x 60€200,-€20,-Vanaf €225,-Vanaf €445,-
120 x 80€290,-€40,-Vanaf €600,-Vanaf €930,-
Valraam50 x 40€130,-€30,-Vanaf €125,-Vanaf €285,-
100 x 80€220,-€50,-Vanaf €500,-Vanaf €770,-

Wil je meer weten over de kosten van nieuwe kozijnen? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kosten kunststof kozijnen.

Direct inzicht in de kosten van kunststof kozijnen?

Ik wil inzicht in de kosten van kunststof kozijnen

Klik op de knop om meer te leren over hoe de prijzen en kosten rondom kunststof kozijnen worden opgebouwd.

Tips voor lagere kunststof kozijnen prijzen

Een voordelig kunststof kozijn vinden? De grondstoffen voor kunststof kozijnen zijn goedkoper in gelijkenis tot staal of aluminium. Daarnaast zijn er nog verscheidene manieren om zoveel mogelijk op de tarieven te bezuinigen.

Zo koop jij goedkope kunststof kozijnen:

 • Kies voor vaste ramen in plaats van val- of draai-/kiepramen. Deze zijn goedkoper.
 • Ga voor een eenvoudige stijl in een goedkope kleur. Kunststof kozijnen met folie zijn vaak iets duurder.
 • Schakel een kozijnenspecialist uit Ewijk in. Hoe dichterbij hoe beter, want dan zijn de voorrijkosten zo laag mogelijk.
 • Vergelijk de prijzen van meerdere specialisten en kies de vakman met het beste aanbod. Zo bespaar je tot wel 40% op de kostprijs.

Zijn er subsidies mogelijk voor de investering in kunststof kozijnen? Op dit moment bestaat er geen landelijke subsidie. Je kunt daarentegen wel een subsidie krijgen voor het installeren van isolatieglas. Daarvoor kom je in aanmerking ingeval je in totaal 2 energiebesparende maatregelen hebt. Meer hierover lees je op rvo.nl.

Tevens is het mogelijk dat er in jouw stad of gebied een plaatselijke subsidie wordt aangeboden voor het vervangen van kozijnen of beglazing. Of dit in jouw woonplaats alsmede het geval is, controleer je eenvoudig via energiesubsidiewijzer.nl.

Wil je alles weten over de prijzen van kunststof kozijnen? Regel vrijblijvend een offerte via onze pagina over offerte kunststof kozijnen.

Wil je graag gratis en vrijblijvend meerdere offertes ontvangen?

Vraag direct offertes kunststof kozijnen aan!

Klik op bovenstaande knop om op je gemak meerdere gekwalificeerde kozijnspecialisten met elkaar te vergelijken en bespaar vandaag nog.

Houten kozijnen Ewijk – het eerste alternatief

Houten kozijnen Ewijk, voor velen een fantastisch alternatief. Een natuurlijke categorie kozijnen, zoals hout, is voor veel mensen aardig belangrijk. Niets kan de warme en sfeervolle uitstraling van hout evenaren. Maar er zijn nog meerdere aspecten belangrijk bij de keuze voor houten kozijnen in Ewijk. Wij zullen hieronder de kenmerken van houten kozijnen doorspreken en je informeren over alle opties.

De warme en sfeervolle uitstraling hebben we hierboven al besproken. Maar daar kunnen we nog een schepje bovenop doen, want houten kozijnen zijn echt altijd uniek. Elk stuk hout heeft zijn eigen unieke patroon. Maar tevens zijn er nog overige overwegingen om voor hout te gaan. Hout is van zichzelf een isolerend product.

Hout zorgt dus niet alleen voor een warme uitstraling, maar helpt tevens om de warmte in de woning vast te houden! Houten kozijnen kunnen ook nog eens zo geïnstalleerd worden dat ze als anti-inbraak gebruikt kunnen worden. Ze dragen dus ook nog eens bij aan de veiligheid in en rondom je huis.

Kies je voor houten kozijnen in Ewijk, dan moet je bovendien nog voor een houtsoort kiezen. Ook hierin is de keuze weer oneindig. Houd bij het kiezen van de goede houtsoort rekening met de deugdelijkheid, het onderhoud dat het vergt en de duurzaamheidsklasse. Hout kan onderverdeeld worden in vijf duurzaamheidsklassen. Hout dat tot klasse 1 behoort, is het allermeeste duurzaam. Let erop dat het hout een FSC-keurmerk heeft. Zo ben je verzekerd van hout wat ontstaat uit verantwoord bosbeheer. Veelgebruikte houtsoorten voor kozijnen zijn afzelia, meranti, merbau, grenen en lariks.

Het mooie van houten kozijnen is dat ze af te stemmen zijn op iedere soort huis. Ze zijn zeer geschikt voor landelijke en klassieke huizen, maar passen ook goed in modernere bouwstijlen. Dat komt omdat hout in iedere gewenste kleur geschilderd kan worden. Aangetast hout kan betrekkelijk eenvoudig gerepareerd worden. Je hebt er dus lang plezier van! Je kunt ze gebruiken voor schuiframen, draaikiepramen en gewone raamkozijnen. Zelfs voor jouw dakkapel is hout een uitstekende keuze!

Wil je liever houten kozijnen in Ewijk?

Informatie over houten kozijnen

Klik op bovenstaande knop om meer informatie te vinden over het laten plaatsen van houten kozijnen.

Aluminium kozijnen Ewijk – het tweede alternatief

Aluminium kozijnen zijn zeker weten een van de bekendere soorten kozijnen. Door middel van aluminium kozijnen in Ewijk heb je echt de best mogelijke kwaliteit in handen die je maar kunt vinden. Aluminium kozijnen komen voor in alle mogelijke types en maten. Het is dan ook echt een verkeerde gedachte dat je gelimiteerd bent tot de saaiere soorten kleuren of uitstraling. Maar je kunt aluminium tegenwoordig in bijna elke kleur krijgen. In tegenstelling tot de houten kozijnen zal het vaak niet nodig zijn om deze te schilderen. Er worden immers speciale technieken gebruikt om te zorgen voor een betoverend resultaat. Aluminium kozijnen dragen door een hoge mate van isolatie vaak nog eens bij aan energiebesparing. Staat duurzaamheid hoog in het vaandel? Overweeg dan zeker aluminium kozijnen. Je kunt namelijk aanzienlijk veel onkosten besparen. Dat maakt aluminium kozijnen dan ook tot een uitstekende investering.

Ben je je nog aan het oriënteren van wat voor materiaal jouw nieuwe kozijnen gemaakt moeten zijn? Overweeg dan eens voor aluminium te gaan. Ze zijn bij de meeste kozijn vakmensen beschikbaar en hebben sommige belangrijke voordelen. Hieronder hebben we de meest belangrijke voordelen overzichtelijk voor je opgesomd:

 • Eigentijds uiterlijk voor je kozijn
 • Milieuvriendelijke materiaalsoort
 • Geen rotting, roest en vochtopname voor je kozijnen in Ewijk
 • Uiterst duurzame stofsoort
 • Kozijn behoeft minder onderhoud
 • Goede isolatiewaarde
 • Aantrekkelijke kosten
Wil je liever aluminium kozijnen laten plaatsen?

Informatie over aluminium kozijnen

Klik op bovenstaande knop om meer informatie te vinden over het laten plaatsen van aluminium kozijnen.

Offerte voor kunststof kozijnen laten plaatsen in Ewijk

Heb je voldoende gelezen en ben je klaar voor de eerstvolgende stap? Vraag dan gemakkelijk en snel je offertes om kunststof kozijnen te laten aanbrengen in Ewijk. Je hebt dan gelijk inzicht in je onkosten voor het laten aanbrengen van kunststof kozijnen in Ewijk. Het duurt veelal slechts enkele weken voordat je huis volledig is voorzien van je nieuwe kozijnen.

Ga je liever voor aluminium of houten kozijnen in plaats van kunststof kozijnen in Ewijk? Ook hiervoor kun je terecht op kozijnenkaart.nl! Als je meteen nog offertes aanvraagt voor kunststof kozijnen laten plaatsen in Ewijk weet je meteen waar je aan toe bent en geniet je binnenkort van je eigen kozijnen in de door jou gekozen kleur, het door jou gekozen materiaal en jouw formaat en stijl.

Ga voor bekwaamheid en garantie tot succes. Ga voor Kozijnenkaart.nl.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Theodoor Fortuyn Theodoor Fortuyn
Customer Succes manager bij kozijnenkaart.nl
Kunststof kozijnen94%
Houten kozijnen90%
Vervangen kozijnen97%
Ik help je graag!

Veelgestelde vragen over kozijnspecialisten uit

Ewijk

Er zijn diverse voordelen aan kunststof kozijnen. Denk aan weerbestendigheid, duurzaamheid (en milieuvriendelijk), weinig onderhoud en makkelijk schoon te houden. Zijn er dan ook nadelen? Een paar, maar in alle eerlijkheid, deze zijn meestal relatief! Dit kun je lezen op onze pagina kunststof kozijnen.

De prijsopbouw van kunststof kozijnen in Ewijk kun je als volgt kort samenvatten: Installatiekosten 45%, Materiaalkosten 45% en 10% overige (sloop en montage) kosten. Gemiddeld kun je voor een snelle berekening uitgaan van gemiddeld 725 euro per m2 (raam), inclusief glas, montage en btw. Natuurlijk hangt dit van diverse factoren af en hebben we dit voor je uiteen gezet voor meer inzicht in deze kosten.

kozijnenkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle kozijnspecialisten in Nederland. Wij zien welke kozijnspecialisten beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie kozijnspecialisten waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van kozijnspecialisten uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Beste kozijnenspecialist in Ewijk

Mooi resultaat!

22 augustus 2022

Nadat mijn buren hun kozijnen hadden vervangen wilde ik ook zo’n resultaat! Dat is geslaagd!

- Suzanne de Wit

rap

15 augustus 2022

De kunststof kozijnen verwerkt in ons huis zijn geworden. Gezellig even koffie en daarna snel aan het werk. Ze werkte gauw, niet te geluidruchtig en ik kreeg netjes uitleg van de hoe en waarom rondom mijn gekozen kozijnen. Er stonden 3 dagen ingepland voor de constructie maar ze waren na 2 dagen al klaar. Nette prijs daarnaast en naderhand nog wat minder door de minder uren arbeid.

- Simon Verbeek

Bijzondere aluminium kozijnen!

12 augustus 2022

Had nooit vermoed dat ik zo zou kunnen genieten van nieuwe raamkozijnen. Ben daadwerkelijk verrast!

- Margaretha de Groot

Gewoon gelukkig met de kozijnen

7 augustus 2022

Ik ben content. Heb 5 kozijnen laten installeren (verwisselen). Dit was snel geregeld. Het afwerken kostte wat langer dan gedacht, door onvoorziene omstandigheden. Die zijn zorgvuldig opgelost (en netjes in overleg) en de afwerking ziet er piekfijn uit. En dat zonder meerkosten.

- Joost Kuipers

Offertes vergeleken altijd slim!

26 juli 2022

We hebben prachtige nieuwe kozijnen na een begrijpelijk advies. Zeer vakkundig geplaatst, alles is prima afgewerkt. Zeer gelukkig dus en ook doordat we een nette prijs kregen door het vergelijken van de offertes.

- Thomas Molenaar

Ronduit doen!

20 juli 2022

Top kwaliteit kozijnen voor een scherpe prijs. Feitelijk een aanrader. Ik ben uiterst gelukkig.

- Simone Schipper

Vergelijken is slim

16 juli 2022

De nieuwe kozijnen zijn vertrouwd na helder advies. zeer Zeer blij dus en tevens doordat we een prima prijs kregen door het vergelijken van de offertes.

- Eveline Mulder

Geslaagde aankoop

8 juli 2022

De offerte was zo binnen en onze vragen werden snel beantwoord. Daarom tevens snel een plaatsing afspraak kunnen maken. En niet volkomen onbelangrijk, een nette prijsafspraak mogen maken naar aanleiding van de offerte.

- Ingrid van de Velden

Zo blij met onze kunststof kozijnen!

30 juni 2022

Wij hebben onlangs bij de kozijnen laten vervangen. We genieten nu elke dag van onze snel geplaatste, nette en nette kozijnen! erg

- Charlotte Willemsen

Uitgelichte kozijnspecialisten in Ewijk

Gelderse Kozijnen

Woeziksestraat 622
6604 CH Wijchen
Nederland

024 373 3049
http://www.geldersekozijnen.nl/

Kozijnbouw Broeder

Van Heemstraweg 56
6641 AE Beuningen
Nederland

06 54355829
https://www.kozijnbouwbroeder.nl/

Veens Kozijnen B.V.

Bredestraat-Zuid 66
6674 LB Herveld
Nederland

0488 451 698
http://www.veens.eu/